jakis_czlowiek - życiowe problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Strony Poprzednia 1 100 101 102 103 104 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,566 do 6,630 z 6,992 ]

6,566

Odp: jakis_czlowiek - życiowe problemy
Kaszpir007 napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:
Misinx napisał/a:

Nie ma wśród tych znajomych i "planszówkowaczy" kogoś kto ma podobną do Ciebie osobowość i temperament ? Znajomi, nie mają znajomych, którzy mają znajomych, którzy znają jakąś samotną niewiastę z zasadami ?

Ale tu nie chodzi o zasady, czy ich brak. Tylko ja po prostu nie mam szans, bo nie spełnię żadnych wymagań, jakie dziewczyny stawiają facetom.

I nie potrzebuję litości, żeby ktoś mnie swatał xD

Ale TY musisz dać szansę kobietom wink

Zrób sobie test.

Stań przed lustrem i zrób 3 zdjęcia. Jedno bez uśmiechu. jedno z uśmiechem i jedno z uśmiechem "hollywodzkim" i daj do obejrzenia jakiejś znajomej aby Ci powiedziały na jakim zdjęciu najlepiej wyglądasz wink

I sam zobaczysz reakcję smile

Potraktuj to jako zabawę ...

Uśmiech to podstawa. Nawet lekki. Nie musisz mieć uśmiechu Holywodzkiego bo nie każdemu taki uśmiech pasuje. Ja sam stałem przed lustrem i "trenowałem" uśmiech.
Mo jedna powiedziała że spokojnie mogę na zdjęciach dawac uśmiech Hollywodzki bo mam ładne proste zęby i można to "pokazać" smile

Niech znajoma (znajome) wybiorą zdjęcia najlepsze według nich i zobaczysz że te z uśmiechem wybiorą wink

Później trochę opis zmodyfikować. Wymienić Twoje zalety. Wady to raczej na później wink

Trzeba być szczerym i nie kłamać , ale to nie znaczy że trzeba od razu podać na tacy wszystko łącznie z PESEL i numerem PIN do konta wink

Uwierz wygląd to nie wszystko. Ludzie się starzeją i zmieniają.

Jak jak znalazłem zdjęcia swoje jak miałem 30lat a teraz to widzę zupełnie innego człowieka. No niestety czas działa na niekorzyść i raczej rozsądna kobieta nie patrzy tylko na wygląd. Facet musi się jej w miarę podobać ale bardziej musi mieć "to coś".

Mi kobieta kiedys powiedziała że z wyglądu jej nie przypasowałem ale spodobał jej się ...mój uśmiech i moje pozytywne myślenie i ciepło bijące ode mnie i ... szczerość ...

Często piękny facet okazuje się ... pustakiem i burakiem i urok często pryska jak tylko otworzy buzię wink

Więc najpierw ... uwierz w siebie ...

Komu Ty to mówisz... big_smile
On Ci zaraz napisze, że on się nie uśmiechnie, bo ma nerwicę. A w ogóle to nie ma sensu, bo jest lista cech, które on nie spełnia.

Zobacz podobne tematy :

6,567

Misinx napisał/a:

On Ci zaraz napisze, że on się nie uśmiechnie, bo ma nerwicę. A w ogóle to nie ma sensu, bo jest lista cech, które on nie spełnia.

A co, może zaprzeczysz, że są rzeczy, na które dziewczyny zwracają zawsze uwagę?

6,568

Misinx napisał/a:

A co, może zaprzeczysz, że są rzeczy, na które dziewczyny zwracają zawsze uwagę?

Tobie trzeba jak nastolatkowi tłumaczyć, że ludzie mają przeróżne gusta i zwracają uwagę na różne rzeczy. Ale Twój umysł nie przyswaja tej prawdy. Jeden woli blondynki, a drugi brunetki. Jeden woli kwiatki, a drugi jak mu nogi śmierdzą.
Jedyna rzecz może na jaką zwracają wszyscy uwagę to inteligencja, chociaż różnie ją postrzegają. Ale raczej nikt nie powie, że pociąga go debilizm.

A propos Twojej nerwicy, czy Ty w ogóle kiedykolwiek diagnozowałeś się u psychiatry ? Brałeś jakieś leki ? Nerwica przy uśmiechaniu to brzmi surrealistycznie. Brałeś kiedykolwiek antydepresanty ?

6,569

Misinx napisał/a:

A propos Twojej nerwicy, czy Ty w ogóle kiedykolwiek diagnozowałeś się u psychiatry ? Brałeś jakieś leki ? Nerwica przy uśmiechaniu to brzmi surrealistycznie. Brałeś kiedykolwiek antydepresanty ?

Przecież pisałem, że byłem u psychiatry i biorę leki.

Misinx napisał/a:

Tobie trzeba jak nastolatkowi tłumaczyć, że ludzie mają przeróżne gusta i zwracają uwagę na różne rzeczy. Ale Twój umysł nie przyswaja tej prawdy. Jeden woli blondynki, a drugi brunetki. Jeden woli kwiatki, a drugi jak mu nogi śmierdzą.
Jedyna rzecz może na jaką zwracają wszyscy uwagę to inteligencja, chociaż różnie ją postrzegają. Ale raczej nikt nie powie, że pociąga go debilizm.

Ale są pewne rzeczy, które są wspólne praktycznie dla wszystkich dziewczyn.

6,570

Misinx napisał/a:

Przecież pisałem, że byłem u psychiatry i biorę leki.

Misinx napisał/a:

Ale są pewne rzeczy, które są wspólne praktycznie dla wszystkich dziewczyn.

Nie śledzę dokładnie Twoich wpisów. Jakie leki bierzesz ?

Nie ma pewnych rzeczy wspólnych dla praktycznie dla wszystkich dziewczyn. Wbij to sobie wreszcie do łba. Kobiety wiążą się facetami również nieprzystojnymi, niskimi, biednymi, z problemami itd. itd. Tworzysz sobie mity w które wierzysz.

6,571 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-26 09:55:28)

Misinx napisał/a:

Na wyreluglowanie poziomu serotoniny.

Misinx napisał/a:

Nie ma pewnych rzeczy wspólnych dla praktycznie dla wszystkich dziewczyn. ...  Tworzysz sobie mity w które wierzysz.

Fajnie, tylko że nie tongue Zapraszam na szybkie randki, portale internetowe, itp. Zobaczysz jakie te dziewczyny mają podejście.

6,572

Misinx napisał/a:

Na wyreluglowanie poziomu serotoniny.

Misinx napisał/a:

Nie ma pewnych rzeczy wspólnych dla praktycznie dla wszystkich dziewczyn. ...  Tworzysz sobie mity w które wierzysz.

Fajnie, tylko że nie tongue Zapraszam na szybkie randki, portale internetowe, itp.

Poznałem swoją byłą żonę na Sympatii. Moją obecną panią również. W szybkie randki się nie pchałem, bo wiedziałem, że to nie dla mnie. Pamiętam jeszcze czasy jak Sympatia była darmowa.

6,573 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-26 10:15:56)

Misinx napisał/a:

Poznałem swoją byłą żonę na Sympatii. Moją obecną panią również. W szybkie randki się nie pchałem, bo wiedziałem, że to nie dla mnie. Pamiętam jeszcze czasy jak Sympatia była darmowa.

1) Sympatia jest płatna, ale to są grosze, jakieś 70zł za 6 miesięcy chyba.
2) Poznałeś, ale jesteś starszy + były to pewnie inne czasy. Poznać dziewczynę w interesującym mnie wieku to nie jest możliwe z powodu ich wymagań.
3) Powtórzę jeszcze raz: sam zaobserwowałem, że dziewczyny w wieku około ~40 lat mają dużo lżejsze i normalniejsze podejście na portalach niż te mające po 25-30 lat.

EDIT: Co do Sympatii i opłat. Mimo że jest to tanie i trzeba mieć premium, żeby pisać więcej niż 1 wiadomość dziennie, to dziewczyny nigdy praktycznie nie mają premium (bo im się nie chce). Przez co większość facetów nawet jeśli ma premium to jest to bezużyteczne i muszą dokupić dodatkową funkcjonalność "otwarta poczta", dzięki czemu dziewczyny do nich mogą pisać, jeśli nie mają premium xD

6,574

Misinx napisał/a:

2) Poznałeś, ale jesteś starszy + były to pewnie inne czasy. Poznać dziewczynę w interesującym mnie wieku to nie jest możliwe z powodu ich wymagań.

Jak będziesz starszy, to będziesz narzekać, że 40latka bez doświadczeń żadna nie zechce i 20latki wolą mlodszych:)
Czytałam Misinxa  on miał zupełnie inne podejście. Plus oczywiście łut szczęścia, bo czasem możesz wszystko dobrze zrobić a i tak zostać sam.
Najlepiej aż tak się na tym nie skupiać, bo to pochłania za dużo energii.

6,575

Misinx napisał/a:

3) Powtórzę jeszcze raz: sam zaobserwowałem, że dziewczyny w wieku około ~40 lat mają dużo lżejsze i normalniejsze podejście na portalach niż te mające po 25-30 lat.

EDIT: Co do Sympatii i opłat. Mimo że jest to tanie i trzeba mieć premium, żeby pisać więcej niż 1 wiadomość dziennie, to dziewczyny nigdy praktycznie nie mają premium (bo im się nie chce). Przez co większość facetów nawet jeśli ma premium to jest to bezużyteczne i muszą dokupić dodatkową funkcjonalność "otwarta poczta", dzięki czemu dziewczyny do nich mogą pisać, jeśli nie mają premium xD

Idąc Twoim tokiem rozumowania, to przecież istnieje jakaś grupa cech, których wymagają kobiety i ona przecież się chyba nie zmieniała na przestrzeni lat. No chyba, że podchodzi pod nią np. posiadanie smartrona wink
Jeśli dobrze pamiętam, to swoją przygodę z portalami randkowymi zaczynałem gdzieś w Twoim wieku. Pamiętam, że miałem jeszcze konto np. na portalu randkowym Interii (już go nie ma chyba). Też wcale nie było łatwiej. Po pierwsze internet był jeszcze wtedy nie tak powszechny jak teraz, więc i mniej było tych ogłoszeń. Poza tym ja też nie jestem żadnym "czadem". Jestem niski, więc to też niestety miało znaczenie dla wielu pań. Czy miałem chwile zwątpienia ? Wiele razy. No, ale w końcu kropla drąży skałę. Naprawdę nie tacy jak ja, albo jak Ty, kogoś w końcu poznają. Zamykanie się we własnej skorupie to droga donikąd.

6,576

Jaki Ty masz w takim razie pomysł na swoje życie ?

6,577

Misinx napisał/a:

Pisał, Nic się nie da zrobić, bo taki już jest.
Nie zmieni się, bo to by było sztuczne.
A kobiety maja więdej wymagań od mężczyzn.
Już to było.

6,578

Misinx napisał/a:
Misinx napisał/a:

Idąc Twoim tokiem rozumowania, to przecież istnieje jakaś grupa cech, których wymagają kobiety i ona przecież się chyba nie zmieniała na przestrzeni lat. No chyba, że podchodzi pod nią np. posiadanie smartrona wink
Jeśli dobrze pamiętam, to swoją przygodę z portalami randkowymi zaczynałem gdzieś w Twoim wieku. Pamiętam, że miałem jeszcze konto np. na portalu randkowym Interii (już go nie ma chyba). Też wcale nie było łatwiej. Po pierwsze internet był jeszcze wtedy nie tak powszechny jak teraz, więc i mniej było tych ogłoszeń. Poza tym ja też nie jestem żadnym "czadem". Jestem niski, więc to też niestety miało znaczenie dla wielu pań. Czy miałem chwile zwątpienia ? Wiele razy. No, ale w końcu kropla drąży skałę. Naprawdę nie tacy jak ja, albo jak Ty, kogoś w końcu poznają. Zamykanie się we własnej skorupie to droga donikąd.

Teraz kobiety maja wyższe wymagania niż kiedyś, kiedys wystarczyło, że mężczyzna był i nie pił, teraz babom się w głowach poprzewracało i szukaja modeli z kwadratowymi szczękami i Chadów. Kiedyś nie patrzyły na urodę, sytatus materialny, zaradność i obycie.

6,579

Misinx napisał/a:

Robię to co potrafię i jestem w stanie zrobić. I tyle. Ale jak mówię, to jest za mało. Trzeba się przyzwyczaić do tego.

6,580

Misinx napisał/a:

istnieje jakaś grupa cech, których wymagają kobiety i ona przecież się chyba nie zmieniała na przestrzeni lat.

smile smile smile

6,581

Farmer napisał/a:
Misinx napisał/a:

istnieje jakaś grupa cech, których wymagają kobiety i ona przecież się chyba nie zmieniała na przestrzeni lat.

smile smile smile

Podobno kiedys wymagały mniej  (np 30 lat temu albo 50)
a teraz wymagają więcej.

6,582

Farmer napisał/a:
Misinx napisał/a:

smile smile smile

Ty jesteś TVP Info, że wyrywasz fragment zdania z kontekstu ?

6,583

Misinx napisał/a:
Farmer napisał/a:
Misinx napisał/a:

smile smile smile

Ty jesteś TVP Info

FOX News

6,584

Mówisz, że jesteś brzydki a czytałam że ktsoci radził żeby zmienić fryzurę i ciuchy to mówiłeś że dobrze ci jak jest

Twierdziłeś, że kobieta ma większe szansę na randki, a tym samym większe szansę że kogoś znajdzie. Może przeciętna. Ja obalam twoja tezę, na dodatek u mnie też się kończy na pierwszym spotkaniu a potem cisza. Taki urok bycia brzydka.

6,585

Mały update:
Ostatnio byłem na speed datingu. Miałem 2 pary. Oczywiście nie doszło do żadnego spotkania...

3 miesiące temu to samo. 1 para i też bez spotkania.

Jprdl...

6,586

Mały update:
Ostatnio byłem na speed datingu. Miałem 2 pary. Oczywiście nie doszło do żadnego spotkania...

3 miesiące temu to samo. 1 para i też bez spotkania.

Jprdl...

Super. Poszedłeś znów w konkurencję która Ci kompletnie nie pasuje, ale którą sobie potwierdziłeś swoje porąbane tezy. Zadanie wykonane. Rób tak dalej.

6,587

Misinx napisał/a:

Super. Poszedłeś znów w konkurencję która Ci kompletnie nie pasuje, ale którą sobie potwierdziłeś swoje porąbane tezy. Zadanie wykonane. Rób tak dalej.

To co mam robić? Na portalach nie mam szans, na speed datingu też, tym bardziej w realnym świecie.

6,588

Misinx napisał/a:

To co mam robić? Na portalach nie mam szans, na speed datingu też, tym bardziej w realnym świecie.

Na portalach masz na pewno dużo większe szanse, niż w jakimś durnym speed datingu.

6,589

Misinx napisał/a:

Na portalach masz na pewno dużo większe szanse, niż w jakimś durnym speed datingu.

Byłem na portalach przez 1.5 roku i nic.

6,590

Misinx napisał/a:

Ja byłem dłużej i co ? I jakoś się dało.

6,591

Misinx napisał/a:
Misinx napisał/a:

Ja jestem dłużej (2,5 roku) i też nic.

6,592

rakastankielia napisał/a:
Misinx napisał/a:

Co znaczy nic ? Żadnych spotkań ?

6,593

Misinx napisał/a:

Ale powtórzę: jesteś starszy, byłeś na Sympatii w innych czasach. Teraz jest dużo gorzej.

6,594

Misinx napisał/a:

Ale powtórzę: jesteś starszy, byłeś na Sympatii w innych czasach. Teraz jest dużo gorzej.

Misinx był przed II Wojną Światową.

6,595

Misinx napisał/a:

Tak bywa. Mój ex był na portalu 3 lata a ja 2 tygodnie i się tam spiknęliśmy, tego , czasu , jego długości nie przewidzisz.

6,596

Misinx napisał/a:

Ostatni raz byłem na Sympatii półtora roku temu. Jakoś nie sądzę, żeby od tego czasu nastąpiła jakaś rewolucja.

6,597

Misinx napisał/a:

Ostatni raz byłem na Sympatii półtora roku temu. Jakoś nie sądzę, żeby od tego czasu nastąpiła jakaś rewolucja.

Ale Ty celujesz w inne wiekowo kobiety.

Ile razy mam powtarzać, że jest przepaść w podejściu między dziewczynami 20-30, a tymi >35...

6,598

Misinx napisał/a:

Ale Ty celujesz w inne wiekowo kobiety.

Ile razy mam powtarzać, że jest przepaść w podejściu między dziewczynami 20-30, a tymi >35...

To celuj w 35 latki. Masz 32 lata, to żadna różnica.

6,599

Misinx napisał/a:
Misinx napisał/a:

Co znaczy nic ? Żadnych spotkań ?

Było jedno na samym początku. Ale później już nic. Obecnie nie mam nawet par, a jak się trafi jedna na kilka miesięcy, to i tak nie odpisuje.

6,600

rossanka napisał/a:

To celuj w 35 latki. Masz 32 lata, to żadna różnica.

Przecież próbowałem, tak samo wychodzi tongue Z tą różnicą, że te starsze dziewczyny 35+ nie mają tak wygórowanych wymagań zwykle, podchodzą bardziej wyrozumiale do sporej liczby rzeczy.

6,601 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-05-21 18:59:48)

Wróciłem z kolejnych Szybkich randek. Odwołanych oczywiście... Przyszło z 14 facetów (prawie wszyscy) i AŻ JEDNA DZIEWCZYNA! xDDD Pozostałe dziewczyny nawet nie dały znać, że nie przyjdą, po prostu miały to w dupie.

Rozmowa z ludźmi i z organizatorem trochę potwierdza to, co np. Raka mówi. Śląsk to najgorsze województwo do randkowania, nigdzie indziej dziewczyny nie mają tak wywalone, nigdzie indziej tak często się nie odwołuje spotkań. Dużo lepiej to wygląda w jakimś Trójmieście, Warszawie, czy Wrocławiu. A Śląsk to po prostu upadające parę miast, w których nic się nie dzieje.

A ta jedna dziewczyna, która się pojawiła... Standardowo wyrwał ją facet mający jakieś 185-190cm. Ale i on nie dał rady. Poszła z gościem (tu zaraz się Rumuński aktywuje), który tak na oko był jakimś Arabem i to średnim z wyglądu tongue

6,602

Wróciłem z kolejnych Szybkich randek. Odwołanych oczywiście... Przyszło z 14 facetów (prawie wszyscy) i AŻ JEDNA DZIEWCZYNA! xDDD Pozostałe dziewczyny nawet nie dały znać, że nie przyjdą, po prostu miały to w dupie.

Rozmowa z ludźmi i z organizatorem trochę potwierdza to, co np. Raka mówi. Śląsk to najgorsze województwo do randkowania, nigdzie indziej dziewczyny nie mają tak wywalone, nigdzie indziej tak często się nie odwołuje spotkań. Dużo lepiej to wygląda w jakimś Trójmieście, Warszawie, czy Wrocławiu. A Śląsk to po prostu upadające parę miast, w których nic się nie dzieje.

A ta jedna dziewczyna, która się pojawiła... Standardowo wyrwał ją facet mający jakieś 185-190cm. Ale i on nie dał rady. Poszła z gościem (tu zaraz się Rumuński aktywuje), który tak na oko był jakimś Arabem i to średnim z wyglądu tongue

lol Jest w tym jakaś perwersja, żeby się "ślizgać na tym samym gównie", ale to Twoja sprawa big_smile Rozbawiłeś mnie.

6,603

190 cm dryblas zagadał i olała go( niemożliwe, kobiety kochają wysokich) , zamiast tego wyszła  że średnio przystojnym ( pewnie ciemnoskórym, ale czy Arabem?), który ją jednak też zagadał.
Czy Jakiś Człowiek ją zagadał czy tylko obserwował sytuację?

6,604 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-05-21 22:19:09)

Misinx napisał/a:

lol Jest w tym jakaś perwersja, żeby się "ślizgać na tym samym gównie", ale to Twoja sprawa big_smile Rozbawiłeś mnie.

Spoko, w czwartek i w niedzielę mam kolejne tongue

rossanka napisał/a:

190 cm dryblas zagadał i olała go( niemożliwe, kobiety kochają wysokich) , zamiast tego wyszła  że średnio przystojnym ( pewnie ciemnoskórym, ale czy Arabem?), który ją jednak też zagadał.

No właśnie, że nie. Obcokrajowiec nie zagadał do niej. Ona sama to zrobiła xD Nawet nie rozmawiali w ogóle. Po prostu coś do niego rzuciła i razem wyszli.

rossanka napisał/a:

Nie było kiedy. Zresztą, jedna dziewczyna i kilkunastu chłopa, ciężko by było. Bez szans byłem.

6,605 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-05-21 22:23:23)

rossanka napisał/a:

No właśnie, że nie. Obcokrajowiec nie zagadał do niej. Ona sama to zrobiła xD Nawet nie rozmawiali w ogóle. Po prostu coś do niego rzuciła i razem wyszli.

Tak big_smile. Pstryknęła palcem przecież. Jedno zdanie "chodźmy do mnie" tongue.

6,606

KoralinaJones napisał/a:

Tak big_smile. Pstryknęła palcem przecież. Jedno zdanie "chodźmy do mnie" tongue.

Kurna mać, przecież tam byłem, to widziałem jak to wyglądało xD Ona sama do niego zagadała (mega rzadkość), wymienili parę zdań, może z minutę, a potem wyszli razem.

6,607

KoralinaJones napisał/a:

Kurna mać, przecież tam byłem, to widziałem jak to wyglądało xD Ona sama do niego zagadała (mega rzadkość), wymienili parę zdań, może z minutę, a potem wyszli razem.

Stałeś i gapiłeś się? tongue

6,608

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie. Stałem i rozmawiałem z innymi facetami, ale że byliśmy wszyscy blisko siebie, to widziałem co i jak.

6,609

KoralinaJones napisał/a:

Nie. Stałem i rozmawiałem z innymi facetami, ale że byliśmy wszyscy blisko siebie, to widziałem co i jak.

To nic dziwnego że go zagadała. Nawet z grzeczności wypadało jak stal na uboczu. Mądry facet.

6,610

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To nic dziwnego że go zagadała. Nawet z grzeczności wypadało jak stal na uboczu. Mądry facet.

Wątpię, by z grzeczności do niego zagadała, gdyby był brzydki smile

6,611

Brzydki nie był, ale raczej mocno średni tongue

6,612

Misinx napisał/a:

Spoko, w czwartek i w niedzielę mam kolejne tongue

rossanka napisał/a:

rossanka napisał/a:

Nie było kiedy. Zresztą, jedna dziewczyna i kilkunastu chłopa, ciężko by było. Bez szans byłem.

Nawet nie sprowbowales.

6,613

Brzydki nie był, ale raczej mocno średni tongue

To z pewnością musiała być jakaś 30 pod ścianą szukająca beciaka. Nie ma zatem czego żałować.  tongue

6,614 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-05-22 11:06:24)

rossanka napisał/a:

Nawet nie sprowbowales.

Ross, ciężko o to w sytuacji, gdy jest kilkunastu chłopa. Przy czym część wygląda dużo lepiej niż ja, więc wiadomo z góry kto ma szanse smile Po prostu odwieczne prawo natury. Słabsze jednostki odpadają z gry.

6,615

rossanka napisał/a:

Nawet nie sprowbowales.

Ross, ciężko o to w sytuacji, gdy jest kilkunastu chłopa. Przy czym część wygląda dużo lepiej niż ja, więc wiadomo z góry kto ma szanse smile Po prostu odwieczne prawo natury. Słabsze jednostki odpadają z gry.

To po cholerę wydajesz kasę na to i chodzić na takie coś ???

Tam "branie" to mają faceci którzy maja też branie na Tinder ...

Tyle że Ci faceci nie chodza na takie coś bo po co ? Na Tinderze mogę wybierać z kim mają ochotę się przespać wink

Po co chodzić na coś gdzie efekt końcowy jest przewidywalny ???

Dla Ciebie TYLKO portal randkowy. Najpierw musisz zainteresować kobietę i uwierz wygląd nie jest najważniejszy.

Moją kobietę z jaką jestem od pewnego czasu poznałem przez Sympatię i nawet nie wiedziałem jak wygląda. Dopiero jak przeszliśmy na WhatsApp przysłała mi zdjęcie smile
I nasz związek niesamowicie szybko się rozwija, czasami myślę że za szybko wink

Jak zainteresujesz sobą kobietę a potem dasz jej odczuć że Ci na niej zależy i bedzie to widziała to Ci się uda.
Łatwo nie jest, ale myślę że warto ...

6,616

Kaszpir007 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nawet nie sprowbowales.

To po cholerę wydajesz kasę na to i chodzić na takie coś ???

Tam "branie" to mają faceci którzy maja też branie na Tinder ...

Tyle że Ci faceci nie chodza na takie coś bo po co ? Na Tinderze mogę wybierać z kim mają ochotę się przespać wink

Po co chodzić na coś gdzie efekt końcowy jest przewidywalny ???

Dla Ciebie TYLKO portal randkowy. Najpierw musisz zainteresować kobietę i uwierz wygląd nie jest najważniejszy.

Moją kobietę z jaką jestem od pewnego czasu poznałem przez Sympatię i nawet nie wiedziałem jak wygląda. Dopiero jak przeszliśmy na WhatsApp przysłała mi zdjęcie smile
I nasz związek niesamowicie szybko się rozwija, czasami myślę że za szybko wink

Jak zainteresujesz sobą kobietę a potem dasz jej odczuć że Ci na niej zależy i bedzie to widziała to Ci się uda.
Łatwo nie jest, ale myślę że warto ...

Portale też nic nie dają. Wygląd jest ważny, najważniejszy na początek, bo bez tego nawet nikt nie odpisze.

6,617 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-05-22 11:45:13)

To pozostają fora. Takie jak to. Zamiast pisać o tym jaki jesteś nieatrakcyjny spróbować zainteresować jakąś internautkę swoją osobowością. Najpierw dać się poznać a potem weryfikować w realu czy coś z tego dalej będzie.

6,618

Jakiś_Człowiek, wysyłałeś mi kiedyś swoje foty, nie wyglądasz źle. Nie jesteś może twarzowym samograjem gdzie twarz zapewni Ci 100% przyciągania, ale wyglądasz jak normalny facet którego pełno na ulicach.

Mam kumpli którzy wyglądają o wiele gorzej od Ciebie a jakoś sobie radzą. Ale oni nigdy w towarzystwie czy w rozmowie 1:1 nie mówili o sobie takich rzeczy jakie Ty o sobie mówisz. może tu jest pies pogrzebany.

6,619 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-05-22 12:26:06)

Foxterier napisał/a:

Mam kumpli którzy wyglądają o wiele gorzej od Ciebie a jakoś sobie radzą. Ale oni nigdy w towarzystwie czy w rozmowie 1:1 nie mówili o sobie takich rzeczy jakie Ty o sobie mówisz. może tu jest pies pogrzebany.

Ale ja NIGDY nie mówię takich rzeczy na żywo. Jestem trochę wycofany, fakt, ale normalnie się ze mną rozmawia. Zresztą, dziewczyny, z którymi się spotykałem zapoznawczo, jakoś nie uciekały ze spotkania.

Foxterier napisał/a:

Jakiś_Człowiek, wysyłałeś mi kiedyś swoje foty, nie wyglądasz źle. Nie jesteś może twarzowym samograjem gdzie twarz zapewni Ci 100% przyciągania, ale wyglądasz jak normalny facet którego pełno na ulicach.

Przeciętny wygląd to za mało, żeby kogoś poznać w tych czasach, zwłaszcza w internecie. A jak na dzisiejsze standardy, to mój wygląd jest poniżej przeciętnej.

Rozmawiałem wczoraj z jednym gościem, który robił eksperymenty na Tinderze. Normalnie nie miał powodzenia. Ale starczyło, że podał zawyżony wzrost, albo wrzucił przerobioną fotkę, że ma mięśnie, to już miał powodzenie xD Chwalenie się, że zarabia dużo $$$ też działało (ale wiadomo kogo to przyciąga). Wtedy dziewczyny same pisały.

6,620

Foxterier napisał/a:

Ale ja NIGDY nie mówię takich rzeczy na żywo. Jestem trochę wycofany, fakt, ale normalnie się ze mną rozmawia. Zresztą, dziewczyny, z którymi się spotykałem zapoznawczo, jakoś nie uciekały ze spotkania.

Foxterier napisał/a:

Przeciętny wygląd to za mało, żeby kogoś poznać w tych czasach, zwłaszcza w internecie. A jak na dzisiejsze standardy, to mój wygląd jest poniżej przeciętnej.

Rozmawiałem wczoraj z jednym gościem, który robił eksperymenty na Tinderze. Normalnie nie miał powodzenia. Ale starczyło, że podał zawyżony wzrost, albo wrzucił przerobioną fotkę, że ma mięśnie, to już miał powodzenie xD Chwalenie się, że zarabia dużo $$$ też działało (ale wiadomo kogo to przyciąga).

Powiem wulganie ....

Nie pierdol głupot ...

Ja nie mam 2m , nie mam wyglądu super modela i itd a nie miałem problemu z kontaktowaniem się z kobietami. Czasami to same kobiety do mnie pisały ..
To ja odmawiałem kobietom bo albo byłem już zajęty albo dana kobieta mi nie odpowiadała pod pewnymi względami.

Ale musisz zaciekawić kobietę. Jakoś przyciągnąć ją do siebie ...
Musisz byc ciekawy, interesujący, warty zainteresowania...

Jak działasz depresyjnie i odpychająco to żadna nie będzie zaintesowana, nawet jakbyś miał 2m i wygląd super modela.
Bo wygląd sie zmienia a charakter i cechy ... nie ...

6,621

Kaszpir, ale Ty celujesz w starsze kobiety niż ja. Mnie interesują takie ~25-30. Tu to wygląda inaczej.

6,622

albo wrzucił przerobioną fotkę, że ma mięśnie, to już miał powodzenie xD

To też zrób sobie mięśnie. Ale polecam raczej siłownię bo efekt trwalszy niż filtry

6,623

M!ri napisał/a:

To też zrób sobie mięśnie. Ale polecam raczej siłownię bo efekt trwalszy niż filtry

Siedzenie codziennie na siłowni przez x lat, żeby zrobić porządne mięśnie ani nie jest zdrowe, ani ciekawe dla mnie tongue

6,624

Jakiś_człowiek, fakty są jakie są:

- masz 32 lata, minął już okres kiedy ludzi spotyka się na studiach/w liceum i dobiera za młodu w miarę naturalnie
- jesteś w bańce aplikacji randkowych gdzie są 1) ludzie po przejściach, 2) ludzie z dziwnymi rysami osobowości
- nie będziesz ani młodszy ani - raczej - bardziej atrakcyjny z biegiem lat
- są rzeczy na które masz wpływ (zrobienie prawka i przepracowanie lęku z tym związane, podważanie negatywnych myśli na swój temat w twojej głowie) i są takie na które nie masz (czy dziewczyny na ciebie zwracają uwagę czy nie)
- od ciebie zależy czy pracujesz nad pierwszym i przestajesz się skupiać na drugim.

Straciłeś już bardzo dużo czasu. Być może to Twoje nieleczone/niedoleczone zaburzenia lękowe bądź lekooporna depresja. Być może rys charakterologiczny. Pytanie co teraz?

6,625

M!ri napisał/a:

Siedzenie codziennie na siłowni przez x lat, żeby zrobić porządne mięśnie ani nie jest zdrowe, ani ciekawe dla mnie tongue

To przestań jęczeć, że się kobietom nie podobasz. Nie chcesz się podobać to nie. Zakończ temat.

6,626

Foxterier napisał/a:

- jesteś w bańce aplikacji randkowych gdzie są 1) ludzie po przejściach, 2) ludzie z dziwnymi rysami osobowości

I niestety te apki/szybkie randki, to jedyne miejsca, gdzie mam chociaż minimalną szansę.

Foxterier napisał/a:

- są rzeczy na które masz wpływ (zrobienie prawka i przepracowanie lęku z tym związane, podważanie negatywnych myśli na swój temat w twojej głowie)

To też jest niemożliwe do zrobienia. Za dużo blokad.

Foxterier napisał/a:

i są takie na które nie masz (czy dziewczyny na ciebie zwracają uwagę czy nie).

Właśnie. I cokolwiek bym zrobił zawsze to będzie za mało.

Foxterier napisał/a:

Pytanie co teraz?

Nic, jestem w dupie.

6,627

jakis_czlowiek to takie połączenie smerfa marudy z smerfem ważniakiem.
Dalej wszystko nie bo nie, zobacz ile czasu wszystko negujesz, a taki Kaszpir w tym samym czasie... układa sobie życie cały w skowronkach, pomimo dużej fali krytyki, którą przyjął.
To co robisz, to walenie latami głową o ścianę i ciągłe zdziwienie, że boli.
Ogarnij w końcu, że jeżeli chcesz cokolwiek w swoim życiu zmienić, to musisz zacząć od siebie.

6,628 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-05-22 13:17:54)

pjack napisał/a:

Ogarnij w końcu, że jeżeli chcesz cokolwiek w swoim życiu zmienić, to musisz zacząć od siebie.

Obojętnie co bym robił, to będzie za mało. Nie będę miał 180cm wzrostu, nie będę miał wysportowanej sylwetki, nigdy nie będę imprezowy i mega towarzyski, nie będę super pewny siebie, nie będę wyglądał jak model, itp. Prawka też nie zrobię, bo zwyczajnie za duże blokady, za bardzo się tego boję, jeszcze bym komuś krzywdę zrobił. Zanim porządne mieszkanie kupię, to też minie jeszcze sporo czasu. Nie będę milionerem, to że zarabiam więcej niż większość ludzi w PL, to nic nie jest warte.

6,629 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-05-22 13:15:10)

M!ri napisał/a:
M!ri napisał/a:

To przestań jęczeć, że się kobietom nie podobasz. Nie chcesz się podobać to nie. Zakończ temat.

Ach ta inflacja. Teraz każdy musi chodzić na siłownię, za 10 lat będzie musiał uprawiać sporty ekstremalne, a za 30 przejechać autostopem dookoła świata, po drodze zahaczając o co najmniej 2 fronty wojenne i gołymi rękami zabijając agresorów.

6,630

Kaszpir007 napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Foxterier napisał/a:

Rozmawiałem wczoraj z jednym gościem, który robił eksperymenty na Tinderze. Normalnie nie miał powodzenia. Ale starczyło, że podał zawyżony wzrost, albo wrzucił przerobioną fotkę, że ma mięśnie, to już miał powodzenie xD Chwalenie się, że zarabia dużo $$$ też działało (ale wiadomo kogo to przyciąga).

Powiem wulganie ....

Nie pierdol głupot ...

Ja nie mam 2m , nie mam wyglądu super modela i itd a nie miałem problemu z kontaktowaniem się z kobietami. Czasami to same kobiety do mnie pisały ..
To ja odmawiałem kobietom bo albo byłem już zajęty albo dana kobieta mi nie odpowiadała pod pewnymi względami.

Ale musisz zaciekawić kobietę. Jakoś przyciągnąć ją do siebie ...
Musisz byc ciekawy, interesujący, warty zainteresowania...

Jak działasz depresyjnie i odpychająco to żadna nie będzie zaintesowana, nawet jakbyś miał 2m i wygląd super modela.
Bo wygląd sie zmienia a charakter i cechy ... nie ...

Gadaj zdrów big_smile
On tego nie rozumie. Też mu pisałem, żeby sobie szybkie randki odpuścił, ale nie odpuści. Dlaczego ? Bo szybkie randki gwarantują mu utrzymanie obecnego status quo. Pójdzie. "Odfajkuje sobie", że coś tam zrobił, ale ma z tyłu głowy to, że jest bezpieczny, bo na 99,9% nic tam mu się nie stanie. Czyli jest luz. I dodatkowo potwierdzi sobie, to co ma od dawna ubzdurane, że jest beznadziejny i że kobiety lecą głównie na wygląd.
On nie ma żadnej refleksji dotyczącej tego jak wyglądają pary, które mija na ulicach, które otaczają go bliżej, lub dalej. Nie widzi tego, że konfiguracje są przeróżne i nie jest tak, że w parach są tylko piękni z pięknymi, a reszta płacze po kątach.
Po raz kolejny tutaj napiszę, że widziałem go na zdjęciach i zwalanie swoich problemów na wygląd, to naprawdę obrażanie ludzi, którzy mają naprawdę poważne ułomności fizyczne, a jednak potrafią sobie kogoś znaleźć. Jemu z wyglądu nic nie dolega. Ale można tu gadać i gadać, a on i tak swoje. Szkoda nerwów i wysiłku.

Posty [ 6,566 do 6,630 z 6,992 ]

Strony Poprzednia 1 100 101 102 103 104 108 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jakis_czlowiek - życiowe problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024