jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 101 102 103 104 105 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,631 do 6,695 z 6,992 ]

6,631

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
rakastankielia napisał/a:
M!ri napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:

Siedzenie codziennie na siłowni przez x lat, żeby zrobić porządne mięśnie ani nie jest zdrowe, ani ciekawe dla mnie tongue

To przestań jęczeć, że się kobietom nie podobasz. Nie chcesz się podobać to nie. Zakończ temat.

Ach ta inflacja. Teraz każdy musi chodzić na siłownię, za 10 lat będzie musiał uprawiać sporty ekstremalne, a za 30 przejechać autostopem dookoła świata, po drodze zahaczając o co najmniej 2 fronty wojenne i gołymi rękami zabijając agresorów.

Kiedyś to wystarczyło mieć jakiekolwiek zęby po 40 a teraz jeszcze chcą aby były proste, zdrowe i białe, w dupach się poprzewracało!

Zobacz podobne tematy :

6,632 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-05-22 13:25:38)

M!ri napisał/a:
M!ri napisał/a:

To przestań jęczeć, że się kobietom nie podobasz. Nie chcesz się podobać to nie. Zakończ temat.

Ach ta inflacja. Teraz każdy musi chodzić na siłownię, za 10 lat będzie musiał uprawiać sporty ekstremalne, a za 30 przejechać autostopem dookoła świata, po drodze zahaczając o co najmniej 2 fronty wojenne i gołymi rękami zabijając agresorów.

Kiedyś to wystarczyło mieć jakiekolwiek zęby po 40 a teraz jeszcze chcą aby były proste, zdrowe i białe, w dupach się poprzewracało!

Zadbane zęby to racjonalne wymaganie. Ale gdyby wszyscy chodzili na siłownię, to wtedy powodzenie mieliby ci, którzy by nie chodzili, bo wyróżnialiby się od reszty.

Pomijam już, że dzisiejsze kobiety generalnie mają znacznie mniej do zaoferowania niż kiedyś, a wymagania wystrzelone w kosmos.

6,633

M!ri napisał/a:

Zadbane zęby to racjonalne wymaganie.

A jak chcesz być zdrowy nie chodząc na siłownię? Jak Twój kręgosłup ma się nie rozlecieć jeżeli nie będziesz miał mięśni core'u? Jak chcesz mieć zdrowe serce, stawy siedząc cały czas na dupie?

Ale gdyby wszyscy chodzili na siłownię, to wtedy powodzenie mieliby ci, którzy by nie chodzili, bo wyróżnialiby się od reszty.

xD tak jak u kobiet wabikiem są cycki i dupa i to się nie zmieni, tak nie licz na to że męskie cechy jak mięśnie staną się dla kobiet nieatrakcyjne.

Pomijam już, że dzisiejsze kobiety generalnie mają znacznie mniej do zaoferowania niż kiedyś, a wymagania wystrzelone w kosmos.

Skoro to taki beznadziejny towar to nie bierz

6,634

M!ri napisał/a:
M!ri napisał/a:

Zadbane zęby to racjonalne wymaganie.

A jak chcesz być zdrowy nie chodząc na siłownię? Jak Twój kręgosłup ma się nie rozlecieć jeżeli nie będziesz miał mięśni core'u? Jak chcesz mieć zdrowe serce, stawy siedząc cały czas na dupie?

Ale kto powiedział, że siedzę na dupie? Między regularnym chodzeniem na siłownię, a kanapowcem jest jeszcze wiele opcji.

Ale gdyby wszyscy chodzili na siłownię, to wtedy powodzenie mieliby ci, którzy by nie chodzili, bo wyróżnialiby się od reszty.

xD tak jak u kobiet wabikiem są cycki i dupa i to się nie zmieni, tak nie licz na to że męskie cechy jak mięśnie staną się dla kobiet nieatrakcyjne.

xd
Nigdy nie interesował mnie rozmiar cycków i dupy. A i duży tyłek nawet nie jest atrakcyjny.

6,635

Ale kto powiedział, że siedzę na dupie? Między regularnym chodzeniem na siłownię, a kanapowcem jest jeszcze wiele opcji.

Jeżeli nie potrafisz osiągnąć nawet minimum zarysu mięśni to siedzisz na dupie.

6,636

M!ri napisał/a:

Tymczasem minimalny zarys mięśni: https://images.theconversation.com/files/95680/original/image-20150922-16698-vf0y0x.jpg

6,637

M!ri napisał/a:

Tymczasem minimalny zarys mięśni: https://images.theconversation.com/files/95680/original/image-20150922-16698-vf0y0x.jpg

Masz poważnie nasrane w głowie

6,638

M!ri napisał/a:

Masz poważnie nasrane w głowie

Ja? To nie ja mam wymagania, które spełnia top 1% społeczeństwa.

6,639

Raka, parę miesięcy temu jeszcze miałem wrażenie że może faktycznie jesteś jakimś diamentem którego laski z jakiegoś powodu ignorują, ale patrząc na Twoje posty z ostatnich paru tygodni to jednak dochodzę do wniosku że masz umysł 15-latka totalnie. Może za dużo dziwnych stron Ci weszło ostatnimi czasy?

6,640

Widzisz i nie grzmisz... Czas leci, a u Raka czy jakis_czlowiek nic, dosłownie nic nowego, zero wyciągniętego wniosku.

6,641 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-05-22 14:43:11)

Foxterier napisał/a:

Raka, parę miesięcy temu jeszcze miałem wrażenie że może faktycznie jesteś jakimś diamentem którego laski z jakiegoś powodu ignorują, ale patrząc na Twoje posty z ostatnich paru tygodni to jednak dochodzę do wniosku że masz umysł 15-latka totalnie. Może za dużo dziwnych stron Ci weszło ostatnimi czasy?

Ja tylko pokazuję podejście sporej części współczesnych kobiet. Zawsze byłem dojrzalszy od rówieśników, a jedyne, czego mi trzeba, to dziewczyna, która da mi szansę i nie odrzuci z góry. Wątpię, żebyś miał takie wrażenie te kilka miesięcy temu.

pjack napisał/a:

Widzisz i nie grzmisz... Czas leci, a u Raka czy jakis_czlowiek nic, dosłownie nic nowego, zero wyciągniętego wniosku.

I nic się nie zmieni, dopóki będę niewidzialny dla kobiet. Jak przestaną mnie ignorować, to bez problemu przekonam którąś do siebie.

6,642

Kurde, coraz rzadziej zaglądam na forum, ale jak już przejrzałem parę stron tego wątku....
Autorze (i mentalni koledzy autora) - jestem po rozwodzie, opiekuję się dwójką dzieci w opiece naprzemiennej, bujność mojej fryzury poraża blaskiem odbitego światła. Nie uważam się za atrakcyjnego fizycznie - ot, przeciętny, dbający o zdrowie facet przed czterdziestką. Bez otyłości (rozwód najlepszą kuracją odchudzającą), ruszam się dużo, mam sporo zainteresowań (nie, granie w gry to nie jest zainteresowanie tylko sposób na stratę czasu).
I jeśli po zainstalowaniu z ciekawości Tindera mam ponad 100 polubień w miesiąc (nie wiem do końca od kogo, wypadałoby coś chyba wykupić, żeby zobaczyć) i kilkanaście par to nie wierzę w Wasze wynurzenia wcale.
Każdy Wasz wpis brzmi dla mnie jak "ble ble ble ble nie da się ble ble ble nic nie mogę zrobić ble ble ble niech ktoś coś mi da". Taka odmiana madki polki i jej "dej na bombelka".
Chcecie coś zmienić? To zacznijcie od siebie.
"Za dużo blokad." - świat ma to w dupie.
"nie będę ćwiczył" - to nie ćwicz, świat ma to w dupie.
"granie w gry to takie samo zainteresowanie jak jazda na rowerze czy czytanie książek" - świat ma to w dupie. Idź z gamingowym kompem do parku na ławkę, załóż słuchawki i podrywaj lepiej niż biegając, czytając książkę, spacerując. Powodzenia <facepalm>.
Są rzeczy, na które macie wpływ i takie, na które nie macie.
Ogarnijcie te pierwsze (usuńcie ze słownika "nie da się") i potem pogadamy. Nie zrobicie tego, bo Wam się nie chce. I tu jest pies pogrzebany - będziecie narzekać do śmierci. Mi byłoby szkoda samego siebie.
Jesteście kwintesencją powiedzenia "Jak ktoś chce, znajdzie sposób. Jak nie chce - znajdzie wymówkę."

6,643

WindyBoy napisał/a:

Kurde, coraz rzadziej zaglądam na forum, ale jak już przejrzałem parę stron tego wątku....
Autorze (i mentalni koledzy autora) - jestem po rozwodzie, opiekuję się dwójką dzieci w opiece naprzemiennej, bujność mojej fryzury poraża blaskiem odbitego światła. Nie uważam się za atrakcyjnego fizycznie - ot, przeciętny, dbający o zdrowie facet przed czterdziestką. Bez otyłości (rozwód najlepszą kuracją odchudzającą), ruszam się dużo, mam sporo zainteresowań (nie, granie w gry to nie jest zainteresowanie tylko sposób na stratę czasu).
I jeśli po zainstalowaniu z ciekawości Tindera mam ponad 100 polubień w miesiąc (nie wiem do końca od kogo, wypadałoby coś chyba wykupić, żeby zobaczyć) i kilkanaście par to nie wierzę w Wasze wynurzenia wcale.

Skoro jesteś po rozwodzie i masz dwójkę dzieci, to znaczy, że jesteś z zupełnie innego pokolenia niż my. Co za tym idzie, nie masz pojęcia o obecnych realiach rynku matrymonialnego. Gdybym urodził się w Twoich czasach, to bez problemu znalazłbym partnerkę.

Każdy Wasz wpis brzmi dla mnie jak "ble ble ble ble nie da się ble ble ble nic nie mogę zrobić ble ble ble niech ktoś coś mi da". Taka odmiana madki polki i jej "dej na bombelka".
Chcecie coś zmienić? To zacznijcie od siebie.

Ale co mam zmienić, skoro kobiety mnie na wstępie ignorują, cokolwiek bym nie zrobił?

"Za dużo blokad." - świat ma to w dupie.

Nie mam żadnych blokad.

"granie w gry to takie samo zainteresowanie jak jazda na rowerze czy czytanie książek" - świat ma to w dupie. Idź z gamingowym kompem do parku na ławkę, załóż słuchawki i podrywaj lepiej niż biegając, czytając książkę, spacerując. Powodzenia <facepalm>.

Nie gram w gry.

Są rzeczy, na które macie wpływ i takie, na które nie macie.

I tą drugą jest powodzenie u kobiet.

Ogarnijcie te pierwsze (usuńcie ze słownika "nie da się") i potem pogadamy. Nie zrobicie tego, bo Wam się nie chce. I tu jest pies pogrzebany - będziecie narzekać do śmierci. Mi byłoby szkoda samego siebie.
Jesteście kwintesencją powiedzenia "Jak ktoś chce, znajdzie sposób. Jak nie chce - znajdzie wymówkę."

Cały czas pracuję nad sobą, wychodzę do ludzi, zagaduję, ale nic to nie daje, bo kobiety nadal odrzucają mnie z góry.

6,644

Foxterier napisał/a:

Ja tylko pokazuję podejście sporej części współczesnych kobiet. Zawsze byłem dojrzalszy od rówieśników, a jedyne, czego mi trzeba, to dziewczyna, która da mi szansę i nie odrzuci z góry. Wątpię, żebyś miał takie wrażenie te kilka miesięcy temu.

pjack napisał/a:

I nic się nie zmieni, dopóki będę niewidzialny dla kobiet. Jak przestaną mnie ignorować, to bez problemu przekonam którąś do siebie.

Może uściślijmy fakty - nie pokazujesz podejścia sporej części współczesnych kobiet, a jedynie Twoje wyobrażenie jakie to podejście jest (wzięte głównie z internetu i Twoich jakiś tam wymysłów) bo nie masz praktycznie żadnego kontaktu z kobietami jako że Cię ignorują niemal zupełnie (o czym piszesz w co drugim poście).

I co to znaczy "byłem bardziej dojrzalszy od równieśników"? Bardziej usztywniony? Kiedy równieśnicy robią to co jest własciwie dla ich wieku rozwojowego (eksporymentują, bawią się, są beztroscy, potrafią być konfliktowi bo znają granicę swojego "nie") ty mogłeś być usztywniony jak kij od szczotki. Ale to nie jest "większa dojrzałość".

6,645

Foxterier napisał/a:
Foxterier napisał/a:

pjack napisał/a:

Może uściślijmy fakty - nie pokazujesz podejścia sporej części współczesnych kobiet, a jedynie Twoje wyobrażenie jakie to podejście jest (wzięte głównie z internetu i Twoich jakiś tam wymysłów) bo nie masz praktycznie żadnego kontaktu z kobietami jako że Cię ignorują niemal zupełnie (o czym piszesz w co drugim poście).

I co to znaczy "byłem bardziej dojrzalszy od równieśników"? Bardziej usztywniony? Kiedy równieśnicy robią to co jest własciwie dla ich wieku rozwojowego (eksporymentują, bawią się, są beztroscy, potrafią być konfliktowi bo znają granicę swojego "nie") ty mogłeś być usztywniony jak kij od szczotki. Ale to nie jest "większa dojrzałość".

Nie, nie bardziej usztywniony. Też znam swoje granice i nigdy nie miałem problemu, by wchodzić w konflikty, gdy ktoś te granice przekraczał. Bawić się nie miałem z kim, ale nigdy nie było tak, że tej zabawy w ogóle nie chciałem. A i beztroski byłem.

6,646

Raka, Ty lamentujesz oczekując że świat się do Ciebie dognie?
Świat ma Cię w dupie, idzie dalej - zrozum to, albo wsiadasz do tej podróży, albo Ci odjedzie.

6,647

pjack napisał/a:

Raka, Ty lamentujesz oczekując że świat się do Ciebie dognie?
Świat ma Cię w dupie, idzie dalej - zrozum to, albo wsiadasz do tej podróży, albo Ci odjedzie.

Bardzo chętnie "wsiądę", ale co mam zrobić, skoro nie mam wpływu na to, że kobiety nie są mną zainteresowane?

6,648

Bardzo chętnie "wsiądę", ale co mam zrobić, skoro nie mam wpływu na to, że kobiety nie są mną zainteresowane?

To zacznij żyć tak, żeby były zainteresowane, bo masz na to wpływ.
I druga sprawa, przestań użalać się nad sobą jak piz**, bo żadna kobieta nie będzie chciała spędzić życie z mameją.
Tylko tyle i aż tyle.

6,649

pjack napisał/a:

I druga sprawa, przestań użalać się nad sobą jak piz**, bo żadna kobieta nie będzie chciała spędzić życie z mameją.
Tylko tyle i aż tyle.

Nie zawsze ma się wpływ na zainteresowanie dziewczyn.

6,650

Ok. Rozumiem. Nikt nie ma racji. Wy macie.
Napiszcie mi (jakiś człowiek i raka), co zrobiliście w swoim życiu przez ostatnie 10 lat, żeby ono posunęło się do przodu. Nie co robiliście żeby kobiety Was chciały. Prawie na pewno okaże się, że w rzeczywistości... nic. I Wy dziwicie się, że nic się nie zmienia?

I nie rozumiem argumentu o braku zrozumienia obecnych realiów rynku matrymonialnego (poza tym, że to kolejna wymowka).  Kobiet jest cała masa i wartościowych jest procentowo tyle samo co kiedyś (facetów zresztą też).

6,651 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-05-23 00:27:16)

pjack napisał/a:

Nie da się. Cokolwiek bym nie zrobił, to one z góry mnie odrzucają. Mam wiele do zaoferowania, mogę godzinami rozmawiać na wiele tematów i jestem ciekawym rozmówcą, ale nie ma to żadnego znaczenia, bo one tego nie wiedzą i nie chcą wiedzieć.

Tylko tyle i aż tyle.

Na żywo się nie użalam.

WindyBoy napisał/a:

Ok. Rozumiem. Nikt nie ma racji. Wy macie.
Napiszcie mi (jakiś człowiek i raka), co zrobiliście w swoim życiu przez ostatnie 10 lat, żeby ono posunęło się do przodu. Nie co robiliście żeby kobiety Was chciały. Prawie na pewno okaże się, że w rzeczywistości... nic. I Wy dziwicie się, że nic się nie zmienia?

I nie rozumiem argumentu o braku zrozumienia obecnych realiów rynku matrymonialnego (poza tym, że to kolejna wymowka).  Kobiet jest cała masa i wartościowych jest procentowo tyle samo co kiedyś (facetów zresztą też).

10 lat temu miałem 14 lat. Obecnie kończę studia. Większość ludzi w tym wieku już dawno kogoś ma.

6,652 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-05-23 07:18:59)

10 lat temu miałem 14 lat. Obecnie kończę studia. Większość ludzi w tym wieku już dawno kogoś ma.

Chłopie. Jesteś naprawdę młody i na związek i itd masz jeszcze czas ...

Teraz to się wyszalej. Ciesz się życiem. Oszczędzaj. Zbieraj kasę i rozwijaj się abyś był atrakcyjnym kąskiem dla kobiet ..

Ja w wieku chyba 26-28 lat kupiłem za gotówkę nowe mieszkanie 65m2 i ono było zapewne sporym "magnesem" bo takiej wielkości mieszkanie i to bez zadużenia na wiele lat pomaga uwić gniazdko wink

Zwiedzaj, rób co chcesz a jak będziesz na tyle silny psychicznie i ciekawy dla kobiet to wtedy ponownie rusz na podbój kobiet wink

Mój chrześniak ma 30lat. Nie ma żony ani dzieci. Kobieta chyba trzecia obecnie. Z kobietą podróżują, zwiedzają, cieszą się życiem.
Kiedyś z chrześniakiem chodziliśmy po górach i zwiedzaliśmy, a teraz widzę że sam złapał bakcyla i teraz to on mnie motywuje smile

Wasz problem nie jest ani w wieku ani w wyglądzie a w .... głowie ...
Problemem są cechy, zachowanie, podejście do życia ...

Trzeba zrobić wszystko aby być interesującym dla kobiet. Jak będziecie to kobiety zainteresowane się znajdą a raczej będziecie narzekać na zbyt duże zainteresowanie wink

6,653

pjack napisał/a:

Nie da się. Cokolwiek bym nie zrobił, to one z góry mnie odrzucają. Mam wiele do zaoferowania, mogę godzinami rozmawiać na wiele tematów i jestem ciekawym rozmówcą, ale nie ma to żadnego znaczenia, bo one tego nie wiedzą i nie chcą wiedzieć.

Skoro umiejętność rozmowy jest wg Ciebie Twoim atutem, to jak to wykorzystujesz ? Uczestniczysz np. w jakiś klubach dyskusyjnych ?

6,654

Rozmowa z ludźmi i z organizatorem trochę potwierdza to, co np. Raka mówi. Śląsk to najgorsze województwo do randkowania, nigdzie indziej dziewczyny nie mają tak wywalone, nigdzie indziej tak często się nie odwołuje spotkań. Dużo lepiej to wygląda w jakimś Trójmieście, Warszawie, czy Wrocławiu. A Śląsk to po prostu upadające parę miast, w których nic się nie dzieje.

Serio? big_smile
No to się wyprowadź do Trójmiasta, Warszawy lub Wrocławia. Bo co stoi na przeszkodzie?
Pracę masz.
Dzieci nie masz, mieszkania nie masz, bliskich znajomych też nie masz, nie będziesz miał za kim tęsknić. Nic Cię na tym okropnym Śląsku nie trzyma, gdzie dziewczyny mają na wszystko wywalone big_smile
Jeśli jesteś przekonany, że np w takim Wrocławiu mógłbyś znaleźć miłość swojego życia, to jedź i jej szukaj.
I piszę to całkiem poważnie.
Byliśmy przez weekend majowy w Gdyni. Byłam pierwszy raz. Tak mi się spodobało, całe trójmiasto, takie fajne miejsce do życia, że zaczęły chodzić po mojej głowie dziwne myśli. Ci znajomi, u których byliśmy też kiedys przyjechali w odwiedziny do innych znajomych i im tez sie podobało, zostali.  więc jest sporo przyjezdnych. Gorzej jak nawet tam trafisz na jakąś dziewczynę ze śląska, która też będzie odwoływała spotkania tongue

6,655

Masz 24 lata. Z problemami, ale to atut.
Ok, czyli kończysz studia - to plus, o ile to jakieś sensowne studia, a nie jakaś bezużyteczna zapchajdziura (która i tak jest lepsza niż siedzenie w domu). Co jeszcze? Masz jakieś hobby, które rozwijasz? Coś, w czym jesteś dobry i z czego jesteś dumny, np. majsterkujesz, szydełkujesz, rzeźbisz itd.
Dbasz o ciało? Nie piszę o katowaniu się, ale w zdrowym ciele zdrowy duch, sport wyzwala masę endorfin, socjalizuje i ma całą masę innych zalet.
Masz problem z relacjami z ludźmi (bo to nie o kobiety w tym momencie tu chodzi) - robisz coś z tym? Jakiś wolontariat, sporty grupowe etc.? Pomaganie ludziom daje dużo satysfakcji i ułatwia nawiązywanie relacji, rozmawianie itd. Mamy wojnę za płotem - w każdym większym mieście są miejsca wolontariatu i brakuje im rąk do pracy.
Podróżujesz? Skoczyć gdzieś z namiotem można prawie za darmo, a to zapewnia przeżycia, wspomnienia, miałbyś o czym rozmawiać z ludźmi.
To takie pierwsze z brzegu pomysły, które od kilku lat (moim skromnym zdaniem) powinieneś rozwijać. Jeśli tego nie robisz - nic straconego, o ile nie przegapisz kolejnych lat. Pracuj nad relacjami z ludźmi, nie skupiaj się na "zdobyciu kobiety" - da Ci to lepszy efekt za rok, dwa lub trzy. Wydaje Ci się, że to długo, ale w skali życia to naprawdę niewiele.

Zmykam stąd. Swoje rzekłem:)

6,656

WindyBoy napisał/a:

Masz 24 lata. Z problemami, ale to atut.
Ok, czyli kończysz studia - to plus, o ile to jakieś sensowne studia, a nie jakaś bezużyteczna zapchajdziura (która i tak jest lepsza niż siedzenie w domu). Co jeszcze? Masz jakieś hobby, które rozwijasz? Coś, w czym jesteś dobry i z czego jesteś dumny, np. majsterkujesz, szydełkujesz, rzeźbisz itd.
Dbasz o ciało? Nie piszę o katowaniu się, ale w zdrowym ciele zdrowy duch, sport wyzwala masę endorfin, socjalizuje i ma całą masę innych zalet.
Masz problem z relacjami z ludźmi (bo to nie o kobiety w tym momencie tu chodzi) - robisz coś z tym? Jakiś wolontariat, sporty grupowe etc.? Pomaganie ludziom daje dużo satysfakcji i ułatwia nawiązywanie relacji, rozmawianie itd. Mamy wojnę za płotem - w każdym większym mieście są miejsca wolontariatu i brakuje im rąk do pracy.
Podróżujesz? Skoczyć gdzieś z namiotem można prawie za darmo, a to zapewnia przeżycia, wspomnienia, miałbyś o czym rozmawiać z ludźmi.
To takie pierwsze z brzegu pomysły, które od kilku lat (moim skromnym zdaniem) powinieneś rozwijać. Jeśli tego nie robisz - nic straconego, o ile nie przegapisz kolejnych lat. Pracuj nad relacjami z ludźmi, nie skupiaj się na "zdobyciu kobiety" - da Ci to lepszy efekt za rok, dwa lub trzy. Wydaje Ci się, że to długo, ale w skali życia to naprawdę niewiele.

Zmykam stąd. Swoje rzekłem:)

Oczywiście, że mam pasje, które rozwijam. Podróżowanie jest jedną z nich, druga to nauka języków. Ze sportu to raczej tylko sporadycznie rower i zimą narty, a także wędrowanie po górach. Na wolontariacie byłem raz (pomagałem w kwestiach językowych), potem już nie miałem jak, a teraz już nie potrzeba ludzi. Relacje z ludźmi chcę rozwijać, ale nie mam takiej możliwości, bo ludzie nie chcą ze mną rozmawiać. Jeszcze chłopaki ze mną rozmawiają (ale też nie spotykamy się np. po zajęciach), ale dziewczyny w ogóle.

6,657

Oczywiście, że mam pasje, które rozwijam. Podróżowanie jest jedną z nich, druga to nauka języków. Ze sportu to raczej tylko sporadycznie rower i zimą narty, a także wędrowanie po górach. Na wolontariacie byłem raz (pomagałem w kwestiach językowych), potem już nie miałem jak, a teraz już nie potrzeba ludzi. Relacje z ludźmi chcę rozwijać, ale nie mam takiej możliwości, bo ludzie nie chcą ze mną rozmawiać. Jeszcze chłopaki ze mną rozmawiają (ale też nie spotykamy się np. po zajęciach), ale dziewczyny w ogóle.

Raka jak nie jesteś mega niski i nie masz wyglądu bazyliszka wink to raczej kobiety powinny być Tobą zainteresowane ...

Ale na portalu musisz zrobić wszystko aby się tobą zainteresowały i wybrały Ciebie zamiast innych 100 innych chętnych "misiów" wink

Więc wybierz najlepsze swoje zdjecia a raczej niech wybierze jakaś koleżanka (jakie według niej najlepsze). Zrób ciekawy opis, tak aby zainteresować kobietę i chyba tyle ...

No i najważniejsze jak kobieta Ci odpowie to staraj sie jak najszybciej doprowadzić do spotkania na żywo, bo przedłużająca sie rozmowa nudzi.

Jak dla mnie czymś odpychasz kobiety i tyle.

6,658

Kaszpir007 napisał/a:

Raka jak nie jesteś mega niski i nie masz wyglądu bazyliszka wink to raczej kobiety powinny być Tobą zainteresowane ...

Ale nie są.

Ale na portalu musisz zrobić wszystko aby się tobą zainteresowały i wybrały Ciebie zamiast innych 100 innych chętnych "misiów" wink

Więc wybierz najlepsze swoje zdjecia a raczej niech wybierze jakaś koleżanka (jakie według niej najlepsze). Zrób ciekawy opis, tak aby zainteresować kobietę i chyba tyle ...

Nie ma mi kto doradzić, a też nie mam żadnych zdjęć typowo pod portale, dodaję to co mam, czyli głównie zdjęcia z wyjazdów. Opis jest w porządku, dawałem go wiele razy pod ocenę i nie było zastrzeżeń. Odnoszę jednak wrażenie, że większość ludzi teraz tych opisów nie czyta.

No i najważniejsze jak kobieta Ci odpowie to staraj sie jak najszybciej doprowadzić do spotkania na żywo, bo przedłużająca sie rozmowa nudzi.

Najpierw musiałaby odpowiedzieć, a jeśli już nawet mam parę (co zdarza się bardzo rzadko), to i tak nie odpisuje.

6,659

Kaszpir007 napisał/a:

Nie ma mi kto doradzić, a też nie mam żadnych zdjęć typowo pod portale, dodaję to co mam, czyli głównie zdjęcia z wyjazdów. Opis jest w porządku, dawałem go wiele razy pod ocenę i nie było zastrzeżeń. Odnoszę jednak wrażenie, że większość ludzi teraz tych opisów nie czyta.

Zastanów się, czy Ciebie interesują kobiety, które nie czytają. Ja w założeniu zawsze przyjmowałem, że jeśli ktoś czyta, to znaczy, że nie jest leniwy umysłowo. Ale może się mylę. Opis na Sympatii miałem duży i ciągle coś do niego dodawałem jak tylko miałem wenę. Stawiałem na dużo humoru, a nie suchy opis.
A zdjęcia ? Można zainwestować w sesję u fotografa. To nie kosztuje wiele.

6,660

Najpierw musiałaby odpowiedzieć, a jeśli już nawet mam parę (co zdarza się bardzo rzadko), to i tak nie odpisuje.

Serio nie masz żadnej koleżanki w pracy i itd która by obejrzała Twoje zdjęcia i powiedziała Ci które jej najbardziej jako kobiecie się podobają ?
Nie masz telefonu i nie możesz sobie zrobić sam zdjęcia ? Pójść do jakiego lasu, parku i itd i zrobić kilka zdjęć ?
Ja co chwilę robiłem sobie zdjęcia, bo te z wyjazdów powiedzmy mało ciekawe były smile

A co do opisów to się mylisz. Ja czytam opisy i dużo też czyta ...

Duża część kobiet z jakimi rozmawiałem i jaka mi odpisała napisała że zaciekawił ich mój opis i to co napisałem do nich i dlatego odpisały.

Obecna kobieta z jaką jestem też odpowiedziała na moja wiadomość bo ją zaciekawiła smile

6,661

Robienie zdjęć samemu nie działa. Jak nie masz profesjonalnych, zarąbistych zdjęć, to nie masz czego szukać na portalach. Po prostu jak zdjęcie nie jest dobrej jakości, to dziewczyny nie odpiszą/dają w lewo. Zresztą, samojebki źle zwykle wyglądają i nie są polecane w ogóle na portale randkowe.

6,662 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-05-25 13:17:31)

Robienie zdjęć samemu nie działa. Jak nie masz profesjonalnych, zarąbistych zdjęć, to nie masz czego szukać na portalach. Po prostu jak zdjęcie nie jest dobrej jakości, to dziewczyny nie odpiszą/dają w lewo. Zresztą, samojebki źle zwykle wyglądają i nie są polecane w ogóle na portale randkowe.

Ty i te Twoje teorie big_smile
Oczywiście, że jak ktoś ma profesjonalne zdjęcia to tylko wartość dodana smile Ale bzdurą jest, że ich brak dyskwalifikuje. Nie miałem takich zdjęć. Miałem zwykłe, najczęściej plenerowe. Takie na których starałem się wyglądać ciepło, uśmiechnięty, czasem w kontekście jakiegoś żartu. Nie jak cyborg, z kijem w dupie, który nie ma do siebie ani odrobiny dystansu.
Tzw. samojebki trzeba też robić z rozmysłem. Wystarczy parę porad jak się robi zdjęcie portretowe, albo nawet jakich błędów uniknąć. Sam się łapałem za głowę na widok zdjęć, jakie sobie czasami panie dawały na swoich stronach.

Na temat Twoich konkretnych zdjęć już się wielokrotnie wypowiadałem. Ale Ty masz czyjeś sugestie w dupie. Jeszcze by zadziałało, komuś byś się spodobał i dopiero by było przesrane. Świat by Ci się zawalił.

6,663 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2023-05-25 13:32:41)

Bzdury piszesz ...

Nie muszą być żadne profesjonalne. Większość ma normalne, amatorskie.

Oczywiście zdjęcie też musi być choć trochę przemyślane a nie zrobione na szybko przez lustrem w łazience na tle sedesu albo na tle kredensu albo jakiegoś bałaganu w pomieszczeniu smile

Wybrać się do lasu, na łąkę i wtedy robić zdjęcia. Uśmiechać się. Zobaczyć czy lewy czy prawy profil jest naszym lepszym i robić pełno zdjęc i wybrać najlepsze ...

Ja tylko takie zdjęcia miałem (plus kilka zdjęć z wyjazdów) i kobiety mi odpowiadały ...

Ale też opis musi być ciekawy. Trzeba dobrze się sprzedać. Być niczym sprzedawca "magicznych" garnków idący na łowy i szukających chętnych na swoje cuda wink

6,664 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-05-25 13:40:24)

Kaszpir007 napisał/a:

Bzdury piszesz ...

Nie muszą być żadne profesjonalne. Większość ma normalne, amatorskie.

Oczywiście zdjęcie też musi być choć trochę przemyślane a nie zrobione na szybko przez lustrem w łazience na tle sedesu albo na tle kredensu albo jakiegoś bałaganu w pomieszczeniu smile

Wybrać się do lasu, na łąkę i wtedy robić zdjęcia. Uśmiechać się. Zobaczyć czy lewy czy prawy profil jest naszym lepszym i robić pełno zdjęc i wybrać najlepsze ...

Ja tylko takie zdjęcia miałem (plus kilka zdjęć z wyjazdów) i kobiety mi odpowiadały ...

Ale też opis musi być ciekawy. Trzeba dobrze się sprzedać. Być niczym sprzedawca "magicznych" garnków idący na łowy i szukających chętnych na swoje cuda wink

On miał zdjęcia po prostu smętne. To był taki obraz młodego gościa, który traktuje siebie śmiertelnie poważnie. Wystarczyłoby, żeby się uśmiechnął. Chociaż trochę, tyci tyci, półgębkiem, jak Mona Lisa big_smile Ale on tego nie zrobi, bo on powiedział, że on się nie będzie uśmiechał do zdjęć bez powodu. Czaisz takie tłumaczenie ? big_smile No to już wiesz.

"Gburek" musi sobie szukać "Gburki". Coś jak ta serialowa Wednesday wink

6,665

Misinx napisał/a:

Oczywiście, że jak ktoś ma profesjonalne zdjęcia to tylko wartość dodana smile Ale bzdurą jest, że ich brak dyskwalifikuje. Nie miałem takich zdjęć. Miałem zwykłe, najczęściej plenerowe. Takie na których starałem się wyglądać ciepło, uśmiechnięty, czasem w kontekście jakiegoś żartu. Nie jak cyborg, z kijem w dupie, który nie ma do siebie ani odrobiny dystansu.
Tzw. samojebki trzeba też robić z rozmysłem. Wystarczy parę porad jak się robi zdjęcie portretowe, albo nawet jakich błędów uniknąć. Sam się łapałem za głowę na widok zdjęć, jakie sobie czasami panie dawały na swoich stronach.

Na temat Twoich konkretnych zdjęć już się wielokrotnie wypowiadałem. Ale Ty masz czyjeś sugestie w dupie. Jeszcze by zadziałało, komuś byś się spodobał i dopiero by było przesrane. Świat by Ci się zawalił.

Oj byś się zdziwił. Na Tinderze czas poświęcony na jeden profil to jakieś 2 sekundy. A potem lewo/prawo i kolejny. Więc tak, amatorskie zdjęcie będzie powodować, że profil nie wpadnie w oko. Bo będzie zbyt mało wyostrzone, słabsza jakość, za dużo/za mało światła, zła poza, kadr, itp. Dodatkowo jak facet nie umie zrobić sobie dobrego zdjęcia, to znaczy że jest nudny i nie ma sensu tracić na kogoś takiego czasu.

A zrobienie własnoręcznie sobie dobrego zdjęcia jest bardzo trudne. Ja próbowałem masę zdjęć i zawsze słabo wychodziły.

6,666 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-05-25 14:08:32)

Misinx napisał/a:

Oj byś się zdziwił. Na Tinderze czas poświęcony na jeden profil to jakieś 2 sekundy. A potem lewo/prawo i kolejny. Więc tak, amatorskie zdjęcie będzie powodować, że profil nie wpadnie w oko. Bo będzie zbyt mało wyostrzone, słabsza jakość, za dużo/za mało światła, zła poza, kadr, itp. Dodatkowo jak facet nie umie zrobić sobie dobrego zdjęcia, to znaczy że jest nudny i nie ma sensu tracić na kogoś takiego czasu.

A zrobienie własnoręcznie sobie dobrego zdjęcia jest bardzo trudne. Ja próbowałem masę zdjęć i zawsze słabo wychodziły.

lol Ty nawet wiesz ile czasu ktoś poświęca na jeden profil na Tinderze. Genialne. Robiłeś badania ? Swoją drogą do Tindera pasujesz tak samo, jak do tych szybkich randek. No, ale przynajmniej czujesz się tam bezpiecznie, bo raczej nic Ci nie grozi. A o to właśnie chodzi.
Tinder to chujnia. Nie znam żadnej pary z Tindera, a znam wiele par z internetu. Ze swoją powagą pasujesz tam jak drzwi w lesie. Oczywiście możesz tam szukać panny równie poważnej jak Ty, ale to faktycznie będzie trudne. Swoją drogą piszesz, że na profil poświęca się 2 sekundy, a niby przez ten czas dokładnie analizuje czy zdjęcie jest wyostrzone, jak oświetlone itd. Normalnie naród geniuszy fotograficznych lol

6,667 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-05-25 14:19:35)

Seriooooo! big_smile big_smile big_smile

https://dl.dropboxusercontent.com/s/mb4fstv48c9djjp/1.JPG

To się przyłóż big_smile big_smile big_smile

6,668

2odiak napisał/a:

Da się ? Da się. Jakbym gejem, to już bym się zainteresował big_smile

6,669

Misinx napisał/a:
2odiak napisał/a:

Oj tam, oj tam... Z cichacza zawsze można się pomiziać big_smile big_smile big_smile

6,670

2odiak napisał/a:
Misinx napisał/a:
2odiak napisał/a:

Oj tam, oj tam... Z cichacza zawsze można się pomiziać big_smile big_smile big_smile

No nie mogę. Siusiaki mnie rozśmieszają big_smile

6,671

2odiak napisał/a:

Ja nie mam wyczucia. Plus jestem mocno niefotogeniczny. Nie jest powiedziane, że każdy musi umieć robić zdjęcia.

6,672

Misinx napisał/a:
2odiak napisał/a:
Misinx napisał/a:

No nie mogę. Siusiaki mnie rozśmieszają big_smile

No jakbyś był sam w tym problemie. big_smile

Krasnoludki zawsze były śmieszne, są i będą big_smile big_smile big_smile

Ale wiesz, że małe jest piękne big_smile big_smile big_smile

6,673

2odiak napisał/a:

Ja nie mam wyczucia. Plus jestem mocno niefotogeniczny. Nie jest powiedziane, że każdy musi umieć robić zdjęcia.

No dobra, bo już czuję kombinacje na odległość.
Moja kuzynka jest profesjonalnym fotografem, chcesz? Bez problemu pomoże smile

https://scontent-ham3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/347922237_1559305557891610_3644517181635160249_n.jpg?_nc_cat=102&amp;ccb=1-7&amp;_nc_sid=730e14&amp;_nc_ohc=BcrJJlQ6L4YAX8lbBBh&amp;_nc_ht=scontent-ham3-1.xx&amp;oh=00_AfCUwo-P_gDl_FvhLlOAL_Zwy6Qv1kEv1H3XVWnBRBXJXw&amp;oe=647368AA

6,674

2odiak napisał/a:

Korzystałem z fotografa. I tak uj z tego wyszło.

6,675

2odiak napisał/a:

Korzystałem z fotografa. I tak uj z tego wyszło.

To jakiś cieńki ten fotograf.

Profesjonalista wyciągnie nawet z największej brzydoty jej piękno. Krótki wywiad, kilka poz testowych, charakteryzacja, kilka pomysłów na projekt i nie ma że się nie da zrobić fotki.

6,676

2odiak napisał/a:

Profesjonalista wyciągnie nawet z największej brzydoty jej piękno. Krótki wywiad, kilka poz testowych, charakteryzacja, kilka pomysłów na projekt i nie ma że się nie da zrobić fotki.

Z gówna bata nie ukręcisz tongue

6,677 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-05-25 15:38:54)

Od tego są pomoce takie jak charakteryzacja, tło, kąt, światło, otoczenie, triki. Nie musisz być pięknym , by opowiedzieć historię " jestem zajebisty". Z pierdyliardów ujęć wybiera się jedno, to  właściwe na którym tą historie widać. Na tym polega profesjonalna fotografia i każdy profesjonalista taka fotografię wykona. smile

6,678

Spoko, powiedz mi jakim cudem fotograf ma wyciągnąć piękno z kogoś takiego?

https://thumbs.dreamstime.com/b/young-m … 654655.jpg

Nie chce mi się już za bardzo pisać, ale jak widzę taki cope skali ultra to aż muszę się wypowiedzieć.

6,679

2odiak napisał/a:

Od tego są pomoce takie jak charakteryzacja, tło, kąt, światło, otoczenie, triki. Nie musisz być pięknym , by opowiedzieć historię " jestem zajebisty". Z pierdyliardów ujęć wybiera się jedno, to  właściwe na którym tą historie widać. Na tym polega profesjonalna fotografia i każdy profesjonalista taka fotografię wykona. smile

Ale jak ktoś się z wyglądu nie podoba, to nawet fotograf nie pomoże. Żeby zdjęcie było dobre na takiego Tindera, to osoba na nim musi być przystojna, musi tło być dobre, no i musi być ciekawe to zdjęcie i dobrej jakości.

Ja nawet nie mam czego na tym zdjęciu pokazać, bo po prostu nudny jestem i nie robię nic ciekawego.

6,680

fajny gosc  tego linku : ) sasiada podobnego mam, kibolla ; ]]

6,681 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-05-25 16:02:37)

ChuopskiChłop napisał/a:

Nie chce mi się już za bardzo pisać, ale jak widzę taki cope skali ultra to aż muszę się wypowiedzieć.

A uważasz, że osoba na tym zdjęciu jest jakaś nie teges???
Akurat z przykładem ze zdjęcia profesjonalista nie miałby większego problemu. Tutaj nie wiele  trzeba. Serio. Odpowiedni wyraz twarzy, kąt obiektywu, światło, tło , ubiór. Fotograf to nie tylko osoba robiąca zdjęcia.To artysta, któremu  mówisz jaki ma być temat i on ten temat utworzy.

6,682

Chuopski, co jest nie tak z tym gościem ze zdjęcia bo nie kumam?

6,683

ChuopskiChłop napisał/a:

Eee... Gość się spokojnie nadaje do fotki. Tylko starczy, że nie będzie durnej miny robił.

Plus łysy, wygląda jak kibol, więc pewnie ma branie.

6,684 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-05-25 16:07:39)

2odiak napisał/a:

Ale jak ktoś się z wyglądu nie podoba, to nawet fotograf nie pomoże. Żeby zdjęcie było dobre na takiego Tindera, to osoba na nim musi być przystojna, musi tło być dobre, no i musi być ciekawe to zdjęcie i dobrej jakości.

Ja nawet nie mam czego na tym zdjęciu pokazać, bo po prostu nudny jestem i nie robię nic ciekawego.

Ale już pozwól , że profesjonalista osądzi. Udaj się do konkretnej osoby. Możesz jechać nawet do mojej kuzynki na sesję. Potrafi pracować z ludźmi cały dzień. Podejrzewam, że nawet ja bym Ci spokojnie fajne zdjęcia zrobił.

6,685 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-05-25 16:34:34)

2odiak napisał/a:

Ale już pozwól , że profesjonalista osądzi. Udaj się do konkretnej osoby. Możesz jechać nawet do mojej kuzynki na sesję. Potrafi pracować z ludźmi cały dzień. Podejrzewam, że nawet ja bym Ci spokojnie fajne zdjęcia zrobił.

Samo zdjęcie z sylwetką jest nudne. Powinno być zrobione podczas wakacji albo pokazywać umięśnioną sylwetkę, czy spacer z psem, itp. Ja nie mam żadnego z tych, nie mam co pokazać na zdjęciu. To nie dla mnie.

6,686

2odiak napisał/a:

Samo zdjęcie z sylwetką jest nudne. Powinno być zrobione podczas wakacji albo pokazywać umięśnioną sylwetkę, czy spacer z psem, itp. Ja nie mam żadnego z tych, nie mam co pokazać na zdjęciu. To nie dla mnie.

Ej wracaj, gdzie poszedłeś? I po co ja sie na te randki zapisałam???

6,687

2odiak napisał/a:

Albo coś speszial ediszyn dla wygórowanych księżniczek smile smile smile

https://dl.dropboxusercontent.com/s/71ol86kz904lnbe/samojebka.jpg

Koooozax big_smile big_smile big_smile

6,688

rossanka napisał/a:

Ej wracaj, gdzie poszedłeś? I po co ja sie na te randki zapisałam???

Gdzie mam wracać?

6,689

2odiak napisał/a:

Nie, nie !!! Nie próbuj,  bo jeszcze wyjdą i będzie Ci głupio. Potem się jeszcze jakaś panna przyczepi i na co Ci to ? Przecież fajnie być nieszczęśliwym.

6,690

Foxterier napisał/a:

Dla obecnych kobiet to slavcel, więc zapomnij o czymkolwiek z ich strony.

6,691

ChuopskiChłop napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Ty to widzę masz ten sam motyw działania jak Raka i Jakiś_człowiek, czyli to co sam o sobie myślisz wkładasz w usta "obecnym kobietom".

6,692

Foxterier napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Ty to widzę masz ten sam motyw działania jak Raka i Jakiś_człowiek, czyli to co sam o sobie myślisz wkładasz w usta "obecnym kobietom".

Ja nie myślę o sobie, że jestem brzydki i nie nadaję się do związku.

6,693

Foxterier napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

To masz inny tok ewolucyjny.

6,694

Raka, przestań się okłamywać. Skoro cały czas jesteśmy sami, to się nie nadajemy i tyle. Zresztą, każdy to potwierdzi.

6,695

smile

Dobrze niech będzie ...

Raka i jakiś_czlowiek. jesteście paskudni, brzydcy i nawet najbrzydsza kobieta na świecie się wami nie zainteresuje, więc musicie się pogodzić z tym i walić konia do plakatu modelki.

big_smile

Pomogło ???

A tak serio. Najpierw trzeba zrobić WSZYSTKO aby się jak najlepiej zaprezentować i "sprzedać". Konkurencja jest olbrzymia i nikt nie zainteresuje się towarem zapakowanym z czarny worek jak obok jest pięknie opakowany towar smile

Trzeba zrobić WSZYSTKO aby kobieta chciała CI odpowiedzieć a nawet SAMA do ciebie napisać.

Jak trzeba się uśmiechać ? To uśmiechaj się aż cię będą mieśnie bolały. Jak lepiej wyglądasz z krótkimi włosami to do fryzjera niech skróci. Jak lepiej z zarostem to zapuścić zarost. Jak lepiej z okularami to kupić okulary i itd.
Trzeba podnieśc swoją wartość. Taka jest prawda.

U mnie niektóre kobiety powiedziały że .... spodobał się im mój uśmiech ...

Kobiety też zakładają szpilki i wymyślne ubrania aby ... podobać się facetom ...

Więc jak chcecie SUKCESÓW to trzeba podjąć wyzwanie ...

Najpierw trzeba zmienić .... siebie ..

Posty [ 6,631 do 6,695 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 101 102 103 104 105 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024