jestem w ciazy z zonatym co robic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jestem w ciazy z zonatym co robic

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 61 do 86 z 86 ]

61

Odp: jestem w ciazy z zonatym co robic

rozstrzyganie kto jest winny, nie ma sensu.co się stało to się nie od stanie.....jednak facet musi ponieść konsekwencje i  uznać dziecko.

Myślę, że istnieję duże prawdopodobieństwo, że to żona odejdzie od męża gdy dowie się, że ją zdradził/....
aaa....kochance pozostanie niepokój o to czy nie spotka jej ten sam los co tamtą!

to tylko taka mała sugestia:)

trzymam kciuki za Ciebie:)
i za maleństwo!

Zobacz podobne tematy :

62

gosiaczek305 napisał/a:

najpierw byla  złosc a potem powiedzial ze bedzie dobrze

Gosiaczek ale cos nie pałasz entuzjazmem,czyli  nie wszytko chyba jest tak jak byś chciała?

63

Nie zazdroszczę Ci--wszystko spadło na Ciebie --po prostu powiedz mu lepiej wcześniej niż póżniej ,będziesz miała więcej czasu na przemyślenia za i przeciw,jeżeli odejdzie będziesz już dziś wiedziała z kim miałaś do czynienie,wiem co czujesz i bardzo dobrze cię rozumiem też jestem z żonatym mężczyzną-----naprawdę Ci współczuje szkoda że tak się stało,to Ty zostaniesz z tym do końca życia-----piszą ci o alimentach ,co to są alimenty? jałomużna i wszyscy dobrze to wiemy.Tak czy inaczej życzę Ci z całego serca jak najlepiej ,pisz do nas co będzie się działo w twoim życiu,pozdrawiam goraco..........

64

chciaABYM CI Cos doradzic ale nie potrafie....jestem przeciwko umawianiem sie z zonatym facetem, wiedzac ze ma dziecko rodzine,i nie ma zamiaru ich zotawic, wspolczuje jego zonie!!!
z rezta tobie tez boo wszystko spadlo na ciebie

65

A wiecie co?

Mi najbardziej szkoda tego dzieciątka. Nie będzie miało pełnej rodziny, będzie miało kilkanaścioro rodzeństwa, od strony matki i ojca, zawsze będzie odstawać od swojego rodzeństwa. Na pewno nie będzie mu miło żyć z myślą, że jest owocem zdrady, i że było nie na rękę swoim rodzicom. Zawsze będzie obiektem nienawiści dla żony tego faceta i być może dla dzieci tejże żony.

A co do Ciebie Gosia, to nie chcę Cię oceniać, więc zapytam tylko, jak chcesz utrzymać dwójkę dzieci + maleństwo, nie pracując? Masz jakiś plan? Czy może ten facet zadba o wszelkie kwestie finansowe? Najważniejsze, żeby przynajmniej dzieciaki nie cierpiały..

Start(28.06): 166cm || 77kg
I  Faza: 75kg      (-2,0 kg)
II Faza: 66,0kg    (-9,0 kg)

66

Coś mi się wydaje, że Gosiaczek nie bardzo sobie radzi sama ze sobą. Chyba poddała się nurtowi, w którym tkwi od roku, a nic nie robi ze swoim życiem, z życiem swoich dzieci. Płynie tam, gdzie ją skieruje decyzja faceta. A przecież Gosiaczku, to Ty powinnaś wiedzieć, jak swoim życiem chcesz pokierować. Napotkałaś solidną przeszkodę - decydującą bardzo o Twoim dalszym losie, ale postaw sobie pytanie: czy chcesz z tym facetem być, bo jeśli będziesz wiedziała, jaki jest Twój cel, to łatwiej będzie Ci podejmować decyzje. A te Cię nie ominą. Nie poddawaj się decyzjom innych. Zawalcz o siebie. Tylko musisz wiedzieć, czego chcesz. A potem być konsekwentną w swoim działaniu. A może źle Cię rozumiem ? Piszesz tak enigmatycznie.

To, co za nami, i to, co przed nami, ma niewielkie znaczenie w porównaniu z tym, co jest w nas.

67

Tisha napisał/a:

A wiecie co?

Mi najbardziej szkoda tego dzieciątka.(...)Zawsze będzie obiektem nienawiści dla żony tego faceta i być może dla dzieci tejże żony.

To zależy już tylko od charakteru tych osób, osobiście nie rozumiem dlaczego dziecko miałoby być darzone nienawiścią z czyjejkolwiek strony, czy to ze strony żony owego mężczyzny czy jego dzieci. Nie wiem ile lat mają jego dzieci które ma wspólnie z żoną, nie wiem ile lat mają pociechy gosiaczka, ale jeżeli są wystarczająco duże, a rodzice inteligentni to nie nastawią dzieci przeciwko temu maleństwu.

68

decyzje o aborcji moze podjac tylko kobieta,nikt nie ma moralnego prawa do zakazu lub nakazu...A jesli chce i uwaza ze nie podola to  ma pelne prawo zdecydowania usunac .Goraca dyskusja o zakazie aborcji,apel kleru to zaklamanie i brak  poszanowania i tolerancji.   Uwazam,ze powinnas powiedziec ze jestes w ciazy.Nie boj sie ze odwroci sie od Ciebie,nie martw sie,,co ludzie powiedza,,,zrob tak jak uwazasz za sluszne.Nie jestes pierwsza ani ostatnia ktorej zawrocil w glowie zonaty mezczyzna.On tez powinien poniesc konsekwencje romansu.Glowa do gory.

69

gosiaczek napisz jak jest, minelo tyle czasu....
obawiam sie ze masz klototy i ci ciezko z tym wsyztskim...odezwij sie, moze wlasnie jak sie wygadasz to bedzie latwiej

70

Witaj Gosia, Jesli Twoje Dziecko ma miec wpis ojciec nieznany, to chcialbym uznac za swoje i placilbym Tobie alimenty. Pisz sms,a bo mam rzadki dostep do netu. Mam 33 lata, 171 cm wzrostu i ok. 75 kg wagi, jestem z Warszawy, kawaler. 48692287420

71

Witam wszystkich jestem nowa i chciałabym podzielic sie swoja Historia,czytałam wantki na temat DZIECKO Z ZONATYM MEZCZYZNA i przyznam ze troche smiac mi sie chce czytajac,te teksty jakie nie które dziewczyny pisza.Ja mam dziecko z zonatym mezczyzna straszym odemnie o 8 lat nasz romans trwał 6 lat i zakonczył sie moja ciaża na poczantku gdy powiedzałam mu o ciazy kazął mi usunac gdy powiedzałam,że tego nie zrobie przestraszył sie potem chyba mu przeszło gdy powiedzał mu ze bedziemy miec syna z zona ma 3 córki.Nasza znajomosc trwała nadal przez 9 miesiecy był zemna kochalismy sie ale gdy przyszedł dziec porodu zostawił mnie i nasze dziecko na lodzie,nie było go przy narodzinach naszego wspolnego dziecka,spiepszył jak tylko pojawiły sie problemy tchurz po porodzie doszłam do sibie gdy urodziłam syna wszystki problemy znikły najwazniejsze był dla mnie synus który urodził sie zdrowy,silny i sliczny byłam najszczesliwasza mama na swiecie.Po wujsciu ze szpitala wystapiłam do sadu o ustalenie ojcostwa(ojciec mojego dziecka stwierdził że to nie jego dziecko)i o alimenty,Wynajełam adowkata gdzie powiedzałm wszystko,o naszym romasnie i o wszystim w sadzie nie oczekiwana zmiana akcji TATUS UZNAŁ DZIECKO TWIEDZAC ZE TO JEGO a na poczatku rzadął tetsów DNA.Dostałam alimenty w kwocie 500 zł i tatus rzadał odwiedzin w weekendy tez mu sad przyznał ale zaczoł po rozpiwie leciec w kulki,nie przyzjedzał do dziecka nie intereswoała go jego stan zdowia ani nic wystapiłam do sadu o debraznie praw rodziecielsich i oczywiscie wygrałam,w sadzie sie przyznał ze zona utrudnia mu kontak z dzieckiem,jak jezdzi do dziecka mojego to wydzwiania wyzywa go wyrzyca go z domu a nawet zagroziła że jak bedzie odwiedzał syna to weznie  znim rozwód gdzie nadal sa małeznstwem a rozwud miała wziasc juz z nim 3 lata temu masakra...Ojciec mojego dziecka teskni za synem cierpi ze nie widuje syna raz ze ja mu zabrobiłam mam doscy jego kłamst ciagle cos wymyslał i jego zona robiła mu jzade,jego koledzy muwiła ze widac ze cierpi ze tesnki za dzieckiem oglada zdjecia na Nk i facebook,zadzwoniłam wczoraj do niego dziecka nie widzał juz 6 miesiecy i dałam mu syna syna ma 19 miesiecy jak sie uciesyzł jaki był szczesliwy ze usłyszął syna,rozmawialismy długo i doszliszmy do wznisu ze wychowyamu razem naszego syna on bedzie przyjedzał a jak pokaze ze mi zalerzy to spowrotem wystapimy o przywrucenie mu praw rodzicleiskich do dziecka;-)
Dzieczyny nie łudcie sie ze facet muwi ze małezntswo ,ma tylko na papierku albo ze dziecko jest bzdura mi tez tak muwił a prawda okazłą sie inna nie łidcie sie zei facet was kocha facet ktory chce miec zonu kochane to zrobi wszystko aby ja zatrzymac przy sobie tak jak,ojciec mojego dziecka mnie..

72

brak slow..  piszesz "na wakacjach z zona"  czyli  spotykaliscie sie na figo fago.. sypialam z roznymi facetami ale NIGDY przenigdy z ZONATYM, jak mozna spac z tym ze sie rozbija czyjas rodzine??   przepraszam ale SĄ TU INNE MEZATKI   JESTEM OBURZONA..      hmm  szczesliwie zonate a nagle puka ktoś do drzwi - "MAM DZIECKO Z PANI MĘŻEM" pięknie..

73

jak nie wiedzałam ze ma zone i dzieci niemiał obraczki,ani nigdy nie wpominał ze ma rodzine dopiero gdy zaszłam w ciaze dowiedzałam sie o wszystkim ja chciałam zerwac z nim kontak ale on nie chce muwi ze chce sie spotykac z dzieckiem jak facetowi podoba sie dziewczyna to wszystko zrobi aby ja zatrzymac przy sobie..

74

Trudno mi zrozumieć kobiety które romansują z żonatymi mężczyznami.Mam wątpliwości co do fikcyjnego związku tego kochasia z małżonką?Gdyby tak było nie pojechałby na wczasy z żoną,ale z kochanką - nie sądzicie? Nieodpowiedzialne zachowanie obu stron.Niczym małolaty.Żałosne!!!

75

wiecie nie powinnismy dokladnie oceniac ani gosi, ani mezczyzny czy zony bo nasza wiedza na temat tej sytuacji jest praktycznie zerowa. Same wiemy ze sa rozne przypadki w zyciu. nie wiemy czy w malzenstwie ojca dziecka sie uklada, moze jest na odwrot moze gosia da mu na nowo sens zycia dzieckiem. nie sadze by nazywac autorke watku kochanka bo na prawde nie wiadomo jak wyglada dokladnie cala sytuacja.

76

Kasia234 napisał/a:

jak nie wiedzałam ze ma zone i dzieci niemiał obraczki,ani nigdy nie wpominał ze ma rodzine dopiero gdy zaszłam w ciaze dowiedzałam sie o wszystkim ja chciałam zerwac z nim kontak ale on nie chce muwi ze chce sie spotykac z dzieckiem jak facetowi podoba sie dziewczyna to wszystko zrobi aby ja zatrzymac przy sobie..

Piszesz o jego zonie- że zabraniała kontaktu, dzwoniła itd...
dziwisz sie jej? zostałą zraniona...
oszukiwał ją przez tyle lat!!!
i Ty uważasz że jemu na Tobie zależy..?
jakoś dziwnie zaczeło mu zależeć kiedy wystapiłaś o uznanie ojcostwa...dlaczego?
bo nagle jego romans wyszedł na światło dzienne...
żona powiedziała mu -pa...wiec gdzie miał iść...

"Tak niedoskonała, że aż idealna..'' cała Ja smile

77

lepiej usunąć

78

kochane a co jesli pragnie sie z całych sił sexu z żonatym mężczyzną???????????
a on nie jest zdecydowany i sie waha...............złamie sie?i zdecyduje?jak dlugo mam czekac???????

79

ilus86 napisał/a:

a on nie jest zdecydowany i sie waha...............złamie sie?i zdecyduje?jak dlugo mam czekac???????

Wypij duszkiem całą szklankę zimnej, lodowatej wody! I puknij się w czoło.

Później przeczytaj wątki dziewczyn na tym forum, które opisują jak to wspaniale być tą trzecią.

Jeśli ktoś chce, znajdzie sposób.
Jeśli ktoś nie chce, znajdzie powód.

"Sztuka życia polega na tym, by dostrzec swoje ograniczenia i słabości." Robert Rutkowski

80

Wielokropek napisał/a:
ilus86 napisał/a:

Wypij duszkiem całą szklankę zimnej, lodowatej wody! I puknij się w czoło.

Później przeczytaj wątki dziewczyn na tym forum, które opisują jak to wspaniale być tą trzecią.

Odbij sobie jego penisa w gipsie smile i dopiero puknij się w czoło

81

bellew napisał/a:

... big_smile:D:D ....
oczywiście tym penisem

nie mogę.... big_smile:D:D

82

ilus86 napisał/a:

Póki pisze się "sexu" należy odkładać plany seksu na później, a teraz zajmować się zadaniami domowymi, żeby zadowolić panie w gimnazjum.

Jeśli się ma akurat taki ciekawy fetysz, że tylko z żonatym się dochodzi, to dobrze poszukać takiego, który jest żonaty tylko w teorii i którego żona chce, by sobie znalazł kochankę i przestał jej głowę zawracać.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

83

katbe napisał/a:
bellew napisał/a:

... big_smile:D:D ....
oczywiście tym penisem

nie mogę.... big_smile:D:D

Tak,tylko żeby poczekała wcześniej  jak zastygnie !!! bo sobie oczy zagipsuje
big_smile

84

gosiaczek305 napisał/a:

witam  serdecznie dziewczyny potrzebuje  waszej pomocy jestem po rozwodzie mam 32lata  mam dwoje dzieci , od jakiegos czasu mialm romans z zonatym  mezczyzna  i jestem z nim w ciazy jest to 5tydzien jak mam mu powiedziec  ze stalo sie  jestem zalamana tym

temat stary ale trzeba było iść do jego zony może cos zaradzi na to:)

85

trzeba było zastanowic sie wczesniej zanim zazeło sie romansowac .
teraz niestety konsekwencje trzeba poniesc samotnego maciezynstwa

86

Temat sprzed 6 lat...

Posty [ 61 do 86 z 86 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jestem w ciazy z zonatym co robic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021