Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Wygrałaś to Panno
Zostawiam temat w Twoich rękach.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Wygrałaś to Panno
paslawek napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Styl stylem, problem w tym, że niektórzy nie potrafią oddzielić forum od rzeczywistości.
O treści przesyłanej w związku z tym korespondencji mailowej wspominać nie będę z uwagi jednak na prywatność. Niektórym mocno zaciera się granica co wypada a co nie wypada.
Teraz piszesz też o sobie wreszcie.
Pisanie do kogoś maili a odpisywanie na ich treść z dupy (bo to nie homara z dupy powinien sobie wyjąć Psycholog ale Ty te swoje maile), to dwie różne kwestie.
Nic tam nie było nie stosownego dobrze wiesz o tym słabo się bronisz insynuacjami o treści maili
a za Twoją ponadnormatywną interpretacje nie ja odpowiadam .
Pomyłka wziąłem Cię za fajną osobę teraz się skarżysz niewiniątko .
Przeprosiłem Ciebie za głupią pyskówkę w wątku HelenyM a nie za male w których doszukujesz się czegoś czego tam nie było dopowiadając coś sobie ,podobno się nie gniewałaś i przeprosiny przyjęłaś pisząc że nie ma tematu .
Zacznijmy od tego że ja się tu przed niczym, nikim a przede wszystkim przed Tobą nie bronię Widzę że dalej brniesz w protekcjonalny ton, który w sumie mi wisi, o tyle o ile nie miesza się w to z kim i jak piszę.
Owszem, potrafisz obrzydzić nawet netkafejkę.
Gdzie Twoje nowe koleżanki?
Co tu się stało??
Zacznijmy od tego że ja się tu przed niczym, nikim a przede wszystkim przed Tobą nie bronię
Widzę że dalej brniesz w protekcjonalny ton, który w sumie mi wisi, o tyle o ile nie miesza się w to z kim i jak piszę.
Owszem, potrafisz obrzydzić nawet netkafejkę.
Tak jak i Ty powtórkami swoich urojeń masz w tym spory udział .
Pomyłka wziąłem Cię za fajną osobę teraz się skarżysz niewiniątko .
Który to raz Ty mi to piszesz
Co tu się stało??
Wymieniłam z Psychologiem kilka zdań o seksie i w związku z tym on musi wyciągać sobie z dupy homara a ja zostałam podsumowana Czyli paslawek dostał piachem po oczach
Galerida cristata napisał/a:Co tu się stało??
Wymieniłam z Psychologiem kilka zdań o seksie i w związku z tym on musi wyciągać sobie z dupy homara a ja zostałam podsumowana
Czyli paslawek dostał piachem po oczach
A co ma nasz seks do paslawka? Ja chyba tez muszę wziąć leki .
Galerida cristata napisał/a:Co tu się stało??
Wymieniłam z Psychologiem kilka zdań o seksie i w związku z tym on musi wyciągać sobie z dupy homara a ja zostałam podsumowana
Hahaha
Jakie nerwy u Ciebie
jaka próba zdyskredytowania
i to jeszcze "nie pisz narajany"
nie nie jesteś fajną osobą odwołuje to
Kochani, jest sobota wieczór, zamówcie pizzę, napijcie się winka i odpoczywajcie
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Galerida cristata napisał/a:Co tu się stało??
A co ma nasz seks do paslawka? Ja chyba tez muszę wziąć leki
.
Jak Ty niewiele jeszcze wiesz
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Galerida cristata napisał/a:Co tu się stało??
A co ma nasz seks do paslawka? Ja chyba tez muszę wziąć leki
.
Rozmarzyło się dziewczę
Udało ci się wreszcie ma wilgotno Panna widocznie
Bravo Ty
czapki z głów
Jak Ty niewiele jeszcze wiesz
Teraz już wiesz PNN
Rozmarzyło się dziewczę
![]()
Udało ci się wreszcie ma wilgotno Panna widocznie![]()
Bravo Ty
czapki z głów
Pomijając już czy Cie lubię czy nie, dla mnie jesteś zwykły cham i buc, jedyne co potrafisz to obrażać ludzi, na argumenty to nawet nie me sensu z Toba dyskutować. Smutne to . Udajesz jakiegoś miłego Pana który myśli ze wie więcej od całej reszty razem wziętej na tym forum a zwykły prostak jesteś i słoma z butów wychodzi.
Rozmarzyło się dziewczę
Tak, rozmarzyłam się. Wolno mi sobie marzyć.
paslawek napisał/a:Rozmarzyło się dziewczę
![]()
Udało ci się wreszcie ma wilgotno Panna widocznie![]()
Bravo Ty
czapki z głów
Pomijając już czy Cie lubię czy nie, dla mnie jesteś zwykły cham i buc, jedyne co potrafisz to obrażać ludzi, na argumenty to nawet nie me sensu z Toba dyskutować. Smutne to
. Udajesz jakiegoś miłego Pana który myśli ze wie więcej od całej reszty razem wziętej na tym forum a zwykły prostak jesteś i słoma z butów wychodzi.
No przykro mi że znowu jesteś w błędzie i nic nie rozumiesz.
Jak cham z chamem
nikogo nie udaję mogę być jaki chce raz tak raz tak Wolno mi
być miłym i niemiłym mam takie samo prawo .
paslawek napisał/a:Rozmarzyło się dziewczę
Tak, rozmarzyłam się. Wolno mi sobie marzyć.
Świetnie masz rację .
nikogo nie udaję mogę być jaki chce
No świetne, genialne w swojej prostocie Ty możesz być jaki chcesz Inni nie mogą być jacy chcą są, bo możesz o nich zmienić zdanie
Tak na koniec jeszcze zapytam, czemu miało służyć dowalanie się do rossanki, która nie bierze udziału w tym temacie? To było w ramach czego? Poczucia humoru?
Harvey napisał/a:A Rossanka dalej śpi sama
Wstydźcie sie
Dalej też dawno nie ruszana
paslawek napisał/a:nikogo nie udaję mogę być jaki chce
No świetne, genialne w swojej prostocie Ty możesz być jaki chcesz
Inni nie mogą być jacy chcą są, bo możesz o nich zmienić zdanie
Nigdzie to co napisałaś w drugim zdaniu nie zostało napisane przeze mnie również inni mają takie samo prawo jak ja
czasem ze skontrowanych różnic są konflikty - normalka w życiu.
Tak na koniec jeszcze zapytam, czemu miało służyć dowalanie się do rossanki, która nie bierze udziału w tym temacie? To było w ramach czego? Poczucia humoru?
PrzodowNik napisał/a:Harvey napisał/a:A Rossanka dalej śpi sama
Wstydźcie sie
Dalej też dawno nie ruszana
Nie wisz czasem
Dowalanie ? Poczucie humoru Ci się zmieniło nagle ?
Odpowiedź była do Harveya
a czemu on pytał zapytaj jego i jaki miał cel
jak sobie chcesz z resztą na koniec
Nigdy nie miałam takiego "poczucia humoru". Żegnam.
Jaka w ogóle jest geneza ten całej dramy?
Brak chętnych na seks
Jaka w ogóle jest geneza ten całej dramy?
Brak chętnych na seks
Geneza to była taka że w jednym wątku wdałem się w "dyskusje"o trollach z Panną wtedy GangOlsena
Byłem po prostu ciekaw kto to jest pisałem lubię zagadki a Panna jakoś brzmiała znajomo
Panna se tam wtedy chyba wbiła coś do głowy na mój temat niby żartem, pisząc o tym na forum
a okazuje się że ma jednak jakiś uraz do mnie mimo tego, że się niby nie gniewa i nie ma tematu
Panna dawniej kiedyś była na forum zlikwidowała konto i wróciła "cichcem" mało kto ją pamiętał i kojarzył ja tylko trochę z przed 3 lat
dowiedziałem się już dawno jaki miała wcześniej nick i spoko nie drążyłem więcej tematu ,
ale to widocznie zbyt proste dla Panny
W wątku Galeridy i Adeli Rossanki i u Panny całkiem fajnie się gadało było zabawnie przynajmniej moim zdaniem .
a później stało się co się stało chyba było jednak za dużo przeginania
znasz resztę
Tak, myślę, że to wszystko Psychologa wręcz fascynuje Kim była i kim jest stara Panna
Właśnie czyta o tym z równie czerwonymi wypiekami na twarzy z jakimi Ty o tym piszesz
Jeszcze chwila i zrówna do poziomu magla.
PS. Czy daję wystarczającą ilość emotikonek, czy nadal jest za dużo?
Tak, myślę, że to wszystko Psychologa wręcz fascynuje
Kim była i kim jest stara Panna
Właśnie czyta o tym z równie czerwonymi wypiekami na twarzy z jakimi Ty o tym piszesz
Jeszcze chwila i zrówna do poziomu magla.
PS. Czy daję wystarczającą ilość emotikonek, czy nadal jest za dużo?
Fascynuje nie fascynuje jego sprawa i po co mu to, co z tym zrobi z tą wiedzą
Psycholog pytał to odpowiadam jak umiem
dla mnie może być wystarczająca ilość emotikonek jeśli mnie też pytasz
Pewna kategoria użytkowników tutaj - jakbyś jeszcze nie zauważył - o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć a jedynie robi sobie żarty
Pewna kategoria użytkowników tutaj - jakbyś jeszcze nie zauważył - o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć a jedynie robi sobie żarty
Tak o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć żarty
Dzięki za dodatkowe wyjaśnienie
I tak nic rozumiem ale może to i lepiej .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Pewna kategoria użytkowników tutaj - jakbyś jeszcze nie zauważył - o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć a jedynie robi sobie żarty
Tak o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć
żarty
![]()
Dzięki za dodatkowe wyjaśnienie
Czekam kiedy w końcu przyjdą Twoje nowe koleżanki, bo co będziesz tutaj tak sam siedział
Hmm czy to mnie?
I tak nic rozumiem ale może to i lepiej
.
A potrzebna Ci na coś ta wiedza?
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Pewna kategoria użytkowników tutaj - jakbyś jeszcze nie zauważył - o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć a jedynie robi sobie żarty
Hmm czy to mnie?
A nie?
Psycholog Na Niby napisał/a:I tak nic rozumiem ale może to i lepiej
.
A potrzebna Ci na coś ta wiedza?
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Pewna kategoria użytkowników tutaj - jakbyś jeszcze nie zauważył - o nic nie pyta i nic nie chce wiedzieć a jedynie robi sobie żarty
Hmm czy to mnie?
A nie?
Niespecjalnie wiem nawet o co pytać . Nie rozumiem o co on jest zazdrosny i o co chodzi z koleżankami jakimiś. Czemu uważasz ze ciagle robię sobie żarty?
Kochani, jest sobota wieczór, zamówcie pizzę, napijcie się winka i odpoczywajcie
Trza wyjść do ludzi i poznać na miescie przyszłą mą panią:) Jakoś w necie marudne są panie może przy drinku którąs się wyluzuje.
Idę na Bielsko poszaleć.
Wam też udanego wieczóru:)
Nie rozumiem o co on jest zazdrosny i o co chodzi z koleżankami jakimiś.
"On" nie jest o nic zazdrosny chcesz to wierz, nie to nie .
"Ta" sobie tak plecie i niby żartuje niby nie
oczywiście niby wie lepiej co ja myślę w "Jej" mniemaniu
to "Ją" jakoś bardzo kręci jak widać
Ty nie widzisz nie musisz - to nie istotne
owszem było raz czy dwa zabawne, ale "Tej" się coś zawiesiło w głowie
dalej udając, że to żarty
coś tam se wkręca stale natrętnie i z uporem .
Z tymi koleżankami to Ci nie pomogę sam nie rozumiem o co chodzi
to jakaś wyższa szkoła jazdy fiksacji u Panny jest
quote]
Niespecjalnie wiem nawet o co pytać
. Nie rozumiem o co on jest zazdrosny i o co chodzi z koleżankami jakimiś. Czemu uważasz ze ciagle robię sobie żarty?
Lepiej o nic nie pytać, bo strach odpowiadać. Może będzie miał jakieś inne "chętne" do pisania
Nie ciągle, ale w tym temacie takie przyjęłam założenie
Może będzie miał jakieś inne "chętne" do pisania
Może ? Martwi Cię to ? Czemu ? To jakaś Twoja misja naprawcza paslawka i ochronna
Jak tak to kogo i przed czym?
Ty naprawdę masz "paranoję" na tym punkcie nie na żarty na poważnie.
Moim zdaniem .
Nie nie ciągle
ależ skąd
Psycholog Na Niby napisał/a:quote]
Niespecjalnie wiem nawet o co pytać
. Nie rozumiem o co on jest zazdrosny i o co chodzi z koleżankami jakimiś. Czemu uważasz ze ciagle robię sobie żarty?
Lepiej o nic nie pytać, bo strach odpowiadać. Może będzie miał jakieś inne "chętne" do pisania
![]()
Nie ciągle, ale w tym temacie takie przyjęłam założenie
Gubię się coraz częściej, nie winkam w wasz „romans” .
Ja też nieszczególnie wnikam w moje tutejsze romanse
Niestety Psychologu Ciebie także muszę rzuć. Źli ludzie zepsuli wszystko.
Nara
Bezsens miliard napisał/a:Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Wygrałaś to Panno
Byłaś zabawna, teraz jesteś śmieszna
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Bezsens miliard napisał/a:Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Wygrałaś to Panno
Ale ja tu nie jestem dla nikogo, a tym bardziej żeby Ciebie bawić.
Pisz sobie z kolegami. W czym problem?
Ja też nieszczególnie wnikam w moje tutejsze romanse
Nara
Źli ludzie zepsuli wszystko.
Nara
Sporo sobie samej zawdzięczasz
Przez te własne natręctwa i fiksacje obsesje - żałosne
okazuje się że to nie były do końca z założenia tylko żarty.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ja też nieszczególnie wnikam w moje tutejsze romanse
Nara
Taka prawda. Zazdrośni. Zawistni. Podli.
W sumie to nie chce mi się tutaj już pisać. Za to z ciekawością poczytam o romansach innych.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Źli ludzie zepsuli wszystko.
NaraSporo sobie samej zawdzięczasz
![]()
Przez te własne natręctwa i fiksacje - żałosne okazuje się że to nie były do końca z założenia żarty.
Żałosne są wyłącznie Twoje żałosne wpisy, biorąc pod uwagę, że wszystkim wiadomo, że jeżeli jakiś użytkownik chce poznać innego użytkownika (umówić się z nim, wypić kawę tudzież przespać), to odbywa się to poza forum, poprzez korespondencję mailową. Widać bardzo chciałbyś wiedzieć czy i co dzieje się poza forum, ale że nie masz żywcem jak się dowiedzieć, więc do porzygania robisz te swoje denne wpisy.
Ale tak szczerze to ma powód, żeby go to obchodziło, co i z kim robisz?
Ale tak szczerze to ma powód, żeby go to obchodziło, co i z kim robisz?
Własne natręctwa chyba
paslawek napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Źli ludzie zepsuli wszystko.
NaraSporo sobie samej zawdzięczasz
![]()
Przez te własne natręctwa i fiksacje - żałosne okazuje się że to nie były do końca z założenia żarty.Żałosne są wyłącznie Twoje żałosne wpisy, biorąc pod uwagę, że wszystkim wiadomo, że jeżeli jakiś użytkownik chce poznać innego użytkownika (umówić się z nim, wypić kawę tudzież przespać), to odbywa się to poza forum, poprzez korespondencję mailową. Widać bardzo chciałbyś wiedzieć czy i co dzieje się poza forum, ale że nie masz żywcem jak się dowiedzieć, więc do porzygania robisz te swoje denne wpisy.
Nie chciałbym wiedzieć co się dzieje poza forum magiel to taki żart był a Ty dopowiadasz sobie ideologię
Nie dociera do Ciebie
tłumaczenie Tobie tego to jak grochem o ścianę .
To ich nie czytaj i nie odpowiadaj z taką pasją ,
siebie samą bardzo chcesz za wszelką cenę przekonać do swoich uprzedzeń jak fanatyk jakiś .
Psycholog Na Niby napisał/a:Ale tak szczerze to ma powód, żeby go to obchodziło, co i z kim robisz?
Własne natręctwa chyba
Bo to naprawdę wyglada jakbyś była jego żona i się martwi .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:paslawek napisał/a:Sporo sobie samej zawdzięczasz
![]()
Przez te własne natręctwa i fiksacje - żałosne okazuje się że to nie były do końca z założenia żarty.Żałosne są wyłącznie Twoje żałosne wpisy, biorąc pod uwagę, że wszystkim wiadomo, że jeżeli jakiś użytkownik chce poznać innego użytkownika (umówić się z nim, wypić kawę tudzież przespać), to odbywa się to poza forum, poprzez korespondencję mailową. Widać bardzo chciałbyś wiedzieć czy i co dzieje się poza forum, ale że nie masz żywcem jak się dowiedzieć, więc do porzygania robisz te swoje denne wpisy.
Nie chciał bym wiedzieć co się dzieje poza forum magiel to taki żart był
Nie dociera do Ciebie to jak grochem o ścianę .
To ich nie czytaj i nie odpowiadaj z taką pasją ,
siebie samą bardzo chcesz za wszelką cenę przekonać do swoich uprzedzeń jak fanatyk jakiś .
Uczepiłeś się mnie jak rzep psiego ogona.
Bezsens miliard napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zostawiam temat w Twoich rękach.
Pisz sobie z kolegami. W czym problem?
A jednak mnie rozśmieszyłaś. Ty to potrafisz. Chapeau bas
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Ale tak szczerze to ma powód, żeby go to obchodziło, co i z kim robisz?
Własne natręctwa chyba
Bo to naprawdę wyglada jakbyś była jego żona i się martwi
.
Chłopaku, daj już spokój.
Uczepiłeś się mnie jak rzep psiego ogona.
W pewnym sensie prawda ale przesadzasz totalnie - ciekawski bywam
ale nie natrętny jak to chcesz przedstawić Dlatego tak chętnie przystałaś by się droczyć i zaczepiać przypadkiem
,pewnie żeby mi dać nauczkę
Dlatego tak chętnie przystałaś by się droczyć i zaczepiać
,pewnie żeby mi dać nauczkę
Tak. Wszystko się kręci tutaj wokół Ciebie. Nawet to że siedzę i wypisuję te pierdolamenty w sobotni wieczór. Zgadnij dlaczego?
paslawek napisał/a:
Dlatego tak chętnie przystałaś by się droczyć i zaczepiać
,pewnie żeby mi dać nauczkęTak. Wszystko się kręci tutaj wokół Ciebie. Nawet to że siedzę i wypisuję te pierdolamenty w sobotni wieczór. Zgadnij dlaczego?
O na pewno nie zgadnę poddaję się
Wypromować Cię gdzieś jeszcze ?
Zabiłeś mnie tym żartem.
Zabiłeś mnie tym żartem.
Nie możliwe Ty wygrałaś
na jakimś innym forum o to chodziło już daj sobie spokój.
Ech, a myślałem ze wytrzymam tu do marca .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Bezsens miliard napisał/a:Byłaś zabawna, teraz jesteś śmieszna
Pisz sobie z kolegami. W czym problem?A jednak mnie rozśmieszyłaś. Ty to potrafisz. Chapeau bas
Myślałam, że jesteś harda. A tu taka abnegacja
Ps. paslavix niemożliwe piszemy razem
Ech, a myślałem ze wytrzymam tu do marca
.
Mnie się znudziło w połowie lutego Poza tym i tak jestem tu o miesiąc za długo
Ale to forum wciąga jak bagno...
paslavix
Purystka powiadasz?
Psycholog Na Niby napisał/a:Ech, a myślałem ze wytrzymam tu do marca
.
Mnie się znudziło w połowie lutego
Poza tym i tak jestem tu o miesiąc za długo
To prawda, miłości nie znalazłem także trzeba odejść i wrócić na jesień . Nie forum tylko ja…
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Ech, a myślałem ze wytrzymam tu do marca
.
Mnie się znudziło w połowie lutego
To prawda, miłości nie znalazłem także trzeba odejść i wrócić na jesień
. Nie forum tylko ja…
Tylko Ty.
Miłości szuka się w maju, nie na jesień.
Masz jeszcze szansę w poniedziałek, próbuj
Bezsens miliard napisał/a:paslavix
Purystka powiadasz?
Owszem, to było dziwne słowotwórstwo dla złagodzenia sytuacji
A tak z ciekawości nie moglibyście tej dramy rozegrać prywatnie czy po prostu o to chodziło, żeby publicznie? Tak z ciekawości pytam i się wtrącam Bo wcześniej tak jakoś miło się czytało, pomijając fakt, że wątek nie na temat, ale no milej jakoś było...
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Mnie się znudziło w połowie lutego
To prawda, miłości nie znalazłem także trzeba odejść i wrócić na jesień
. Nie forum tylko ja…
Tylko Ty.
Miłości szuka się w maju, nie na jesień.
Masz jeszcze szansę w poniedziałek, próbuj
Miłości się nie szuka, można mieć jedynie pecha albo szczęście . W walentynki jestem umówiony z kolegami
.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024