Ech, im bardziej narzeka się na płeć przeciwną, tym bardziej się jej pragnie ... taka prawda.
3,901 2022-06-08 14:41:56
3,902 2022-06-08 14:45:08
Ech, im bardziej narzeka się na płeć przeciwną, tym bardziej się jej pragnie ... taka prawda.
He, zgadzam się
Tylko te narzekania, to mogą być też wołaniem o uwagę, jakąkolwiek, złą czy dobrą - aby była. Jak malutkie dzieci w wieku 3 lat.
3,903 2022-06-08 14:47:00
Tylko gdy ktoś ma problem typu nikt mnie nie chce.
3,904 2022-06-08 15:17:48
Ja to w sumie nigdy nie narzekałam na chłopów.
A już na partnera to wcale. No chyba że w żartach. Albo jak mnie czymś zdenerwował. Ale to raczej na zasadzie, że się wkurzyłam, i muszę komuś powiedzieć.
Jak słyszę narzekania na żony/ mężów/ partnerów, takie, wiecie, wieczne stękanie to zastanawiam się co oni razem jeszcze robią.
A już chamskie komentarze " "(Jezu, to idiota") i obgadywanie do koleżanek, to nie wiem, jak nazwać.
I dopiero jak zaczęłam zaglądać na portale, to widzę, że nieraz jakiś epitet jest jedynym trafnym określeniem osobnika.
3,905 2022-06-08 15:42:12
Akurat profile kobiece na portalach są wyjątkowo, wyjątkowo zdechłe i bez życia. Good joke byle kobiety na piedestał dać. Na tinderze jeszcze jeszcze, ale na pozostałych to są same chodzące nieszczęścia.
Zamknij już ta mordę, dopóki byłeś moja suką i mnie bawiłeś można przymknąć na Ciebie oko gangreno. Serio sie dziwisz ze Twoja była się z kimś puściła? Każda szanująca się kobieta by to zrobiła będąc z Tobą. Czas Cię zamknąć w piwnicy chyba. Albo baw mnie jak wcześniej swoim nieudanym życiem. Przygłupie, dla mnie to nawet przebijesz Kremika i Rumuńskiego. Specjalista od wszystkiego i od niczego. Idź do psychiatry i skasuj tu konto bo się tylko kompromitujesz. Ale w sumie jaki Ty masz wpływ na to ze liczba chromosomów Ci się nie zgadza?
3,906 2022-06-08 16:00:31
Evergreen
Ano! Pain z takiej strony frywolnej nie widziałam, to dlatego
Ale może Ciebie nie widziałam na zdradach? Zdecydowanej i twardej? Ogólnie to nie lubię tego działu
Mi już bóle po zdradach przeszły. Nawet zaczęłam się interesować podejściem zdradzających i tak jakoś wolę się tam nie udzielać, bo ludzie przechodzą przez pewne etapy i mają wciąż żywe emocje, więc mogę mieć zbyt lekkie podejście do ich problemów. Takie, aj tam, aj tam
Życie toczy się dalej, nie? Nie umiem sobie nawet przypomnieć za bardzo jaki to ból... Trochę jak z porodem. Bolało w cholerę ale zapomniałam już jak
Czyli też zostałaś zdradzona??? Dawno?? Może niedawno ale też masz raczej pogodne usposobienie?
Ani mi nie mów, z tą wyobraźnią. Najgorzej jak się nudzę i nie mogę tego stanu zmienić, muszę gdzieś siedzieć i "słuchać" to bazgrzę po papierze jakieś esy floresy a w głowie przepływam morze i pędzę po lianach do domku w dżungli, a potem siadam na tygrysie i ... Maj god. Były po pracy opowiada, o jaki biedny, taki ciężki dzień w pracy, taki zmęczony, wszyscy są debilami, tylko on nie jest, kolega kupił sobie to, a wtedy bierze urlop, a on weźmie tydzień po nim, ale inny kolega weźmie dwa tygodnie po nim, bla bla bla... w biurze bla bla, na korytarzu bla bla, chusteczki klemexa, kubek z kawą komuś spadł, bla bla... "Ty mnie w ogóle słuchasz?"- pyta. "Nie."- odpowiadam. Wspomnienie
Myślę, że czasem nie ma innej rady jak uciec do własnej głowy
A z dzieciakami bywa czasem podobnie
A! Też przedłużam sny! Zwłaszcza jak było miło. To szkoda
Czuję niedosyt. I czasem nawet zasnę znowu i śni się dalej
Jak serial, normalnie. Binge watching
Łapię buziaka! Złapany
I odrzucam jak piłeczkę do bejsbola! Psz... poleciał! ![]()
Adela , no, czasem jak się słucha tyrad takich to ma się ochotę tych ludzi oddzielić na siłę. Byle przestać już tego słuchać. A oni często jak na złość sobie trwają razem dziesięciolecia, nie psując krwii tylko sobie nawzajem ale zwłaszcza tym którym się zwierzają.
3,907 2022-06-08 17:11:27
Be. napisał/a:Akurat profile kobiece na portalach są wyjątkowo, wyjątkowo zdechłe i bez życia. Good joke byle kobiety na piedestał dać. Na tinderze jeszcze jeszcze, ale na pozostałych to są same chodzące nieszczęścia.
Zamknij już ta mordę, dopóki byłeś moja suką i mnie bawiłeś można przymknąć na Ciebie oko gangreno. Serio sie dziwisz ze Twoja była się z kimś puściła? Każda szanująca się kobieta by to zrobiła będąc z Tobą. Czas Cię zamknąć w piwnicy chyba. Albo baw mnie jak wcześniej swoim nieudanym życiem. Przygłupie, dla mnie to nawet przebijesz Kremika i Rumuńskiego. Specjalista od wszystkiego i od niczego. Idź do psychiatry i skasuj tu konto bo się tylko kompromitujesz. Ale w sumie jaki Ty masz wpływ na to ze liczba chromosomów Ci się nie zgadza?
Z suka to ty się chyba sam wychowywałes mazgaju, widać że ojca nie było w domu albo ciągle nadupcony :d
Spociles się?
3,908 2022-06-08 18:31:59 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 18:32:31)
Powitać
Parę dni człowieka nie było a już za nim płaczą, chcąc przywoływać z powrotem gwiżdżeniem
![]()
Katalizator? Muszę to przemyśleć, ale nie znajduje chyba cech wspólnych
czeczotka - makolągwa to ptaszek mały ładny
pliszki też
a zainteresowania miałem kiedyś
Bagiennik mnie motywuje do działania czasem
Cieszy mnie to, że mogłem kogoś zarazić, czymś pozytywnym rzecz jasna
Tak gwoli ścisłości, makolągwa a czeczotka to dwa różne byty, choć mają nieco ze sobą wspólnego ![]()
Masz pasławku naprawdę spore możliwości, aby się w tym kierunku w stolicy rozwijać.
Jeden znajomy prowadzi wycieczki terenowe o tejże tematyce, więc zawsze można można dołączyć. Niedawno byli na Stawach Raszyńskich.
3,909 2022-06-08 18:42:44
Powitać
![]()
Parę dni człowieka nie było a już za nim płaczą, chcąc przywoływać z powrotem gwiżdżeniem
![]()
Katalizator? Muszę to przemyśleć, ale nie znajduje chyba cech wspólnych
paslawek napisał/a:czeczotka - makolągwa to ptaszek mały ładny
pliszki też
a zainteresowania miałem kiedyś
Bagiennik mnie motywuje do działania czasemCieszy mnie to, że mogłem kogoś zarazić, czymś pozytywnym rzecz jasna
![]()
Tak gwoli ścisłości, makolągwa a czeczotka to dwa różne byty, choć mają nieco ze sobą wspólnego
Masz pasławku naprawdę spore możliwości, aby się w tym kierunku w stolicy rozwijać.
Jeden znajomy prowadzi wycieczki terenowe o tejże tematyce, więc zawsze można można dołączyć. Niedawno byli na Stawach Raszyńskich.
To dobrze wiedzieć,
a z czeczotką - makolągwą to jest tak że ostatecznie w tak krótkich spotkaniach to nie mam 100% pewności który to z nich
dlatego też poluje a to bardzo zwiercone ptaszki są nie chcą pozować ![]()
To Człowieka lepiej fotografować ![]()
3,910 2022-06-08 18:49:17 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 18:52:09)
Nie warto ślepo się tym posługiwać, bo jednak rozpoznawanie pierzastych stworzeń opiera sie raczej na wyglądzie bądź głosach(także piórach, gniazdach, śladach żerowania itp), ale generalnie to teraz, poza wysokimi partiami Tattr czy Karkonoszy, nie spotkasz czeczotki na naszej polskiej ziemi
, gdyż pojawiają się w Europie Środkowej zimą
, między końcem października a marcem
Makolągwy za to jak najbardziej, ale najliczniejsze sa raczej na terenach wiejskich, w ogrodach, parkach czy luźnych zadzrzewieniach.
3,911 2022-06-08 18:52:39
No dzień dobry,
Syn marnotrawny powrócił. Deep mówiła, że będziesz umorusany i szczęśliwy, prawda to?
3,912 2022-06-08 18:56:21 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 18:59:55)
Syn marnotrawny? Ty to Ever zawsze potrafisz człowieka podbudować
Musze się meldować następnym razem, gdzie i na ile znikam
Umorusany- fałsz
Szczęśliwy -prawda
W ramach promocji jeszcze spalony(przez słońce).. ![]()
3,913 2022-06-08 19:13:43
Syn marnotrawny? Ty to Ever zawsze potrafisz człowieka podbudować
Musze się meldować następnym razem, gdzie i na ile znikam
![]()
Umorusany- fałsz
Szczęśliwy -prawdaW ramach promocji jeszcze spalony(przez słońce)..
No z szafy Cię wywoływałam i co! Myślałam, żeś się obraził, a tu się okazało, żeś się bezczelnie wymknął, nie wiem kiedy ![]()
Jak tam ptaszęta? Sparowane, zadowolone?
3,914 2022-06-08 19:44:03
3,915 2022-06-08 19:48:37 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 19:52:01)
W szafie dawno się nie chowałem, zresztą teraz byłby problem przy moich rozmiarach
Do obrazy nie było powodu, ale zapomniałem chyba uprzedzić, że się odcinam od wielkomiejskiego szumu
a tym bardziej od internetu, czym to niektórych, jak widać, bardzo zawiodłem..
No patrz, wytrzymać beze mnie nie mogą ![]()
Obiecuję poprawę
Nadrabiam zaległości w wątkowych meandrach
O zadowolenie nie pytałem, bo nie pozwalają się do siebie zbliżyć, ale sparowane to już dawno, teraz widać efekty ![]()
3,916 2022-06-08 19:55:39
No patrz, wytrzymać beze mnie nie mogą
nie pierwszy to już raz,nawet kiedyś u mnie interweniowano w tej sprawie
o ile mnie pamięć nie myli ![]()
stare dzieje
3,917 2022-06-08 19:55:51
W szafie dawno się nie chowałem, zresztą teraz byłby problem przy moich rozmiarach
![]()
Do obrazy nie było powodu, ale zapomniałem chyba uprzedzić, że się odcinam od wielkomiejskiego szumua tym bardziej od internetu.
Obiecuję poprawę![]()
Nadrabiam zaległości w wątkowych meandrach.O zadowolenie nie pytałem, bo nie pozwalają się do siebie zbliżyć, ale sparowane to już dawno, teraz widać efekty
Dobrze, już dobrze wybaczam. Nie da się na Ciebie gniewać Bagiennik
A do nadrobienia masz dużo. Nie wiem czy się tu zagłębiałeś, ale sporo stron się narobiło, i to wcale nie przeze mnie
Miłej lektury ![]()
Ja też miałam tu kiedyś kilka razy kaczki na tarasie co ich kaczęta ratowałam, nawet byłam matką chrzestną i położną części z nich. Kiedyś może opowiem. I filmiki z narodzin mam nawet i z innych akcji z kaczkami. A takie tam, nieistotne.
3,918 2022-06-08 20:15:19
Szybko poszło
Żadnej kary ani wymaganego rachunku sumienia czy szczerego żalu.. ![]()
W niektóre posty do trzeba się mocno wczytać, bo nadajecie z Deep specyficznym narzeczem, przynajmniej ja nie mam aż tak wybujałej wyobraźni jaką posiada Władczyni Błękitnej Toni ![]()
3,919 2022-06-08 20:23:36
Szybko poszło
![]()
Żadnej kary ani wymaganego rachunku sumienia czy szczerego żalu..
No wiesz, nie mamy wobec siebie żadnych zobowiązań, więc dlaczego miałbyś mieć jakąś karę. Chyba, że chciałbyś, bo lubisz być przyciągany i odpychany, to wystarczy tylko słowo ![]()
W niektóre posty do trzeba się mocno wczytać, bo nadajecie z Deep specyficznym narzeczem, przynajmniej ja nie mam aż tak wybujałej wyobraźni jaką posiada Władczyni Błękitnej Toni
Gdyby Deep była facetem, to byłabym już w drodze do niej
i całe noce byśmy sobie opowiadały co nam w głowie siedzi. Byłoby cudnie ![]()
Przy okazji Deep Buziak dotarł, deszcz go nieco zmoczył i był taki mokras, ale nie szkodzi
wytarłam.
3,920 2022-06-08 21:52:34
Sprawdzam, czy się jeszcze nie pozabijaliście ![]()
3,921 2022-06-08 21:54:33
Władczyni Błękitnej Toni
Fiu fiu fiu ![]()
Legat ma konkurencje w prozie pisanej tym razem.
3,922 2022-06-08 21:58:50
Sprawdzam, czy się jeszcze nie pozabijaliście
Ja tam się nie tłukę z małymi dziećmi
to jeszcze żyję. A jak tam u Ciebie? Widzę, z pewnym zaskoczeniem, że unikasz konfrontacji ostatnio ![]()
3,923 2022-06-08 21:58:58
bagienni_k napisał/a:Władczyni Błękitnej Toni
Fiu fiu fiu
Stara miłość ... itd. ![]()
3,924 2022-06-08 22:00:52
paslawek napisał/a:bagienni_k napisał/a:Władczyni Błękitnej Toni
Fiu fiu fiu
Stara miłość ... itd.
Nie da się zaprzeczyć
, może te ostępy dały komuś do myślenia nad żywotem i przyszłością i będziemy mieć tu jakieś... parowanko ![]()
3,925 2022-06-08 22:02:44
paslawek napisał/a:bagienni_k napisał/a:Władczyni Błękitnej Toni
Fiu fiu fiu
Stara miłość ... itd.
Nawet śladu korozji nie widać.
Poproszę Legata to coś dla nich może napisze
3,926 2022-06-08 22:04:07
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Fiu fiu fiu
Stara miłość ... itd.
Poproszę Legata to coś dla nich może napisze
A to można zlecać jakieś poezje do tworzenia, usługi takie tutaj oferują?
3,927 2022-06-08 22:04:45 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-08 22:05:09)
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Fiu fiu fiu
Stara miłość ... itd.
Ha ! I chcąc nie chcąc odniosłam sukces w parowaniu
Jak to w życiu bywa, najlepsze co nam się przydarza przydarza się tytułem przypadku ![]()
3,928 2022-06-08 22:05:56 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-08 22:11:37)
KoralinaJones napisał/a:Sprawdzam, czy się jeszcze nie pozabijaliście
Ja tam się nie tłukę z małymi dziećmi
to jeszcze żyję. A jak tam u Ciebie? Widzę, z pewnym zaskoczeniem, że unikasz konfrontacji ostatnio
Noo, ja się podobno... pogorszyłam ![]()
3,929 2022-06-08 22:09:13
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Stara miłość ... itd.
Jak to w życiu bywa, najlepsze co nam się przydarza przydarza się tytułem przypadku
Chwila moment, ostatnio numery były ważne. To jest strona 66, może to jakiś znak?! Parowanie na stronie 66 - Pasławek cóż to znaczy?!
3,930 2022-06-08 22:11:50
unikasz konfrontacji ostatnio
Ever to prostsze niż się wydaje zero konkurencji - wykoszona.
Pole Dance mówi Ci to coś ?
Wszystko jasne ?
Nikt tu nie podskoczy wyżej dziewczęta
Koralina trenuje po prostu,tylko taka skromna jest i nie trąbi o tym na lewo i prawo ![]()
3,931 2022-06-08 22:13:15
Umorusany- fałsz
Hmm... ???

Przy okazji Deep Buziak dotarł, deszcz go nieco zmoczył i był taki mokras, ale nie szkodzi
wytarłam.
Hehe! ![]()
Że się ślinię, ja?

Sprawdzam, czy się jeszcze nie pozabijaliście
My nie
Chłopaki... Jak zwykle! Psuje jedne ![]()
bagienni_k napisał/a:Władczyni Błękitnej Toni
Fiu fiu fiu
Legat ma konkurencje w prozie pisanej tym razem.
A co to w ogóle oznacza??? 
Władczyni Różowej Joni to bym jeszcze zrozumiała
Co to za szyfr?!?
Chociaż jak to konkurencja dla Legata, to może lepiej nie wiedzieć ![]()
3,932 2022-06-08 22:14:59 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-08 22:19:44)
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Nawet śladu korozji nie widać.
Jak to w życiu bywa, najlepsze co nam się przydarza przydarza się tytułem przypadku
Chwila moment, ostatnio numery były ważne. To jest strona 66, może to jakiś znak?! Parowanie na stronie 66 - Pasławek cóż to znaczy?!
"Liczba „66”- składa się z wibracji i energii liczby 6 podwojonej i wzmocnionej. Zawiera atrybuty humanitaryzmu, wspólnoty, służby innym; to dom i rodzina; odpowiedzialność, wdzięczność i prostota. Liczba 66 to potężna liczba bezwarunkowej miłości, uzdrowienia, wiary i zaufania
Anioł liczby 66 to przesłanie od twoich aniołów, aby zaufać i okazać wiarę w dobroć"
Proste ktoś się zakocha
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Stara miłość ... itd.
To a propos skromności i nie przypisywania sobie zasług
![]()
3,933 2022-06-08 22:19:00
Evergreen napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ha ! I chcąc nie chcąc odniosłam sukces w parowaniu
"Liczba „66”- składa się z wibracji i energii liczby 6 podwojonej i wzmocnionej. Zawiera atrybuty humanitaryzmu, wspólnoty, służby innym; to dom i rodzina; odpowiedzialność, wdzięczność i prostota. Liczba 66 to potężna liczba bezwarunkowej miłości, uzdrowienia, wiary i zaufania do Boskości.
Anioł liczby 66 to przesłanie od twoich aniołów, aby zaufać i okazać wiarę w dobroć"Proste ktoś się zakocha
Święta Panienko! Ależ to znak!
Boskość = Władczyni Błękitnej Toni - no jak nic wychodzi
służba = służy się Władczyni - też się zgadza
dom i rodzina.. no wszystko jasne.
I cóż ona, ta Władczyni... na to? Co ona na to odpowie?!
[obgryzam paznokcie, ledwo dziś pomalowane...]
3,934 2022-06-08 22:23:18
A co to w ogóle oznacza???
Co to za szyfr?!?
Chociaż jak to konkurencja dla Legata, to może lepiej nie wiedzieć
Chyba trochę niesprawiedliwie oceniasz tego ancymona wrzucając go z innymi do jednego worka,ale luz.
https://www.netkobiety.pl/t128121.html
3,935 2022-06-08 22:24:20
Pole Dance (...) Koralina trenuje po prostu (...)
Szacun!
W jej wieku takie wygibasy...
Nie no, żartuję
Do tego portugalski przekąsek, łakomy kąsek... Trulu lu...
Szkoda, że nie opowie
Też miałam iść na pole dance, ale dzień przed zajęciami dostałam takiego lenia, że do dzisiaj mi nie przeszedł. To już Włodek sobie lepiej radzi z randkami niż ja z wyjściem na siłownię
A lato już tuż tuż. Mogę nie zdążyć schudnąć ![]()
3,936 2022-06-08 22:28:26 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-08 22:29:03)
DeepAndBlue napisał/a:A co to w ogóle oznacza???
Co to za szyfr?!?
Chyba trochę niesprawiedliwie oceniasz tego ancymona wrzucając go z innymi do jednego worka,ale luz.
BUAHAHAHA MAM IDEALNE
Całowaliśmy się w górach
Czułam smak nadziei
Że mnie kochasz jak ja ciebie
Ale jest ta druga ona
Ta co krzywdzi i nie kocha
Odchodziłeś w las zamglony
Bezlistny, martwy do niej
Ciemność nocy, gorycz poranka
Nie zostawiasz mi nadziei
Nie zostawiasz nawet kłamstwa
O rany, się popłakałam ze śmiechu ![]()
3,937 2022-06-08 22:32:55
Niom, dużo lepiej POEZJA mu idzie niż PROZA
Poezję docenię ale prozy nie ![]()
3,938 2022-06-08 22:35:07 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-06-08 22:53:17)
paslawek napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:A co to w ogóle oznacza???
Co to za szyfr?!?
https://www.netkobiety.pl/t128121.htmlBUAHAHAHA MAM IDEALNE
Całowaliśmy się w górach
Czułam smak nadziei
Że mnie kochasz jak ja ciebie
Ale jest ta druga ona
Ta co krzywdzi i nie kocha
Odchodziłeś w las zamglony
Bezlistny, martwy do niej
Ciemność nocy, gorycz poranka
Nie zostawiasz mi nadziei
Nie zostawiasz nawet kłamstwaO rany, się popłakałam ze śmiechu
Hehe
Bez kitu
Pasuje jak ulał... ![]()
Edit: aczkolwiek ja już po poezji ks Twardowskiego ![]()
Ryczał(a-dopisek DaB)
ryczał(a) na cztery strony że miłość odeszła
miała być zawsze a była za krótko
miała być jak mercedes a była jak moskwicz
nawet wiatr co na nas gwiżdże
rozpłakał się w studni
głuptasie nie wybrzydzaj
wystarczy że przyszła
3,939 2022-06-08 22:57:01
paslawek napisał/a:Pole Dance (...) Koralina trenuje po prostu (...)
Szacun!
![]()
W jej wieku takie wygibasy...
Nie no, żartuję
![]()
W tym wieku to już wielu rzeczy nie wypada
Do tego portugalski przekąsek, łakomy kąsek... Trulu lu...
Szkoda, że nie opowie
Jak się nie szuka, to się znajduje
Oj, no po prostu wystarczy być
A że jestem ładna ... ![]()
3,940 2022-06-08 23:00:52
Deep A dlaczego dziwne, że nieumorusany?
Nie zawsze lauję po pachy w błocie, czasami z terenu można wrócić względnie czystym
"Problem" był raczej w tym, że to otwarty teren, więc słoneczko przygrzewało ostro i wyglądam teraz jak Indianin(mam nadzieję, że to nie podziała na niczyją wyobraźnię).
Ever Ja już tam wolę się zabezpieczyć
(Czasami) lubicie karać za niewinność
A to przyciąganie i odpychanie to przereklamowana taktyka dla gimbazy
Takie terminy to prędzej się z fizyką kojarzą
Myślę, że Wasz wspólny język byłby jeszcze jednym rodzajem poezji, choć niesamowicie trudnym do rozszyfrowania i zrozumienia ![]()
3,941 2022-06-08 23:05:43
Koralina oj tam, nie wypada
Sala wygląda jak do tańca ino parę rur przymocowanych. Ludzie w strojach gimnastycznych i ciężka harówka, żadne tam "oh, yeah" w stringach
Tylko show tak wygląda ale całe przygotowanie to męczący trening, pot, łzy i kontuzje...
Ej, toć, że ładna musi być jak ma takie branie a nic nie robi tylko jest. Nawet przez ekran
Trzeba się nauczyć być... Trzeba po prostu być. Trzeba być i tyle wystarczy Zapiszę sobie gdzieś... Mistrz zen książki pewnie nie pisze?
Notuję...
3,942 2022-06-08 23:11:21
Pole Dance (...) Koralina trenuje po prostu (...)
Hmm.. Karolina, mam dalej Cię w notesie. Żałuje ze nam wcześniej nie wyszło..
3,943 2022-06-08 23:25:16
Hmm.. Karolina, mam Cię
Oj, no po prostu
3,944 2022-06-08 23:34:01
wyglądam teraz jak Indianin(mam nadzieję, że to nie podziała na niczyją wyobraźnię).
Moją? Ależ skąd ![]()

Myślę, że Wasz wspólny język byłby jeszcze jednym rodzajem poezji, choć niesamowicie trudnym do rozszyfrowania i zrozumienia
Otwórz swoje grafomańskie serce a zrozumiesz ![]()
3,945 2022-06-08 23:37:44
wyglądam teraz jak Indianin(mam nadzieję, że to nie podziała na niczyją wyobraźnię).
Ależ skąd ![]()

3,946 2022-06-08 23:51:25
Nie mogę z Was
![]()
Postuluję, aby przed snem takich postów nie zamieszczać! Nie można zasnąć zwyczajnie, ze śmichów
![]()
Ale widzę, że Władczyni... itd odpowiedziała twierdząco na apel sir Indianina! JEEEJ mamy sparowanko, Kochani! Pasławku i Koralino proszę o zaprotokołowanie w notesach SWATczynych, że na stronach nr 66 możemy liczyć na wielkie połączenia dusz. Dziękuję.
3,947 2022-06-08 23:54:38 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-06-08 23:55:19)
Zapomniałem jedynie dodać ,że wygląd Indianina zniknie za dzień - dwa, bo skóra zbrązowieje
![]()
Tak, aby uspokoić niektóre zbyt rozemocjonowane dusze
---------------
Zbrązowieje..O kur..
Jeszcze gorzej...
3,948 2022-06-08 23:57:20
Zapomniałem jedynie dodać ,że wygląd Indianina zniknie za dzień - dwa, bo skóra zbrązowieje
![]()
Tak, aby uspokoić niektóre zbyt rozemocjonowane dusze
![]()
---------------
Zbrązowieje..O kur..
Jeszcze gorzej...
Hmmm... co ten komunikat może oznaczać...., że za 1-2 Ci przejdzie ten afekt do Władczyni... czy, że się umocni właśnie. To jest dopiero szyfr Bagiennik! ![]()
3,949 2022-06-08 23:57:40
Evergreen no , Paslawek tak na sen lubi, żeby się trochę posikać
czasem Szatan z partyzanta na zmiennika... Mnie zazwyczaj żuchwa boli ![]()
3,950 2022-06-08 23:59:38
Evergreen no , Paslawek tak na sen lubi, żeby się trochę posikać
czasem Szatan z partyzanta na zmiennika... Mnie zazwyczaj żuchwa boli
No ale to słuszna koncepcja, przed snem należy się wypróżnić, bo inaczej w nocy się wstaje ![]()
3,951 2022-06-09 00:05:12
Ha! I znowu to samo przeżywać za tydzień? No ej ![]()
![]()
3,952 2022-06-09 00:07:28
No ale to słuszna koncepcja, przed snem należy się wypróżnić, bo inaczej w nocy się wstaje
Oł maj gad. Prawda! Boss wie co robi ![]()
3,953 2022-06-09 00:09:18
Ha! I znowu to samo przeżywać za tydzień? No ej
No nie, chyba Sir Indianin obieca (tym razem), że będzie grzeczny, prawda?
P.S. Deep Ty nie zrzucaj na Pasławka, bo sama to robisz właśnie, te chichranda niecnotliwe ![]()
3,954 2022-06-09 00:09:46
Boję się, że na wspomnienie o zbrązowionej skórze, wyobraźnia zadziała z jeszcze większa siłą
wspomaganą odowiednią grafiką ![]()
3,955 2022-06-09 00:12:40

3,956 2022-06-09 00:13:04
Boję się, że na wspomnienie o zbrązowionej skórze, wyobraźnia zadziała z jeszcze większa siłą
wspomaganą odowiednią grafiką
O przepraszam, ale nie NADANŻAM za tą logiką. Bądź łaskaw zasugerować, co masz na myśli. ![]()
3,957 2022-06-09 00:17:12
bagienni_k napisał/a:Boję się, że na wspomnienie o zbrązowionej skórze, wyobraźnia zadziała z jeszcze większa siłą
wspomaganą odowiednią grafiką
O przepraszam, ale nie NADANŻAM za tą logiką. Bądź łaskaw zasugerować, co masz na myśli.
![]()
3,958 2022-06-09 00:21:38
Z wyjaśnieniem zagadki zaczekam do jutra ![]()
3,959 2022-06-09 00:22:40
To ja idę się wypróżnić ![]()
3,960 2022-06-09 00:40:07
Bagiennik nam jutro pokaże...
![]()
![]()
Ja muszę jeszcze chwilę wyczymać, ojjj...

3,961 2022-06-09 00:59:32
Bagiennik nam jutro pokaże...
Ja muszę jeszcze chwilę wyczymać, ojjj...
Zaprawdę powiadam Ci Deep będziesz mnie miała na sumieniu ![]()
P.S. Nie mam już czym się wypróżnić ![]()
3,962 2022-06-09 01:35:58 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-06-09 01:36:44)
Nie wymigasz się łatwo Ever odkryłem wasze połączenie z kolegą inżynierem od kontrabandy morskiej
nic się nie ukryje
choć szybko działacie

3,963 2022-06-09 08:04:13 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-06-09 08:05:22)
Psycholog Na Niby napisał/a:Hmm.. Karolina, mam Cię
KoralinaJones napisał/a:Oj, no po prostu
Kogoś tu zazdrość zżera
I znowu Ci Psycholog będzie musiał dać po gębie ![]()
3,964 2022-06-09 08:16:21
Od tych memów można się nabawić przewlekłego bólu brzucha ze śmiechu....
Taa, statek pod taką banderą to kontrabandą jak nic...Ciekawe tylko co przemyca.. ![]()
3,965 2022-06-09 08:54:52 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-06-09 08:56:02)
Nie wymigasz się łatwo Ever odkryłem wasze połączenie z kolegą inżynierem od kontrabandy morskiej
nic się nie ukryjechoć szybko działacie
To prowokacja agenta Be. nie daj się nabrać Pasławek ![]()
Green Grass przemyca, Bagiennik ![]()