Cześć, dziewczyny. Czy któraś z Was korzystała z przychodni stomatologicznej w Piszu przy ul. Józefa Piłsudskiego 14? Pracują tam lekarze dentyści i ortodonci: Aleksandra Szymańska, Małgorzata Szymańska i Mariusz Szymański. Niestety miałam tam przykre doświadczenie. Po leczeniu stan moich zębów się pogorszył a zapłaciłam sporo. Szukam przychodni stomatologicznej, w której przyjmuje dobry ortodonta i która zgodzi się naprawić błędy po innym gabinecie. Najchętniej województwo warmińsko‑mazurskie (tylko już nie Pisz, może Ełk, Mrągowo, Giżycko?) ewentualnie podlaskie lub mazowieckie. Dziękuję za wszelkie rekomendacje i kontakty.
Też miałam do czynienia z tą przychodnią, ogólnie masakra, zepsuli mi zęby i myślałam, że już nie da się ich odratować, jednak trafiłam na bardzo profesjonalnego dentystę Pana Doktora Tomasza Tarasewicza. Doktor pokazał mi na konsultacji jak ma wyglądać leczenie i co jest nie tak z moimi zębami, wykazał się profesjonalnym podejściem do pacjenta i zaangażowaniem co rzadko się w Ełku zdarza. Doktor ma naprawdę bogate doświadczenie w leczeniu beznadziejnych przypadków takich jak m.in. mój. Doktor ukończył studia ortodontyczne w Barcelonie uzyskując tytuł "Master of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics" W Ełku można zapisać się do niego na wizytę przy ulicy Armii Krajowej 33. Tutaj masz dwa telefony do kontaktu 876 106 635 531 627 629
Współczuję Ci bardzo
Znalazłam kilka gabinetów ortodontycznych w okolicy, może warto skonsultować się z którymś z nich.
Rozumiem, że nie w Piszu, ale poza al. Piłsudskiego przyjmuje jeszcze Pan dr Mikołaj Gołębiowski: 573 444 165
W pobliżu Pisza:
Dentland (Biała Piska): 501 605 727
Mag‑Dent (Piecki): 511 857 333
Stomatologia Jacek Kozłowski (Giżycko): 537 857 166
dr Jolanta Sajkowska (Giżycko): 508 155 000
dr Marcelina Malicka (Mrągowo): 733 446 222
dr Aleksandra Towarek‑Panasiuk (Mrągowo): 572 603 402
dr Anna Pikulińska (Kolno): 509 301 970
Może warto umówić się na kilka konsultacji. Sprawdź też Ełk, tam jest większy wybór.