Przychodnia stomatologiczna Pisz - naprawa po innym gabinecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Przychodnia stomatologiczna Pisz - naprawa po innym gabinecie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Przychodnia stomatologiczna Pisz - naprawa po innym gabinecie

Cześć, dziewczyny. Czy któraś z Was korzystała z przychodni stomatologicznej w Piszu przy ul. Józefa Piłsudskiego 14? Pracują tam lekarze dentyści i ortodonci: Aleksandra Szymańska, Małgorzata Szymańska i Mariusz Szymański. Niestety miałam tam przykre doświadczenie. Po leczeniu stan moich zębów się pogorszył a zapłaciłam sporo. Szukam przychodni stomatologicznej, w której przyjmuje dobry ortodonta i która zgodzi się naprawić błędy po innym gabinecie. Najchętniej województwo warmińsko‑mazurskie (tylko już nie Pisz, może Ełk, Mrągowo, Giżycko?) ewentualnie podlaskie lub mazowieckie. Dziękuję za wszelkie rekomendacje i kontakty.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przychodnia stomatologiczna Pisz - naprawa po innym gabinecie

Też miałam do czynienia z tą przychodnią, ogólnie masakra, zepsuli mi zęby i myślałam, że już nie da się ich odratować, jednak trafiłam na bardzo profesjonalnego dentystę Pana Doktora Tomasza Tarasewicza. Doktor pokazał mi na konsultacji jak ma wyglądać leczenie i co jest nie tak z moimi zębami, wykazał się profesjonalnym podejściem do pacjenta i zaangażowaniem co rzadko się w Ełku zdarza. Doktor ma naprawdę bogate doświadczenie w leczeniu beznadziejnych przypadków takich jak m.in. mój. Doktor ukończył studia ortodontyczne w Barcelonie uzyskując tytuł "Master of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics" W Ełku można zapisać się do niego na wizytę przy ulicy Armii Krajowej 33. Tutaj masz dwa telefony do kontaktu  876 106 635       531 627 629

3

Odp: Przychodnia stomatologiczna Pisz - naprawa po innym gabinecie

Współczuję Ci bardzo sad Znalazłam kilka gabinetów ortodontycznych w okolicy, może warto skonsultować się z którymś z nich.

Rozumiem, że nie w Piszu, ale poza al. Piłsudskiego przyjmuje jeszcze Pan dr Mikołaj Gołębiowski: 573 444 165

W pobliżu Pisza:

Dentland (Biała Piska): 501 605 727
Mag‑Dent (Piecki): 511 857 333
Stomatologia Jacek Kozłowski (Giżycko): 537 857 166
dr Jolanta Sajkowska (Giżycko): 508 155 000
dr Marcelina Malicka (Mrągowo): 733 446 222
dr Aleksandra Towarek‑Panasiuk (Mrągowo): 572 603 402
dr Anna Pikulińska (Kolno): 509 301 970

Może warto umówić się na kilka konsultacji. Sprawdź też Ełk, tam jest większy wybór.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Przychodnia stomatologiczna Pisz - naprawa po innym gabinecie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024