Czy zwiazalibyscie sie kims z rozsadku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy zwiazalibyscie sie kims z rozsadku?

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 199 z 199 ]

196

Odp: Czy zwiazalibyscie sie kims z rozsadku?

Sparrow, czy Ty przypadkiem czekałeś do pierwszej w nocy, aż ktoś podejmie dalszą polemikę z Tobą? big_smile

rossanka napisał/a:

Temat wam się rozwalił, mialo być o związkach z rozsądku a nie o siłowni sad

Więc jest między innymi o związku z rozsądku z siłownią wink

Zobacz podobne tematy :

197

Herne napisał/a:

Sparrow, czy Ty przypadkiem czekałeś do pierwszej w nocy, aż ktoś podejmie dalszą polemikę z Tobą? big_smile

Z wysokiego konia spadłeś?

198

Jak czytam takie pytania to nóź w kieszeni się otwiera i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby tkwić w takim związku. Jak koleś mnie odpycha na pierwszym spotkaniu to to  nigdy nie zagra, nawet na 10, sorry... Nie lubię też spotykać się z ludźmi, ale chyba większą karą byłoby być z kimś na siłę i tez mi już blisko 30 xd Spotykałam się z bogatymi i seks z nimi to była udręka, więc no generalnie nic na siłę i nic z musu i z ukrytych celów smile

199

rossanka napisał/a:

Co wam powiem, trzeba się szybko wiązać z wszystko jedno kim, aby na starość nie zostac samemu. Mężczyźni, starzeją się jak wino, więc 50 latek dpokojnie może przebierać w kobietach 30 letnich. Albo 40kach, choć te już wyglądają staro.
59 latka nue ma tego komfortu, ale nic straconego, powinna wiązać się z wdowcami po 60tce, a jak jakiś dobrze wygląda, to i 70 lat nie stanowi problemu.
Co prawda wiek i wygląd wybranej partnerki czy partnera w związku nie mają zupełnie żadnego znaczenia, ale liczy się jedynie powierzchowność.

Teraz jest wiele możliwości, internet, różne portale. Może to będzie osoba, z którą w życiu by się nie miało szansy poznać, bo może mieszka na drugim końcu kraju?
Kto wie

Bez jaj żeby 30 latka spojrzała na 50 latka, już taki po 40 mi się wydaje stary i po co mi on! W życiu nie uznałabym że 40 latki wyglądają staro!

Posty [ 196 do 199 z 199 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy zwiazalibyscie sie kims z rozsadku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024