jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 88 89 90 91 92 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,786 do 5,850 z 6,992 ]

5,786 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-29 11:28:59)

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
rinho91 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:

Nie musicie nawet fotek dawać. Faceci będą pisać nawet jeśli w miejscu fotki wstawicie czarny kwadrat...

Trzeba to sprawdzić. Która chętna? smile

Zrobiliśmy kiedyś eksperyment koleżance na studiach. Nie była zbyt urodziwa, ale fajna. Za jej zgodą wrzuciliśmy jej fotki + jakiś bezsensowny opis. Przesuwaliśmy w prawo każdego faceta. Na koniec dnia miała około  50-60 połączeń big_smile

Pomijam już fakt, że 50% rozpoczęć rozmowy od strony facetów, to był wrzucony ku*as lub teksty w stylu "pokaż ci*kę mała" big_smile

Coś w tym jest wink

Taaa... Czarny kwadrat big_smile Przepraszam, ale musze bo się uduszę - a potem będzie pytanie do czarnego kwadratu - A ile ważysz? - O, 66 kilo, to nie, to o kilogram za dużo tongue

Zobacz podobne tematy :

5,787

Agnes Błagam Cię! Nie przesadzajmy w drugą stronę! O wielkich sławach czy osobach na wysokim stanowisku lub stykających się z stresem na codzień nawet nie ma co pisać, bo w pewnym momencie przekraczamy pewną granicę.
Granica taka zaczyna się kiedy naprawdę człowiek nie jest szczęśliwy z tym co robi, choćby miał i cudowne dzieciństwo. Fakt jest taki, niezaprzeczalny, że zarobki, wykształcenie czy umiejętności są cennym narzędziem, które bezsprzecznie możę nam w życiu pomóc. Poza tym, ludzie muszą być świadomi, że takie przymioty to zalety. Takie kwestie można chyba przepracować na terapii..
Niby właśnie osoby o nieco niższym standardzie życiowym są w stanie osiągnąć wiele, będąc szczęśliwymi, jednak Ci majętni i sławni również potrafią zamknąć za sobą pewien rozdział, jeśli w przeszłości mieli problemy. Po prostu chcą, starają się i walczą. Wiedzą, że warto podjąć wyzwanie, nie boją się ryzyka, wyjścia ze strefy komfortu, chwycenia życia za rogi. Dlatego trzeba o ten szacunek i akceptację walczyć, podejmować konkretne kroki. Wbrew temu, co może Autor o mnie sądzić, życzę mu jak najlepiej. Jednak dlaczego cały czas od tylu stron wałkowane jest tutaj to samo? Dlaczego on jeszcze żadnych kroków nie podjął? A jeśli podjlął, to się od razu poddaje? SKoro zostało mu zasugerowane, aby udał się na terapię indywidualną, zwyczajnie to olał..?

5,788 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-29 12:31:52)

KoralinaJones napisał/a:

Taaa... Czarny kwadrat big_smile Przepraszam, ale musze bo się uduszę - a potem będzie pytanie do czarnego kwadratu - A ile ważysz? - O, 66 kilo, to nie, to o kilogram za dużo tongue

Dziewczyny często zamiast zdjęć wrzucają po prostu czarny obrazek. Serio tongue Nie wiem na ile to działa, ale też znajdują się chętni.

bagienni_k napisał/a:

SKoro zostało mu zasugerowane, aby udał się na terapię indywidualną, zwyczajnie to olał..?

Bo obgadałem to na terapii i u psychiatry.

Serio, nie chce mi się kłócić z Wami, aktualnie mam coś lepszego do roboty xD A jeszcze jutro chyba LEGO przyjdzie, to tyle mnie tu widzieliście tongue

5,789 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-29 12:40:06)

Grunt, żeby forum działało big_smile My już sobie poradzimy tongue

5,790

KoralinaJones napisał/a:

Ale serio pomyślcie sobie o zrobieniu własnego serwera discord. Wtedy jak co to macie ze sobą kontakt zawsze, nawet jeśli forum wyzionie ducha.

5,791

Kto ma kontakt, ten ma kontakt tongue

5,792 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2022-11-29 14:43:57)

KoralinaJones napisał/a:

Ale serio pomyślcie sobie o zrobieniu własnego serwera discord. Wtedy jak co to macie ze sobą kontakt zawsze, nawet jeśli forum wyzionie ducha.

Dobry pomysł. Tam można głosowo pogadać nawet wink

5,793

@jakiś to załóż discorda i będziesz naczelnym marudatorem big_smile

5,794

Serberys napisał/a:

@jakiś to załóż discorda i będziesz naczelnym marudatorem big_smile

Tylko wtedy bym sam się musiał zbanować...

5,795

@jakiś twój serwer, twoje zasady big_smile

5,796 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-29 18:05:57)

Serberys napisał/a:

Co mi z serwera, jak by nikt tam nie pisał xD

5,797

Serberys napisał/a:

Co mi z serwera, jak by nikt tam nie pisał xD

Drugiej tak interaktywnej "publiczności"
tylu cioć i wujków nie znajdziesz nigdzie indziej smile

5,798 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-30 14:52:06)

Btw, dziewczyna, z którą zacząłem pisać parę dni temu, zgodziła się na spotkanie tego samego dnia. Ma się ten... umm... urok osobisty xD

5,799

@jakiś opowiadaj i relacjonuj big_smile

5,800 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-30 16:39:42)

Serberys napisał/a:

@jakiś opowiadaj i relacjonuj big_smile

Nie, bo zapeszę.

EDIT: Poszedł mail.

5,801

No to fajnie smile udanej randki smile

P.s  co Ci się stało na meczu, że az wywieźli Cię nogami do przodu? big_smile mam nadzieję, że juz w porządku się czujesz?

5,802 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-30 16:49:07)

lody miętowe napisał/a:

P.s  co Ci się stało na meczu, że az wywieźli Cię nogami do przodu? big_smile mam nadzieję, że juz w porządku się czujesz?

Bliskie spotkanie mojej głowy z ziemią. Ja strzelałem, ktoś piłkę zablokował i impet mnie odrzucił. Podobno, bo nie pamiętam nic xD Parę minut nieprzytomny, potem jeszcze dochodziłem do siebie i słabo kontaktowałem. Dobrze pamiętam dopiero moment w karetce.

Ale wszystkie badania w normie, więc jest ok. No prócz wrodzonej głupoty, ale z tym nic się nie zrobi.

5,803 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-11-30 17:23:53)

Całe szczęście, że nic Ci się nie stało smile bo randka przeszłaby koło nosa tongue

5,804

lody miętowe napisał/a:

Bliskie spotkanie mojej głowy z ziemią. Ja strzelałem, ktoś piłkę zablokował i impet mnie odrzucił. Podobno, bo nie pamiętam nic xD Parę minut nieprzytomny, potem jeszcze dochodziłem do siebie i słabo kontaktowałem. Dobrze pamiętam dopiero moment w karetce.

Ale wszystkie badania w normie, więc jest ok. No prócz wrodzonej głupoty, ale z tym nic się nie zrobi.

Widziałeś tunel i światło po drugiej stronie ?

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/11800411_124171304590328_7460352272604014808_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=q7EMY6RnZ4YAX8f_jjV&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfAwIJLsnCOH0-cn3qnenWNrsbDsz8G_deuLbrXo0pRMbg&oe=63AEEA13

5,805 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-30 17:35:58)

paslawek napisał/a:

Nie pamiętam xD Mam jakąś 1h dziurę w mojej pamięci.

5,806

Btw, dziewczyna, z którą zacząłem pisać parę dni temu, zgodziła się na spotkanie tego samego dnia. Ma się ten... umm... urok osobisty xD

Gratulacje smile

5,807

paslawek napisał/a:

Normalka jak dostałem w głowę deską zrzuconą z drugiego piętra przez jakiegoś debila też nic nie pamiętam
czekałem se spokojnie na budowie na windę  a tu jeb smile,dobrze że nie zdjąłem kasku, a miałem na to ochotę
poradzono mi że jak następnym razem będę widział świtało w tunelu  to żeby tam nie iść w stronę światła smile

5,808

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Normalka jak dostałem w głowę deską zrzuconą z drugiego piętra przez jakiegoś debila też nic nie pamiętam
czekałem se spokojnie na budowie na windę  a tu jeb smile,dobrze że nie zdjąłem kasku, a miałem na to ochotę
poradzono mi że jak następnym razem będę widział świtało w tunelu  to żeby tam nie iść w stronę światła smile

Przecież to jest jakaś tam reakcja mózgu, to całe światło tongue

5,809 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-11-30 17:59:32)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Byś może nie wiedząc o tym i nie pamiętając tego doznałem oświecenia big_smile

Przez ułamki milisekund po takim uderzeniu czy zderzeniu robi się baaaardzo jasno smile

5,810

Tak jak myślałam. Ego wystrzeliło w kosmos.

Strasznie uzależniacie samopoczucie od reakcji ludzi wokół. Kiedyś cię to zgubi.

5,811 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-30 18:00:58)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Byś może nie wiedząc o tym i nie pamiętając tego doznałem oświecenia big_smile

Przez ułamki milisekund po taki uderzeniu czy zderzeniu robi się baaaardzo jasno smile

Mnie przy utracie przytomności akurat pociemniało przed oczami tongue Więc ja nie wiem co Ty przeżyłeś big_smile

5,812

Armidak, wyluzuj, to był zart z jego strony wink

5,813

lody miętowe napisał/a:

Fajnie to napisałeś i na koniec niepotrzebnie dodałeś o swojej głupocie, po pierwsze nie jesteś głupi jeśli grasz w drużynie, a po drugie  to wcale nie miało wpływu na przebieg zdarzenia.
Wiesz co myślę - że Ty bardzo się boisz posądzenia o chwalenie się czy pokazanie że jesteś w czymś lepszy od innych.
W ten sposób nie pokażesz, że jesteś skromny. W ten sposób bardziej pokazujesz swoje niskie poczucie wartości, czyli strzelasz sobie w kolano.
Zobacz jak paslawek opisał swój wypadek bez dodawania podobnych wniosków na swój temat, i nikt nie ma mu za złe, że coś o sobie napisał.
Właśnie tym różnią się Twoje wypowiedzi od innych, że oni nie dodają na koniec totalnej samokrytyki.
Nie rób tego, bo to naprawdę nie jest potrzebne smile

5,814

lody miętowe napisał/a:

Armidak, wyluzuj, to był zart z jego strony wink

Też to odebrałam jako żart z jego strony  smile

5,815 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-30 19:04:21)

No żart, żart. Napisałem tak specjalnie, bo wiem jakie wrażenie tu robię xD

To akurat była gierka na orliku. Granie w klubie sobie w tym sezonie odpuściłem (klub się rozpadł), ale wracam pewnie od połowy przyszłego roku znowu.

Z tą głupotą to piłem do tego wypadku. Ja nic nie pamiętam, ale kolega mi powiedział co i jak było. Wiem z tego co rozumiem, tak, to była głupota tongue

5,816

Pamięć powinna wrócić. To się jakoś fachowo nazywa, taki zanik pamięci, co do okoliczności tuż przed utratą przytomności.

5,817

No żart, żart. Napisałem tak specjalnie, bo wiem jakie wrażenie tu robię xD

To akurat była gierka na orliku. Granie w klubie sobie w tym sezonie odpuściłem (klub się rozpadł), ale wracam pewnie od połowy przyszłego roku znowu.

Z tą głupotą to piłem do tego wypadku. Ja nic nie pamiętam, ale kolega mi powiedział co i jak było. Wiem z tego co rozumiem, tak, to była głupota tongue

Wypadki na boisku to nic nadzwyczajnego. Każdemu się mogę zdarzyć.
Inaczej by to wyglądało gdybyś napisał, że zrobiłeś głupstwo - wtedy spoko.
Ty napisałeś o "wrodzonej głupocie, z która nic się nie da zrobić" - a to już zupełnie inny kaliber.

W książce "Jak przestać się martwić i zacząć żyć" Dale Carnegie napisał fajną maksymę, która sobie zapisałam:

Każdy jest skończonym idiotą przez pięć minut dziennie. Mądrość polega na tym, żeby nie przekraczać limitu.
big_smile

5,818

Agnes76 napisał/a:

Wypadki na boisku to nic nadzwyczajnego. Każdemu się mogę zdarzyć.
Inaczej by to wyglądało gdybyś napisał, że zrobiłeś głupstwo - wtedy spoko.
Ty napisałeś o "wrodzonej głupocie, z która nic się nie da zrobić" - a to już zupełnie inny kaliber.

No ok, zgadzam się tongue

5,819

I jak spotkanie jakiś człowiek?

5,820

Armidak napisał/a:

I jak spotkanie jakiś człowiek?

Jeszcze nie było.

5,821

Hej smile
Jak samopoczucie po wypadku ?

5,822

Agnes76 napisał/a:

Hej smile
Jak samopoczucie po wypadku ?

Samopoczucie ok, tylko głowa nadal boli. Zrobię sobie przerwę od sportu do końca roku, a od stycznia znowu wrócę do grania.

5,823

i co, byles na tej randce?

5,824

blueangel napisał/a:

Podbijam smile

5,825

Armidak napisał/a:
blueangel napisał/a:

Podbijam smile

Randka póki co przeniesiona na inny termin z powodu choroby koleżanki.

5,826

Włodek na łajbę w tej chwili smile

5,827

Hanys, bo będzie karniak tongue

5,828

Ale co?

5,829

Melduj się na łajbę, a potem ruszaj z domu tongue

Przeglądałam co się u nas dzieje i gdzie można dzisiaj wyskoczyć, a potem przeskoczyłam na Katowice  i natrafiłam na Jarmark Bożonarodzeniowy w z ciekawym programem, bo tam jeszcze Barbórka jest.
A przy okazji zobaczyłam Christmas Garden Chorzów i Park Miliona Świateł w Zabrzu. W kilku miastach te bajkowe iluminacje pokazały się po raz pierwszy w Polsce i na kilka planuję się wybrać.

Ciemność nocy i miliony świateł - gdzie może być bardziej romantycznie?

5,830

Agnes76 napisał/a:

Melduj się na łajbę, a potem ruszaj z domu tongue

Przeglądałam co się u nas dzieje i gdzie można dzisiaj wyskoczyć, a potem przeskoczyłam na Katowice  i natrafiłam na Jarmark Bożonarodzeniowy w z ciekawym programem, bo tam jeszcze Barbórka jest.
A przy okazji zobaczyłam Christmas Garden Chorzów i Park Miliona Świateł w Zabrzu. W kilku miastach te bajkowe iluminacje pokazały się po raz pierwszy w Polsce i na kilka planuję się wybrać.

Ciemność nocy i miliony świateł - gdzie może być bardziej romantycznie?

Widziałem ten jarmark w Katowicach, jakoś mnie nie przekonuje. Zabrze - wygląda całkiem ok, ale raczej nie na pierwszą randkę, tylko może później. Na pierwszą randkę plan już gotowy jest, tylko na termin trzeba poczekać smile

5,831

Pojechaliśmy wczoraj na ten jarmark w Katowicach i jest lepszy niż w poprzednich latach krakowski (w tym roku jeszcze go nie widziałam)
Świetna atmosfera, muzyka i światła, cudowne ruchome, bajkowe figurki w szklanych budkach, Diabelski Młyn przed teatrem ( na stałe go zostawią?) i mnóstwo uśmiechniętych, rozbawionych ludzi. Może w niedzielę jest gwarniej i weselej, w każdym razie sporo młodych się kręciło.

Wypiliśmy po grzańcu, a wybór jest taki, że aż nie wiadomo co brać - chyba z 15 rodzai różnych win i nalewek na gorąco- i od razu zrobiło się cieplutko i milutko. Pochodziliśmy jakieś dwie godziny, zjedliśmy oscypki na ciepło i frytki belgijskie na koniec, i pełni wrażeń wróciliśmy do domu pociągiem. Warto było pokonać te kilometry. My lubimy takie wypady, ponadto zawsze to lepsze niż telewizja w domu czy nawet kino, do którego można zawsze, a na takie imprezy trzeba trafić.

Cieszę się, że masz plan na randkę. Oby jak najszybciej się udała  wink

5,832

Nooo, to się nazywa postęp! smile Gratuluję! Chociaż jest jakiś plan smile

Żeby tylko Kolega nie pomyślał, że sobie kpię, ale serio- cieszy mnie ta wiadomość smile

Co do jarmarków, to w okresie świątecznym, chyba we wszystkich większych miastach takie targi się odbywają. Mam jedynie ogólny ogląd, jak to zawsze wyglądało w Krakowie. Muszę powiedzieć, że przy tylu opcjach, jakie oferuje i swoistemu klimatowi Rynku, miejsce na spotkanie wydaje się wyborne. Sam wielokrotnie widywałem wiele par spacerujących wte i wewte wokół rynku, zaglądających do każdego straganu.
Do pełnego klimatu przydałby się jeszcze śnieg smile

5,833

Tu przyznam Ci rację Bagiennik, że sam klimat krakowskiego rynku wiele znaczy i podnosi atrakcyjność jarmarku. Jest się gdzie powłóczyć, bo w obrębie plant wszystko jest rozświetlone i jakby świąteczne. Ciekawa jestem jak to będzie po wprowadzeniu ograniczenia czasu oświetlenia, bo stare miasto żyło praktycznie całą noc.
W Krakowie zazwyczaj są stragany na których możesz kupić wyroby regionalne, biżuterię, szkło i porcelanę, mnóstwo koronek albo wyrobów ze skór i futer, jakaś mała gastronomia i grzańce w skromnym wyborze.
Jarmark katowicki miał te niezwykłe budki z bajkowymi, ruchomymi postaciami, małą ciuchcie która woziła dzieci w miniaturowych wagonikach i Diabelski Młyn dla tych "większych dzieci" wink. Słowem można się było zabawić

5,834

Na następny weekend jarmark będzie na Nikiszu choć tam i bez  tego klimat niezwykły.

5,835

Agnes76 napisał/a:

Pojechaliśmy wczoraj na ten jarmark w Katowicach i jest lepszy niż w poprzednich latach krakowski (w tym roku jeszcze go nie widziałam)
Świetna atmosfera, muzyka i światła, cudowne ruchome, bajkowe figurki w szklanych budkach, Diabelski Młyn przed teatrem ( na stałe go zostawią?) i mnóstwo uśmiechniętych, rozbawionych ludzi. Może w niedzielę jest gwarniej i weselej, w każdym razie sporo młodych się kręciło.

Wypiliśmy po grzańcu, a wybór jest taki, że aż nie wiadomo co brać - chyba z 15 rodzai różnych win i nalewek na gorąco- i od razu zrobiło się cieplutko i milutko. Pochodziliśmy jakieś dwie godziny, zjedliśmy oscypki na ciepło i frytki belgijskie na koniec, i pełni wrażeń wróciliśmy do domu pociągiem. Warto było pokonać te kilometry. My lubimy takie wypady, ponadto zawsze to lepsze niż telewizja w domu czy nawet kino, do którego można zawsze, a na takie imprezy trzeba trafić.

Cieszę się, że masz plan na randkę. Oby jak najszybciej się udała  wink

Młyn chyba co roku stawiają na okres świąt.

Przez rynek przechodzę co tydzień wracając z terapii. Ale zawsze spieszę się na busa, więc nie miałem okazji się przyjrzeć. Ale może to wezmę pod uwagę.

5,836

Armidak napisał/a:
blueangel napisał/a:

Podbijam smile

Randka póki co przeniesiona na inny termin z powodu choroby koleżanki.

Uuu szkoda, ale czasem tak bywa.

Koniecznie jak będziesz po randce to daj znać jak było smile

Mam nadzieję, że ta randkę pozwoli Ci się otworzyć na płeć przeciwna.

Sama poznałam pewnego chłopaka w necie i spotykamy się w tą sobotę. Żadna randka, luźne spotkanie, bo super nam się pisze. Aż jestem w szoku, że tak się dogadujemy i mamy tyle tematów. Mam nadzieję, że okaże się fajna oraz normalna osoba. Szczerze to nie szukam związku więc taki przyjaciel jak najbardziej mi odpowiada. Wejdę w związek jedynie jak naprawdę się sobie spodobamy i będzie duże wow i chemia big_smile

5,837 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-06 21:00:47)

Armidak napisał/a:

Sama poznałam pewnego chłopaka w necie i spotykamy się w tą sobotę. Żadna randka, luźne spotkanie, bo super nam się pisze. Aż jestem w szoku, że tak się dogadujemy i mamy tyle tematów. Mam nadzieję, że okaże się fajna oraz normalna osoba. Szczerze to nie szukam związku więc taki przyjaciel jak najbardziej mi odpowiada. Wejdę w związek jedynie jak naprawdę się sobie spodobamy i będzie duże wow i chemia big_smile

No to powodzenia smile

Codziennie ze sobą piszemy, w weekend rozmawialiśmy przez telefon. Bardzo dużo wspólnych zainteresowań mamy. Więc co się odwlecze, to nie uciecze. Totalna różnica w porównaniu z moimi poprzednimi spotkaniami, czy innymi rozmowami z dziewczynami na portalach. W ogóle bez porównania. Bardzo dobrze nam się rozmawia, mega luźna atmosfera, jest flow, lecą żarty. Nic tylko czekać na spotkanie.

5,838

Armidak napisał/a:

No to powodzenia smile

Codziennie ze sobą piszemy, w weekend rozmawialiśmy przez telefon. Bardzo dużo wspólnych zainteresowań mamy. Więc co się odwlecze, to nie uciecze. Totalna różnica w porównaniu z moimi poprzednimi spotkaniami, czy innymi rozmowami z dziewczynami na portalach. W ogóle bez porównania. Bardzo dobrze nam się rozmawia, mega luźna atmosfera, jest flow, lecą żarty. Nic tylko czekać na spotkanie.

U Włodek oczywiście samowolnie i nie proszony ćwiczebnie wylosowałem Ci kartę
https://mocgwiazd.pl/img/tarot/classic_kolor/karta_swiat.jpg
w skrócie bo mi się nie chce wypisywać elaboratów - jest świetnie

"Zamiast szukać konsensusu lub afirmacji u innych, rób swoje. Wyrażaj siebie, reaguj naturalnie i pozwól wszystkiemu ułożyć się na swoim miejscu.Jeśli jednak pozwolisz swojemu ego nadąć się nadmiernie, to przestaniesz być użyteczny dla większego planu.
Nawet jeśli popełnisz błąd, zostanie on zamieniony na większe dobro. Po prostu idź do przodu, bez ciągłego sprawdzania"

Powodzenia trzymam kciuki.

5,839

paslawek napisał/a:

w skrócie bo mi się nie chce wypisywać elaboratów - jest świetnie

Jest. Ale będzie jeszcze lepiej tongue

5,840

Jak to mówią, po burzy zawsze wychodzi słońce smile

Szczerze gratuluję!

Powodzenia!

5,841

I jak te spotkanie?

5,842 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-11 21:17:30)

Armidak napisał/a:

I jak te spotkanie?

No koleżankę niestety trzyma grypa, więc będziemy coś kombinować pewnie w środku tygodnia przed świętami.

A jak się nie uda, to pewnie dopiero w styczniu.

5,843 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-18 14:58:07)

Nie wiem, czy coś z tego będzie...

Rozmawia nam się świetnie, żarty, wymiana zdjęć, czasem rozmowa przez telefon, różne propozycje w przód dotyczące sposobu spędzenia randek. Tylko że koleżanka ostatni raz odezwała się we wtorek... Napisała, że nie jest na siłach rozmawiać (wyjaśniła czemu) i odezwie się jak się lepiej poczuje. No i minęło kilka dni i dalej cisza. Nie odpisuje na komunikatorze, nie odbiera telefonu...

Chyba nie jest mi pisane poznanie kogoś tongue

5,844

@jakiś przyczyn może być mnóstwo, najlepsze co możesz zrobić, to nie odzywać się w ogóle wink

5,845 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-18 16:00:43)

Serberys napisał/a:

@jakiś przyczyn może być mnóstwo, najlepsze co możesz zrobić, to nie odzywać się w ogóle wink

No mogą być różne przyczyny. Ale w każdym razie jeśli ktoś urywa całkowicie kontakt, który wcześniej był super, to nie wróży to dobrze. Przecież co to za problem spędzić 1 minutę, żeby po prostu napisać coś w stylu "odezwę się w przyszłym tygodniu?

Z doświadczenia wiem, że jak dziewczyna, z którą piszę, nie odpisuje przez więcej niż 1 dzień, to można założyć, że to koniec znajomości. Ewentualnie czasem wyjątkiem jest weekend, jakieś wyjazdy, czy coś. Ale zwykle większa przerwa w rozmowie jest równoznaczna z zakończeniem znajomości przez dziewczynę. Typowy ghosting.

Tylko zastanawia mnie to, że napisała, że się odezwie...

5,846

@jakiś laska może napisać, że cię kocha, prześpi się z tobą a potem zghostuje tongue przyzwyczajaj się ^^

5,847 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-18 16:10:21)

Serberys napisał/a:

@jakiś laska może napisać, że cię kocha, prześpi się z tobą a potem zghostuje tongue przyzwyczajaj się ^^

Ta, wiem... Ale wkurwia mnie takie podejście dziewczyn... Po uj mi zawraca głowę przez parę tygodni, skoro i tak kończy się to tak jak zawsze? A nic nie wskazywało na to, że zniknie ot tak sobie... Te parę tygodni to serio była najlepiej prowadzona rozmowa, flirt z dziewczyną, odkąd jestem na tych portalach...

5,848

I co zrobisz, nic nie zrobisz, niestety

5,849

Serberys napisał/a:

I co zrobisz, nic nie zrobisz, niestety

Wysłałem Ci maila z trochę lepszym opisem.

Mam nadzieję jednak, że jeszcze się odezwie...

5,850

Mam nadzieję jednak, że jeszcze się odezwie...

Nie odezwie. Ponadto jest zdrowa, wolna i ma mnóstwo czasu tylko znudziła jej się ta jebana kurtuazja. Możesz się wsciekać w opór i mówić mi "pierdolisz" ale to fakt.

Posty [ 5,786 do 5,850 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 88 89 90 91 92 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024