Może że strony Pasławka ta przepychanka to niby taki " roast"?
A to nie wszystkim się udaje pociągnąć, nawet jak chcą się tak pobawić.
Ja tego nie lubię, ale Wam też nie wychodzi.
Deep, a mój tarot?
2,406 2022-02-13 15:02:13
2,407 2022-02-13 15:31:14
Psolog, ah, a wiesz? Mam też usypiający głos, polecam się na bezsenność
Na bezsenność najlepiej się trochę zmęczyć przed snem . W tym sensie tez polecasz?
2,408 2022-02-13 15:32:32
Wystarczy pograć chwile w jego grę i się obraza, a zarzuca to innym .
2,409 2022-02-13 15:37:28 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 15:41:50)
PrzodowNik napisał/a:Harvey napisał/a:A Rossanka dalej śpi sama
Wstydźcie sie
Dalej też dawno nie ruszana
Ale prosto w twarz byś mi tego nie powiedział, kimkolwiek jesteś.
Oczywiście że bym Tobie to powiedział bez problemu nie było okazji jednak
To pytał Harvey odpowiedział PrzoidowNik
paslawek by Ci tego nie powiedział z zupełnie innych powodów i względów
Po co Ci taka informacja Słoneczko hmm
Ty tak jak i tamta użytkowniczka uwierzyłaś w "maglarza" chętnie bo tak jest łatwo i się wycofać ,albo najeżyć stara weteranka albo faktycznie jesteś bardzo zajęta życiem poza forum albo
zrobiłaś się jakaś niemrawa
A to nie wszystkim się udaje pociągnąć, nawet jak chcą się tak pobawić.
Ja tego nie lubię, ale Wam też nie wychodzi.
Właśnie Adelo ponieważ jako jedna z niewielu nie uwierzyłaś w "maglarza" bo Ci to nie potrzebne wcale i dobrze .
2,410 2022-02-13 15:41:24
adela 07 napisał/a:Może że strony Pasławka ta przepychanka to niby taki " roast"?
Wystarczy pograć chwile w jego grę i się obraza, a zarzuca to innym
.
Może to świadczyć o tym, że sam grać też nie potrafi..
Albo że się nie przyjéła tu taka forma.
Ja w to nie wchodzę.
2,411 2022-02-13 15:44:06
Albo że się nie przyjéła tu taka forma.
Ja w to nie wchodzę.
Nikt nie prosił o taka formę a nie znalazł innego sposobu żeby zabłysnąć.
2,412 2022-02-13 15:46:26
A wiecie, byłam w fajnym spa z koleżankami i było to tak przyjemne i odprężające...ciało gładziutkie i wypachnione.. i pogadane z personelem..i które łka męskich tyłeczków oblukane...
2,413 2022-02-13 15:52:58
adela 07 napisał/a:Może że strony Pasławka ta przepychanka to niby taki " roast"?
.
To ja z Tobą grałem nie pamiętam ?
przetestowałem Cię delikatnie tycio tycio o tych Twoich "jajach" to było białe kłamstwo .
Kompletnie się do poważnego roastu nie nadajesz nie musisz i nie ma obowiązku się to Tobie podobać nie chwytasz wielu rzeczy nie dlatego żeś głupi tylko Ci się niechce wygoda i komfort forumowy jest Tobie bardziej potrzebny
poleciałeś "beczeć" "z zemsty" w świat mega żałosne po prostu i nieudane ale ciesz się ze zwycięstwa w swoich oczach
uwierzyłeś w bajki o maglarzu tak jak niektórzy z lenistwa
uczepiłeś się kiecki cioci Kloci bo to takie fajne Ci się wydawało
Jaki tu się ruch zrobił jak to przy niedzieli PrzodowNik się przydał bo większość chyba miała dosyć ten nudy od jakiegoś czasu .
2,414 2022-02-13 15:54:45
adela 07 napisał/a:Albo że się nie przyjéła tu taka forma.
Ja w to nie wchodzę.Nikt nie prosił o taka formę a nie znalazł innego sposobu żeby zabłysnąć.
Opowiadaj sobie dalej te bajki
taki duży chłop
2,415 2022-02-13 15:59:06 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-02-13 16:00:52)
Ciebie trzeba traktować jak powietrze, zacznę to praktykować. Andropauza daje Ci się mocno we znaki. Jeszcze z pięć razy napiszesz ze nie będziesz się tu udzielał zanim naprawdę to zrobisz? Zrozum ze nikt tego nie potraktuje jako stratę.
2,416 2022-02-13 16:04:21
rossanka napisał/a:PrzodowNik napisał/a:Dalej też dawno nie ruszana
Oczywiście że bym Tobie to powiedział bez problemu
nie było okazji jednak
.
Na żywo byś stchorzyl i byłby koniec pieśni.
2,417 2022-02-13 16:05:35 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-02-13 16:05:54)
rossanka napisał/a:PrzodowNik napisał/a:Dalej też dawno nie ruszana
nie było okazji jednak
.
Stchorzylbys. Bo na żywo, to zupełnie inaczej
2,418 2022-02-13 16:06:55
Jaki tu się ruch zrobił jak to przy niedzieli
PrzodowNik się przydał bo większość chyba miała dosyć ten nudy od jakiegoś czasu .
Jesteś zwykłym kretynem który jako jedyny jest przekonanym o swojej wielkości. Żałosny jesteś i to moje ostatnie słowa do Ciebie, pierdolony atencjuszu .
2,419 2022-02-13 16:08:09
A wiecie, byłam w fajnym spa z koleżankami i było to tak przyjemne i odprężające...ciało gładziutkie i wypachnione.. i pogadane z personelem..i które łka męskich tyłeczków oblukane...
Gdzie, gdzie? Też się wybiorę. Lubię łączyć przyjemne z pożytecznym.
2,420 2022-02-13 16:11:06
Ciebie trzeba traktować jak powietrze, zacznę to praktykować. Andropauza daje Ci się mocno we znaki. Jeszcze z pięć razy napiszesz ze nie będziesz się tu udzielał zanim naprawdę to zrobisz? Zrozum ze nikt tego nie potraktuje jako stratę.
Będę robił co chce i udzielał się ile chce - żartowałem zrozumiałeś wreszcie czy nie ?
zapomniałęm dopisać wcześniej poczułeś się bezpiecznie co naturalne jest i nie ma w tym nic złego
Tak się starałem a a Tobie trzeba jak krowie na rowie oczywistości tak cię cieszą i ich odkrywanie
to się ciesz
możesz mnie traktować jak Ci się podoba pisałem wcześniej o tym z 10 razy
straty co Ty nie powiesz mistrzu paraboli , abstrakcji i absurdu
Andropauza nie jest obowiązkowa - doczytaj o niej
ale to było całkiem niezłe ,niezłe
2,421 2022-02-13 16:11:48
W Łodzi..
To nie żadna sieć, i w ogóle pierwszy raz byłam.
2,422 2022-02-13 16:16:15
Deep, a mój tarot?
Pamiętam Adelo Wybacz zwłokę, dziecię mnie się pochorowało, rzigoł jak kot, rynce pyłne roboty, na dodatek ma ferie zimowe, dlatego wzięłam mniejsze zlecenie jako pierwsze na rozgrzewkę.
Na bezsenność najlepiej się trochę zmęczyć przed snem
. W tym sensie tez polecasz?
Polecam się zmęczyć już po południu
2,423 2022-02-13 16:18:25
Psycholog Na Niby napisał/a:adela 07 napisał/a:Może że strony Pasławka ta przepychanka to niby taki " roast"?
.
Albo że się nie przyjęła tu taka forma.
Ja w to nie wchodzę.
Nie przyjęła się i nie ma siły żeby się przyjęła z zupełnie innych powodów niż odwaga nie odwaga uraźliwość nie urażliwoś forum ma swoje plusy ale też z minusy
jak wystąpia jakiekolwiek bariery w komunikacji to koniec - jak widzisz nic się nie da zrobić i nierównomiernie rozłożona ilość informacji ,dobrowolność też jest do tego potrzebna nie tylko odwaga dystans do siebie też .
2,424 2022-02-13 16:21:20
męskich tyłeczków oblukane...
Też lubię ale sprawdzić sprężystość
(‿ˠ‿)( ͡⚆ ͜ʖ ͡⚆ )(‿ˠ‿)
2,425 2022-02-13 16:24:38 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-02-13 16:29:15)
adela 07 napisał/a:męskich tyłeczków oblukane...
(‿ˠ‿)( ͡⚆ ͜ʖ ͡⚆ )(‿ˠ‿)
To na razie poza moim zasięgiem..
Na seks z kimś się umówić..niee prędzej na Saturna polecę.
I żeby nie było :zazdroszczę trochę tym, co tak robią..nieco radochy może by mi dobrze zrobiło.
Ale ja z tych co do łóżka chodzą, jak juź coś iskrzy.
2,426 2022-02-13 16:28:59 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 16:39:08)
[ to moje ostatnie słowa do Ciebie, pierdolony atencjuszu
.
wryyy wryyy wryyy jakież mocne to słowa i wymowne od razu jaśniej się robi na świecie
wzmacniacz se dokup jeszcze do tego:) albo megafon trzymam Cię za słowo
gupi inteligencik ,gupi inteligenci i echo chamber, lizus, kabel ,oszołom, klakierek,marionetka asekurant to Psycholog Na Niby Nerwy tak jak jaja i dowcip z ołowiu miętkie i ciężkie
nad wyraz a bystrzak nadzwyczajny fenomenalny jest na schwał> tak jak Legia nigdy się nie poddaje zuch z niego i chłopak morowy równiacha
2,427 2022-02-13 16:38:35
paslawek napisał/a:rossanka napisał/a:Ale prosto w twarz byś mi tego nie powiedział, kimkolwiek jesteś.
nie było okazji jednak
.Na żywo byś stchorzyl i byłby koniec pieśni.
Tak Słoneczko masz rację nie kończ śpiewaj swą pieśń dalej nie rób sobie tego:D
2,428 2022-02-13 16:39:34 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-02-13 16:41:57)
DeepAndBlue napisał/a:adela 07 napisał/a:męskich tyłeczków oblukane...
(‿ˠ‿)( ͡⚆ ͜ʖ ͡⚆ )(‿ˠ‿)
A jakby tak sięgnąć ręką? Ciekawe jak by zareagował jeden z drugim
„No, masz, pomacaj se” czy „Ochrona! Ochrona!”
Żartuję oczywiście Wyobraźnia
Chybam dawno nie ruszana
Edit: ja tam nie zazdroszczę tym co niby tak potrafią bo jak zazwyczaj się okazuje to niezbyt potrafią tak naprawdę.
2,429 2022-02-13 16:47:13 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 16:47:25)
A jakby tak sięgnąć ręką?
Ciekawe jak by zareagował jeden z drugim
Żartuję oczywiścieWyobraźnia
Chybam dawno nie ruszana
Że niby jesteś szekla zardzewiała?
2,430 2022-02-13 16:47:28 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 16:53:48)
Niby temat dla osób wolnych a bryluje w nim niepodzielnie żonaty użytkownik
To rzeczywiście
Jakie to wnikliwe i śmieszne ,zabawne,żartobliwe ,sarkastyczne ,ironiczne odkrywcze etc jak zwykle och i ach
Oj napisałaś o mnie wreszcie a może to nie o mnie zgubiłem się
,choć miedzy nami koniec ach ta ostatnia niedziela żegnaj żegnaj żegnaj
Jaka jest Twoja destrukcja o Hrabini ? jajcarka zgrywuska na medal z Ciebie
taka dziewczyna z sąsiedztwa problemem tylko są frustraci żonaci ehh życie
2,431 2022-02-13 16:54:03 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-02-13 16:56:02)
adela 07 napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Też lubię ale sprawdzić sprężystość
(‿ˠ‿)( ͡⚆ ͜ʖ ͡⚆ )(‿ˠ‿)
A jakby tak sięgnąć ręką?
Ciekawe jak by zareagował jeden z drugim
Żartuję oczywiścieWyobraźnia
Chybam dawno nie ruszana
Edit: ja tam nie zazdroszczę tym co niby tak potrafią bo jak zazwyczaj się okazuje to niezbyt potrafią tak naprawdę.
Bo u mnie seks z emocjami idzie mocno w parze, z intymnością, bliskością..
A tak dla zabicia czasu i przyjemności cholera nie umiem.
Znaczy umiem, ale z partnerem..
I co zrobić
2,432 2022-02-13 16:56:03
Szekla zardzewiała hahaha! Panna Bardziej zaśniedziałe żywe srebro
2,433 2022-02-13 16:56:07
To są tylko Twoje „wydaje mi się”. Za króciutko tu jesteś żeby warzyć takie opinie - bardzo chybione jeżeli o mnie chodzi
.
No między innymi o tym mówię, poczułeś się urażony, że ktoś próbuje ocenić kogoś, a nie jesteś nim ty sam. Absolutnie nie jest to strzał w Ciebie bo oczywiście, ze za króciutko jestem, ale naprawdę przewaliłam tu trochę waszych wątków i postów i oceniam tylko na podstawie treści i tonu wypowiedzi i jesli w jakikolwiek sposób Cię uraziłam lub obraziłam to szczerze przepraszam. Ale z takim podejściem to nikt nowy nie wbije się w żadną dyskusję na tym forum, no chyba że nie ma prawa bo dyskusja dotyczy tylko "starych" użytkowników.
Za oknem świeci naprawdę piękne słońce, polecam spacer z psem, psami, zależy kto ile ich ma;)
2,434 2022-02-13 16:58:24
No, Adelo, znaleść sobie partnera trzeba w takim razie Córka prawie dorosła, czas na drugą młodość!
2,435 2022-02-13 16:59:56
przerywnik od czapy dla niewątpliwie sympatycznej
2,436 2022-02-13 17:01:33
Psycholog Na Niby napisał/a:To są tylko Twoje „wydaje mi się”. Za króciutko tu jesteś żeby warzyć takie opinie - bardzo chybione jeżeli o mnie chodzi
.
No między innymi o tym mówię, poczułeś się urażony, że ktoś próbuje ocenić kogoś, a nie jesteś nim ty sam. Absolutnie nie jest to strzał w Ciebie bo oczywiście, ze za króciutko jestem, ale naprawdę przewaliłam tu trochę waszych wątków i postów i oceniam tylko na podstawie treści i tonu wypowiedzi i jesli w jakikolwiek sposób Cię uraziłam lub obraziłam to szczerze przepraszam. Ale z takim podejściem to nikt nowy nie wbije się w żadną dyskusję na tym forum, no chyba że nie ma prawa bo dyskusja dotyczy tylko "starych" użytkowników.
Psycholog, czy Ty nie masz teraz przypadkiem deja vu ?
2,437 2022-02-13 17:03:05
Szekla zardzewiała hahaha! Panna
Bardziej zaśniedziałe żywe srebro
Tak mi się skojarzyło, i od razu stare dobre czasy mi się przypomniały. A szekla to charakter miała i mocnych na nią nie było
2,438 2022-02-13 17:03:06
Wypowiedzi Leny i Eli są mi w kwestii tego wątku najbliższe. Szkoda, że tak się porobiło.
Spacer z psem (jednym) zaliczony. Polecam. Słońce, bliskość natury, ruch i obecność zwierzaka dobrze wpływają na samopoczucie. Komedie romantyczne również, ja ostatnio gustuję we włoskich i w hiszpańskich.
2,439 2022-02-13 17:09:18
Syl, przestań śnić Za polskimi Kremikami trzeba się rozejrzeć a nie za południowcami
2,440 2022-02-13 17:14:09 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 17:27:32)
LenaLu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:To są tylko Twoje „wydaje mi się”. Za króciutko tu jesteś żeby warzyć takie opinie - bardzo chybione jeżeli o mnie chodzi
.
Trolle,trolle multikonto multikonto i kto to mówi te żyjątka przecież Ci nie wadzą
- fakt to było mylące ale "za młodu" to przewyższałaś w wykryciach niejednego łowcę i całą moderację krótka pamięć peseloza , no i zapewne dojrzałaś jesteś bardziej świadoma
Dyskredytujesz dziewczynę kompletnie niewinną ach gdzie Twoja empatia słynna
musisz jednak wygrać za wszelką cenę - pokazać gdzie raki zimują wziąć odwet - cel uświęca środki po trupach
nie ma się komu poskarżyć i jak tego udowodnić musisz być górą ze skromności bo taka miła z ciebie dziewczyna
Nie nie Złotko PrzodowNik to jedyne me wcielenie nie zapędzaj się tak nie w tę mańkę nie tym razem
Jak tam destrukcja ?
Też sugeruje traktować mnie jak powietrze - luft Luftmysze
Ale Ty przecież żartowałaś to na niby niepoważnie nie ze złosci i nie z zemsty obojętność olewka jesteś ponad takie numery
małostkowość jest Ci obca całkiem to przypominam ja jestem tu ten zły co się wcina między wutkie i kefir
ech ta moja sromotna gorycz porażki ehh
Ty
Nigdy się nie mylisz
2,441 2022-02-13 17:16:40
No, Adelo, znaleść sobie partnera trzeba w takim razie
Córka prawie dorosła, czas na drugą młodość!
Tak też się rozglądam, ale ciężko to idzie.
Tu oprócz tego " rozglądania się" potrzeba po prostu niespodziewanych sytuacji.
2,442 2022-02-13 17:21:05
Wypowiedzi Leny i Eli są mi w kwestii tego wątku najbliższe. Szkoda, że tak się porobiło.
Spacer z psem (jednym) zaliczony. Polecam. Słońce, bliskość natury, ruch i obecność zwierzaka dobrze wpływają na samopoczucie. Komedie romantyczne również, ja ostatnio gustuję we włoskich i w hiszpańskich.
Ja też po spacerze i też z jednym psem, ale marzy mi się całe stadko:) Jesli chodzi o zwierzęta to nie wyobrażam sobie życia bez nich i szczerze to nie raz uratowały mi życie w najgorszych momentach (chodzi mi o stan emocjonalny). A taka pogoda i towarzystwo stworzenia, które kocha Cię najmocniej i najszczerzej i do tego ufa Ci całym sobą, bez żadnego ale naprawdę jest chyba najwyzszą formą relaksu
2,443 2022-02-13 17:22:22
Trzeba Adelo napierać jak czołg. „Chcę związku i już, nie ma wyboru, nie, złociutki, powtarzam, nie masz wyboru”
Tyle Panów z odzysku, powinnaś kogoś znaleźć Zwłaszcza, że jesteś już wolna w dużo szerszym znaczeniu niż jeszcze parę lat temu. Co stoi na przeszkodzie? Siła rozpędu, jedna randka, dwie, trzy… i jakoś to będzie
2,444 2022-02-13 17:30:33
Właśnie. Znalazłam kogoś jak miałam małe dziecko, więc teraz powinno byç łatwiej .
Porandkowałam trochę, ale nic z tego nie wychodziło.
Fajna opcja to poznawanie kogoś " po znajomości", ale u mnie w okolicy wolnych brakuje.Pozostawiam to losowi...z małą pomocą.
Ciekawe co na to tarot?
P.s. moje koty nie wychodzą na spacery. Ale kładą się na mnie i mrucząc jak traktor domagają się pieszczot.
2,445 2022-02-13 17:35:01
Adelo, pierwsze naleśniki do kosza. Jak się naprawdę chce z kimś być to los podeśle. A jak się niby chce ale nie chce to się wymyśla, a to nie pasuje, a tamto nie, to nie, nie i nie… Sprawdzimy Chyba jesteś gotowa na nowy rozdział!
2,446 2022-02-13 17:39:07
Psycholog Na Niby napisał/a:To są tylko Twoje „wydaje mi się”. Za króciutko tu jesteś żeby warzyć takie opinie - bardzo chybione jeżeli o mnie chodzi
.
Za oknem świeci naprawdę piękne słońce, polecam spacer z psem, psami, zależy kto ile ich ma;)
Nie czuje się urażony, ja nie jestem starym użytkownikiem a jakoś się „wbiłem” . Przecież nikt nie będzie tutaj kogoś prowadził za rękę i rozkładał czerwony dywan. Jak ktoś chce to się wbije
.
2,447 2022-02-13 17:41:18
Mam, ale z przedszkola . Po prostu mu nie odpisuj i przestanie w końcu pajacować
.
2,448 2022-02-13 17:43:47 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 17:45:10)
[będziesz krzyczała PAWEŁ
.
Te rycerzyk echo chamber nie przybiegniesz potakiwać przytakiwać teraz woła Ciebie Pani na pomoc nie pomożesz jej ?
Mam, ale z przedszkola
. Po prostu mu nie odpisuj i przestanie w końcu pajacować
.
Dobry Pawełek przybiegł na pomoc
2,449 2022-02-13 17:43:49
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog, czy Ty nie masz teraz przypadkiem deja vu ?
Mam, ale z przedszkola
. Po prostu mu nie odpisuj i przestanie w końcu pajacować
.
To chyba nie tak dawno było Czy Ty się o mnie troszczysz ?
2,450 2022-02-13 17:47:03
przestaniesz w końcu pajacować
.
2,451 2022-02-13 17:48:02
To chyba nie tak dawno było
Czy Ty się o mnie troszczysz ?
Troszczę się tylko o konto w banku i potrzeby seksualne kobiet . Odkąd zaczęło u mnie świecić słońce moje wszystkie problemy wyparowały, ach jak dobrze jest być znowu sobą
.
2,452 2022-02-13 17:49:25
To chyba nie tak dawno było
Czy Ty się o mnie troszczysz ?
przestaniesz w końcu pajacować.
2,453 2022-02-13 17:50:14
Nie myślałem ze kiedykolwiek to napiszę ale brakuje mi moderatorów .
2,454 2022-02-13 17:50:25 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 17:56:56)
Nie myślałem ze kiedykolwiek to napiszę ale brakuje mi moderatorów
"atencjuszu pierdolony".
Nareszcie coś mądrego
ale to było w złości i w dobrej wierze z przekonania w trosce tak wychowawczo żeby ten Debil,Kretyn paslawek zrozumiał wreszcie
ale ja jestem złośliwy wariat strasznie i mściwy małostkowy
to do Ciebie Pawle żebyś zrozumiał wprost moja samokrytyka
2,455 2022-02-13 17:51:49
LenaLu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:To są tylko Twoje „wydaje mi się”. Za króciutko tu jesteś żeby warzyć takie opinie - bardzo chybione jeżeli o mnie chodzi
.
Nie czuje się urażony, ja nie jestem starym użytkownikiem a jakoś się „wbiłem”
. Przecież nikt nie będzie tutaj kogoś prowadził za rękę i rozkładał czerwony dywan. Jak ktoś chce to się wbije
.
W opisie masz rok 2018 data rejestracji więc to już cztery lata na tym forum, dlatego myślałam, że jesteś starym użytkownikiem. Mnie nikt za raczkę nie musi prowadzić, jestem dużą dziewczynką, ale dziękuję za troskę Po prostu fajnie się Was czytało do pewnego momentu, temat mnie zainteresował, chciałam po prostu dołączyć. Ale okazało się, że temat nie na temat, ale i tak się fajnie czytało więc podczytywałam. W pewnym momencie się okazało, że to wymiana zdań między trzema osobami, a do tego przekształciła się w tzw. "dopierdalankę" no i tyle, tak moja wersja.
Jestem tu na forum bo wiele tematów mnie interesuje, szukam rozmowy i rozmówców. To świat wirtualny, równie dobrze ta rozmowa między trzema osobami może mieć jednego autora, ale mnie to specjalnie nie dotyka, więc nie musze być wobec nikogo ani złośliwa ani tym bardziej czuć się urażona. Świat realny jest na tyle skomplikowany, ze tutaj mimo wszystko chciałoby sie po prostu odpoczywac
2,456 2022-02-13 17:52:20
Nie myślałem ze kiedykolwiek to napiszę ale brakuje mi moderatorów
.
A ja nigdy nie przypuszczałam że będę tu miała ochotę napisać: "Nie karmić trolla"
2,457 2022-02-13 17:59:15 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 19:58:51)
trolluje że aż miło
2,458 2022-02-13 18:01:21
W opisie masz rok 2018 data rejestracji więc to już cztery lata na tym forum, dlatego myślałam, że jesteś starym użytkownikiem. Mnie nikt za raczkę nie musi prowadzić, jestem dużą dziewczynką, ale dziękuję za troskę :) Po prostu fajnie się Was czytało do pewnego momentu, temat mnie zainteresował, chciałam po prostu dołączyć. Ale okazało się, że temat nie na temat, ale i tak się fajnie czytało więc podczytywałam. W pewnym momencie się okazało, że to wymiana zdań między trzema osobami, a do tego przekształciła się w tzw. "dopierdalankę" no i tyle, tak moja wersja.
Jestem tu na forum bo wiele tematów mnie interesuje, szukam rozmowy i rozmówców. To świat wirtualny, równie dobrze ta rozmowa między trzema osobami może mieć jednego autora, ale mnie to specjalnie nie dotyka, więc nie musze być wobec nikogo ani złośliwa ani tym bardziej czuć się urażona. Świat realny jest na tyle skomplikowany, ze tutaj mimo wszystko chciałoby sie po prostu odpoczywac :)
Fakt, jakby patrząc na datę rejestracji to stary użytkownik ale udzielam się w tym temacie od niedawna i z nikim wcześniej się nie „integrowałem” :). Wcześniej, jako urodzony społecznik, dawałem mniej lub bardziej trafne porady ludziom od czasu do czasu. Zaraz wszystko wróci do normy tylko jednemu pacjentowi musi spaść ciśnienie :D. Tak, z Twoim ostatnim zdaniem się zgadzam, mało kto to rozumie i diagnozuje samotność w prawdziwym życiu ect. To skoro już tu jesteś to napisz może pare zdań o sobie, może jakiś adonis czai się tuż za rogiem żeby ustrzelić Twe serce.
2,459 2022-02-13 18:05:19
Psycholog Na Niby napisał/a:Nie myślałem ze kiedykolwiek to napiszę ale brakuje mi moderatorów
.
A ja nigdy nie przypuszczałam że będę tu miała ochotę napisać: "Nie karmić trolla"
Każda maska prędzej czy później opadnie .
2,460 2022-02-13 18:08:31
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Nie myślałem ze kiedykolwiek to napiszę ale brakuje mi moderatorów
.
Każda maska prędzej czy później opadnie
.
Zmartwiłeś mnie tym. Skoro tak, to muszę się bardziej pilnować.
2,461 2022-02-13 18:11:16
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:A ja nigdy nie przypuszczałam że będę tu miała ochotę napisać: "Nie karmić trolla"
Każda maska prędzej czy później opadnie
.
Zmartwiłeś mnie tym. Skoro tak, to muszę się bardziej pilnować.
Dlatego powinnaś przyjąć moja strategie i pokazywać się ludziom z jak najgorszej strony bo potem może być tylko lepiej .
2,462 2022-02-13 18:20:47
Dlatego powinnaś przyjąć moja strategie i pokazywać się ludziom z jak najgorszej strony bo potem może być tylko lepiej
.
No nie wiem skoro równam do poziomu puszczalskiego starego pudła
2,463 2022-02-13 18:21:01 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 18:22:13)
'Nie karmić trolla"
jesteś głodna podzielić się z Tobą
pisałaś pisałaś
jaki ja jestem wypominalski i mściwy złośliwy do znudzenia taki męczący irytujący
święte oburzenie prawo Kalego albo my ich albo oni was
Ależ Ci wlazłam na odcisk
Nie mam najmniejszej ochoty karmić trolla.
A tu same trolle
I jak tu żyć?
Nie bój się paslawku, wróci moderacja, to będziecie w przedbiegach raportować
Widzę że paslawek broni terytorium w necie
Będzie z niego niezły fun
A trolluje że aż miło
no jak dzieciak albo gupi wariat ten paslawek wypomina i robi mistyfikacje konfabuluje złośliwiec jeden
wydaje mu się że kogoś zdemaskował niepoważny jeden taki mściwy niewyrozumiały nie tak jak Panna
idę wymoczyć stópki od tupania zrobiły mi się odciski auuuu
dubel nekający nieempatyczny niezły fun aż po pachy takie słabe to co nie nie powinienem pewnie tak robić nie wypada
2,464 2022-02-13 18:22:25
Ja na tym forum jestem tez kilka lat, ale sporadycznie i wcześniej pod innym nikiem. Przyznam, że kiedyś to forum bardzo mi pomogło i też dostałam wiele naprawdę cennych i fajnych rad.
Za adonisa podziękuję, tym razem nie poszukuję męskiego towarzystwa, ale spojrzenia w ogóle na temat samotność bo wydaje mi się, że tutaj ludzie bardziej są otwarci na rozmawianie o niej. W realu albo nikt się nie przyznaje, albo udaje, ze to jego nie dotyczy. Ja jestem po rozwodzie, byłam w kilku relacjach, nie mam dzieci. U mnie jest tak, że jak szukam to zawsze cos się znajdzie, ale jak do tej pory to same naprawdę gorzkie cele, choć nie narzekam, każdy mnie czegoś o sobie nauczył.
Kocham zwierzeta o wiele bardziej od ludzi, każde zwierzę, dla mnie nie ma podziału na mięsko i pupila, kazde czuje tak samo. Ale nie jestem wojująca weganka, pacyfistką czy inną tam zarazą:) Po prostu chciałabym zrównoważonego podejścia do życia, kazdego zycia, ale niestety człowiek jest za głupi w swojej niby mądrości, żeby coś zmienić.
2,465 2022-02-13 18:24:34 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 18:41:06)
No nie wiem skoro równam do poziomu puszczalskiego starego pudła
To o tym ssaniu palucha może ? nieładnie tak nieładnie wypominać nie było tam o paslawku gwoli ścisłości
To z Twojej strony bardzo fair i w porządku ale nie musisz inaczej się udusisz ,zaprzeczysz i to przecież żart
a paslawek robi z siebie pośmiewisko echo chamber Ci przytaknie a z resztą o co ta cała afera
Tym bardziej że paslawek przeprosił za to ze trzy razy
mam dla ciebie Panno nowego newsa i tytuł
"paslawek łowca trolli okazał się trollem "
dla innych to ironia i sarkazm w jednym kto jest w porządku bardziej oceńcie sami jak macie ochotę kto bardziej manipuluje i chce "wygrać" coś na głupim babskim forum traktowanym niepoważnie
tak wiem jestem uzalezniony nie mam dystansu masz i miałaś rację Panno czepiam się i zawzięty jestem
nie to co Ty
Nigdy się nie mylisz
2,466 2022-02-13 18:27:54 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 18:29:43)
Ja na tym forum jestem tez kilka lat, ale sporadycznie i wcześniej pod innym nikiem. Przyznam, że kiedyś to forum bardzo mi pomogło i też dostałam wiele naprawdę cennych i fajnych rad.
Za adonisa podziękuję, tym razem nie poszukuję męskiego towarzystwa, ale spojrzenia w ogóle na temat samotność bo wydaje mi się, że tutaj ludzie bardziej są otwarci na rozmawianie o niej. W realu albo nikt się nie przyznaje, albo udaje, ze to jego nie dotyczy.
Bo w cztery oczy jest trudniej otworzyć się przed drugim człowiekiem. To tak jakby się w pewnym sensie naznaczyć. Czasem też jest tak że po zrzuceniu z siebie ciężaru czujemy chwilową ulgę a zaraz potem powstaje uczucie że staliśmy się bezbronni wobec kogoś odzierając się z naszych tajemnic.
2,467 2022-02-13 18:28:39
Halo? Pogotowie? Czy pobudzenie katatoniczne jest groźne? Tak? Rozumiem? Nie znam numeru ubezpieczenia! Szybko! Przyjeżdżajcie natychmiast Z butlą tlenową! Gdzie jest? Chyba w Krakowie
2,468 2022-02-13 18:51:47 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-02-13 18:56:19)
Za adonisa podziękuję, tym razem nie poszukuję męskiego towarzystwa, ale spojrzenia w ogóle na temat samotność bo wydaje mi się, że tutaj ludzie bardziej są otwarci na rozmawianie o niej. W realu albo nikt się nie przyznaje, albo udaje, ze to jego nie dotyczy. Ja jestem po rozwodzie, byłam w kilku relacjach, nie mam dzieci. U mnie jest tak, że jak szukam to zawsze cos się znajdzie, ale jak do tej pory to same naprawdę gorzkie cele, choć nie narzekam, każdy mnie czegoś o sobie nauczył.
Kocham zwierzeta o wiele bardziej od ludzi, każde zwierzę, dla mnie nie ma podziału na mięsko i pupila, kazde czuje tak samo. Ale nie jestem wojująca weganka, pacyfistką czy inną tam zarazą:) Po prostu chciałabym zrównoważonego podejścia do życia, kazdego zycia, ale niestety człowiek jest za głupi w swojej niby mądrości, żeby coś zmienić.
Ja jestem przed rozwodem, a zwierzątka tez lubię, te przyprawione i te żywe . Wszystko dąży do równowagi, czasem po prostu są zbyt duże odchylenia i to jest problem, przynajmniej w moim przypadku. Ktoś kiedyś porównał życie do struny w gitarze, jak jest za mocno naciągnięta to byle uderzenie potrafi ją przerwać, trzeba troszkę poluzować i wtedy można uderzać ile wlezie
.
A co do samotność, mi dużo częściej doskwiera uczucie tęsknoty.
2,469 2022-02-13 19:02:13 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 19:04:39)
Halo? Pogotowie? Czy pobudzenie katatoniczne jest groźne? Tak? Rozumiem? Nie znam numeru ubezpieczenia! Szybko! Przyjeżdżajcie natychmiast
Z butlą tlenową! Gdzie jest? Chyba w Krakowie
Stokrotka nie przeginaj ,żartowałem przecież
Ale to o mnie co ?
2,470 2022-02-13 19:07:02
Stokrotka nie przeginaj
Tak jest, sierżancie!
Ale to o mnie co ?
Tak jest, sierżancie!