New Me napisał/a:0meqaO24 napisał/a:Po co ci skriny?
Przeszukaj sobie forum i znajdziesz co ci będzie potrzebne.Taaa teraz kazdy bedzie spedzal po 20 godzin przeszukujac forum, bo Ty masz zwidy dobre sobie he he
Taaaa ja ci przekaże skriny bo ty masz takie zachciewajki
szukaj sobie co ci potrzebne, mieszkasz na forum masz czas.
O jakich Ty screenach pierrdzielisz? Przeciez ja mam jeden nick tutaj i nie mieszkam na wsi w Polsce tylko w Anglii. Wez sie puknij w glupi leb i nie rob z ludzi idiotow ze masz na cos dowody, ale nie pokazesz tylko niech sobie sami szukaja".blahaha Ja tez moge napisac "ze jestes trollem, ktory pisal ,ze byl w psychiatryku i, ze mam na to dowody, bo kiedys cos napisalas ale nie jestem na tyle glupia, zeby Ci to podac na tacy ,wiec teraz niech kazdy sobie sam szuka po calym forum. Bo ja mam dowody,ale nie dam he he". Ty serio masz jakas fobie przesladowcza tutaj I widzisz jedna osobe pod wieloma nickami. Takie cos sie leczy,a nie bezpostawne kogos oskarza przy okazji robiac z innych idiotow, zeby sobie sami poszukali, bo Ty masz zwidy. Jak masz dowody na to,ze jestem trollem, ktory ma kilka nickow i siedzi na wsi w Polsce to te dowody nam tu pokaz, a jak nie to nie rob mi syfu pod moim tematem bo zadzwonie do domu wariatow,zeby Cie zabrali w kaftanie bezpieczenstwa,bo to jest niebezpieczne co Ty wyprawiasz przylatujesz pod zwykly temat i oskarzasz kogos o kij wie co jak ja nawet rzadko kiedy z Toba tutaj pisze. Chcesz afere na forum czy Ci sie nudzi i bzdury wymyslasz?