Ja bym chyba mogła spróbować umówić się z kimś bez doświadczenia, o ile by mi się w miarę podobał i nie był jakąś straszną gapą. Czasem tak się zycie układa że nie mamy możliwości kogoś poznać nawet do 40.
Ja tobie bym sie raczej nie spodobał
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Rozrabiako, kusisz mglistymi wizjami i złudzeniami.
Jakżesz to? Opisałem swój atut, opisałem piękną, lecz możliwą wizję, scenariusz. Wszystko szczerze, gdzie tu miejsce na złudzenia?
KoralinaJones napisał/a:Będziesz się musiał bardziej postarać.
A, to jednak nie *)
Człowiek proponuje nietuzinkowe, wysublimowane a przy tym podszyte swojskością i wyuzdaniem wrażenia, słyszy że to wciąż mało.
#pieklomezczyzn*musiał. Ulubione słowo;)
Co zatem powiesz na słowo "mógłbyś"? Rozrabiako, nie poddawaj się tak szybko...
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Jaki trojkat montujesz? Ja mam ostatnio troche wiecej zajec dlatego nie jestem tu tak czesto co wczesniej
Julcia, nieaktualne. Miej pretensje do Koraliny, no nic Ci nie poradzę.
Heh, te kobiety.Widać jednak, że nie... Jesteś dzisiaj drugim mężczyzną, który sugeruje wobec mnie pretensje. Nie rezygnuj jednak tak łatwo, może sobie do Julki jakąś inną niewiastę dobierzesz
Kogo sobie bedzie do mnie dobierac?
Co zatem powiesz na słowo "mógłbyś"? Rozrabiako, nie poddawaj się tak szybko...
Powiem, że piękne to słowo
Jesteś dzisiaj drugim mężczyzną
Łohoho. To się tam widać, dzieje.
Spław typa, co będzie nam mieszał!
Kogo sobie bedzie do mnie dobierac?
Nikogo, Julciu. Nie słuchaj Koraliny, ma gorszy dzień, dlatego nie potrafi docenić piękna.
Bo czyż nie piękna wizja się tu zarysowała??!
70 2023-10-25 13:33:25 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-10-25 13:36:49)
KoralinaJones napisał/a:Co zatem powiesz na słowo "mógłbyś"? Rozrabiako, nie poddawaj się tak szybko...
KoralinaJones napisał/a:Jesteś dzisiaj drugim mężczyzną
Spław typa, co będzie nam mieszał!JuliaUK33 napisał/a:Kogo sobie bedzie do mnie dobierac?
Nikogo, Julciu. Nie słuchaj Koraliny, ma gorszy dzień, dlatego nie potrafi docenić piękna.
Może i piękna, lecz niestety niedługo skończy mi się limit dopuszczalnych postów, więc muszę oszczędzać i odpuścić . Nie wiem natomiast jak Julci, więc śmiało pertraktuj z nią, Rozrabiako...
RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Co zatem powiesz na słowo "mógłbyś"? Rozrabiako, nie poddawaj się tak szybko...
KoralinaJones napisał/a:Jesteś dzisiaj drugim mężczyzną
Spław typa, co będzie nam mieszał!JuliaUK33 napisał/a:Kogo sobie bedzie do mnie dobierac?
Może i piękna, lecz niestety niedługo skończy mi się limit dopuszczalnych postów, więc muszę oszczędzać i odpuścić
. Nie wiem natomiast jak Julci, więc śmiało pertraktuj z nią, Rozrabiako...
Co znowu ja? Boze co sie tu dzieje jak.mnie nie ma
Co znowu ja? Boze co sie tu dzieje jak.mnie nie ma
Julka, Rozrabiaka ma na Ciebie chrapkę, nawet tęsknił, i próbuje się z Tobą umówić .
Szansa jest zawsze ale co sprawiło, że jesteś w takiej sytuacji?