Gloria: Bardzo podoba mi się Twój przepis na święta. Jak się okazuje, być samemu nie znaczy być samotnym. Zresztą gołym okiem widać, że jesteś bardzo pogodną i pozytywnie zakręconą osobą. Nie każdy tak potrafi. Wesołych Świąt
131 2024-12-26 14:11:38 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-26 14:12:02)
Gloria: Bardzo podoba mi się Twój przepis na święta. Jak się okazuje, być samemu nie znaczy być samotnym. Zresztą gołym okiem widać, że jesteś bardzo pogodną i pozytywnie zakręconą osobą. Nie każdy tak potrafi. Wesołych Świąt
Dziękuję Alessandro i pozdrawiam poświątecznie.
Nauczyłam się nie przejmować się byle czym i cieszyć się z drobnych pozytywnych wydarzeń.
A wczoraj wieczorem zadzwoniła znajoma. Nie z życzeniami tylko z zapytaniem czy coś mi się nie stało.
Zapytałam dlaczego uważa, że coś mi się miało stać?
"A bo nie wysłałaś nam życzeń świątecznych"
I teraz nie wiem czy mam ten telefon uznać jako troskę o mnie czy pretensje, że nie oddałam hołdu.
Na szczęście mimo tego, że życie mi dokopało to nadal mam spore poczucie humoru.
133 2024-12-27 12:56:38 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-27 12:58:57)
To była troska połączona z pretensją, a może pretensja połączona z troską, oto jest pytanie