jakis_czlowiek napisał/a:Misinx napisał/a:Nie ma wśród tych znajomych i "planszówkowaczy" kogoś kto ma podobną do Ciebie osobowość i temperament ? Znajomi, nie mają znajomych, którzy mają znajomych, którzy znają jakąś samotną niewiastę z zasadami ?
Ale tu nie chodzi o zasady, czy ich brak. Tylko ja po prostu nie mam szans, bo nie spełnię żadnych wymagań, jakie dziewczyny stawiają facetom.
I nie potrzebuję litości, żeby ktoś mnie swatał xD
Ale TY musisz dać szansę kobietom
Zrób sobie test.
Stań przed lustrem i zrób 3 zdjęcia. Jedno bez uśmiechu. jedno z uśmiechem i jedno z uśmiechem "hollywodzkim" i daj do obejrzenia jakiejś znajomej aby Ci powiedziały na jakim zdjęciu najlepiej wyglądasz
I sam zobaczysz reakcję
Potraktuj to jako zabawę ...
Uśmiech to podstawa. Nawet lekki. Nie musisz mieć uśmiechu Holywodzkiego bo nie każdemu taki uśmiech pasuje. Ja sam stałem przed lustrem i "trenowałem" uśmiech.
Mo jedna powiedziała że spokojnie mogę na zdjęciach dawac uśmiech Hollywodzki bo mam ładne proste zęby i można to "pokazać"Niech znajoma (znajome) wybiorą zdjęcia najlepsze według nich i zobaczysz że te z uśmiechem wybiorą
Później trochę opis zmodyfikować. Wymienić Twoje zalety. Wady to raczej na później
Trzeba być szczerym i nie kłamać , ale to nie znaczy że trzeba od razu podać na tacy wszystko łącznie z PESEL i numerem PIN do konta
Uwierz wygląd to nie wszystko. Ludzie się starzeją i zmieniają.
Jak jak znalazłem zdjęcia swoje jak miałem 30lat a teraz to widzę zupełnie innego człowieka. No niestety czas działa na niekorzyść i raczej rozsądna kobieta nie patrzy tylko na wygląd. Facet musi się jej w miarę podobać ale bardziej musi mieć "to coś".
Mi kobieta kiedys powiedziała że z wyglądu jej nie przypasowałem ale spodobał jej się ...mój uśmiech i moje pozytywne myślenie i ciepło bijące ode mnie i ... szczerość ...
Często piękny facet okazuje się ... pustakiem i burakiem i urok często pryska jak tylko otworzy buzię
Więc najpierw ... uwierz w siebie ...
Komu Ty to mówisz...
On Ci zaraz napisze, że on się nie uśmiechnie, bo ma nerwicę. A w ogóle to nie ma sensu, bo jest lista cech, które on nie spełnia.