Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 59 60 61 62 63 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,901 do 3,965 z 13,291 ]

3,901

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Ech, im bardziej narzeka się na płeć przeciwną, tym bardziej się jej pragnie ... taka prawda.

Zobacz podobne tematy :

3,902

Grasse napisał/a:

Ech, im bardziej narzeka się na płeć przeciwną, tym bardziej się jej pragnie ... taka prawda.

He, zgadzam się smile Tylko te narzekania, to mogą być też wołaniem o uwagę, jakąkolwiek, złą czy dobrą - aby była. Jak malutkie dzieci w wieku 3 lat.

3,903

Grasse napisał/a:

Tylko gdy ktoś ma problem typu nikt mnie nie chce.

3,904

Ja to w sumie nigdy nie narzekałam na chłopów.
A już na partnera to wcale. No chyba że w żartach. Albo jak mnie czymś zdenerwował. Ale to raczej na zasadzie, że się wkurzyłam, i muszę komuś powiedzieć.
Jak słyszę narzekania na żony/ mężów/ partnerów, takie, wiecie, wieczne stękanie to zastanawiam się co oni razem jeszcze robią.
A już chamskie komentarze " "(Jezu, to idiota") i obgadywanie do koleżanek, to nie wiem, jak nazwać.
I dopiero jak zaczęłam zaglądać na portale, to widzę, że nieraz jakiś epitet jest jedynym trafnym określeniem osobnika.

3,905

Be. napisał/a:

Akurat profile kobiece na portalach są wyjątkowo, wyjątkowo zdechłe i bez życia. Good joke byle kobiety na piedestał dać. Na tinderze jeszcze jeszcze, ale na pozostałych to są same chodzące nieszczęścia.

Zamknij już ta mordę, dopóki byłeś moja suką i mnie bawiłeś można przymknąć na Ciebie oko gangreno. Serio sie dziwisz ze Twoja była się z kimś puściła? Każda szanująca się kobieta by to zrobiła będąc z Tobą. Czas Cię zamknąć w piwnicy chyba. Albo baw mnie jak wcześniej swoim nieudanym życiem. Przygłupie, dla mnie to nawet przebijesz Kremika i Rumuńskiego. Specjalista od wszystkiego i od niczego. Idź do psychiatry i skasuj tu konto bo się tylko kompromitujesz. Ale w sumie jaki Ty masz wpływ na to ze liczba chromosomów Ci się nie zgadza?

3,906

Evergreen
Ano! Pain z takiej strony frywolnej nie widziałam, to dlatego smile Ale może Ciebie nie widziałam na zdradach? Zdecydowanej i twardej? Ogólnie to nie lubię tego działu wink Mi już bóle po zdradach przeszły. Nawet zaczęłam się interesować podejściem zdradzających i tak jakoś wolę się tam nie udzielać, bo ludzie przechodzą przez pewne etapy i mają wciąż żywe emocje, więc mogę mieć zbyt lekkie podejście do ich problemów. Takie, aj tam, aj tam wink Życie toczy się dalej, nie? Nie umiem sobie nawet przypomnieć za bardzo jaki to ból... Trochę jak z porodem. Bolało w cholerę ale zapomniałam już jak wink

Czyli też zostałaś zdradzona??? Dawno?? Może niedawno ale też masz raczej pogodne usposobienie?

Ani mi nie mów, z tą wyobraźnią. Najgorzej jak się nudzę i nie mogę tego stanu zmienić, muszę gdzieś siedzieć i "słuchać" to bazgrzę po papierze jakieś esy floresy a w głowie przepływam morze i pędzę po lianach do domku w dżungli, a potem siadam na tygrysie i ... Maj god. Były po pracy opowiada, o jaki biedny, taki ciężki dzień w pracy, taki zmęczony, wszyscy są debilami, tylko on nie jest, kolega kupił sobie to, a wtedy bierze urlop, a on weźmie tydzień po nim, ale inny kolega weźmie dwa tygodnie po nim, bla bla bla... w biurze bla bla, na korytarzu bla bla, chusteczki klemexa, kubek z kawą komuś spadł, bla bla... "Ty mnie w ogóle słuchasz?"- pyta. "Nie."- odpowiadam. Wspomnienie wink Myślę, że czasem nie ma innej rady jak uciec do własnej głowy wink A z dzieciakami bywa czasem podobnie tongue

A! Też przedłużam sny! Zwłaszcza jak było miło. To szkoda tongue Czuję niedosyt. I czasem nawet zasnę znowu i śni się dalej smile Jak serial, normalnie. Binge watching smile

Łapię buziaka! Złapany smile I odrzucam jak piłeczkę do bejsbola! Psz... poleciał! smile

Adela , no, czasem jak się słucha tyrad takich to ma się ochotę tych ludzi oddzielić na siłę. Byle przestać już tego słuchać. A oni często jak na złość sobie trwają razem dziesięciolecia, nie psując krwii tylko sobie nawzajem ale zwłaszcza tym którym się zwierzają.

3,907

Psycholog Na Niby napisał/a:
Be. napisał/a:

Akurat profile kobiece na portalach są wyjątkowo, wyjątkowo zdechłe i bez życia. Good joke byle kobiety na piedestał dać. Na tinderze jeszcze jeszcze, ale na pozostałych to są same chodzące nieszczęścia.

Zamknij już ta mordę, dopóki byłeś moja suką i mnie bawiłeś można przymknąć na Ciebie oko gangreno. Serio sie dziwisz ze Twoja była się z kimś puściła? Każda szanująca się kobieta by to zrobiła będąc z Tobą. Czas Cię zamknąć w piwnicy chyba. Albo baw mnie jak wcześniej swoim nieudanym życiem. Przygłupie, dla mnie to nawet przebijesz Kremika i Rumuńskiego. Specjalista od wszystkiego i od niczego. Idź do psychiatry i skasuj tu konto bo się tylko kompromitujesz. Ale w sumie jaki Ty masz wpływ na to ze liczba chromosomów Ci się nie zgadza?

Z suka to ty się chyba sam wychowywałes mazgaju, widać że ojca nie było w domu albo ciągle nadupcony :d
Spociles się?

3,908 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 18:32:31)

Powitać smile

Parę dni człowieka nie było a już za nim płaczą, chcąc przywoływać z powrotem gwiżdżeniem wink tongue

Katalizator? Muszę to przemyśleć, ale nie znajduje chyba cech wspólnych smile

paslawek napisał/a:

czeczotka - makolągwa to ptaszek mały ładny
pliszki też
a zainteresowania miałem kiedyś
Bagiennik mnie motywuje do działania czasem

Cieszy mnie to, że mogłem kogoś zarazić, czymś pozytywnym rzecz jasna smile

Tak gwoli ścisłości, makolągwa a czeczotka to dwa różne byty, choć mają nieco ze sobą wspólnego wink

Masz pasławku naprawdę spore możliwości, aby się w tym kierunku w stolicy rozwijać.
Jeden znajomy prowadzi wycieczki terenowe o tejże tematyce, więc zawsze można można dołączyć. Niedawno byli na Stawach Raszyńskich.

3,909

bagienni_k napisał/a:

Powitać smile

Parę dni człowieka nie było a już za nim płaczą, chcąc przywoływać z powrotem gwiżdżeniem wink tongue

Katalizator? Muszę to przemyśleć, ale nie znajduje chyba cech wspólnych smile

paslawek napisał/a:

czeczotka - makolągwa to ptaszek mały ładny
pliszki też
a zainteresowania miałem kiedyś
Bagiennik mnie motywuje do działania czasem

Cieszy mnie to, że mogłem kogoś zarazić, czymś pozytywnym rzecz jasna smile

Tak gwoli ścisłości, makolągwa a czeczotka to dwa różne byty, choć mają nieco ze sobą wspólnego wink

Masz pasławku naprawdę spore możliwości, aby się w tym kierunku w stolicy rozwijać.
Jeden znajomy prowadzi wycieczki terenowe o tejże tematyce, więc zawsze można można dołączyć. Niedawno byli na Stawach Raszyńskich.

To dobrze wiedzieć,
a z czeczotką - makolągwą to jest tak że ostatecznie w tak krótkich spotkaniach to nie mam 100% pewności który to z nich
dlatego też poluje a to bardzo zwiercone ptaszki są nie chcą pozować smile

To Człowieka lepiej fotografować smile

3,910 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 18:52:09)

Nie warto ślepo się tym posługiwać, bo jednak rozpoznawanie pierzastych stworzeń opiera sie raczej na wyglądzie bądź głosach(także piórach, gniazdach, śladach żerowania itp), ale generalnie to teraz, poza wysokimi partiami Tattr czy Karkonoszy, nie spotkasz czeczotki na naszej polskiej ziemi wink, gdyż pojawiają się w Europie Środkowej zimą smile , między końcem października a marcem smile
Makolągwy za to jak najbardziej, ale najliczniejsze sa raczej na terenach wiejskich, w ogrodach, parkach czy luźnych zadzrzewieniach.

3,911

No dzień dobry,

Syn marnotrawny powrócił. Deep mówiła, że będziesz umorusany i szczęśliwy, prawda to?

3,912 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 18:59:55)

Syn marnotrawny? Ty to Ever zawsze potrafisz człowieka podbudować smile Musze się meldować następnym razem, gdzie i na ile znikam wink

Umorusany- fałsz
Szczęśliwy -prawda

W ramach promocji jeszcze spalony(przez słońce).. smile

3,913

bagienni_k napisał/a:

Syn marnotrawny? Ty to Ever zawsze potrafisz człowieka podbudować smile Musze się meldować następnym razem, gdzie i na ile znikam wink

Umorusany- fałsz
Szczęśliwy -prawda

W ramach promocji jeszcze spalony(przez słońce).. smile

No z szafy Cię wywoływałam i co! Myślałam, żeś się obraził, a tu się okazało, żeś się bezczelnie wymknął, nie wiem kiedy tongue
Jak tam ptaszęta? Sparowane, zadowolone?

3,914

3,915 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 19:52:01)

W szafie dawno się nie chowałem, zresztą teraz byłby problem przy moich rozmiarach smile
Do obrazy nie było powodu, ale zapomniałem chyba uprzedzić, że się odcinam od wielkomiejskiego szumu smile a tym bardziej od internetu, czym to niektórych, jak widać, bardzo zawiodłem..
No patrz, wytrzymać beze mnie nie mogą tongue

Obiecuję poprawę smile
Nadrabiam zaległości w wątkowych meandrach wink

O zadowolenie nie pytałem, bo nie pozwalają się do siebie zbliżyć, ale sparowane to już dawno, teraz widać efekty smile

3,916

bagienni_k napisał/a:

No patrz, wytrzymać beze mnie nie mogą tongue

nie pierwszy to już raz,nawet kiedyś u mnie interweniowano w tej sprawie smile
o ile mnie pamięć nie myli smile
stare dzieje

3,917

bagienni_k napisał/a:

W szafie dawno się nie chowałem, zresztą teraz byłby problem przy moich rozmiarach smile
Do obrazy nie było powodu, ale zapomniałem chyba uprzedzić, że się odcinam od wielkomiejskiego szumu smile a tym bardziej od internetu.
Obiecuję poprawę smile
Nadrabiam zaległości w wątkowych meandrach.

O zadowolenie nie pytałem, bo nie pozwalają się do siebie zbliżyć, ale sparowane to już dawno, teraz widać efekty smile

Dobrze, już dobrze wybaczam. Nie da się na Ciebie gniewać Bagiennik tongue A do nadrobienia masz dużo. Nie wiem czy się tu zagłębiałeś, ale sporo stron się narobiło, i to wcale nie przeze mnie tongue Miłej lektury smile
Ja też miałam tu kiedyś kilka razy kaczki na tarasie co ich kaczęta ratowałam, nawet byłam matką chrzestną i położną części z nich. Kiedyś może opowiem. I filmiki z narodzin mam nawet i z innych akcji z kaczkami. A takie tam, nieistotne.

3,918

Szybko poszło tongue
Żadnej kary ani wymaganego rachunku sumienia czy szczerego żalu.. big_smile

W niektóre posty do trzeba się mocno wczytać, bo nadajecie z Deep specyficznym narzeczem, przynajmniej ja nie mam aż tak wybujałej wyobraźni jaką posiada Władczyni Błękitnej Toni big_smile

3,919

bagienni_k napisał/a:

Szybko poszło tongue
Żadnej kary ani wymaganego rachunku sumienia czy szczerego żalu.. big_smile

No wiesz, nie mamy wobec siebie żadnych zobowiązań, więc dlaczego miałbyś mieć jakąś karę. Chyba, że chciałbyś, bo lubisz być przyciągany i odpychany, to wystarczy tylko słowo wink

bagienni_k napisał/a:

W niektóre posty do trzeba się mocno wczytać, bo nadajecie z Deep specyficznym narzeczem, przynajmniej ja nie mam aż tak wybujałej wyobraźni jaką posiada Władczyni Błękitnej Toni big_smile

Gdyby Deep była facetem, to byłabym już w drodze do niej smile i całe noce byśmy sobie opowiadały co nam w głowie siedzi. Byłoby cudnie smile

Przy okazji Deep Buziak dotarł, deszcz go nieco zmoczył i był taki mokras, ale nie szkodzi wink wytarłam.

3,920

Sprawdzam, czy się jeszcze nie pozabijaliście tongue

3,921

bagienni_k napisał/a:

Władczyni Błękitnej Toni big_smile

Fiu fiu fiu smile

Legat ma konkurencje w prozie pisanej tym razem.

3,922

KoralinaJones napisał/a:

Ja tam się nie tłukę z małymi dziećmi tongue to jeszcze żyję. A jak tam u Ciebie? Widzę, z pewnym zaskoczeniem, że unikasz konfrontacji ostatnio smile

3,923

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Fiu fiu fiu smile

Stara miłość ... itd. wink

3,924

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Fiu fiu fiu smile

Nie da się zaprzeczyć wink, może te ostępy dały komuś do myślenia nad żywotem i przyszłością i będziemy mieć tu jakieś... parowanko smile

3,925

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Fiu fiu fiu smile

Nawet śladu korozji nie widać.
Poproszę Legata to coś dla nich może napisze

3,926

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Fiu fiu fiu smile

Poproszę Legata to coś dla nich może napisze

A to można zlecać jakieś poezje do tworzenia, usługi takie tutaj oferują?

3,927 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-08 22:05:09)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Fiu fiu fiu smile

Ha ! I chcąc nie chcąc odniosłam sukces w parowaniu big_smile Jak to w życiu bywa, najlepsze co nam się przydarza przydarza się tytułem przypadku tongue

3,928 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-08 22:11:37)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ja tam się nie tłukę z małymi dziećmi tongue to jeszcze żyję. A jak tam u Ciebie? Widzę, z pewnym zaskoczeniem, że unikasz konfrontacji ostatnio smile

Noo, ja się podobno... pogorszyłam big_smile

3,929

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ha ! I chcąc nie chcąc odniosłam sukces w parowaniu big_smile Jak to w życiu bywa, najlepsze co nam się przydarza przydarza się tytułem przypadku tongue

Chwila moment, ostatnio numery były ważne. To jest strona 66, może to jakiś znak?! Parowanie na stronie 66 - Pasławek cóż to znaczy?!

3,930

Evergreen napisał/a:

unikasz konfrontacji ostatnio smile

Ever to prostsze niż się wydaje zero konkurencji - wykoszona.

Pole Dance mówi Ci to coś ?
Wszystko jasne ?
Nikt tu nie podskoczy wyżej dziewczęta
Koralina trenuje po prostu,tylko taka skromna jest i nie trąbi o tym na lewo i prawo smile

3,931

bagienni_k napisał/a:

Umorusany- fałsz

Hmm... ???

https://i.gifer.com/origin/04/041bd19a3de95c94f149d82fc8a871ff_w200.gif

Evergreen napisał/a:

Przy okazji Deep Buziak dotarł, deszcz go nieco zmoczył i był taki mokras, ale nie szkodzi wink wytarłam.

Hehe! smile

Że się ślinię, ja? big_smile

https://c.tenor.com/Fvtn3D6O81gAAAAC/funny-face.gif

KoralinaJones napisał/a:

My nie smile Chłopaki... Jak zwykle! Psuje jedne tongue

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Fiu fiu fiu smile

Legat ma konkurencje w prozie pisanej tym razem.

A co to w ogóle oznacza???
https://www.icegif.com/wp-content/uploads/icegif-2595.gif

Władczyni Różowej Joni to bym jeszcze zrozumiała tongue Co to za szyfr?!?

Chociaż jak to konkurencja dla Legata, to może lepiej nie wiedzieć wink

3,932 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-08 22:19:44)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Chwila moment, ostatnio numery były ważne. To jest strona 66, może to jakiś znak?! Parowanie na stronie 66 - Pasławek cóż to znaczy?!

"Liczba „66”- składa się z wibracji i energii liczby 6 podwojonej i wzmocnionej. Zawiera atrybuty humanitaryzmu, wspólnoty, służby innym; to dom i rodzina; odpowiedzialność, wdzięczność i prostota.  Liczba 66 to potężna liczba bezwarunkowej miłości, uzdrowienia, wiary i zaufania
Anioł liczby 66 to przesłanie od twoich aniołów, aby zaufać i okazać wiarę w dobroć"

Proste ktoś się zakocha

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To a propos skromności i nie przypisywania sobie zasług tongue smile

3,933

paslawek napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

"Liczba „66”- składa się z wibracji i energii liczby 6 podwojonej i wzmocnionej. Zawiera atrybuty humanitaryzmu, wspólnoty, służby innym; to dom i rodzina; odpowiedzialność, wdzięczność i prostota.  Liczba 66 to potężna liczba bezwarunkowej miłości, uzdrowienia, wiary i zaufania do Boskości.
Anioł liczby 66 to przesłanie od twoich aniołów, aby zaufać i okazać wiarę w dobroć"

Proste ktoś się zakocha

Święta Panienko! Ależ to znak!
Boskość = Władczyni Błękitnej Toni - no jak nic wychodzi
służba = służy się Władczyni - też się zgadza
dom i rodzina.. no wszystko jasne.
I cóż ona, ta Władczyni... na to? Co ona na to odpowie?!

[obgryzam paznokcie, ledwo dziś pomalowane...]

3,934

DeepAndBlue napisał/a:

Chyba trochę niesprawiedliwie oceniasz tego ancymona wrzucając go z innymi do jednego worka,ale luz.
https://www.netkobiety.pl/t128121.html

3,935

paslawek napisał/a:

Pole Dance (...) Koralina trenuje po prostu (...)

Szacun! smile

W jej wieku takie wygibasy... tongue Nie no, żartuję smile big_smile

Do tego portugalski przekąsek, łakomy kąsek... Trulu lu...

Szkoda, że nie opowie tongue

Też miałam iść na pole dance, ale dzień przed zajęciami dostałam takiego lenia, że do dzisiaj mi nie przeszedł. To już Włodek sobie lepiej radzi z randkami niż ja z wyjściem na siłownię smile A lato już tuż tuż. Mogę nie zdążyć schudnąć  yikes

3,936 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-08 22:29:03)

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Chyba trochę niesprawiedliwie oceniasz tego ancymona wrzucając go z innymi do jednego worka,ale luz.

BUAHAHAHA MAM IDEALNE

Całowaliśmy się w górach
Czułam smak nadziei
Że mnie kochasz jak ja ciebie
Ale jest ta druga ona
Ta co krzywdzi i nie kocha
Odchodziłeś w las zamglony
Bezlistny, martwy do niej
Ciemność nocy, gorycz poranka
Nie zostawiasz mi nadziei
Nie zostawiasz nawet kłamstwa

O rany, się popłakałam ze śmiechu big_smile

3,937

paslawek napisał/a:

Niom, dużo lepiej POEZJA mu idzie niż PROZA wink Poezję docenię ale prozy nie tongue

3,938 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-08 22:53:17)

Evergreen napisał/a:
paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

BUAHAHAHA MAM IDEALNE

Całowaliśmy się w górach
Czułam smak nadziei
Że mnie kochasz jak ja ciebie
Ale jest ta druga ona
Ta co krzywdzi i nie kocha
Odchodziłeś w las zamglony
Bezlistny, martwy do niej
Ciemność nocy, gorycz poranka
Nie zostawiasz mi nadziei
Nie zostawiasz nawet kłamstwa

O rany, się popłakałam ze śmiechu big_smile

Hehe smile Bez kitu tongue Pasuje jak ulał... wink

Edit: aczkolwiek ja już po poezji ks Twardowskiego tongue
Ryczał(a-dopisek DaB)

ryczał(a) na cztery strony że miłość odeszła
miała być zawsze a była za krótko
miała być jak mercedes a była jak moskwicz
nawet wiatr co na nas gwiżdże
rozpłakał się w studni

głuptasie nie wybrzydzaj
wystarczy że przyszła

3,939

DeepAndBlue napisał/a:
paslawek napisał/a:

Szacun! smile

W jej wieku takie wygibasy... tongue Nie no, żartuję smile big_smile

W tym wieku to już wielu rzeczy nie wypada big_smile

DeepAndBlue napisał/a:

Do tego portugalski przekąsek, łakomy kąsek... Trulu lu...

Szkoda, że nie opowie tongue

Jak się nie szuka, to się znajduje tongue Oj, no po prostu wystarczy być big_smile A że jestem ładna ... tongue

3,940

Deep A dlaczego dziwne, że nieumorusany? tongue Nie zawsze lauję po pachy w błocie, czasami z terenu można wrócić względnie czystym smile
"Problem" był raczej w tym, że to otwarty teren, więc słoneczko przygrzewało ostro i wyglądam teraz jak Indianin(mam nadzieję, że to nie podziała na niczyją wyobraźnię).

Ever Ja już tam wolę się zabezpieczyć smile (Czasami) lubicie karać za niewinność tongue A to przyciąganie i odpychanie to przereklamowana taktyka dla gimbazy smile Takie terminy to prędzej się z fizyką kojarzą smile

Myślę, że Wasz wspólny język byłby jeszcze jednym rodzajem poezji, choć niesamowicie trudnym do rozszyfrowania i zrozumienia smile

3,941

Koralina oj tam, nie wypada tongue Sala wygląda jak do tańca ino parę rur przymocowanych. Ludzie w strojach gimnastycznych i ciężka harówka, żadne tam "oh, yeah" w stringach wink Tylko show tak wygląda ale całe przygotowanie to męczący trening, pot, łzy i kontuzje...

Ej, toć, że ładna musi być jak ma takie branie a nic nie robi tylko jest. Nawet przez ekran tongue Trzeba się nauczyć być... Trzeba po prostu być. Trzeba być i tyle wystarczy Zapiszę sobie gdzieś... Mistrz zen książki pewnie nie pisze? big_smile Notuję...

3,942

paslawek napisał/a:

Hmm.. Karolina, mam dalej Cię w notesie. Żałuje ze nam wcześniej nie wyszło..

3,943

Hmm.. Karolina, mam Cię

KoralinaJones napisał/a:

Oj, no po prostu

3,944

bagienni_k napisał/a:

wyglądam teraz jak Indianin(mam nadzieję, że to nie podziała na niczyją wyobraźnię).

Moją? Ależ skąd wink

https://i.pinimg.com/originals/69/e7/65/69e765f94a589a38f3dcf164837082d6.gif

bagienni_k napisał/a:

Myślę, że Wasz wspólny język byłby jeszcze jednym rodzajem poezji, choć niesamowicie trudnym do rozszyfrowania i zrozumienia smile

Otwórz swoje grafomańskie serce a zrozumiesz smile

3,945

bagienni_k napisał/a:

wyglądam teraz jak Indianin(mam nadzieję, że to nie podziała na niczyją wyobraźnię).

Ależ skąd wink

https://wykopuj.pl/wp-content/uploads/2014/11/9403-187f2d3046bd48bb1210f05327997d8a.jpg

3,946

Nie mogę z Was big_smile big_smile
Postuluję, aby przed snem takich postów nie zamieszczać! Nie można zasnąć zwyczajnie, ze śmichów big_smile big_smile

Ale widzę, że Władczyni... itd odpowiedziała twierdząco na apel sir Indianina! JEEEJ mamy sparowanko, Kochani! Pasławku i Koralino proszę o zaprotokołowanie w notesach SWATczynych, że na stronach nr 66 możemy liczyć na wielkie połączenia dusz. Dziękuję.

3,947 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 23:55:19)

Zapomniałem jedynie dodać ,że wygląd Indianina zniknie za dzień - dwa, bo skóra zbrązowieje smile  tongue

Tak, aby uspokoić niektóre zbyt rozemocjonowane dusze wink

---------------

Zbrązowieje..O kur..

Jeszcze gorzej...

3,948

bagienni_k napisał/a:

Zapomniałem jedynie dodać ,że wygląd Indianina zniknie za dzień - dwa, bo skóra zbrązowieje smile  tongue

Tak, aby uspokoić niektóre zbyt rozemocjonowane dusze wink

---------------

Zbrązowieje..O kur..

Jeszcze gorzej...

Hmmm... co ten komunikat może oznaczać...., że za 1-2 Ci przejdzie ten afekt do Władczyni... czy, że się umocni właśnie. To jest dopiero szyfr Bagiennik! smile

3,949

Evergreen no , Paslawek tak na sen lubi, żeby się trochę posikać smile czasem Szatan z partyzanta na zmiennika... Mnie zazwyczaj żuchwa boli smile

3,950

DeepAndBlue napisał/a:

Evergreen no , Paslawek tak na sen lubi, żeby się trochę posikać smile czasem Szatan z partyzanta na zmiennika... Mnie zazwyczaj żuchwa boli smile

No ale to słuszna koncepcja, przed snem należy się wypróżnić, bo inaczej w nocy się wstaje big_smile

3,951

Ha! I znowu to samo przeżywać za tydzień? No ej wink

https://thumbs.gfycat.com/ScaryImpressiveAoudad-max-1mb.gif

3,952

Evergreen napisał/a:

No ale to słuszna koncepcja, przed snem należy się wypróżnić, bo inaczej w nocy się wstaje big_smile

Oł maj gad. Prawda! Boss wie co robi smile

3,953

DeepAndBlue napisał/a:

Ha! I znowu to samo przeżywać za tydzień? No ej wink

https://thumbs.gfycat.com/ScaryImpressiveAoudad-max-1mb.gif

No nie, chyba Sir Indianin obieca (tym razem), że będzie grzeczny, prawda?

P.S. Deep Ty nie zrzucaj na Pasławka, bo sama to robisz właśnie, te chichranda niecnotliwe tongue

3,954

Boję się, że na wspomnienie o zbrązowionej skórze, wyobraźnia zadziała z jeszcze większa siłą smile wspomaganą odowiednią grafiką tongue

3,955

https://media3.giphy.com/media/MD4QpPE8kW4rvJhdoj/200.gif

3,956

bagienni_k napisał/a:

Boję się, że na wspomnienie o zbrązowionej skórze, wyobraźnia zadziała z jeszcze większa siłą smile wspomaganą odowiednią grafiką tongue

O przepraszam, ale nie NADANŻAM za tą logiką. Bądź łaskaw zasugerować, co masz na myśli. tongue

3,957

Evergreen napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

O przepraszam, ale nie NADANŻAM za tą logiką. Bądź łaskaw zasugerować, co masz na myśli. tongue

https://thumbs.gfycat.com/PowerlessForcefulBrownbutterfly-size_restricted.gif

3,958

Z wyjaśnieniem zagadki zaczekam do jutra smile

3,959

To ja idę się wypróżnić tongue

3,960

Bagiennik nam jutro pokaże...

smile

https://thumbs.gfycat.com/SpottedYearlyFlycatcher-size_restricted.gif

Ja muszę jeszcze chwilę wyczymać, ojjj...

https://c.tenor.com/9jLiBZkLX-4AAAAM/pee-need-to-pee.gif

3,961

DeepAndBlue napisał/a:

Bagiennik nam jutro pokaże...

smile

https://thumbs.gfycat.com/SpottedYearlyFlycatcher-size_restricted.gif

Ja muszę jeszcze chwilę wyczymać, ojjj...

https://c.tenor.com/9jLiBZkLX-4AAAAM/pee-need-to-pee.gif

big_smile Zaprawdę powiadam Ci Deep będziesz mnie miała na sumieniu big_smile

P.S. Nie mam już czym się wypróżnić smile

3,962 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-09 01:36:44)

Nie wymigasz się łatwo Ever odkryłem wasze połączenie z kolegą inżynierem od kontrabandy morskiej
nic się nie ukryje smile choć szybko działacie

https://file2.nocutnews.co.kr/newsroom/databank/image/2021/03/24/202103241521239278.gif

3,963 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-09 08:05:22)

paslawek napisał/a:

Hmm.. Karolina, mam Cię

KoralinaJones napisał/a:

Oj, no po prostu

Kogoś tu zazdrość zżera big_smile I znowu Ci Psycholog będzie musiał dać po gębie tongue

3,964

Od tych memów można się nabawić przewlekłego bólu brzucha ze śmiechu....

Taa, statek pod taką banderą to kontrabandą jak nic...Ciekawe tylko co przemyca.. smile

3,965 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-09 08:56:02)

paslawek napisał/a:

Nie wymigasz się łatwo Ever odkryłem wasze połączenie z kolegą inżynierem od kontrabandy morskiej
nic się nie ukryje smile choć szybko działacie

https://file2.nocutnews.co.kr/newsroom/databank/image/2021/03/24/202103241521239278.gif

big_smile To prowokacja agenta Be. nie daj się nabrać Pasławek big_smile

Green Grass przemyca, Bagiennik wink

Posty [ 3,901 do 3,965 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 59 60 61 62 63 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024