Nie, problem leży w tym, że spora część kobiet po prostu nie wie czego chce. Oczekuje, żebyśmy ich zabawiali, same nie dając od siebie nic. Choćbyśmy nie wiadomo co pisali, to i tak dostaniemy odpowiedź jednym słowem lub wcale. Na palcach jednej ręki mogę policzyć kobiety, z którymi dało się przeprowadzić sensowną konwersację na tinderze spośród tych, z którymi miałem parę.
Mówisz o imternetach? Tak jak wszędzie, wystarczy popaczeć fejsbuki, tylko ,że to jest odzwierciedlenie realii żadne
A później się okazuje, że poza ładnym tyłkiem i biustem to te kobiety nic więcej nie mają do zaoferowania podobnie zresztą jak większość kobiet.
Skoro większość z nas nic nie ma do zaoferowania takim jak Ty, to po co szukasz atencji na kobiecym forum?
Spokojnie, bez ciśnienia On nie szuka atencji, nosi już w sobie nienawiść. Każde miejsce zrzeszające dużą ilość obiektów nienawiści, jest idealnym miejscem by uderzyć, wylać szambo.
jakis_czlowiek napisał/a:Rozmawiałem z kilkoma facetami na szybkich randkach. Goście serio niektórzy wyglądali świetnie, ale par nie mieli. Niektórzy już ponad 20x chodzą i nic.
I dziewczyny często chodzą tam z nudów i dla zabawy. Opłaca im się to, bo czasem ktoś im postawi jeszcze drinka, a same często mają wstęp za darmo.
A później się okazuje, że poza ładnym tyłkiem i biustem to te kobiety nic więcej nie mają do zaoferowania podobnie zresztą jak większość kobiet.
No chłopie, popłynąłeś. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.
Nie trudno stwierdzić, dlaczego zaliczacie same porażki. To widać chociażby po tym jak się tu wypowiadacie. Te odpowiedzi i sposób ich przekazywania jest zniechęcający i odpychający. A najgorsze jest to użalanie. Niech się każdy zastanowi, czy chciałby taką zrzędliwa pierdołę, która tylko muli, muli i muli.