Cześć Julka
Pamiętam jak wypowiadałas się w moim temacie i zobacz , poświęciłas się i co z tego masz...przykra sytuacja
Chrześcijanie też nie są swieci ale jednak muzułmanie maja swoją religię,swoje prawa, przywileje i nic tego nie zmieni
U nich kłamstwo jest cnotą, pewnie Cię oszukał,bo nie jesteś muzułmanka i wiedział że się nie zgodzisz na poligamię, znam dziewczynę która też była żona ale nie dała mężowi syna, tylko 2 córki. Ten zaczął coraz częściej wychodzić z domu, znikać na całe dni,potem tygodnie niby w poszukiwaniu pracy w innym mieście,albo że niby do rodziny jedzie są ona miała opiekowac się dziećmi. W międzyczasie jeszcze chodziła do pracy, utrzymywała dzieci sama , on wrócił jak gdyby nigdy nic , zapytał się jej gdzie znajduje się dokładnie meczet i jak może tam dojechać. Ona znalazła transport ale cos ja tknęło. Pojechała za nim co się okazało, szok-byla świadkiem jego ślubu z inną. Goście zepchnęli ja ze schodów i krzyczeli że ma się odpier... Dziewczyna zadzwoniła na policję , a że było tam troche nielegalnych muslimow szybko się zawinęli. Jej mąż zdążył powiedzieć kilka słów i dostał rozwód. Wtedy widziala go ostatni raz. Po prawie 10 latach wciąż jest sama i żałuje tej znajomości , on był jej pierwszym
Oni maja kobiety za nic. Wmawiają wielką miłość , a wsrod chociaż są na tyle szczerzy,że one wiedzą że to jest aranżowane małżeństwo i to jest biznes a nie miłość. Dostają ogromne pieniądze za to. A taka Europejka jest praktycznie za darmo i jeszcze takie ma podziękowanie. Choćby nie wiem jak przystojny szarmancki i romantyczny był muslim-nigdy.
Dobrze zrobiłaś trzymaj się