Po raz pierwszy w zyciu
wilkomenn Kochana,witamy w świecie fbxd mi kuzynka na kacu zakładała )
nowi my , nowy facebook xd
nowi my , nowy facebook xd
No tak nowy. Sie ucze to ogarynac tyle tego wyswietlen , ustawien
Ale jak sie ludzie ,ktorych znam ze szkoly pozmieniali przez te wszystkie lata niektorych ledwo poznaje
6 2024-12-30 13:38:17 Ostatnio edytowany przez Marthe (2024-12-30 13:38:45)
Tam tez sobie możesz odpalić portal randkowy - jest cos takiego jak facebook randki.
na profil Rozrabiaki trzeba uważac, nigdy nic nie wiadomoxd nie wiem jak on ma nazwisko nawet
Tam tez sobie możesz odpalić portal randkowy - jest cos takiego jak facebook randki.
No wiem. Ja zwiazku nie szukam. A tak wogole to kto wie moze by mnie np rodzina na tych randkach widziala troche przypal by byl
na profil Rozrabiaki trzeba uważac, nigdy nic nie wiadomoxd nie wiem jak on ma nazwisko nawet
A ja nawet niewiem kto to jest ten Rozrabiaka malinowy- tyle co na forum ,ze ma malinowy gaj to wiem
10 2024-12-30 19:43:47 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-30 19:55:55)
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Fb jak fb, skoro podoba się to dobrze. A myślałaś może, żeby dorzucić do tego jeszcze Instagram?
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Fb jak fb, skoro podoba się to dobrze. A myślałaś może, żeby dorzucić do tego jeszcze Instagram?
Tak,ale jeszcze nie teraz
Nie mam
Nie mam
Ale ja sie nie pytalam czy Ty masz
Miklosza, to załóż sobie i też będzie mieć.
Miklosza, to załóż sobie i też będzie mieć.
No fajnie jest miec facebooka nawet, fajne grupy tam sa
Grunt to dobra zabawa.
Juz zaczynam zalowac, ze mam Facebooka moj glupi brat wyslal zaproszenie do mojego ex ojca corki i teraz pewnie bedzie chcial wszystko wiedziec co ja robie. A jeszcze znalazl sobie jakies zdjecia jakis dziewczyn na profilu mojego ex i sie glupio pyta kto to jest? A to z jego rodziny . Wy tez macie takie wscibskie osoby z rodzina co wszystko chca wiedziec? Napisalam bratu, ze ma sie do mnie nie wstracac, bo rodzice duzo rzeczy NIE wiedza i w sumie nie musza wiedziec,a moj brat to papla gorsza od starej przekupy
No to masz wesoło. A z tego co mówisz to będzie jeszcze weselej. Taki urok Fb.
19 2025-01-05 12:00:13 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-01-05 12:01:57)
Ja też na facebooku mam głównie rodzinę i do kontaktu z bratem mi służy, ale mój brat jest spoko. Wysyła mi śmieszne obrazki i filmiki i zdjęcia z podróży bo zwiedza cały świat.
A ex to powywalałam. Nie mam ochoty oglądać ich kolekcji przyjaciólek, kobiet, innych ex, dzieci i kogokolwiek ani mieć z nimi kontaktu.
To bardzo zdrowe podejście do tematu. Jednak nie wszyscy tak myślą, niestety.
No niestety poki co cisza man nadzieje nie przed burza
To zależy. Nie wiem, czy masz jakiś wpływ na brata, czy posłucha się Ciebie, czy to są zdrowe, normalne relacje czy takie sobie. A może on sam zrozumie, że nie warto.
To zależy. Nie wiem, czy masz jakiś wpływ na brata, czy posłucha się Ciebie, czy to są zdrowe, normalne relacje czy takie sobie. A może on sam zrozumie, że nie warto.
A gdzie moj glupi brat bedzie sie mnie sluchac . Zreszta juz na luzie do tego podchodze. Jak sie czegos dowie to tylko mu odpisze "tak to wszystko prawda,masz racje tak wlasnie bylo
Albo zamiast odpisywać w tym stylu, to wyślij mu może roześmianą mordkę. W ten sposób pokażesz swój luz i dystans.
Albo zamiast odpisywać w tym stylu, to wyślij mu może roześmianą mordkę. W ten sposób pokażesz swój luz i dystans.
... wogole inna sprawa mnie nie pokoi kurcze non stop ojca widze obecnego na facebooku wczoraj nawet o polnocy czasu polskiego tam siedzial. A matka sie zawsze drze na niego ,ze za duzo czasu spedza na facebooku no i na to wyglada ,ze ma racje
Alessandro napisał/a:Albo zamiast odpisywać w tym stylu, to wyślij mu może roześmianą mordkę. W ten sposób pokażesz swój luz i dystans.
... wogole inna sprawa mnie nie pokoi kurcze non stop ojca widze obecnego na facebooku wczoraj nawet o polnocy czasu polskiego tam siedzial. A matka sie zawsze drze na niego ,ze za duzo czasu spedza na facebooku no i na to wyglada ,ze ma racje
mój były jakoś tak ustawił te media społecznościowe, że był sądząc po statusie online 7 dni w tygodniu po 24 godziny na dobę... Kiedy on spał???
New Me napisał/a:Alessandro napisał/a:Albo zamiast odpisywać w tym stylu, to wyślij mu może roześmianą mordkę. W ten sposób pokażesz swój luz i dystans.
mój były jakoś tak ustawił te media społecznościowe, że był sądząc po statusie online 7 dni w tygodniu po 24 godziny na dobę... Kiedy on spał???
no moze facebook cos nie tak dziala.
Jest Fb, jest zabawa.
Jest Fb, jest zabawa.
Alessandro napisał/a:Jest Fb, jest zabawa.
Ja nie mam I żadnych innych portali społecznościowych
Już mówiłem, żebyś założył sobie. Chyba, że nie chcesz.
New Me napisał/a:Alessandro napisał/a:Jest Fb, jest zabawa.
Ja nie mam I żadnych innych portali społecznościowych
Tak bys moze sobie dziewczyne znalazl
Julka, trafiłaś w dziesiątkę.