Ahoj załoga!
Oho! Już się boksujecie, tak? Za dużo tego rumu, moi mili... tfu... łapserdaki! Czas wytrzeźwieć (*☌ᴗ☌)。*゚
Wiem, że widmo sami wiecie czego powoduje niepokój i rozdrażnienie. Z resztą ja podobnie jak Paslawek mam na dodatek okres i... nieważne. Przejdzie
Ściskam i nadrabiam zaległości.
Bagiennik
Znalazłeś mnie! ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ
Jak tam na bagnach? Które są Twoje ulubione? Jakie polecasz?
BTW. Twoja pchła przeskoczyła na mnie i musiałam się trochę poczochrać

Galerida
A Ty nie byłaś, ptaszyno, jeszcze do niedawna singlem? Czy położyliśmy karty na prawidłowego Miśka? A nawet jeśli, to każdy ma jakieś wady. Każdy! Niby każda czeka na księcia z bajki, chce szczęśliwej miłości, bez turbulencji, wszystko cacy... ale to nijak ma się z rzeczywistością. Doceniajmy to co mamy. Poza tym karta na dnie, której nie ma na fotografii bo rzadko z niej korzystam, ale pamiętam ją, bo z ciekawości spojrzałam, była słoneczna a więc coś dobrego może z tego wyniknąć
Niedojrzały mąż to tam wiesz... standard haha (żart-tzn półżart), ale często z takim niedidealnym mężem ma się wspaniałe dzieci i dość sporo dobrych wspomnień, i jestem pewna, że większość matek, które z mężów były średnio zadowolone, gdyby miały się cofnąć w czasie zrobiłyby to samo z tym samym trutniem (żart, mam okres, chłopaki
tzn to jest półżart) właśnie dla dzieci. Tak przypuszczam
Poza tym lepiej żyć niż czekać w wieży 
Syl a mnie interesuje jak pachnie Bagiennik. Czy jest szansa, że pachnie błotkiem? I deszczem? Brzydki facet jeszcze ujdzie, byle miał odpowiednią chemię... ze mną oczywiście
Mamy różne gusta, choć nie będę oryginalna, nikt mi się nie podobał w Quo Vadis ale w Ogniem i mieczem podobał mi się Bohun
Do mnie uśmiechają się mega fajni, przystojni i przyjemni faceci, szkoda tylko, że są tacy młodzi 22-27 lat na oko. Może też masz ten problem? A Winnicjusz nawet nie spojrzy
Tak jak Panna, takiemu trzeba by torebkę wysypać na głowę ( ノ^.^)ノ゚
Psolog Jesteś czwórką? Ja podobno też. Czy to Ty, czy to ja? ༼•͟ ͜ •༽
Wg kalkulatora moja wartość seksualna na rynku matrymonialnym to 4.3/10 aczkolwiek moje cnoty niewieście to prawie 7/10 Woohoo. Zabrali mi punkty za dziecko, nie bycie dziewicą i poradność w kwestiach majsterkowych. Czas pozbyć się złudzeń
Ludzie poniżej 5 to podobno strefa "don't bother" ¯\_༼ ି ~ ି ༽_/¯
Panna Nasza Kapitanno, masz prawo czuć się zmęczona. Takiej odpowiedzialności bym się nie podjęła by utrzymywać porządek na tej łajbie każdego dnia. Wszak każdemu weekend i urlop się należy. Przychodzę więc z kartami. Pytanie brzmiało "Czy Panna powinna zmądrzeć?
Nie musi. Panna to już nie dziecko. To osoba mądra, sprytna i ugruntowana. Ale dobrze by było, gdyby pojawił się przy jej boku jakiś miły i silny Pan z gestem. Rada: spokojnie Panno, nie zapełniaj każdej wolnej minuty, medytuj. Nie zdzieraj z siebie tajemnicy, nie rezygnuj z magii , pozostań iluzjonistką i połącz się ponownie ze swoimi bratnimi duszami