jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 846 do 910 z 6,992 ]

846

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
DeepAndBlue napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nieśmiertelnych LEGO szkoda by było tongue

Zdecydowanie, zwłaszcza że zbierane przez jakieś 20 lat.

Uuu… aż mnie świerzbi, żeby je wywalić smile

Ja swoje oddałam, a to było wtedy coś, bo było dostępne albo w Pewexie albo musiało przylecieć od rodziny z zagranicy tongue

Zobacz podobne tematy :

847

Ja nie miałam lego smile Za drogie były.

848

Do mnie przybyły z RFN wink

849

I jakie to uczucie pozbyć się czegoś tak cennego i sentymentalnego? smile

850 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-09 01:12:49)

Dobre uczucie, bo ktoś inny mógł się nimi cieszyć wink
Możliwe że dzisiaj nie sprawiłyby już takiej radości...

851

Otóż to smile Ktoś inny się nimi cieszy, zamiast się kurzyć gdzieś i zajmować miejsce rodzicom w pokoju tongue Wspomnienia pozostaną a w domu miejsce na coś nowego smile Na zabawki dla dorosłych, pralkę,  zmywarkę tongue

Chyba, że się własne dzieci planuje i chciałoby się własnym przekazać wink Wtedy jo… działaj Człowieku. My tu trzymamy kciuki twardo smile

852 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-09 09:50:34)

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Burzowego to nawet słabo znałem...

Byłeś już przecież to jak słabo ,pamiętam że był zazdrosny o Ciebie i ML1111 smile
ta moja pamięć jest straszna i okropna ale nic nie poradzę na to bo to się samo zapamiętuje

Widzisz, ja to ma różnie..Jedne rzeczy mi zostają w głowie, inne nie bardzo.. smile I tej akurat nie mogę za nic sobie przypomnieć..
Czytywałem trochę jego posty, ale niewątpliwie facet przeginał..
Podziwiam takich zawziętych osobników, bo oni chyba wierzą, że swoim krzykiem coś zmienią..

Deep

Zbój? No cóż poradzić, jakem człowiek z gór..Nie mam ja jesce tylko ciupazecki.. big_smile

Mi się zdarzało z kolei przyspiać na języku polskim, siedząc w ostatniej ławce i na religii smile
Ale w szkole to raczej byłem grzeczny smile Chociaż, jka się sięgnie pamięcią, to może coś wygrzebie..:)

853

bagienni_k napisał/a:

Mi się zdarzało z kolei przyspiać na języku polskim, siedząc w ostatniej ławce i na religii smile
Ale w szkole to raczej byłem grzeczny smile

Mnie również się to zdarzało ,dlatego niestety Pani Profesor karnie przeniosła mnie na pierwszą ławkę
religii w szkole nie miałem,ale ze szkółki niedzielnej (tak się zwą lekcje religii u ewangelików i innych protestantów) parokrotnie wyleciałem za głoszenie swych  herezji .

854

Szkoła to jeszcze pikuś smile

Potem przychodzą studia i wyzwaniem staje się nie odpłynąć, gdy spada na Ciebie nadmiar informacji w krótkim okresie czasu smile A to kolejny wykres, tabelka, rysunek czy wzór smile
Dlatego opłacało się mieć kilka książek i korzystać z notatek tych bardzije pilnych osób tongue

855

DeepAndBlue napisał/a:

Chyba, że się własne dzieci planuje i chciałoby się własnym przekazać wink Wtedy jo… działaj Człowieku. My tu trzymamy kciuki twardo smile

Oj tam przekazać. Z wiekiem miłość do LEGO nie spada. Co najwyżej zmienia się target na np. takie: https://www.lego.com/pl-pl/product/mill … lcon-75192 albo takie: https://www.lego.com/pl-pl/product/impe … oyer-75252 xD Może kiedyś jak mi do końca odbije, to sobie kupię tongue

856

Odpisałem. Ale zastanawiam się, czy to ktoś z tutejszych trolli. Akurat nowe konto stworzone, lekko podejrzane. Może psychologowi się nudzi?

Bądź bardziej powściągliwy w swoich przypuszczeniach synu. Zaufaj mi że tak będzie dla Ciebie korzystniej. Chyba ze szukasz personifikacji swoich wszystkich lęków, wtedy możemy „umrzeć” razem, tylko że ja z uśmiechem na twarzy a Ty z poczuciem żalu i krzywdy.

857

Miałeś tu już nie wchodzić nie?

858

Psycholog Na Niby napisał/a:

Chyba ze szukasz personifikacji swoich wszystkich lęków, wtedy możemy „umrzeć” razem, tylko że ja z uśmiechem na twarzy a Ty z poczuciem żalu i krzywdy.

Jakże poetycko big_smile

859

Ostatnio w mojej okolicy powstał pub dla graczy, gdzie można grać w planszówki, więc jest to chyba jakaś okazja, żeby więcej przebywać wśród ludzi tongue

860

Chyba? Chyba okazja? Toć to znak z nieba i dar niebios tongue

861

Małe pytanko, jak tutaj można wstawić zdjęcie?

862

Nehari napisał/a:

Małe pytanko, jak tutaj można wstawić zdjęcie?

Witaj
najpierw musisz gdzieś to zdjęcie zamieścić np zapodaj a potem skopiować link ze strony
bezpośrednio z komputera telefonu nie da się zamieścić
a tak to ma wyglądać

[img]link do zdjęcia[/img]

863

Hej, dzięki za info smile
Niestety administratorzy podjęli decyzję że jako nowy użytkownik nie mogę wstawiać linków wiec i tak nie mogę zamieścić zdjęcia, cóż poradzić ^^
Widzisz Człowieku, nawet portal mi nie ufa więc teraz w pełni Ciebie rozumiem xD

864

Nehari napisał/a:

Niestety administratorzy podjęli decyzję że jako nowy użytkownik nie mogę wstawiać linków wiec i tak nie mogę zamieścić zdjęcia, cóż poradzić ^^
Widzisz Człowieku, nawet portal mi nie ufa więc teraz w pełni Ciebie rozumiem xD

trzeba mieć z pięć postów na koncie  albo coś koło tego wtedy spokojnie można zamieszczać linki

865

paslawek napisał/a:
Nehari napisał/a:

trzeba mieć z pięć postów na koncie  albo coś koło tego wtedy spokojnie można zamieszczać linki

Ah takie buty, ok to będę cierpliwa w takim razie smile

866 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-10 13:07:37)

Nehari napisał/a:

To bardzo ciekawe Nehari ale używasz dokładnie tych samych i w ten sam sposób znaków tekstowych emocji co jakis_czlowiek big_smile

867

KoralinaJones napisał/a:
Nehari napisał/a:

To bardzo ciekawe Nehari ale używasz dokładnie tych samych i ten sam sposób znaków tekstowych emocji co jakis_czlowiek big_smile

Zauważyłam że Panie z forum mają dobry instynkt big_smile

868

Nehari napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Nehari napisał/a:

To bardzo ciekawe Nehari ale używasz dokładnie tych samych i ten sam sposób znaków tekstowych emocji co jakis_czlowiek big_smile

To skutek zadawania się z łowcami trolli - żartuje smile

869

paslawek napisał/a:
Nehari napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To skutek zadawania się z łowcami trolli - żartuje smile

No właśnie miałam projekt w tej sprawie do Pana człowieka, ale została nałożona na mnie linkowa cenzura smile

870 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-10 13:23:18)

Panna Koralina czujna jest smile
Teraz spróbuj wstawić link jeżeli chcesz .

871 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-10 14:47:34)

KoralinaJones napisał/a:

To bardzo ciekawe Nehari ale używasz dokładnie tych samych i w ten sam sposób znaków tekstowych emocji co jakis_czlowiek big_smile

...

Ok, to w takim razie każdy kto używa ":D", ":)", ":P", itp., to też jest multikontem tej samej osoby nie?^^

872 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-10 15:03:30)

KoralinaJones napisał/a:

...

Ok, to w takim razie każdy kto używa ":D", ":)", ":P", itp., to też jest multikontem tej samej osoby nie?^^

Nie big_smile Sposób używania tych samych znaków  jest charakterystyczny dla Ciebie big_smile

A to xD na końcu każdego zdania po prostu rzuca się w oczy do tego stopnia że nawet niektórych wnerwia big_smile

873

KoralinaJones napisał/a:

A to xD na końcu każdego zdania po prostu rzuca się w oczy do tego stopnia że nawet niektórych wnerwia big_smile

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

874 Ostatnio edytowany przez Nehari (2022-04-10 17:00:56)

Ok, jednak zdjęcia mnie pokonały, czarna magia, nie mój level XD
Człowieku, przeniosłam sprawę na priv, bo tam przynajmniej potrafię zamieścić załącznik :^)

875 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-10 16:55:25)

Nehari napisał/a:

No najpierw musisz wrzucić zdjęcie do internetu, bo z kompa się nie da, to forum jest dość ubogie w opcje.

Np. tu: https://pl.imgbb.com albo tu: https://imgur.com.

A potem po prostu używasz tych tagów, co wyżej podane zostały: https://www.netkobiety.pl/help.php?section=img

876 Ostatnio edytowany przez Nehari (2022-04-10 17:25:45)

Nehari napisał/a:

No najpierw musisz wrzucić zdjęcie do internetu, bo z kompa się nie da, to forum jest dość ubogie w opcje.

Np. tu: https://pl.imgbb.com albo tu: https://imgur.com.

A potem po prostu używasz tych tagów, co wyżej podane zostały: https://www.netkobiety.pl/help.php?section=img

No ok to sobie spróbuje:
https://ibb.co/kyX0thX

No coś mi nie styka

877 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-10 17:12:01)

Zły link widocznie. Jak w niego wejdziesz, to nic nie pokazuje.

Po uploadzie będziesz mieć takie coś jak "Kody do osadzenia", wybierz BBCode. Albo kliknij ppm na obrazek i wybierz "otwórz w nowej karcie". To powinnaś dostać prawidłowy link.

878

Zły link widocznie. Jak w niego wejdziesz, to nic nie pokazuje.

Po uploadzie będziesz mieć takie coś jak "Kody do osadzenia", wybierz BBCode. Albo kliknij ppm na obrazek i wybierz "otwórz w nowej karcie". To powinnaś dostać prawidłowy link.

Ok, kiedyś ogarnę temat, obiecuję wink

879

Myślę człowieku że zdecydowanie powinienes dać Nehari prywatne lekcje, w ogarnianiu owych zawiłości wink

880

lody miętowe napisał/a:

Myślę człowieku że zdecydowanie powinienes dać Nehari prywatne lekcje, w ogarnianiu owych zawiłości wink

^^

881

Taaaa big_smile

No, paslawek, to jak to jest z tym łapaniem trolli? tongue

882

Otwarli lokal z planszówkami? No, to teraz nie próbuj się wykręcać.. smile

883

Ale czy podają w nim herbatę? big_smile tongue

884

KoralinaJones napisał/a:

Ale czy podają w nim herbatę? big_smile tongue

Jest cola albo lemoniada.

885

KoralinaJones napisał/a:

Taaaa big_smile

No, paslawek, to jak to jest z tym łapaniem trolli? tongue

Nie wiem o co chodzi ,nie rozumiem smile tongue
Będziesz łapać trolle ? smile to sztuka nielada smile

886 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-11 18:43:35)

bagienni_k napisał/a:

Pierwsze podejście nieudane, ciężko to widzę tongue Było ileś tam ludzi, ale wszyscy prócz mnie poprzychodzili w gotowych grupkach znajomych. Więc nawet nie było jak się dosiąść, to poczekałem jakiś czas i se poszedłem, bo nie było sensu tracić czasu.

Wkurzyłem się, zmarnowałem całą 1h życia. Muszę iść pokopać w nogę by się odstresować tongue

887

bagienni_k napisał/a:

Pierwsze podejście nieudane, ciężko to widzę tongue Było ileś tam ludzi, ale wszyscy prócz mnie poprzychodzili w gotowych grupkach znajomych. Więc nawet nie było jak się dosiąść, to poczekałem jakiś czas i se poszedłem, bo nie było sensu tracić czasu.

Wkurzyłem się, zmarnowałem całą 1h życia. Muszę iść pokopać w nogę by się odstresować tongue

A jakiś pozytyw > ,Człowieku z całej tej sytuacji ,może być niewielki jeden mały tyci tyci .

888

paslawek napisał/a:

A jakiś pozytyw > ,Człowieku z całej tej sytuacji ,może być niewielki jeden mały tyci tyci .

Oczywiście, że jest jeden. A właśnie taki, że mam teraz czas iść pograć w nogę tongue

889 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-11 19:01:08)

Wkurzyłem się, zmarnowałem całą 1h życia.

Czymże jest 1h w porównaniu z 30 latami zmarnowanego życia tongue

Tym razem chciałam być złośliwa. Bo aż się prosi.

890 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-11 19:03:40)

KoralinaJones napisał/a:

1) Przecież to zdanie nie było pisane na serio^^
2) Cały czas jesteś złośliwa, też mi nowość tongue

891

Koralina złośliwa ? Co Ty wiesz o złośliwości Koraliny smile

892

paslawek napisał/a:

Koralina złośliwa ? Co Ty wiesz o złośliwości Koraliny smile

Zaraz paslawek coś na ten temat wymyśli big_smile

893 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-11 19:22:15)

Zaraz to taki wielki zarazek smile (mega mega suchar big_smile )

894

paslawek napisał/a:

Zaraz to taki wielki zarazek smile (mega mega suchar big_smile )

Bez dwóch zdań będzie to zwraźliwe  big_smile

895

KoralinaJones napisał/a:

Wkurzyłem się, zmarnowałem całą 1h życia.

Czymże jest 1h w porównaniu z 30 latami zmarnowanego życia tongue

Prosi to żeby go lać i patrzeć czy żywe
1h

896

Oj tam, przynajmniej sobie w nogę pograłem. A po tych nieudanych planszówkach mam póki co wniosek taki, że bez znajomych nie ma co tam iść, bo jak już ktoś tam idzie grać, to zawsze z własną grupą. Więc trzeba szukać innych opcji^^

897

Oj tam, przynajmniej sobie w nogę pograłem. A po tych nieudanych planszówkach mam póki co wniosek taki, że bez znajomych nie ma co tam iść, bo jak już ktoś tam idzie grać, to zawsze z własną grupą. Więc trzeba szukać innych opcji^^

To co to za problem zapytać się, czy możesz dołączyć do następnej partii?

898 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-11 22:53:57)

Lucyfer666 napisał/a:

To co to za problem zapytać się, czy możesz dołączyć do następnej partii?

Spytałem się, ale trzy grupki miały idealnie dobraną liczbę graczy (czyli standardowo 4 osoby jak max dla większości gier). A jedna czekała na znajomego jeszcze. Więc nie było szans. A szkoda było mi tam siedzieć i czekać na cholera wie co, skoro mogłem co innego porobić.

Zresztą, takie eventy planszówkowe będą może raz na miesiąc, więc dość rzadka okazja, żeby rozwinąć się towarzysko. Można przyjść w dowolnym czasie, ale wtedy trzeba mieć własną grupkę. A skoro dziś był ten event, to liczyłem, że będzie więcej takich osób, co przyszły same.

899

No ok, ale piszesz że grywasz w planszówki, a skoro jest to gra zespołowa, to z kim w takim razie grywasz?
To kim są Ci ludzie z którymi wcześniej grałeś? Czemu nadal z nimi nie grasz?

900 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-12 12:31:57)

KoralinaJones napisał/a:

No ok, ale piszesz że grywasz w planszówki, a skoro jest to gra zespołowa, to z kim w takim razie grywasz?
To kim są Ci ludzie z którymi wcześniej grałeś? Czemu nadal z nimi nie grasz?

Z rodzeństwem, ale to może 4-5 razy w roku. I w poprzedniej pracy. Ale jak odszedłem, to już nie ma jak^^ Więc ciężko z tym.

901 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-04-12 13:06:47)

Jak Ci idzie w piłce nożnej? I czemu umiejętności rozwijanych w tej grze nie wykorzystujesz na polu towarzyskim? Czemu nie stwarzasz sobie sytuacji podbramkowych? Czemu nie chce Ci się biegać za piłką? Ustawić się w dobrym miejscu? Przejąć i prowadzić do bramki? Mijać, kiwać, blefować… mieć trochę zabawy w tym? Czemu stoisz na boisku jak kołek i tylko dłubiesz palcem w dziurawej kieszeni? smile

902

DeepAndBlue napisał/a:

Jak Ci idzie w piłce nożnej? I czemu umiejętności rozwijanych w tej grze nie wykorzystujesz na polu towarzyskim? Czemu nie stwarzasz sobie sytuacji podbramkowych? Czemu nie chce Ci się biegać za piłką? Ustawić się w dobrym miejscu? Przejąć i prowadzić do bramki? Mijać, kiwać, blefować… mieć trochę zabawy w tym? Czemu stoisz na boisku jak kołek i tylko dłubiesz palcem w dziurawej kieszeni? smile

Nietrafione porównanie... Zwykle siedzę na ławie tongue

903

Siedzisz na ławie cały czas? hmm Pisałeś, że grasz… o, jeny.

904

Nie bądź złośliwa, Deep tongue big_smile

905

KoralinaJones napisał/a:

Nie bądź złośliwa, Deep tongue big_smile

Odezwała się tongue

906

Mam niewyróbę już z nimi Panno tongue

Wyobraźmy sobie, że jakaś dziewczyna się nimi zainteresuje… i wyobraźmy sobie co ją czeka… jaka lawina wymówek. To nie bo to. Ten uśmiech to nie bo to. Ta dziewczyna nie bo to. To nie bo to. Nie bo nie. Strach podejść do takiego tongue

907

"trollujeta" wszyscy tongue smile

908

Nikt Cię w kontaktach z kobietami nie poprowadzi za rękę. To wieczny proces wzajemnych interakcji, nauki i kolejnych doświadczeń, niezależnie czy doświadczasz ich po raz pierwszy, czy kolejny raz z nowymi osobami, to także a przede wszystkim działanie instynktowne - a Ty zachowujesz się tak jakbyś nie miał instynktu mężczyzny.

909 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-12 14:04:20)

KoralinaJones napisał/a:

Nikt Cię w kontaktach z kobietami nie poprowadzi za rękę. To wieczny proces wzajemnych interakcji, nauki i kolejnych doświadczeń, niezależnie czy doświadczasz ich po raz pierwszy, czy kolejny raz z nowymi osobami, to także a przede wszystkim działanie instynktowne - a Ty zachowujesz się tak jakbyś nie miał instynktu mężczyzny.

No bo nie mam. Skąd miałbym mieć skoro od 15 lat stoję pod względem relacji w miejscu. Jak mówiłem, jeśli o to chodzi, to jestem na poziomie gimnazjalisty, bo już ludzie ze szkoły średniej mają większe doświadczenie. Więc siłą rzeczy nie ma jak  rozwinąć tego "instynktu"^^

No i co do tego procesu - czas na rozpoczęcie nauki był te 15 lat temu, wtedy człowiek nie wie co ma robić, jak się zachowywać, może jakieś dziecinne błędy popełnić. Ale teraz? Trochę już za późno na to, raczej nie wypada robić błędów, które może są ok, ale dla 15-latka. Przecież zdecydowana większość teraz pomyśli pewnie, że jestem jakiś niepoważny i niedorozwinięty. I w sumie trochę racji w tym będzie.

910

Nie, bo nie. I tak w koło Macieja, jak chomik popylający na swoim London Eye. Eh hmm

Posty [ 846 do 910 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 12 13 14 15 16 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024