30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 276 277 278 279 280 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18,006 do 18,070 z 29,786 ]

18,006

Odp: 30lat i cały czas sam
jakis_czlowiek napisał/a:
Roxann napisał/a:

Poznałeś go

Nope, ale przez kamerki z paroma userami gadałem.

No to nie wiesz jaki on w istocie jest. Jak dla mnie trolem, albo osobą, sorry, ograniczoną umysłowo. Nie piszę tu bynajmniej tego by kogoś obrazić ale sądząc po wypowiedziach na forum, ktre wciąż są takie same, zresztą nie tylko ja zauważyłam, że Raka odpowieda jak bot, zero refleksji, odniesienia do tematu, wyjścia poza schemat.

Zobacz podobne tematy :

18,007 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 15:54:00)

Roxann napisał/a:

No to nie wiesz jaki on w istocie jest. Jak dla mnie trolem, albo osobą, sorry, ograniczoną umysłowo. Nie piszę tu bynajmniej tego by kogoś obrazić ale sądząc po wypowiedziach na forum, ktre wciąż są takie same, zresztą nie tylko ja zauważyłam, że Raka odpowieda jak bot, zero refleksji, odniesienia do tematu, wyjścia poza schemat.

No nie wiem. Ale mam lepszy pogląd niż Wy tongue

W każdym razie, ja mu się nie dziwię, że tak odpowiada. Jak nie ma się w życiu żadnych szans na związek, cały czas dziewczyny dają znać, że się im nie podobasz, nie spełniasz ich wymagań, nie masz cienia szans, żeby je jakoś zainteresować, to łatwo się zapętlić w swoich wnioskach.

18,008 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-07-16 15:59:20)

rakastankielia napisał/a:

Przecież wiele razy pisałem już, że to forum nie ma przełożenia na to, jaki jestem w realu. Jeżeli taka osoba wyrobiłaby sobie zdanie na podstawie tego, jak zaprezentowałem się na żywo, to byłoby to bardziej obiektywne.

Oczywiście, że nigdy nie będzie mieć przełożenia 100/100, bo tutaj mamy słowo pisane, nie każdy potrafi robić to w ciekawy sposób, za to w realu pojawia się mnóstwo dodatkowych ograniczeń, których tutaj nie masz. Jeśli więc na forum jesteś tak drętwy, w zderzeniu z kimś twarzą w twarz może być tylko gorzej. Do tego dochodzi przecież stres, chęć, by wypaść jak najlepiej, by mieć o czym rozmawiać, panować nad mową ciała. Jeśli ktoś ma problem z nawiązywaniem kontaktów i z zainteresowaniem swoją osobą, to w takiej sytuacji będzie się spinał, wtedy o naturalności i uroku osobistym można jedynie pomarzyć.

Roxann napisał/a:

Dokładnie, poza tym znając Rakę z forum, jestem przekonana, że gdyby po zaprezentowaniu na żywo, nasze (forumowiczów) opnienie się potwierdziły, uznałby finanlnie, że tak naprawdę nie mógł się wykazać i pokazać jaki jest naprawdę, bo dana osoba nie chciała go poznać, a jedynie wyrobiła sobie zdanie po pierwszym wrażeniu i kilku zamienionych zdaniach, tudzież nie była zainteresowana zagadywaniem go, przez co rozmowa się nie kleiła.

Twierdzę tak samo. Zawsze znajdzie coś, byleby nie wyszło, że problem tkwi po Raki stronie. On już tak ma, co wielokrotnie udowadniał.

A macie tak dla rozruszania tematu. Fotka przerobiona pokazująca totalnie aseksualną mordę xD

Najbardziej aseksualna jest Twoja osobowość, to ciągłe użalanie się nad sobą i skupianie uwagi. 
Jest choć jeden wątek, w którym to Ty komuś dałeś coś od siebie? Rozumiem, że każdy od czasu do czasu potrzebuje pogadać na swój temat, ale jest Was kilku takich, którzy nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa i to jest naprawdę anty-pociągające. Nawet wrzucenie grafiki z komentarzem "dla rozruszania tematu" - niby miało być zabawne, ale przecież wiemy po co to było cool.

18,009 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-07-16 16:00:49)

Roxann napisał/a:

W każdym razie, ja mu się nie dziwię, że tak odpowiada. Jak nie ma się w życiu żadnych szans na związek, cały czas dziewczyny dają znać, że się im nie podobasz, nie spełniasz ich wymagań, nie masz cienia szans, żeby je jakoś zainteresować, to łatwo się zapętlić w swoich wnioskach.

Na pewno lepiej potafię zrozumieć kobiety, niż mężczyzn, szczególnie takich jak Raka, bo szczerze nie znam osobiście żadnego podobnego. Jednak to jak zostały ocenione, czy też skomentowane zdjęcia inceli w waszej opinii, może świadczyć o tym, że wcale takimi heterami nie jesteśmy, a wystarczy tylko trochę o siebie zadbać, by nie odpychać chociażby niezadbanym, a niby normalnym, wyglądem.
Od nas kobiet też sie tego oczekuje.

18,010

SaraS napisał/a:

A przecież zrzucenie kilogramów czy wyprostowanie zgryzu nie oznacza udawania innej osoby.

Jasne, że nie oznacza.

Ale problem jest taki, że dziewczyny oczekują rzeczy, których facet nie jest zwykle w stanie spełnić. Np. większość nie chce po prostu faceta bez nadwagi. On ma być wysportowany, umięśniony i najlepiej mieć 6-pak. A to już nie wymaga okazjonalnego ćwiczenia po prostu, tylko zapierdzielania dzień w dzień na siłowni pod okiem trenera i przestrzegania konkretnej diety. Nie wszyscy preferują takie spędzanie czasu.

Większość? I większość sparowanych facetów, których widujesz, to mięśniacy z sześciopakiem? wink

Sorry, ale ja się z tym absolutnie nie zgodzę. Większości dziewczyn, które znam, wystarczy przyzwoita sylwetka, w znaczeniu: szczupła + delikatny zarys mięśni czyli nie skinny fat, ale coś, czego nie musisz hodować na siłowni, bo wystarczy Ci basen, tenis czy nawet randomowe majtanie hantlami przy filmikach z yt.

18,011 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 16:02:49)

SaraS napisał/a:

Większość? I większość sparowanych facetów, których widujesz, to mięśniacy z sześciopakiem? wink

Sorry, ale ja się z tym absolutnie nie zgodzę. Większości dziewczyn, które znam, wystarczy przyzwoita sylwetka, w znaczeniu: szczupła + delikatny zarys mięśni czyli nie skinny fat, ale coś, czego nie musisz hodować na siłowni, bo wystarczy Ci basen, tenis czy nawet randomowe majtanie hantlami przy filmikach z yt.

Dobra, muszę to powtórzyć: ja się odwołuję tylko do tego, co zaobserwowałem w necie na portalach randkowych, czy szybkich randkach.

Może na żywo dziewczyny mają inne podejście, ale ja nie mam szans na takie poznanie kogokolwiek, bo nie jestem gościem, co podchodzi do dziewczyn i zarywa.

18,012

NewUser napisał/a:

Nawet wrzucenie grafiki z komentarzem "dla rozruszania tematu" - niby miało być zabawne, ale przecież wiemy po co to było cool.

Wiadomo po co. Powtórzę po raz kolejny - post numer 18.313
Psycholog wyjaśnił to dosłownie w kilku linijkach smile

Ja to wiem, Psycholog to wie, Ty także, więc... Jakiś, nie z nami te numery big_smile.

18,013

Roxann napisał/a:

Na pewno lepiej potafię zrozumieć kobiety, niż mężczyzn, szczególnie takich jak Raka, bo szczerze nie znam osobiście żadnego podobnego.

No nie znasz, bo takich jak Raka, czy ja, czyli facetów całkowicie aseksualnych dla dziewczyn jest znikomy promil.

Roxann napisał/a:

Jednak to jak zostały ocenione, czy też skomentowane zdjęcia inceli w waszej opinii, może świadczyć o tym, że wcale takimi heterami nie jesteśmy, a wystarczy tylko trochę o siebie zadbać, by nie odpychać chociażby niezadbanym, a niby normalnym, wyglądem.

Wiesz, starczy wejść na portale randkowe, posłuchać opinii, czy poczytać i widać różnicę między tym co obserwują faceci, a tym co obserwują dziewczyny. Dziewczyna może mieć sporą nadwagę a i tak ma duże szanse, żeby na portalu kogoś poznać. Facet z nadwagą nie ma żadnych szans.

18,014

Może na żywo dziewczyny mają inne podejście, ale ja nie mam szans na takie poznanie kogokolwiek, bo nie jestem gościem, co podchodzi do dziewczyn i zarywa.

Nawet sposób w jaki to napisałeś brzmi aseksualnie. W taki sposób myślą i wypowiadają się małolaty, a Ty zdaje się masz kilka dych na karku.

18,015

Nie do końca. W wielu kwestiach na początku nie masz szans na to, czego chcesz. I ta rozsądniejsza część ludzkości bierze to na klatę i pracuje nad tym. Ty, zdaje się, pisałeś, że masz dobrą pracę. Czy gdybyś zamiast studiować i tego, co tam jeszcze musiałeś zrobić, siadł na tyłku i smęcił na forum, że nikt Cię nie chce zatrudnić, zaproponować sensownej pensji itd. byłbyś zawodowo w tym samym miejscu? Wystarczyłoby powtarzać jak mantrę, że pracodawcy mają nierealne wymagania, a Ty przecież masz tyyyyle do zaoferowania, tylko nie możesz tego zaprezentować, bo Cię nawet na rozmowę nie proszą? I że mimo to Ty wiesz, że byłbyś idealnym pracownikiem? Bez sensu, prawda? A to właśnie robi Raka. wink

18,016

Facet z nadwagą nie ma żadnych szans.

I ten sam facet zamiast coś z tym zrobić będzie jedynie jęczeć, ewentualnie głupio pytać czy brzuszek u faceta nam przeszkadza big_smile.

18,017

Priscilla napisał/a:

Nawet sposób w jaki to napisałeś brzmi aseksualnie. W taki sposób myślą i wypowiadają się małolaty, a Ty zdaje się masz kilka dych na karku.

Dżizas, to jak mam to napisać, żeby Wam pasowało? xD

Każdy wie, że dziewczyny same nie zaczynają znajomości, same nie podejdą, same się nie odezwą. A ja nie jestem typem, który wychodzi przed szereg i zarywa. Więc prosta matematyka jest taka, że na żywo nie poznam nikogo do bliższego związku.

18,018

Priscilla napisał/a:

I ten sam facet zamiast coś z tym zrobić będzie jedynie jęczeć, ewentualnie głupio pytać czy brzuszek u faceta nam przeszkadza big_smile.

No a laska z widoczną nadwagą będzie mieć w dupie jak wygląda, bo powie, że facet ma ją akceptować taką jaka jest. I spokojnie kogoś pozna.

A facet zaraz usłyszy, że ma się dostosować, schudnąć, bo jest gruby. I nie ma szans na poznanie kogokolwiek.

18,019 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-07-16 16:21:25)

SaraS napisał/a:
SaraS napisał/a:

A przecież zrzucenie kilogramów czy wyprostowanie zgryzu nie oznacza udawania innej osoby.

Jasne, że nie oznacza.

Ale problem jest taki, że dziewczyny oczekują rzeczy, których facet nie jest zwykle w stanie spełnić. Np. większość nie chce po prostu faceta bez nadwagi. On ma być wysportowany, umięśniony i najlepiej mieć 6-pak. A to już nie wymaga okazjonalnego ćwiczenia po prostu, tylko zapierdzielania dzień w dzień na siłowni pod okiem trenera i przestrzegania konkretnej diety. Nie wszyscy preferują takie spędzanie czasu.

Dokładnie, wystarczy by był zdrowy ładny uśmiech, tu też liczy podejście bo wiadomo, że różnie bywa i np., ktoś mógł stracić tą jedynkę w wypadku i jest w trakcie leczenia, ale wie że no musi/chce ją zrobić, a nie jak jeden z naszych użtkowników nie widzi w tym problemu. Tak samo z nadwagą. Ja miałabym problem z facetem z otyłością, bo to już naprawdę kwestie zdrowotne wchodzą w grę, ale pewna nadwaga mi nie przeszkadzała. Zresztą sama, kiedy poznałam mego faceta, miał on dość sporą nadwagę, brzuszek ale nie był otyły. Po roku związku się go pozbył i działo się to naturalnie, inny tryb życia we dwoje itd. Nie zmuszałam go do żadnej diety. Dlatego bardzo się dziwiłam, jak jeden z użtkowników wręcz kpił z mojej rady, że zawsze można schudnąc, a jak sam ma w tym doświadczenie, to może też być motywacją dla drugiej osoby. No wręcz oburzenie i od razu twierdzenie, że gdyby dziewczyna schudła, to by go zostawiła. No jak z kimś takim można w ogóle myśleć o jakiejkolwiek relacji?

18,020

Priscilla napisał/a:

No a laska z widoczną nadwagą będzie mieć w dupie jak wygląda, bo powie, że facet ma ją akceptować taką jaka jest. I spokojnie kogoś pozna.

A facet zaraz usłyszy, że ma się dostosować, schudnąć, bo jest gruby. I nie ma szans na poznanie kogokolwiek.

Większość facetów też nie będzie chciała grubej. Zresztą już kiedyś wspominałam: jak rozmawiam ze znajomymi czy jak partner opowiada mi o swoich rozmowach z kumplami, to zawsze, ale to zawsze wymaganiem top1 jest: "żeby tylko nie była gruba!". wink

18,021

NewUser napisał/a:

Dopisałbym tu jeszcze jakieś 10-20 nicków tongue cieszę się, że się zgadzamy smile

Owszem, bo to działać może tylko przez chwilę, najwyżej dwie, ale na pewnym etapie zaczyna do drugiej strony docierać, że tu chodzi tylko o uwagę, która nie przekłada się na żadną chęć działania. Na dłuższą metę ludzie tego nie kupują, nawet ci empatyczni i chętni do pomocy, bo czują się zwyczajnie wykorzystywani. Jak część planu takiego energetycznego wampira.

18,022

I co w związku z tym? Czy to myślenie w jakikolwiek sposób zmienia Twoją sytuację?

18,023

Jest coś o laskach z nadwagą ?

18,024

Roxann napisał/a:

Jednak to jak zostały ocenione, czy też skomentowane zdjęcia inceli w waszej opinii, może świadczyć o tym, że wcale takimi heterami nie jesteśmy, a wystarczy tylko trochę o siebie zadbać, by nie odpychać chociażby niezadbanym, a niby normalnym, wyglądem.

Wiesz, starczy wejść na portale randkowe, posłuchać opinii, czy poczytać i widać różnicę między tym co obserwują faceci, a tym co obserwują dziewczyny. Dziewczyna może mieć sporą nadwagę a i tak ma duże szanse, żeby na portalu kogoś poznać. Facet z nadwagą nie ma żadnych szans.

Tu się nie zgodzę, kobieta z nadwagą jest od razu skreślana. Facet z otyłością. A to różnica.

18,025

Priscilla napisał/a:

I co w związku z tym? Czy to myślenie w jakikolwiek sposób zmienia Twoją sytuację?

Mojej sytuacji nie zmienia. Ale pokazuje po prostu to, że dziewczyny mogą mieć wymagania do facetów, ale same ich nie muszą spełniać.

18,026

Roxann napisał/a:

Tu się nie zgodzę, kobieta z nadwagą jest od razu skreślana. Facet z otyłością. A to różnica.

Nie zgodzę się. Wśród ludzi w wieku 20-30 lat widzę masę par, gdzie dziewczyna ma sporo dodatkowych kg, a facet jest szczupły. W drugą stronę prawie nie ma takich sytuacji, bardzo rzadko się zdarza, że facet z nadwagą ma szczupłą dziewczynę.

18,027

NewUser napisał/a:
Roxann napisał/a:

Kobiety z lekką nadwagą też potrafią być pociągające tongue

Ale popatrz, Roksana Węgiel, ładna, zrabna itd. zakochała w facecie no umówmy z nadwagą, żadnym chadem nie jest (jak w przypadku Darka Dody). I to młdoda kobieta. Można?

18,028

Mojej sytuacji nie zmienia. Ale pokazuje po prostu to, że dziewczyny mogą mieć wymagania do facetów, ale same ich nie muszą spełniać.

Pomijając fakt, że to bzdura, to... co w związku z tym? Jest Ci z tym jakoś lepiej, łatwiej czy co? Bo na moje, to po prostu szukasz tematów zastępczych, a sam ze swoją nadwagą nadal nic nie robisz. To w imię buntu? big_smile Na złość mamie postanowiłeś odmrozić sobie uszy? big_smile Nie zauważasz, jak niedorzeczny jest Twój schemat działania?
W ramach podsumowania:

NewUser napisał/a:

Dorosły chłop 32 lata, mentalnie maks 5-6 lat.

smile

18,029

Zawsze mnie zastanawia poziom, hm, ogólności tych dyskusji. Kobiety to, a faceci tamto. Co z tego? Ostatecznie i tak wszystko sprowadza się do tego, że jeden człowiek musi spełnić wymagania drugiego człowieka, a ten drugi - pierwszego. I wszystkie możliwe konfiguracje wymagań reszty świata nie mają tu nic do rzeczy.

18,030 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-07-16 17:29:36)

NewUser napisał/a:
Roxann napisał/a:
NewUser napisał/a:

Ale popatrz, Roksana Węgiel, ładna, zrabna itd. zakochała w facecie no umówmy z nadwagą, żadnym chadem nie jest (jak w przypadku Darka Dody). I to młdoda kobieta. Można?

Kojarzę Roksanę, bo trudno o to, aby nie. Musiałem wygooglować z kim ona jest. Trudno mi powiedzieć czym się kierowała smile na pewno nie kasą, bo chyba jej nie powinno brakować smile
Co nam pokazuje ten przykład? Jakis i raka nie mają racji. Kto by kurwa pomyślał XD pewnie on jej nie truje dupy, że jest brzydki, mieszka w kawalerce i nie ma prawka smile

No właśnie, myślę, że sporo osób z boku zastanawia, bo facet z nadwagą wyglądający całkiem przeciętnie, na pieniądze też na pewno nie poleciała. No jak? To też bardzo dobry, bo znany przykład na to, że kobiety, nawet te młode, ładne i bogate,  nie mają wygórownych wymagań, bo umówmy się wybranek Roxy wcale żadnym chadem nie jest. Ale najprawdopodobniej jest fajnym człowiekiem, z którym chce się przebywać. No i tak to działa panowie!

BTW, też mi gdzieś przemkęły fotki, że chodzą razem na siłownię. Tu już jeden z uzytkowników by się zapluł, no jak? Partner/partnerka od razu ma być szczupły/szczupła. Pomoc w schudnięciu to strata czasu.

To też obala mit, że przecietniaki nawet jak są w związkach, to z desperacji. No nie.

18,031

NewUser napisał/a:

Jestem ciekaw jaką nadwagę ma jakis, bo niby biega maratony. Na pewno nie waży 100kg, czy więcej. Przy jego umiejętnościach w robieniu z igły widły, obstawiam jakieś 1-2kg, ale ma chociaż kolejny powód zaraz po brzydkiej twarzy, żeby mieć usprawiedliwienie za swoje niepowodzenia smile

174cm, ważę 80kg.

18,032 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 17:39:30)

Roxann napisał/a:

No ale wyjątki się zdarzają. Patrz na młode pary, gdy idziesz sobie gdzieś na spacer. Zauważysz, że zdecydowana większość wygląda tak, że facet jest szczupły/wysoki, a dziewczyna ma nadwagę niż żeby było odwrotnie.

NewUser napisał/a:
NewUser napisał/a:

Jestem ciekaw jaką nadwagę ma jakis, bo niby biega maratony. Na pewno nie waży 100kg, czy więcej. Przy jego umiejętnościach w robieniu z igły widły, obstawiam jakieś 1-2kg, ale ma chociaż kolejny powód zaraz po brzydkiej twarzy, żeby mieć usprawiedliwienie za swoje niepowodzenia smile

174cm, ważę 80kg.

I gdzie ta nadwaga? Ja pierdole... Jeśli nawet jest, to NIEZAUWAŻALNA, rozumiesz? Wiem, że nie smile

No ale to jest już spora nadwaga. I jest zauważalne, że nie mam płaskiego brzucha.

Na portale randkowe czy szybkie randki to jest zdecydowanie za mało. Tam szansę mają wysocy i wysportowani.

Na żywo może faceci z nadwagą mają szansę poznać kogoś, ale tak jak pisałem: ja nie mam szans, bo nie jestem w stanie zarywać. A żadna dziewczyna sama nie zagada, bo po co?

18,033

Włodek, czy udowodniłeś już wszystkim, że nie masz szans na dziewczyne? Czy jeszcze zostały jakieś niedobitki?

Czyli do punktów na "nie" (brak prawa jazdy, umiejętności gotowania, wyjeżdząnia na wycieczki czy bycie ekstrawertykiem), dołączył już brak wysportowanej sylwetki, i płaskiego brzucha.

Pisanie, że można zgibić brzuch i zbudowac mięsnie cwicząc - nie ma sensu prawda?

18,034 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-07-16 17:51:51)

Roxann napisał/a:

No ale wyjątki się zdarzają. Patrz na młode pary, gdy idziesz sobie gdzieś na spacer. Zauważysz, że zdecydowana większość wygląda tak, że facet jest szczupły/wysoki, a dziewczyna ma nadwagę niż żeby było odwrotnie.

No nie wiem, ja tego nie zauważam, ale mieszkam w Wawie, więc to może inaczej bo tu ludzie z reguły dbają o wyląd, więc nawet na co dzień rzadko mi się zdarza spotkać nie zadbaną kobietę. Ale tak, zdarza mi się spotykać i osoby i pary z nadwagą, ale co w tym złego? Jak są zadbane i ta nadwaga nie zagraża zdrowiu, to dlaczego miałabym to negować? Ludzie mają różne upodobania, ja sama, jak wsponiałam nie lubię zbyt szczupłych facetów, otyłych wiadomo też nie. Ale...;)

NewUser napisał/a:

174cm, ważę 80kg.

I gdzie ta nadwaga? Ja pierdole... Jeśli nawet jest, to NIEZAUWAŻALNA, rozumiesz? Wiem, że nie smile

No ale to jest już spora nadwaga. I jest zauważalne, że nie mam płaskiego brzucha.

Płaski brzuch jest wymagany u kobiet, a taka waga przy takim wzroście u faceta, to w moim odczuciu niemal chudrlak. wink
Ale to tylko moje subiektywne zdanie, bo ja wolę jak facet ma więcej ciałka. Zaznaczę od razu, że mięsnie najwiecej ważą. wink

18,035 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 18:02:48)

rossanka napisał/a:

Pisanie, że można zgibić brzuch i zbudowac mięsnie cwicząc - nie ma sensu prawda?

Ross, ale czytasz to co piszę? Jasne, że można, ale do pewnego stopnia. żeby kogoś poznać na portalach, czy szybkich randkach to i tak za mało będzie, bo tam najlepiej, żeby facet miał > 180cm i 6pak na brzuchu.

18,036 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 18:05:36)

Roxann napisał/a:

Płaski brzuch jest wymagany u kobiet, a taka waga przy takim wzroście u faceta, to w moim odczuciu niemal chudrlak. wink
Ale to tylko moje subiektywne zdanie, bo ja wolę jak facet ma więcej ciałka. Zaznaczę od razu, że mięsnie najwiecej ważą. wink

No ja uważam, że płaski brzuch jest fajny (po obu stronach), ale nie jest wymagany przez facetów, bo widzę wśród znajomych. Moi znajomi są szczupli, a mają dziewczyny/żony z widoczną nadwagą. Ale ŻADEN znajomy, który by miał większą nadwagę, nie ma nawet dziewczyny, wszyscy są sami.

18,037

NewUser napisał/a:

Po co ciągle wracasz na portale i chodzisz na szybkie randki, skoro wiesz, że to bez sensu, bo nie masz ponad 180cm i sześciopaka? Nie uważasz, że to bez sensu robić ciągle to samo? Nie zmieniasz nic, co mogłoby ci pomóc, chwytasz się ciągle tych samych sposobów, a oczekujesz innego rezultatu XD

Bo jestem głupi i naiwny i liczę, że tam są jeszcze jakieś dziewczyny, które nie patrzą na te rzeczy.

18,038 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 18:23:38)

NewUser napisał/a:

W dodatlu nadal nie ogarniasz tego, że laski nie lecą tylko na wygląd i pewnie 99% z nich ma dupie twoje dodatkowe kilka kg XD

Jasne, że nie lecą. Ale na portalach randkowych, czy szybkich randkach to zwykle jest najważniejsze kryterium. Dziewczyny mają tam taki wybór, to wybiorą kogoś, kto wygląda najlepiej, a nie jakiegoś przeciętniaka.

I jednak mam oczy i widzę kto np. na takich randkach ma największe zainteresowanie u dziewczyn. A są to praktycznie sami wysocy wysportowani faceci. Tylko z takimi dziewczyny gadają jeszcze po zakończeniu szybkich randek. Pozostałych olewają.

A wybór dziewczyny mają spory. Jak ja idę na szybkie randki, to zwykle jestem serio najmniej atrakcyjny z tych wszystkich facetów. Byłem do tej pory 10x i tylko raz widziałem gościa z widoczną nadwagą.

18,039

ahahahahaha kontynuacja mody na sukces trwa, "jakis człowiek" musi zagadać, tylko że kobietom mowy nie odebrało so sad sad, pasztety jest piękna pogoda, a wy dalej 4 ściany i paczka chipsów z nadzieją na księcia hahahaha, przez ostatnie 7 dni zagadało do mnie ponad 20 kobiet, a przez 4 dni miałem pieprzenie stulecia z króliczkiem 9/10, i obyło się bez postawy asekuracyjnej oraz telepatii smile YEA YEA YEA udanego przegrywu pasztety

Wygląd ponad Wszystko !

18,040

rossanka napisał/a:

Ross, ale czytasz to co piszę? Jasne, że można, ale do pewnego stopnia. żeby kogoś poznać na portalach, czy szybkich randkach to i tak za mało będzie, bo tam najlepiej, żeby facet miał > 180cm i 6pak na brzuchu.

To zrób ten 6pak, a niski nie jesteś, z centymetrem krawieckim chyba tam żadna nie przychodzi?

18,041

Roxann napisał/a:

No ja uważam, że płaski brzuch jest fajny (po obu stronach), ale nie jest wymagany przez facetów, bo widzę wśród znajomych. Moi znajomi są szczupli, a mają dziewczyny/żony z widoczną nadwagą. Ale ŻADEN znajomy, który by miał większą nadwagę, nie ma nawet dziewczyny, wszyscy są sami.

Ale to potwierdza, że nie ma reguły, kobieta czy facet z brzuszkiem mogą dogadać Ktoś z większą nadwagą ma zwykle też inne problemy.

18,042

Roxann napisał/a:

Przecież sam pisałeś, że dla Ciebie odpada kobieta z widoczną nadwagą, więc do kogo teraz pretensje. Twoi koledzy tak nie myśleli i sa teraz w związkach z otyłymi kobietami.

18,043

Theodore Robert Bundy napisał/a:

ahahahahaha kontynuacja mody na sukces trwa, "jakis człowiek" musi zagadać, tylko że kobietom mowy nie odebrało so sad sad, pasztety jest piękna pogoda, a wy dalej 4 ściany i paczka chipsów z nadzieją na księcia hahahaha, przez ostatnie 7 dni zagadało do mnie ponad 20 kobiet, a przez 4 dni miałem pieprzenie stulecia z króliczkiem 9/10, i obyło się bez postawy asekuracyjnej oraz telepatii smile YEA YEA YEA udanego przegrywu pasztety

Wygląd ponad Wszystko !

To już nudne, mógłbyś bardziej wysilić. wink

18,044

NewUser napisał/a:

Po co ciągle wracasz na portale i chodzisz na szybkie randki, skoro wiesz, że to bez sensu, bo nie masz ponad 180cm i sześciopaka? Nie uważasz, że to bez sensu robić ciągle to samo? Nie zmieniasz nic, co mogłoby ci pomóc, chwytasz się ciągle tych samych sposobów, a oczekujesz innego rezultatu XD

Bo jestem głupi i naiwny i liczę, że tam są jeszcze jakieś dziewczyny, które nie patrzą na te rzeczy.

Kurde, ale sam patrzysz. Ma być szczupła, młodsza, wykształcona.  To ona może chcieć wysokiego z szesciopakiem i autem. Albo wykształconego, znającego 3 języki obce i miłośnika podróży. Albo pana o budowie misia, z brodą , lubiącego gotować i seriale na Netflixie. Czemu masz pretensje, ze czegoś ktoś wymaga, skoro sam wymagasz?

18,045

NewUser napisał/a:

W dodatlu nadal nie ogarniasz tego, że laski nie lecą tylko na wygląd i pewnie 99% z nich ma dupie twoje dodatkowe kilka kg XD

Jasne, że nie lecą. Ale na portalach randkowych, czy szybkich randkach to zwykle jest najważniejsze kryterium. Dziewczyny mają tam taki wybór, to wybiorą kogoś, kto wygląda najlepiej, a nie jakiegoś przeciętniaka.

I jednak mam oczy i widzę kto np. na takich randkach ma największe zainteresowanie u dziewczyn. A są to praktycznie sami wysocy wysportowani faceci. .

To mi się gryzie z wcześniejszą teorią. Skoro wysocy, dobrze zbudowani mężczyźni, przystojni sa tak bardzo poszukiwani przez kobiety, ze wystarczy wygląd, nie musza sie wysilać a kobiety na nich lecą, jakim cudem mężczyźni tego typu wciąż wracają na szybkie randki?

18,046

Priscilla napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Podobno jak pojedziesz na największe zadupie w Afryce, gdzie ludzie mają domy z lepianek i powiesz im, że jesteś z Polski to jakiś tubylec z kością psa w nosie powie Ci, że miał dziewczynę Polkę i zacznie wykonywać ruchy frykcyjne lol

Jest sobota, to Rumun jak zwykle usiłuje sobie obrzydzać polskie kobiety. To też jest jakaś metoda - jestesmy poza Twoim zasięgiem, możesz sobie o Polkach tylko pomarzyć, to próbujesz jak możesz, żeby to sobie jakoś zracjonalizować tongue

Przepraszam bardzo, że niby o kim ja marzę? lol
Wiesz o czym marzę? O zwiększeniu zarobków, spłacie hipoteki, fajnych wczasach i wyciśnięciu 100kg na klatę.
Polkę mogę mieć już za 150 - 200 PLN / 1h

Więc nie wciskaj mi kitu, że ja marzę o Polkach hahaha.

SaraS napisał/a:

Większość facetów też nie będzie chciała grubej. Zresztą już kiedyś wspominałam: jak rozmawiam ze znajomymi czy jak partner opowiada mi o swoich rozmowach z kumplami, to zawsze, ale to zawsze wymaganiem top1 jest: "żeby tylko nie była gruba!". wink

Większość facetów jest wzrokowcami, a grube dziewczyny wyglądają... Eh....
Niektóre kobiety z nadwagą mają w miarę fajne kształty, gdzie idzie trochę w cycka i tyłek, jeszcze można to zaakceptować, lecz niektóre ,,puszyste" panie wyglądają po prostu niesmacznie, brak jakichkolwiek proporcji sylwetki, po prostu ulana beczka.

Aczkolwiek dziewczyna z mega nadwagą i tak zawsze sobie znajdzie kogoś na seks. Facet, który jest mega otyły już nie za bardzo...

18,047

Wygląd ponad Wszystko !

dobre to : )) cos w tym jest

18,048

Roxann napisał/a:

Ale to potwierdza, że nie ma reguły, kobieta czy facet z brzuszkiem mogą dogadać Ktoś z większą nadwagą ma zwykle też inne problemy.

Nie widzisz tego o czym ja piszę.

90% takich par, to jest gdzie dziewczyna ma nadwagę, a facet jest szczupły. To pokazuje po prostu jak mocne są nierówności w traktowaniu jednych przez drugich w pewnych kwestiach. Facet z nadwagą ma praktycznie pewne, że będzie sam.

18,049

NewUser napisał/a:
Roxann napisał/a:
NewUser napisał/a:

Kojarzę Roksanę, bo trudno o to, aby nie. Musiałem wygooglować z kim ona jest. Trudno mi powiedzieć czym się kierowała smile na pewno nie kasą, bo chyba jej nie powinno brakować smile
Co nam pokazuje ten przykład? Jakis i raka nie mają racji. Kto by kurwa pomyślał XD pewnie on jej nie truje dupy, że jest brzydki, mieszka w kawalerce i nie ma prawka smile

Wy tak na serio? Próbujecie odnosić związki celebrytów do zwykłych Kowalskich? Przecież tam nie ma żadnych uczuć. Nie liczy się ani wygląd, ani charakter, bo to zwyczajna transakcja biznesowa.

18,050

Roxann napisał/a:

Wygląd ponad Wszystko !

To już nudne, mógłbyś bardziej wysilić. wink

Nie wymagajmy zbyt wiele big_smile.

18,051

rossanka napisał/a:

To mi się gryzie z wcześniejszą teorią. Skoro wysocy, dobrze zbudowani mężczyźni, przystojni sa tak bardzo poszukiwani przez kobiety, ze wystarczy wygląd, nie musza sie wysilać a kobiety na nich lecą, jakim cudem mężczyźni tego typu wciąż wracają na szybkie randki?

Kurde Ross. Skończ szukać dziury w całym. Może po prostu idą tam, bo nie muszą się wysilać wtedy?

18,052

rossanka napisał/a:

Kurde Ross. Skończ szukać dziury w całym. Może po prostu idą tam, bo nie muszą się wysilać wtedy?

Ale czemu tam? Skoro nie muszą sie wysilać, mogą iść wszędzie, do pubu, na dyskoteke, na plaże, na koncert, gdziekolwiek, a takim wyglądem jaki mają, kobiety same zagadują. Lepiej więc iść do pubu gdzie sa wylaszczone laski, niż na szybkie randki, gdzie przychodzą desperatki.

18,053

Roxann napisał/a:

Nie widzisz tego o czym ja piszę.

90% takich par, to jest gdzie dziewczyna ma nadwagę, a facet jest szczupły. To pokazuje po prostu jak mocne są nierówności w traktowaniu jednych przez drugich w pewnych kwestiach. Facet z nadwagą ma praktycznie pewne, że będzie sam.

To możesz się związać z kobietą z nadwagą.

18,054

Za cholerę nic nie kumasz...

18,055

Kumam. Piszesz, że koledzy sa w związkach i maja kobiety z nadwagą.
Sam nie chcesz kobiety z nadwag ą i gdyby oni też nie chcieli, to dzisiaj nie byliby ze swoimi kobietami, może byliby nawet sami.

18,056

rossanka napisał/a:

Sam nie chcesz kobiety z nadwag ą i gdyby oni też nie chcieli, to dzisiaj nie byliby ze swoimi kobietami, może byliby nawet sami.

Kurna odwracasz kota ogonem...

Podaję przykłady, w których ewidentnie widać, że praktycznie żadna dziewczyna nie zainteresuje się facetem, który nie jest wysportowany, bo takie mają wysokie wymagania nawet laski, którym daleko do nazwania, że są wysportowane. A w drugą stronę jakoś facetom to nie przeszkadza.

18,057

rossanka napisał/a:

Podaję przykłady, w których ewidentnie widać, że praktycznie żadna dziewczyna nie zainteresuje się facetem, który nie jest wysportowany, bo takie mają wysokie wymagania nawet laski, którym daleko do nazwania, że są wysportowane. A w drugą stronę jakoś facetom to nie przeszkadza.

Jak nie prezeszkadza, skoro już ze sto razy powtarzałeś, że nie musi być modelka, byleby nie była gruba, bo jakieś wymagania mozesz przeciez mieć.
Moge Ci nawet poszukać tych postów.

18,058 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 19:53:54)

rossanka napisał/a:

Jak nie prezeszkadza, skoro już ze sto razy powtarzałeś, że nie musi być modelka, byleby nie była gruba, bo jakieś wymagania mozesz przeciez mieć.

Tak, nie chcę grubej. Chcę normalną sylwetkę, nie musi mieć płaskiego brzucha. Czyli tak jak ja mam.

18,059

rossanka napisał/a:

Jak nie, gwiazda Roxi związała z facetem z nadwagą...daleko odbiegającym od wyglądu chada...

18,060

rossanka napisał/a:

Tak, nie chcę grubej. Chcę normalną sylwetkę, nie musi mieć płaskiego brzucha. Czyli tak jak ja mam.

"90% takich par, to jest gdzie dziewczyna ma nadwagę, a facet jest szczupły. To pokazuje po prostu jak mocne są nierówności w traktowaniu jednych przez drugich w pewnych kwestiach"

vs

Tak, nie chcę grubej

To facetom przeszkadza to, że babka jest gruba czy nie, zdecyduj się w końcu,

18,061 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-16 19:58:00)

Roxann napisał/a:

Jak nie, gwiazda Roxi związała z facetem z nadwagą...daleko odbiegającym od wyglądu chada...

No są wyjątki czasem smile

rossanka napisał/a:

Kurna mać Ross... To że ktoś ma nadwagę, to nie musi jeszcze być gruby. Może być pośrodku.

18,062

Roxann napisał/a:

No są wyjątki czasem smile

rossanka napisał/a:

Kurna mać Ross... To że ktoś ma nadwagę, to nie musi jeszcze być gruby. Może być pośrodku.

Tylko kiedy stwierdzić, że ktoś ma trochę nadwago, a kto jest pośrodku?
Mało to skarg panów, ze w profilu było zdjęcie tylko twarzy, opis - normalna sylwetka - albo lekko puszysta - po czym skarżyli się, ze kobieta była gruba, podczas gdy wg niej ona serio mogła uważać się za nieco bardziej okrągłą jedynie :0

18,063 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-16 20:27:43)

rossanka napisał/a:

A piersi jakie ma mieć? Też takie jak Ty? big_smile

NewUser napisał/a:
NewUser napisał/a:

No właśnie... głupi i naiwny. Mówiłem, że mentalnie zatrzymałeś się w przedszkolu, ja pierdole.

Widzę, że się jednak kolega wciąga big_smile.

18,064 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-16 20:40:40)

NewUser napisał/a:

No bo chuj mnie jasny strzela sobie wyobraź, jak czytam te żale, a że jestem już zarejestrowany, to się wypowiem... Chyba pora się wylogować i zapommieć hasło big_smile

Jest to jakieś wyjście z sytuacji. Jak się potem rozmyślisz, to zawsze można założyć drugie konto big_smile.

18,065

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

No bo chuj mnie jasny strzela sobie wyobraź, jak czytam te żale, a że jestem już zarejestrowany, to się wypowiem... Chyba pora się wylogować i zapommieć hasło big_smile

Jest to jakieś wyjście z sytuacji. Jak się potem rozmyślisz, to zawsze można założyć drugie konto big_smile.

No właśnie, np. OldUser tongue

Możliwe, że jesteś teraz w końcu bardzo bliski prawdy big_smile.

18,066

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

No właśnie, np. OldUser tongue

Możliwe, że jesteś teraz w końcu bardzo bliski prawdy big_smile.

Nie mam zamiaru Cię przekonywać. Nie wiem jaki nick mi przypisujesz. Ktoś kogo znałaś/wiesz jak wygląda? Jeśli tak, to chodź umówimy się wodę i się przekonasz, czy jestem tym, za kogo mnie masz big_smile

To przyjedź do Suwałk, w czym problem? big_smile

18,067

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Nie mam zamiaru Cię przekonywać. Nie wiem jaki nick mi przypisujesz. Ktoś kogo znałaś/wiesz jak wygląda? Jeśli tak, to chodź umówimy się wodę i się przekonasz, czy jestem tym, za kogo mnie masz big_smile

To przyjedź do Suwałk, w czym problem? big_smile

A jakieś bardziej cywilizowane miejsce na mapie naszego kraju?

Ależ u nas jest Suwałki Plaza tongue.

18,068

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

A jakieś bardziej cywilizowane miejsce na mapie naszego kraju?

Ależ u nas jest Suwałki Plaza tongue.

Łaaaał tongue spotkanie musiałoby się odbyć na neutralnym gruncie big_smile

Czyli nie masz samochodu lub prawa jazdy tongue.

18,069

NewUser napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
NewUser napisał/a:

Łaaaał tongue spotkanie musiałoby się odbyć na neutralnym gruncie big_smile

Czyli nie masz samochodu lub prawa jazdy tongue.

No akurat mam big_smile a co ma neutralny grunt do auta, czy prawka? Strach jechać w tamte rejony, jeszcze byś mnie sprzedała na narządy tongue

Tam to ani auto, ani prawko się nie przyda, tam nawet asfaltu jeszcze nie wyłożyli wink dalej furmankami jeżdżą.

18,070

NewUser napisał/a:

No akurat mam big_smile a co ma neutralny grunt do auta, czy prawka? Strach jechać w tamte rejony, jeszcze byś mnie sprzedała na narządy tongue

Przejrzałeś mnie tongue.

Posty [ 18,006 do 18,070 z 29,786 ]

Strony Poprzednia 1 276 277 278 279 280 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024