rakastankielia napisał/a:Przecież wiele razy pisałem już, że to forum nie ma przełożenia na to, jaki jestem w realu. Jeżeli taka osoba wyrobiłaby sobie zdanie na podstawie tego, jak zaprezentowałem się na żywo, to byłoby to bardziej obiektywne.
Oczywiście, że nigdy nie będzie mieć przełożenia 100/100, bo tutaj mamy słowo pisane, nie każdy potrafi robić to w ciekawy sposób, za to w realu pojawia się mnóstwo dodatkowych ograniczeń, których tutaj nie masz. Jeśli więc na forum jesteś tak drętwy, w zderzeniu z kimś twarzą w twarz może być tylko gorzej. Do tego dochodzi przecież stres, chęć, by wypaść jak najlepiej, by mieć o czym rozmawiać, panować nad mową ciała. Jeśli ktoś ma problem z nawiązywaniem kontaktów i z zainteresowaniem swoją osobą, to w takiej sytuacji będzie się spinał, wtedy o naturalności i uroku osobistym można jedynie pomarzyć.
Roxann napisał/a:Dokładnie, poza tym znając Rakę z forum, jestem przekonana, że gdyby po zaprezentowaniu na żywo, nasze (forumowiczów) opnienie się potwierdziły, uznałby finanlnie, że tak naprawdę nie mógł się wykazać i pokazać jaki jest naprawdę, bo dana osoba nie chciała go poznać, a jedynie wyrobiła sobie zdanie po pierwszym wrażeniu i kilku zamienionych zdaniach, tudzież nie była zainteresowana zagadywaniem go, przez co rozmowa się nie kleiła.
Twierdzę tak samo. Zawsze znajdzie coś, byleby nie wyszło, że problem tkwi po Raki stronie. On już tak ma, co wielokrotnie udowadniał.
jakis_czlowiek napisał/a:A macie tak dla rozruszania tematu. Fotka przerobiona pokazująca totalnie aseksualną mordę xD
Najbardziej aseksualna jest Twoja osobowość, to ciągłe użalanie się nad sobą i skupianie uwagi.
Jest choć jeden wątek, w którym to Ty komuś dałeś coś od siebie? Rozumiem, że każdy od czasu do czasu potrzebuje pogadać na swój temat, ale jest Was kilku takich, którzy nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa i to jest naprawdę anty-pociągające. Nawet wrzucenie grafiki z komentarzem "dla rozruszania tematu" - niby miało być zabawne, ale przecież wiemy po co to było
.