30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 278 279 280 281 282 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,136 do 18,200 z 29,786 ]

18,136 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-17 11:11:22)

Odp: 30lat i cały czas sam
jakis_czlowiek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Z powyższego nie wynika - dla żadnej dziewczyny - jakim jesteś facetem i jakim możesz być parterem. Podajesz suche fakty ze swojego życia, i to w większości z życia zawodowego.

Heh, z moich obserwacji wynika, że na początek dziewczyn nie obchodzi jaki jest facet. Ważne jest tylko, że może zapewnić emocje i dziewczyna ma zysk materialny na tej znajomości.

A czy Ty przypadkiem nie szukasz tego samego, aby dziewczyna zapewniła Ci emocje a Ty z tej znajomości również miał "zysk" przy czym w postaci przynajmniej kochanki?

I w jaki sposób - Twoim zdaniem - facet zapewnia te emocje kobiecie, jeśli nie tym właśnie jaki jest??? Tylko tyle że to nie jest równoznaczne z wykształceniem jakie posiada.

Zobacz podobne tematy :

18,137

KoralinaJones napisał/a:

I w jaki sposób - Twoim zdaniem - facet zapewnia te emocje kobiecie, jeśli nie tym właśnie jaki jest??? Tylko tyle że to nie jest równoznaczne z wykształceniem jakie posiada.

No musi być ekstrawertykiem, spontaniczny, arogancki, itp. Czyli zupełna odwrotność tego jaki ja jestem.

18,138

KoralinaJones napisał/a:

No musi być ekstrawertykiem, spontaniczny, arogancki, itp. Czyli zupełna odwrotność tego jaki ja jestem.

Arogancki? Kiedy Ty w końcu wyjdziesz z mentalności pryszczatego nastolatka?

18,139

KoralinaJones napisał/a:

No ale takich facetów głównie dziewczyny szukają, zwłaszcza na portalach.

18,140

KoralinaJones napisał/a:

No ale takich facetów głównie dziewczyny szukają, zwłaszcza na portalach.

Arogancki to: prymitywny, prostacki, chamowaty, czelny, butny, gruboskórny, niewychowany, obcesowy, niegrzeczny, nietaktowny, gburowaty, szorstki, niedelikatny, grubiański, chamski, nieokrzesany, nieuprzejmy, ordynarny, impertynencki, obraźliwy, nonszalancki, opryskliwy, ...

Puknij Ty się, Włodek, w czoło albo doczytaj znaczenie słów, których używasz, bo możliwe, że jednym z czynników totalnego braku efektywnej komunikacji z Tobą, jest używanie przez Ciebie określeń, których znaczenia nie rozumiesz.

18,141

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Haha dzięki big_smile jak będę kiedyś PRZEJAZDEM, to dam znać big_smile

Aaaa big_smile Czyli bywasz tam czasami PRZEJAZDEM? tongue

Nie, ale jakby był, to dam znać. Nigdy nawet nie byłem w tamtych stronach, bo po co? big_smile
Bimbru nie piję, papierosów nie palę, a to chyba główne powody dla których jeździ się na podlasie XD

"-A Pan po co jeździ na Podlasie?
: Popatrzeć jak się krawaty rozbijają na wojewódzkiej do Białowieży, aaa i jeszcze jedno panie redaktorze , jak Litwini najeżdżają  biedronki w Suwałkach "

A tak na marginesie, fajne góry wink smile

18,142 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 13:48:32)

KoralinaJones napisał/a:

- piję okazjonalnie, nigdy nie paliłem, nawet pijany nigdy nie byłem, nie mam żadnych nałogów - od dziewczyn słyszałem, że jestem dziwny i nudny, bo jak z kimś takim wyjść gdzieś do pubu, itp.
- nie lubię imprez (typu dyskoteki, kluby, itp.), jestem spokojny - znowu, dziewczyny dawały mi do zrozumienia, że facet nielubiący chodzenia do klubów jest nudny

Nic dziwnego że tak mówiły skoro celujesz w dziewczyny w wieku studenckim.

Żadna nie jest w wieku studenckim, te z którymi gadam zawsze są już po studiach, mają z 26-31 lat.

KoralinaJones napisał/a:

Z powyższego nie wynika - dla żadnej dziewczyny - jakim jesteś facetem i jakim możesz być parterem. Podajesz suche fakty ze swojego życia, i to w większości z życia zawodowego.

No jak dla mnie to są ważne rzeczy.

To co Ty byś chciała usłyszeć? I tak obojętnie co bym napisał o sobie, to będzie źle xD

ŻADNEJ dziewczyny nie interesuje to, czy jestem miły, troskliwy, itp.

Jakbyś była facetem i posiedziała trochę na portalach pisząc do dziewczyn w wieku 25-30, to byś wiedziała o czym mówię.

18,143 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-17 14:19:47)

KoralinaJones napisał/a:

Włodek, to wytatuuj to sobie na czole, żeby od razu robić na dziewczynach wrażenie swoim magistersko inżynierskim wykształceniem. W pierwszym "rzucie" nawiązywania znajomości informowanie o tym  kim to się nie jest, jest wyjątkowo narcystyczne i megalomańskie. Przy braku innych atrakcyjnych cech, jest to przysłowiowy gwóźdź do trumny. Cóż, pewnie te dziewczyny za Twoimi plecami kwitują to stwierdzeniem "phi, wielki mi inżynier". W ten sposób możesz jedynie wyjść na nadętego bufona.
Nie jesteś atrakcyjny przez sam fakt wykształcenia. To jest, ale uzupełnienie obrazu Twojej osoby.

18,144

KoralinaJones napisał/a:

Nie jesteś atrakcyjny przez sam fakt wykształcenia. To jest, ale uzupełnienie obrazu Twojej osoby.

No atrakcyjny dla dziewczyn byłbym gdybym pił, palił, bił się, imprezował cały czas, miał samochód, jeździł na wakacje, itp. tongue

18,145

KoralinaJones napisał/a:

No atrakcyjny dla dziewczyn byłbym gdybym pił, palił, bił się, imprezował cały czas, miał samochód, jeździł na wakacje, itp. tongue

Będziesz może atrakcyjny jak dorośniesz i zmądrzejesz. Stary chłop, a taki głupi.  W kółko Macieju ta sama smarkata gadka o piciu, biciu i byciu chamem. Ręce opadają.

18,146

Proszę Cię, nie odpisuj, bo się tego już normalnie nie da czytać.

18,147

KoralinaJones napisał/a:

Będziesz może atrakcyjny jak dorośniesz i zmądrzejesz. Stary chłop, a taki głupi.  W kółko Macieju ta sama smarkata gadka o piciu, biciu i byciu chamem. Ręce opadają.

Przecież specjalnie wyolbrzymiam. Ale trochę racji w tym mam. Dziewczyny nie chcą spokojnych facetów.

18,148 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-17 14:39:53)

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie zniechęcaj się tak szybko, przy stronach jubileuszowych mają być jakieś nagrody.

Możliwie, że się na jakąś załapiesz, bo widzę że Cię wciąga.

18,149

2odiak napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Aaaa big_smile Czyli bywasz tam czasami PRZEJAZDEM? tongue

Nie, ale jakby był, to dam znać. Nigdy nawet nie byłem w tamtych stronach, bo po co? big_smile
Bimbru nie piję, papierosów nie palę, a to chyba główne powody dla których jeździ się na podlasie XD

"-A Pan po co jeździ na Podlasie?
: Popatrzeć jak się krawaty rozbijają na wojewódzkiej do Białowieży, aaa i jeszcze jedno panie redaktorze , jak Litwini najeżdżają  biedronki w Suwałkach "

A tak na marginesie, fajne góry wink smile

Chodzi Ci o Góry Sudawskie? Byłeś kiedyś?

18,150

NewUser napisał/a:

Kłamstwo. Nie imprezuję, nie piję, nie palę, nie biję się, a nie miałem najmniejszych problemów związkowych, czy problemów w nazwijmy to 'luźnych związkach" smile

Bo poznawałeś pewnie na żywo. Przez neta się nie da.

18,151 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-17 14:43:41)

NewUser napisał/a:

Kłamstwo. Nie imprezuję, nie piję, nie palę, nie biję się, a nie miałem najmniejszych problemów związkowych, czy problemów w nazwijmy to 'luźnych związkach" smile

Nie, nie da się, w ogóle big_smile. Włoduś powiedział, co wiedział big_smile. Dużo masz jeszcze tych złotych myśli na dziś?

18,152

NewUser napisał/a:
NewUser napisał/a:

Przez neta też, a co najciekawsze, że nie były to aplikacje randkowe, czy inne rzeczy tego typu. Przypadkowa znajomość internetowa, bez myślenia w ogóle o związku, czy jakiejkolwiek relacji, ale dobrze nam się pisało, chęć spotkania się na żywo, a później łóżko.

Niemożliwe, nie da się, nie ma takiej opcji, kłamiesz, nabijasz się, kpisz i drwisz z kolegi tongue. Wstydź się.

18,153 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 14:54:35)

NewUser napisał/a:

Da się , da tongue on też doskonale o tym wie, po prostu tak gada, bo tego nie doświadczył, zresztą... tłumaczyć nikomu nie trzeba, jak działa myślenie niektórych chłopaków z tego forum smile

No ja się wypowiadam na bazie moich doświadczeń. Szukałem też relacji luźniejszych, wysłałem setki wiadomości i 0 odpowiedzi.

A na żywo coś więcej z kimś kogo się zna? Też nie ma szans na to.

Jeśli Tobie się udaje, to po prostu znaczy, że na pewno nie jesteś spokojny, miły, itp.

18,154

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Przez neta też, a co najciekawsze, że nie były to aplikacje randkowe, czy inne rzeczy tego typu. Przypadkowa znajomość internetowa, bez myślenia w ogóle o związku, czy jakiejkolwiek relacji, ale dobrze nam się pisało, chęć spotkania się na żywo, a później łóżko.

Niemożliwe, nie da się, nie ma takiej opcji, kłamiesz, nabijasz się, kpisz i drwisz z kolegi tongue. Wstydź się.

Da się , da tongue on też doskonale o tym wie, po prostu tak gada, bo tego nie doświadczył, zresztą... tłumaczyć nikomu nie trzeba, jak działa myślenie niektórych chłopaków z tego forum smile

Otóż nie. Trafiło Ci się jak ślepej kurze ziarno. Jest duża szansą że za jakiś czas włodkowej indoktrynacji sam w to uwierzysz big_smile.

18,155

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie zniechęcaj się tak szybko, przy stronach jubileuszowych mają być jakieś nagrody.

Taa nagroda główna - następne 400 stron do czytania i możliwość obcowania  big_smile

18,156

paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Taa nagroda główna - następne 400 stron do czytania i możliwość obcowania  big_smile

Narzekasz na moje towarzystwo? tongue

18,157

Dziewczyny nie chcą spokojnych facetów.

A Ty jesteś niby spokojny?  - kłębek nerw raczej
co z tego że niby taki ćwierć abstynent
kompulsywna "świętość","czystość" i wstrzemięźliwość szkodzi to nieludzkie jest tongue

18,158

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
NewUser napisał/a:

Narzekasz na moje towarzystwo? tongue

Nie tongue
A gdzie tam było narzekanie ?

18,159

NewUser napisał/a:
NewUser napisał/a:

No ja się wypowiadam na bazie moich doświadczeń. Szukałem też relacji luźniejszych, wysłałem setki wiadomości i 0 odpowiedzi.

A na żywo coś więcej z kimś kogo się zna? Też nie ma szans na to.

Jeśli Tobie się udaje, to po prostu znaczy, że na pewno nie jesteś spokojny, miły, itp.

Ty wiesz lepiej jaki jestem, no nie? XD
Z kobietami trzeba umieć rozmawiać/pisać, to jest klucz do sukcesu i takie jest moje zdanie.
Ja nie szukałem wtedy relacji, nawet o tym nie myślałem. W jednym przypadku zaczęło się od mojego komentarza, pod pewnym postem, a ta dziewczyna odpisała na mój komentarz dość przekomarzająco i tak się zaczęła luźna śmieszna gadka z "docinkami", przejście na priv i gadanie o głupotach, ale nie tylko smile)). Od razu zaznaczę, że nawet nie wiedzieliśmy jak wyglądamy i to trwało jakiś dłuższy czas. Okazało się, że mieszkamy dość blisko siebie, niecała godzina drogi autem i pewnie dlatego się spotkaliśmy. Później już jakoś wszystko samo się potoczyło smile

To Ty jesteś przecież pospolitym internetowych ruchaczem tongue.

18,160

paslawek napisał/a:

A Ty jesteś niby spokojny?  - kłębek nerw raczej
co z tego że niby taki ćwierć abstynent
kompulsywna "świętość","czystość" i wstrzemięźliwość szkodzi to nieludzkie jest tongue

no..jest spokojny owszem , no jest ..

18,161

KoralinaJones napisał/a:

- piję okazjonalnie, nigdy nie paliłem, nawet pijany nigdy nie byłem, nie mam żadnych nałogów - od dziewczyn słyszałem, że jestem dziwny i nudny, bo jak z kimś takim wyjść gdzieś do pubu, itp.
- nie lubię imprez (typu dyskoteki, kluby, itp.), jestem spokojny - znowu, dziewczyny dawały mi do zrozumienia, że facet nielubiący chodzenia do klubów jest nudny

Nic dziwnego że tak mówiły skoro celujesz w dziewczyny w wieku studenckim.

Żadna nie jest w wieku studenckim, te z którymi gadam zawsze są już po studiach, mają z 26-31 lat.

KoralinaJones napisał/a:

To co Ty byś chciała usłyszeć? I tak obojętnie co bym napisał o sobie, to będzie źle xD

ŻADNEJ dziewczyny nie interesuje to, czy jestem miły, troskliwy, itp.

Jakbyś była facetem i posiedziała trochę na portalach pisząc do dziewczyn w wieku 25-30, to byś wiedziała o czym mówię.

Może zmień przedział na 30-35?
Może to jest klucz? Masz 32 lata  to to są Twoje rowiesniczki.

18,162

rossanka napisał/a:

Bardziej na przedział 19-25 lat.

18,163

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze gorzej. Chyba nie czaisz, gdzie leży problem Włodka. Dziewczyny w tym wieku będą widzieć w nim dojrzałego faceta, i dopiero ze strony takich dziewczyn będzie miał solidną dawkę rozczarowania jego osobą. W jego przypadku im bardziej młodsza, tym "większe" samobójstwo.

18,164

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Będzie chodził i je legitymował. Zauważ, że teraz 16 latka może wyglądać na 23 latkę.
A 30 ka na 25kę.
Ciężki irzech do zgryzienia. Jak żyć?

18,165

NewUser napisał/a:

Niech wejdzie w bliższe relacje z jakąkolwiek, byle była pełnoletnia, to już będzie sukces smile

Tak bez prawa jazdy? Mision Imposible.

18,166

Gary napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Przepraszam bardzo, że niby o kim ja marzę? lol
Wiesz o czym marzę? O zwiększeniu zarobków, spłacie hipoteki, fajnych wczasach i wyciśnięciu 100kg na klatę.
Polkę mogę mieć już za 150 - 200 PLN / 1h

Więc nie wciskaj mi kitu, że ja marzę o Polkach hahaha.

I myślisz, że jak coś wyśmiejesz wstawiając odpowiednie emotki, to stanie się to mniej widoczne? Ta Twoja frustracja, że jesteś sam?
Ponadto mylisz pojęcia, bo życie pokazuje przecież, że Polkę możesz sobie najwyżej kupić na godzinę, a to nie to samo co z nią być i obcować nie musząc za to zapłacić.

Rumuński ma problem, ale z tym się nie obnosi -- nie dosłyszy i chyba ma przez to wadę wymowy. Sam by nie chciał dziewczyny która ma taki problem, więc i jego nie chcą.

Rumuński napisał/a:

z wadą słuchu idzie również w parze wada wymowy i w moim przypadku też tak jest, często się zacinam, jąkąm... bardzo się staram nie jąkać dlatego czasami w połowie zdania przerywam i szukam zamiennych słów, które będę mógł wypowiedzieć bez zająkania się ale czasami przez to właśnie składam zdania jak 5letnie dziecko...

O ile incele w spirali niepowodzeń są na dnie, bo na przykład ktoś im dokuczał w szkole, to Rumuńśki jest na dnie z powodu niepełnosprawności.

Przepiękne zaoranie mojej osoby.
Chyba najmocniejsze od 2015r
I zrobiła mi to osoba, która była najmniej wrogo nastawiona do mnie - o ironio smile

18,167 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 21:12:14)

KoralinaJones napisał/a:

Dżizas. Weź się popytaj dziewczyn w wieku 25-30 lat, to zobaczysz, że tak jest.

Nawet tu na forum któraś dziewczyna pisała, że kiedyś rozmawiała o tym z koleżankami. I wszystkie jednogłośnie stwierdziły, że taki facet byłby u nich skreślony.

18,168

NewUser napisał/a:

Niech wejdzie w bliższe relacje z jakąkolwiek, byle była pełnoletnia, to już będzie sukces smile

Ale nie starsza niż 30 lat i nie gruba sad

18,169

KoralinaJones napisał/a:

Dżizas. Weź się popytaj dziewczyn w wieku 25-30 lat, to zobaczysz, że tak jest.

Nawet tu na forum któraś dziewczyna pisała, że kiedyś rozmawiała o tym z koleżankami. I wszystkie jednogłośnie stwierdziły, że taki facet byłby u nich skreślony.

To zrób to prawo jazdy.
Nie musisz potem nawet jezdzić ani mieć auta, byleby kartonik był w portfelu.

18,170

Ale kalkulacje, licytacje,spekulacje - dzielenie skóry na Włodku big_smile

18,171 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 21:54:17)

rossanka napisał/a:

To zrób to prawo jazdy.

Ile razy mam powtarzać, że nie jestem w stanie?

A prawo jazdy mi nie jest potrzebne. Ono jest potrzebne dziewczynom tongue

18,172

rossanka napisał/a:

To zrób to prawo jazdy.

Zależy, możesz trafić na taką, która sama lubi prowadzić.

18,173 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-17 22:19:02)

rossanka napisał/a:

To zrób to prawo jazdy.

Do czego jakiejkolwiek dziewczynie może być potrzebne Twoje prawo jazdy? To są przecież uprawnienia indywidualne. Jeśli będzie jej potrzebne, to zrobi sobie własne.

18,174 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 22:25:33)

KoralinaJones napisał/a:

Do czego jakiejkolwiek dziewczynie może być potrzebne Twoje prawo jazdy? To są przecież uprawnienia indywidualne. Jeśli będzie jej potrzebne, to zrobi sobie własne.

Bo np.:
- chce pojechać gdzieś, a nie chce robić za szofera
- chce mieć pewność, że jak będzie pilna potrzeba, to będzie miał kto jechać autem
- na zakupy ciężko bez auta jechać, nie wszyscy zamawiają online

18,175

Naprawdę nie szkoda wam klawiatury na tego idiotę zwanym jakisczlowiek? Przecież ten gosc jest chory psychicznie wystarczy poczytać jego posty i jest białe na czarnym, typ ma ponad 3 dychy na karku siedzi w piwnicy, nie widzi słońca i wali w koło to samo, to jest typ z mocnymi zaburzeniami, a bankowo choroba psychiczna

18,176

KoralinaJones napisał/a:

Bo np.:
- chce pojechać gdzieś, a nie chce robić za szofera
- chce mieć pewność, że jak będzie pilna potrzeba, to będzie miał kto jechać autem
- na zakupy ciężko bez auta jechać, nie wszyscy zamawiają online

No tak się ludzie wzajemnie wożą big_smile.

18,177

KoralinaJones napisał/a:

Nom. Ale mi auto jakoś do tego nie jest potrzebne.

18,178

KoralinaJones napisał/a:

Taczki se kup tongue

18,179

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście. Jeszcze trzeba umieć zatankować i korzystać z myjni ręcznej big_smile.

18,180

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście. Jeszcze trzeba umieć zatankować i korzystać z myjni ręcznej big_smile.

A płyn do spryskiwaczy to co, tez poważna sprawa pamiętać o tym  ?

18,181

rossanka napisał/a:

To zrób to prawo jazdy.

Weź sobie dziewczynę z samochodem big_smile
Taką co lubi jeździć i nie lubi nikomu dawać swojego autka.
Nie będziesz pchał za kierownicę to będzie spokojna bo go nie uszkodzisz.
Same korzyści  tongue

18,182

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ha! A parkowanie prostopadle tyłem ? big_smile

18,183

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A weź żarówkę wymień, albo koło jak przebijesz gdzieś w trasie... Te wszystkie blokady spowodowałyby jakiś hard reset i przywrócenie do ustawień fabrycznych jakiegoś big_smile

18,184

Agnes76 napisał/a:

To ja! Sama sobie uszkadzam big_smile.

18,185

NewUser napisał/a:

A weź żarówkę wymień, albo koło jak przebijesz gdzieś w trasie...

Hmn... Może jednak przemyślę to spotkanie w połowie drogi big_smile.

18,186

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Co to za przewrót nastąpił? tongue

18,187

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Zwizualizowałam sobie konieczność samodzielnej wymiany żarówki tongue.

18,188 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 23:17:57)

Agnes76 napisał/a:

Same korzyści  tongue

Ale wiesz, że to tak nie działa? Facet ma mieć prawko i tyle. Obojętnie, czy dziewczyna ma, czy nie, facet ma mieć.

Jeśli dziewczyna nie ma prawka, to będzie chcieć faceta z prawkiem, żeby było lżej w życiu. Jeśli będzie mieć prawko, to też zainteresuje się tylko facetem z prawkiem, bo czemu ma sobie obniżać wymagania? Skoro ona ma, to na co jej jakaś pizda, która nie ma?

18,189

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tylko uważaj na paznokcie! big_smile

18,190

Agnes76 napisał/a:

Same korzyści  tongue

Ale wiesz, że to tak nie działa? Facet ma mieć prawko i tyle. Obojętnie, czy dziewczyna ma, czy nie, facet ma mieć.

Jeśli dziewczyna nie ma prawka, to będzie chcieć faceta z prawkiem, żeby było lżej w życiu. Jeśli będzie mieć prawko, to też zainteresuje się tylko facetem z prawkiem, bo czemu ma sobie obniżać wymagania?

Włodek, to sobie wydrukuj na drukarce jeśli nie umiesz zrobić tongue.

18,191

Agnes76 napisał/a:

Same korzyści  tongue

Jeśli dziewczyna nie ma prawka, to będzie chcieć faceta z prawkiem, żeby było lżej w życiu. Jeśli będzie mieć prawko, to też zainteresuje się tylko facetem z prawkiem, bo czemu ma sobie obniżać wymagania? Skoro ona ma, to na co jej jakaś pizda, która nie ma?

Nie ma ratunku dla ciebie chłopie. Kup sobie chociaż dobry rower, albo hulajnogę elektryczną. Chyba, że też odczuwasz jakieś lęki przed tym?

18,192

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Wierzę w Ciebie!

18,193

KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Wierzę w Ciebie!

Nie takie rzeczy się robiło big_smile spokojnie tongue

18,194 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 23:25:09)

NewUser napisał/a:

Nie ma ratunku dla ciebie chłopie.

A co? Może się mylę z tym podejściem dziewczyn? Każdy wie, że dziewczyny nie obniżają wymagań, tylko celują w facetów na wyższym poziomie niż one (ewentualnie czasem w kogoś na tym samym poziomie). Jak facet jest na niższym, to nie jest w kręgu zainteresowań.

NewUser napisał/a:

Kup sobie chociaż dobry rower, albo hulajnogę elektryczną. Chyba, że też odczuwasz jakieś lęki przed tym?

Ja tam wszędzie gdzie chcę mogę dojść albo dojechać pociągiem/busem. Nawet jakbym kupił rower/hulajnogę, to nie miałbym gdzie jej dać, za mało miejsca mam w mieszkaniu tongue

18,195 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-17 23:27:58)

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Pioruny w Suwałkach big_smile tongue

18,196

NewUser napisał/a:

Nie ma ratunku dla ciebie chłopie.

A co? Może się mylę z tym podejściem dziewczyn? Każdy wie, że dziewczyny nie obniżają wymagań.

NewUser napisał/a:

Kup sobie chociaż dobry rower, albo hulajnogę elektryczną. Chyba, że też odczuwasz jakieś lęki przed tym?

Ja tam wszędzie gdzie chcę mogę dość albo dojechać pociągiem/busem. Nawet jakbym kupił rower/hulajnogę, to nie miałbym gdzie jej dać, za mało miejsca mam w mieszkaniu tongue

Hulajnogę można złożyć i zajmuje naprawdę bardzo mało miejsca. Powiedz tak szczerze... widzisz to, że ty sam tworzysz swoje problemy i ograniczenia?

18,197 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-17 23:29:00)

NewUser napisał/a:

Hulajnogę można złożyć i zajmuje naprawdę bardzo mało miejsca. Powiedz tak szczerze... widzisz to, że ty sam tworzysz swoje problemy i ograniczenia?

Jak dla mnie to co mówię jest logiczne.

Człowieku, ja mam kawalerkę 20m, tu nie ma już czego zmieścić, jeśli chcę być w stanie mieć możliwość chodzenia po mieszkaniu.

I jakie problemy? Dla mnie to nie są problemy. Problemy to są dla dziewczyn mających za wysokie wymagania. Im to przeszkadza, nie mi.

18,198

NewUser napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

Same korzyści  tongue

Nie ma ratunku dla ciebie chłopie. Kup sobie chociaż dobry rower, albo hulajnogę elektryczną. Chyba, że też odczuwasz jakieś lęki przed tym?

najlepiej rower trzykołowy wink

18,199

Agnes76 napisał/a:

najlepiej rower trzykołowy wink

Ha
Ha
Ha

xD

18,200

NewUser napisał/a:

Jak dla mnie to co mówię jest logiczne.

Człowieku, ja mam kawalerkę 20m, tu nie ma już czego zmieścić, jeśli chcę być w stanie mieć możliwość chodzenia po mieszkaniu.

Miejsce na pewno by się znalazło, tylko ty nie chcesz go stworzyć. Tak samo jest z kobietami, byłoby miejsce pewnie już dla niejednej, tylko ty gdzieś podświadomie tego miejsca nie zrobiłeś i zakładam, że nigdy go nie zrobisz smile

Posty [ 18,136 do 18,200 z 29,786 ]

Strony Poprzednia 1 278 279 280 281 282 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024