Z czym wam sie kojarza święta Bożego Narodzenia? Mnie najbardziej z choinka i koledami
Czy trzymacie sie tradycji czy wprowadzacie nowe zwyczaje? Ja lubię mieszać tradycje z nowymi zwyczajmi
Odwiedzacie kogos w Wigilie czy nie? Ja w tym roku nie lece do Polski, polece na drugi rok,wiec spędzam.w Anglii z kumpelami i znajomymi. A pozniej jeszcze obchodze 1 dzien świat,bo w Anglii tez 25 grudnia maja obiad swiateczny
Przygotowujecie tradycyjne 12 potraw na Wigilie? Bo ja nie. Zawsze każda z nas robi po jednej potrawie i przynosi na spotkanie. To jest bardzo,bardzo duze ulatwienie
Macie kupione juz prezenty? Ja jeszcze nie,ale już mniej więcej wiem co komu kupić i zamówię w tym tygodniu online z dostawą na następny dzień
Jesteście religijni? Pójdziecie na pasterkę albo rano do kościoła uczcić to święto? Ja tak
Spędzacie w domu święta czy gdzieś wyjeżdżacie? Ja w domu będę mieć gości wiec nigdzie sie nie wybieram,chyba ze gdzies z corka w 2 dzien świat na jakies swiateczne atrakcje do miasta, bo 1 dzien świat corka bedzie u ojca,Wigilie ze mna