30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Posty [ 17,486 do 17,550 z 29,788 ]
- Zawód: diskofer :P
Odp: 30lat i cały czas sam
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:
Cokolwiek zaplanujesz lub przygotujesz na dzisiaj, prawdopodobnie nie potoczy się zgodnie ze scenariuszem. Oczekuj niespodziewanego. To może nie być nic wielkiego, więc nie rezygnuj całkowicie z planów, chyba że musisz. To może być po prostu dzień niekończących się zakłóceń. Zachowaj poczucie humoru, a może znajdziesz w tym wszystkim inspiracje.
Czy konsultowałeś z Guru, z Wyrocznią, z Jedynym Źródłem Wszechwiedzy Niepodważalnej? 
Oczywiście że nie 
17,487 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-05 01:34:54 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 01:38:44)
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:
Cokolwiek zaplanujesz lub przygotujesz na dzisiaj, prawdopodobnie nie potoczy się zgodnie ze scenariuszem. Oczekuj niespodziewanego. To może nie być nic wielkiego, więc nie rezygnuj całkowicie z planów, chyba że musisz. To może być po prostu dzień niekończących się zakłóceń. Zachowaj poczucie humoru, a może znajdziesz w tym wszystkim inspiracje.
Czy konsultowałeś z Guru, z Wyrocznią, z Jedynym Źródłem Wszechwiedzy Niepodważalnej? 
Oczywiście że nie 
Czyli manianę odstawiasz
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Nikt z tego forum rzecz jasna... 
Ciekawe
. A podobno podczytywałeś tylko jakiegos_czlowieka
.
Czasem się gdzieś zgubiłem 
Najwyraźniej
.
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:
Oczywiście że nie 
Czyli manianę odstawiasz
.
maniana się sprawdza jak do tej pory
jakoś dziwnie
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Czasem się gdzieś zgubiłem 
Najwyraźniej
.
Prosić Cię nie zamierzam 
Nie mam bladego pojęcie jakie masz zamiary i wobec kogo.
paslawek napisał/a:maniana się sprawdza jak do tej pory
jakoś dziwnie
Cóż za optymizm
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Prosić Cię nie zamierzam 
Nie mam bladego pojęcie jakie masz zamiary i wobec kogo.
Ja mówię cały o tym samym 
A ja mówię, że:
a. "tryb Tadzio" uruchamia czerwoną lampkę
b. czerwona lampka raz uruchomiona nie ma wyłącznika
c. nie wiem o czym mówisz 
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Ja mówię cały o tym samym 
A ja mówię, że:
Musisz zamontować wyłącznik, bo pierdyknie Ci lampeczka, byłaby szkoda, prawda? 
Się wkręci drugą, jak pierdolnie
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Musisz zamontować wyłącznik, bo pierdyknie Ci lampeczka, byłaby szkoda, prawda? 
Się wkręci drugą, jak pierdolnie
.
Haha śmiechłem sobie XD
Umiem wkręcić
.
NewUser napisał/a:Przytulę się do poduszki 
Też rozwiązanie
.
KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie mam bladego pojęcie jakie masz zamiary i wobec kogo.
Ja mówię cały o tym samym 
A ja mówię, że:
a. Tryb Tadzio uruchamia cieczka w każdej kobiecie, która mnie napotka, a w głowie jej uruchamia sie myśl „co za ciacho muszę mu obciągnąć.
b. Pomarszczone, zapuszczone pasztety nie maja szans u Tadzia.
c. Pogódź sie z tym 
d. NewUser jeżeli chcesz zamoczyć to pomarszczone truchło, napisz jej coś w stylu „ich liebe dich” hahhahahah
17,496 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-05 09:01:52 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 09:05:46)
Theodore Robert Bundy napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Ja mówię cały o tym samym 
A ja mówię, że:
a. Tryb Tadzio uruchamia cieczka w każdej kobiecie, która mnie napotka, a w głowie jej uruchamia sie myśl „co za ciacho muszę mu obciągnąć.
b. Pomarszczone, zapuszczone pasztety nie maja szans u Tadzia.
c. Pogódź sie z tym 
Jestem całkowicie pogodzona z faktem że nigdy się nie spotkaliśmy i nie spotkamy
. Zemsta Tadzia a'la gman98v2
.
- SaraS
- Przyjaciółka Forum

- Nieaktywny
rakastankielia napisał/a:SaraS napisał/a:rakastankielia napisał/a:Cały czas rozwijam się intelektualnie, poszerzam swoją wiedzę i poświęcam swoim pasjom, zacząłem się udzielać w różnych wydarzeniach, grupach, szkoleniach i projektach, by poznawać więcej osób.
1. Konkrety, a nie "cały czas", "różnych" itd.
Dobrze, więc tak: uczę się kolejnych języków oraz czytam na tematy, które mnie interesują, w ten sposób cały czas poszerzając wiedzę i rozwijając się intelektualnie. Jeśli chodzi o wydarzenia, to uczęszczam (o ile odpowiada mi termin) na spotkania w stylu wymiany językowej, na których można praktykować swoje umiejętności z innymi osobami uczącymi się języka (lub posługującymi się nim), do tego jestem częścią pewnego projektu, jednak celowo nie piszę szczegółów na forum, ponieważ zostałbym łatwo zidentyfikowany. Brałem też udział w szkoleniu obsługi dronów w ramach studiów.
3. Tym zajmowałeś się całe cztery lata, tak? Efekt zerowy. I nie pomyślałeś, że w takim razie trzeba spróbować czegoś innego?
Na przestrzeni czterech lat próbowałem różnych miejsc i aktywności, nic nie przynosiło rezultatu.
I a propos Twoich kolejnych postów: nie, Raka. Nie jesteś fajnym facetem, którego dziewczyny nie chcą poznać ze względu na wygląd. Jesteś bardzo niefajnym facetem i dlatego żadna kobieta nie chce mieć z Tobą nic wspólnego.
To tylko Twoje wrażenie na podstawie tego, co tu piszę. Osoby, które poznały mnie w realu, mają inne zdanie.
Jesteś roszczeniowy, marudny, zafiksowany na swoim wyglądzie, pełen pretensji do kobiet, bezwolny, niezaradny, ograniczony, nie umiesz rozmawiać, Twoja samoocena absolutnie nie przystaje do tego, co sobą reprezentujesz, a Twoje postrzeganie świata jest tak pozbawione logiki i sensu, że czasem aż trudno uwierzyć, że nie jesteś trollem. Zero woli działania, zero rozwoju, zero samokrytycyzmu. I za ten stan rzeczy obwiniasz wszystkich poza sobą.
Nie. Nie jestem roszczeniowy, mam bardzo niskie wymagania. Marudny jestem tylko na forum. Zafiksowany na swoim wyglądzie też nie jestem, podobam się sobie, ale dla kobiet to za mało, dlatego o tym piszę. Nie jestem bezwolny, ograniczony ani niezaradny, potrafię też rozmawiać na wiele tematów.
Rozwijam się i działam na każdym kroku, mam też w sobie spore pokłady samokrytyki.
Raka, fajnie, że się czegoś uczysz, ale ja pytałam o konkretne działania mające na celu poznanie kogoś, znalezienie dziewczyny itd.
A co do reszty - ja napisałam, jak jesteś odbierany. Możesz zaprzeczać, ale wątpię, że to pomoże, jeśli kolejną dziewczyna Cię odrzuci, a Ty jej powiesz, że nie ma racji, bo Ty jesteś taki super.
Herne napisał/a:SaraS nie wiem czy wiesz, ale właśnie grasz z Raką w ping-ponga
Tiaa... Cóż, szkoda. 
jakis_czlowiek napisał/a:Misinx napisał/a:Będziesz cały czas "buksował" w miejscu, dopóki sobie nie uświadomisz, że związek przyczynowo skutkowy jest dokładnie odwrotny. Ty nie masz problemów ze sobą dlatego, że dziewczyny nie chcą Ci dać szansy. Dziewczyny nie dają Ci szansy właśnie dlatego, że widzą, że masz problemy ze sobą. Sam sobie nie potrafisz dawać szansy.
A ja się nie zgodzę. Ile razy mam Wam podawać argumenty za tym, że jest tak jak piszę?
Na portalach i szybkich randkach liczy się w 90% wygląd. Od tego zależy to, czy dostanę parę (np. Tinder) lub dziewczyna się odezwie (np. Sympatia). Od niczego innego. W tym momencie jeszcze dziewczyna nic o mnie nie wie. Widzi tylko jak wyglądam. Więc nie ma szans odrzucić mnie za charakter. Tylko za wygląd.
A potem jak te parę rozmów miałem, to też wiem za co byłem odrzucany. Bo widać reakcje dziewczyn jak się zmieniają.
To się nie zgadzaj. Twoja sprawa. Dlatego właśnie będziesz tkwił w tym co masz.
17,499 Odpowiedź przez jakis_czlowiek 2023-07-05 09:57:15 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-07-05 10:27:37)
Raka, mam dla nas rozwiązanie naszego problemu!
https://wydarzenia.interia.pl/ciekawost … Id,6880118
xDDDD
Nie ma "wy".
Macie inne problemy I przez inne rzeczy jesteście sami.
rossanka napisał/a:jakis_czlowiek napisał/a:Raka, mam dla nas rozwiązanie
xDDDD
Nie ma "wy".
Macie inne problemy I przez inne rzeczy jesteście sami.
Jakie śmieć ludzki ,odpad genetyczny może mieć problemy?Problemy to ma normalny człowiek a nie zaburzone ,odrzucone jednostki. Takie osoby żyją w swoim świecie że względu na zranienia których doznały w ciągu życia. Mozg faceta który ma 1000 koszy na koncie wygląda jak po braniu udziału w wojnie jako uczestnik .Dochodzi do zablokowania emocjonalnego i taki człowiek działa na najniższych instynktach i popędach. To jest droga w jedną stronę. Żadna terapia czy leki nie pomogą na dłuższą metę może doraźnie.
Świat jest brutalny przystojny ,sprytny ,bogaty facet wyzyskuje innych wygrywa ma seks na zawołanie z większością kobiet .A większość facetów czyli bez powyższych cech to przegrywy którzy żebrzą o relacje , kobiety które już że względu na wygląd lub wyeksploatowanie wiek ,najbrutalniejsi i najbardziej zdemoralizowani samcy niechcieli .Jednym słowem goje to zwierzęta .
- Gary
- Net-facet

- Nieaktywny
- Zawód: idę spokojnie po krainie szczęśliwości z dala od zgiełku i pośpiechu
19941994Dd@ napisał/a:Mozg faceta który ma 1000 koszy na koncie .... przegrywy którzy żebrzą o relacje ,
A to są ci co chcieli brać a nie dawać?
Gary napisał/a:19941994Dd napisał/a:Mozg faceta który ma 1000 koszy na koncie .... przegrywy którzy żebrzą o relacje ,
A to są ci co chcieli brać a nie dawać?
Wśród nich są różnice tacy co chcą.tylko brać ale i tacy co tylko dawać .Jak w każdej społeczności jest różnorodność .Zazwyczaj to oni są w pozycji proszącej o resztki z pańskiego stołu (w przenosni).
Theodore Robert Bundy napisał/a:Tryb Tadzio uruchamia w głowie Tadzia myśl muszę sobie samemu obciągnąć.
hahhahahah
samogwałt,samochwała,samoobciągacz
ciekawy przypadek z ciebie rozmnażasz się bezjejecznie przez podział podczas samoobciągania
a jak z kręgosłupem - zapomniałem możesz go nie mieć jak glizda 
17,505 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-05 12:09:07 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 12:12:30)
paslawek napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Tryb Tadzio uruchamia w głowie Tadzia myśl muszę sobie samemu obciągnąć.
hahhahahah
ciekawy przypadek z ciebie rozmnażasz się bezjejecznie przez podział podczas samoobciągania
Bo "mokra Włoszka", to była kiedyś, ale taka damska fryzura
.
NewUser napisał/a:Bałbym się, że Koralina się zakocha, a tego bym nie chciał 
Widzę, że masz coraz większe szanse aby się z Tadziem dogadać
.
17,507 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-05 13:32:01 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 13:32:35)
17,508 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-05 14:17:51 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 14:20:28)
NewUser napisał/a:Przestań sobie dopowiadać jakieś niestworzone historie 
Przestań mi mówić co mam robić.
A jak Ci coś nie odpowiada to sobie z Tadziem gadaj
.
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Tryb Tadzio uruchamia w głowie Tadzia myśl muszę sobie samemu obciągnąć.
hahhahahah
Bo "mokra Włoszka", to była kiedyś, ale taka damska fryzura
.
To wiadomix
takie miało znaczenie kiedyś to określenie "mokra Włoszka"= fryzura
W tym wątku zyskało nowe, w skutek licznych opowieści dziwnej treści Tadzia
dla nowszych i niezorientowanych użytkowników wyjaśniam : oznacza opryskanego Tadzikowego laptopa
po jego fantazjach erotycznych
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Przestań sobie dopowiadać jakieś niestworzone historie 
Przestań mi mówić co mam robić.
A jak Ci coś nie odpowiada to sobie z Tadziem gadaj
.
Nie lubisz czuć się zdominowana? 
Cały czas masz gdzieś z tyły głowy tego Tadzia...
)))
Było coś między wami, a teraz się nienawidzicie, czy o co chodzi tak naprawdę? XD
O to, że jest wdzięcznym obiektem kpin z powodu jego mokrych Włoszek?
Ty, kolego, to coś nie za bardzo spostrzegawczy jesteś
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Nie lubisz czuć się zdominowana? 
)))
Było coś między wami, a teraz się nienawidzicie, czy o co chodzi tak naprawdę? XD
.
Nie znam całej waszej historii 
Nie "ich" historii 
jest inna historia
historia Tadzia na babskim forum
jak nie zapomnę i będzie mi się chciało to ci opowiem w piątek
teraz nie mam czasu zarobiony jestem 
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Nie lubisz czuć się zdominowana? 
)))
.
Nie znam całej waszej historii 
Ja też tej historii nie znam
.
17,513 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-05 17:09:54 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-05 17:18:19)
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Nie znam całej waszej historii 
Ja też tej historii nie znam
.
Eeee? Myślałem, że będziesz aktorką pierwszoplanową 
Nie występuję w przedstawieniach przedszkolnych
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Eeee? Myślałem, że będziesz aktorką pierwszoplanową 
Nie występuję w przedstawieniach przedszkolnych
.
Już nie rób z siebie takiej poważnej dziewczynki XD nick i stopka mówią co innego 
Ja tylko mówię, że się z dzieciakami nie zadaję
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Już nie rób z siebie takiej poważnej dziewczynki XD nick i stopka mówią co innego 
.
Jak to nie? Cały czas tu jesteś 
Typowa kobieta, jedno mówi, drugie robi 
rakastankielia napisał/a:NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ja tylko mówię, że się z dzieciakami nie zadaję
.
Typowa kobieta, jedno mówi, drugie robi 
znafca idź do krawca

NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Już nie rób z siebie takiej poważnej dziewczynki XD nick i stopka mówią co innego 
.
Ty, młody, cwana gapa się z Ciebie robi
.
rakastankielia napisał/a:Typowa kobieta, jedno mówi, drugie robi 
A trzecie myśli
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Jak to nie? Cały czas tu jesteś 
Ty, młody, cwana gapa się z Ciebie robi
.
Haha młody...
Szybko się potrafię przystosować do nowego środowiska, tyle 
Haha, młody .. Jeśli jesteś w wieku jakiegos_czlowieka, to tak. A tak twierdziłeś, że jesteś
.
KoralinaJones napisał/a:rakastankielia napisał/a:Typowa kobieta, jedno mówi, drugie robi 
A trzecie myśli
.
A jakżeby inaczej 
NewUser napisał/a: 10 lat temu jak ktoś mi mówił, że jest w wieku takim jak ja teraz, to myślałem sobie, że jest stary XD
Troszkę to smutne, bo ten czas zapierdala niesamowicie szybko.
Nie pozostaje nic innego jak tylko kłaść się do trumny
. Tam też dają poduszkę.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Podejrzane.
Wiem żebyś tęskniła (:
Jeśli przyznam Ci rację, to dasz mi w końcu spokój? 
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Bałbym się, że Koralina się zakocha, a tego bym nie chciał 
Widzę, że masz coraz większe szanse aby się z Tadziem dogadać
.
Co drugą moją wypowiedź porównujesz do Tadzia, przestań się zachowywać jak jakaś jego psychofanka moja droga Koralino 
Wnioski wyciągam z doświadczenia, po prostu... 
Hahahah, ona cały czas robi sobie dobrze wibratorem i krzyczy „Tadziu rżnij mnie jak tą Włoszkę”, a na końcu wyobraża sobie że trzepie Niemca po hełmie, tyle jej pozostało. KoralinaJones forever Alone 
Theodore Robert Bundy napisał/a:NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Widzę, że masz coraz większe szanse aby się z Tadziem dogadać
.
Co drugą moją wypowiedź porównujesz do Tadzia, przestań się zachowywać jak jakaś jego psychofanka moja droga Koralino 
Wnioski wyciągam z doświadczenia, po prostu... 
Hahahah, ona cały czas robi sobie dobrze wibratorem i krzyczy „Tadziu rżnij mnie jak tą Włoszkę”, a na końcu wyobraża sobie że trzepie Niemca po hełmie, tyle jej pozostało. KoralinaJones forever Alone 
Zapomniałeś dodać, że do Twojego zdjęcia
. Tym razem coś się nie wysiliłeś na mega wpis
.
Zmęczony jestem, niektórzy pracują , a inne sie masturbują z myślą o Tadziach, poza tym kobiety z firmy noszą Mi za dużo deserów 
rossanka napisał/a:Ej zaśmiecacie temat.
Ten temat został już dawno wyjaśniony, każdy zna powód braku powodzenia panów, jak i pań, nawet słynne terapie ci nie pomogły Ross.
- Zawód: cichociemny :)
Znowu schowałem brudne gacie do lodówki, zobaczymy jak zareaguje gdy zobaczy 
17,530 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-06 15:55:21 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-06 15:55:33)
Theodore Robert Bundy napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Hahahah, ona cały czas robi sobie dobrze wibratorem i krzyczy „Tadziu rżnij mnie jak tą Włoszkę”, a na końcu wyobraża sobie że trzepie Niemca po hełmie, tyle jej pozostało. KoralinaJones forever Alone 
Zapomniałeś dodać, że do Twojego zdjęcia
. Tym razem coś się nie wysiliłeś na mega wpis
.
Zmęczony jestem, niektórzy pracują , a inne sie masturbują z myślą o Tadziach, poza tym kobiety z firmy noszą Mi za dużo deserów 
Tadziu, z wszystkich pryszczatych małolatów Ciebie "lubię" jednak najbardziej
.
Czy to wam nie przypomina dyskusji z Raką i innymi użytkownikami tego forum? 

pasIawek napisał/a:Znowu schowałem, zobaczymy jak zobaczy 
Urocze Tadziu urocze - jaki ty nieśmiały 
17,533 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-06 17:46:18 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-06 17:47:52)
paslawek napisał/a:pasIawek napisał/a:Znowu schowałem, zobaczymy jak zobaczy 
Zapracowany
. Buzię ma dziecko usmarowaną od tych deserów
.
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:pasIawek napisał/a:Znowu schowałem, zobaczymy jak zobaczy 
Zapracowany
. Buzię ma dziecko usmarowaną od tych deserów
.
Wygląda na to że z Tadzia to taki biurowy pieszczoszek,beniaminek jest
wzbudza u koleżanek/cioć z pracy takie uczucie rozczulenia
jak na mega Chada to dziwne
Tadziu a nosek też ci ciocie wycierają ?
17,535 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-07 00:43:00 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-07 00:43:12)
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Wiem żebyś tęskniła (:
Jeśli przyznam Ci rację, to dasz mi w końcu spokój? 
Co to znaczy "dasz mi spokój". Męczy Cię rozmowa ze mną?
Nie musisz przyznawać, bo wiem doskonale żebyś tęskniła za NewUserem 
No dobrze. Skąd ta niezachwiana pewność siebie co do tego? 
Teodor, co zrobić żeby poderwać Włoszkę? Mam 30 lat i nigdy nie byłem z kobieta, okazjonalnie wale konia do crime dokumentów na netflixie. Interesuje się antropologią ciemnoskórych ludzi. Pracuje w korporacji jako ochroniarz, czasami dostaje Rafaello jak popilnuje jakiemuś Chadowi pieska, wtedy to mój jedyny kontakt fizyczny z Włochami. Bardzo lubię pasztet, ale nie ten z krolika bo mnie nie stać, lubię ten w plastikowym pojemniczku z biedronki. W wolnych chwilach gram w gry i czytam treści związane z blackpill. Jestem bardzo odważny, ale tylko w internecie. Nie mam kolegów a jak wyjdę z domu to ciagle się boje ze ktoś mnie pobije. Co byś mi doradził, chciałbym być chociaż w 10% taki jak Ty. Tyle kobiet, super wygląd, noszą Ci deserki. Herbatkę z cukrem pewnie tez .. Czy to tylko i wyłącznie genetyka? Czy mogę nad tym popracować?
Psycholog Na Niby napisał/a:Teodor, co zrobić żeby poderwać Włoszkę? Mam 30 lat i nigdy nie byłem z kobieta, okazjonalnie wale konia do crime dokumentów na netflixie. Interesuje się antropologią ciemnoskórych ludzi. Pracuje w korporacji jako ochroniarz, czasami dostaje Rafaello jak popilnuje jakiemuś Chadowi pieska, wtedy to mój jedyny kontakt fizyczny z Włochami. Bardzo lubię pasztet, ale nie ten z krolika bo mnie nie stać, lubię ten w plastikowym pojemniczku z biedronki. W wolnych chwilach gram w gry i czytam treści związane z blackpill. Jestem bardzo odważny, ale tylko w internecie. Nie mam kolegów a jak wyjdę z domu to ciagle się boje ze ktoś mnie pobije. Co byś mi doradził, chciałbym być chociaż w 10% taki jak Ty. Tyle kobiet, super wygląd, noszą Ci deserki. Herbatkę z cukrem pewnie tez .. Czy to tylko i wyłącznie genetyka? Czy mogę nad tym popracować?

Dobre
. Kochajmy Tadzia! Dostarcza nam tyle uciechy
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Co to znaczy "dasz mi spokój". Męczy Cię rozmowa ze mną?
Nie musisz przyznawać, bo wiem doskonale żebyś tęskniła za NewUserem 
No dobrze. Skąd ta niezachwiana pewność siebie co do tego? 
Czuję, że mnie polubiłaś, choć otwarcie tego nie przyznasz, bo to nie w Twoim stylu 
Ja generalnie lubię to forum i lokalnych świrów, inaczej już dawno by mnie tu nie było.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Czuję, że mnie polubiłaś, choć otwarcie tego nie przyznasz, bo to nie w Twoim stylu 
Ja generalnie lubię to forum i lokalnych świrów, inaczej już dawno by mnie tu nie było.
Tadzia pewnie najbadziej, co? 
To dziecko specjalnej troski, trzeba mieć dla niego dużo uczucia i cierpliwości
.
NewUser napisał/a:Zieeeew. Pusto i nudno tu jakoś 
Zapomniałam, że kolega nie ma kondycji i chodzi spać z kurami
. No cóż, ja tu kolegi zabawiać nie będę żeby za wcześnie nie zasnął
.
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Zieeeew. Pusto i nudno tu jakoś 
Zapomniałam, że kolega nie ma kondycji i chodzi spać z kurami
. No cóż, ja tu kolegi zabawiać nie będę żeby za wcześnie nie zasnął
.
Ja nie mam kondycji?! Jeszcze byś się zdziwiła! 
Ćwiczysz na siłce jak Rumuński? 
NewUser napisał/a:Btw trzeba na siłkę chodzić, żeby mieć kondycję? Chyba nie, co? 
Nie wiem, nie mam aktualnie kondycji
. Jedyne, co aktualnie robię, to... tyję
.
17,544 Odpowiedź przez KoralinaJones 2023-07-08 03:05:07 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-07-08 03:05:22)
No cóż, pozostaje kupić lub przygarnąć kota
.
Przestańcie rozwalać ten wątek, please.
Niby nic się nie dzieje, ale to wątek Autora i ciężko się przebić we wpisach.
rossanka napisał/a:Przestańcie rozwalać ten wątek, please.
Możemy się przenieść do Twojego, jeśli jest już zakończony
.
NewUser napisał/a:Ale że co? Że niby ten kot będzie Ci buty wiązał? 
Nie wiem, ale jest pilniejsza kwestia. Czy masz 30 - lat i jesteś sam?
NewUser napisał/a:KoralinaJones napisał/a:NewUser napisał/a:Ale że co? Że niby ten kot będzie Ci buty wiązał? 
Nie wiem, ale jest pilniejsza kwestia. Czy masz 30 - lat i jesteś sam?
No jestem sam. Nawet nie ma kto mi podać szklanki wody, a jak wiadomo po 30 roku życia, to bywa różnie 
"Ludzie tyle nie żyją" 
NewUser napisał/a:rossanka napisał/a:Przestańcie rozwalać ten wątek, please.
Już Ci pisałem, że ten temat jest zaśmiecany i rozwalany od ponad 290 stron, bo temat został wyczerpany na maksymalnie 5 stronie 
Czemu nie zalozysz swojego tematu?:D
17,550 Odpowiedź przez paslawek 2023-07-08 11:32:59 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-07-08 12:07:32)
rossanka napisał/a:Przestańcie rozwalać ten wątek, please.
Wątek został na drugiej stronie agresywnie przejęty przez Kremika,który pewnie z trzy razy już zmienił nick
a Dupa_Wołowa Autor przeżył transformację
ten wątek to połączenie kabaretu,roastu i mydlanej opery, czasem nudny jak flaki z olejem, czasem zabawny.
Posty [ 17,486 do 17,550 z 29,788 ]
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024