Zaczepki na osiedlu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zaczepki na osiedlu

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 132 z 132 ]

Odp: Zaczepki na osiedlu

Według mnie opcje masz dwie

1- może to głupie ale moim zdaniem najlepiej jak ich poznasz, wiem że to trudne ale oni maja cię za tzw” kota” czyli nowicjusz, przede wszystkim absolutnie nie możesz dać po sobie znać że sie ich boisz oni to wyczuwają i będą sie bardziej nakręcać, kiedy ten typ powiedział „ nie kop jej” trzeba było odpowiedzieć coś w stylu” bo co mi zrobisz?” Musisz sie stanowczo postawić!

2- przeprowadzka, czyli jeżeli będziesz sie ich bał, chował sie po krzakach, to to sie nigdy nie skończy, a tak nie możesz żyć

Zobacz podobne tematy :

132

Odp: Zaczepki na osiedlu
Motocyklistka napisał/a:

Pan prezes pewnej sporej firmy dość często śpi pod namiotem na zlotach. Nie zawsze pamięta, żeby przed piciem rozłożyć smile
Ja sama pracuję "na stanowisku", ale nie przeszkadza mi to przeklinaniu, jak szewc, wycieraniu ręki od kiełbaski w spodnie  i piciu z gwinta. Ani w strzeleniu w pysk kolesiowi, który nastał na moją godność. smile
big_smile big_smile

A gdybyś miała otwarcie napisać, czemu w tym towarzystwie klniesz jak szewc, wycierasz ręce w spodnie i pijesz z gwinta, to wiesz? Poważnie pytam.

Posty [ 131 do 132 z 132 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Zaczepki na osiedlu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024