Facet cały czas nieudolnie porównuje mnie do swojej siostry... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet cały czas nieudolnie porównuje mnie do swojej siostry...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Facet cały czas nieudolnie porównuje mnie do swojej siostry...

Jestem w związku niecały rok. Wszystko dobrze się układa, jednak kiedy dochodzi do sprzeczki, ostrej wymiany zdań on cały czas porównuje mnie ze swoją siostrą. To dotyczy wielu rzeczy np sposobu ubierania się, tego że ona studiuje, pracuje i jeszcze ma czas na chłopaka, a ja tylko studiuje i nie mam na nic czasu. Że ona jest bardzo zaradną dziewczyną że umie to i to i to....Nie wiem czy on robi to już z braku argumentów, czy jego siostra jest dla niego wzorcem i ideałem kobiety ? Wczoraj strasznie się pokłociliśmy, nie moge znieść dłużej tych porównań, facet najwidoczniej ma to gdzieś, bo tłumaczenia nie dociarają do niego. Ja mam 23 lata on 24. Dodam, że jestem jego drugą partnerką w życiu i może nie ma żadnego porównania. Jak reagować na takie teksty? Szkoda niestety przez taką głupotę niszczyć fajną relacje i odchodzić. Macie jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet cały czas nieudolnie porównuje mnie do swojej siostry...

Ja mam pomysł: skończ z pozwalaniem na okazywanie braku szacunku wobec siebie smile.

3

Garance_30 napisał/a:

Ja mam pomysł: skończ z pozwalaniem na okazywanie braku szacunku wobec siebie smile.

On ma do mnie bardzo duży szacunek, jednak mówi to tylko w kłótni. Nie stać go na inne racjonalne argumenty tylko cały czas przytacza swoją siostre, jakby to ona była jakimś wyznacznikiem wszystkiego.

4

Justyna2 napisał/a:
Garance_30 napisał/a:

On ma do mnie bardzo duży szacunek, jednak mówi to tylko w kłótni. Nie stać go na inne racjonalne argumenty tylko cały czas przytacza swoją siostre, jakby to ona była jakimś wyznacznikiem wszystkiego.

Tylko wydaje ci się że ta relacja jest taka fajna, {b]on w kłótni mówi to co tak naprawdę o tobie myśli{/b]. Garance_30 ma rację, on cie nie szanuje.
Jak sama zauważyłaś to   siostra jest  dla niego wzorem i ideałem nie ty,  jak z tym nic nie zrobisz będziesz już zawsze na gorszej pozycji.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Facet cały czas nieudolnie porównuje mnie do swojej siostry...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024