jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 19 20 21 22 23 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,301 do 1,365 z 6,992 ]

1,301

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy

Właśnie big_smile Lepiej z nami nie zadzierać  tongue

Zobacz podobne tematy :

1,302

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2017/02/027bda40471f6662f7784d649cce6694.jpg

1,303

No i fajnie...

Pogadać, poświntuszyć, ale co dalej?

Związek ma się na cyckach opierać? tongue

1,304 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-04-24 20:41:58)

biust naturalny, ale widać że dziewczyna ostro pracuje nas brzuchem i udami- wiec nie taki dar losu, tylko ciężka praca.
I wcale nie takie szczęście, bo wielka szansa trafienia na średniej jakości towarzysza życia
A istnieje jakiś związek pomiedzy wielkością biustu i inteligencją? wątpię

1,305

KoralinaJones napisał/a:

Właśnie big_smile Lepiej z nami nie zadzierać  tongue

Hmm, wydaje mi się, że jeszcze trochę tu pomarudzę, sorki tongue

1,306

Akurat zadzierać z nimi to sama przyjemność, wiadomo wtedy, że wątek długo się nie skończy smile

1,307

bagienni_k napisał/a:

Akurat zadzierać z nimi to sama przyjemność, wiadomo wtedy, że wątek długo się nie skończy smile

Ok. To zaraz znajdę jakiś powód do marudzenia.

1,308

jakis_czlowiek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Ok. To zaraz znajdę jakiś powód do marudzenia.

https://pbs.twimg.com/media/FRHINtXXEAQnlQe?format=jpg

1,309

Lucek, nie strasz dobrych ludzi! I jak teraz zgasić światło przed snem? tongue

1,310

KoralinaJones napisał/a:

https://i.imgur.com/MrCuOfq.gif

1,311

Dobre! big_smile

1,312

Lucyfer666 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

do tego jako subtelny podkład muzyczny  smile
świetnie nasennie działa lepiej niż melatonina smile

1,313

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

do tego jako subtelny podkład muzyczny  smile
świetnie nasennie działa lepiej niż melatonina smile

raczej

1,314 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-24 23:22:15)

bagienni_k napisał/a:

Dobre! big_smile

No tak big_smile Kawałek gołego tyłka zobaczyli i się cieszą tongue

1,315

ale cycków nie było  widać
a to facet czy dziewczyna ?

1,316

Taa, i to jest właśnie to babskie ocenianie "po 1 sekundzie" tongue

Nieważne, że klimat fajny, znikająca postać w ciemności i jakieś światełka..A tu kobeita pierwsza zwróciła uwage na tyłek..

1,317

paslawek napisał/a:

ale cycków nie było  widać
a to facet czy dziewczyna ?

https://c.tenor.com/zZKnK315XmIAAAAC/lady-dimitrescu-resident-evil8.gif

1,318 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-24 23:29:20)

bagienni_k napisał/a:

Nieważne, że klimat fajny, znikająca postać w ciemności i jakieś światełka..A tu kobeita pierwsza zwróciła uwage na tyłek..

Szczyt hipokryzji big_smile Światełka na pierwszym planie big_smile I dlatego pierwszy krzyczał, że dobre tongue

1,319

A sobie pomarudzę trochę tongue

Ujowy strasznie ten weekend. Pogoda do dupy. Nic mi się nie chciało robić^^

A dodatkowo wydaje mi się, że szansa na powtórkę spotkania, zgodnie z regułami panującymi na Tinderze, spadła gdzieś w okolice 0, bo minęło parę dni i cisza. Chociaż w sumie spodziewałem się tego, więc pełen luzik tongue

1,320

A jakie to są te reguły Tindera i kto na czyj ruch czeka w ciszy? tongue

1,321

KoralinaJones napisał/a:

Ogólnie jeśli nie dostaniesz odpowiedzi po 24h, to na 90% już jej nigdy nie dostaniesz. I tak to niestety działa, mogę potwierdzić^^

No ja wysłałem wiadomość i cisza. Zawsze jeszcze można uznać, że był weekend i nie było czasu znaleźć tych 10 sekund, żeby odpisać... tongue

1,322

KoralinaJones napisał/a:

Ogólnie jeśli nie dostaniesz odpowiedzi po 24h, to na 90% już jej nigdy nie dostaniesz. I tak to niestety działa, mogę potwierdzić^^

No ja wysłałem wiadomość i cisza. Zawsze jeszcze można uznać, że był weekend i nie było czasu znaleźć tych 10 sekund, żeby odpisać... tongue

Ale odpowiedzi na wiadomości jakiej treści? Chodzi o propozycję ponownego spotkania?

1,323

Coś tam napisałem, a co dokładnie, to robi jakąś różnicę? Wydaje mi się, że obojętnie czy to propozycja ponownego spotkania, czy pytanie "jak minął dzień", itp., to jednak odpowiedzieć to nie powinien być problem^^ Poczekam jeszcze na spokojnie jakiś czas i tyle. A jak nie, to trudno.

1,324 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-25 10:39:03)

KoralinaJones napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Szczyt hipokryzji big_smile Światełka na pierwszym planie big_smile I dlatego pierwszy krzyczał, że dobre tongue

Efekt jasnego punktu w ciemności, przemieszczającego się w jedną i drug ą stronę robi swoje..Chociaż z zaśnięciem problemu nie miałem, więc chyba na mnie nie działa..

jakis_czlowiek
Dzień bez marudzenia to dzień stracony? smile

1,325

bagienni_k napisał/a:

Dzień bez marudzenia to dzień stracony? smile

Zdecydowanie. Jakoś wkurzony po weekendzie jestem, parę rzeczy się nałożyło, to muszę pomarudzić xD

1,326

bagienni_k napisał/a:

Efekt jasnego punktu w ciemności, przemieszczającego się w jedną i drug ą stronę robi swoje..Chociaż z zaśnięciem problemu nie miałem, więc chyba na mnie nie działa..

W takim razie wychodzi na to , że Lucek się nie postarał, bo ja też nie miałam problemu z zaśnięciem tongue

1,327 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-25 10:45:04)

Coś tam napisałem, a co dokładnie, to robi jakąś różnicę?

Robi. Zasadniczą.
Na "coś tam coś tam" od nowo poznanego faceta też bym nie odpowiedziała tongue

A Ty co odpowiedziałabyś na pytanie "jak minął dzień"?

1,328

KoralinaJones napisał/a:

Robi. Zasadniczą.
Na "coś tam coś tam" od nowo poznanego faceta też bym nie odpowiedziała tongue

Kurna, widocznie dobrze, że jestem sam, bo ja się za cholerę w tym aktualnym świecie nie znajduję tongue Wydaje mi się, że odpowiedź na normalnie zadane pytanie to jednak nic złego. Zwłaszcza że spotkanie przebiegło fajnie, w miłej atmosferze (chyba że koleżanka udawała, że jest ok^^), jedzonko/picie oczywiście postawiłem. Więc chociażby wypadałoby napisać odpowiedź w stylu "pocałuj mnie w dupę i daj mi spokój"^^

KoralinaJones napisał/a:

A Ty co odpowiedziałabyś na pytanie "jak minął dzień"?

Pewnie jakąś nudną odpowiedź bym dał. Ale coś bym odpowiedział^^

1,329 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-25 11:41:27)

Pytanie pt: "Jak minął dzień?" jest ZWYKŁYM, neutralnym pytaniem, więc nie wiem, dlaczego ktoś miałby na nie nie odpowiedzieć..

Aha, wiem, możę nie byłeś na tyle "ciekawy" czy intrygujący, bo nie przemyciłeś żadnych aluzji czy podtekstów big_smile Nie byłeś za bardzo przebojowy i mówiłeś wprost wszystko, zero gry, dwuznaczności czy stopniowego budowania napięcia smile Jesteś za bardzo bezpośredni...

Wybacz ironię i sarkazm, ale w niektórych kwestiach mam podobne zapatrywanie do Ciebie i szczerze, to jak widzę, że rozmowa wielu dzisiejszych ludzi nie może się obejść bez tej całej otoczki, to mnie zbiera na wymioty.
Tak czy inaczej - powodzenia! smile

1,330

W każdym razie jeśli każda dziewczyna tak samo podchodzi w tych czasach do rozmowy, to mam przekichane tongue

1,331

Gorzej jak dziewczyna dostała 5 takich samych wiadomości „jak tam? Co tam? Jak minął dzień?” wink I weź się produkuj.
A tak serio to osobiście nie lubię czatować, esemesować wedle schematu… może i nuda ale jeśli się długo szuka na tym internecie to każdy z tym samym wyskakuje… i to się tak odbębnia jak robotę w biurze… pieczątka, pieczątka, bum, bum, pat, pat… można kopiować i wklejać wink albo odpytki, typu ile lat, wzrostu, wagi, miseczki, buta… ugh. Jak minął dzień… Czym się zajmujesz. Jak zarabiasz na życie (rzyg, rzyg prostopadły) bla bla… To samo, to samo, to samo… i brak poczucia zainteresowania z drugiej strony. Takiego prawdziwego, żywego a zatem niepospolitego. Tylko formalności, uprzejmości, grzeczności… Powiedzmy, że to samo, non stop… Dlatego lepsze są konkrety. Spotkanie, tu i tam, masz ochotę? Poznajmy się na żywo LEPIEJ. Zobaczmy czy jest chemia. Zobaczmy jak się czujemy w swoim TOWARZYSTWIE.
Więcej spotkań a więc można też oszczędzić pieniądze, zaprosić na spacer, kupić loda ale niekoniecznie restauracja, drinki non stop…
A może to nie ta dziewczyna jeszcze?
Randkuj, wprawiaj się. Zobaczysz różnicę jak trochę stres z Ciebie zejdzie a w międzyczasie może poznasz odpowiednią dziewczynę, zainteresowaną wystarczająco aczkolwiek facet ma ten przywilej, że może się narzucić raz czy dwa i jest to okej, byle nie cztery razy, w zasadzie trzeciego bym już unikała. I szukasz dalej. Męczące, wiem. Swoje trzeba odcierpieć wink Aktualnie też olałam faceta co napisał „jak minął dzień”, boooo… odezwę się jak będę w okolicy, ewentualnie. Nie lubię pitu-pitu, to się szybko wyczerpuje. A zajęć nie brakuje. Nie ma sensu pisać i pisać. Ale ja z przyjaciółkami też tak mam. Ja napiszę jak tam, one odpiszą albo oddzwonią za miesiąc nawet, bo wszystkie jesteśmy matkami i owszem… sekundę znajdziesz ale z czym wartościowym wyskoczysz? Po staremu? One do mnie napiszą i mam zajętą głowę, nie brak czasu na pogaduchy ale brak głowy… o… brak głowy do tego.

Nie przejmuj się. To dopiero początek. I tak jesteśmy z Ciebie dumni smile Może poznasz kogoś na ulicy wracając autobusem z tych śmiesznych internetowych randek tongue

1,332

DeepAndBlue napisał/a:

A może to nie ta dziewczyna jeszcze?

Wiesz, ja nie zakładam, że spotkam kogoś z kim będę do końca życia. Pewnie jeszcze w cholerę czasu to zajmie. Chodzi mi raczej o coś co jak dla mnie jest normalnym odruchem. Spędzony fajnie czas, dziewczyna też tak uznała, pożegnaliśmy się i uzgodniliśmy, że obgadamy następne spotkanie. A potem cisza. Jest to trochę irytujące. Może takie czasy, ale ja bym po prostu tak nie umiał ot tak zniknąć i chociaż nie odpisać, że "sorry, ale to nie to".

A co do tekstu - nie było to w stylu "jak się masz", czy coś. Odniosłem się trochę do spotkania, coś tam do jakiegoś tematu, o którym gadaliśmy. Więc czy ja wiem, czy to takie z dupy pytanie było.

A jeszcze dzisiaj ten psycholog... ratunku tongue

1,333

Nie przejmuj się. Powiedz Bogu jakie masz plany to Cię wyśmieje. Znasz? wink Zgranie się z drugim człowiekiem to ciężka orka, bo tu nie tylko to co Ty chcesz ma znaczenie… No żuraw i czapla… w tym największy jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz… czyli standard. Za dużo oczekujesz na sam początek wink Nie zniechęcaj się. Powoli, powoli i się uda w końcu. Nie ma bata. Nie od razu Rzym zbudowano, tak? Ale mi się przysłów tfu tfu… nazbierało. Wiem jak to brzmi ale tu pasują, mam nadzieję, że użyłam ich w odpowiednim kontekście smile Bo to taki standard jest… dlatego te przysłowia powstały aby oszczędzić ludziom zasoby kreatywności hehe smile Normalny etap w życiu człowieka… poszukiwania, które potrafią być nużące… A wystarczyłoby mieć odrobinkę szczęścia jak niektórzy, nie? smile

Ludzie też czasem za szybko odpuszczają, czasami za późno… Nie idzie być w tym mądrym. To żywioł.

Może daj dziewczynie parę dni wolnego a potem zaproponuj coś w lakonicznej wiadomości. Typu „przeszłabyś się ze mną tu i tu w weekend o tej i o tej?” Jak nie odpisze to olej i więcej nie pisz. Chodzi tylko o oswajanie się z dostawaniem kosza. To nic nie znaczący kosz a czasami wywołuje spory lęk, dlatego wystawianie się na takie sytuacje i pokorne znoszenie tego to najlepszy lek na te lęki, przyzwyczajenie robi swoje, nie? wink

Dzisiaj terapia grupowa?

1,334 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-25 13:13:24)

DeepAndBlue napisał/a:

Może daj dziewczynie parę dni wolnego a potem zaproponuj coś w lakonicznej wiadomości. Typu „przeszłabyś się ze mną tu i tu w weekend o tej i o tej?” Jak nie odpisze to olej i więcej nie pisz. Chodzi tylko o oswajanie się z dostawaniem kosza. To nic nie znaczący kosz a czasami wywołuje spory lęk, dlatego wystawianie się na takie sytuacje i pokorne znoszenie tego to najlepszy lek na te lęki, przyzwyczajenie robi swoje, nie? wink ?

No przed chwilą jeszcze napisałem i zobaczymy. A jak nie odpisze, to po prostu odpiszę jeszcze, że dziękuję za miłe spotkanie i życzę powodzenia.

DeepAndBlue napisał/a:

Dzisiaj terapia grupowa?

Tak. I bardzo mi się nie chce tam jechać... A jeszcze ta deszczowa pogoda... tongue

1,335 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-25 13:24:18)

Zrobisz coś czego nie chcesz robić? No i gitara! O to chodzi wink Musisz przełamać swoją niechęć. Na tym polegają zmiany smile

Edit: ha! I to na przekór wymówkom? No, proszę Pana. Tak to się właśnie robi smile

Edit2: podoba mi się Twoje podejście, jest trochę inne niż wcześniej. Jak dziewczyna nie odpisze to krótko jej napisz to co chcesz. Nie pisz listu pożegnalnego. Albo olej… zawsze to jakaś furtka zostawiona, jakby się opamiętała za kilka tygodni i sobie o Tobie przypomniała, co nie? wink A wtedy to ona by się musiała postarać, bo Ty w tym czasie robisz swoje i też o niej zapomniałeś hehe smile

1,336 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-25 15:10:53)

DeepAndBlue napisał/a:

Albo olej… zawsze to jakaś furtka zostawiona, jakby się opamiętała za kilka tygodni i sobie o Tobie przypomniała, co nie? wink A wtedy to ona by się musiała postarać, bo Ty w tym czasie robisz swoje i też o niej zapomniałeś hehe smile

Też jakieś wyjście^^ Chociaż na Tinderze to tak nie zadziała raczej. Skoro na jedną dziewczynę jest z 10 facetów, to facet się musi zawsze starać. A dziewczyna może olać, bo i tak zaraz kolejny wpadnie tongue

1,337 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-25 15:21:03)

Tak się zastanawiam, jakbym miał Ciebie za współlokatora, jeszcze  w tych studenkich czasach..I jak często bym słyszał to zdanie: " Nie chce mi się!" Wszystko jest do d**y!" itp? tongue

1,338

bagienni_k napisał/a:

Tak się zastanawiam, jakbym miał Ciebie za współlokatora, jeszcze  w tych studenkich czasach..I jak często bym słyszał to zdanie: " Nie chce mi się!" Wszystko jest do d**y!" itp? tongue

¯\_(ツ)_/¯

1,339 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-25 19:32:04)

bagienni_k napisał/a:

Pytanie pt: "Jak minął dzień?" jest ZWYKŁYM, neutralnym pytaniem, więc nie wiem, dlaczego ktoś miałby na nie nie odpowiedzieć..

Aha, wiem, możę nie byłeś na tyle "ciekawy" czy intrygujący, bo nie przemyciłeś żadnych aluzji czy podtekstów big_smile Nie byłeś za bardzo przebojowy i mówiłeś wprost wszystko, zero gry, dwuznaczności czy stopniowego budowania napięcia smile Jesteś za bardzo bezpośredni...

To jest pytanie adekwatne zdecydowanie w sytuacji, w której osoby już choć trochę się znają, wiedzą coś o swoim życiu. To jest pytanie z serii czegoś w rodzaju "myślę o Tobie". Natomiast nie jest to zbyt dobre pytanie w sytuacji kiedy osoby w zasadzie są jeszcze nieznajomymi. No bo jak można odpowiedzieć na to pytanie osoby ledwo poznanej? No cóż na mój gust raczej grzecznie lecz zdawkowo. "Dziękuję, dobrze"; "Dziękuję, pracowicie", "Dziękuję, do dupy", "Byłam w pracy, potem na zakupach", "Byłam na zajęciach, potem na zakupach, potem z psem na spacerze", "Wstałam o 9.00 a resztę dnia spędziłam na odpisywaniu na Tindrze jak mi minął dzień" tongue Normalnie szał rozmowy big_smile

Jeśli już, to należałoby próbować doprowadzić do następnego spotkania, a do tego trzeba to spotkanie albo zaproponować albo zasugerować, najlepiej nawiązując do poprzedniego. No jakieś reguły poznawania się i budowania zażyłości chyba obowiązują?

1,340

Czegoż można się było spodziewać? smile

Tak, takie pytanie jest normalne, bo jest naturalne, napisane bez wspomagania się od razu na samym początku słownymi aluzjami. Nie jest w każym razie czymś karygodnym a już dopasowywanie się w najdrobniejszych szczegółach, do jakiegoś tam kodu czy schematu, jest śmieszne. A kto powiedział, że rozmowa się dalej po czymś takim nie potoczy?
No, ale przeciez musoi iksrzyć od pierwszej sekundy..JEśli w ogól eo jakimś iskrzeniu mówimy w rozmowie przez Internet..

Jednym słowem ma być zawsze przebojowo, oryginalnie i twórczo big_smile - inaczej zlewka smile

Widzisz człowiek musimy się jeszcze wiele nauczyć...

Kiedyś, jeden ze stałych bywalców forum, zapodał w swoim wątku chyba z kilkanaście rozmów(ich początków), jakie nawiązywał z kobietami na portalach. Nigdy nie mógł trafić na to, aby nawiazała się jakąs normalna rozmowa. Nawiązania do profilu, zdjęc czy opisu - nic! Grzeczne, kulturalne wypowiedzi - zero odzewu..

Pewnie był za bardzo bezpośredni...

1,341

bagienni_k napisał/a:

Czegoż można się było spodziewać? smile

Tak, takie pytanie jest normalne, bo jest naturalne, napisane bez wspomagania się od razu na samym początku słownymi aluzjami. Nie jest w każym razie czymś karygodnym a już dopasowywanie się w najdrobniejszych szczegółach, do jakiegoś tam kodu czy schematu, jest śmieszne. A kto powiedział, że rozmowa się dalej po czymś takim nie potoczy?
No, ale przeciez musoi iksrzyć od pierwszej sekundy..JEśli w ogól eo jakimś iskrzeniu mówimy w rozmowie przez Internet..

Jednym słowem ma być zawsze przebojowo, oryginalnie i twórczo big_smile - inaczej zlewka smile

W pewnym sensie tak, i nie ma się o co obrażać, aczkolwiek dla każdego oznacza to coś innego. Oczywiście nie musi iskrzyć w ogóle, może są i tacy, którzy preferują na randkach reanimowanie trupa. Nie wiem natomiast czego innego się spodziewałeś.
Pewne schematy obowiązują, czy tego chcesz czy nie.

1,342

Każdy ma swój świat, ale na szcęście nie dla kazdego w tym świecie jest miejsce na wieczny i potężny szał lub festiwal iskier, wspomagany dwuznacznośćią czy słownymi aluzjami.
Spotykałem takie osoby i wydawały się takie właśnie normalne, skupione bardziej na treści niż na formie.

Schematy...Taa

1,343

bagienni_k napisał/a:

Każdy ma swój świat, ale na szcęście nie dla kazdego w tym świecie jest miejsce na wieczny i potężny szał lub festiwal iskier, wspomagany dwuznacznośćią czy słownymi aluzjami.

To może odważ się w końcu spojrzeć komuś głęboko, prosto w oczy...

bagienni_k napisał/a:

Schematy...Taa

Tak, pewne reguły zachowania, które powtarzasz w określonych relacjach międzyludzkich, pewnie nawet nieświadomie, w odniesieniu do poznawania, randkowania też takie istnieją.

1,344

Jakiś człowiek i jak tam? Jak minął dzień? tongue Jak pierwsze wrażenia po terapii?

Bagiennik sucha treść czy piękna forma? Jak ta reklama szła? Po co wybierać? Weź je obie? wink

Panna mam podejrzenia, że Bagiennik może być Bykiem… filozof grecki… po co forma… No chyba, że zgrabny tyłek big_smile

1,345 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-25 21:06:51)

Najwidoczniej, i na sczeście każdy ma swoje "schematry" czy zasady, i nie musi powielać innych. Co więcej, może tez krytycznie wyrażać się o pewnych odmiennych schematach, tym bardziej jeśli widzi w nim wiecej sztuki dla sztuki..Kuźwa, wszystko tzeba w schematy wpierdzielić, bo jak tego cudownego słóweczka się nie powie czy ni eprzemyci żadnej aluzji, to tragedia narodowa..

A po co ma patrzec komuś oczy? Nie widzę aktualnei żadnego rozsądnego powodu? Co ja tam zobaczę? big_smile Bo chyba nie iskry big_smile

edit: DeepINDYWIDUALNE podejście - nie schemat smile

Szczerze? Treść z ODROBINĄ ładnej formy smile

Byk? Pudło!

1,346 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-25 21:12:28)

bagienni_k napisał/a:

A po co ma patrzec komuś oczy? Nie widzę aktualnei żadnego rozsądnego powodu? Co ja tam zobaczę? big_smile Bo chyba nie iskry big_smile

I to napisał przyrodnik ,no nie smile

głębię wszechświata ,ba sam wszechświat patrzy wtedy na Ciebie ehhh tongue

bagienni_k napisał/a:

Byk? Pudło!

Jak mówię że Wodnik to Wodnik ,bez dyskusji proszę smile

1,347

Posłanka Pawłowicz określiła te iskry kurvvikami wink

1,348 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-25 21:10:17)

pasławku Z tym Wrzechświatem, chodzi Ci o Deep czy Koralinę..?

I teraz pasuje wybrać..

Zobaczę przede wszystkim szczegóły budowy oka smile, te anatomiczne smile

1,349

bagienni_k napisał/a:

Najwidoczniej, i na sczeście każdy ma swoje "schematry" czy zasady, i nie musi powielać innych. Co więcej, może tez krytycznie wyrażać się o pewnych odmiennych schematach, tym bardziej jeśli widzi w nim wiecej sztuki dla sztuki..Kuźwa, wszystko tzeba w schematy wpierdzielić, bo jak tego cudownego słóweczka się nie powie czy ni eprzemyci żadnej aluzji, to tragedia narodowa..

Głęboko, prosto w oczy patrzy się dla przyjemności, zarówno wpatrującego się jak i tego w oczy którego się wpatrujesz tongue A co Ty w tych oczach wyczytasz, no cóż.. odważ się i spójrz ...

Deep To albo Ryby albo Koziorożec, ewentualnie Panna...

1,350 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-25 21:14:06)

DeepAndBlue napisał/a:

To była posłanka Renata B.

1,351

DeepAndBlue napisał/a:

Jakiś człowiek i jak tam? Jak minął dzień? tongue Jak pierwsze wrażenia po terapii?

Bardzo zabawne tongue Przeżyłem. Było dość dziwnie. A będzie jeszcze gorzej, bo dziś to w sumie takie spotkanie zapoznawcze^^

1,352

bagienni_k napisał/a:

pasławku Z tym Wrzechświatem, chodzi Ci o Deep czy Koralinę..?

I teraz pasuje wybrać..

Zobaczę przede wszystkim szczegóły budowy oka smile, te anatomiczne smile

To też ,może zainteresuje Cię irydologia tak jak moją bratową, która też jest po biologii .

Deep czy Koralina? hmmm nikt za Ciebie nie wybierze smile
Możesz wybrać obydwie też smile

1,353

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

A tak! Masz rację. Zapomniałam o tej demonce smile

1,354

KoralinaJones napisał/a:

Nie
to najbardziej "wodniczy" Wodnik ze znanych mi Wodników smile

1,355

Jakiś człowiek to pierwsze spotkanie to jak ma być jak nie dziwnie smile Jakby Wam tam wódki polali, jak zazwyczaj odgania się demony dziwności i niezręczności wzajemnej nieznajomości, to by na łatwiznę poszli. To bardzo prawidłowe odczucie, ta dziwność smile I minie po kilku spotkaniach tongue

1,356

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

A tak! Masz rację. Zapomniałam o tej demonce smile

Renata B jest Rakiem smile

1,357

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie

Paslawku, czy to sprawdzone info?

1,358

DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie

Paslawku, czy to sprawdzone info?

100%

1,359

Ale tej astrologii się nazbierało..:)

1,360

https://i.ytimg.com/vi/KAyl2b9l8Sc/maxresdefault.jpg

1,361

Lucyfer666 napisał/a:

To Twoje dzieło ? smile

1,362

To teraz pozostaje pytanie… czy to Tygrys czy Królik? Pewnie kicajec wink

Truś truś truś Bagienniku smile

A wiesz, że skakanie to jest to co tygryski lubią najbardziej smile Tyle nas łączy…

X

X

X

Proszę…

https://www.gardenowo.pl/media/catalog/product/w/i/wiadro_metalowe_12l.jpg

wink

1,363

Nie, nie, ale z Astrologią się łączy tongue

1,364

Lucyfer666 napisał/a:

Boss???

1,365 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-25 21:42:51)

Babilon - poznaje smile
przed pożarem

Posty [ 1,301 do 1,365 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 19 20 21 22 23 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024