Witajcie. Mam 29 lat i dwoje dzieci. Dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży.. Trojaczej. W październiku miałam zejść z urlopu wychowawczego i tak to się teraz pomieszalo. Są tutaj mamy 5 dzieci? Jak wygląda wasza sytuacja? Dajecie radę? Jak wygląda wasz plan dnia z dziećmi? W jakim są wieku i ile wy macie lat?
To jest niesamowite naprawdę , ja jestem mamą tylko jednego dziecka ale chętnie poczytam jak sobie dzielne mamy radzą z tyloma dziećmi
Ja mam tylko trojaczki Sily i wytrwalosci zycze. I zdrówka dzieciaczkom :*
Leila jak Ty sobie radzisz na co dzień? W jakim wieku są Twoje dzieci? Jak wygląda Wasz standardowy dzień?
Wiktoria1010, ja mam 4 dzieci i jedno dochodzące (jestem nianią), z tym,że moje dzieci rodziły się mniej więcej co 2 lata (9,8,5,2+2). Mąż za granica, a 3 dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu Dajemy radę
Zapewne najtrudniejszy będzie dla ciebie pierwszy rok, kiedy dzieci są całkowicie zależne od mamy, ale z czasem zobaczysz, że nie taki diabeł straszny
Wszystko jest kwestią organizacji czasu. Trzymam mocno kciuki i życzę duuuużo siły i cierpliwości
)
Leila jak Ty sobie radzisz na co dzień? W jakim wieku są Twoje dzieci? Jak wygląda Wasz standardowy dzień?
Ot rychlo czas odpisuję
Dziewczyny mają juz 4,5 roku.
Jednak pierwszy rok wycięty z życiorysu...
Dwie jednojajowe były (i są) bardzo krzykate.
Mam nadzieje, ze Twoje będą spokojniejsze...
Będziesz musiala je "zsynchronicowac" i ze spaniem i z jedzeniem bo inaczej ciężko.
Reszta czysta improwizacja.
Mimo, ze bylo i czasami nadal jest to w życiu nie zmienilabym trojakow na trzy pojedyncze ciążę.
Pozdrawiam i mam nadzieję, ze u Was wszystko dobrze i że rosniecie.