Foxterier napisał/a:Obawiam się że i Włodziu i Karma są tak bardzo zaabsorbowani swoim własnym nieszczęściem, że nie znajdą już miejsca ani czasu na zainteresowanie się kimś innym.
Zajrzałam tu po czasie i w sumie niby wątek jeszcze jakoś kręci ale nic się nie zmieniło.
Raka niby pisał, że doceniłby swatanie, ale i tak koniec końców by uznał, że dziewczyna nie była zainteresowana.
Zastanawia mnie jednak jedno, że tak raka jak i karma, wręcz w sposób bulwerujący reagują na na sugestie, że na forum mogliby kogoś poznać, bo tu się tylko użalają nad sobą. Niby nie potrzebują zbyt wiele, ale jak przychodzo co do czego, to nagle wymagania z kosmosu i ogólnie bierność.
A tu pojawia taki NewUser, który podobno nikogo nie szuka, ale potrafi rozmawiać itd. i myślę, że nawet przez to w jaki sposób pisze, mógłby zainteresować jakąś kobietę.
Ja osobiście, oczywiście piszę tylko teoretycznie, gdybym miała bywierać z kim spotkać, to jednak wybrałabym właśnie NewUser, niż rakę, bo facet wydaje się naturalny, nie jak np. raka, który dla wielu wdaje się botem. Dla mnie też. W końcu ile stron wątku, to ciągle te same odpowiedzi, jakby nie umiał czytać ze zrozumieniem, a podobno jest inteligenty...Tzn tak sam o sobie myśli, jak rózwież, że byłby dobrym partnerem...