Skoro wiesz jakie to gówno to jedynie co warto tam ćwiczyć to mowę pisaną.
A tak to konto do kosza
1,106 2022-04-14 00:32:29
1,107 2022-04-14 00:33:01 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 00:38:46)
KoralinaJones napisał/a:Tam nie będziesz musiał chować się po kątach ze wstydu że jesteś prawiczkiem
Ale ja się tego nie wstydzę. Zwyczajnie mi z tym źle xD
No to może trzeba było zaryzykować i tak odpowiedzieć owej Pani Może, ta rozmowa potoczyłaby się inaczej i nigdy już tutaj nie napisałbyś tych słów, bo właśnie nie byłoby Ci już źle
1,108 2022-04-14 00:39:55 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 00:40:38)
No to może trzeba było zaryzykować i tak odpowiedzieć owej Pani
Może, ta rozmowa potoczyłaby się inaczej i nigdy już tutaj nie napisałbyś tych słów, bo właśnie nie byłoby Ci już źle
Ale ja napisałem właśnie tak, chcesz screena?
Skoro wiesz jakie to gówno to jedynie co warto tam ćwiczyć to mowę pisaną.
A tak to konto do kosza
I po to tam jestem. Taki był pomysł Panny.
1,109 2022-04-14 00:43:09
Dobra. Pierwszy naleśnik do kosza. Trzeba smażyć dalej
1,110 2022-04-14 00:43:14
KoralinaJones napisał/a:No to może trzeba było zaryzykować i tak odpowiedzieć owej Pani
Może, ta rozmowa potoczyłaby się inaczej i nigdy już tutaj nie napisałbyś tych słów, bo właśnie nie byłoby Ci już źle
Ale ja napisałem właśnie tak, chcesz screena?
Wierzę, że coś tam nieudolnie naskrobałeś, ale, nie, nie trzeba. Najwyraźniej nie trafiłeś na Panią z zacięciem dydaktycznym
Lucyfer666 napisał/a:Skoro wiesz jakie to gówno to jedynie co warto tam ćwiczyć to mowę pisaną.
A tak to konto do koszaI po to tam jestem. Taki był pomysł Panny.
Oho
1,111 2022-04-14 00:45:10 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-14 00:45:18)
Oho
Ale jak mi ten powrót jednak psychikę zrujnuje, to będzie Twoja wina
1,112 2022-04-14 00:47:07
KoralinaJones napisał/a:Oho
Zrób może w końcu jakieś optymistyczne założenie, np. że w Twoim wypadku może być już tylko lepiej
1,113 2022-04-14 00:49:31
Zrób może w końcu jakieś optymistyczne założenie, np. że w Twoim wypadku może być już tylko lepiej
Bardzo słuszna uwaga
1,114 2022-04-14 00:56:35
Fakt, niżej się stoczyć już by było bardzo trudno
Chciałem odpowiedzieć, że zawsze jeszcze mogę skończyć jak Kremik. Ale przypomniałem sobie, że już to nie jest możliwe
No nic, w takim razie: zawsze mogę skończyć jeszcze jak Rumuński.
1,115 2022-04-14 01:27:45
Niom, kobiety są opiekuńcze, więc jak będziesz zawodził aż tak długo, że się któraś wkurzy i da dzidzi cyca do buzi, żeby się już zamknął… to też jakiś sposób
W ogóle Ty tu o jakiś pojedynczych rozmowach piszesz. Mi się przypomniały moje z portalu… o matko. Tak z 5% było normalnych. Reszta to szkoda gadać. Najlepsze były dickpicki z nienacka. No, ludzie. I Ty się przejmujesz paroma rozmowami? Toć to internet. Rządzi się swoimi prawami. Pewnie rozmawiasz z osobami, którymi na żywo byś się nie zainteresował, bo byś nie czuł żadnej chemii a tak przez ekran i po fotce ciężko ocenić. Potem na spotkaniu stypa. Niby ćwiczysz, no ale robisz to bez entuzjazmu. Czekasz na jakiś grom z jasnego nieba. Nie wiem czy nie za dużo wymagasz od tej apki. Może częściej spaceruj i oswajaj się z ludźmi. Póki co blokuje Cię ego i to na tylu frontach, że ja już współczuję terapeucie Przecież Ty masz zadatki na dożywotniego pacjenta. Bo jasne, możesz nic nie zmieniać i czekać na księżniczkę na białym koniu… ale w międzyczasie będziesz się strasznie nudził. Nie spróbujesz czegoś co uznajesz za głupie. Choć to są tak naprawdę niegroźne rzeczy i krzywda od nich się nikomu nie stanie. A może trochę zmienią te głupoty Twoją perspektywę, przede wszystkim złapiesz trochę dystansu do swoich porażek. No ileż można na siebie nadawać? Trochę balansu. Coś pozytywnego dla przeciwwagi, bo Ci waga się przewróci. Jeśli chcesz aby zaistniała reakcja chemiczna to musisz coś do spokojnego kubeczka dolać, dosypać… dodać coś, żeby coś się zadziało. A Ty nie… czekasz sobie w wieży… Paluszek w wodzie zanurzy… ojoj, zimna, łokcia nie wsadzę. No też tak można
1,116 2022-04-14 01:40:39
W ogóle Ty tu o jakiś pojedynczych rozmowach piszesz. Mi się przypomniały moje z portalu… o matko. Tak z 5% było normalnych. Reszta to szkoda gadać. Najlepsze były dickpicki z nienacka. No, ludzie. I Ty się przejmujesz paroma rozmowami? Toć to internet. Rządzi się swoimi prawami.
No bo czemu mam wspominać wszystkie rozmowy? Zwykle nie są warte uwagi. Ta wczorajsza po prostu się wyróżniała i tyle.
I gdzie napisałem teraz, że się przejmuję xD Po prostu napisałem, że mi się taka rozmowa trafiła i tyle, mam wywalone.
Pewnie rozmawiasz z osobami, którymi na żywo byś się nie zainteresował, bo byś nie czuł żadnej chemii a tak przez ekran i po fotce ciężko ocenić. Potem na spotkaniu stypa.
No bo tak jest. Skoro nie wiem jaki ktoś jest i widzę tylko jego fotką, to raczej na 90% będzie stypa w realu^^ Ale innej opcji na takich portalach nie ma.
Nie wiem czy nie za dużo wymagasz od tej apki.
Przecież napisałem, że już nic nie wymagam.
Póki co blokuje Cię ego i to na tylu frontach, że ja już współczuję terapeucie
Przecież Ty masz zadatki na dożywotniego pacjenta.
Może i tak będzie.
Bo jasne, możesz nic nie zmieniać i czekać na księżniczkę na białym koniu…
Zaś o tym samym... Przecież napisałem, że próbuję, na swój sposób. Coś się zmienia, ale idzie to cholernie wolno i tyle.
1,117 2022-04-14 08:55:47 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 09:01:40)
Czemu nie spróbujesz na portalu dla katolickich singli? Np zapisani sobie peel? Gdzieś gdzie będą inne dziewczyny, z innymi wartościami w głowie.
XDDDD wszędzie jest to samo, tinder, życie, jakiś inny portal. Z ta różnicą, że te na portalach katolickich będą występować w ilości pewnie kilka na województwo, a ich pozorna porządnosc będzie wynikać z wstydu i kompleksów - będą brzydkie. Wiem, bo widziałem już wszystko co się tylko da;). Najgorsze mendy to te spokojne, udające ułożone bo to są tylko pozory. Każdy kogo znam najbardziej wykoleił się na szarych myszkach (szarych k....) - ja też. Rozwiązanie jest T Y L K O jedno, przestać chcieć wchodzić w relację i przerzucic się właśnie na tinder/Badoo i zacząć bzykać to co się komu podoba. Wtedy automatycznie zejdzie z chłopa ciśnienie a jednocześnie będzie miał dość towarzystwa wspaniałych dam na jakiś czas. Problem nie jest w miejscu tylko w tym jak niestabilne związkowo są kobiety. Ile z nich nigdy nie zdradziło tak naprawdę? 1%? To co było sensowne jest dawno zajęte, wolne są już tylko te które właśnie nie potrafią utrzymać relacji, bo ciągnie je gdzie indziej. Fajnie się przyjęło mówić, że tinder zły, Badoo złe, kluby złe, studia złe, 20tki za młode i tak bez końca - nie, spójrzmy prawdzie w oczy - to kobiety są podłe i tyle. Serio nie rozważaj nic innego niż tinder i Badoo, reszta jest totalnie nieaktywna i przejęta przez boty. A tak to chociaż zaliczysz jakąś ładną laskę, nie musisz im pisać prawdy, wiesz na co lecą laski to zacznij im gadać kim to Ty nie jesteś itd i momentalnie się złapią;).
1,118 2022-04-14 09:39:46 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 09:46:47)
I gdzie napisałem teraz, że się przejmuję xD
Gdzie napisałem? Gdzie napisałem? Gdzie napisałem?
Np.:
Zresztą nadal uważam, że jedyna szansa, że kiedyś kogoś znajdę, to internet, a nie rzeczywiste życie. Chyba, że się jakiś cud stanie.
No nic, w takim razie: zawsze mogę skończyć jeszcze jak Rumuński.
W każdym jednym poście to piszesz. Oczywiście nie wprost.
1,119 2022-04-14 09:53:10
W każdym jednym poście to piszesz. Oczywiście nie wprost.
Oj tam. Dla mnie to nie jest przejmowanie się. Dla mnie to normalne jest^^ Ot, takie dziwne podejście.
1,120 2022-04-14 09:54:54
No cóż, najwyraźniej widać, że Twoje ego umościło się w wyjątkowości dziwactwa na dobre.
1,121 2022-04-14 10:27:58
No cóż, najwyraźniej widać, że Twoje ego umościło się w wyjątkowości dziwactwa na dobre.
Oj tam. Co do tekstu o Rumuńskim/Kremiku, to po prostu mam takie poczucie humoru.
A to drugie, to po prostu dla mnie to jest realne spojrzenie na sytuację. Wiem jaki jestem, na co mnie stać, to też tak to oceniam. Zresztą, zgaduję, że wszyscy z Was w tym temacie mają podobno spojrzenie na ten temat jak ja. Może inne powody widzimy, ale wnioski pewnie będą te same. Że będąc taki jaki teraz jestem, to nic nie zmieni się.
1,122 2022-04-14 10:33:27
Realnie należy odpowiedzieć sobie na pytanie. Kim się jest :X
1,123 2022-04-14 12:07:04
Be. tak to sobie tłumacz. Cynizm to nie wiedza objawiona. Pewnie jak masz stan podgorączkowy to umierasz Bez komentarza na twoje łobserwacyje. Gównoburza nikomu nie potrzebna.
Jakiś człowiek ego, ego… zbiór przekonań nabytych w przeszłości, które ograniczają swobodny rozwój Twojej osobowości, blokujące Twoje pragnienia i popędy. Nowe doświadczenia uczynione wbrew Twojemu ego, kiedyś bedą również przeszłością. To trochę jak budowa domu. Na chwilę obecną masz jedną ciasną ciżbę. Możesz się w niej urządzić, ale jak Ci ciasno to będziesz musiał wyjść na zewnątrz i sobie dobudować kolejne pomieszczenie. Możesz kłaść jedną cegłę na rok, kto zabroni. Ale jak już położysz jedną cegłę to po co czekać rok?… dajesz drugą a potem zapierniczasz, bo nabierasz wprawy i pewności siebie w tym co robisz. Masz bazę i potencjał na szybsze efekty, No ale proszę pana… trzeba się wziąć do roboty z nastawieniem, że to zajmie pół roku, rok, nie 10 lat.
Ego ma za zadanie Ci pomagać, chronić Cię, zatem musisz je odpowiednio zaprogramować, żeby nie przesadzało z tą ochroną i dało Ci żyć
1,124 2022-04-14 12:31:49 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 12:39:30)
KoralinaJones napisał/a:No cóż, najwyraźniej widać, że Twoje ego umościło się w wyjątkowości dziwactwa na dobre.
Oj tam. Co do tekstu o Rumuńskim/Kremiku, to po prostu mam takie poczucie humoru.
A to drugie, to po prostu dla mnie to jest realne spojrzenie na sytuację. Wiem jaki jestem, na co mnie stać, to też tak to oceniam. Zresztą, zgaduję, że wszyscy z Was w tym temacie mają podobno spojrzenie na ten temat jak ja. Może inne powody widzimy, ale wnioski pewnie będą te same. Że będąc taki jaki teraz jestem, to nic nie zmieni się.
Niestety, lecz Twoje wpisy nawiązujące do Kremika czy Rumuńskiego, trudno odbierać jako poczucie humoru, szczerze to mają te wpisy zupełni inny wydźwięk, biorąc pod uwagę ogólnie całą Twoją postawę.
Natomiast, co do pozostałej części tego co napisałeś - wnioski nasuwają się takie, że w kółko powtarzasz że jesteś taki a nie inny, podczas gdy my Ci wskazujemy, że nie tyle należy zmieniać siebie, a to co z sobą robisz oraz jak postępujesz. Cały czas koncentrujesz się na tym jaki jesteś a to "bycie jakimś" wytwarza pewien constans i uniemożliwia ruszenie z miejsca, no bo skoro coś jest czarne (jestem dziwny), to przecież nie będzie białe (jestem normalny, tylko czasami zachowuję się dziwnie). To na co zwraca uwagę Deep - jesteś skoncentrowany na własnym ego.
1,125 2022-04-14 12:37:33
Wy nie macie pojęcia czym jest ego, a ciągle używacie tego słowa. Deep, wiesz jaka jest różnica między mną a tobą? Że ja to wszystko sprawdziłem empirycznie . A Tobie się po prostu WYDAJE.
1,126 2022-04-14 12:41:46
W zupełności wystarczy, że Ty masz pojęcie. O wszystkim
1,127 2022-04-14 12:42:06
Be. nie mam ochoty na gówniarskie przepychanki.
1,128 2022-04-14 12:45:23 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 12:48:41)
Ej, a ja mam Moje "ja" jest silniejsze od tego, jak należałoby w tej sytuacji postąpić, czyli zignorować wpis
Ale, ale... jestem pyskata, więc mi ego głupio podpowiada
Teraz jakis_człowiek widzisz różnicę?
Ego to część osobowości, która decyduje o naszym realnym działaniu.
1,129 2022-04-14 12:47:52 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-14 12:52:16)
To skąd siła na sciemnianie i wpychanie kogoś w gówno? Od razu mówię, żadne dziwne portale NIE mają ŻADNEGO sensu. Badoo, tinder czy sympatia jak chcesz poznać KOGOS. Na jakość nie ma co liczyć, ale może się trafi? Natomiast reszta wymarła
Edit: Koralina musisz więcej merytoryki wkładać w swoje wypowiedzi, bo praktycznie jej nie ma
1,130 2022-04-14 12:50:39
Czy Ty w ogóle czaisz jaki kolega ma rzeczywiście problem?
1,131 2022-04-14 12:52:00 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-14 12:52:29)
Panna mistrzu, mistrz znajdzie sposób
Moja cierpliwość została zużyta i zaciągnęłam kredyt na potrzeby problemów, które ma w chwili obecnej mój fąfel. Zatem nie mam już nic do zaoferowania atencjuszom „empirycznym”
1,132 2022-04-14 12:53:10 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 12:54:15)
Edit: Koralina musisz więcej merytoryki wkładać w swoje wypowiedzi, bo praktycznie jej nie ma
Kto tak powiedział ? Powinno mnie to obchodzić? I co się stanie jeśli nie będę wkładać merytoryki do moich wypowiedzi?
1,133 2022-04-14 13:01:18
Panna chcesz się pobawić z papugą, co się paru szumnych haseł nauczyła? Wybornie! Trochę rozrywki jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Mamy inne potrzeby po prostu w danym momencie. Ja na tę chwilę potrzebuję homo SAPIEN. ASAP!
A tak w ogóle to nie mój berbeć. Ja się wychowania go nie podejmę
1,134 2022-04-14 14:35:13 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-14 14:41:45)
KoralinaJones napisał/a:Oho
A jaka za to kara ?
Zaraz zaraz przecież on "rwie" podstępnie Koralinę ,cwaniaczenko ,szybo się uczy
1,135 2022-04-14 14:36:45 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-14 14:37:10)
Panna chcesz się pobawić z papugą, co się paru szumnych haseł nauczyła? Wybornie! Trochę rozrywki jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Mamy inne potrzeby po prostu w danym momencie. Ja na tę chwilę potrzebuję homo SAPIEN. ASAP!
![]()
A tak w ogóle to nie mój berbeć. Ja się wychowania go nie podejmę
Deep, żartuję przecież
Co do jakiegos_czlowieka, po prostu uważam, że powtarzanie w kółko jak mantra, że jestem taki a taki nie pozwoli mu zmienić absolutnie niczego w swoim zachowaniu.
1,136 2022-04-14 15:00:14
Panna a już popcorn szykowałam na te staromodne metody wychowawcze
No, ja myślę, że on musi po prostu spróbować, żeby się przekonać, a żeby się nie przekonać ma cały arsenał wymówek. Najgorzej ten pierwszy opór przełamać. Potem to już z górki.
1,137 2022-04-14 15:39:26
No, ja myślę, że on musi po prostu spróbować, żeby się przekonać, a żeby się nie przekonać ma cały arsenał wymówek. Najgorzej ten pierwszy opór przełamać. Potem to już z górki.
No ale ja przecież cały czas mówię, że jak się przełamię, to będzie z górki. Albo chociaż troszeczkę łatwiej. Tylko przydałby mi się obok ktoś, kto mógłby raz na jakiś czas zasadzić mi takiego motywującego kopa w 4 litery.
1,138 2022-04-14 16:13:33
DeepAndBlue napisał/a:No, ja myślę, że on musi po prostu spróbować, żeby się przekonać, a żeby się nie przekonać ma cały arsenał wymówek. Najgorzej ten pierwszy opór przełamać. Potem to już z górki.
No ale ja przecież cały czas mówię, że jak się przełamię, to będzie z górki. Albo chociaż troszeczkę łatwiej. Tylko przydałby mi się obok ktoś, kto mógłby raz na jakiś czas zasadzić mi takiego motywującego kopa w 4 litery.
Zasadził kopa i przytrzymał głowę
To może opiekun prawny dla osoby całkowicie ubezwłasnowolnionej?
1,139 2022-04-14 16:37:06
No, staramy się Jakiś człowieku Wychodzimy już z siebie Jakie duże miasto masz najbliżej siebie? Może znajdzie się tu jakaś dusza w pobliżu. Ja jestem na wyspach, to jedynie tak mogę pomóc co Cię trochę podenerwować
1,140 2022-04-14 16:41:41
Ja się na tę misję nie piszę, bo po jego pierwszym "nie mogę", "boję się", "nie dam rady", "to mnie przerasta", "i tak nic z tego nie będzie", "to nie ma sensu", "nie jestem przekonany", "to nie zadziała", urwałabym mu głowę u nasady w obronie własnej
1,141 2022-04-14 16:42:36
Też fakt. Musi się tego oduczyć
1,142 2022-04-14 16:44:46
Ja się na tę misję nie piszę, bo po jego pierwszym "nie mogę", "boję się", "nie dam rady", "to mnie przerasta", "i tak nic z tego nie będzie", "to nie ma sensu", "nie jestem przekonany", "to nie zadziała", urwałabym mu głowę u nasady w obronie własnej
Dżizas, ale jesteś nerwowa... To się leczy wiesz?
1,143 2022-04-14 16:48:39
KoralinaJones napisał/a:Ja się na tę misję nie piszę, bo po jego pierwszym "nie mogę", "boję się", "nie dam rady", "to mnie przerasta", "i tak nic z tego nie będzie", "to nie ma sensu", "nie jestem przekonany", "to nie zadziała", urwałabym mu głowę u nasady w obronie własnej
Dżizas, ale jesteś nerwowa... To się leczy wiesz?
Nie o mnie tu mowa Taki obraz Ciebie się kreuje tutaj z Twoich wypowiedzi. Także nie pij w odpowiedzi do mojego stanu zdrowia, bo za to Ty jesteś do bólu marudny, a najlepszym lekiem dla kobiety jest zdecydowany mężczyzna, taki który wie czego chce
1,144 2022-04-14 21:55:51 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-14 21:59:22)
Ale Bagiennik przesłonił mi cały świat…(...)
Deep, rozumiem, że muszę sie zacząć odchudzać...
Skoro tak dużo przestrzeni zajmuję..?Będzie ciężko, ale dam radę..musze najpierw piwo odstawić..
A żabie oczka niestety nie są najbardziej urodziwe..
Wolę takie:
Koralina Myślę, że taki obraz kogokolweik od razu zniechęca do bliższej znajomości...
1,145 2022-04-15 13:27:27
A żabie oczka niestety nie są najbardziej urodziwe..
Oj, Bagienniku, daj im jeszcze jedną szansę
Ładne
A płomykówka też Ci się podoba? Bo ja bardziej taką przypominam
Możemy razem się odchudzić Choć przysłowie mówi, że kto nie ma brzucha…
Wybierzemy się od stromej strony góry, bez prowiantu, i będziemy zbierać świeże zielone szyszki
W ogóle to, na czym polega Twoja praca Bagienniku? Za co jesteś odpowiedzialny?
Jakiś człowiek wybacz off top, ale Ty już pewnie i tak masz dość męki, „dobrych” rad i kopów na dvpę Odpocznij trochę
WESOŁYCH ŚWIĄT, KOCHANI!!! Radio „Wielkanocne jajeczko” nadaje:
To było dobre do zmywania naczyń, dla tych staromodnych co nie mają zmywarki
I jeszcze coś dla tych, dla których zabrakło mi prawdziwej empatii… żeby sobie popłakali. I nie dlatego, że jestem sadystką, ale dlatego, że łzy oczyszczają
1,146 2022-04-15 13:36:02
Jakiś człowiek wybacz off top, ale Ty już pewnie i tak masz dość męki, „dobrych” rad i kopów na dvpę
Odpocznij trochę
Myślę, że Wy też mnie macie dość póki co Więc dobry pomysł, robię sobie przerwę świąteczną od marudzenia
I też życzę Wesołych Świąt wszystkim tu obecnym
1,147 2022-04-15 17:23:45
Lord Huron, toś do mnie trafiła Deep uwielbiam tę piosenkę, emocje we mnie wywołuje, wspomnienia
1,148 2022-04-15 18:32:23
Więc dobry pomysł, robię sobie przerwę świąteczną od marudzenia
Ale jaja! Alleluja!
Dosłownie i w przenośni.
1,149 2022-04-15 18:47:25
A płomykówka też Ci się podoba? Bo ja bardziej taką przypominam
Cudna, serio...
Choć przysłowie mówi, że kto nie ma brzucha…
Ten co? To do rymu coś ma być?
1,150 2022-04-15 18:58:32
DeepAndBlue napisał/a:Choć przysłowie mówi, że kto nie ma brzucha…
Ja tego nie znam ,jak to idzie
1,151 2022-04-15 19:01:42
KoralinaJones napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Choć przysłowie mówi, że kto nie ma brzucha…
... z tego kiepska poducha
Chyba o to chodziło, no nie, Deep?
1,152 2022-04-15 19:26:45
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ten co? To do rymu coś ma być?
chyba to się we wodzie ryba "ściemniaczki"
nie takie z nami numery w epoce internetów
dla jeszcze nieświadomych oto to dzieło
1,153 2022-04-15 20:49:07 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-15 21:48:32)
Deep Ja się żabkami niestety nie zajmuję..Ciężko mi docenić ich urok osobisty
Dlatego wolę sowie oczka
Płomykówkę trudno spotkać, bo prawie zawsze jest aktywna w nocy, ale trzeba przyznać, że ładny z niej ptaszek
Kwiatki? No, ładny okaz Myosotis palustris
Niebieski to chyba kolor niewinności - ciekawe czy do kogokolwiek z nas utaj pasuje?
Czym się zajmuje?(raczej zajmowałem do czasu wybuchu pandemii)
Skojarzenia: lornetka, aparat, mapa, komputer, raport - stwórz sobie własne wyobrażenie, co z tego wyjdzie
Na odchudzenie najlepiej z buta do roboty chodzić A weekendami na rowerek, robi sie cieplej, wiec okazja się trafi.
Wesołęgo jajka dla wszystkich!
1,154 2022-04-15 21:33:02
Księgowy L666 rachmistrz się przydaje czasem
1,155 2022-04-15 22:04:59
robię sobie przerwę świąteczną od marudzenia
Woohooo!! No grumble challenge… one year
uwielbiam tę piosenkę, emocje we mnie wywołuje, wspomnienia
Nostalgia Mam nadzieję, że z czasów przedkonnych, zważywszy na tekst
Twoja wersja nawet bardziej mi się podoba Wygrała!
Kto nie ma brzucha ten marsz po racucha
dla jeszcze nieświadomych oto to dzieło
Kyrie eleison! Paslawku, czego Ty słuchasz?!? Niech to Adela zobaczy to Cię wykoleguje
Nie, nie, nie… nie słuchamy takiego… czegoś. Nie te rymy zresztą
To lepsze
prawie zawsze jest aktywna w nocy
To prawda. Noce są wspaniałe. Większość ludzi śpi, droga wolna
trzeba przyznać, że ładny z niej ptaszek
(๑ּగ⌄ּగ๑)
Dziękuję!
Buziak xxx
ładny okaz Myosotis palustris
Niezapominajki to po naszymu żabie oczka
Niebieski to chyba kolor niewinności - ciekawe czy do kogokolwiek z nas utaj pasuje?
Mi pasuje kolor niewi… niebieski. Ale ten brudny, ciemny, morski
lornetka, aparat, mapa, komputer, raport
- stwórz sobie własne wyobrażenie
(ノ∀`♥)
Golas!
Załóż co na się. Potem, potem…
Hmm… mundur jakiś może?
1,156 2022-04-15 22:11:47 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-15 22:14:13)
Ja się zarzekam, uciekam
Dość mam przeznaczenia
Kto nie ma brzucha, ten jest ropucha
1,157 2022-04-15 22:14:29
1,158 2022-04-15 22:18:21
Panna wczoraj słuchałam prawie całą płytę
Fajny projekt.
1,159 2022-04-15 22:38:28 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-15 22:55:26)
DeepJa się zarzekam,że nie słucham takich rzeczy ,ciekawość czasem mnie prowadzi na manowce
,ostatnio słucham staroci
ale powstaje nowy wierszyk
kto nie ma brzucha ,
z tego kiepska poducha ,
ten jest ropucha ,
marsz po racucha ,
szepcze do ucha ze kawał zucha
1,160 2022-04-15 22:53:41
1,161 2022-04-16 13:40:41
Paslawek Kochanowski. Poemat rwany jak kluski do zupy mlecznej
1,162 2022-04-16 13:51:54 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-16 15:17:10)
Jak chodzi o kolory, to ja tam wolę zielony - uspokaja, kojarzy się z naturą, takie tam Chociaż dziwne, bo lubię dość ciemne kolory, szczególnie jak chodzi o ubrania czy wystrój wnętrz.
Nie zniósłbym chyba białych czy ogólnie jqasnych ścian w mieszkaniu.
Noc jednak najlepiej spędzać na odczynku, żadna ze mnie sowa, jak chodzi o aktywność..Także zostają mi dzienne stworzonka, choć nie przeczę, że akurat sowy mają swój urok.
Takie czasami udaje się spotkać w dzień
(zdjęcie własne, z moich górzystych okolic)
No, na szczęście ze mnie jeszcze kiepska poducha, bo brzuch na razie płaski..Z podkreślniem słowa "na razie".
Podobno faceci tyją, jak się żenią, więc zawsze to jakaś dodatkowa motywacja do utrzymania dobrej sylwetki
Deep, może już nie będę się odwoływał do Twojej wyobraźni, bo potem dzine rzeczy z tego wychodzą...
1,163 2022-04-16 14:09:41
Bagiennik ty lepiej mi napisz czy nosisz mundur do pracy. Potrzebuję podpowiedzi. Jak nie to poproszę o telefon do przyjaciela
Leśnik mi się skojarzył. Ale to nie jest ostateczna odpowiedź.
1,164 2022-04-16 14:47:22
Aleś Ty się dociekliwa zrobiła
Normalnie Hercules Poirot
Nie, nie noszę munduru, jam jest służba czysto cywilna Chociaż, z tego, co się orientuję, to leśnicy nie zawsze i nei wszędzie noszą pełne umundurowanie.
I tu uwaga, żeby Ci wyobraźnia zbyt nie odjechała: nie chodza w tzw. stroju Adama, ot zwyczajnie, może spodnie z kompletu i koszula, ale pełne umundurowanie zakładają na rozmaite uroczystości.
W teren zaś chodzą w wojskowych czy ogólnie stonowanych barwach, ale nie na galowo
1,165 2022-04-16 15:43:57 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 15:48:05)
Bagiennik ty lepiej mi napisz czy nosisz mundur do pracy. Potrzebuję podpowiedzi. Jak nie to poproszę o telefon do przyjaciela
![]()
Leśnik mi się skojarzył. Ale to nie jest ostateczna odpowiedź.
Nie nosi munduru bojówki lubi nosić i kalosze ,walonki wodery
oraz mnóstwo obrączek swego czasu miewał przy sobie oprócz lornetki
1,166 2022-04-16 15:47:22
Ok. Postawię na odpowiedź b) ornitolog
1,167 2022-04-16 15:49:29 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-16 15:52:34)
Tak ,pogromca ptaszyn małych i dużych ,nie tylko podglądacz i badacz .
dobry w tym jest,po zdjęciu kaczek łysków zrobionym prze zemnie poznał gdzie mniej więcej mieszkam tzn w jakiej okolicy i co to za park
1,168 2022-04-16 16:29:34
Ha! A to ciekawe zajęcie. Nie powiem, że często spotykane.
To ja mam shit-test dla Bagiennika już gotowy… żeby tradycji stało się zadość hehe
1,169 2022-04-16 17:05:40 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-16 17:06:55)
Tak ,pogromca ptaszyn małych i dużych ,nie tylko podglądacz i badacz .
dobry w tym jest,po zdjęciu kaczek łysków zrobionym prze zemnie poznał gdzie mniej więcej mieszkam tzn w jakiej okolicy i co to za park
Czyli (ptasi) detektyw.
oraz mnóstwo obrączek swego czasu miewał przy sobie oprócz lornetki
Ptasi detektyw poligamista!
1,170 2022-04-16 18:35:17
Czym się zajmuje?(raczej zajmowałem do czasu wybuchu pandemii)
Skojarzenia: lornetka, aparat, mapa, komputer, raport
KGB?