Tak samo jest z kobietami, byłoby miejsce pewnie już dla niejednej, tylko ty gdzieś podświadomie tego miejsca nie zrobiłeś i zakładam, że nigdy go nie zrobisz
Lol xD
Miejsce to ja mam, ale dziewczyny nie są zainteresowane takim zerem jak ja.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 279 280 281 282 283 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak samo jest z kobietami, byłoby miejsce pewnie już dla niejednej, tylko ty gdzieś podświadomie tego miejsca nie zrobiłeś i zakładam, że nigdy go nie zrobisz
Lol xD
NewUser napisał/a:jakis_czlowiek napisał/a:Ale wiesz, że to tak nie działa? Facet ma mieć prawko i tyle. Obojętnie, czy dziewczyna ma, czy nie, facet ma mieć.
Jeśli dziewczyna nie ma prawka, to będzie chcieć faceta z prawkiem, żeby było lżej w życiu. Jeśli będzie mieć prawko, to też zainteresuje się tylko facetem z prawkiem, bo czemu ma sobie obniżać wymagania? Skoro ona ma, to na co jej jakaś pizda, która nie ma?
Nie ma ratunku dla ciebie chłopie. Kup sobie chociaż dobry rower, albo hulajnogę elektryczną. Chyba, że też odczuwasz jakieś lęki przed tym?
najlepiej rower trzykołowy
Albo taki wózek elektryczny jak starsze babcie jeżdżą. Cztery koła są? Są. Koszyczek z przodu nawet na torebkę jest
NewUser napisał/a:Tak samo jest z kobietami, byłoby miejsce pewnie już dla niejednej, tylko ty gdzieś podświadomie tego miejsca nie zrobiłeś i zakładam, że nigdy go nie zrobisz
Lol xD
Skoro twierdzisz, że jesteś zerem i nie masz szans na związek i bzykanie, to po co próbujesz? Tylko nie pisz znowu, że jesteś głupi i naiwny
Skoro twierdzisz, że jesteś zerem i nie masz szans na związek i bzykanie, to po co próbujesz? Tylko nie pisz znowu, że jesteś głupi i naiwny
Ja nie twierdzę, że jestem zerem, tylko że dziewczyny mnie za zero mają. Moje opinie o mnie wzięły się z tego jak dziewczyny mnie widzą.
NewUser napisał/a:Skoro twierdzisz, że jesteś zerem i nie masz szans na związek i bzykanie, to po co próbujesz? Tylko nie pisz znowu, że jesteś głupi i naiwny
Ja nie twierdzę, że jestem zerem, tylko że dziewczyny mnie za zero mają. Moje opinie o mnie wzięły się z tego jak dziewczyny mnie widzą.
Jak to nie twierdzisz? Doskonale pamiętam, że niejednokrotnie tak o sobie pisałeś.
jakis_czlowiek napisał/a:NewUser napisał/a:Tak samo jest z kobietami, byłoby miejsce pewnie już dla niejednej, tylko ty gdzieś podświadomie tego miejsca nie zrobiłeś i zakładam, że nigdy go nie zrobisz
Lol xD
Jak to po co to było już na stronie 58 - autosabotaż, ulubiona ściema przed samym sobą
wszelkie działania to pozór działania, w celu potwierdzenia okresowo w jakimś cudacznym cyklu, że jest się zerem,śmieciem,nikim,a dziewczyny mają wygórowane wymagania i też są do niczego w gruncie rzeczy ,chodzi o to żeby przegrać, udając, stwarzając pozór i na pokaz dramat, że coś się niby zrobiło zrobiło wykonało pracę nad sobą, wielki wysiłek urobiło po łokcie ale tak żeby się nie narobić za bardzo,zasłaniając się tym że coś przerasta i nie jest się gotowym ( to takie niby słuszne i psychologicznie poprawne )
aby z czystym sumieniem po odniesionej klęsce wrócić z ulgą do ciepłego, bezpiecznego grajdołka, z poczuciem, że coś się zrobiło, mimo tego że i tak wiadomo że to klęska będzie, taka wrednie i podstępnie zaplanowana, sprytnie ukryta przed sobą samym
patos, etos i heros trzy w jednym, a potem wraca niepokój.wraz z libido,desperacja, jakaś presja, wątpliwości i abarot to samo w kółko
Jak to nie twierdzisz? Doskonale pamiętam, że niejednokrotnie tak o sobie pisałeś.
Tak. Ale tak uważam, bo tak uważają dziewczyny. Sam tak nie uważałem zanim nie zobaczyłem jakie dziewczyny mają podejście na portalach.
NewUser napisał/a:Jak to nie twierdzisz? Doskonale pamiętam, że niejednokrotnie tak o sobie pisałeś.
Tak. Ale tak uważam, bo tak uważają dziewczyny. Sam tak nie uważałem zanim nie zobaczyłem jakie dziewczyny mają podejście na portalach.
Nie mam siły XD idę spać
Nie mam siły XD idę spać
Dobranoc - zamykamy nasz teatrzyk
jakis_czlowiek napisał/a:NewUser napisał/a:Jak to nie twierdzisz? Doskonale pamiętam, że niejednokrotnie tak o sobie pisałeś.
Nie mam siły XD idę spać
Wywieszasz białą flagę?
NewUser napisał/a:Nie mam siły XD idę spać
Dobranoc - zamykamy nasz teatrzyk
Ukłony, oklaski, kurtyna.
NewUser napisał/a:jakis_czlowiek napisał/a:Tak. Ale tak uważam, bo tak uważają dziewczyny. Sam tak nie uważałem zanim nie zobaczyłem jakie dziewczyny mają podejście na portalach.
Nie mam siły XD idę spać
Wywieszasz białą flagę?
Tak, wyglądam jak taki Tom, któremu Jerry ciągle spuszcza wpierdol
Ciekawe jakbyście mądrale podchodzili do tego, gdyby za każdym pierdzielonym razem nic nie wychodziło. I albo byście słyszeli od dziewczyn, że się nie nadajecie, bo czegoś nie macie/nie umiecie, albo dziewczyny raz za razem by Was wystawiały lub odwoływały spotkanie na 1 dzień przed albo i na 1h przed. Jakbyście się czuli, gdybyście nigdy nikomu się nie podobali i nie mieli żadnych szans, żeby być z kimś? Gdybyście wysłali setki wiadomości do dziewczyn i nie było żadnej odpowiedzi nawet? Nie mówiąc o spotkaniu?
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Nie mam siły XD idę spać
Wywieszasz białą flagę?
Poczekaj, a Ty przypadkiem nie pisałeś że masz połamane żebra?
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Wywieszasz białą flagę?
Pisałem XD
Ciekawe jakbyście mądrale podchodzili do tego, gdyby za każdym pierdzielonym razem nic nie wychodziło. I albo byście słyszeli od dziewczyn, że się nie nadajecie, bo czegoś nie macie/nie umiecie, albo dziewczyny raz za razem by Was wystawiały lub odwoływały spotkanie na 1 dzień przed albo i na 1h przed. Jakbyście się czuli, gdybyście nigdy nikomu się nie podobali i nie mieli żadnych szans, żeby być z kimś? Gdybyście wysłali setki wiadomości do dziewczyn i nie było żadnej odpowiedzi nawet? Nie mówiąc o spotkaniu?
Ja bym odpuścił, naprawdę. Gdybyś też tak zrobił, to poczułbyś się o jakieś 100kg lżejszy
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Tak, wyglądam jak taki Tom, któremu Jerry ciągle spuszcza wpierdol
Pisałem XD
Spadłeś ze schodów?
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Poczekaj, a Ty przypadkiem nie pisałeś że masz połamane żebra?
Pisałem XD
Spadłeś ze schodów?
Spadochron mi się nie otworzył
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Pisałem XD
Spadłeś ze schodów?
To na bank robota paslawka .
No, coś robisz źle, że nie masz żadnej.
jakis_czlowiek napisał/a:Ciekawe jakbyście mądrale podchodzili do tego, gdyby za każdym pierdzielonym razem nic nie wychodziło. I albo byście słyszeli od dziewczyn, że się nie nadajecie, bo czegoś nie macie/nie umiecie, albo dziewczyny raz za razem by Was wystawiały lub odwoływały spotkanie na 1 dzień przed albo i na 1h przed. Jakbyście się czuli, gdybyście nigdy nikomu się nie podobali i nie mieli żadnych szans, żeby być z kimś? Gdybyście wysłali setki wiadomości do dziewczyn i nie było żadnej odpowiedzi nawet? Nie mówiąc o spotkaniu?
Tia... Tysiące wysłanych wiadomości i 0 randek. Tu nie chodzi o to, że coś robię źle. Po prostu jestem dla dziewczyn z wyglądu totalnie nieatrakcyjny. Inaczej bym choć raz na randce był.
KoralinaJones napisał/a:jakis_czlowiek napisał/a:Ciekawe jakbyście mądrale podchodzili do tego, gdyby za każdym pierdzielonym razem nic nie wychodziło. I albo byście słyszeli od dziewczyn, że się nie nadajecie, bo czegoś nie macie/nie umiecie, albo dziewczyny raz za razem by Was wystawiały lub odwoływały spotkanie na 1 dzień przed albo i na 1h przed. Jakbyście się czuli, gdybyście nigdy nikomu się nie podobali i nie mieli żadnych szans, żeby być z kimś? Gdybyście wysłali setki wiadomości do dziewczyn i nie było żadnej odpowiedzi nawet? Nie mówiąc o spotkaniu?
Tia... Tysiące wysłanych wiadomości i 0 randek. Tu nie chodzi o to, że coś robię źle. Po prostu jestem dla dziewczyn z wyglądu totalnie nieatrakcyjny. Inaczej bym choć raz na randce był.
Tysiące . Fabrykę wiadomości otworzyłeś?
Tysiące
. Fabrykę wiadomości otworzyłeś?
Ehh, wliczam też lajki na Tinderze, itp. xD
KoralinaJones napisał/a:Tysiące
Ehh, wliczam też lajki na Tinderze, itp. xD
Bo to trzeba iść na jakość, a nie ilość .
jakis_czlowiek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:No, coś robisz źle, że nie masz żadnej.
Tysiące
Nie trzeba fabryki, żeby przez tyle lat się nazbierało tych wiadomości
KoralinaJones napisał/a:jakis_czlowiek napisał/a:Tia... Tysiące wysłanych wiadomości i 0 randek. Tu nie chodzi o to, że coś robię źle. Po prostu jestem dla dziewczyn z wyglądu totalnie nieatrakcyjny. Inaczej bym choć raz na randce był.
Tysiące
Nie trzeba fabryki, żeby przez tyle lat się nazbierało tych wiadomości
W sumie jakbym policzyła moje westchnienia do każdego chłopaka, to wyszłoby na to samo . Nie, to się nie liczy
.
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Pisałem XD
Spadłeś ze schodów?
O kurde będziesz tatusiem ?
Gratulacje
a niech to chciałem się odpryskać ale wyleciało co innego ...
no juz strona prawie 312 ..
Naprawdę nie szkoda wam klawiatury na tego idiotę zwanym jakisczlowiek? Przecież ten gosc jest chory psychicznie wystarczy poczytać jego posty i jest białe na czarnym, typ ma ponad 3 dychy na karku siedzi w piwnicy, nie widzi słońca i wali w koło to samo, to jest typ z mocnymi zaburzeniami, a bankowo choroba psychiczna
Groszy jest już tylko @Grasse ze swoją obsesją polityczno - erotyczną .
każdy pasztet z tego forum tłumaczy jakiemuś że z jego wyglądem jest ok itd, dlaczego zatem żadna z tego forum nie umówi się z nim na spotkanie ? przecież taki spokojny, ułożony wykształcony, dobrze zarabiający... ahahahahahha YEA YEA YEA cyrk jedzie, małpki tańczą.
Taka ciekawostka, ostatnio gdy zabawiałem się z pewną mężatka podczas ruchanka stwierdziła że chce mieć ze mną dziecko.... Widzicie ile warte są te wasze przysięgi ?
Wygląd ponad Wszystko !
2odiak napisał/a:NewUser napisał/a:Nie, ale jakby był, to dam znać. Nigdy nawet nie byłem w tamtych stronach, bo po co?
Bimbru nie piję, papierosów nie palę, a to chyba główne powody dla których jeździ się na podlasie XD"-A Pan po co jeździ na Podlasie?
: Popatrzeć jak się krawaty rozbijają na wojewódzkiej do Białowieży, aaa i jeszcze jedno panie redaktorze , jak Litwini najeżdżają biedronki w Suwałkach "A tak na marginesie, fajne góry
![]()
Chodzi Ci o Góry Sudawskie? Byłeś kiedyś?
Oczywiście
W tamtych rejonach byłem nieraz, tak jak w samych Suwałkach
Góry Sudawskie i Park szczególnie pamiętam bardzo dobrze , bo trafiłem tam w deszczu na jednej z imprez, a dokładniej Wschód 2021 ( 1400 km) . Od Jeleniewa tak całkiem padało, więc pozjeżdżałem sobie trochę z kamieniami i rwącymi rzekami, podjazdy wiele z buta. Trasa prowadziła szlakami . Końcówka w Wizajnach przed trójstykiem. klimat jak w górach
I ogólnie bardzo miła niespodzianka.
Natomiast same góry suwalskie - Tego terminu używam celowo, bo się wielu wydaje, że jak sobie tam pojadą czy to na wyścig, czy chociażby turystycznie po okolicy to będzie płasko elegansio. Green Velo co prawda praktycznie omija Góry i Park ( pare hopek od Bolcie) i leci na Suwałki, ale wiele imprez MTB rozgrywa się właśnie tam.
"Jak to, będzie po górach?
- No właśnie "
a niech to chciałem się odpryskać ale wyleciało co innego ...
Tadziu w takim wieku masz już problemy z prostatą - niedobrze tadziu niedobrze
a może to kamienie ?
Taka ciekawostka, ostatnio gdy zabawiałem się z pewną mężatka podczas ruchanka stwierdziła że chce mieć ze mną dziecko.... Widzicie ile warte są te wasze przysięgi ?
To pewnie niebawem jeszcze za chwilę i w takim tempie to tu nam dziadkiem zostaniesz - taka ciekawostka
z prostatą w innym wcieleniu masz problemy nie zapomnij
nich ci się nie pomyli podczas logowania
każdy pasztet z tego forum tłumaczy jakiemuś że z jego wyglądem jest ok itd, dlaczego zatem żadna z tego forum nie umówi się z nim na spotkanie ? przecież taki spokojny, ułożony wykształcony, dobrze zarabiający... ahahahahahha YEA YEA YEA cyrk jedzie, małpki tańczą.
!
Fantasta.
!
odpowiedz brzmi-- bardziej na ''nie''..
Temat nadal wre, a już było wyjaśnione, co faceci-powietrze powinni zrobić.
Temat nadal wre, a już było wyjaśnione, co faceci-powietrze powinni zrobić.
Sie utlenić
Ewentualnie nie tracić czasu już na kobiety, nie zabiegać o nie. Jak go ciśnie, to do divy.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Spadłeś ze schodów?
To na bank robota paslawka
.
Od razu na biednego chłopa winę zwalasz... ogarnij się Karolina
BTW
Widział ktoś was nagranie z tego morderstwa, a zarazem samobójstwa w Poznaniu? Na necie jest filmik jak ktoś nagrywał z okna dosłownie naprzeciw tego lokalu, koleżanka mi pokazała jakieś 4h temu, a mam wrażenie, że nadal mi się trzęsą nogi, na pewno do końca dnia już dziś nic nie zjem, bo od razu chce mi się wymiotować. Szkoda mi tych ludzi, miłość ich "zniszczyła", nawet nie chcę wiedzieć co musi czuć ta biedna dziewczyna, trauma do końca życia. Tragedia trzech rodzin, niedowiary do czego może doprowadzić nieszczęśliwa miłość.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Spadłeś ze schodów?
![]()
Gratulacje
Nic z tych rzeczy, dawno seksu nie uprawiałem XD ciekawe czy bym nie pomylił... wiesz czego, nie będę Ci pisał, bo doskonale wiem, że wiesz co mam na myśli
paslawek napisał/a:NewUser napisał/a:Spadochron mi się nie otworzył
![]()
GratulacjeNic z tych rzeczy, dawno seksu nie uprawiałem XD ciekawe czy bym nie pomylił... wiesz czego, nie będę Ci pisał, bo doskonale wiem, że wiesz co mam na myśli
Oj tam tego się nie zapomina, to jak z jazdą na rowerze jest
NewUser napisał/a:paslawek napisał/a:O kurde będziesz tatusiem ?
![]()
GratulacjeNic z tych rzeczy, dawno seksu nie uprawiałem XD ciekawe czy bym nie pomylił... wiesz czego, nie będę Ci pisał, bo doskonale wiem, że wiesz co mam na myśli
Oj tam tego się nie zapomina, to jak z jazdą na rowerze jest
Też prawda
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Spadochron mi się nie otworzył
To na bank robota paslawka
.
Od razu na biednego chłopa winę zwalasz...
ogarnij się Karolina
Sam się ogarnij . KOralina jak już coś
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To na bank robota paslawka
.
Od razu na biednego chłopa winę zwalasz...
ogarnij się Karolina
Sam się ogarnij
. KOralina jak już coś
.
Tak jest!
Co do tego prawa jazdy to chciałem tylko napisać, że znałem gościa, który nie ma samochodu i nawet nie posiada prawa jazdy.
Chłop dobija do 30stki i mieszka z rodzicami.
Mimo tego co miesiąc znajduje sobie jakąś dziewczynę na ONS czy FWB.
Jak to możliwe zatem?
każdy pasztet z tego forum tłumaczy jakiemuś że z jego wyglądem jest ok itd, dlaczego zatem żadna z tego forum nie umówi się z nim na spotkanie ? przecież taki spokojny, ułożony wykształcony, dobrze zarabiający...
Mocne...
Ale tu dziś spokojnie. Cisza przed burzą?
Ale tu dziś spokojnie. Cisza przed burzą?
Cisza na morzu, wicher dmie. Za chwilę bałwan odezwie się. A tym bałwanem będzie ten, co właśnie odezwał się
.
NewUser napisał/a:Ale tu dziś spokojnie. Cisza przed burzą?
Cisza na morzu, wicher dmie. Za chwilę bałwan odezwie się. A tym bałwanem będzie ten, co właśnie odezwał się
![]()
.
Czyli Ty?
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Ale tu dziś spokojnie. Cisza przed burzą?
![]()
.
Czyli Ty?
Zgadza się, czyli Ty .
Po prostu przyznaj się, że tęsknisz. Tak będzie prościej.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Cisza na morzu, wicher dmie. Za chwilę bałwan odezwie się. A tym bałwanem będzie ten, co właśnie odezwał się
![]()
.
Czyli Ty?
Zgadza się, czyli Ty
.
Samaś bałwanem jest
Morze jest fajne, szczególnie właśnie takie bałwianiaste
Ale czy to nie dziwne, że dziś chłopacy nie narzekają? Coś musi być na rzeczy
Po prostu przyznaj się, że tęsknisz. Tak będzie prościej.
Za kim/czym?
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Czyli Ty?
Zgadza się, czyli Ty
.
Samaś bałwanem jest
![]()
Morze jest fajne, szczególnie właśnie takie bałwianiaste![]()
Chłopacy? A kto to taki?
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Zgadza się, czyli Ty
.
Samaś bałwanem jest
![]()
Morze jest fajne, szczególnie właśnie takie bałwianiaste![]()
Chłopacy? A kto to taki?
Kasztaniaki, pamiętasz?
KoralinaJones napisał/a:Po prostu przyznaj się, że tęsknisz. Tak będzie prościej.
Za kim/czym?
Jak to za kim? Włodek w życiu by nie obstawiał, że ktoś za nim będzie tęsknił?
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Po prostu przyznaj się, że tęsknisz. Tak będzie prościej.
Za kim/czym?
Jak to za kim? Włodek w życiu by nie obstawiał, że ktoś za nim będzie tęsknił?
Haha, dobre
Kasztaniaki, pamiętasz?
A powinnam?
NewUser napisał/a:Kasztaniaki, pamiętasz?
A powinnam?
Nie wiem w jakim wieku byłaś, jak "Kasztaniaki" były na czasie mi mama jeszcze wtedy herbatę studziła, żebym się nie poparzył
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Kasztaniaki, pamiętasz?
A powinnam?
Nie wiem w jakim wieku byłaś, jak "Kasztaniaki" były na czasie
mi mama jeszcze wtedy herbatę studziła, żebym się nie poparzył
Widzisz. Zabrakło mamy i masz połamane żebra .
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:A powinnam?
Nie wiem w jakim wieku byłaś, jak "Kasztaniaki" były na czasie
Widzisz. Zabrakło mamy i masz połamane żebra
.
Co Ty tak o tych żebrach znowu? Chciałabyś się zaopiekować moimi żebrami, czy co?
już jest zdecydowanie lepiej, jak było wtedy, co o tym pisałem
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Nie wiem w jakim wieku byłaś, jak "Kasztaniaki" były na czasie
Widzisz. Zabrakło mamy i masz połamane żebra
.
Co Ty tak o tych żebrach znowu?
Chciałabyś się zaopiekować moimi żebrami, czy co?
Czyli nie jesteś dobrze zaopiekowany skoro o tym myślisz .
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Widzisz. Zabrakło mamy i masz połamane żebra
.
Co Ty tak o tych żebrach znowu?
Czyli nie jesteś dobrze zaopiekowany skoro o tym myślisz
.
Mam najlepszą opiekę, jaka tylko może być. Opiekuję się sam sobą, nikt inny o nas lepiej nie zadba, jak my sami
Jak się mieszka samemu, to ciężko o pomoc, a służby nie mam
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Co Ty tak o tych żebrach znowu?
Czyli nie jesteś dobrze zaopiekowany skoro o tym myślisz
.
Mam najlepszą opiekę, jaka tylko może być. Opiekuję się sam sobą, nikt inny o nas lepiej nie zadba, jak my sami
Jak się mieszka samemu, to ciężko o pomoc, a służby nie mam
Czyli że zuch chłopak. Brawo!
Strony Poprzednia 1 … 279 280 281 282 283 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024