Co mam robić w sylwestra? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Co mam robić w sylwestra?

Strony Poprzednia 1 2 3 4 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 456 ]

66

Odp: Co mam robić w sylwestra?
wieka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Widzę, że z Sylwkiem to tak samo, jak z weselem smile Tak ciężko po prostu spędzić czas w domu czy wyjść gdzieś na miasto?

Najedzony nie zrozumie głodnego...
Dziewczyna na poważny problem i jak nie skorzysta z terapii, to nie odnajdzie się w żadnym związku.
Abstrahując od agresji, od dłuższego czasu pisze na forum gdzie znaleźć chlopaka uszytego na jej wyimaginowaną miarę.
Jak i bez miary ciężko wink big_smile

I co z tego? Taki mam typ i trzeba to akceptować?
To nie są głupie wymogi.
Uszanuj to!
Zastanów się co piszesz

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-21 13:15:27)

A co jeśli poznasz łysego i z brodą i zaiskrzy mocniej niż w elektrowni atomowej?
Nigdy nie mów nigdy. Nie wiesz co jeszcze spotka Cię w życiu.

68

Alessandro napisał/a:

A co jeśli poznasz łysego i z brodą i zaiskrzy mocniej niż w elektrowni atomowej?

Spieprzaj!

69

Golden_eye napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Spieprzaj!

ej, ale co Alessandro takiego napisał?
Nigdy nie wiesz, czy czasem któegoś dnia ktoś posiadanie tej swojej brody nie nadrobi charakterem.

Oj dziewczyno, dziewczyno...

70 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-21 13:58:57)

Po co ta agresja? Nie robi to na mnie żadnego wrażenia.
Do każdego tak się rzucasz z buzią? Oczywiście mam na myśli realną rzeczywistość.

71

Alessandro napisał/a:

Do każdego tak się rzucasz z buzią? Oczywiście mam na myśli realną rzeczywistość.

Mam taki typ i uszanuj to!

72

Golden_eye napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Mamy szanowac ze masz typ bycia agresywna? big_smile

73

Golden eye najpierw piszesz że jesteś miłą osobą i chcesz rozmawiać a potem wyskakujesz z agresywnym tekstem ,,spiepszaj" to może podczas rozmów na żywo też masz z tym problem i w ten sposób odrażasz do siebie innych. Może w twoim zachowaniu musisz szukać przyczyny że jesteś sama? Skończone studia nawet tytuł magistra nie robi z ciebie inteligentnego człowieka. Trochę szacunku do innych próbujących coś ci doradzić.

74

New Me napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Nie, tylko to, że mnie interesuje ktoś wrażliwy z delikatną urodą.

NIE LUBIĘ łysych, brodatych!

75

Iza19 napisał/a:

Golden eye najpierw piszesz że jesteś miłą osobą i chcesz rozmawiać a potem wyskakujesz z agresywnym tekstem ,,spiepszaj" to może podczas rozmów na żywo też masz z tym problem i w ten sposób odrażasz do siebie innych. Może w twoim zachowaniu musisz szukać przyczyny że jesteś sama? Skończone studia nawet tytuł magistra nie robi z ciebie inteligentnego człowieka. Trochę szacunku do innych próbujących coś ci doradzić.

Nie wobec innych ludzi nie używam takich słów w realu.
Po prostu się zdenerwowałam, że ktoś nie szanuje moich wymagań.

Co muszę zrobić aby kogoś poznać z rocznika 92-00? Opisywałam wcześniej że raczej dziewczyny na uczelni były.

Dużo ludzi mi mowi dobre rzeczy, chwalą mnie za skończenie srudiow, że mam zainteresowania, że dążę za marzeniami, staram się o pracę

76

Golden_eye napisał/a:
New Me napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Ale przecież Alessandro nie umówił Cię z brodatym kolesiem, tylko zapytał co w przypadku, gdy poznasz takiego i jednak zaiskrzy.
Mój mąż też początkowo nie był 100% w moim typie, więc takie rzeczy się przytrafiają.

Strasznie agresywnie podchodzisz do ludzi, którzy mają odmienne zdanie.
Brałaś pod uwagę psychologa? Tak po prostu, żeby się wygadać i poprawić relacje z samą sobą.

77

Motocyklistka napisał/a:
Golden_eye napisał/a:
New Me napisał/a:

Ale przecież Alessandro nie umówił Cię z brodatym kolesiem, tylko zapytał co w przypadku, gdy poznasz takiego i jednak zaiskrzy.
Mój mąż też początkowo nie był 100% w moim typie, więc takie rzeczy się przytrafiają.

Brałaś pod uwagę psychologa? Tak po prostu, żeby się wygadać i poprawić relacje z samą sobą.

Ale nie chce słuchać jak tak mowi.
Po prostu brodaci mnie nie interesują

78

A jakie masz zainteresowania?

79

Jeśli chcesz, żeby inni szanowali Ciebie, to Ty naucz się szanować innych. Innej opcji nie ma.
Jeśli masz problemy z emocjami, z ich werbalizowaniem, to poszukaj dobrego specjalisty i podejmij terapię.
Nie traktuję Ciebie jako wroga. Nie życzę Ci źle. Jednakże w realu za takie zachowania można nieźle dostać po pysku, bez względu na płeć albo można zostać doprowadzonym do płaczu zajeb...cie mocną wiązanką.
Ale to Twój problem.

80

Golden_eye napisał/a:
wieka napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Widzę, że z Sylwkiem to tak samo, jak z weselem smile Tak ciężko po prostu spędzić czas w domu czy wyjść gdzieś na miasto?

Najedzony nie zrozumie głodnego...
Dziewczyna na poważny problem i jak nie skorzysta z terapii, to nie odnajdzie się w żadnym związku.
Abstrahując od agresji, od dłuższego czasu pisze na forum gdzie znaleźć chlopaka uszytego na jej wyimaginowaną miarę.
Jak i bez miary ciężko wink big_smile

I co z tego? Taki mam typ i trzeba to akceptować?
To nie są głupie wymogi.
Uszanuj to!
Zastanów się co piszesz

Nie chcesz zrozumieć, że jak kogoś poznasz i pojawi się chemia, to wszystkie wymogi mogą wziąć w łeb...
Ale jak będziesz się sama blokowała, bo np. ma brodę, czy jest łysy, nie ten rocznik, niepodobny do idola, itp. to nie masz szans, więc możesz czekać na królewicza z bajki do końca życia.
Przez internet przynajmniej możesz wyszczególnić swoje oczekiwania, wiele osób tak się dobrało, w realu też nie wiesz na kogo trafisz, w rezultacie może okazać się draniem.
Życie to ryzyko.

81

Golden_eye napisał/a:
Motocyklistka napisał/a:
Golden_eye napisał/a:

Ale nie chce słuchać jak tak mowi.
Po prostu brodaci mnie nie interesują

Ale nie możesz reagować w ten sposób, to nie sprawia, że będziesz mieć więcej przyjaciół.
Alessandro zadał naprawdę życiowe pytanie. Wystarczyło odpowiedzieć w grzecznej formie.
w realu też tak reagujesz?

82

Iza19 napisał/a:

A jakie masz zainteresowania?

Lubię ćwiczyć, na siłownię chodziłam jak studiowałam, biegałam w wakacje, rowerem po okolicach jechałam, do parku street workout chodziłam w sezonie letnim, teraz ćwiczę w domu(z gumą oporową)

Czytam książki, oglądam filmy

Podróżować lubię- Chorwację oraz Bośnię i Hercegowinę odwiedziłam(fakultet w Chorwacji do Bośni był, na który się zapisałam), czyli wakacje 2023 to Chorwacja+Bośnia i Hercegowina. Czytam blogi podróżnicze.
W Polsce też już się trochę nazwiedzałam(morze, Tatry, Pieniny, Trójmiasto, Kraków, Warszawa, Łódź, Katowice, Poznań, Radom, Częstochowa)

83

To może w tym kierunku szukać by kogoś poznać? Są różne kluby pasjonatów podróży, siłownie albo dyskusyjne kluby filmowe. Są urządzane w kinach maratony filmowe , bywają też w kinach organizowane sylwestry.

84

Iza19 napisał/a:

To może w tym kierunku szukać by kogoś poznać? Są różne kluby pasjonatów podróży, siłownie albo dyskusyjne kluby filmowe. Są urządzane w kinach maratony filmowe , bywają też w kinach organizowane sylwestry.

Gdzie np takie kluby?

A na siłowni są zajęcia na których się można poznać?

Aktualnie nie stać mnie na siłkę.

Oszczędzam na wakacje pieniądze.

85

Wpisz w wyszukiwarkę i poszukaj w pobliżu swojej miejscowości. Co do braku kasy to nie pomogę. Najważniejsze to się nie poddawać.

86

Trzeba jeszcze brać pod uwagę, że nawet jak trafimy na kogoś kto będzie nam się podobał, nie jest powiedziane, że on będzie zainteresowany.

87 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-21 14:54:08)

Golden_eye, czy Twoje reakcje, Twoje niektóre zachowania nie są pokłosiem traumatycznych historii z przeszłości? Pisałaś, że kiedyś byłaś gnębiona jako nastolatka. Możliwe, że przeszłość i teraźniejszość nie są ze sobą w żaden sposób powiązane.

88

Alessandro napisał/a:

Golden_eye, czy Twoje reakcje, Twoje niektóre zachowania nie są pokłosiem traumatycznych historii z przeszłości? Pisałaś, że kiedyś byłaś gnębiona jako nastolatka. Możliwe, że przeszłość i teraźniejszość nie są ze sobą w żaden sposób powiązane.

Tak byłam gnębiona w wieku nastoletnim

89 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-21 15:33:51)

Masz teraz swoje marzenia i je realizuj w miarę możliwości, ale w sposób pokojowy, pozbawiony agresji. Agresja jedynie wszystko utrudnia i niepotrzebnie komplikuje.

90

Alessandro napisał/a:

Masz teraz swoje marzenia i je realizuj w miarę możliwości, ale w sposób pokojowy, pozbawiony agresji. Agresja jedynie wszystko utrudnia i niepotrzebnie komplikuje.

Dzięki za zrozumienie. Zgoda.

91

Zgadzam się z Alessandro sama doświadczyłam na tym forum jak trauma z dzieciństwa potrafi mieszać w głowie ja przez to pokłóciłam się z Julką ale już przeprosiłam i staram się nikogo nie urazić.

92 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-21 15:45:50)

Golden_eye napisał/a:
Alessandro napisał/a:

Tak byłam gnębiona w wieku nastoletnim

Tez bylam- taka grupa chlopakow mi zawsze i innym dokuczali. I wiem ze te wydarzenia tym bardziej nie daja mi prawa do bycia agresywna poniewaz sama wiem jak to jest. Jezeli autorko doswiadczylas agresji to wiedzac czym ona jest nie krzywdz innych

93

Iza19 napisał/a:

Wpisz w wyszukiwarkę i poszukaj w pobliżu swojej miejscowości. Co do braku kasy to nie pomogę. Najważniejsze to się nie poddawać.

Bardziej w Łodzi są kluby dyskusyjne filmowe i książkowe.
A w kontekście podróży których opisywałam?

Co ja robię nie tak?

Gdzie mogą być roczniki 92-00?

94

Nie mam pojęcia gdzie te roczniki są może u Julki w Anglii albo siedzą w domach przy kompach.

95

Iza19 napisał/a:

Zgadzam się z Alessandro sama doświadczyłam na tym forum jak trauma z dzieciństwa potrafi mieszać w głowie ja przez to pokłóciłam się z Julką ale już przeprosiłam i staram się nikogo nie urazić.

Dziękuję za zrozumienie sytuacji. Wyrozumiałość.

96

Iza19 napisał/a:

Nie mam pojęcia gdzie te roczniki są może u Julki w Anglii albo siedzą w domach przy kompach.

big_smile jakie roczniki? Faceci od autorki od roku do 8 lat starsi to sa wlasnie wszedzie w kazdym kraju w kazdym miescie a nawet na kazdej wsi

97

Golden_eye napisał/a:

Gdzie mogą być roczniki 92-00?

Dobre pytanie big_smile Gdzie te chłopy... chciałoby się powiedzieć za Danutą Rinn.
Pytanie które nie ma odpowiedzi.

98

Iza19 napisał/a:

Czy dzisiaj już tylko w necie poznają się te roczniki?

Raczej internet w dzisiejszych czasach do poznawania ludzi niż real?

99

Golden_eye napisał/a:
Iza19 napisał/a:

Czy dzisiaj już tylko w necie poznają się te roczniki?

Raczej internet w dzisiejszych czasach do poznawania ludzi niż real?

Moze byc internet i w realu

100

Nie wiem, może.Ja jestem rocznik 1999 ale internet poza szkołą zawodową to poznałam w 2019. Więc mam spore braki, ale to może i dobrze. Męża poznałam w realu a nawet nie myślałam że w tamtej pracy jest możliwe by kogoś pokochać.

101

Iza19 napisał/a:

Nie wiem, może.Ja jestem rocznik 1999 ale internet poza szkołą zawodową to poznałam w 2019. Więc mam spore braki, ale to może i dobrze. Męża poznałam w realu a nawet nie myślałam że w tamtej pracy jest możliwe by kogoś pokochać.

Ok. A w jakim miesiącu masz urodziny?

W styczniu 25 lat skończę.

102

Ja 24 stycznia

103

Golden_eye napisał/a:
Iza19 napisał/a:

Ok. A w jakim miesiącu masz urodziny?

W styczniu 25 lat skończę.

Ojej to wy mlode obie jestescie.  Chociaz ja na poczatku myslalam ze Iza ma 19 lat po jej nicku big_smile

104

Taki nick mam bo taki był wolny. A tak jestem jeszcze młoda ale do 19 urodzin życie mnie nie rozpieszczało. Jak bym nie spotkała mojego Andrzeja to nie wiem jak by mi się życie potoczyło.  Pozdrawiam i wszystkim życzę szczęśliwych dni by każdy następny był lepszy a nie gorszy.

105 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-21 16:23:28)

Julka, przecież Ty także jesteś jeszcze bardzo młodziutka. Jesteś dopiero w starszakach big_smile I bez dyskusji. Doskonale wiem co chciałabyś w tym miejscu powiedzieć big_smile
A Iza i Golden są jeszcze w grupie maluchów  big_smile

106

To ja już seniorka haha

107

O a Alessandro to dobly kolega ze stalszaków.

108 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2024-11-21 16:30:03)

No wiesz co, zaskoczyłaś mnie big_smile Myślałem, że klasy I - IV big_smile

109

Klasy I -IV to musiał byś se zapalić bo to podobno chłopakom dodaje lat.

110

Iza, kto Ci takich głupot naopowiadał? Nie wierz takim ludziom,  bo inaczej zimą będziesz w japonkach chodzić  big_smile

111

Iza19 napisał/a:

Ja 24 stycznia

26 lat kończysz 24.01

112

Motocyklistka napisał/a:

To ja już seniorka haha

big_smile zaraz sie wszyscy na grupy podzielimy jak przedskolaki
1. Maluchy od 18-29 lat
2. Starszaki od 30- 49 lat
3. Senioraki od 50- 100 lat big_smile

113

A co z tymi powyżej setki? Przecież są takie osoby.

114

A no tak jakoś będzie ale jak to New Me skatalogowała nadal zostaję w ,,Maluchach"

115

Iza19 napisał/a:

A no tak jakoś będzie ale jak to New Me skatalogowała nadal zostaję w ,,Maluchach"

E tam nie martw sie za 5 lat bedziesz w starszakach  big_smile

116

Aż tak to mi się nie spieszy maluchom się więcej wybacza bo to jeszcze małe i głupie.

117

Alessandro napisał/a:

A co z tymi powyżej setki? Przecież są takie osoby.

Ale tu na forum nie siedza  big_smile

118

Iza19 napisał/a:

Aż tak to mi się nie spieszy maluchom się więcej wybacza bo to jeszcze małe i głupie.

big_smile

119

Iza19 napisał/a:

A gdzie jeszcze można poznać roczniki 92-00?

120

New Me napisał/a:
Motocyklistka napisał/a:

To ja już seniorka haha

1. Maluchy od 18-29 lat

Ufff, czyli jednak starszaki.

121

Motocyklistka napisał/a:
New Me napisał/a:
Motocyklistka napisał/a:

To ja już seniorka haha

1. Maluchy od 18-29 lat

Ufff, czyli jednak starszaki.

No tak jeszcze jestes w starszakach  big_smile

122

Bo w przedszkolu fajnie jest big_smile super fajnie jest big_smile

123

Z przedszkola, to najchętniej wdrożyłabym w życie leżakowanie..., ale myślę, że szef mógłby mieć coś przeciw.

124

Motocyklistka napisał/a:

Z przedszkola, to najchętniej wdrożyłabym w życie leżakowanie..., ale myślę, że szef mógłby mieć coś przeciw.

A kto jest tu szefem? ... a ja wychodzenie na plac zabaw wszystkie grupy razem big_smile

125

New Me napisał/a:
Motocyklistka napisał/a:

A kto jest tu szefem? ... a ja wychodzenie na plac zabaw wszystkie grupy razem big_smile

Mówię o szefie w pracy hhehe smile

126

Motocyklistka napisał/a:
New Me napisał/a:
Motocyklistka napisał/a:

Mówię o szefie w pracy hhehe smile

Aha ok myslalam ze z przedszkola naszego big_smile

127

O work life balance to rozmowy są bardzo chętnie podejmowane pod warunkiem, że temat pozostanie wyłącznie w kręgu dyskusyjnym.

128

Alessandro napisał/a:

O work life balance to rozmowy są bardzo chętnie podejmowane pod warunkiem, że temat pozostanie wyłącznie w kręgu dyskusyjnym.

My work life balance is not work at all  big_smile

129

Nie ma jak to piaskownicę robić w wątkach...

130

wieka napisał/a:

Nie ma jak to piaskownicę robić w wątkach...

Przedszkole zrobilismy

Posty [ 66 do 130 z 456 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Co mam robić w sylwestra?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024