Bo my nie twierdzimy że nasze porażki to wina tylko i wyłącznie drugiej strony. Oczywiście, też mogłabym uparcie twierdzić że wszyscy faceci, każdy, jak jeden mąż bez wyjątku, to palanty. Tylko do czego by mnie to doprowadziło w kontaktach z facetami? No właśnie.
A czy ja twierdzę, że to wina dziewczyn tylko? Piszę tylko, że one nie są niczym zainteresowane.
A z tego wszystkiego wywnioskować, po czasie, że kobiety lubią aroganckich chamow, czy przystojniaków to już zastanawiające.
Obok były wątki o tym, jak to kobiety wolą czarnoskórych albo takich około 190cm wzrostu. Poziom ten sam.
Ale Ty wiesz, że to wszystko ma potwierdzenie w rzeczywistości, w badaniach i artykułach?
Ale ty sam sobie tworzysz te gorsze życie chłopie, też tego nie zauważasz? Od kilku lat dzień w dzień pierdolisz te same głupoty, a Rossanka, Koralina i reszta bandy ci odpawiadają na te same życiowe problemy XD
Niby jak sobie sam to tworzę? Nie moja wina, że w porównaniu z innymi facetami nie jestem ani ciekawy, ani przystojny, nie jestem bad boyem, itp.