jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,106 do 1,170 z 6,992 ]

1,106

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy

Skoro wiesz jakie to gówno to jedynie co warto tam ćwiczyć to mowę pisaną.
A tak to konto do kosza smile

Zobacz podobne tematy :

1,107 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 00:38:46)

jakis_czlowiek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tam nie będziesz musiał chować się po kątach ze wstydu że jesteś prawiczkiem

Ale ja się tego nie wstydzę. Zwyczajnie mi z tym źle xD

No to może trzeba było zaryzykować i tak odpowiedzieć owej Pani tongue Może, ta rozmowa potoczyłaby się inaczej i nigdy już tutaj nie napisałbyś tych słów, bo właśnie nie byłoby Ci już źle tongue

1,108 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 00:40:38)

KoralinaJones napisał/a:

No to może trzeba było zaryzykować i tak odpowiedzieć owej Pani tongue Może, ta rozmowa potoczyłaby się inaczej i nigdy już tutaj nie napisałbyś tych słów, bo właśnie nie byłoby Ci już źle tongue

Ale ja napisałem właśnie tak, chcesz screena? tongue

Lucyfer666 napisał/a:

I po to tam jestem. Taki był pomysł Panny.

1,109

Dobra. Pierwszy naleśnik do kosza. Trzeba smażyć dalej wink

1,110

KoralinaJones napisał/a:

Ale ja napisałem właśnie tak, chcesz screena? tongue

Wierzę, że coś tam nieudolnie naskrobałeś, ale, nie, nie trzeba. Najwyraźniej nie trafiłeś na Panią z zacięciem dydaktycznym big_smile tongue

Lucyfer666 napisał/a:

I po to tam jestem. Taki był pomysł Panny.

Oho big_smile

1,111 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 00:45:18)

KoralinaJones napisał/a:

Oho big_smile

Ale jak mi ten powrót jednak psychikę zrujnuje, to będzie Twoja wina tongue

1,112

KoralinaJones napisał/a:

Oho big_smile

Zrób może w końcu jakieś optymistyczne założenie, np. że w Twoim wypadku może być już tylko lepiej tongue

1,113

KoralinaJones napisał/a:

Zrób może w końcu jakieś optymistyczne założenie, np. że w Twoim wypadku może być już tylko lepiej tongue

Bardzo słuszna uwaga smile

1,114

KoralinaJones napisał/a:

Fakt, niżej się stoczyć już by było bardzo trudno tongue

Chciałem odpowiedzieć, że zawsze jeszcze mogę skończyć jak Kremik. Ale przypomniałem sobie, że już to nie jest możliwe sad

No nic, w takim razie: zawsze mogę skończyć jeszcze jak Rumuński.

1,115

Niom, kobiety są opiekuńcze, więc jak będziesz zawodził aż tak długo, że się któraś wkurzy i da dzidzi cyca do buzi, żeby się już zamknął… to też jakiś sposób wink

W ogóle Ty tu o jakiś pojedynczych rozmowach piszesz. Mi się przypomniały moje z portalu… o matko. Tak z 5% było normalnych. Reszta to szkoda gadać. Najlepsze były dickpicki z nienacka. No, ludzie. I Ty się przejmujesz paroma rozmowami? Toć to internet. Rządzi się swoimi prawami. Pewnie rozmawiasz z osobami, którymi na żywo byś się nie zainteresował, bo byś nie czuł żadnej chemii a tak przez ekran i po fotce ciężko ocenić. Potem na spotkaniu stypa. Niby ćwiczysz, no ale robisz to bez entuzjazmu. Czekasz na jakiś grom z jasnego nieba. Nie wiem czy nie za dużo wymagasz od tej apki. Może częściej spaceruj i oswajaj się z ludźmi. Póki co blokuje Cię ego i to na tylu frontach, że ja już współczuję terapeucie smile Przecież Ty masz zadatki na dożywotniego pacjenta. Bo jasne, możesz nic nie zmieniać i czekać na księżniczkę na białym koniu… ale w międzyczasie będziesz się strasznie nudził. Nie spróbujesz czegoś co uznajesz za głupie. Choć to są tak naprawdę niegroźne rzeczy i krzywda od nich się nikomu nie stanie. A może trochę zmienią te głupoty Twoją perspektywę, przede wszystkim złapiesz trochę dystansu do swoich porażek. No ileż można na siebie nadawać? Trochę balansu. Coś pozytywnego dla przeciwwagi, bo Ci waga się przewróci. Jeśli chcesz aby zaistniała reakcja chemiczna to musisz coś do spokojnego kubeczka dolać, dosypać… dodać coś, żeby coś się zadziało. A Ty nie… czekasz sobie w wieży… Paluszek w wodzie zanurzy… ojoj, zimna, łokcia nie wsadzę. No też tak można smile

1,116

DeepAndBlue napisał/a:

W ogóle Ty tu o jakiś pojedynczych rozmowach piszesz. Mi się przypomniały moje z portalu… o matko. Tak z 5% było normalnych. Reszta to szkoda gadać. Najlepsze były dickpicki z nienacka. No, ludzie. I Ty się przejmujesz paroma rozmowami? Toć to internet. Rządzi się swoimi prawami.

No bo czemu mam wspominać wszystkie rozmowy? Zwykle nie są warte uwagi. Ta wczorajsza po prostu się wyróżniała  i tyle.

I gdzie napisałem teraz, że się przejmuję xD Po prostu napisałem, że mi się taka rozmowa trafiła i tyle, mam wywalone.

DeepAndBlue napisał/a:

Pewnie rozmawiasz z osobami, którymi na żywo byś się nie zainteresował, bo byś nie czuł żadnej chemii a tak przez ekran i po fotce ciężko ocenić. Potem na spotkaniu stypa.

No bo tak jest. Skoro nie wiem jaki ktoś jest i widzę tylko jego fotką, to raczej na 90% będzie stypa w realu^^ Ale innej opcji na takich portalach nie ma.

DeepAndBlue napisał/a:

Nie wiem czy nie za dużo wymagasz od tej apki.

Przecież napisałem, że już nic nie wymagam.

DeepAndBlue napisał/a:

Póki co blokuje Cię ego i to na tylu frontach, że ja już współczuję terapeucie smile Przecież Ty masz zadatki na dożywotniego pacjenta.

Może i tak będzie.

DeepAndBlue napisał/a:

Bo jasne, możesz nic nie zmieniać i czekać na księżniczkę na białym koniu…

Zaś o tym samym... Przecież napisałem, że próbuję, na swój sposób. Coś się zmienia, ale idzie to cholernie wolno i tyle.

1,117 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 09:01:40)

DeepAndBlue napisał/a:

Czemu nie spróbujesz na portalu dla katolickich singli? Np zapisani sobie peel? Gdzieś gdzie będą inne dziewczyny, z innymi wartościami w głowie.

XDDDD wszędzie jest to samo, tinder, życie, jakiś inny portal. Z ta różnicą, że te na portalach katolickich będą występować w ilości pewnie kilka na województwo, a ich pozorna porządnosc będzie wynikać z wstydu i kompleksów - będą brzydkie. Wiem, bo widziałem już wszystko co się tylko da;). Najgorsze mendy to te spokojne, udające ułożone bo to są tylko pozory. Każdy kogo znam najbardziej wykoleił się na szarych myszkach (szarych k....) - ja też. Rozwiązanie jest T Y L K O jedno, przestać chcieć wchodzić w relację i przerzucic się właśnie na tinder/Badoo i zacząć bzykać to co się komu podoba. Wtedy automatycznie zejdzie z chłopa ciśnienie a jednocześnie będzie miał dość towarzystwa wspaniałych dam na jakiś czas. Problem nie jest w miejscu tylko w tym jak niestabilne związkowo są kobiety. Ile z nich nigdy nie zdradziło tak naprawdę? 1%? To co było sensowne jest dawno zajęte, wolne są już tylko te które właśnie nie potrafią utrzymać relacji, bo ciągnie je gdzie indziej. Fajnie się przyjęło mówić, że tinder zły, Badoo złe, kluby złe, studia złe, 20tki za młode i tak bez końca - nie, spójrzmy prawdzie w oczy - to kobiety są podłe i tyle. Serio nie rozważaj nic innego niż tinder i Badoo, reszta jest totalnie nieaktywna i przejęta przez boty. A tak to chociaż zaliczysz jakąś ładną laskę, nie musisz im pisać prawdy, wiesz na co lecą laski to zacznij im gadać kim to Ty nie jesteś itd i momentalnie się złapią;).

1,118 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 09:46:47)

I gdzie napisałem teraz, że się przejmuję xD

Gdzie napisałem? Gdzie napisałem? Gdzie napisałem? roll

Np.:

Zresztą nadal uważam, że jedyna szansa, że kiedyś kogoś znajdę, to internet, a nie rzeczywiste życie. Chyba, że się jakiś cud stanie.

No nic, w takim razie: zawsze mogę skończyć jeszcze jak Rumuński.

W każdym jednym poście to piszesz. Oczywiście nie wprost.

1,119

KoralinaJones napisał/a:

W każdym jednym poście to piszesz. Oczywiście nie wprost.

Oj tam. Dla mnie to nie jest przejmowanie się. Dla mnie to normalne jest^^ Ot, takie dziwne podejście.

1,120

No cóż, najwyraźniej widać, że Twoje ego umościło się w wyjątkowości dziwactwa na dobre.

1,121

KoralinaJones napisał/a:

No cóż, najwyraźniej widać, że Twoje ego umościło się w wyjątkowości dziwactwa na dobre.

Oj tam. Co do tekstu o Rumuńskim/Kremiku, to po prostu mam takie poczucie humoru.

A to drugie, to po prostu dla mnie to jest realne spojrzenie na sytuację. Wiem jaki jestem, na co mnie stać, to też tak to oceniam. Zresztą, zgaduję, że wszyscy z Was w tym temacie mają podobno spojrzenie na ten temat jak ja. Może inne powody widzimy, ale wnioski pewnie będą te same. Że będąc taki jaki teraz jestem, to nic nie zmieni się.

1,122

Realnie należy odpowiedzieć sobie na pytanie. Kim się jest :X

1,123

Be. tak to sobie tłumacz. Cynizm to nie wiedza objawiona. Pewnie jak masz stan podgorączkowy to umierasz hmm Bez komentarza na twoje łobserwacyje. Gównoburza nikomu nie potrzebna.

Jakiś człowiek ego, ego… zbiór przekonań nabytych w przeszłości, które ograniczają swobodny rozwój Twojej osobowości, blokujące Twoje pragnienia i popędy. Nowe doświadczenia uczynione wbrew Twojemu ego, kiedyś bedą również przeszłością. To trochę jak budowa domu. Na chwilę obecną masz jedną ciasną ciżbę. Możesz się w niej urządzić, ale jak Ci ciasno to będziesz musiał wyjść na zewnątrz i sobie dobudować kolejne pomieszczenie. Możesz kłaść jedną cegłę na rok, kto zabroni. Ale jak już położysz jedną cegłę to po co czekać rok?… dajesz drugą a potem zapierniczasz, bo nabierasz wprawy i pewności siebie w tym co robisz. Masz bazę i potencjał na szybsze efekty, No ale proszę pana… trzeba się wziąć do roboty z nastawieniem, że to zajmie pół roku, rok, nie 10 lat.

Ego ma za zadanie Ci pomagać, chronić Cię, zatem musisz je odpowiednio zaprogramować, żeby nie przesadzało z tą ochroną i dało Ci żyć wink

1,124 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 12:39:30)

KoralinaJones napisał/a:

Oj tam. Co do tekstu o Rumuńskim/Kremiku, to po prostu mam takie poczucie humoru.

A to drugie, to po prostu dla mnie to jest realne spojrzenie na sytuację. Wiem jaki jestem, na co mnie stać, to też tak to oceniam. Zresztą, zgaduję, że wszyscy z Was w tym temacie mają podobno spojrzenie na ten temat jak ja. Może inne powody widzimy, ale wnioski pewnie będą te same. Że będąc taki jaki teraz jestem, to nic nie zmieni się.

Niestety, lecz Twoje wpisy nawiązujące do Kremika czy Rumuńskiego, trudno odbierać jako poczucie humoru, szczerze to mają te wpisy zupełni inny wydźwięk, biorąc pod uwagę ogólnie całą Twoją postawę.

Natomiast, co do pozostałej części tego co napisałeś - wnioski nasuwają się takie, że w kółko powtarzasz że jesteś taki a nie inny, podczas gdy my Ci wskazujemy, że nie tyle należy zmieniać siebie, a to co z sobą robisz oraz jak postępujesz. Cały czas koncentrujesz się na tym jaki jesteś a to "bycie jakimś" wytwarza pewien constans i uniemożliwia ruszenie z miejsca, no bo skoro coś jest czarne (jestem dziwny), to przecież nie będzie białe (jestem normalny, tylko czasami zachowuję się dziwnie). To na co zwraca uwagę Deep - jesteś skoncentrowany na własnym ego.

1,125

Wy nie macie pojęcia czym jest ego, a ciągle używacie tego słowa. Deep, wiesz jaka jest różnica między mną a tobą? Że ja to wszystko sprawdziłem empirycznie wink. A Tobie się po prostu WYDAJE.

1,126

W zupełności wystarczy, że Ty masz pojęcie. O wszystkim big_smile

1,127

Be. nie mam ochoty na gówniarskie przepychanki.

1,128 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 12:48:41)

DeepAndBlue napisał/a:

Ej, a ja mam big_smile Moje "ja" jest silniejsze od tego, jak należałoby w tej sytuacji postąpić, czyli zignorować wpis tongue Ale, ale... jestem pyskata, więc mi ego głupio podpowiada tongue

Teraz jakis_człowiek widzisz różnicę?

Ego to część osobowości, która decyduje o naszym realnym działaniu.

1,129 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 12:52:16)

DeepAndBlue napisał/a:

To skąd siła na sciemnianie i wpychanie kogoś w gówno? Od razu mówię, żadne dziwne portale NIE mają ŻADNEGO sensu. Badoo, tinder czy sympatia jak chcesz poznać KOGOS. Na jakość nie ma co liczyć, ale może się trafi? Natomiast reszta wymarła

Edit: Koralina musisz więcej merytoryki wkładać w swoje wypowiedzi, bo praktycznie jej nie ma

1,130

Czy Ty w ogóle czaisz jaki kolega ma rzeczywiście problem?

1,131 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-14 12:52:29)

Panna mistrzu, mistrz znajdzie sposób smile

Moja cierpliwość została zużyta i zaciągnęłam kredyt na potrzeby problemów, które ma w chwili obecnej mój fąfel. Zatem nie mam już nic do zaoferowania atencjuszom „empirycznym” wink

1,132 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 12:54:15)

Be. napisał/a:

Edit: Koralina musisz więcej merytoryki wkładać w swoje wypowiedzi, bo praktycznie jej nie ma

Kto tak powiedział ? Powinno mnie to obchodzić? I co się stanie jeśli nie będę wkładać merytoryki do moich wypowiedzi? big_smile

1,133

Panna chcesz się pobawić z papugą, co się paru szumnych haseł nauczyła? Wybornie! Trochę rozrywki jeszcze nikomu nie zaszkodziła smile

Mamy inne potrzeby po prostu w danym momencie. Ja na tę chwilę potrzebuję homo SAPIEN. ASAP! smile

A tak w ogóle to nie mój berbeć. Ja się wychowania go nie podejmę tongue

1,134 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-14 14:41:45)

KoralinaJones napisał/a:

Oho big_smile

A jaka za to kara ? smile
Zaraz zaraz przecież on "rwie" podstępnie Koralinę ,cwaniaczenko ,szybo się uczy big_smile

1,135 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 14:37:10)

DeepAndBlue napisał/a:

Panna chcesz się pobawić z papugą, co się paru szumnych haseł nauczyła? Wybornie! Trochę rozrywki jeszcze nikomu nie zaszkodziła smile

Mamy inne potrzeby po prostu w danym momencie. Ja na tę chwilę potrzebuję homo SAPIEN. ASAP! smile

A tak w ogóle to nie mój berbeć. Ja się wychowania go nie podejmę tongue

Deep, żartuję przecież tongue wink

Co do jakiegos_czlowieka, po prostu uważam, że powtarzanie w kółko jak mantra, że jestem taki a taki nie pozwoli mu zmienić absolutnie niczego w swoim zachowaniu.

1,136

Panna a już popcorn szykowałam smile na te staromodne metody wychowawcze tongue

No, ja myślę, że on musi po prostu spróbować, żeby się przekonać, a żeby się nie przekonać ma cały arsenał wymówek. Najgorzej ten pierwszy opór przełamać. Potem to już z górki.

1,137

DeepAndBlue napisał/a:

No, ja myślę, że on musi po prostu spróbować, żeby się przekonać, a żeby się nie przekonać ma cały arsenał wymówek. Najgorzej ten pierwszy opór przełamać. Potem to już z górki.

No ale ja przecież cały czas mówię, że jak się przełamię, to będzie z górki. Albo chociaż troszeczkę łatwiej. Tylko przydałby mi się obok ktoś, kto mógłby raz na jakiś czas zasadzić mi takiego motywującego kopa w 4 litery.

1,138

DeepAndBlue napisał/a:

No ale ja przecież cały czas mówię, że jak się przełamię, to będzie z górki. Albo chociaż troszeczkę łatwiej. Tylko przydałby mi się obok ktoś, kto mógłby raz na jakiś czas zasadzić mi takiego motywującego kopa w 4 litery.

Zasadził kopa i przytrzymał głowę roll
To może opiekun prawny dla osoby całkowicie ubezwłasnowolnionej? tongue

1,139

No, staramy się Jakiś człowieku Wychodzimy już z siebie smile Jakie duże miasto masz najbliżej siebie? Może znajdzie się tu jakaś dusza w pobliżu. Ja jestem na wyspach, to jedynie tak mogę pomóc co Cię trochę podenerwować tongue

1,140

Ja się na tę misję nie piszę, bo po jego pierwszym "nie mogę", "boję się", "nie dam rady", "to mnie przerasta", "i tak nic z tego nie będzie", "to nie ma sensu", "nie jestem przekonany", "to nie zadziała", urwałabym mu głowę u nasady w obronie własnej tongue

1,141

Też fakt. Musi się tego oduczyć tongue

1,142

KoralinaJones napisał/a:

Ja się na tę misję nie piszę, bo po jego pierwszym "nie mogę", "boję się", "nie dam rady", "to mnie przerasta", "i tak nic z tego nie będzie", "to nie ma sensu", "nie jestem przekonany", "to nie zadziała", urwałabym mu głowę u nasady w obronie własnej tongue

Dżizas, ale jesteś nerwowa... To się leczy wiesz? tongue

1,143

KoralinaJones napisał/a:

Dżizas, ale jesteś nerwowa... To się leczy wiesz? tongue

Nie o mnie tu mowa tongue Taki obraz Ciebie się kreuje tutaj z Twoich wypowiedzi.  Także nie pij w odpowiedzi do mojego stanu zdrowia, bo za to Ty jesteś do bólu marudny, a najlepszym lekiem dla kobiety jest zdecydowany mężczyzna, taki który wie czego chce tongue

1,144 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-14 21:59:22)

DeepAndBlue napisał/a:

Ale Bagiennik przesłonił mi cały świat…(...)

Deep, rozumiem, że muszę sie zacząć odchudzać...
Skoro tak dużo przestrzeni zajmuję..?Będzie ciężko, ale dam radę..musze najpierw piwo odstawić.. smile

A żabie oczka niestety nie są najbardziej urodziwe.. wink
Wolę takie:

https://i.postimg.cc/RhS48S9J/AFU.jpg

Koralina Myślę, że taki obraz kogokolweik od razu zniechęca do bliższej znajomości...

1,145

bagienni_k napisał/a:

A żabie oczka niestety nie są najbardziej urodziwe.. wink

Oj, Bagienniku, daj im jeszcze jedną szansę smile

https://www.lubiszyn.pl/asp/pliki/aktualnosci_2018/niezapominajka.png

Ładne tongue

A płomykówka też Ci się podoba? Bo ja bardziej taką przypominam tongue

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0180/2491/articles/barn_owl_1024x1024.jpg?v=1588098633

Możemy razem się odchudzić big_smile Choć przysłowie mówi, że kto nie ma brzucha…

Wybierzemy się od stromej strony góry, bez prowiantu, i będziemy zbierać świeże zielone szyszki smile

W ogóle to, na czym polega Twoja praca Bagienniku? Za co jesteś odpowiedzialny?

Jakiś człowiek wybacz off top, ale Ty już pewnie i tak masz dość męki, „dobrych” rad i kopów na dvpę smile Odpocznij trochę tongue

WESOŁYCH ŚWIĄT, KOCHANI!!! Radio „Wielkanocne jajeczko” nadaje:

To było dobre do zmywania naczyń, dla tych staromodnych co nie mają zmywarki smile

I jeszcze coś dla tych, dla których zabrakło mi prawdziwej empatii… żeby sobie popłakali. I nie dlatego, że jestem sadystką, ale dlatego, że łzy oczyszczają smile

1,146

DeepAndBlue napisał/a:

Jakiś człowiek wybacz off top, ale Ty już pewnie i tak masz dość męki, „dobrych” rad i kopów na dvpę smile Odpocznij trochę tongue

Myślę, że Wy też mnie macie dość póki co tongue Więc dobry pomysł, robię sobie przerwę świąteczną od marudzenia smile

I też życzę Wesołych Świąt wszystkim tu obecnym smile

1,147

Lord Huron, toś do mnie trafiła Deep big_smile uwielbiam tę piosenkę, emocje we mnie wywołuje, wspomnienia wink

1,148

Więc dobry pomysł, robię sobie przerwę świąteczną od marudzenia smile

Ale jaja! Alleluja! 

Dosłownie i w przenośni.

big_smile tongue

1,149

DeepAndBlue napisał/a:

A płomykówka też Ci się podoba? Bo ja bardziej taką przypominam tongue

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0180/2491/articles/barn_owl_1024x1024.jpg?v=1588098633

Cudna, serio... wink

DeepAndBlue napisał/a:

Choć przysłowie mówi, że kto nie ma brzucha…

Ten co? To do rymu coś ma być? big_smile

1,150

KoralinaJones napisał/a:

DeepAndBlue napisał/a:

Ja tego nie znam ,jak to idzie smile

1,151

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

DeepAndBlue napisał/a:

... z tego kiepska poducha tongue

Chyba o to chodziło, no nie, Deep? big_smile

1,152

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

chyba to się we wodzie ryba smile "ściemniaczki" tongue
nie takie z nami numery w epoce internetów smile
dla jeszcze nieświadomych oto to dzieło smile

1,153 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-15 21:48:32)

Deep Ja się żabkami niestety nie zajmuję..Ciężko mi docenić ich urok osobisty smile
Dlatego wolę sowie oczka smile

Płomykówkę trudno spotkać, bo prawie zawsze jest aktywna w nocy, ale trzeba przyznać, że ładny z niej ptaszek smile

Kwiatki? No, ładny okaz Myosotis palustris smile
Niebieski to chyba kolor niewinności - ciekawe czy do kogokolwiek z nas utaj pasuje? big_smile

Czym się zajmuje?(raczej zajmowałem do czasu wybuchu pandemii)
Skojarzenia: lornetka, aparat, mapa, komputer, raport big_smile - stwórz sobie własne wyobrażenie, co z tego wyjdzie smile
Na odchudzenie najlepiej z buta do roboty chodzić smile A weekendami na rowerek, robi sie cieplej, wiec okazja się trafi.

Wesołęgo jajka dla wszystkich! big_smile

1,154

Księgowy L666 rachmistrz się przydaje czasem smile

1,155

robię sobie przerwę świąteczną od marudzenia smile

Woohooo!! No grumble challenge… one year smile

lody miętowe napisał/a:

uwielbiam tę piosenkę, emocje we mnie wywołuje, wspomnienia wink

Nostalgia smile Mam nadzieję, że z czasów przedkonnych, zważywszy na tekst smile

KoralinaJones napisał/a:

Twoja wersja nawet bardziej mi się podoba smile Wygrała!

Kto nie ma brzucha ten marsz po racucha tongue

paslawek napisał/a:

dla jeszcze nieświadomych oto to dzieło smile

Kyrie eleison! Paslawku, czego Ty słuchasz?!? Niech to Adela zobaczy to Cię wykoleguje big_smile

Nie, nie, nie… nie słuchamy takiego… czegoś. Nie te rymy zresztą wink tongue

To lepsze tongue

bagienni_k napisał/a:

prawie zawsze jest aktywna w nocy

To prawda. Noce są wspaniałe. Większość ludzi śpi, droga wolna smile

bagienni_k napisał/a:

trzeba przyznać, że ładny z niej ptaszek smile

(๑ּగ⌄ּగ๑)

Dziękuję!

Buziak xxx

bagienni_k napisał/a:

ładny okaz Myosotis palustris smile

Niezapominajki to po naszymu żabie oczka smile

bagienni_k napisał/a:

Niebieski to chyba kolor niewinności - ciekawe czy do kogokolwiek z nas utaj pasuje? big_smile

Mi pasuje kolor niewi… niebieski. Ale ten brudny, ciemny, morski smile

bagienni_k napisał/a:

lornetka, aparat, mapa, komputer, raport big_smile - stwórz sobie własne wyobrażenie

(ノ∀`♥)

Golas! big_smile

Załóż co na się. Potem, potem…

Hmm… mundur jakiś może? wink

1,156 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-15 22:14:13)

Ja się zarzekam, uciekam
Dość mam przeznaczenia
big_smile

Kto nie ma brzucha, ten jest ropucha tongue

1,157

1,158

Panna wczoraj słuchałam prawie całą płytę smile
Fajny projekt.

1,159 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-15 22:55:26)

DeepJa się zarzekam,że nie słucham takich rzeczy ,ciekawość czasem mnie prowadzi na manowce smile
,ostatnio słucham staroci smile

ale powstaje nowy wierszyk
kto nie ma brzucha ,
z tego kiepska  poducha ,
ten jest ropucha ,
marsz po racucha ,
szepcze do ucha ze kawał zucha

1,160

1,161

Paslawek Kochanowski. Poemat rwany jak kluski do zupy mlecznej big_smile

1,162 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-16 15:17:10)

Jak chodzi o kolory, to ja tam wolę zielony - uspokaja, kojarzy się z naturą, takie tam smile Chociaż dziwne, bo lubię dość ciemne kolory, szczególnie jak chodzi o ubrania czy wystrój wnętrz. smile
Nie zniósłbym chyba białych czy ogólnie jqasnych ścian w mieszkaniu.

Noc jednak najlepiej spędzać na odczynku, żadna ze mnie sowa, jak chodzi o aktywność..Także zostają mi dzienne stworzonka, choć nie przeczę, że akurat sowy mają swój urok.

Takie czasami udaje się spotkać w dzień smile
(zdjęcie własne, z moich górzystych okolic) smile
https://i.postimg.cc/tJrJb04x/SXU.jpg

No, na szczęście ze mnie jeszcze kiepska poducha, bo brzuch na razie płaski..Z podkreślniem słowa "na razie".
Podobno faceci tyją, jak się żenią, więc zawsze to jakaś dodatkowa motywacja do utrzymania dobrej sylwetki tongue

Deep, może już nie będę się odwoływał do Twojej wyobraźni, bo potem dzine rzeczy z tego wychodzą...

1,163

Bagiennik ty lepiej mi napisz czy nosisz mundur do pracy. Potrzebuję podpowiedzi. Jak nie to poproszę o telefon do przyjaciela tongue

Leśnik mi się skojarzył. Ale to nie jest ostateczna odpowiedź.

1,164

Aleś Ty się dociekliwa zrobiła tongue
Normalnie Hercules Poirot big_smile

Nie, nie noszę munduru, jam jest służba czysto cywilna wink Chociaż, z tego, co się orientuję, to leśnicy nie zawsze i nei wszędzie noszą pełne umundurowanie.
I tu uwaga, żeby Ci wyobraźnia zbyt nie odjechała: nie chodza w tzw. stroju Adama, ot zwyczajnie, może spodnie z kompletu i koszula, ale pełne umundurowanie zakładają na rozmaite uroczystości. wink

W teren zaś chodzą w wojskowych czy ogólnie stonowanych barwach, ale nie na galowo smile

1,165 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 15:48:05)

DeepAndBlue napisał/a:

Bagiennik ty lepiej mi napisz czy nosisz mundur do pracy. Potrzebuję podpowiedzi. Jak nie to poproszę o telefon do przyjaciela tongue

Leśnik mi się skojarzył. Ale to nie jest ostateczna odpowiedź.

Nie nosi munduru smile bojówki lubi nosić i kalosze ,walonki wodery
oraz mnóstwo obrączek swego czasu miewał przy sobie oprócz lornetki smile

1,166

Ok. Postawię na odpowiedź b) ornitolog smile

1,167 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 15:52:34)

Tak ,pogromca ptaszyn małych i dużych ,nie tylko podglądacz i badacz .
smile

dobry w tym jest,po zdjęciu kaczek łysków zrobionym prze zemnie poznał gdzie mniej więcej mieszkam tzn w jakiej okolicy i co to za park

1,168

Ha! smile A to ciekawe zajęcie. Nie powiem, że często spotykane.

To ja mam shit-test dla Bagiennika już gotowy… żeby tradycji stało się zadość hehe big_smile

1,169 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-16 17:06:55)

paslawek napisał/a:

Tak ,pogromca ptaszyn małych i dużych ,nie tylko podglądacz i badacz .
smile

dobry w tym jest,po zdjęciu kaczek łysków zrobionym prze zemnie poznał gdzie mniej więcej mieszkam tzn w jakiej okolicy i co to za park

Czyli (ptasi) detektyw.

paslawek napisał/a:

oraz mnóstwo obrączek swego czasu miewał przy sobie oprócz lornetki smile

Ptasi detektyw poligamista!

1,170

bagienni_k napisał/a:

Czym się zajmuje?(raczej zajmowałem do czasu wybuchu pandemii)
Skojarzenia: lornetka, aparat, mapa, komputer, raport big_smile

KGB?

Posty [ 1,106 do 1,170 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024