Zalozylam se facebooka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Zalozylam se facebooka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 33 ]

1

Temat: Zalozylam se facebooka

Po raz pierwszy w zyciu big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zalozylam se facebooka

wilkomenn Kochana,witamy w świecie fbxd mi kuzynka  na kacu zakładała wink)

3

nowi my , nowy facebook xd

4

jea1 napisał/a:

nowi my , nowy facebook xd

No tak nowy.  Sie ucze to ogarynac tyle tego wyswietlen , ustawien

5

Ale jak sie ludzie ,ktorych znam ze szkoly pozmieniali przez te wszystkie lata niektorych ledwo poznaje big_smile

6 Ostatnio edytowany przez Marthe (2024-12-30 13:38:45)

Tam tez sobie możesz odpalić portal randkowy - jest cos takiego jak facebook randki.

7

na profil Rozrabiaki trzeba uważac, nigdy nic nie wiadomoxd nie wiem jak on ma nazwisko nawet

8

Marthe napisał/a:

Tam tez sobie możesz odpalić portal randkowy - jest cos takiego jak facebook randki.

No wiem. Ja zwiazku nie szukam. A tak wogole to kto wie moze by mnie np rodzina na tych randkach widziala troche przypal by byl big_smile

9

jea1 napisał/a:

na profil Rozrabiaki trzeba uważac, nigdy nic nie wiadomoxd nie wiem jak on ma nazwisko nawet

A ja nawet niewiem kto to jest ten Rozrabiaka malinowy- tyle co na forum ,ze ma malinowy gaj to wiem big_smile

10 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-12-30 19:55:55)

Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Fb jak fb, skoro podoba się to dobrze. A myślałaś może, żeby dorzucić do tego jeszcze Instagram?

11

Alessandro napisał/a:

Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Fb jak fb, skoro podoba się to dobrze. A myślałaś może, żeby dorzucić do tego jeszcze Instagram?

Tak,ale jeszcze nie teraz

12

Nie mam

13

Miklosza napisał/a:

Nie mam

Ale ja sie nie pytalam czy Ty masz  big_smile

14

Miklosza, to załóż sobie i też będzie mieć.

15

Alessandro napisał/a:

Miklosza, to załóż sobie i też będzie mieć.

No fajnie jest miec facebooka nawet, fajne grupy tam sa big_smile

16

Grunt to dobra zabawa.

17

Juz zaczynam zalowac, ze mam Facebooka moj glupi brat wyslal zaproszenie do mojego ex ojca corki i teraz pewnie bedzie chcial wszystko wiedziec co ja robie.  A jeszcze znalazl sobie jakies zdjecia jakis dziewczyn  na profilu mojego ex i sie glupio pyta kto to jest? A to z jego rodziny big_smile. Wy tez macie takie wscibskie osoby z rodzina co wszystko chca wiedziec? Napisalam bratu, ze ma sie do mnie nie wstracac, bo rodzice duzo rzeczy NIE wiedza i w sumie nie musza wiedziec,a moj brat to papla gorsza od starej przekupy

18

No to masz wesoło. A z tego co mówisz to będzie jeszcze weselej. Taki urok Fb.

19 Ostatnio edytowany przez Marthe (2025-01-05 12:01:57)

Alessandro napisał/a:

Ja też na facebooku mam głównie rodzinę i do kontaktu z bratem mi służy, ale mój brat jest spoko. Wysyła mi śmieszne obrazki i filmiki i zdjęcia z podróży bo zwiedza cały świat.

A ex to powywalałam. Nie mam ochoty oglądać ich kolekcji przyjaciólek, kobiet, innych ex, dzieci i kogokolwiek ani mieć z nimi kontaktu.

20

To bardzo zdrowe podejście do tematu. Jednak nie wszyscy tak myślą, niestety.

21

Alessandro napisał/a:

No niestety poki co cisza man nadzieje nie przed burza big_smile

22

To zależy. Nie wiem, czy masz jakiś wpływ na brata, czy posłucha się Ciebie, czy to są zdrowe, normalne relacje czy takie sobie. A może on sam zrozumie, że nie warto.

23

Alessandro napisał/a:

To zależy. Nie wiem, czy masz jakiś wpływ na brata, czy posłucha się Ciebie, czy to są zdrowe, normalne relacje czy takie sobie. A może on sam zrozumie, że nie warto.

A gdzie moj glupi brat bedzie sie mnie sluchac big_smile. Zreszta juz na luzie do tego podchodze.  Jak sie czegos dowie to tylko mu odpisze "tak to wszystko prawda,masz racje tak wlasnie bylo big_smile

24

Albo zamiast odpisywać w tym stylu, to wyślij mu może roześmianą mordkę. W ten sposób pokażesz swój luz i dystans.

25

Alessandro napisał/a:

Albo zamiast odpisywać w tym stylu, to wyślij mu może roześmianą mordkę. W ten sposób pokażesz swój luz i dystans.

big_smile ... wogole inna sprawa mnie nie pokoi kurcze non stop ojca widze obecnego na facebooku wczoraj nawet o polnocy czasu polskiego tam siedzial. A matka sie zawsze drze na niego ,ze za duzo czasu spedza na facebooku no i na to wyglada ,ze ma racje

26

New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

big_smile ... wogole inna sprawa mnie nie pokoi kurcze non stop ojca widze obecnego na facebooku wczoraj nawet o polnocy czasu polskiego tam siedzial. A matka sie zawsze drze na niego ,ze za duzo czasu spedza na facebooku no i na to wyglada ,ze ma racje

mój były jakoś tak ustawił te media społecznościowe, że był sądząc po statusie online 7 dni w tygodniu po 24 godziny na dobę... Kiedy on spał???

27

Marthe napisał/a:
New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

mój były jakoś tak ustawił te media społecznościowe, że był sądząc po statusie online 7 dni w tygodniu po 24 godziny na dobę... Kiedy on spał???

big_smile no moze facebook cos nie tak dziala.

28

Jest Fb, jest zabawa.

29

Alessandro napisał/a:

Jest Fb, jest zabawa.

big_smile

30

New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Jest Fb, jest zabawa.

big_smile

Ja nie mam I żadnych innych portali społecznościowych

31

Już mówiłem, żebyś założył sobie. Chyba, że nie chcesz.

32

Miklosza napisał/a:
New Me napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Jest Fb, jest zabawa.

big_smile

Ja nie mam I żadnych innych portali społecznościowych

Tak bys moze sobie dziewczyne znalazl

33

Julka, trafiłaś w dziesiątkę.