Misinx napisał/a:Tom94 napisał/a:Misinx napisał/a:A ja widzę, że się dobrze znasz na "wchodzeniu w dupę". Proctolog - amator ? A może profesjonalista ?
Ja normalny chłopak jestem mający honor, godność i zasady a ty jesteś całkowitym przeciwieństwem.
Nie jedna tutejsza Pani dorobiła się dzięki tobie dwóch nóg z tyłu, tak mocno włazisz w dupę 
Ps: To nie ty czasem wychowujesz nie swoją krew?
Taki samiec alfa najmądrzejszy od wszystkich dał się tak zrobić na szaro?
Posiadanie tego tzw. honoru, godności i zasad, to nie jest to samo co twierdzenie, że się je posiada
Tyle mam na ten temat.
A co do tego posiadania "nie swojej krwi", to jest tu jeszcze co najmniej dwóch, którzy mają z tym jakiś problem
Nie wiem czemu. Może jakieś traumy z dzieciństwa ?
Nie wnikam. Możesz z nimi utworzyć kółeczko wzajemnej adoracji. A może jesteście wszyscy... jedną osobą
Jeszcze raz napiszę: nigdy mnie nie interesowało posiadanie własnego dziecka. To, że mam syna "nie swojej krwi", to po prostu tak wyszło. Kiedyś dawno temu też sobie nie wyobrażałem takiej sytuacji, a tu jednak się dało
Nie żałuję. Adopcja jest stara jak rodzaj ludzki. A Ty ile masz dzieci "ze swojej krwi" ? Bo rozumiem, że stojąc w opozycji do adopcji, intensywnie przekazujesz swoje geny
Tak jak pozostali tutaj "genetycy".
No tak bo prawdziwy mężczyzna marzy o tym aby wychowywać nie swoje potomstwo 
To jest dopiero kwintesencja męskości.
Ja wolę nie mieć nigdy potomstwa niż łożyć na nie swoje dziecko i tyle na ten temat.
rossanka napisał/a:Dobrze więc, że teraz jest inaczej i nie trzeba się związywać z takim typem mężczyzny, jaki opisałeś.
To musi być horror dla kobiety, mieć męża, który chleje wódkę, nie umie się wysłowić, przez co w zasadzie nie ma z nim o czym rozmawiać, ubiera się byle jak, a skoro jeszcze chleje to i pewnie nie pierze to i śmierdzi. A na boku jeszcze ma kochanki.
Powiedz mi, w jakim celu kobieta miałaby wchodzić w związek z kimś takim?
Dlatego piszę że kiedyś pod względem związków było łatwiej.
Dzięki tamtym czasom taki Misinix czy też Paslawek mieli w ogóle okazje kogoś poznać bo też okoliczności mieli bardziej sprzyjające a teraz odgrywają wielkich znawców tematu.
Kiedyś kobiety wybierały takich "facetów" do związku ponieważ taki ogólny był obraz mężczyzny a że kobiety nie potrafią być same to brały co leciało.
Psycholog Na Niby napisał/a:Mierzy wysoko dlatego chodzi na kurwy. Co za ambitny samiec alfa. Jak trenujesz sporty walki żeby „gasić arogantów” to widać jak małego masz chuja, żyły to Ty nawet na mózgu nie masz. Kompulsywna masturbacja to nie sport walki chłopcze. Już raz dałem się nabrać na te wasze „wpierdole” w realu. Kolejny „łobuz” który pisze swój plastusiowy pamiętnik. Myśle ze realnie to nawet kurwa by na Ciebie nie splunęła.
Mi też nie chciałoby się splunąć na twój głupi ryj.
Jak taki kozak zza ekranu jesteś to może wyjdź z piwnicy i pokaż jaki alfa z ciebie?
Wiadomo że tego nie zrobisz a będziesz mocny tylko w mordzie bo jeszcze by się okazało że jak co do czego by przyszło to spierdalałbyś w podskokach i przepraszał że żyjesz, frajerku
KoralinaJones napisał/a:Tinder to tylko strona Internetowa, za pomocą której ktoś zarabia na życie dając innym możliwość poszukiwania w Internecie, ale przecież Tinder i tylko Tinder prawdę Ci powie, i dlatego że nie jesteś wcale ignorantem nie zauważasz, że na Tinderze są Ci sami ludzie, którzy także tworzą konkurencję w realu. Żeby było śmieszniej to użytkownik, z którego się tak bardzo tutaj nabijasz z kolegami także korzystał z portali w Internecie big_smile. Nabijasz się z kogoś kogo nazywasz "starcem" w tych współczesnych czasach a ten ktoś bije Cię na głowę nawet w wykorzystaniu współczesnych internetowych możliwości.
Do tego mieszasz uprawianie seksu z płodnością lub chęcią posiadania potomstwa. Skąd u Ciebie taka pewność zatem, ze jakbyś jakimś cudem w końcu zaczął uprawiać seks z własną partnerką a nie dziwką za pieniądze, to byłbyś zdolny do spłodzenia potomka?
No jaaaaaaa nie mooooogę 
Ty chyba naprawdę masz coś z głową bo nie możesz zrozumieć prostego przekazu.
Te narzędzie jak je nazwałaś sprawiło że kobietom w dupach się poprzewracało dlatego iż uświadomiłyście sobie że teraz możecie mieć faceta z każdego zakątku na Ziemi, te platformy typu Tinder czy Badoo jedynie co sprawiły to to iż teraz facet musi dosłownie konkurować z każdym, dosłownie.
Paradoksem tego typu portali jest to że przez nie właśnie nie ma możliwości kogoś poznać mimo iż ich pierwotne przeznaczenie było inne.
Poza tym odnośnie tego "starca" który korzystał z portali.
Spróbuj dla próby stworzyć dwa profile męskie, pierwszy wiek 50+ a drugi 25+.....jeden jak i drugi niech ma zadbany wygląd i dobrą pozycje zawodową, efektami tego eksperymentu mocno się zdziwisz 
Faktem jest że po 50 roku życia jest więcej kobiet bo też i faceci szybciej umierają dlatego też owy "starzec" ma większe pole do popisu bo i kandydatek więcej.