jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 106 107 108

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,956 do 6,992 z 6,992 ]

6,956 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-11 15:35:42)

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
KoralinaJones napisał/a:

Bo my nie twierdzimy że nasze porażki to wina tylko i wyłącznie drugiej strony. Oczywiście, też mogłabym uparcie twierdzić że wszyscy faceci, każdy, jak jeden mąż bez wyjątku, to palanty. Tylko do czego by mnie to doprowadziło w kontaktach z facetami? No właśnie.

A czy ja twierdzę, że to wina dziewczyn tylko? Piszę tylko, że one nie są niczym zainteresowane.

rossanka napisał/a:

A z tego wszystkiego wywnioskować, po czasie, że kobiety lubią aroganckich chamow, czy przystojniaków to już zastanawiające.

Obok były wątki o tym, jak to kobiety wolą czarnoskórych albo takich około 190cm wzrostu. Poziom ten sam.

Ale Ty wiesz, że to wszystko ma potwierdzenie w rzeczywistości, w badaniach i artykułach?

NewUser napisał/a:

Ale ty sam sobie tworzysz te gorsze życie chłopie, też tego nie zauważasz? Od kilku lat dzień w dzień pierdolisz te same głupoty, a Rossanka, Koralina i reszta bandy ci odpawiadają na te same życiowe problemy XD

Niby jak sobie sam to tworzę? Nie moja wina, że w porównaniu z innymi facetami nie jestem ani ciekawy, ani przystojny, nie jestem bad boyem, itp.

Zobacz podobne tematy :

6,957 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-11 15:37:36)

jakis_czlowiek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bo my nie twierdzimy że nasze porażki to wina tylko i wyłącznie drugiej strony. Oczywiście, też mogłabym uparcie twierdzić że wszyscy faceci, każdy, jak jeden mąż bez wyjątku, to palanty. Tylko do czego by mnie to doprowadziło w kontaktach z facetami? No właśnie.

A czy ja twierdzę, że to wina dziewczyn tylko? Piszę tylko, że one nie są niczym zainteresowane.

A co przed chwileczką sam napisałeś w kontekście szybkich randek? big_smile Niczym = Tobą. W tym problem. No, ale to przecież, cholera, ich wina.

6,958

KoralinaJones napisał/a:

rossanka napisał/a:

A z tego wszystkiego wywnioskować, po czasie, że kobiety lubią aroganckich chamow, czy przystojniaków to już zastanawiające.

Obok były wątki o tym, jak to kobiety wolą czarnoskórych albo takich około 190cm wzrostu. Poziom ten sam.

Ale Ty wiesz, że to wszystko ma potwierdzenie w rzeczywistości, w badaniach i artykułach?
.

Co jest potwierdzone? Masz w rodzinie murzynów? Wszyscy dziadkowie i wujkowie mają po 190cm?
Biją ciotki, matki, szwagierki, siostrzenice i siedzą po więzieniach?

Co jest potwierdzone naukowo?

6,959

Niby jak sobie sam to tworzę? Nie moja wina, że w porównaniu z innymi facetami nie jestem ani ciekawy, ani przystojny, nie jestem bad boyem, itp.

A wszyscy ci tutaj mówimy, że twoja. Bo nie chodzi o to, że jesteś nudny, ale że sam, całego siebie przedstawiasz jako osobę odpychającą, nie wartą uwagi. Twoje odpowiedzi na pytania to nie są startery do ciekawej dyskusji, tylko to są ucięcia tematu, zakończenia. Po kilku zdaniach traci się chęć rozmowy z tobą.

6,960

rossanka napisał/a:

Jack Sparrow problem z dziewczynami jest taki, że ja dopytuję się o szczegóły. Ale one nigdy. Co najwyżej się spytają "czym się zajmujesz" i tyle. Po 5 minutach zwykle wiem parę ciekawych rzeczy o danej dziewczynie. Ale tego zainteresowania nigdy nie ma po drugiej stronie.

Jedną dopytywałem o biegi, bo przyznała się, że trenowała długie dystanse. Z inną gadałem o muzyce, bo mieliśmy wspólny gust. Itp. Ale to zawsze ja jestem stroną, którą interesuje rozmowa.

A co by sprawiło, aby były Tobą zainteresowane i z ciekawością ciągnęły rozmowę?

Jakby był przystojny, to mógłby nawet milczeć, a one nadal byłyby zainteresowane i ciągnęły rozmowę.

6,961

rakastankielia napisał/a:

Jakby był przystojny, to mógłby nawet milczeć, a one nadal byłyby zainteresowane i ciągnęły rozmowę.

Bardzo wskazane jest, aby przystojniak się nie odzywał, bo to często psuje wrażenie. smile smile

6,962

rossanka napisał/a:

Jack Sparrow problem z dziewczynami jest taki, że ja dopytuję się o szczegóły. Ale one nigdy. Co najwyżej się spytają "czym się zajmujesz" i tyle. Po 5 minutach zwykle wiem parę ciekawych rzeczy o danej dziewczynie. Ale tego zainteresowania nigdy nie ma po drugiej stronie.

Jedną dopytywałem o biegi, bo przyznała się, że trenowała długie dystanse. Z inną gadałem o muzyce, bo mieliśmy wspólny gust. Itp. Ale to zawsze ja jestem stroną, którą interesuje rozmowa.

A co by sprawiło, aby były Tobą zainteresowane i z ciekawością ciągnęły rozmowę?

To Tobie wystarczy, aby kobieta była kobietą, bo prawie wszystkie Ci się podobają.(nie otyłe). Musi być kobietą I Ci się podobać i to wystarczy.

Kobietom nie wystarcza, by mężczyzna im się fizycznie tylko podobał. Musi podobać się też wnętrze i charakter. Ważne jest też podejście do życia, co po superinteligentnym znawca fizyki czy umiejętności posługiwania się biegle 12 językami, gdy okaże się, że mężczyzna jest mentalnym 15 latkiem w związku?
Także Raka, to - że facet będzie jedynie przystojny, to nie wystarczy do związku.

6,963

Gary napisał/a:

Bardzo wskazane jest, aby przystojniak się nie odzywał, bo to często psuje wrażenie. smile smile

Obronie przystojniaków. To, że któryś jest orzystony, nue oznacza, że jest glupi, próżny i nieodpowiedzialny.

A to, że któryś jest brzydki, nie oznacza, że jest madry. Czy ma fajny charakter.

Zaraz wpadniemy w paradoks, że jak kobieta spotka przystojnego faceta, który umie się ubrać, dba o sylwetke, jest szarmancki, zabawny, zdecydowany, umie się zachować, jest wesoły, lubi zartowac-to dostanie zaraz nalepkę badboya albo podrywacza.

A ten źle ubrany, zaniedbany, utyty,  mrukliwy , powazny, zdystansowany, bez uśmiechu na twarzy' ten na pewno nada się na partnera, bo to normalny facet .

Tak jak tleniona cycata blondynka na pewno jest pusta, a pryszczara okularnica w golfie mądra.

6,964

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

To Tobie wystarczy, aby kobieta była kobietą, bo prawie wszystkie Ci się podobają.(nie otyłe). Musi być kobietą I Ci się podobać i to wystarczy.

Kobietom nie wystarcza, by mężczyzna im się fizycznie tylko podobał. Musi podobać się też wnętrze i charakter. Ważne jest też podejście do życia, co po superinteligentnym znawca fizyki czy umiejętności posługiwania się biegle 12 językami, gdy okaże się, że mężczyzna jest mentalnym 15 latkiem w związku?
Także Raka, to - że facet będzie jedynie przystojny, to nie wystarczy do związku.

Nie, mi nie wystarcza, żeby kobieta się podobała, wręcz przeciwnie.

6,965

rossanka napisał/a:

Jakby przystojniak milczał a one ciągnęły "rozmowę", to wtedy byłby to ich monolog, nie uważasz?

6,966

Hłe hłe hłe big_smile
monolog big_smile - głupawka późnopopołudniowa czas na drzemkę,albo herbatkę ziołową  big_smile

6,967 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-11 19:02:57)

paslawek napisał/a:

Hłe hłe hłe big_smile
monolog big_smile - głupawka późnopopołudniowa czas na drzemkę,albo herbatkę ziołową  big_smile

Co śmiechasz tongue ? Że standard rozmów damsko - męskich? Ona mówi, on się nic nie odzywa big_smile.

6,968 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-07-11 19:26:42)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Hłe hłe hłe big_smile

Co śmiechasz tongue ? Że standard rozmów damsko - męskich? Ona mówi, on się nic nie odzywa big_smile.

Póki co to każda konwersacja na tinderze wygląda tak, że to ja mówię, a ona nic. Na jedynej w życiu randce było tak samo.

KoralinaJones napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jakby przystojniak milczał a one ciągnęły "rozmowę", to wtedy byłby to ich monolog, nie uważasz?

Formalnie tak, ale one by to uznały za rozmowę z fajnym, ciekawym facetem.

6,969

"Fajny jest.....tajemniczy....potrafi słuchać....." wink

6,970

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Hłe hłe hłe big_smile

Właściwie to miałem rozkminkę na temat zwrotu "ciągnąć "rozmowę"", ten cudzysłów mnie zastanowił i słowo ciągnąć też big_smile
ale w moim wieku podobno nie wypada się wygłupiać rozwijać tej rozkminy big_smile

Twoja interpretacja jest jakby bardziej życiowa - jest taki etap w życiu mężczyzny że słucha jak ona mówi  i niekoniecznie jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza

6,971

Jack Sparrow napisał/a:

"Fajny jest.....tajemniczy....potrafi słuchać....." wink

Coś w tym stylu właśnie wink

6,972

paslawek napisał/a:

Twoja interpretacja jest jakby bardziej życiowa - jest taki etap w życiu mężczyzny że słucha jak ona mówi  i niekoniecznie jednym uchem wpuszcza drugim wypuszcza

To jest ten etap gdzie od jej gadania głowa mu puchnie? big_smile

6,973

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

To jest ten etap gdzie od jej gadania głowa mu puchnie? big_smile

Nie tylko głowa big_smile

6,974

KoralinaJones napisał/a:

Tak, bo najwyraźniej problem jest w Tobie, skoro z RÓŻNYMI dziewczynami jednej i tej samej osobie powtarza się ten sam schemat.

No właśnie nie do końca...

Jak pytam innych facetów, to mają ten sam problem.

Z jakichś powodów Ci faceci chodzą na szybkie randki ponieważ na innych płaszczyznach maja podobne sukcesy jak Ty, jakbyś spytał każdej muchy czy warto lecieć do gówna, każda by odpowiedziała ze warto. Nie pytasz innych facetów tylko pytasz facetów którzy nie maja powodzenia u kobiet. Myślałem ze robią programistom jakieś testy na inteligencję (logikę). No ale cieszę się ze pomogłem.

6,975

Gary napisał/a:

Boskie lol

6,976

rossanka napisał/a:

Tak jak tleniona cycata blondynka na pewno jest pusta, a pryszczara okularnica w golfie mądra.

Jak się blondynka farbuje na czarno to ma  inteligencję nabytą.
Jak się szatynka farbuje na blond to jest kasacja danych.
big_smile

6,977

Agnes76 napisał/a:
rossanka napisał/a:

big_smile

Jak restart systemu to wypadają wszystkie włosy.
" Kochanie chciałem ogolić paszki,  a- ha - już nie trzeba"  big_smile Same wyszły big_smile

6,978

2odiak napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
rossanka napisał/a:

big_smile

" Kochanie chciałem ogolić paszki,  a- ha - już nie trzeba"  big_smile Same wyszły big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=e1tjUVN … rtyk-Topic

"Pewnego razu kiedy schlałem się jak prosie
Wylazły wszystkie włos po włosie..."

6,979

Herne napisał/a:
2odiak napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

big_smile

https://www.youtube.com/watch?v=e1tjUVN … rtyk-Topic

"Pewnego razu kiedy schlałem się jak prosie
Wylazły wszystkie włos po włosie..."

Presja była znaczy się big_smile

6,980

Agnes76 napisał/a:
Gary napisał/a:

Boskie lol

HIhihi... smile smile    albo drugie:       "Był przystojny dopóki się nie odezwał" smile smile

6,981

dziwne że do niektórych typków same jednak  dziewczyny lgną.. może oni sa bardziej mili..sympatyczni niż niektórzy  ? ciekawe, oj ciekawe..

6,982

dziwne że do niektórych typków same jednak  dziewczyny lgną.. może oni sa bardziej mili..sympatyczni niż niektórzy  ? ciekawe, oj ciekawe socjologicznie..

6,983

jea1 napisał/a:

dziwne że do niektórych typków same jednak  dziewczyny lgną.. może oni sa bardziej mili..sympatyczni niż niektórzy  ? ciekawe, oj ciekawe..

Lgną do przystojnych.

6,984

yy Raka inaczej,mniej przystojni wg otoczenia,,a jednak bardziej mili ..kulturalni itd .. no cóż ..

6,985

Oj zgadzam się. Miałam takich chłopaków w LO i na uczelni: obiektywnie bardzo przeciętni, niektórzy nawet w typie brzydali, ale ogromna charyzma, świetne poczucie humoru, rozkręcali każdą imprezę, byli ulubieńcami nauczycielek/wykładowców, a i z dziewczynami nie mieli problemu. Tyle że mieli np. jedną dziewczynę przez całe studia, a nie skakali z kwiatka na kwiatek, jak ci najprzystojniejsi. Choć i tu reguły nie było, największe ciacho na moim roku już na I roku było mężem i tatą, jeszcze z czasów licealnych tongue

6,986

jea1 napisał/a:

yy Raka inaczej,mniej przystojni wg otoczenia,,a jednak bardziej mili ..kulturalni itd .. no cóż ..

Ja też jestem miły i kulturalny.

6,987

jea1 napisał/a:

dziwne że do niektórych typków same jednak  dziewczyny lgną.. może oni sa bardziej mili..sympatyczni niż niektórzy  ? ciekawe, oj ciekawe socjologicznie..

Nie.

Są bardziej charyzmatyczni.

Bycie miłym czy sympatycznym nie ma nic do tego. Popatrz na mnie. Jestem pasywno-agresywny, wulgarny i nie przebieram w słowach. Nie można mnie nazwać ani miłym, ani sympatycznym. A jednak rozmowa się klei. Często potrafi przybrać ciekawe tory, nawet jak początkowy temat nie porywał. Dzięki temu swego czasu nie miałem problemu poznać kogoś dzięki temu forum, bo na paru spotkaniach byłem i ciekawie to wspominam. I jakbym nie był żonaty, to pewnie dzisiaj też nie miałbym takich problemów, aby znajomość z tego forum przenieść do świata rzeczywistego*.

* sprecyzuję - nie mówię o umówieniu się na randkę, ale o zwyczajnym spotkaniu towarzyskim na kawie/ciastku/winku/piwku/innym soczku.

6,988

Jack Sparrow napisał/a:

. I jakbym nie był żonaty, to pewnie dzisiaj też nie miałbym takich problemów, aby znajomość z tego forum przenieść do świata rzeczywistego*.

* sprecyzuję - nie mówię o umówieniu się na randkę, ale o zwyczajnym spotkaniu towarzyskim na kawie/ciastku/winku/piwku/innym soczku.

A w czym w zwyczajnym spotkaniu na soczku i ciastku przeszkadza ci żona?

6,989

Po prostu wolny czas jak już mam, to wolę poświęcić go jej.

6,990

Jack Sparrow napisał/a:

Po prostu wolny czas jak już mam, to wolę poświęcić go jej.

Napisal jeden z najaktywniejszych uzytkownikow forum wink

6,991

No prawda? smile

6,992

Jack Sparrow napisał/a:

No prawda? smile

skubaniutki ; )

Posty [ 6,956 do 6,992 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 106 107 108

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź