Są tutaj mamy 5 dzieci? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Są tutaj mamy 5 dzieci?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Są tutaj mamy 5 dzieci?

Witajcie. Mam 29 lat i dwoje dzieci. Dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży.. Trojaczej. W październiku miałam zejść z urlopu wychowawczego i tak to się teraz pomieszalo. Są tutaj mamy 5 dzieci? Jak wygląda wasza sytuacja? Dajecie radę? Jak wygląda wasz plan dnia z dziećmi? W jakim są wieku i ile wy macie lat?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Są tutaj mamy 5 dzieci?

To jest niesamowite naprawdę , ja jestem mamą tylko jednego dziecka ale chętnie poczytam jak sobie dzielne mamy radzą z tyloma dziećmi smile

3

Ja mam tylko trojaczki  smile Sily i wytrwalosci zycze. I zdrówka  dzieciaczkom  :*

4

Leila jak Ty sobie radzisz na co dzień? W jakim wieku są Twoje dzieci? Jak wygląda Wasz standardowy dzień? wink

5

Wiktoria1010, ja mam 4 dzieci i jedno dochodzące (jestem nianią), z tym,że moje dzieci rodziły się mniej więcej co 2 lata (9,8,5,2+2). Mąż za granica, a 3 dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu smile Dajemy radę smile Zapewne najtrudniejszy będzie dla ciebie pierwszy rok, kiedy dzieci są całkowicie zależne od mamy, ale z czasem zobaczysz, że nie taki diabeł straszny tongue Wszystko jest kwestią organizacji czasu. Trzymam mocno kciuki i życzę duuuużo siły i cierpliwości smile)

6

chomik9911 napisał/a:

Leila jak Ty sobie radzisz na co dzień? W jakim wieku są Twoje dzieci? Jak wygląda Wasz standardowy dzień? wink

Ot rychlo czas odpisuję  wink
Dziewczyny mają juz 4,5 roku.
Jednak pierwszy rok wycięty z życiorysu...
Dwie jednojajowe były (i są) bardzo krzykate.
Mam nadzieje, ze Twoje będą spokojniejsze...
Będziesz musiala je "zsynchronicowac" i ze spaniem i z jedzeniem bo inaczej ciężko.
Reszta czysta improwizacja.
Mimo, ze bylo i czasami nadal jest to w życiu nie zmienilabym trojakow na trzy pojedyncze ciążę.

Pozdrawiam i mam nadzieję,  ze u Was wszystko dobrze i że rosniecie.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Są tutaj mamy 5 dzieci?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024