Przygotowania do slubu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Przygotowania do slubu

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 140 z 140 ]

131 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2024-08-28 16:23:28)

Odp: Przygotowania do slubu
Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
wieka napisał/a:

Ślub się rozpłynął, to wszystko jest możliwe, zależy od scenariusza.
A miało być tak pięknie big_smile

Nadal jest i bedzie pieknie big_smile

Taaaak, bo bycie samotną podwójną matką to faktycznie jest sielanka i szczyt szczęścia big_smile

Moja corka ma juz 11 lat takze roboty przy niej nie mam,  tylko przy niemowleciu  ale i tak bede miec duzo pomocy. Moj partner(chociaz juz normalnie nie jestesmy w zwiazku,wiec powinnam pisac moj ex) Bedzie bral dziecko na weekendy do siebie,corka bedzie weekendy u ojca. Ja bede miec,wiec weekendy wolne. Bedzie wiecej kasy bo zasilki plus moj ex bedzie mi dawac pieniadze na dziecko. Z dziecmi bedzie fajnie. Corka bedzie miec rodzenstwo. Bedziemy fajnie czas spedzac.  Czasem sie z Salma spotkam-ona tez pewnie bedzie miec dziecko niedlugo... nie jest wcale zle jak to sobie wyolbrzymialam. Kobiety maja wiecej dzieci i gorsze warunki ode mnie. A ja mam mieszkanie z urzedu 3 pokojowe, nie mam dlugow,kredytow itp takze dam rade

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-08-28 17:04:07)

Mieli w systemie, że planujesz ślub, dobre big_smile

Rentę chorobową też sobie załatwiłaś przez telefon, więc...

133

JuliaUK33 napisał/a:
Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Taaaak, bo bycie samotną podwójną matką to faktycznie jest sielanka i szczyt szczęścia big_smile

Moja corka ma juz 11 lat takze roboty przy niej nie mam,  tylko przy niemowleciu  ale i tak bede miec duzo pomocy. Moj partner(chociaz juz normalnie nie jestesmy w zwiazku,wiec powinnam pisac moj ex) Bedzie bral dziecko na weekendy do siebie,corka bedzie weekendy u ojca. Ja bede miec,wiec weekendy wolne. Bedzie wiecej kasy bo zasilki plus moj ex bedzie mi dawac pieniadze na dziecko. Z dziecmi bedzie fajnie. Corka bedzie miec rodzenstwo. Bedziemy fajnie czas spedzac.  Czasem sie z Salma spotkam-ona tez pewnie bedzie miec dziecko niedlugo... nie jest wcale zle jak to sobie wyolbrzymialam. Kobiety maja wiecej dzieci i gorsze warunki ode mnie. A ja mam mieszkanie z urzedu 3 pokojowe, nie mam dlugow,kredytow itp takze dam rade

Zakładając, że jak wcześniej pisałaś urodzisz w lutym to od kiedy planujesz dawać dziecko jego ojcu na weekendy?

134 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-08-28 17:20:46)

JuliaUK33 napisał/a:
Priscilla napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Moja corka ma juz 11 lat takze roboty przy niej nie mam,  tylko przy niemowleciu  ale i tak bede miec duzo pomocy. Moj partner(chociaz juz normalnie nie jestesmy w zwiazku,wiec powinnam pisac moj ex) Bedzie bral dziecko na weekendy do siebie,corka bedzie weekendy u ojca. Ja bede miec,wiec weekendy wolne. Bedzie wiecej kasy bo zasilki plus moj ex bedzie mi dawac pieniadze na dziecko. Z dziecmi bedzie fajnie. Corka bedzie miec rodzenstwo. Bedziemy fajnie czas spedzac.  Czasem sie z Salma spotkam-ona tez pewnie bedzie miec dziecko niedlugo... nie jest wcale zle jak to sobie wyolbrzymialam. Kobiety maja wiecej dzieci i gorsze warunki ode mnie. A ja mam mieszkanie z urzedu 3 pokojowe, nie mam dlugow,kredytow itp ta ze dam rade

Te Twoje plany wszystkie biorą w łeb, więc nie ma sensu o nich nawet pisać.

135

Na pewno Salma będzie zachwycona gdy jej mąż przywiezie na weekend swoje dziecko gdy już będą też mieli swoje wspólne.
Dodając do tego ich dzieci z poprzednich związków.

Julka, a nie boisz się, że Ci to dziecko o ile to będzie chłopiec obrzezają i będzie zmuszane do wyznawania islamu?

136

wieka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Moja corka ma juz 11 lat takze roboty przy niej nie mam,  tylko przy niemowleciu  ale i tak bede miec duzo pomocy. Moj partner(chociaz juz normalnie nie jestesmy w zwiazku,wiec powinnam pisac moj ex) Bedzie bral dziecko na weekendy do siebie,corka bedzie weekendy u ojca. Ja bede miec,wiec weekendy wolne. Bedzie wiecej kasy bo zasilki plus moj ex bedzie mi dawac pieniadze na dziecko. Z dziecmi bedzie fajnie. Corka bedzie miec rodzenstwo. Bedziemy fajnie czas spedzac.  Czasem sie z Salma spotkam-ona tez pewnie bedzie miec dziecko niedlugo... nie jest wcale zle jak to sobie wyolbrzymialam. Kobiety maja wiecej dzieci i gorsze warunki ode mnie. A ja mam mieszkanie z urzedu 3 pokojowe, nie mam dlugow,kredytow itp ta ze dam rade

Te Twoje plany wszystkie biorą w łeb, więc nie ma sensu o nich nawet pisać.

Spójrz na życie oczami swojej córki, tej 11 letniej. Jej matka darmozjad, nic nie robi, nie ma żadnych ambicji, żyjecie na koszt państwa, myślisz że twoja córka tego nie widzi? Do tego zafundowałaś jej czarnoskóre rodzeństwo z facetem którego ona w ogóle nie zna!! Odpieprzasz co rusz jakąś manianę z przebierankami muzułmańskimi, godzisz się na bycie kochanką jakiegoś afrykańskiego gościa i to na oczach dorastającej córki.
Licz te swoje malutkie grosze ktore wyłudzasz od państwa, ale nie zapominaj że największym bogactwem matki są jej dzieci, a ty swoją córkę trwonisz i sprawiasz, że traci do ciebie szacunek. Jeszcze rok albo dwa i twoje dziecko przestanie się przyznawać że ma taką matkę. I to ci się jak  najbardziej należy Julka, kimkolwiek jesteś.

137 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-08-28 20:46:03)

dubel

138

GloriaSoul napisał/a:

Na pewno Salma będzie zachwycona gdy jej mąż przywiezie na weekend swoje dziecko gdy już będą też mieli swoje wspólne.

Julka, a nie boisz się, że Ci to dziecko o ile to będzie chłopiec obrzezają i będzie zmuszane do wyznawania islamu?

A dlaczego nie? Nie zapominaj, ze ona byla inaczej wychowana

139

GloriaSoul napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Zakładając, że jak wcześniej pisałaś urodzisz w lutym to od kiedy planujesz dawać dziecko jego ojcu na weekendy?

Od 6 miesiecy mniej wiecej

140

GloriaSoul napisał/a:

Nie moj partner nie jest restrykcyjny.  Jego rodzice nie sa Muzulmanami.  On chyba nawet by nie chcial zabrac mi dziecka, bo by to korelowalo z jego praca. A Salma to watpie ,ze by chciala sie zajmowac na codzien dwojka malych dzieci.

Posty [ 131 do 140 z 140 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Przygotowania do slubu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024