Beta-bankomatem zostaje przeważnie facet, co im wcześniej się nie podobał.
20,801 2023-08-27 13:17:06
20,802 2023-08-27 13:18:39
Beta-bankomatem zostaje przeważnie facet, co im wcześniej się nie podobał.
Jeszcze nie widzialam beta bankomatu a wyplacam pieniadze z roznych bankomatow
20,803 2023-08-27 13:18:46
Ja sie w takie cos nie bawie jak mnie sie ktos podoba to mowie
Julka - słoneczko, twój facet ożenił się za twoimi plecami i nawet się nie połapałaś, choć chwilę wcześniej peany pisałaś o muzułmanach.
Nie masz nic. Absolutnie nic do zaoferowania i nie stanowisz materiału na równorzędną partnerkę. Jesteś samotną mamuśką po 30stce, na zasiłku, niewyedukowaną, bezrobotną, bez perspektyw, negującą postęp i podstawową wiedzę, mieszkasz u koleżanki i czekasz na mieszkanie z pomocy społecznej. Ty nie masz wyjścia jak hurtowo rozdawać kontakt do siebie każdemu, kto wykaże zainteresowanie, bo to twoja jedyna strategia życiowa.
Już ci nasi forumowi incele są w lepszej sytuacji, bo oni są przynajmniej młodsi, pracują i mają pewną niezależność ekonomiczną, której tobie brak.
20,804 2023-08-27 13:19:55
gman98v2 napisał/a:Beta-bankomatem zostaje przeważnie facet, co im wcześniej się nie podobał.
20,805 2023-08-27 13:20:09
JuliaUK33 napisał/a:rakastankielia napisał/a:Jakbyś przez tydzień żyła jak przeciętny facet to już nigdy byś takich głupot nie pisała.
Nieprawda, bo ja akurat jestem madra to wiem jakbym zyla, zeby bylo dobrze
No już to widzę, jakby było dobrze, gdybyś przy każdej próbie poznania dziewczyny była odrzucana xd
Ja bym nie byla odrzucana, bo bym nie podchodzila po incelowsku do kobiet
20,806 2023-08-27 13:21:21
Panna de Jones napisał/a:Zabawa dla pryszczatych małolatów w udawanie, że chłopak wcale Ci się nie podoba i obserwowania kątem oka jak reaguje. Uprawiana mniej więcej w wieku szkoły podstawowej.
A że niektóre babki na tym etapie zostają do momentu zderzenia ze ścianą i zaczyna się gorączkowe łapanie beta-bankomatu, to już insza inszość
To chyba normalne że żadna nie chce gołodupca, którego sama miałaby utrzymywać.
20,807 2023-08-27 13:22:06
rakastankielia napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Nieprawda, bo ja akurat jestem madra to wiem jakbym zyla, zeby bylo dobrze
No już to widzę, jakby było dobrze, gdybyś przy każdej próbie poznania dziewczyny była odrzucana xd
Byłabyś, wystarczy, że nie wyglądałabyś jak model z okładki.
20,808 2023-08-27 13:22:55
Myślisz, że incel na początku od razu tak robił? To skutek, nie przyczyna. On nie ma wpływu, że jest gównem dla kobiet, dlatego jest tak traktowany od najmłodszych lat.
20,809 2023-08-27 13:22:59
gman98v2 napisał/a:Beta-bankomatem zostaje przeważnie facet, co im wcześniej się nie podobał.
To jest ten, na którym jest napis Jack Sparrow .
20,810 2023-08-27 13:23:08
JuliaUK33 napisał/a:rakastankielia napisał/a:No już to widzę, jakby było dobrze, gdybyś przy każdej próbie poznania dziewczyny była odrzucana xd
A wlasnie,ze bym wygladala, a po za tym akurat nie trzeba byc modelem z okladki
20,811 2023-08-27 13:24:20
JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:Beta-bankomatem zostaje przeważnie facet, co im wcześniej się nie podobał.
To jest ten, na którym jest napis Jack Sparrow
.
To pewnie jest pusty albo karte zezera
20,812 2023-08-27 13:24:32 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-08-27 13:25:39)
Jack Sparrow napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Zabawa dla pryszczatych małolatów w udawanie, że chłopak wcale Ci się nie podoba i obserwowania kątem oka jak reaguje. Uprawiana mniej więcej w wieku szkoły podstawowej.
A że niektóre babki na tym etapie zostają do momentu zderzenia ze ścianą i zaczyna się gorączkowe łapanie beta-bankomatu, to już insza inszość
Między szukaniem gołodupca a szukaniem zaradnego faceta, który utrzyma Ciebie, jest jeszcze cała masa zwyczajnych facetów. A akurat gołodupiec ma ogromne powodzenie, o ile jest przystojny.
rakastankielia napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ja bym nie byla odrzucana, bo bym nie podchodzila po incelowsku do kobiet
A wlasnie,ze bym wygladala, a po za tym akurat nie trzeba byc modelem z okladki
Nie wyglądałabyś, bo napisałem o tygodniu jako przeciętny facet. W tych czasach niestety trzeba być.
20,813 2023-08-27 13:24:47 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-08-27 13:25:42)
Jack Sparrow napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Zabawa dla pryszczatych małolatów w udawanie, że chłopak wcale Ci się nie podoba i obserwowania kątem oka jak reaguje. Uprawiana mniej więcej w wieku szkoły podstawowej.
Ale też facet nie chce utrzymywać kobiety po 30-stce. Co on w zamian dostaje, zmarszczki i obwisłe piersi? Dlatego lepiej sponsorować 20-letnie studentki, niż po ścianie utrzymywać.
20,814 2023-08-27 13:26:52
Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:A że niektóre babki na tym etapie zostają do momentu zderzenia ze ścianą i zaczyna się gorączkowe łapanie beta-bankomatu, to już insza inszość
Między szukaniem gołodupca a szukaniem zaradnego faceta, który utrzyma Ciebie, jest jeszcze cała masa zwyczajnych facetów. A akurat gołodupiec ma ogromne powodzenie, o ile jest przystojny.
Jaki z tego płynie morał? Nie jesteś przystojny, zacznij zarabiać dobrą kasę. Cały widz polega na tym, aby mieć jakiś atut a nie obrażać się na kobiety, że nie ma się niczego w charakterze wabika.
20,815 2023-08-27 13:28:28 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-27 13:32:38)
No "super" taki beta bankomat poligamiczny muslim jak eks Julki - absurd to był typowy samiec alfa a nie żaden beta
Wszystko wam się pierdoli i miesza
jeżeli już to rolę bety przejęło państwo nad Julką
20,816 2023-08-27 13:28:32
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:To chyba normalne że żadna nie chce gołodupca, którego sama miałaby utrzymywać.
Jaki z tego płynie morał? Nie jesteś przystojny, zacznij zarabiać dobrą kasę. Cały widz polega na tym, aby mieć jakiś atut a nie obrażać się na kobiety, że nie ma się niczego w charakterze wabika.
A guzik prawda nie byla bym z bogaczem, gdyby nie podobal mnie sie z wygladu
20,817 2023-08-27 13:29:01 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-08-27 13:29:58)
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:To chyba normalne że żadna nie chce gołodupca, którego sama miałaby utrzymywać.
Kasę to ja mogę zarabiać dla siebie, a nie dla jakiejś średniej kobiety po 200 przelotnych znajomościach, która wcześniej nawet by na mnie nie spojrzała. Szukam kobiety, która będzie chciała być ze mną dla mnie, a nie dla mojej kasy. Takiej, która nie zostawi mnie przy pierwszej okazji, tylko będzie ze mną na dobre i na złe.
PS. Widz to siedzi w kinie albo teatrze, względnie na trybunach
20,818 2023-08-27 13:29:19 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-27 13:30:12)
Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:A że niektóre babki na tym etapie zostają do momentu zderzenia ze ścianą i zaczyna się gorączkowe łapanie beta-bankomatu, to już insza inszość
Ale też facet nie chce utrzymywać kobiety po 30-stce. Co on w zamian dostaje, zmarszczki i obwisłe piersi? Dlatego lepiej sponsorować 20-letnie studentki, niż po ścianie utrzymywać.
Tym bardziej polecam zabranie się ostro do roboty i zarabianie dobrych pieniędzy, bo co 10 lat będzie musiał wymieniać na nowy model, a to będzie kosztować.
20,819 2023-08-27 13:31:04
Przeciez ty nie masz z czego utrzymywac zacznijmy od tego
20,820 2023-08-27 13:31:41
Panna de Jones napisał/a:Między szukaniem gołodupca a szukaniem zaradnego faceta, który utrzyma Ciebie, jest jeszcze cała masa zwyczajnych facetów. A akurat gołodupiec ma ogromne powodzenie, o ile jest przystojny.
Że babki bywają interesowne i niedostatki wyglądu można nadrobić u takich grubym portfelem to już wiemy. Tylko, że dla większości facetów jest to tym samym co prostytucja.
A po co komu starucha z cycami po wary i z warami po kolana? Gerontofilia się zdarza, ale raczej nie jest zbyt częsta.....
PS. Taki post w kontekście porównania mnie do bankomatu to jednakowoż strzał w kolano.
20,821 2023-08-27 13:31:57 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-27 13:32:20)
dubel
20,822 2023-08-27 13:32:55
Panna de Jones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Między szukaniem gołodupca a szukaniem zaradnego faceta, który utrzyma Ciebie, jest jeszcze cała masa zwyczajnych facetów. A akurat gołodupiec ma ogromne powodzenie, o ile jest przystojny.
Kasę to ja mogę zarabiać dla siebie, a nie dla jakiejś średniej kobiety po 200 przelotnych znajomościach, która wcześniej nawet by na mnie nie spojrzała. Szukam kobiety, która będzie chciała być ze mną dla mnie, a nie dla mojej kasy. Takiej, która nie zostawi mnie przy pierwszej okazji, tylko będzie ze mną na dobre i na złe.
A reszta w tanich romansidłach lub bajkach gdzie żyli dlugo i szczęśliwie nie niepokojeni przez prozę życia.
20,823 2023-08-27 13:33:08
Ale wtedy jest się bankomatem.
20,824 2023-08-27 13:34:08
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Jaki z tego płynie morał? Nie jesteś przystojny, zacznij zarabiać dobrą kasę. Cały widz polega na tym, aby mieć jakiś atut a nie obrażać się na kobiety, że nie ma się niczego w charakterze wabika.
A reszta w tanich romansidłach lub bajkach gdzie żyli dlugo i szczęśliwie nie niepokojeni przez prozę życia.
No ja wiem, że kobiety nie potrafią kochać, nie musisz tego potwierdzać.
20,825 2023-08-27 13:34:37
Panna de Jones napisał/a:Między szukaniem gołodupca a szukaniem zaradnego faceta, który utrzyma Ciebie, jest jeszcze cała masa zwyczajnych facetów. A akurat gołodupiec ma ogromne powodzenie, o ile jest przystojny.
Że babki bywają interesowne i niedostatki wyglądu można nadrobić u takich grubym portfelem to już wiemy. Tylko, że dla większości facetów jest to tym samym co prostytucja.
A po co komu starucha z cycami po wary i z warami po kolana? Gerontofilia się zdarza, ale raczej nie jest zbyt częsta.....
PS. Taki post w kontekście porównania mnie do bankomatu to jednakowoż strzał w kolano.
Faceci tez sa interesowni
20,826 2023-08-27 13:35:07 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-08-27 13:35:31)
+1
Nie rozumiem facetów, co mają kasę a biorą właśnie takie, co sypią się, jak skały w Afganistanie.
20,827 2023-08-27 13:35:43
Panna de Jones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Kasę to ja mogę zarabiać dla siebie, a nie dla jakiejś średniej kobiety po 200 przelotnych znajomościach, która wcześniej nawet by na mnie nie spojrzała. Szukam kobiety, która będzie chciała być ze mną dla mnie, a nie dla mojej kasy. Takiej, która nie zostawi mnie przy pierwszej okazji, tylko będzie ze mną na dobre i na złe.
Incele nie potrafia kochac
20,828 2023-08-27 13:36:18
Faceci tez sa interesowni
Siur.
Od ciebie np chcą, żebyś chętnie ssała i dobrze dupką kręciła. Bo po prostu nie masz nic innego do zaoferowania. Dlatego zostałaś sama. Z dzieckiem. I mieszkasz u koleżanki. A twój ostatni facet ożenił się z inną za twoimi plecami.
Tyle wygrać, nie?
20,829 2023-08-27 13:36:57
gman98v2 napisał/a:Panna de Jones napisał/a:To chyba normalne że żadna nie chce gołodupca, którego sama miałaby utrzymywać.
Czemu tak twierdzisz?
20,830 2023-08-27 13:37:14
Jack Sparrow napisał/a:Jaki z tego płynie morał? Nie jesteś przystojny, zacznij zarabiać dobrą kasę. Cały widz polega na tym, aby mieć jakiś atut a nie obrażać się na kobiety, że nie ma się niczego w charakterze wabika.
+1
Nie rozumiem facetów, co mają kasę a biorą właśnie takie, co sypią się, jak skały w Afganistanie.
A ja nie rozumiem mlodych 20 kilko letnich,atrakcyjnych, ambitnych kobiet ,co moga miec mlodych, przystojnych facetow a biora sobie deby stuletnie
20,831 2023-08-27 13:38:24
JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:Ale też facet nie chce utrzymywać kobiety po 30-stce. Co on w zamian dostaje, zmarszczki i obwisłe piersi? Dlatego lepiej sponsorować 20-letnie studentki, niż po ścianie utrzymywać.
Czemu tak twierdzisz?
Bo wiem to
20,832 2023-08-27 13:38:32 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-27 13:38:56)
Dlatego mądra kobieta najpierw słucha co mężczyzna ma do powiedzenia. Nie patrzy na wygląd ani na zasoby materialne a ocenia inteligencję, poczucie humoru, sposób oraz kulturę bycia mężczyzny. Dla mądrej kobiety mężczyzna jest tym co mówi oraz tym jak się zachowuje a nie tym czym oraz za ile jeździ. Niestety nie każda mądra kobieta jest ładna. Generalnie nieporozumienia pojawiające się na gruncie poszukiwania partnera wynikają z różnicy oczekiwań w poziomie partnera.
20,833 2023-08-27 13:39:44
gman98v2 napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Że babki bywają interesowne i niedostatki wyglądu można nadrobić u takich grubym portfelem to już wiemy. Tylko, że dla większości facetów jest to tym samym co prostytucja.
+1
A ja nie rozumiem mlodych 20 kilko letnich,atrakcyjnych, ambitnych kobiet ,co moga miec mlodych, przystojnych facetow a biora sobie deby stuletnie
Bo ciuch kosztuje, nie może sobie pozwolić.
20,834 2023-08-27 13:39:57
Już przecież to Koralinka wytłumaczyła: kasa. Chodzi o pieniądze. Mamonę.
Kolesie płacą, a babki z uśmiechem urabiają się po łokcie z kasiastymi stulejarzami i innymi emerytami, którym już nie dyga nawet po wiagrze. Ale robią z uśmiechem i ochotą. Ssą aż dostają przepukliny za uszami. Ssą, jakby jutra miało nie być
20,835 2023-08-27 13:40:46 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-27 13:41:20)
JuliaUK33 napisał/a:A ja nie rozumiem mlodych 20 kilko letnich,atrakcyjnych, ambitnych kobiet ,co moga miec mlodych, przystojnych facetow a biora sobie deby stuletnie
Już przecież to Koralinka wytłumaczyła: kasa. Chodzi o pieniądze. Mamonę.
Kolesie płacą, a babki z uśmiechem urabiają się po łokcie z kasiastymi stulejarzami i innymi emerytami, którym już nie dyga nawet po wiagrze. Ale robią z uśmiechem i ochotą. Ssą aż dostają przepukliny za uszami. Ssą, jakby jutra miało nie być
Jak jest młoda i ładna a faceci na to lecą, to czemu nie miałaby korzystać? Po co miałaby się wysilać na stawianie jakiejkolwiek poprzeczki ponadto to co w portfelu?
20,836 2023-08-27 13:41:15
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:A reszta w tanich romansidłach lub bajkach gdzie żyli dlugo i szczęśliwie nie niepokojeni przez prozę życia.
Potrafią.
20,837 2023-08-27 13:41:20
gman98v2 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Przeciez ty nie masz z czego utrzymywac zacznijmy od tego
Czemu tak twierdzisz?
Bo wiem to
Nie wiesz.
20,838 2023-08-27 13:41:34
JuliaUK33 napisał/a:Faceci tez sa interesowni
Siur.
Od ciebie np chcą, żebyś chętnie ssała i dobrze dupką kręciła. Bo po prostu nie masz nic innego do zaoferowania. Dlatego zostałaś sama. Z dzieckiem. I mieszkasz u koleżanki. A twój ostatni facet ożenił się z inną za twoimi plecami.
![]()
Tyle wygrać, nie?
A co ty masz do zaoferowania?
20,839 2023-08-27 13:42:34
JuliaUK33 napisał/a:rakastankielia napisał/a:No ja wiem, że kobiety nie potrafią kochać, nie musisz tego potwierdzać.
Potrafią.
Chyba tylko siebie
20,840 2023-08-27 13:42:59
Jak jest młoda i ładna a faceci na to lecą, to czemu nie miałaby korzystać?
Uśmiałem się. Z politowaniem, ale jednak.
Ok, możesz w to wierzyć, ze ona z tego korzysta.
20,841 2023-08-27 13:43:24
Jack Sparrow napisał/a:Jaki z tego płynie morał? Nie jesteś przystojny, zacznij zarabiać dobrą kasę. Cały widz polega na tym, aby mieć jakiś atut a nie obrażać się na kobiety, że nie ma się niczego w charakterze wabika.
Dlatego mądra kobieta najpierw słucha co mężczyzna ma do powiedzenia. Nie patrzy na wygląd ani na zasoby materialne a ocenia inteligencję, poczucie humoru, sposób oraz kulturę bycia mężczyzny. Dla mądrej kobiety mężczyzna jest tym co mówi oraz tym jak się zachowuje a nie tym czym oraz za ile jeździ. Niestety nie każda mądra kobieta jest ładna. Generalnie nieporozumienia pojawiające się na gruncie poszukiwania partnera wynikają z różnicy oczekiwań w poziomie partnera.
Gdzie są więc te mądre kobiety? Jeśli któraś ocenia inteligencję, poczucie humoru i sposób bycia to tylko u przystojnych facetów, brzydcy i przeciętni nie dostają żadnej szansy na wykazanie się.
20,842 2023-08-27 13:44:27
rakastankielia napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Incele nie potrafia kochac
Potrafią.
Chyba tylko siebie
Nie.
20,843 2023-08-27 13:44:44
Nie czytałem wszystkich stron, ale jeśli to prawda @JulkaUK33, że jesteś sama z dzieckiem i mieszkasz u koleżanki, to facet musiałby być desperatem level 999999, by zainteresować się taka, ewentualnie prawiczkiem-incelem by zamoczyć.
20,844 2023-08-27 13:44:57
Panna de Jones napisał/a:Jak jest młoda i ładna a faceci na to lecą, to czemu nie miałaby korzystać?
Ja tylko zapytałam, bo nie jestem już ani młoda ani też nigdy nie byłam ładna, a ty podobno jesteś znawcą TAKICH kobiet. Na co lecą te młode i ładne?
20,845 2023-08-27 13:45:04
Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Że babki bywają interesowne i niedostatki wyglądu można nadrobić u takich grubym portfelem to już wiemy. Tylko, że dla większości facetów jest to tym samym co prostytucja.
Gdzie są więc te mądre kobiety? Jeśli któraś ocenia inteligencję, poczucie humoru i sposób bycia to tylko u przystojnych facetów, brzydcy i przeciętni nie dostają żadnej szansy na wykazanie się.
Prawda 100%
20,846 2023-08-27 13:46:07
Jack Sparrow napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Jak jest młoda i ładna a faceci na to lecą, to czemu nie miałaby korzystać?
Ja tylko zapytałam, bo nie jestem już ani młoda ani też nigdy nie byłam ładna, a ty podobno jesteś znawcą TAKICH kobiet. Na co lecą te młode i ładne?
Ja tez jestem brzydka jak nietoperz
20,847 2023-08-27 13:46:52 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-27 13:47:41)
Panna de Jones napisał/a:Jack Sparrow napisał/a:Że babki bywają interesowne i niedostatki wyglądu można nadrobić u takich grubym portfelem to już wiemy. Tylko, że dla większości facetów jest to tym samym co prostytucja.
Wprost przeciwnie. To jest szansa dla tych przeciętnych i brzydkich. Skoro brakuje im urody, to muszą się wykazać innymi atutami. Trzeba wtedy zagrać innymi kartami. Trzeba mieć jakiegoś asa w rękawie.
20,848 2023-08-27 13:47:43
Panna de Jones napisał/a:Ja tylko zapytałam, bo nie jestem już ani młoda ani też nigdy nie byłam ładna, a ty podobno jesteś znawcą TAKICH kobiet. Na co lecą te młode i ładne?
To wiele tłumaczy......
20,849 2023-08-27 13:48:03
Nie czytałem wszystkich stron, ale jeśli to prawda @JulkaUK33, że jesteś sama z dzieckiem i mieszkasz u koleżanki, to facet musiałby być desperatem level 999999, by zainteresować się taka, ewentualnie prawiczkiem-incelem by zamoczyć.
Super to teraz wymien co ty takiego osiagnales w zyciu i co masz do zaoferowania kobietom?
20,850 2023-08-27 13:49:15
JuliaUK33 napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Ja tylko zapytałam, bo nie jestem już ani młoda ani też nigdy nie byłam ładna, a ty podobno jesteś znawcą TAKICH kobiet. Na co lecą te młode i ładne?
To wiele tłumaczy......
Ha ha jak zwykle zablysnal
20,851 2023-08-27 13:49:18
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Dlatego mądra kobieta najpierw słucha co mężczyzna ma do powiedzenia. Nie patrzy na wygląd ani na zasoby materialne a ocenia inteligencję, poczucie humoru, sposób oraz kulturę bycia mężczyzny. Dla mądrej kobiety mężczyzna jest tym co mówi oraz tym jak się zachowuje a nie tym czym oraz za ile jeździ. Niestety nie każda mądra kobieta jest ładna. Generalnie nieporozumienia pojawiające się na gruncie poszukiwania partnera wynikają z różnicy oczekiwań w poziomie partnera.
Wprost przeciwnie. To jest szansa dla tych przeciętnych i brzydkich. Skoro brakuje im urody, to muszą się wykazać innymi atutami. Trzeba wtedy zagrać innymi kartami. Trzeba mieć jakiegoś asa w rękawie.
Nie ma żadnej szansy. Tacy mężczyźni nie mają możliwości wykazać się innymi atutami, bo kobiety nie chcą nawet z nimi rozmawiać. Nie ma znaczenia, co mają do zaoferowania.
20,852 2023-08-27 13:52:01 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-27 13:54:53)
Panna de Jones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Gdzie są więc te mądre kobiety? Jeśli któraś ocenia inteligencję, poczucie humoru i sposób bycia to tylko u przystojnych facetów, brzydcy i przeciętni nie dostają żadnej szansy na wykazanie się.
Nie ma żadnej szansy. Tacy mężczyźni nie mają możliwości wykazać się innymi atutami, bo kobiety nie chcą nawet z nimi rozmawiać. Nie ma znaczenia, co mają do zaoferowania.
Mają. Mnie zawsze tacy interesowali. W moich oczach byli tez przystojni, chociaż żaden z nich nie pozował do zdjęć jako model.
20,853 2023-08-27 13:55:57
Jack Sparrow napisał/a:To wiele tłumaczy......
Ha ha jak zwykle zablysnal
Tak ty, jak i Koralinka to jesteście zwykłe trolle. Ale jak każdy popsuty zegarek zdarza wam się trafić z godziną. Ot i tyle.
A posty skierowane do mnie, że ja niby taki znawca, że bankomat, że śmo i owo nie mają sensu. I tak cokolwiek nie napiszę to będzie Sparrow Schrödingera. Cokolwiek do tego dopiszecie, to będzie tak samo prawdziwe jak nieprawdziwe.
Także możecie sobie radośnie tworzyć dalej, a ja chętnie odbiję piłeczkę. Tylko i wyłącznie dlatego, że mogę. A jak mi się znudzi, to sobie pójdę. A wy zostaniecie. Bo poza tym forum (lub innymi miejscami tego typu) życia nie macie.
20,854 2023-08-27 13:57:03 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-08-27 13:58:26)
gman98v2 napisał/a:Nie czytałem wszystkich stron, ale jeśli to prawda @JulkaUK33, że jesteś sama z dzieckiem i mieszkasz u koleżanki, to facet musiałby być desperatem level 999999, by zainteresować się taka, ewentualnie prawiczkiem-incelem by zamoczyć.
Super to teraz wymien co ty takiego osiagnales w zyciu i co masz do zaoferowania kobietom?
Ja już nic nie pokazuje kobietom, co mam do zaoferowania, bo nie warte świeczki jesteście, gdy zauważyłem, jak naprawdę działają relację d-m. Gdy zjawia chad, to puszczają hamulce. Umiecie wtedy przymknąć oko, by tylko z takim się być. Wy patrzycie na charakter, dopiero jak facet jest przystojny.
A co ma do zaoferowania wybawiona 30-stka, jak szuka beta-frajera?
20,855 2023-08-27 13:57:29
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Wprost przeciwnie. To jest szansa dla tych przeciętnych i brzydkich. Skoro brakuje im urody, to muszą się wykazać innymi atutami. Trzeba wtedy zagrać innymi kartami. Trzeba mieć jakiegoś asa w rękawie.
Mają. Mnie zawsze tacy interesowali. W moich oczach byli tez przystojni, chociaż żaden z nich nie pozował do zdjęć jako model.
I morał z tego jest taki: jak się facet postara i będzie miał odpowiednio gruby portfel, to może jakaś interesowna i wiekowa brzydula się nim zainteresuje.
O matulu, ale mam ubaw.
20,856 2023-08-27 13:59:28 Ostatnio edytowany przez Panna de Jones (2023-08-27 14:00:14)
Panna de Jones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Nie ma żadnej szansy. Tacy mężczyźni nie mają możliwości wykazać się innymi atutami, bo kobiety nie chcą nawet z nimi rozmawiać. Nie ma znaczenia, co mają do zaoferowania.
I morał z tego jest taki: jak się facet postara i będzie miał odpowiednio gruby portfel, to może jakaś interesowna i wiekowa brzydula się nim zainteresuje.
O matulu, ale mam ubaw.
![]()
![]()
Cieszę się razem z Tobą, że się dobrze bawisz . Jeśli jest to to, czego Ci brakowało, masz to ode mnie w gratisie
.
20,857 2023-08-27 13:59:55
JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:Nie czytałem wszystkich stron, ale jeśli to prawda @JulkaUK33, że jesteś sama z dzieckiem i mieszkasz u koleżanki, to facet musiałby być desperatem level 999999, by zainteresować się taka, ewentualnie prawiczkiem-incelem by zamoczyć.
Ja już nic nie pokazuje kobietom, co mam do zaoferowania, bo nie warte świeczki jesteście, gdy zauważyłem, jak naprawdę działają relację d-m. Gdy zjawia chad, to puszczają hamulce. Umiecie wtedy przymknąć oko, by tylko z takim się być. Wy patrzycie na charakter, dopiero jak facet jest przystojny.
Ha ha bo nie masz NIC miales mi tylko wymienic co, a nikt ci nie karze tego wszystkiego dawac, wiec sam sie przyznajesz,ze nie masz NIC jak polowa tego forum ja przynajmniej sie przyznaje do tego,ze jestem na zasilkach, a wy bedziecie udawac bizmesmeny z koziej d***
20,858 2023-08-27 14:01:58
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Wprost przeciwnie. To jest szansa dla tych przeciętnych i brzydkich. Skoro brakuje im urody, to muszą się wykazać innymi atutami. Trzeba wtedy zagrać innymi kartami. Trzeba mieć jakiegoś asa w rękawie.
No właśnie, mieli szansę, bo dla Ciebie byli przystojni. Gdyby byli przeciętniakami, to żadne poczucie humoru, inteligencja czy elokwencja nie miałyby znaczenia.
20,859 2023-08-27 14:03:10
Także możecie sobie radośnie tworzyć dalej, a ja chętnie odbiję piłeczkę. Tylko i wyłącznie dlatego, że mogę. A jak mi się znudzi, to sobie pójdę. A wy zostaniecie. Bo poza tym forum (lub innymi miejscami tego typu) życia nie macie.
Popatrz Sparrow, to przecież tak jak my. Też możemy, tylko i wyłączenie dlatego że możemy, a jak nam się znudzi to sobie pójdziemy, a Ty zostaniesz. Bo poza tym forum (lub innymi miejscami tego typu) życia nie masz.
Uniwersalny tekst.
20,860 2023-08-27 14:03:29 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-08-27 14:04:22)
gman98v2 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Super to teraz wymien co ty takiego osiagnales w zyciu i co masz do zaoferowania kobietom?
Ha ha bo nie masz NIC miales mi tylko wymienic co, a nikt ci nie karze tego wszystkiego dawac, wiec sam sie przyznajesz,ze nie masz NIC jak polowa tego forum ja przynajmniej sie przyznaje do tego,ze jestem na zasilkach, a wy bedziecie udawac bizmesmeny z koziej d***
Firmy własnej się nie robiłem, ani mieszkania jeszcze (na wkład zbieram), zarabiam nienajgorzej (ale też nienajlepiej), jeszcze przychód mam z wynajmu mieszkania po dziadkach i z interesu brata, co mu pomogłem w tym.
20,861 2023-08-27 14:06:36
Panna de Jones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Nie ma żadnej szansy. Tacy mężczyźni nie mają możliwości wykazać się innymi atutami, bo kobiety nie chcą nawet z nimi rozmawiać. Nie ma znaczenia, co mają do zaoferowania.
No właśnie, mieli szansę, bo dla Ciebie byli przystojni. Gdyby byli przeciętniakami, to żadne poczucie humoru, inteligencja czy elokwencja nie miałyby znaczenia.
Dla mnie byli przystojnymi przeciętniakami. Otóż to. MNIE się podobali. Nie Photofeeler'owi.
20,862 2023-08-27 14:07:10
JuliaUK33 napisał/a:gman98v2 napisał/a:Ja już nic nie pokazuje kobietom, co mam do zaoferowania, bo nie warte świeczki jesteście, gdy zauważyłem, jak naprawdę działają relację d-m. Gdy zjawia chad, to puszczają hamulce. Umiecie wtedy przymknąć oko, by tylko z takim się być. Wy patrzycie na charakter, dopiero jak facet jest przystojny.
Firmy własnej się nie robiłem, ani mieszkania jeszcze (na wkład zbieram), zarabiam nienajgorzej (ale też nienajlepiej), jeszcze przychód mam z wynajmu mieszkania po dziadkach i z interesu brata, co mu pomogłem w tym.
No i myslisz, ze ktoras bedzie to chciala ha ha czyli gdyby nie mieszkanie po dziadkach to bys mial niewiele no widzisz dostac cos pod nos i miec czelnosc pisac o osiagnieciach innych
20,863 2023-08-27 14:08:01
rakastankielia napisał/a:Panna de Jones napisał/a:Mają. Mnie zawsze tacy interesowali. W moich oczach byli tez przystojni, chociaż żaden z nich nie pozował do zdjęć jako model.
Dla mnie byli przystojnymi przeciętniakami. Otóż to. MNIE się podobali. Nie Photofeeler'owi.
No właśnie, a ja się żadnej nie podobam, dlatego nie mam szans nadrobić innymi atutami. Za Twoich czasów przeciętniak miał szansę, obecnie nie.
20,864 2023-08-27 14:09:56
O matulu, ale mam ubaw.
![]()
![]()
Mnie nie interesuje kasa facetow mozecie sie podetrzec tymi pieniedzmi wszystko do kasy sprawdzaja incele i zdziwienie, ze nadal sami
20,865 2023-08-27 14:11:15
Panna de Jones napisał/a:rakastankielia napisał/a:No właśnie, mieli szansę, bo dla Ciebie byli przystojni. Gdyby byli przeciętniakami, to żadne poczucie humoru, inteligencja czy elokwencja nie miałyby znaczenia.
No właśnie, a ja się żadnej nie podobam, dlatego nie mam szans nadrobić innymi atutami. Za Twoich czasów przeciętniak miał szansę, obecnie nie.
Juz pisalam ze wyglad mozna poprawic tylko paskudny charakterek nie bardzo chyba ,ze nastapi cudowne nawrocenie