Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 35 36 37 38 39 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,341 do 2,405 z 13,291 ]

2,341

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
LenaLu napisał/a:

A tak z ciekawości nie moglibyście tej dramy rozegrać prywatnie czy po prostu o to chodziło, żeby publicznie? Tak z ciekawości pytam i się wtrącam smile Bo wcześniej tak jakoś miło się czytało, pomijając fakt, że wątek nie na temat, ale no milej jakoś było...

Ja nawet nie wiem co tu się wydarzyło big_smile. Paslawek ma jakiś problem do mnie od początku i dostałem rykoszetem big_smile.

Zobacz podobne tematy :
Psycholog Na Niby napisał/a:

Miłości się nie szuka, można mieć jedynie pecha albo szczęście big_smile

Ach tak, i dlatego jesteś już w drugim temacie dla wolnych, szukających tongue

2,343

LenaLu napisał/a:

A tak z ciekawości nie moglibyście tej dramy rozegrać prywatnie czy po prostu o to chodziło, żeby publicznie? Tak z ciekawości pytam i się wtrącam smile Bo wcześniej tak jakoś miło się czytało, pomijając fakt, że wątek nie na temat, ale no milej jakoś było...

Publicznie było więcej zamętu ,a prywatnie się nie dało bo niektórzy zapomnieli haseł do poczty ,okazuje się każdy miał co innego na myśli
Było miło ale się skończyło Panna strzeliła focha ,paslawek się zdenerwował ,PNN uwierzył we wszystko i się dziś zemścił zaczął odstawiać cyrki z Panną  wszyscy się poobrarzali głównie na mnie. smile

2,344

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Raczej dlatego ze średnio by wyglądało jakbym pisał takie rzeczy w czyimś temacie gdzie ktoś na przykład ma myśli samobójcze smile.

2,345

A ja przerzuciłam te 40 stron, często nie rozumiejąc o co tak naprawdę chodzi, z myślą, że uda się wbić w dyskusję, a tu klops smile
Przyznam, że momenatmi wydawało mi się, że to balans na granicy chamstwa, ale wydawało się, że każdy to akceptuje, a jednak nie.
Zrobiliście bałagan w wątku o szukaniu partnerów, a teraz nie ma kto posprzątać.

2,346

LenaLu napisał/a:

A ja przerzuciłam te 40 stron, często nie rozumiejąc o co tak naprawdę chodzi, z myślą, że uda się wbić w dyskusję, a tu klops smile
Przyznam, że momenatmi wydawało mi się, że to balans na granicy chamstwa, ale wydawało się, że każdy to akceptuje, a jednak nie.
Zrobiliście bałagan w wątku o szukaniu partnerów, a teraz nie ma kto posprzątać.

Tez nie rozumiałem i dalej podtrzymuje zdanie ze średnio to wyglada jak ktoś prywatne rzeczy załatwia publicznie. To nie jest oryginalny temat o szukaniu partnera. Nic tu się nie działo dopóki nie napisałem, a teraz ze bałagan wink. Mogłaś mnie uprzedzić. A oryginalny temat rossanki umarł smile.

2,347 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 00:14:15)

Raczej dlatego ze średnio by wyglądało jakbym pisał takie rzeczy w czyimś temacie gdzie ktoś na przykład ma myśli samobójcze smile.

Nie bardzo rozumiem.

i dalej podtrzymuje zdanie ze średnio to wyglada jak ktoś prywatne rzeczy załatwia publicznie.

Moich prywatnych tu nie ma tongue

2,348

Właśnie szkoda , że ten tamten umarł bo niestety powstanie drugiego o łudząco podobnym tytule wniósł tylko zamieszanie. Ja na poczatku miałam problem, żeby trafić do dobrego:) rossankę czytam od bardzo dawna, w sumie zagladam co jakiś czas na forum, żeby sprawdzić co u niej smile

2,349

LenaLu napisał/a:

Właśnie szkoda , że ten tamten umarł bo niestety powstanie drugiego o łudząco podobnym tytule wniósł tylko zamieszanie. Ja na poczatku miałam problem, żeby trafić do dobrego:) rossankę czytam od bardzo dawna, w sumie zagladam co jakiś czas na forum, żeby sprawdzić co u niej smile

Ten powstał między innymi dlatego ze w oryginale przeszkadzało ludziom ze na przykład ja pisze głupoty smile. Pozbyli się game changera.

2,350

Nie bardzo rozumiem.

i dalej podtrzymuje zdanie ze średnio to wyglada jak ktoś prywatne rzeczy załatwia publicznie.

Moich prywatnych tu nie ma tongue

No ale były rozmowy gdzie na przykład tylko Ty i Paslawek wiedzieliście o co chodzi. No tak w skrócie chodzi mi o to ze to taka moja netkafejka o zabarwieniu erotycznym czy tam matrymonialnym smile.

2,351 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 00:37:41)

No ale były rozmowy gdzie na przykład tylko Ty i Paslawek wiedzieliście o co chodzi. No tak w skrócie chodzi mi o to ze to taka moja netkafejka o zabarwieniu erotycznym czy tam matrymonialnym smile.

Nie, ja nie wiem o co chodzi temu użytkownikowi. Owszem byłam tu już kiedyś, długo przed nim, i pamiętam kilka nicków, które tu wciąż piszą od tamtego czasu. Cała moja tajemnica.

PS. Jaka Twoja netkafejka? big_smile

2,352 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 00:46:52)

Wszyscy się mylicie ja tu dzielę i rządzę wedle własnego widzimisię  big_smile

2,353

Nie, ja nie wiem o co chodzi temu użytkownikowi. Owszem byłam tu już kiedyś, długo przed nim, i pamiętam kilka nicków, które tu wciąż piszą od tamtego czasu. Cała moja tajemnica.

I tak miło było Cię poznać Panna smile.

2,354

Ahoj załoga!

Oho! Już się boksujecie, tak? Za dużo tego rumu, moi mili... tfu... łapserdaki! Czas wytrzeźwieć (*☌ᴗ☌)。*゚

Wiem, że widmo sami wiecie czego powoduje niepokój i rozdrażnienie. Z resztą ja podobnie jak Paslawek mam na dodatek okres i... nieważne. Przejdzie wink Ściskam i nadrabiam zaległości.

Bagiennik

Znalazłeś mnie! ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

Jak tam na bagnach? Które są Twoje ulubione? Jakie polecasz?

BTW. Twoja pchła przeskoczyła na mnie i musiałam się trochę poczochrać

https://www.psy.pl/wp-content/uploads/2019/10/pies-sie-drapie-e1570782553679.jpg

Galerida

A Ty nie byłaś, ptaszyno, jeszcze do niedawna singlem? Czy położyliśmy karty na prawidłowego Miśka? A nawet jeśli, to każdy ma jakieś wady. Każdy! Niby każda czeka na księcia z bajki, chce szczęśliwej miłości, bez turbulencji, wszystko cacy... ale to nijak ma się z rzeczywistością. Doceniajmy to co mamy. Poza tym karta na dnie, której nie ma na fotografii bo rzadko z niej korzystam, ale pamiętam ją, bo z ciekawości spojrzałam, była słoneczna a więc coś dobrego może z tego wyniknąć smile Niedojrzały mąż to tam wiesz... standard haha (żart-tzn półżart), ale często z takim niedidealnym mężem ma się wspaniałe dzieci i dość sporo dobrych wspomnień, i jestem pewna, że większość matek, które z mężów były średnio zadowolone, gdyby miały się cofnąć w czasie zrobiłyby to samo z tym samym trutniem (żart, mam okres, chłopaki wink tzn to jest półżart) właśnie dla dzieci. Tak przypuszczam tongue Poza tym lepiej żyć niż czekać w wieży tongue

Syl a mnie interesuje jak pachnie Bagiennik. Czy jest szansa, że pachnie błotkiem? I deszczem? Brzydki facet jeszcze ujdzie, byle miał odpowiednią chemię... ze mną oczywiście wink Mamy różne gusta, choć nie będę oryginalna, nikt mi się nie podobał w Quo Vadis ale w Ogniem i mieczem podobał mi się Bohun tongue
Do mnie uśmiechają się mega fajni, przystojni i przyjemni faceci, szkoda tylko, że są tacy młodzi 22-27 lat na oko. Może też masz ten problem? A Winnicjusz nawet nie spojrzy tongue Tak jak Panna, takiemu trzeba by torebkę wysypać na głowę ( ノ^.^)ノ゚

Psolog Jesteś czwórką? Ja podobno też. Czy to Ty, czy to ja? ༼•͟ ͜ •༽
Wg kalkulatora moja wartość seksualna na rynku matrymonialnym to 4.3/10 aczkolwiek moje cnoty niewieście to prawie 7/10 Woohoo. Zabrali mi punkty za dziecko, nie bycie dziewicą i poradność w kwestiach majsterkowych. Czas pozbyć się złudzeń tongue Ludzie poniżej 5 to podobno strefa "don't bother" ¯\_༼ ି ~ ି ༽_/¯

Panna Nasza Kapitanno, masz prawo czuć się zmęczona. Takiej odpowiedzialności bym się nie podjęła by utrzymywać porządek na tej łajbie każdego dnia. Wszak każdemu weekend i urlop się należy. Przychodzę więc z kartami. Pytanie brzmiało "Czy Panna powinna zmądrzeć?

Nie musi. Panna to już nie dziecko. To osoba mądra, sprytna i ugruntowana. Ale dobrze by było, gdyby pojawił się przy jej boku jakiś miły i silny Pan z gestem. Rada: spokojnie Panno, nie zapełniaj każdej wolnej minuty, medytuj. Nie zdzieraj z siebie tajemnicy, nie rezygnuj z magii , pozostań iluzjonistką i połącz się ponownie ze swoimi bratnimi duszami smile

https://i.ibb.co/6gG6zd8/48712-F67-84-E5-49-CB-B9-F6-D3-A4551836-E3.jpg

2,355

No w końcu pojawił się ktoś w dobrym momencie big_smile.

2,356

Jeśli komuś smutno to przepraszam, ale uśmiechnęłam się nie raz czytając te nawalanki smile Tak już mam. Nie przerywajcie sobie... mam popcorn naszykowany jak co smile Szatany tongue

2,357 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 01:42:56)

DeepAndBlue napisał/a:

Jeśli komuś smutno to przepraszam, ale uśmiechnęłam się nie raz czytając te nawalanki smile Tak już mam. Nie przerywajcie sobie... mam popcorn naszykowany jak co smile Szatany tongue

Rozczaruje cię być może Deep ale ja się tym razem naprawdę żegnam z tym wątkiem
nie z powodu jakiegoś  focha czy urazy raczej przegięcia w kiepską stronę .
Inni niech się bawią tutaj swobodnie jeżeli oczywiście chcą i mają ochotę .

I tak miło było Cię poznać Panna smile.

smile

Ale czemu mówisz o mnie w czasie przeszłym? tongue

DeepAndBlue napisał/a:

Panna Nasza Kapitanno, masz prawo czuć się zmęczona. Takiej odpowiedzialności bym się nie podjęła by utrzymywać porządek na tej łajbie każdego dnia. Wszak każdemu weekend i urlop się należy. Przychodzę więc z kartami. Pytanie brzmiało "Czy Panna powinna zmądrzeć?

Nie musi. Panna to już nie dziecko. To osoba mądra, sprytna i ugruntowana. Ale dobrze by było, gdyby pojawił się przy jej boku jakiś miły i silny Pan z gestem. Rada: spokojnie Panno, nie zapełniaj każdej wolnej minuty, medytuj. Nie zdzieraj z siebie tajemnicy, nie rezygnuj z magii , pozostań iluzjonistką i połącz się ponownie ze swoimi bratnimi duszami smile

Całe szczęście, że Panna nie musi zmądrzeć wink Ale medytacja... to będzie wyzwanie dla Panny!

2,360

paslawek napisał/a:

Rozczaruje cię być może Deep ale ja się tym razem naprawdę żegnam z tym wątkiem
nie z powodu jakiegoś  focha czy urazy raczej przegięcia w kiepską stronę .
Inni niech się bawią tutaj swobodnie jeżeli oczywiście chcą i mają ochotę .

No, ale co się stało ٩◔̯◔۶?? Może nie foch ale urazy trochę widzę. Jak mamy się bawić dobrze w taki ponury dzień? sad

Przegięcia tak już mają… nie pierwszy raz przegięło się za mocno. Element ryzyka przy przeginaniu. Trzeba sobie ustalić hasło klucz, np „stokrotka”, żeby dać znać, że już dość.
Bo nie wierzę abyście mieli prawdziwy powód do kłótni poza dogadywaniem sobie. Chyba, że macie?

2,361

Całe szczęście, że Panna nie musi zmądrzeć wink Ale medytacja... to będzie wyzwanie dla Panny!

Nie musi bo już jest mądra. To co tu robić tongue Medytacja trudna… dla mnie to w ogóle ostatnio wziąć się za cokolwiek to jak wyzwanie aby wpisać się do księgi rekordów. Normalnie bym tylko leżała i patrzyła się w sufit. I coś wściekam się na siebie jak coś ugotuję, bo nie dość, że człowiek musi iść i przytargać te rzeczy, przygotować, ugotować, podać… to się potem okazuje, że się z solą (znowu!) przesadziło. I ja nie wiem, może jestem zakochana? A może znacie inne powodu z których przesala się jedzenie. Ja tego nie pojmuję. Zawsze miałam dobrą rękę do przypraw a teraz jakaś taka ciężka. Albo sól słońsza. Nie wiem co się dzieje (´д`)

2,362

DeepAndBlue napisał/a:

Trzeba sobie ustalić hasło klucz, np „stokrotka”, żeby dać znać, że już dość.

Na paslawka takie rzeczy nie działają, testowałem smile. Trudno, jak to w życiu, „Twój ból jest lepszy niż mój”.

2,363 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 09:55:16)

DeepAndBlue napisał/a:

Na paslawka takie rzeczy nie działają, testowałem smile. .

Jak zwykle - niczego nie odkryłeś tylko Ci się zdaje jesteś przewidywalny do bólu myśląc w ten sposób.
Nie masz kompletnie pojęcia co na mnie działa a co nie - diagnosto big_smile,też sobie możesz różne rzeczy roić i nie rozumieć,twój wybór iluzji jakich chcesz i umiesz to rozróżnić  ,że swoje 5 minut masz ode mnie w promocji i prezencie.
Jeżeli miałeś złudzenie że kogoś kontrolujesz byłeś  poddawany kontroli sterowany dla mojej zabawy i rozrywki płochej big_smile
Ciebie też wylansowałem bo tak mi się podobało big_smile <złowieszczy śmiech z odrobiną drwiny jakbyś znowu nie pojął >
Ciesz się samozadowoleniem i nie dziękuj .Na odchodne big_smile
Nara big_smile

2,364

Heh, smile
Ciekawe te Twoje taroty Deep.
Też trochę z Tarotem medytowalam, ale nie wglębiam się teraz smile
Paslawek I Panna daliście plamę oboje moim zdaniem, może połączyły się tu jakieś 2 destrukcje, już nie będę wnikać czyje w jakiej proporcji.
Prostsze są karty Lenormand, i też zaskakująco trafne nieraz.:)
Zresztą  kwestia wyobraźni, wizji i odwagi interpretatora.
Uprzedzając pytania: nie wrózę ludziom z kart, ale z postow i owszem.
Bo wbrew temu co Panna napisała, nie da się mieć tutaj innej osobowości niz w realu, więc nie ma co oddzielać tych dwóch światów. I upierać się że tu nie na serio, a w realu na serio.
Jak ktoś jest zachowawczy w realu to na forum też jest. Itd.
Tu jest wyraźniej, bo nie ma wizji widzi się osobowość  lepiej.
Zwłaszcza na tym forum, gdzie piszemy o życiowych sprawach.
smile
W realu to zwłaszcza Panowie są zaslepienie i uważają że pasują do jakiejś Pani idealnie,  bo się im fizycznie podoba,:)
Gdyby każdy miał tutaj serię zdjęć jak w Tinderze, rozmowy nie byłyby tak szczere:)
Może dlatego tak ciężko dobrać się przez portale, przez ten szum: no chyba że do seksu smile

2,365 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 09:58:40)

Ela210 napisał/a:

Paslawek I Panna daliście plamę oboje moim zdaniem, może połączyły się tu jakieś 2 destrukcje, już nie będę wnikać czyje w jakiej proporcji.

Ej Ela przejęłaś się chyba za bardzo rolą arbitra ,mylisz się tym razem.
Też na koniec bo już znikam big_smile

2,366 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-02-13 09:58:41)

Ps
Piękna słoneczna niedziela i proponuję rozejm.
Może zwabiony tytułem ktoś tu zajrzy kiedyś w ten kątek a prywatne sprawy załatwcie sobie na priv.

2,367 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 10:17:48)

Ela210 napisał/a:

Ps
Może zwabiony tytułem ktoś tu zajrzy kiedyś w ten kątek a prywatne sprawy załatwcie sobie na priv.

Prywatnie się nie da z tą użytkowniczką, ponieważ pomyślała sobie, że paslawek coś od niej chce .
Wielce własnej od pychy  urażona tym że dla zabawy odkryłem szybko kim była wcześniej
,zapominając o czymś na co dała pozwolenie w wątku HelenyM co już nikogo chyba nie obchodzi oprócz niej samej .
od początku niby w żartach, potem na poważnie na poważnie udając poczucie humoru wywleka tę sprawę ciągle sugerując swoje insynuacje  na forum udając że nie wie o co chodzi co było nawet czasem zabawne taki eksperyment.To też było do przewidzenia i to przewidziałem ale można w to wierzyć lub nie jak komu wygodnie .Już dajcie se spokój może z tym wszyscy nic się naprawdę nie stało wszystko to i tak domysły i złudzenia widma ,obrazki .Więcej już się nie wcinam a stale przepraszać nie mam zamiaru za swoje eksperymena na wyobrażeniach .Nikt nie musi tego rozumieć i sobie tłumaczyć, możecie dowolnie myśleć co chcecie jeżeli macie ochotę
P.S Psychologu nie wysilaj się na diagnozy bo one są słabe chybione totalnie tak jak Twojej koleżanki odkrycia.

2,368

paslawek napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Jak zwykle - niczego nie odkryłeś tylko Ci się zdaje jesteś przewidywalny do bólu myśląc w ten sposób.
Nie masz kompletnie pojęcia co na mnie działa a co nie - diagnosto big_smile,też sobie możesz różne rzeczy roić i nie rozumieć,twój wybór iluzji jakich chcesz i umiesz to rozróżnić  ,że swoje 5 minut masz ode mnie w promocji i prezencie.
Jeżeli miałeś złudzenie że kogoś kontrolujesz byłeś  poddawany kontroli sterowany dla mojej zabawy i rozrywki płochej big_smile
Ciebie też wylansowałem bo tak mi się podobało big_smile <złowieszczy śmiech z odrobiną drwiny jakbyś znowu nie pojął >
Nara big_smile

Tu się nawet uśmiałem big_smile. 5 minut od Ciebie w promocji, nie łatwo było się przebić przez Twój bełkot tutaj i wieczny off topic, myśle ze zniechęciłeś wielu ludzi którzy serio traktowali ten temat, dla mnie akurat nie byłeś jakimś wielki wyzwaniem. Po drugie czemu nie kontynuujesz dyskusji w wątku rossanki tylko przylazłeś tu za mną? Bawię to ja się Tobą a jedyne co możesz lansować to zły przykład dla młodzieży. Działa na Ciebie atencja, nie trzeba być jakiś wielkim inżynierem żeby to odkryć smile. Pępek świata.

2,369 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-02-13 10:21:49)

TO jest wolne, forum, wszyscy chodzą gdzie chcą.:)
A kto kogo zniechęcił to mogą się wypowiedzieć ludzie  którzy zniknęli z wątku.
Dajcie już spokój.

2,370

Ela210 napisał/a:

A kto kogo zniechęcił to mogą się wypowiedzieć ludzie  którzy zniknęli z wątku.

To sprzeczność smile.

2,371 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 10:39:12)

paslawek napisał/a:

Nara big_smile

Tu się nawet uśmiałem big_smile. 5 minut od Ciebie w promocji, nie łatwo było się przebić przez Twój bełkot tutaj i wieczny off topic, myśle ze zniechęciłeś wielu ludzi którzy serio traktowali ten temat, dla mnie akurat nie byłeś jakimś wielki wyzwaniem. Po drugie czemu nie kontynuujesz dyskusji w wątku rossanki tylko przylazłeś tu za mną? Bawię to ja się Tobą a jedyne co możesz lansować to zły przykład dla młodzieży. Działa na Ciebie atencja{, nie trzeba być jakiś wielkim inżynierem żeby to odkryć smile. {b]Pępek świata[/b}.

Diagnozuj jak se chcesz ,błąd za błędem, piszesz tylko i wyłącznie o sobie ,opisując niby mnie ,niby się nie przejmując tym diagnozując mylnie moje motywacje i intencje,ciągle to samo w kółko, zaprzeczając to jest przewidywalne i łatwo tym sterować, powodować .Nie masz również pojęcia o wyobrażaniu big_smile
Chronologię sobie odśwież zdarzeń i nie bądź taki przejęty rolą   
No widzisz zacięłaś się na "bełkocie" i atencji, też sobie anty skating, ustaw dalej jeszcze nie pójdziesz i nie ruszysz z miejsca bo nie umiesz zdecydować co wybrać 
Pępek świata jakie oryginalne określenie też chybione ,ale zaprzeczaj ile wlezie i tak nie dojdziesz o co chodzi nawet jak ci tłumaczy.
wprost , jesteś jaki jesteś i leniwy .Daj se spokój i daruj go sobie bo Ci się nie chce
wierz nie wierz rób co chcesz.Ja tam odpuszczam sobie i już nie odpisuje bo i tak na marne i nadaremne to jest .

To sprzeczność smile.

No gienio z Ciebie nie na niby big_smile
Daj se spokój ciesz się życiem - nie kombinuj tyle taka rada choć o nią nie prosiłeś sorry .Nie szukaj czegoś czego nie ma tak ogólnie .
Peace smile

2,372 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-02-13 10:42:18)

Długo będziesz jeszcze się żegnał? Obym nigdy nie miał Twojej dyscypliny.

Czy Ciebie ktokolwiek rozumie?

2,373 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 10:48:19)

Ela210 napisał/a:

Bo wbrew temu co Panna napisała, nie da się mieć tutaj innej osobowości niz w realu, więc nie ma co oddzielać tych dwóch światów. I upierać się że tu nie na serio, a w realu na serio.
Jak ktoś jest zachowawczy w realu to na forum też jest. Itd.
Tu jest wyraźniej, bo nie ma wizji widzi się osobowość  lepiej.

Zdziwiłabyś się jak bardzo można się różnić pomiędzy bytem w świecie internetu a realnym. Pomijając tak oczywiste kwestie, że inaczej zachowuję się w stosunkach służbowych, inaczej w stosunkach z przyjaciółmi, inaczej w realnych kontaktach z mężczyznami (uwierzysz że jestem nieśmiała?) a jeszcze inaczej kiedy mnie nikt nie zna.

O mojej osobowości mogą się wypowiedzieć osoby, które można policzyć na palcach jednej ręki, matka, i może troje przyjaciół. Ale osoby zaprzyjaźnione, to są osoby które znają mnie co najmniej kilkanaście lat, widziały w różnych sytuacjach i widziały różne moje reakcji i zachowania. Nie wiem jakim cudem ileś tam postów o mnie pisanych przeze mnie miałoby być w tym zakresie reprezentatywne.

Mnie naprawdę zadziwia jak można twierdzić że można poznać czyjąś osobowość przez internet.

PS. Ela, czy ta umiejętność oraz przekonanie o trafności wniosków ma jakiś związek z Twoją pracą?  Bo jedyne co mi przychodzi na myśl to coś na kształt profilowania kryminalistycznego tongue

2,374 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 10:59:31)

Długo będziesz jeszcze się żegnał?
Czy Ciebie ktokolwiek rozumie?

Są tacy co rozumieją i podzielają to,myśl o mnie co chcesz najlepiej żem wariat albo klasycznie psychosocjopata ,fajne też określenie "i sensacyjne to "stalker
' jest się czym podniecać i ekscytować potencjalnie big_smile  ,to proste najprostsze i wygodne .Podpowiem Ci jednak że przez 6 lat terapii nikt z naprawdę wybitnych specjalistów nawet popularnego w netach ukrytego narcyzmu nie wykrył ,bo go tam nie ma big_smile
Będę się żegnał ile chce bo tak chce i mnie to bawi i tak nie zrozumiesz Dyscypliny no weź big_smile
Odpuść już sobie jeżeli potrafisz i nie przejmuj się tak bardzo.Ta"Użytkowniczka jak będzie mieć humor to może Ci wytłumaczy znowu swoję wersje w zależności od wielu zmiennych u niej ,pewnie znowu błędnie, bo ona się nie myli nigdy big_smile

Bo jedyne co mi przychodzi na myśl to coś na kształt profilowania kryminalistycznego tongue

To właśnie świetny przykład big_smile
przewidziany wniosek big_smile Masz gotowca Psychologu big_smile to tym bardziej zabawne że pewne rzeczy są na wyciągnięcie ręki i napisane wprost a wnioski i refleksje interpretowane schematycznie i kompletnie na opak .

2,375

Zważywszy że nie umarli pewnie , to mogą wrócić.:)
Paslawek zrobił wiele dobrego dla różnych dusz tutaj, więc trudno nie brać tego pod uwagę i docenić.
Ostatnią lekcję warto też przerobić,  że nie wszystkie kobiety takie same są jak się wydaje.
Mężczyzni zresztą też.
Atencja na niektórych działa silniej, na innych mniej. smile

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ps

Prywatnie się nie da z tą użytkowniczką, ponieważ pomyślała sobie, że paslawek coś od niej chce .
Wielce własnej od pychy  urażona tym że dla zabawy odkryłem szybko kim była wcześniej
,zapominając o czymś na co dała pozwolenie w wątku HelenyM co już nikogo chyba nie obchodzi oprócz niej samej .

Przestań już pierdzielić trzy po trzy.
Ta użytkowniczka prywatnie nigdy nie lubiła kiedy się jej zawracało na mailu cztery litery. Jeśli będzie chciała kogoś poznać, to ujawni się i będzie wiedziała co w tym kierunku należy zrobić.

2,377 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 11:04:37)

paslawek napisał/a:

Bo jedyne co mi przychodzi na myśl to coś na kształt profilowania kryminalistycznego tongue

przewidziany wniosek big_smile Masz gotowca Psychologu big_smile to tym bardziej zabawne że pewne rzeczy są na wyciągnięcie ręki i napisane wprost a wnioski i refleksje interpretowane schematycznie i kompletnie na opak .

To może inaczej spróbuję to wyjaśnić. Z jednymi użytkownikami pisze się lekko, miło i przyjemnie, z innymi nie, z uwagi na ich sposób oraz treść wypowiedzi.

Tak jak w rozmowie, realnie. Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał błyszczeć i zagadać towarzystwo, ktoś kto będzie siedział cichutko i odezwie się tylko od czasu do czasu, ktoś kto będzie wrzucał kiepskie żarty , ktoś kto będzie dogadywał itd. itp.

2,378

Ta użytkowniczka prywatnie nigdy nie lubiła kiedy się jej zawracało na mailu cztery litery. Jeśli będzie chciała kogoś poznać, to ujawni się i będzie wiedziała co w tym kierunku należy zrobić.

No ładnie.. ciekawe czy żona wie big_smile.

2,379 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 11:04:20)

No ładnie.. ciekawe czy żona wie big_smile.

Nie mam żony. Szukam męża. Nie jesteś chętny, nie pisz do mnie w innej sprawie tongue

2,380

Tak jak w rozmowie, realnie. Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał błyszczeć i zagadać towarzystwo, ktoś kto będzie siedział cichutko i odezwie się tylko od czasu do czasu, ktoś kto będzie wrzucał kiepskie żarty , ktoś kto będzie dogadywał itd. itp.

Nie przejmuj się, ja już dawno przestałem go rozumieć, doda coś o iluzji, coś o schematach, coś o projekcji i że niby to mądre odrazu i z sensem big_smile.

2,381

Nie mam żony. Szukam męża. Nie jesteś chętny, nie pisz do mnie w innej sprawie tongue

Dobrze już dobrze, zamknę się w sobie. 5 minut podarowane od paslawka właśnie dobiega końca big_smile.

2,382

paslawek napisał/a:

To może inaczej spróbuję to wyjaśnić. Z jednymi użytkownikami pisze się lekko, miło i przyjemnie, z innym nie, z uwagi na ich sposób oraz treść wypowiedzi.

Jaki "przytyk" groźny utarłaś mi znowu nosa big_smile nie wisz czasem urażona Maurelciu big_smile
Przestań już wyjaśniać bo się miotasz od wczoraj i plączesz w tym niepotrzebnie z resztą też już sobie odpuść i daj daruj spokój
Antyskating ,odśwież pamięć, uśmiechnij się, ale jak chcesz.Niewiele po prostu mimo dumy z siebie rozumiesz, tak naprawdę ,nie denerwuj się tak i też jak Psycholog nie przejmuj bo to niepotrzebne i nie jest konieczne. 
ale też nie ma obowiązku.
Myśl co chcesz pisz też jak i co chcesz - wolność rządzi ,która szanuje najbardziej - moja jednak tu się kończy .
Znaleźliście z Psychologiem  nić porozumienia co do mnie, więc macie temat do rozkminy tylko chyba szkoda czasu big_smile

2,383 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 11:18:42)

doda coś o iluzji, coś o schematach, coś o projekcji i że niby to mądre odrazu i z sensem big_smile.

Co raz lepiej Ci idzie big_smile Rozwijasz się w tempie iście warszawskim big_smile Idziesz jak burza >

2,384 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 11:17:05)

Było to do przewidzenia taki jedynie słuszny wniosek - jak wiesz big_smile
Bawcie się dalej big_smile Ja lecę pobiegać spokojnie i pomedytować smile

2,385

paslawek napisał/a:

Znaleźliście z Psychologiem  nić porozumienia co do mnie, więc macie temat do rozkminy tylko chyba szkoda czasu big_smile

Tu się wyjątkowo zgadzam, nie chce dawać Ci już atencji. Sam mnie ciagle zaczepiałeś kiedy ja miałem na Ciebie wylane. Chciałeś uwagi to ja dostałeś smile.

2,386 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-02-13 11:18:43)

dubel.

2,387

. Chciałeś uwagi to ja dostałeś smile.

Dzięki big_smile
Po co dalej i znowu bijesz pianę ? ,kontynuuj monolog jak Ci się podoba,albo dialog z kimś lub z sobą big_smile 
Nie do zobaczenia dzisiaj już ,możesz nie odpowiadać tongue

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

To może inaczej spróbuję to wyjaśnić. Z jednymi użytkownikami pisze się lekko, miło i przyjemnie, z innym nie, z uwagi na ich sposób oraz treść wypowiedzi.

Jaki "przytyk" groźny utarłaś mi znowu nosa big_smile

Tak, każda wypowiedź tutaj jest zawoalowaną aluzją do Ciebie. Tutaj nie ma innych wypowiedzi, nawet jak ich treść literalnie wskazuje na coś innego, to ta wypowiedź i tak dotyczy Ciebie.

PS. Ktoś mnie oświeci co to za wątek jakiejś HelenyM? tongue

2,390 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 11:38:31)

paslawek napisał/a:

Jaki "przytyk" groźny utarłaś mi znowu nosa big_smile

Tak, każda wypowiedź tutaj jest zawoalowaną aluzją do Ciebie. Tutaj nie ma innych wypowiedzi, nawet jak ich treść literalnie wskazuje na coś innego, to ta wypowiedź i tak dotyczy Ciebie.

Nad komunikacją popracuj tez medytacja jak najbardziej możesię w tym przydać ,pisałaś w odpowiedzi do postu - przyjrzyj się temu dokładnie bo też bywasz roztrzepańcem i nieuważnie czytasz co kto piszę do Ciebie .To też taka nie proszona niepotrzebna rada ,bo wiesz lepiej przecież .
Odkryliście Pępek świata  z Młodym człowiekiem big_smile  cieszcie się tym spektakularnym odkryciem
Nie oczekuje uznania ,atencji, to wprost, ale nie jesteś w stanie jeszcze dziś tego pojąć co uważam za naturalne .wszystko do przewidzenia .

PS. Ktoś mnie oświeci co to za wątek jakiejś HelenyM? tongue

big_smile big_smile big_smile  licz na na siebie najlepiej big_smile
bardzo bardzo śmieszne a jakie wyrafinowane i pełne finezji big_smile moim zdaniem big_smile

2,391 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 11:42:13)

paslawek napisał/a:

Odkryliście Pępek świata  z Młodym człowiekiem big_smile  cieszcie się tym spektakularnym odkryciem

I zostaniemy tu sami i będziemy się dobrze bawić rozmawiając wyłącznie o Tobie. Mało tego, umówimy się na seks i wtedy też będziemy rozmawiać wyłącznie o Tobie big_smile

Sarkazm. Wyjaśniam jakby co (z lekkim zażenowaniem, że doszło do tego, że trzeba to robić) tongue

2,392

Mało tego, umówimy się na seks i wtedy też będziemy rozmawiać wyłącznie o Tobie big_smile

No jest szansa ze będziesz krzyczała PAWEŁ big_smile.

2,393 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-02-13 12:00:42)

I zostaniemy tu sami i będziemy się dobrze bawić rozmawiając wyłącznie o Tobie. Mało tego, umówimy się na seks i wtedy też będziemy rozmawiać wyłącznie o Tobie big_smile

Błyskotliwe ,błyskotliwe ekscytuj się tym jak chcesz big_smile 
Jak nie masz  co robić to jak sobie chcesz big_smile
Przewidywalna Twoja odpowiedź
tak powtarzam się ponieważ
jesteś przewidywalna jak tamten ancymon z tymi Twoimi "spektakularnymi" sarkazmami również big_smile
a jakie "poczucie humoru" boki zrywać ubaw po pachy big_smile

To nie miało być błyskotliwe ani trochę. To szczera prawda big_smile

2,395

To nie miało być błyskotliwe ani trochę. big_smile

I takim też nie było w istocie - bida z nędzą tongue
- mistrzyni "sarkazmów" big_smile
coś pisałaś wcześniej o marzeniach tak masz do nich prawo jak najbardziej big_smile
"Fantazje są od tego żeby bawić się na całego " big_smile
Przewidywalne i wtórne jak najbardziej jak po sznurku -
Kukiełko big_smile

Znudziło mi się. Czy tylko mnie?

Mało tego, umówimy się na seks i wtedy też będziemy rozmawiać wyłącznie o Tobie big_smile

No jest szansa ze będziesz krzyczała PAWEŁ big_smile.

Chciałabym, ale normalnie to ja już tu boję się odezwać nawet po cichu big_smile tongue

2,398

Ależ nie ma obaw nie bój się prędzej czy póżniej zjawi się Psycholog Twój osobisty echo chamber big_smile
Pokrzyczycie sobie razem big_smile i porozkminiacie tracąc czas w istocie marnując go na rzeczy błahe big_smile

2,399

I znowu zażarta dyskusja między trzema osobami, panem, wójtem i ... tak to chyba leciało.
Ale właśnie dowiedziałam się, że to dlatego, że jestem trójką mam słabe wzięcie tongue

A może tak przebieg tych dyskusji byłby inny gdybyście dopuszczali do nich innych i mam nie tylko na myśli siebie. Ludzie znikają stąd bo nie chcą wam przerywać tej nawalanki, a raczej to im się nie udaje wink Ja mam wrażenie, że każda z tych trzech osób chce mieć rację i ma monopol na bycie profilerem. A tak naprawdę, gdyby wam się dobrze ze sobą nie dyskutowało to ten wątek dawno by umarł. I może fajnie by było wrócić do tematu wyjściowego, tematu ogólnego o samotności, bo skoro tak tu dużo dyskutujecie, w przestrzeni wirtualnej, znaczy się, że coś jest na rzeczy.

W realu to zwłaszcza Panowie są zaslepienie i uważają że pasują do jakiejś Pani idealnie,  bo się im fizycznie podoba,:)
Gdyby każdy miał tutaj serię zdjęć jak w Tinderze, rozmowy nie byłyby tak szczere:)
Może dlatego tak ciężko dobrać się przez portale, przez ten szum: no chyba że do seksu smile
no po prostu ktoś mi wyjął słowa z głowy i ułożył smile

2,400

To są tylko Twoje „wydaje mi się”. Za króciutko tu jesteś żeby warzyć takie opinie - bardzo chybione jeżeli o mnie chodzi smile.

2,401 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-13 14:19:24)

A czy ja komuś zabraniam tu pisać? Nie muszę chyba jednak odpowiadać na każdy post każdego użytkownika. Tak mi się przynajmniej do tej pory wydawało. Niby temat dla osób wolnych a bryluje w nim niepodzielnie żonaty użytkownik big_smile To rzeczywiście

LenaLu napisał/a:

możecie wrócić do tematu wyjściowego, tematu ogólnego o samotności.

Tylko może mnie się już nie czepiajcie, żem nie zabawna a śmieszna big_smile

2,402

Ostatnie karty to Lenormand właśnie smile

A fotki bywają zwodnicze, zwłaszcza jak się zapozować do nich nie umie. Albo umie tongue

Charakter przez internet poznać hmm… chyba podobnie jak w realu, do pewnego stopnia, bo jednak sytuacje kryzysowe najczęściej zdradzają o nas najwięcej. W realu też się udaje kogoś innego, a bo czasem trzeba, albo sytuacja tego wymaga, albo się boimy, że nie zostaniemy zaakceptowani tacy jacy jesteśmy, albo mamy jakieś wymagania wpojone i się próbujemy do nich naginać… Różnie bywa. W necie może trochę łatwiej.
Każdy zresztą ma tą drugą twarz. Mnie bawiło, tzn bawiło… hmm… może nie najlepsze to określenie ale ja jestem spokojna… jak wulkan, do czasu aż się miarka nie przebierze. Wtedy ludzie się dziwią „a taka spokojna była, no patrzcie patrzcie”. I to jest zabawne, bo mam pewien limit wytrzymałości a ludziom się wydaje, że cierpliwość jest nielimitowana smile „Taka jest, spokojna. A teraz zdradziła swoje prawdziwe oblicze i jaki nerwus!” Oszustka normalnie tongue Tylko ja wiem ile wewnątrz wytrzymałam przed wybuchem, no ale lubimy się oceniać na zasadzie czerni-bieli.
Teraz rozsądniej używam cierpliwości, tam gdzie jest potrzebna, z dziećmi, z podopiecznymi, ludźmi niepełnosprawnymi. Natomiast z innymi szybciej sobie pary upuszczam, bardziej na bieżąco, żeby nie było, że można we mnie walić a ja sobie to cichutko zniosę. No i może stracę łatkę cierpliwej i przypną łatkę nerwuski, ale tak naprawdę to jest balansowanie na linii gdzieś pomiędzy a takie diagnozy rzadko słyszę z ust innych ludzi. Zazwyczaj są to jednak spolaryzowane opinie, jedni mówią „jaka spokojna i cierpliwa, jak Ty to robisz” a inni pytają czy znowu mam okres tongue

Więc dla mnie poznanie człowieka to jednak poznanie go z obu stron i integracja tych dwóch różnych osobowości w całość. Jest to trudne w realu a tym bardziej w Internecie. Da się w Internecie jakąś cząstkę poznać, jak dużą to zależy od szczerości danej osoby. Ale dalej to tylko jakiś kawałek, nie cały obrazek.

Uh, można o tym pisać i pisać. Nie mogę poruszyć wszystkich kwestii w już i tak przydługim poście. No, ale tu możemy się poznać od strony działalności na forum i jest to jakiś kawałek o nas, niewątpliwie… aczkolwiek tylko kawałek.

No! Rozejm, Paslawek! Stokrotka! Stokrotka!!!!

2,403

Ah Deep, ile ja bym dał żebyś szeptała mi do uszka te swoje kwieciste wywody wink. Język polski został stworzony dla Ciebie.

2,404

PrzodowNik napisał/a:
Harvey napisał/a:

A Rossanka dalej śpi sama :P Wstydźcie sie :P

Dalej też dawno nie ruszana

Ale prosto w twarz byś mi tego nie powiedział, kimkolwiek jesteś.

2,405

Psolog, ah, a wiesz? Mam też usypiający głos, polecam się na bezsenność tongue

Posty [ 2,341 do 2,405 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 35 36 37 38 39 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024