Im częściej wychodzę na zewnątrz tym bardziej zauważam, że teorie o blackpill są jedynie wskazówką a nie wyrocznią.
Z roku na rok widzę coraz więcej par, w których to kobieta jest wyższa od swojego faceta(!) - Jeszcze kilka lat temu widziałem tylko sporadyczne takie przypadki, teraz nawet raz dziennie.
Mało tego, dzisiaj widziałem parę, na którą nie mogłem się napatrzeć bo była całkowitym przeciwieństwem blackpilla.
On średnio wysoki i zwyczajny gościu w jakichś starych ciuchach. Twarz mocno przeciętna i warto wspomnieć że jego sylwetka przypominała kościotrupa.
Naprawdę, wyobraźcie sobie szkielet na który nakładacie skórę - tak właśnie wyglądał ten chłopak.Jaka była jego kobieta?
Jak dla mnie petarda, śliczna o pełnym biuście i pośladkach a zarazem szczupła. Elegancko ubrana z gęstymi włosami a twarz piękna jak u Calineczki.
Ktoś może napisać, że jakaś stara panna, która wyszalała się na Erasmusach z Hiszpanii i teraz wzięła sobie jakiegoś ustabilizowanego Polaka.
Wszystko fajnie, tylko że ta kobieta miała ok. 20 lat a Julki w jej wieku to szaleją z opalonymi nawet do 30stki, więc nie wierzę, że tak szybko by się poddała w imprezowaniu.No po prostu szok.
Następna para jaką widziałem to przepiękna dziewczyna z jakimś gościem, którego sylwetka wskazywała, że jedynie czym się odżywia to kebaby.
Chłopak miał na sobie coś co przypominało piżamkę, do tego pod nosem miał typowy wąs prawiczka.
Jego kobieta - chodzący ideał (wg. mnie).No kurwa coś tu nie gra.
Miałem kiedyś znajomego co nie zdał studiów, bez pieniędzy z jakąś gównianą pracą, do tego jego jedyne hobby to konsola do gier i jedzenie pizzy.
Jego poczucie humoru to jeden wielki suchar.
A mimo tego znalazł przepiękną dziewczynę, która studiuje medycynę i jest z bogatego domu.Jeżeli Ci wszyscy ww. faceci znaleźli dziewczyny a ja nie jestem w stanie tzn., że jestem zjebany do kwadratu.
W takim razie moja wartość na rynku matrymonialnym wynosi równe zero.Ktoś może napisać, że w takim razie skoro tamci zwykli faceci poznajdowali sobie fajne dziewczyny to dlaczego ja zwykły chłopak odnoszę porażki na aplikacjach randkowych.
A no dlatego, że te wszystkie aplikacje nie odzwierciedlają relacji międzyludzkich, tam jedynie co się liczy to zdjęcie i to wszystko.
Projekt Klaudiusz udowodnił, że kobieta jest nawet w stanie przerwać swoją Wigilię z własną rodziną, aby spotkać się z Chadem 11/10.
Całą robotę robią zdjęcia.Przy poznawaniu dziewczyn ,,w realu" wygląd to nie wszystko, liczy się jeszcze mowa niewerbalna, umiejętność zachowania się wśród ludzi, poczucie humoru (twarzą w twarz). Gestykulacja itp.
Naprawdę ja tego nie rozumiem.
Jeżeli całkowicie zaniedbani faceci (chodzący w piżamkach) są w stanie znaleźć petardy 8/10 a ja nie potrafię tego zrobić to ja już kurwa nie wiem o co tu chodzi.
Rumun głupoty piszesz , nie przyszło Ci na myśl ze ci goście mogli być mega przy kapuście ? A nawet napewno , druga sprawa pary gdzie niby ona jest wyższa tez taka widziałem ale szybko okazało się ze to rodzeństwo .