maku2 napisał/a:Dlaczego tak się nakręcasz?
Przecież nie wiesz czy po spotkaniu bylibyście parą, nie wiesz jakim on byłby w tym związku , nie wiesz czy wam by wyszło a Ty zdaje się już sobie ułożyłaś udany związek - i żyli długo i szczęśliwie. Na podstawie czego - zaproszenia na spotkanie?
Dlaczego oczekujesz że inni ludzie będą realizowali Twoje oczekiwania?To Wy się nakręciliście wmawiajac mi jaka to ta panienką jest wartościowa a ja jak to jej zazdroszczę.
Ja ją widziałam Wy nie.
Szerzcie kult influencerek, a ja tak kolejny raz Wam przytaknę że jestem zerem, głupią, brzydką szkaradą. I marzę w zyciu tylko o tym aby buc instagirl i publikowac posty z mojego fajnego zajebistego życia żeby inni mi zazdrościli. Jest ok ???
Teraz Wam lepiej ?
Nie. Nie lepiej.
Ty "naskoczyłaś i zjechałaś" tamtą kobietę. Oceniasz po wyglądzie, a to błąd. Patrząc na mnie pewnie też stwierdziłabyś, że jedyne, co czytam to etykiety na kosmetykach. Guzik by Cię obchodziło, czy i jakie studia skończyłam, jakie wrażenie zrobił na mnie "Germinal" Zoli, czy za co kocham książki Chmielewskiej.
Szufladkujesz.
A świat ma miejsce na te kolorowe i na te naturalne osóbki. Pogódź się z tym, że nie każdy jest taki, jak Ty.