Zwlaszcza tobie raka. Wszyscy po tobie jada. A ty siedzisz tu cala noc, caly dzien, placzesz, tlumaczysz sie, i czytasz jak kazdy po tobie jedzie.
23,271 2023-12-31 03:24:07 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-12-31 03:24:24)
23,272 2023-12-31 03:27:15
Zamiast na kobietach to skup sie na znalezieniu pracy. Potem fryzie i ciuchach.
23,273 2023-12-31 03:37:11
No tylko że wyraźnie nawiązałeś tu do posta o mnie.
Oho, zaczyna się
Raka, daj sobie powiedzieć, że Ty naprawdę masz problem.
A więc również szanuję za wysoki poziom samoświadomości celowości własnych działań.
Tak, powyższy przypadek beznadziejny
Raczej kwalifikujący się do szerszego rozpatrzenia podczas jakiejś formy psychoterapii.
I w zasadzie realna pomoc powinna być tak kierunkowana. Na przedstawienie dokładnie tej alternatywy jako drogi do osiągnniecia celu.
O ile wiem, to propozycja terapii padła na przestrzeni tych wszystkich miesięcy dziesiątki razy, ale Raka, twierdzący zresztą, że do naszych rad się stosował, ale one są nieskuteczne, dotąd pod taki adres nie trafił
To jest zachowanie jak najbardziej naturalne, gdzie z góry określasz ok,- to nie do mnie
I tak to normalnie działa u każdej normalnej osoby ,- ich sprawy ich problemy, ale gdy...
Idziesz sobie ulicą i nagle komuś odbiło i okłada pałą , buciorami , badź wyskoczy z klamką...Nie będziesz reagować?
Priscilla będziesz, nawet z tajniaka dzwoniąc po służby
I to są właśnie tego typu zachowania
Przyznam, że tym razem nie jestem pewna, czy oboje mówimy o tym samym. Mnie chodziło o to, że Raka w pewnym momencie niejako zwolnił mnie z zasad dyskusji pełnej wzajemnego szacunku. Jestem wyczulona na manipulację, przeróżne formy biernej agresji, agresję wyrażaną wprost i inne, które sprawiają, że pojawia się u mnie napięcie i dyskomfort, które w jego postach widoczne stały się aż nadto. I o ile na pewne kwestie można jeszcze przymknąć oko, o tyle kiedy zaczyna wprost walić swoją pogardą - trudno stosownie nie reagować. A że kulturalne argumenty do niego nie przemawiają, zresztą jak wiemy żadne nie przemawiają, to trzeba inaczej.
23,274 2023-12-31 03:46:43
rakastankielia napisał/a:No tylko że wyraźnie nawiązałeś tu do posta o mnie.
Oho, zaczyna się
Raka, daj sobie powiedzieć, że Ty naprawdę masz problem.
Jak dotąd nadal nikt mi nie wskazał, gdzie ten problem leży.
Herne napisał/a:A więc również szanuję za wysoki poziom samoświadomości celowości własnych działań.
Raczej kwalifikujący się do szerszego rozpatrzenia podczas jakiejś formy psychoterapii.
I w zasadzie realna pomoc powinna być tak kierunkowana. Na przedstawienie dokładnie tej alternatywy jako drogi do osiągnniecia celu.O ile wiem, to propozycja terapii padła na przestrzeni tych wszystkich miesięcy dziesiątki razy, ale Raka, twierdzący zresztą, że do naszych rad się stosował, ale one są nieskuteczne, dotąd pod taki adres nie trafił
Tu akurat masz rację. Miałem taki zamiar, ale utrata pracy pokrzyżowała mi plany, wcześniej natomiast brakowało mi czasu na to.
23,275 2023-12-31 04:04:58
Jak dotąd nadal nikt mi nie wskazał, gdzie ten problem leży.
Przecież właśnie Ci wskazałam.
I wiele innych też wskazaliśmy, ale nic na to nie poradzę, że udajesz, że to nie było o Tobie.
23,276 2023-12-31 04:30:24 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-31 05:32:40)
rakastankielia napisał/a:No tylko że wyraźnie nawiązałeś tu do posta o mnie.
Oho, zaczyna się
Raka, daj sobie powiedzieć, że Ty naprawdę masz problem.Herne napisał/a:A więc również szanuję za wysoki poziom samoświadomości celowości własnych działań.
I w zasadzie realna pomoc powinna być tak kierunkowana. Na przedstawienie dokładnie tej alternatywy jako drogi do osiągnniecia celu.O ile wiem, to propozycja terapii padła na przestrzeni tych wszystkich miesięcy dziesiątki razy, ale Raka, twierdzący zresztą, że do naszych rad się stosował, ale one są nieskuteczne, dotąd pod taki adres nie trafił
2odiak napisał/a:To jest zachowanie jak najbardziej naturalne, gdzie z góry określasz ok,- to nie do mnie
I tak to normalnie działa u każdej normalnej osoby ,- ich sprawy ich problemy, ale gdy...
Idziesz sobie ulicą i nagle komuś odbiło i okłada pałą , buciorami , badź wyskoczy z klamką...Nie będziesz reagować?
Priscilla będziesz, nawet z tajniaka dzwoniąc po służby
I to są właśnie tego typu zachowaniaPrzyznam, że tym razem nie jestem pewna, czy oboje mówimy o tym samym. Mnie chodziło o to, że Raka w pewnym momencie niejako zwolnił mnie z zasad dyskusji pełnej wzajemnego szacunku. Jestem wyczulona na manipulację, przeróżne formy biernej agresji, agresję wyrażaną wprost i inne, które sprawiają, że pojawia się u mnie napięcie i dyskomfort, które w jego postach widoczne stały się aż nadto. I o ile na pewne kwestie można jeszcze przymknąć oko, o tyle kiedy zaczyna wprost walić swoją pogardą - trudno stosownie nie reagować. A że kulturalne argumenty do niego nie przemawiają, zresztą jak wiemy żadne nie przemawiają, to trzeba inaczej.
Rzeczywiście, myśli nam się lekko rozeszły.
No właśnie Ty zauważasz pewne aspekty i stosownie do nich reagujesz, właśnie poprzez to zwolnienie z szacunku,na skutek kierowania w Twoja stronę, czy dotycząca Ciebie poniżających, gardzących , uwłaczających treści. Nie muszą być bezpośrednie, ale w pewnym sensie dotyczące Ciebie.
" Korwin inwalida umysłowy skieruje tekst odnośnie zniewolenia kobiet, kolesie mu przykłasną",- no szlag Cię trafi i wywzeiesz dziada z całą szaja od elementu do odstrzału
Rzeczy należy nazywać po imieniu
Na nic nie wolno przymykać oka, bo przymkniesz , to wejdą Ci na głowę obedra z godności, albo będziesz następna. Ekstremizmy należy zwalczać w zarodku i gdy ktoś narusza Twój komfort należy bez ogródek reagować.
A facet jest od tego, żeby drugiemu już facetowi przetłumaczył marginalnie pewne sprawy slownictwem nieraz wykraczającym poza sfery jakiejkolwiek kultury jak zaczyna się grubo rozjeżdżać . Facet nigdy do końca nie podejdzie z pełnym szacunkiem do slów kobiety jak do faceta. To wywodzi się z instynktów jeszcze zwierzęcych i odruchów automatycznych. Stąd moja reakcja na pewne zachowania i ostre słownictwo w takich sytuacjach gdy co poniektórym popuszczają lejce.
Doskonale Twoja reakcję rozumiem, bo sytuacja jest nie do przyjęcia, a wyczulenie spowodowane jest tym, że jakiś wysokich lotów kulson wyrządził Ci w życiu krzywdę.
23,277 2023-12-31 04:41:05 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-31 04:42:41)
rakastankielia napisał/a:Jak dotąd nadal nikt mi nie wskazał, gdzie ten problem leży.
I wiele innych też wskazaliśmy, ale nic na to nie poradzę, że udajesz, że to nie było o Tobie.
On nie jest w stanie tego pojąć.
To jest dokładnie taki sam przypadek jak gość o którym wspominałem wcześniej ( dziewczyna rzuciła go po 15-tu latach)
W rozmowach padały dużo drastyczniejsze teksty jakie serwowałam tutaj ze swojej strony jako terapię wstrząsową i efekty były żadne..A ile tego samego w kólko Macieju pieprzenia?
Miliony osób mówilo to samo, mylisz się, nie...To wy wszyscy sie mylicie , a kobiety to kur.... , a jak szły kliny i szach maty, to co wy kur... przecież nic takiego nie mówilem.XD
Typ ma stwierdzone ZA i III-ą grupę inwalidzką.
23,278 2023-12-31 11:31:08
Priscilla napisał/a:rakastankielia napisał/a:Jak dotąd nadal nikt mi nie wskazał, gdzie ten problem leży.
I wiele innych też wskazaliśmy, ale nic na to nie poradzę, że udajesz, że to nie było o Tobie.On nie jest w stanie tego pojąć.
To jest dokładnie taki sam przypadek jak gość o którym wspominałem wcześniej ( dziewczyna rzuciła go po 15-tu latach)W rozmowach padały dużo drastyczniejsze teksty jakie serwowałam tutaj ze swojej strony jako terapię wstrząsową i efekty były żadne..A ile tego samego w kólko Macieju pieprzenia?
Miliony osób mówilo to samo, mylisz się, nie...To wy wszyscy sie mylicie , a kobiety to kur.... , a jak szły kliny i szach maty, to co wy kur... przecież nic takiego nie mówilem.XD
Typ ma stwierdzone ZA i III-ą grupę inwalidzką.
To moze juz nie piszmy o nim on pewnie chce uwagi juz setna strona leci na jego temat. Czytam non stop te same jego narzekanie,zmiana zdania, wypieranie sie,ze cos powiedzial albo,ze czegos nie powiedzial
23,279 2023-12-31 13:24:11
Dla Raki i innych userów z podobnym problemem już napisałem post, co lepsze będzie dla nich.
23,280 2023-12-31 13:35:39
Herne napisał/a:Wystarczyło nie logować się na forum przez 4 dni i PSTYK, 6 stron postów na 30 latku
Główny interlokutor skupiający na sobie uwagę: Rakastankielia
I dalej szanowni rozmówcy nie rozumiecie mechanizmu i prawdziwego celu tej dyskusji
Rakastankielia nie chce zmian, on chce tylko i wyłącznie uwagi, jaką dają mu wasze posty tutaj.
Nic, absolutnie nic więcej.. facet kompletnie nie ma z kim pogadać w rzeczywistości, jest totalnie samotny, wyalienowany i to jest jedyny sposób na pogadanie z kimkolwiek. Fora internetowe.
I możecie dalej napisać i 100 postów z radami o dowolnej tematyce. To kompletnie nie a znaczenia. Nic nie zmieni. On nie zastosuje się, ponieważ tak na prawdę nie chce.
Miał 4 lata na poprawę i wysłuchanie lub zastanowienie się do rad. Nie zrobił tego, więc...po co jest tutaj, na tym forum…..?Tak samo działa gvman i chłopski tudzież inne incele
Chłopaki nie mają z kim pogadać w rzeczywistości, to wrzucają treści na netkobiety, niech się kobiety produkują ku ich uciesze?
Jeszcze tego nie rozumiecie?A Ty skad to wszystko wiesz?
Wystarczy poczytać trochę dłużej ten wątek Julka potrzeba jednak do tego świętej cierpliwości i uważności .
23,281 2023-12-31 13:46:49
rakastankielia napisał/a:Priscilla napisał/a:Seeeeriooo???
![]()
![]()
Raka, Ty nie masz problemu z czytaniem ze zrozumieniem, bo Ty masz OGROMNY PROBLEM Z CZYTANIEM ZE ZROZUMIENIEM, co na każdym kroku udowadniasz. Jeśli mówi Ci to jedna osoba, możesz zignorować, jeśli dwie - dobrze byłoby pokusić się o refleksję, ale jeśli takich osób jest dużo, a przecież jest, a Ty nadal twierdzisz, że to nieprawda, to jest już z Tobą coś mocno nie tak.
I oczywiście, że - cytując Lady Loka, bo mogłabym napisać dokładnie to samo: "masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego i masz ogromne problemy z wyrażaniem siebie w tekscie, wielokrotnie zwracalam Ci uwagę, ze rzucasz tezy, ktorych potem nie umiesz obronic, wycofujesz się z wlasnych stwierdzeń, odwracasz kota ogonem, twierdzisz, że myslisz co innego niż napisałeś, lista jest długa."
To są FAKTY, które tutaj wszyscy widzimy, a Ty udajesz głupka i im usiłujesz im zaprzeczać.
Swoją drogą jeśli wyglądasz tak samo, jak czytasz ze zrozumieniem, to Ty jesteś 1/10, a nie żaden powyżej przeciętnej
Rozumiem poczucie własnej wartości, ale Ty jesteś kompletnie pozbawiony jakiejkolwiek samokrytyki, a to już jest bardzo niezdrowe!
Jestem bardzo samokrytyczny, a już na pewno bardziej niż przeciętna kobieta uważająca się za ósmy cud świata
i nie, nigdy nie miałem problemów z czytaniem ze zrozumieniem - nauczyciele i wykładowcy są dla mnie znacznie bardziej wiarygodni w tej kwestii niż randomy z forum.
Bo wiedza jakim jesteś ścierwem do odstarzału i ci już tylko przytakują XD Jak nie umiesz wyłapać takich prostych niuansów , to w życiu jesteś skończony jak Wojtek co chciał być Albertem królem XD W pewnym momencie każdy daje sobie spokój......... I sie tylko śmieje pod nosem XD
Dziecko dorośnij wreszcie i zrób rachunek sumienia XD
lLfe is brutal i nie toleruje skończonych pizdeczek. weź się za dupę , albo laski będą Ci się w oczyŚMIAŁY(odrzucając), nie mówiąc o facetach xD Paniał?
@2odiak Czy ten post Raki upoważnia do nazwania go ścierwem do odstrzału?
Mnie zastanawia kim jest facet, który kreuje się na trenera i wychowawcę. Czy wobec swoich "dzieci" jak ich określiłeś, stosujesz te same metody? Też ich upodlasz?
Na forum nie ma moderatora ale w Polsce jest jeszcze prawo, które nie pozwala na takie traktowanie młodych zagubionych chłopców. Ty nic o nim nie wiesz, a nazywasz go "ścierwem do odstrzału" Jakim prawem? Piszesz tutaj o jakimś wojsku - czy masz na myśli tych bydlaków którzy potrafili zniszczyć i upodlić ludzi oddanych pod ich komendę? A może sam byłeś jednym z nich? Może w ten sposób traktujesz młodzież z która masz do czynienia w realu?
Ja się bardzo poważnie zastanawiam nad zgłoszeniem tego incydentu do prokuratury, bo może ktoś powinien lepiej Ci się przyjrzeć. Zbadać jakim człowiekiem jest osoba, która zajmuje się młodymi ludźmi ( o ile to prawda) i jednocześnie prezentuje tutaj tego typu poglądy.
To nie jest pisanie przykrych słów do jakiegoś ogółu, to są konkretne upodlające słowa do konkretnego młodego człowieka.
Bo co to znaczy ścierwo do odstrzału? Brałbyś karabin i strzelał do niego?
Kim Ty jesteś?
Jak znajdę czas to sobie przeczytam Twoje wcześniejsze posty i zastanowię się co zrobić. Może rodzice powinni wiedzieć kto zajmuje się ich dziećmi, kto ich trenuje. Może władze klubu powinny poznać Twoje prawdziwe poglądy, które tak szczerze tu przedstawiłeś.
Jesteś na celowniku!
P.S. Nie pisz do mnie na priv bo nie rozmawiam prywatnie z ludźmi tego pokroju. Znieważyłeś Rakę publicznie i publicznie to zostanie załatwione.
23,282 2023-12-31 14:09:02
2odiak napisał/a:rakastankielia napisał/a:Jestem bardzo samokrytyczny, a już na pewno bardziej niż przeciętna kobieta uważająca się za ósmy cud świata
i nie, nigdy nie miałem problemów z czytaniem ze zrozumieniem - nauczyciele i wykładowcy są dla mnie znacznie bardziej wiarygodni w tej kwestii niż randomy z forum.
Bo wiedza jakim jesteś ścierwem do odstarzału i ci już tylko przytakują XD Jak nie umiesz wyłapać takich prostych niuansów , to w życiu jesteś skończony jak Wojtek co chciał być Albertem królem XD W pewnym momencie każdy daje sobie spokój......... I sie tylko śmieje pod nosem XD
lLfe is brutal i nie toleruje skończonych pizdeczek. weź się za dupę , albo laski będą Ci się w oczyŚMIAŁY(odrzucając), nie mówiąc o facetach xD Paniał?
Mnie zastanawia kim jest facet, który kreuje się na trenera i wychowawcę. Czy wobec swoich "dzieci" jak ich określiłeś, stosujesz te same metody? Też ich upodlasz?
Na forum nie ma moderatora ale w Polsce jest jeszcze prawo, które nie pozwala na takie traktowanie młodych zagubionych chłopców. Ty nic o nim nie wiesz, a nazywasz go "ścierwem do odstrzału" Jakim prawem? Piszesz tutaj o jakimś wojsku - czy masz na myśli tych bydlaków którzy potrafili zniszczyć i upodlić ludzi oddanych pod ich komendę? A może sam byłeś jednym z nich? Może w ten sposób traktujesz młodzież z która masz do czynienia w realu?Ja się bardzo poważnie zastanawiam nad zgłoszeniem tego incydentu do prokuratury, bo może ktoś powinien lepiej Ci się przyjrzeć. Zbadać jakim człowiekiem jest osoba, która zajmuje się młodymi ludźmi ( o ile to prawda) i jednocześnie prezentuje tutaj tego typu poglądy.
To nie jest pisanie przykrych słów do jakiegoś ogółu, to są konkretne upodlające słowa do konkretnego młodego człowieka.
Kim Ty jesteś?Jak znajdę czas to sobie przeczytam Twoje wcześniejsze posty i zastanowię się co zrobić. Może rodzice powinni wiedzieć kto zajmuje się ich dziećmi, kto ich trenuje. Może władze klubu powinny poznać Twoje prawdziwe poglądy, które tak szczerze tu przedstawiłeś.
Jesteś na celowniku!
P.S. Nie pisz do mnie na priv bo nie rozmawiam prywatnie z ludźmi tego pokroju. Znieważyłeś Rakę publicznie i publicznie to zostanie załatwione.
Boze tylko mnie nie straszcie, ze Rak jest niepelnoletni i ja tutaj z innymi pisze na milosne tematy z osoba nieletnia. Ja myslalam, ze on jest dorosly, ale jak napisalas "mlody, zagubiony chlopiec " to czemu na tym forum nie ma granicy wiekowej sie zapytuje. Przychodza jakies dzieciaki i doroslych udaja
23,283 2023-12-31 14:19:29 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-12-31 14:21:58)
Agnes, kim jest kolega zodiak łatwo zobaczyć na podstawie mojej dyskusji z nim. Typowy przestarzały i przeładowany testosteronem facet z pokolenia które na szczęście zmierza na śmietnik historii. Symbol patriarchatu w jego złym wydaniu. Jeszcze były wojskowy prawdopodobnie, a to już mówi chyba wszystko o człowieku. Dlatego tak chętnie cwaniakuje do młodych osób i wali teksty o odstrzałach.
Jak to dobrze że tacy jak ty kolego niedługo pójdą na złom. Brzydziłbym się stając z tobą w jednym szeregu w razie wojny.
23,284 2023-12-31 14:27:25
Piszesz tutaj o jakimś wojsku - czy masz na myśli tych bydlaków którzy potrafili zniszczyć i upodlić ludzi oddanych pod ich komendę? A może sam byłeś jednym z nich? Może w ten sposób traktujesz młodzież z która masz do czynienia w realu?
Dlatego uwielbiam pewną scenę z Full Metal Jacket, która pokazuje jak mogą kończyć wojskowi gnębiący rekrutów. Pierwsi do męczenia słabszych, a w razie wojny będą równie chętnie spierdalać jak takie "tchórze" jak ja i reszta ludności cywilnej.
Hatfu na trepów.
23,285 2023-12-31 14:27:29
Agnes, kim jest kolega zodiak łatwo zobaczyć na podstawie mojej dyskusji z nim. Typowy przestarzały i przeładowany testosteronem facet z pokolenia które na szczęście zmierza na śmietnik historii. Symbol patriarchatu w jego złym wydaniu. Jeszcze były wojskowy prawdopodobnie, a to już mówi chyba wszystko o człowieku. Dlatego tak chętnie cwaniakuje do młodych osób i wali teksty o odstrzałach.
Jak to dobrze że tacy jak ty kolego niedługo pójdą na złom. Brzydziłbym się stając z tobą w jednym szeregu w razie wojny.
To jednak pojdziesz do wojska jak bedzie wojna? Pisales, ze bedziesz uciekac
23,286 2023-12-31 14:30:57
ChuopskiChłop napisał/a:Agnes, kim jest kolega zodiak łatwo zobaczyć na podstawie mojej dyskusji z nim. Typowy przestarzały i przeładowany testosteronem facet z pokolenia które na szczęście zmierza na śmietnik historii. Symbol patriarchatu w jego złym wydaniu. Jeszcze były wojskowy prawdopodobnie, a to już mówi chyba wszystko o człowieku. Dlatego tak chętnie cwaniakuje do młodych osób i wali teksty o odstrzałach.
Mówię tylko że w razie czego, jakbym musiał. Zamierzam uciekać właśnie dlatego, żeby nie musieć znosić towarzystwa osób, które nazywają innych "ścierwem do odstrzału".
23,287 2023-12-31 14:38:41
JuliaUK33 napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:Agnes, kim jest kolega zodiak łatwo zobaczyć na podstawie mojej dyskusji z nim. Typowy przestarzały i przeładowany testosteronem facet z pokolenia które na szczęście zmierza na śmietnik historii. Symbol patriarchatu w jego złym wydaniu. Jeszcze były wojskowy prawdopodobnie, a to już mówi chyba wszystko o człowieku. Dlatego tak chętnie cwaniakuje do młodych osób i wali teksty o odstrzałach.
Mówię tylko że w razie czego, jakbym musiał. Zamierzam uciekać właśnie dlatego, żeby nie musieć znosić towarzystwa osób, które nazywają innych "ścierwem do odstrzału".
A wiesz,ze chyba Rak jest niepelnoletni, bo Agnes napisala "mlody,zagubiony, chlopiec" . To my wszyscy z dzieciakiem piszemy tutaj. Wogole niech ktos napisze do regulaminu forum i niech wszystkich nieletnich z tad wyrzuca,bo ja nie mam zamiaru miec problemow z prawem,bo my z nim na tematy milosne piszemy to jest zakazane tak do dzieci pisac. Wogole gdzie sa jego rodzice ,ze sobie siedzi na forum dla doroslych... a co do wyzywania to masz racje
23,288 2023-12-31 14:49:43
ChuopskiChłop napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:To jednak pojdziesz do wojska jak bedzie wojna? Pisales, ze bedziesz uciekac
A wiesz,ze chyba Rak jest niepelnoletni, bo Agnes napisala "mlody,zagubiony, chlopiec" . To my wszyscy z dzieciakiem piszemy tutaj. Wogole niech ktos napisze do regulaminu forum i niech wszystkich nieletnich z tad wyrzuca,bo ja nie mam zamiaru miec problemow z prawem,bo my z nim na tematy milosne piszemy to jest zakazane tak do dzieci pisac. Wogole gdzie sa jego rodzice ,ze sobie siedzi na forum dla doroslych... a co do wyzywania to masz racje
Raka jest pełnoletni.
23,289 2023-12-31 14:53:43
JuliaUK33 napisał/a:ChuopskiChłop napisał/a:Mówię tylko że w razie czego, jakbym musiał. Zamierzam uciekać właśnie dlatego, żeby nie musieć znosić towarzystwa osób, które nazywają innych "ścierwem do odstrzału".
Raka jest pełnoletni.
Serio? To czemu Agnes napisala "mlody chlopiec " czy jakos tak?... no,ale jak jest pelnoletni to dobrze kamien z serca mi zlecial, bo sie balam, ze moze pisze na tematy milosne razem z innymi z dzieciakiem. Normalnie to takich bym zablkokowala w sekunde,ale tu chyba tak sie nie da i kazdy tu moze przychodzic
23,290 2023-12-31 14:54:15
Lady Loka napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:A wiesz,ze chyba Rak jest niepelnoletni, bo Agnes napisala "mlody,zagubiony, chlopiec" . To my wszyscy z dzieciakiem piszemy tutaj. Wogole niech ktos napisze do regulaminu forum i niech wszystkich nieletnich z tad wyrzuca,bo ja nie mam zamiaru miec problemow z prawem,bo my z nim na tematy milosne piszemy to jest zakazane tak do dzieci pisac. Wogole gdzie sa jego rodzice ,ze sobie siedzi na forum dla doroslych... a co do wyzywania to masz racje
Raka jest pełnoletni.
Serio? To czemu Agnes napisala "mlody chlopiec " czy jakos tak?... no,ale jak jest pelnoletni to dobrze kamien z serca mi zlecial, bo sie balam, ze moze pisze na tematy milosne razem z innymi z dzieciakiem. Normalnie to takich bym zablkokowala w sekunde,ale tu chyba tak sie nie da i kazdy tu moze przychodzic
Bo jest młodszy od niej, myśl dziewczyno, to naprawdę nie jest takie trudne.
23,291 2023-12-31 14:57:29
JuliaUK33 napisał/a:Lady Loka napisał/a:Raka jest pełnoletni.
Bo jest młodszy od niej, myśl dziewczyno, to naprawdę nie jest takie trudne.
Acha to rozumiem teraz
23,292 2023-12-31 15:08:59
Boze tylko mnie nie straszcie, ze Rak jest niepelnoletni i ja tutaj z innymi pisze na milosne tematy z osoba nieletnia. Ja myslalam, ze on jest dorosly, ale jak napisalas "mlody, zagubiony chlopiec " to czemu na tym forum nie ma granicy wiekowej sie zapytuje. Przychodza jakies dzieciaki i doroslych udaja
Oczywiście, że jest granica wiekowa. Jak nic w regulaminie zostało napisane, że forum jest dla osób pełnoletnich.
(...) Brzydziłbym się stając z tobą w jednym szeregu w razie wojny.
Nie usprawiedliwiam w żadnej mierze, ale tak serio, serio zapytam - Twoja wypowiedź jakoś bardzo różni się od tej, do której się odnosisz?
23,293 2023-12-31 15:12:20
JuliaUK33 napisał/a:Boze tylko mnie nie straszcie, ze Rak jest niepelnoletni i ja tutaj z innymi pisze na milosne tematy z osoba nieletnia. Ja myslalam, ze on jest dorosly, ale jak napisalas "mlody, zagubiony chlopiec " to czemu na tym forum nie ma granicy wiekowej sie zapytuje. Przychodza jakies dzieciaki i doroslych udaja
Oczywiście, że jest granica wiekowa. Jak nic w regulaminie zostało napisane, że forum jest dla osób pełnoletnich.
ChuposkiChłop napisał/a:(...) Brzydziłbym się stając z tobą w jednym szeregu w razie wojny.
Nie usprawiedliwiam w żadnej mierze, ale tak serio, serio zapytam - Twoja wypowiedź jakoś bardzo różni się od tej, do której się odnosisz?
To dobrze, ze jest granica wiekowa na forum... no wlasnie oni oboje maja wredne odzywki a przyganial kociol garnkowi
23,294 2023-12-31 15:21:19
2odiak napisał/a:Bo wiedza jakim jesteś ścierwem do odstarzału i ci już tylko przytakują XD Jak nie umiesz wyłapać takich prostych niuansów , to w życiu jesteś skończony jak Wojtek co chciał być Albertem królem XD W pewnym momencie każdy daje sobie spokój......... I sie tylko śmieje pod nosem XD
Na forum nie ma moderatora ale w Polsce jest jeszcze prawo, które nie pozwala na takie traktowanie młodych zagubionych chłopców. Ty nic o nim nie wiesz, a nazywasz go "ścierwem do odstrzału" Jakim prawem? Piszesz tutaj o jakimś wojsku - czy masz na myśli tych bydlaków którzy potrafili zniszczyć i upodlić ludzi oddanych pod ich komendę? A może sam byłeś jednym z nich? Może w ten sposób traktujesz młodzież z która masz do czynienia w realu?Ja się bardzo poważnie zastanawiam nad zgłoszeniem tego incydentu do prokuratury, bo może ktoś powinien lepiej Ci się przyjrzeć. Zbadać jakim człowiekiem jest osoba, która zajmuje się młodymi ludźmi ( o ile to prawda) i jednocześnie prezentuje tutaj tego typu poglądy.
Kim Ty jesteś?Jak znajdę czas to sobie przeczytam Twoje wcześniejsze posty i zastanowię się co zrobić. Może rodzice powinni wiedzieć kto zajmuje się ich dziećmi, kto ich trenuje. Może władze klubu powinny poznać Twoje prawdziwe poglądy, które tak szczerze tu przedstawiłeś.
Jesteś na celowniku!
Dawno nie miałaś faceta, co Agnes? 2odiak nic złego nie napisał, a tylko ujął sprawę po męsku. Nigdy w szkole nie byłaś, że nie wiesz co znaczy, że ktoś jest do odstrzału? Miałam i w gimnazjum i w liceum i na studiach (w pracy już nie, bo nikt się z nimi nie patyczkuje i ich wywala na zbity pysk) takich bumelantów. Wszyscy winni ich niepowodzeniom, tylko nie oni. A żeby wziąć się do pracy? Zapomnij. I tak właśnie byli traktowani, jak napisał 2odiak. Jak takie cipcie do odstrzału. Początkowo próbowali uczyć, wymagać czegoś, ale potem już nikt i nic od nich nie wymagał, stawiali im 2 lub 3 za samą obecność i przeciskali ich dalej, bo wiedzieli, że w życiu nie osiągną niczego i jedyne do czego się nadają to pchanie wózków w marketach.
Od kilku tygodni poczytuję to forum w miarę regularnie i mam niezły ubaw. Bo jest tu parę takich życiowych pizdeczek jak ChuopskiChłop, Raka, Nowe_otwarcie, Shinigami co gówno osiągnęli w życiu, a stale forsują swoje wizje wszechświata i tego jak działają relacje damsko-męskie jakby byli super znawcami. Są i potakiwacze, bez charakteru i własnego zdania jak Herne czy pasławek.
No nie moge. Jakim trzeba być przegranym frustratem, żeby wytykać facetowi, ze jest przeładowany testosteronem?
23,295 2023-12-31 15:29:14
Dawno nie miałaś faceta, co Agnes?
2odiak nic złego nie napisał, a tylko ujął sprawę po męsku. Nigdy w szkole nie byłaś, że nie wiesz co znaczy, że ktoś jest do odstrzału? Miałam i w gimnazjum i w liceum i na studiach (w pracy już nie, bo nikt się z nimi nie patyczkuje i ich wywala na zbity pysk) takich bumelantów. Wszyscy winni ich niepowodzeniom, tylko nie oni. A żeby wziąć się do pracy? Zapomnij. I tak właśnie byli traktowani, jak napisał 2odiak. Jak takie cipcie do odstrzału. Początkowo próbowali uczyć, wymagać czegoś, ale potem już nikt i nic od nich nie wymagał, stawiali im 2 lub 3 za samą obecność i przeciskali ich dalej, bo wiedzieli, że w życiu nie osiągną niczego i jedyne do czego się nadają to pchanie wózków w marketach.
Od kilku tygodni poczytuję to forum w miarę regularnie i mam niezły ubaw. Bo jest tu parę takich życiowych pizdeczek jak ChuopskiChłop, Raka, Nowe_otwarcie, Shinigami co gówno osiągnęli w życiu, a stale forsują swoje wizje wszechświata i tego jak działają relacje damsko-męskie jakby byli super znawcami. Są i potakiwacze, bez charakteru i własnego zdania jak Herne czy pasławek.
No nie moge. Jakim trzeba być przegranym frustratem, żeby wytykać facetowi, ze jest przeładowany testosteronem?
XD
Ładnie się przedstawiłaś, mamy gościa z przerostem testosteronu, to i przyszła kobieca zwolenniczka "męskości", znaczy się patriarchatu. Jakbyś trochę uważnie czytała, to wiedziałabyś że mam poglądy lewicowe i ogólnie do mnie taka wizja nie przemawia.
Dobre też z tymi ocenami, 9 miejsce na swoim roku na studiach ale walisz mi teksty o jakiś 2 czy 3 xD Wiesz, powiem przewrotnie że to właśnie takie lebiegi z czasów szkolnych ze słabymi ocenami paradoksalnie dobrze radzą sobie w życiu, a ci którzy spędzali czas na nauce a nie socjalizacji właśnie siedzą na takich forach.
23,296 2023-12-31 15:32:30
Różni się i to sporo. On komuś zasunął że jest do odstrzału, a ja tylko napisałem że wolę ludzi takich jak on zdecydowanie unikać.
23,297 2023-12-31 15:35:24
Agnes76 napisał/a:2odiak napisał/a:Bo wiedza jakim jesteś ścierwem do odstarzału i ci już tylko przytakują XD Jak nie umiesz wyłapać takich prostych niuansów , to w życiu jesteś skończony jak Wojtek co chciał być Albertem królem XD W pewnym momencie każdy daje sobie spokój......... I sie tylko śmieje pod nosem XD
Jesteś na celowniku!
2odiak nic złego nie napisał, a tylko ujął sprawę po męsku. Nigdy w szkole nie byłaś, że nie wiesz co znaczy, że ktoś jest do odstrzału? Miałam i w gimnazjum i w liceum i na studiach (w pracy już nie, bo nikt się z nimi nie patyczkuje i ich wywala na zbity pysk) takich bumelantów. Wszyscy winni ich niepowodzeniom, tylko nie oni. A żeby wziąć się do pracy? Zapomnij. I tak właśnie byli traktowani, jak napisał 2odiak. Jak takie cipcie do odstrzału. Początkowo próbowali uczyć, wymagać czegoś, ale potem już nikt i nic od nich nie wymagał, stawiali im 2 lub 3 za samą obecność i przeciskali ich dalej, bo wiedzieli, że w życiu nie osiągną niczego i jedyne do czego się nadają to pchanie wózków w marketach.
A skad wiesz, ze Agnes dawno nikogo nie miala? No ja tez mialam duzo 2 w szkole, a teraz bede miec wlasna dzialalnosc,bo mnie sie w szkole uczyc nie chcialo,bo nudy byly,ale mnie nikt za to nie wyzywal,bo duzo kolezanek mialam
23,298 2023-12-31 15:35:32
Użytkownik @2odiak, to typowy beciak z poprzedniej epoki.
23,299 2023-12-31 15:37:01
Bo jest tu parę takich życiowych pizdeczek jak ChuopskiChłop, Raka, Nowe_otwarcie, Shinigami co gówno osiągnęli w życiu
Mam rozumieć, że Ty dużo osiągnełaś już?
23,300 2023-12-31 15:40:03
Użytkownik @2odiak, to typowy beciak z poprzedniej epoki.
Co to jest ten beciak? Wogole co to za glupie nazwy sa
23,301 2023-12-31 15:40:57
Dobrze sobie radzą w życiu? Dzieciaczku, ty siedzisz na forum dla kobiet udowadniając swoją zajebistość, a jedynego cycka jakiego widziałeś na żywo, to był twojej matki jak cię karmiła.
Tak - jestem kobietą, która lubi mężczyzn. MĘŻCZYZN. Nie płaczących nad swoją niedolą maminsynków. Pewny swojej wartości facet co najwyżej parsknie ze śmiechu pod nosem, a nie obraża się na cały świat tupiąc nóżką wspominając coś o brzydzeniu się stając w jednym szeregu z jakimś anonem z internetu. Przecież to jest żałosne.
23,302 2023-12-31 15:41:40
Zodiakowi chyba nerwy puściły albo był po %% że sobie poużywał trochę w pisaniu wczoraj...ale rozumiem frustrację, bo Raka we mnie też ją wzbudza co jest zupełnie naturalne jako że chłop gra w "tak, ale" od 5 lat.
Ja tam uważam, że na takie życie w niebycie też trzeba mieć warunki. Jeżeli te wszystkie ziomeczki typu Shini, Raka czy Chuopski naprawdę chcieliby zmienić coś w swoim życiu, to by zmienili. Jest coś takiego jak koszt alternatywny którego oni za cholerę nie chcą ponieść.
BTW, Chuopski, w swoim peaku ważyłem 130kg przy wzroście 173, doskonale wiem jak to jest być grubym i niewidocznym, ale Twoje gadanie że jestem "picky eater" to sobie możesz między bajki włożyć. Wszystko da się zmienić, wystarczy wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
23,303 2023-12-31 15:44:20
Wszystko da się zmienić, wystarczy wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
Ale im się nie chce. Będą latami biadolić jak to im źle, albo będą udowadniać jacy to oni nie są wspaniali, choć realnie będą w czarnej dupie.
23,304 2023-12-31 15:45:47 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-12-31 15:46:11)
Zodiakowi chyba nerwy puściły albo był po %% że sobie poużywał trochę w pisaniu wczoraj...ale rozumiem frustrację, bo Raka we mnie też ją wzbudza co jest zupełnie naturalne jako że chłop gra w "tak, ale" od 5 lat.
Ja tam uważam, że na takie życie w niebycie też trzeba mieć warunki. Jeżeli te wszystkie ziomeczki typu Shini, Raka czy Chuopski naprawdę chcieliby zmienić coś w swoim życiu, to by zmienili. Jest coś takiego jak koszt alternatywny którego oni za cholerę nie chcą ponieść.
BTW, Chuopski, w swoim peaku ważyłem 130kg przy wzroście 173, doskonale wiem jak to jest być grubym i niewidocznym, ale Twoje gadanie że jestem "picky eater" to sobie możesz między bajki włożyć. Wszystko da się zmienić, wystarczy wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
Ja tez bylam gruba przy 165 wazylam 59 kg ,ale schudlam na szczescie to sie da schudnac tylko trzeba motywacji, a jak jest to spowodowana choroba to do lekarza trzeba isc
23,305 2023-12-31 15:46:33
Foxterier napisał/a:Wszystko da się zmienić, wystarczy wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
Ale im się nie chce. Będą latami biadolić jak to im źle, albo będą udowadniać jacy to oni nie są wspaniali, choć realnie będą w czarnej dupie.
Wróć też uwagę że pisanie tutaj jest dla tych chłopaków czasami jedyną formą kontaktu z kimkolwiek, bo pomimo ich rzekomej zajebistosci w Realu nie mają do kogo gęby otworzyć.
23,306 2023-12-31 15:48:37
Wiewiórka Basia napisał/a:Foxterier napisał/a:Wszystko da się zmienić, wystarczy wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
Wróć też uwagę że pisanie tutaj jest dla tych chłopaków czasami jedyną formą kontaktu z kimkolwiek, bo pomimo ich rzekomej zajebistosci w Realu nie mają do kogo gęby otworzyć.
Skad wiesz?
23,307 2023-12-31 15:52:58
Agnes76 napisał/a:2odiak napisał/a:Bo wiedza jakim jesteś ścierwem do odstarzału i ci już tylko przytakują XD Jak nie umiesz wyłapać takich prostych niuansów , to w życiu jesteś skończony jak Wojtek co chciał być Albertem królem XD W pewnym momencie każdy daje sobie spokój......... I sie tylko śmieje pod nosem XD
Jesteś na celowniku!
Do bumelanta mi daleko, zawsze dobrze się uczyłem i nigdy niczego za darmo nie dostałem, za to znałem wielu takich bananowców.
23,308 2023-12-31 15:54:36
Wiewiórka Basia napisał/a:Foxterier napisał/a:Wszystko da się zmienić, wystarczy wziąć odpowiedzialność za swoje życie.
Akurat mam do kogo, zresztą właśnie się zbieram na imprezę sylwestrową ze znajomymi
23,309 2023-12-31 15:57:02
Foxterier napisał/a:Wiewiórka Basia napisał/a:Ale im się nie chce. Będą latami biadolić jak to im źle, albo będą udowadniać jacy to oni nie są wspaniali, choć realnie będą w czarnej dupie.
Akurat mam do kogo, zresztą właśnie się zbieram na imprezę sylwestrową ze znajomymi
Ja tez mam dzis imprezke, ale dopiero tak o 4 zaczne sie szykowac
23,310 2023-12-31 15:57:21
Chłopski, przypomnij czy dobrze pamietam, te Twoje super studia, na ktorych byles 9, to byla europeistyka czy coś pokrewnego? I tak wiele Ci to dalo, ze siedzisz w jakims markecie i wykladasz towar i kasujesz ludziom zakupy? Czy coś sie zmnieło?
Zacząłeś juz dbać o swoje zdrowie? Odstawileś czekoladę?
23,311 2023-12-31 15:59:35 Ostatnio edytowany przez Wiewiórka Basia (2023-12-31 16:00:00)
Chłopski, przypomnij czy dobrze pamietam, te Twoje super studia, na ktorych byles 9, to byla europeistyka czy coś pokrewnego? I tak wiele Ci to dalo, ze siedzisz w jakims markecie i wykladasz towar i kasujesz ludziom zakupy? Czy coś sie zmnieło?
No to go podsumowałaś
23,312 2023-12-31 16:02:40
Ja czekolady nigdy nie odstawie,na szczescie nie powoduje u.mnie tycia, bo schudlam i codzien jem czekolade a nie tyje, bo jestem uzalezniona
23,313 2023-12-31 16:06:00 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-12-31 16:07:27)
Lady Loka napisał/a:Chłopski, przypomnij czy dobrze pamietam, te Twoje super studia, na ktorych byles 9, to byla europeistyka czy coś pokrewnego? I tak wiele Ci to dalo, ze siedzisz w jakims markecie i wykladasz towar i kasujesz ludziom zakupy? Czy coś sie zmnieło?
No to go podsumowałaś
Jeśli ktoś myśli że studia na europeistyce na jednym z topowych uniwerków tego kraju są takie proste, to zapraszam 130 osób zaczynało, 40 kończyło - u moich znajomych na Politechnice były bardzo podobne wyniki
Lady Loka, nie siedzę na kasie już, to na początku było, teraz zajmuję się głównie obsługą klienta - reklamacje, towar, zwroty itp. Jestem na ostatnim stanowisku przed zastępcą kierownika. Szkoda tylko że kasa jest taka se.
Wczoraj tak właśnie gadałem w robocie, że wielu ludzi myśli że tym na kasie się coś nie udało, oj bardzo byście się zdziwili jak byście zobaczyli jacy ludzie potrafią tu trafiać. Mi jedyne co się nie udało, to uwaga, miałem czelność mieć depresję z dość ciężkim przebiegiem, dlatego też wybrałem na początek jakąś nieco mniej wymagającą robotę.
23,314 2023-12-31 16:07:28
Wiewiórka Basia napisał/a:Lady Loka napisał/a:Chłopski, przypomnij czy dobrze pamietam, te Twoje super studia, na ktorych byles 9, to byla europeistyka czy coś pokrewnego? I tak wiele Ci to dalo, ze siedzisz w jakims markecie i wykladasz towar i kasujesz ludziom zakupy? Czy coś sie zmnieło?
No to go podsumowałaś
Jeśli ktoś myśli że studia na europeistyce na jednym z topowych uniwerków tego kraju są takie proste, to zapraszam
130 osób zaczynało, 40 kończyło - u moich znajomych na Politechnice były bardzo podobne wyniki
Lady Loka, nie siedzę na kasie już, to na początku było, teraz zajmuję się głównie obsługą klienta - reklamacje, towar, zwroty itp. Jestem na ostatnim stanowisku przed zastępcą kierownika.
Wczoraj tak właśnie gadałem w robocie, że wielu ludzi myśli że tym na kasie się coś nie udało, oj bardzo byście się zdziwili jak byście zobaczyli jacy ludzie potrafią tu trafiać.
Ja wogole nie bylam na studiach
23,315 2023-12-31 16:08:52 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-12-31 16:10:01)
Dobrze sobie radzą w życiu? Dzieciaczku, ty siedzisz na forum dla kobiet udowadniając swoją zajebistość, a jedynego cycka jakiego widziałeś na żywo, to był twojej matki jak cię karmiła. smile
Tak - jestem kobietą, która lubi mężczyzn. MĘŻCZYZN. Nie płaczących nad swoją niedolą maminsynków. Pewny swojej wartości facet co najwyżej parsknie ze śmiechu pod nosem, a nie obraża się na cały świat tupiąc nóżką wspominając coś o brzydzeniu się stając w jednym szeregu z jakimś anonem z internetu. Przecież to jest żałosne.
Podejrzewam, że jesteś 2odiakiem, lub innym użytkownikiem na drugim koncie, co więcej muczy, a mało mleka daje. Jakoś musi odreagować, bo żona/dziewczyna/narzeczona może założyła szlaban na dupę.
PS. Może to Ted na kolejnym koncie?
dla tych chłopaków czasami jedyną formą kontaktu z kimkolwiek
Mam znajomych, ale tylko płci męskiej.
Co to jest ten beciak? Wogole co to za glupie nazwy sa
Określenie faceta, który w tym przypadku - uważa się za wzór. Że on spełnił swoją rolę.
@Chłopski
Ja ważyłem 105-110kg i schudłem do 85/85+. Z XL na L zmieniłem koszulki. Wystarczyło pójść na siłownię.
23,316 2023-12-31 16:10:29
To mnie daleko jeszcze, 103 przy 183. Dietę mam jaką mam, mógłbym coś zmienić ale ja się dobrze czuję sam ze sobą i wiem że jestem w pełni za to odpowiedzialny. Gra ma takie zasady jakie ma, ja ich nie akceptuje i nie uczestniczę już w niej, prosta sprawa. Już to kilka razy pisałem, ja już sam nie bawię się w szukanie kobiet, bardziej lubię sobie w wolnej chwili stanąć po stronie chłopaków z problemami, i rzuca mnie o ścianę jak widzę totalne niezrozumienie waszego pokolenia wobec wyzwań nowych czasów.
23,317 2023-12-31 16:11:06
Lady Loka napisał/a:Chłopski, przypomnij czy dobrze pamietam, te Twoje super studia, na ktorych byles 9, to byla europeistyka czy coś pokrewnego? I tak wiele Ci to dalo, ze siedzisz w jakims markecie i wykladasz towar i kasujesz ludziom zakupy? Czy coś sie zmnieło?
Ja czekolady nigdy nie odstawie,na szczescie nie powoduje u.mnie tycia, bo schudlam i codzien jem czekolade a nie tyje, bo jestem uzalezniona
Nikt nie pytał.
23,318 2023-12-31 16:13:03
Mam znajomych, ale tylko płci męskiej.
@Chłopski
Ja ważyłem 105-110kg i schudłem do 85/85+. Z XL na L zmieniłem koszulki. Wystarczyło pójść na siłownię.
Też mam, też same chłopy w różnym wieku. Jakoś z laskami nigdy się nie dogadywałem, miałem wprawdzie dziewczynę króciutko w gimnazjum i trochę koleżanek w okresie miedzy gimbazą i studiami, ale jakoś zawsze wolałem z opami się kumplować.
Nad siłką też się zastanawiam, po prostu sam dla siebie, dla zwykłego wzmocnienia.
23,319 2023-12-31 16:13:54
Wiewiórka Basia napisał/a:Lady Loka napisał/a:Chłopski, przypomnij czy dobrze pamietam, te Twoje super studia, na ktorych byles 9, to byla europeistyka czy coś pokrewnego? I tak wiele Ci to dalo, ze siedzisz w jakims markecie i wykladasz towar i kasujesz ludziom zakupy? Czy coś sie zmnieło?
No to go podsumowałaś
Jeśli ktoś myśli że studia na europeistyce na jednym z topowych uniwerków tego kraju są takie proste, to zapraszam
130 osób zaczynało, 40 kończyło - u moich znajomych na Politechnice były bardzo podobne wyniki
Lady Loka, nie siedzę na kasie już, to na początku było, teraz zajmuję się głównie obsługą klienta - reklamacje, towar, zwroty itp. Jestem na ostatnim stanowisku przed zastępcą kierownika. Szkoda tylko że kasa jest taka se.
Wczoraj tak właśnie gadałem w robocie, że wielu ludzi myśli że tym na kasie się coś nie udało, oj bardzo byście się zdziwili jak byście zobaczyli jacy ludzie potrafią tu trafiać. Mi jedyne co się nie udało, to uwaga, miałem czelność mieć depresję z dość ciężkim przebiegiem, dlatego też wybrałem na początek jakąś nieco mniej wymagającą robotę.
Nie powiedzialam, ze się nie udało. Zwyczajnie uważam, ze chwalenie się studiami, ktore guzik Ci dały, bo pracujesz za slabą kasę w markecie, jest średnio miarodajne.
23,320 2023-12-31 16:13:58
W trzech akapitach postawiłeś trzy tezy:
1) europeistyka to trudny i szanowany kierunek ( w domyśle perspektywiczny, dający pracę i zarobki)
2) chwalisz się awansami w pracy niewymagającej żadnych kwalifikacji
3) podkreślasz brak kwalifikacji do podjęcia swojej ścieżki zawodowej, którą może obrać byle kto, włączając w to ludzi po przejściach i z problemami z psychiką
To gdzie są te twoje osiągnięcia prawdziwego mężczyzny?
23,321 2023-12-31 16:15:28
Do userów. Przypadkiem Ted, to nie był Be.?
23,322 2023-12-31 16:15:45
ChuopskiChłop napisał/a:Jeśli ktoś myśli że studia na europeistyce na jednym z topowych uniwerków tego kraju są takie proste, to zapraszam
1) europeistyka to trudny i szanowany kierunek ( w domyśle perspektywiczny, dający pracę i zarobki)
3) podkreślasz brak kwalifikacji do podjęcia swojej ścieżki zawodowej, którą może obrać byle kto, włączając w to ludzi po przejściach i z problemami z psychikąTo gdzie są te twoje osiągnięcia prawdziwego mężczyzny?
Europestika to o Europie jest czy co?
23,323 2023-12-31 16:17:05
Be jak beciak?
23,324 2023-12-31 16:17:17
Tak
23,325 2023-12-31 16:20:23
gman98v2 napisał/a:Do userów. Przypadkiem Ted, to nie był Be.?
Be jak beciak?
Taki użytkownik "Be.", nie beciak.
23,326 2023-12-31 16:20:41
Podejrzewam, że jesteś 2odiakiem, lub innym użytkownikiem na drugim koncie, co więcej muczy, a mało mleka daje. Jakoś musi odreagować, bo żona/dziewczyna/narzeczona może założyła szlaban na dupę.
PS. Może to Ted na kolejnym koncie?
Widzę prawda boli bardziej niż nadszarpnięty napletek po całonocnym maratonie masturbacyjnym Chłopaki sami się wsypali. Żadnych kontaktów z kobietami, praca bez kwalifikacji i perspektyw.
A robicie wyrzuty innym, że są bardziej męscy, że odnieśli sukces, że ktoś ma udane życie seksualne, że są kobiety, które mają wymagania i własne zdanie.
Jak wy patrzycie w lustro? Nie wstyd wam?
23,327 2023-12-31 16:21:19
JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:Do userów. Przypadkiem Ted, to nie był Be.?
Be jak beciak?
Taki użytkownik "Be.", nie beciak.
Acha
23,328 2023-12-31 16:21:33
3) podkreślasz brak kwalifikacji do podjęcia swojej ścieżki zawodowej, którą może obrać byle kto, włączając w to ludzi po przejściach i z problemami z psychikąTo gdzie są te twoje osiągnięcia prawdziwego mężczyzny?
Wiadomka, prawdziwy facet musi zarabiać 20k, mieć 4 kierunki studiów, a praca niewymagająca kwalifikacji jest bezwartościowa.
Ale z ciebie pustak-ambitniak, serio, z tych punktów które dałaś łatwo wyczuć jakie masz priorytety (zwierzęce), a każdego kto ma odwagę myśleć inaczej mieszasz z błotem.
23,329 2023-12-31 16:23:10
Jak wy patrzycie w lustro? Nie wstyd wam?
Jedyne czego się wstydzę, to tego, że muszę żyć wśród ludzi nie umiejących docenić spokojnego i prostego życia, wśród zwierzęcych ambitniaków dla których liczy się kasa, władza i pozycja społeczna.
23,330 2023-12-31 16:24:14
Wiewiórka Basia napisał/a:W trzech akapitach postawiłeś trzy tezy:
Wiadomka, prawdziwy facet musi zarabiać 20k, mieć 4 kierunki studiów, a praca niewymagająca kwalifikacji jest bezwartościowa.
Ale z ciebie pustak-ambitniak, serio, z tych punktów które dałaś łatwo wyczuć jakie masz priorytety (zwierzęce), a każdego kto ma odwagę myśleć inaczej mieszasz z błotem.
Nie musi miec 4 kierunki studiow i nie musi zarabiac 20 pieniedzy
23,331 2023-12-31 16:24:59
Nie powiedzialam, ze się nie udało. Zwyczajnie uważam, ze chwalenie się studiami, ktore guzik Ci dały, bo pracujesz za slabą kasę w markecie, jest średnio miarodajne.
Szczerze mówiąc to ciekawe były te studia dosyć, i tak między bogiem a prawdą nie żałuję ich ukończenia. Nie kierowałem się przy ich wyborze tym, żeby mieć z tego worek złota. Ja mam nieco inne priorytety w życiu.
23,332 2023-12-31 16:27:06
Czy ci się to podoba, czy nie, to żyjemy w realiach kapitalizmu. Jak nie zarobisz - nie będziesz miał nic poza minimum socjalnym ufundowanym przez...podatki tych pracujących. To nie kwestia priorytetów czy odwagi myślenia. Przegrałeś w zasadzie wszystko - ani rodziny własnej nie masz, ani zarobków, ani statusu, ani nawet przygodnych miłości. I próbujesz wmawiać chyba sobie (bo nikt inny w to nie wierzy), że to kwestia priorytetów, wyboru i odwagi.
23,333 2023-12-31 16:28:32
Żadnych kontaktów z kobietami
Nie znasz (lub znasz) moją sytuację z moim poprzednich postów.
praca bez kwalifikacji i perspektyw
Nie narzekam na kasę, mimo że nie śpię na pieniądzach dosłownie.
23,334 2023-12-31 16:28:56
Lady Loka napisał/a:Nie powiedzialam, ze się nie udało. Zwyczajnie uważam, ze chwalenie się studiami, ktore guzik Ci dały, bo pracujesz za slabą kasę w markecie, jest średnio miarodajne.
Szczerze mówiąc to ciekawe były te studia dosyć, i tak między bogiem a prawdą nie żałuję ich ukończenia. Nie kierowałem się przy ich wyborze tym, żeby mieć z tego worek złota. Ja mam nieco inne priorytety w życiu.
Paca za najniższe stawki i masturbacja?
I ty się zastanawiasz jeszcze czemu cię żadna nie chciała?
23,335 2023-12-31 16:29:03
Świetnie. Tyle, ze według Ciebie to "myslenie inaczej" to głównie Twoje wlasne lenistwo. Więc to żadna odwaga.