30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 102 103 104 105 106 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,696 do 6,760 z 31,047 ]

6,696

Odp: 30lat i cały czas sam

Dla dobra tych dziewczyn lepiej jakby rynek matrymonialny nie był przepełniony podobnymi do Rumuna frustratami wink

Zobacz podobne tematy :

6,697 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-20 16:28:19)

Olinka napisał/a:
Be. napisał/a:

Wszystko się zgadza, a potem się nie zgadza jak te babki poznajesz. Na samym forum - to samo czy babka ma 20 czy 50 - ten sam poryty mental. Psycholog mówi, że bardzo dużo widzę na 1 rzut oka i to mój problem. Tylko to nie problem ze mną...

Oczywiście, Ty jesteś tylko ofiarą otaczającej Cię rzeczywistości, a że przy okazji ziejesz agresją, mnóstwo w Tobie nieprzepracowanej złości i innych problemów, w tym ciągniesz za sobą piętno dzieciństwa, to przecież problem otoczenia, nie Twój.

To jest jedna kwestia. Druga kwestia jest taka, że on nie zdaje sobie sprawy, że taką postawą tak naprawdę krzywdzi samego siebie, ponieważ poprzez ten skrzywiony i wyolbrzymiony w swojej wyobraźni obraz kobiet, zwyczajnie całkowicie zamyka się na relacji. Tym bardziej że postawa jaką on prezentuje, nie jest postawą osoby skrzywdzonej, która boi się ponownie zaufać, ale osoby, która wytworzyła sobie całkowicie zdeformowany obraz i osąd rzeczywistości. To są te wszystkie twierdzenia pełne negatywnych emocji, pejoratywnych skojarzeń i na ich podstawie budowane ogólne teorie (nieprawdziwe z samego założenia bo wyłącznie czarno - białe).

6,698

W jaki sposób zdeformowany?

6,699

pawlo.waw napisał/a:

Ale zauważyliście, że prawiczki istnieją (vide mój wątek w innym dziale, który porusza ten temat), a dziewic to raczej nie ma, albo nic o nich nie słychać? Mówię oczywiście o osobach dorosłych. Przypadek, nie sądzę...

Już Ci odpisywałem na to wcześniej ale poruszę to jeszcze raz, zobacz:

1) Bieżący temat - 30lat i cały czas sam
https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?id=125511
2) Twój temat - 33-letni prawiczek
https://www.netkobiety.pl/t127979.html
3) Kolejny - Niedoświadczony 30 latek
https://www.netkobiety.pl/t128030.html

2 minuty roboty i mamy 3 tematy.
Jesteśmy na forum dla kobiet, więc takie tematy powinny być pisane w większości przez... Kobiety.

Lecz tak się nie dzieje, bo piszą o tym głównie faceci.

Ze statystycznego pkt widzenia jest coś cholernie nie tak.
Mało tego, chcesz jeszcze deser? No to łap poniżej kwiatki, które znalazłem na tym forum robiąc krótki research:

Anna Renard napisał/a:

Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha

Beyondblackie napisał/a:

Jestem z Anglikiem

Beyondblackie napisał/a:

Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów

Zimowa86 napisał/a:

mój ostatni chłopak był Szwedem.

A Wy Polscy mężczyźni co? 30 lat i dalej prawiczki?
No to zobaczcie co robią w tym czasie nasze kochane Panie, oddają się obcokrajowcom bez najmniejszego zająknięcia.
Zaraz przyjdzie taka Olinka i mi napisze, że słabo robię bo podaję tylko kilka przykładów i nie można tak generalizować, ale ja siedzę na tym forum 7 lat i jest tak jak napisałem.

Powtarzam, ten powyższy research postów/tematów mężczyzn/kobiet zrobiłem spędzając kilka minut.
Jakbym poświęcił temu tydzień to miałbyś całą listę 30 letnich prawiczków i całą listę Polek po 20 Turkach.

6,700

Niech biorę te baby dobry Panie big_smile.

6,701 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-20 22:18:42)

Boże, ten znowu zaczyna big_smile
Żadna go nie chce, to obcokrajowcy mu winni big_smile Wariatkowo
Jak zdarta płyta

6,702

KoralinaJones napisał/a:

Jak zdarta płyta

Szwed,Anglik,Irlandczyk,Niemiec,Czech

"Zdrada,zdrada,zdrada,zdrada podstępne,zimne oczy gada"

6,703

KoralinaJones napisał/a:

Jak zdarta płyta

Nie wiem czy zauważyłaś, ale także podałem na początku tematy 3 mężczyzn, którzy po 30stce mają duże problemy z kobietami.
A Ty mi piszesz, że żadna mnie nie chce - nie odnosząc się do całego mojego wcześniejszego wpisu.

Ignorantka.

6,704

Karolina jones daj jeszcze dupy Ukraińcowi ,a od Kaczyńskiego dostaniesz order odrodzenia Polski.

6,705 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-21 00:45:24)

Johnny89 napisał/a:

Karolina jones daj jeszcze dupy Ukraińcowi ,a od Kaczyńskiego dostaniesz order odrodzenia Polski.

Dobry seks, nie jest zły. Żałuj big_smile

A Ty tu i za 40 lat będziesz siedział i pisał: Jestem 70letnim prawiczkiem lol

6,706

KoralinaJones napisał/a:

Dobry seks, nie jest zły.:D

Oczywiście,a najlepsze są dzikie, miedzynarodowe,cudzoziemskie orgie  big_smile
i ...................................
........................................
dragi smile

6,707

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Zaraz przyjdzie taka Olinka i mi napisze, że słabo robię bo podaję tylko kilka przykładów i nie można tak generalizować, ale ja siedzę na tym forum 7 lat i jest tak jak napisałem.

Oczywiście, że generalizujesz. Choćby dlatego, że takie miejsca, jak to forum, nie są w żadnej mierze reprezentatywne, czego uparcie do siebie nie dopuszczasz, choć podnosiliśmy ten temat już kilkukrotnie.   

I nie chcę być niemiła, ale ta Twoja teoria jakoby panowie bez żadnych seksualnych doświadczeń na koncie mnożyli się z powodu sypiania Polek z obcokrajowcami, jest absurdalna i głupia. Nie wiem jak bardzo chciałabym inaczej to nazwać, tak nie potrafię. Mniej Wykopu proponuję, a więcej życia tu i teraz.

6,708 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-21 06:41:00)

Zdziczałe patole big_smile

O czym jest ten wątek?

Bo nawet nie wiem.

I wiedzieć, nie chcę.

6,709

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

dragi smile

Mam kolegę takiego poczciwinę. Żonka i 2 dzieci. Typowy przykład gościa, którego żonka czy wcześniej, czy później puści bokiem z nudy. Los chciał, że wyjechał za pracą do Włoch. Spotkałem go jakiś czas temu. Inny człowiek z wyglądu, a w rozmowie też. Wyglądał tak mniej więcej jak Pazura w Chłopaki nie płaczą, tylko tak bardziej na włoskiego ruchacza. Ma taką ciemną karnację i czarne włosy, istny Włoch z wyglądu teraz. Także życie i podróże ludzi zmieniają. smile

6,710

Legat napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

dragi smile

Mam kolegę takiego poczciwinę. Żonka i 2 dzieci. Typowy przykład gościa, którego żonka czy wcześniej, czy później puści bokiem z nudy. Los chciał, że wyjechał za pracą do Włoch. Spotkałem go jakiś czas temu. Inny człowiek z wyglądu, a w rozmowie też. Wyglądał tak mniej więcej jak Pazura w Chłopaki nie płaczą, tylko tak bardziej na włoskiego ruchacza. Ma taką ciemną karnację i czarne włosy, istny Włoch z wyglądu teraz. Także życie i podróże ludzi zmieniają. smile

Włoch spod Warszawy.

6,711

Zawsze mi się wydawało, że dziewczyny to takie miłe i słodkie osóbki.

Wyczuwam, że posłuchałeś w młodych latach, co mówią kobiety w Twojej rodzinie - że trzeba być uprzejmym, miłym, ciągle starać się itd.

DeepAndBlue napisał/a:

Dla dobra tych dziewczyn lepiej jakby rynek matrymonialny nie był przepełniony podobnymi do Rumuna frustratami

Lepiej gdyby rynek matrymonialny nie istniał dla facetów, co się nie podobają kobietom. Mniej marnowania czasu by mieli.

Olinka napisał/a:

Oczywiście, Ty jesteś tylko ofiarą otaczającej Cię rzeczywistości, a że przy okazji ziejesz agresją, mnóstwo w Tobie nieprzepracowanej złości i innych problemów, w tym ciągniesz za sobą piętno dzieciństwa, to przecież problem otoczenia, nie Twój.

Z tego co pamiętam, Rumuński ma prawie 30 lat, nie podobał się żadnej kobiecie, nie uprawiał seksu (chociaż to ostatnie nie trudno mieć obecnie). Myślisz, że jakieś terapie poprawią mu wygląd i nagle znajdzie dziewczynę? Nie. Jakby ta owa terapia coś mu pomogła, to z 3-4 lata minie, jak poukładałby sobie w głowie. W wieku 34-35 lat facet, który nie miał nigdy nie nikogo (nawet, jak nie jest zaburzony) jest skreślony przeważnie. Ewentualnie, jak tu pisali wyżej - kobieta z dzieckiem może się nim zainteresować, ale już lepiej być sam.

6,712

gman98v2 napisał/a:

Wyczuwam, że posłuchałeś w młodych latach, co mówią kobiety w Twojej rodzinie - że trzeba być uprzejmym, miłym, ciągle starać się itd.

DeepAndBlue napisał/a:

Dla dobra tych dziewczyn lepiej jakby rynek matrymonialny nie był przepełniony podobnymi do Rumuna frustratami

Lepiej gdyby rynek matrymonialny nie istniał dla facetów, co się nie podobają kobietom. Mniej marnowania czasu by mieli.

Olinka napisał/a:

Z tego co pamiętam, Rumuński ma prawie 30 lat, nie podobał się żadnej kobiecie, nie uprawiał seksu (chociaż to ostatnie nie trudno mieć obecnie). Myślisz, że jakieś terapie poprawią mu wygląd i nagle znajdzie dziewczynę? Nie. Jakby ta owa terapia coś mu pomogła, to z 3-4 lata minie, jak poukładałby sobie w głowie. W wieku 34-35 lat facet, który nie miał nigdy nie nikogo (nawet, jak nie jest zaburzony) jest skreślony przeważnie. Ewentualnie, jak tu pisali wyżej - kobieta z dzieckiem może się nim zainteresować, ale już lepiej być sam.

Błąd myślowy. Kobiety z dzieckiem są wybredne i wymagające. Chyba, że mówisz o kobiecie z dzieckiem, która nie ma gdzie mieszkać, nie ma pracy , nie ma możliwości pracy, nie ma ojca, matki, kuzynostwa, dziadkow- słowem sama jak palec, bez środków do życia, mieszkania itd. Ale to margines.
Inne samotne matki z dziećmi mają i mieszkania i pracę, a oprócz tego, że facet ma im pasować patrzą też pod kątem dziecka, dzieci. Wbrew pozorom takie nie łatwo jest usidlić.
Także ten mit o kobietach z dziećmi, które czekają na jakiegokolwiek faceta- to tylko mit.

6,713

gman98v2 napisał/a:

Słowa, które zacytowałeś, nie były skierowane do Rumunskiego wink.
Niemniej odnosząc się do tego, co napisałeś, to terapia ma za zadanie m.in. wyprostować myślenie na swój temat, a z tego co wiem jego głównym problemem nie jest wygląd. Z drugiej strony tak się zacietrzewił, że nawet nie chce mi się już nim zajmować, nic na siłę.

6,714

rossanka napisał/a:

facet ma im pasować patrzą też pod kątem dziecka, dzieci

Te i te patrzą by został przybranym ojcem dla jej dziecka,dzieci. Biologiczny ojciec wcześniej zwiał gdzieś przeważnie...

rossanka napisał/a:

takie nie łatwo jest usidlić

Duża liczba facetów taką raczej do luźnej relacji chciałoby mieć, nie na poważnie.

Olinka napisał/a:

z tego co wiem jego głównym problemem nie jest wygląd

On siebie "pokazał siebie" tutaj, albo pisał coś na swój wygląd? Bo nie wiem tego.

6,715

Olinka napisał/a:

Oczywiście, że generalizujesz. Choćby dlatego, że takie miejsca, jak to forum, nie są w żadnej mierze reprezentatywne, czego uparcie do siebie nie dopuszczasz, choć podnosiliśmy ten temat już kilkukrotnie.

Poza forum też mam podobne odczucia.
Miałem znajomych(kolegów), którzy byli prawiczkami i ich koleżanki otwarcie mówiły, że mają 5-7 facetów na FWB.
W Gimnazjum rówieśniczki śmiały się ze mnie, że jestem prawiczkiem bo one już dawno straciły dziewictwo
Ile lat miało się w tej szkole? 12-16?
Z otoczenia i przeszłości widziałem dużo historii, gdzie faceci nigdy nawet kobiety za rękę nie trzymali a dziewczyny sypały się jak mąka na dożynkach.

gman98v2 napisał/a:

Z tego co pamiętam, Rumuński ma prawie 30 lat, nie podobał się żadnej kobiecie, nie uprawiał seksu (chociaż to ostatnie nie trudno mieć obecnie)

Skąd te teorie, że jestem prawiczkiem?
Proszę pokazać post, w którym pisałem, że jestem prawiczkiem - Dokładny temat, nr postu i data jego napisania.
Bo ja niczego takiego nie mogę znaleźć na swoim profilu.

Prawiczkiem nie jestem już od ładnych paru lat i jakbym chciał mieć seks to nawet dzisiaj wystarczy 1 telefon, 200 zł do portfela i temat z głowy.
Seks można kupić jak frytki z KFC, serio to nie jest żaden Święty Graal.

Ja pisałem o tym, że nigdy nie byłem w związku z kobietą.

gman98v2 napisał/a:

Ewentualnie, jak tu pisali wyżej - kobieta z dzieckiem może się nim zainteresować, ale już lepiej być sam.

Wolę być samotny do końca życia, niż wychowywać czyjeś dziecko i robić za bankomat dla jakiejś Pani, którą przestrzeliło 20 badboyów.

rossanka napisał/a:

Błąd myślowy. Kobiety z dzieckiem są wybredne i wymagające. Chyba, że mówisz o kobiecie z dzieckiem, która nie ma gdzie mieszkać, nie ma pracy , nie ma możliwości pracy, nie ma ojca, matki, kuzynostwa, dziadkow- słowem sama jak palec, bez środków do życia, mieszkania itd. Ale to margines.

Parę lat temu poznałem jedną samotną matkę.
Dobra praca, własne mieszkanie, własny samochód - no pieniądze raczej miała.
Obiecywała mi, że zrobi mi laskę w jej samochodzie, odmówiłem.
Po prostu dla mnie wchodzenie w jakąkolwiek relację z kobietą, która ma już dziecko, jest niczym chodzenie po polu minowym.

6,716

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

DeepAndBlue napisał/a:

Olinka napisał/a:

Inne samotne matki z dziećmi mają i mieszkania i pracę, a oprócz tego, że facet ma im pasować patrzą też pod kątem dziecka, dzieci. Wbrew pozorom takie nie łatwo jest usidlić.
Także ten mit o kobietach z dziećmi, które czekają na jakiegokolwiek faceta- to tylko mit.

Nie zgadzam się, pytanie skąd Ty możesz to wiedzieć skoro nie randkujesz z kobietami lol. Kobiety z dzieckiem w dużej części są totalnie zdesperowane i nieszczere, często wręcz same piszą na portalach i nawet jak nie wykazujesz zainteresowania potrafią naciskać. Niestety ich zainteresowanie szczere nie jest, a ma na celu wiadomo co.

6,717

Panowie dostaną nagrodę Nobla za swoje odkrycia w dziedzinie wiedzy o kobietach…

https://img4.dmty.pl//uploads/201607/1469623650_wm4gsn_600.jpg

Ups smile A może nie wink

6,718

Proszę pokazać post, w którym pisałem, że jestem prawiczkiem - Dokładny temat, nr postu i data jego napisania.

To z innym użytkownikiem się pomyliłem. Sorki.

Seks można kupić jak frytki z KFC

Coś o tym wiem. Najlepsze rozwiązanie w moim przypadku.

przestrzeliło 20 badboyów

Niekoniecznie muszą to być badboye swoją drogą.

6,719

Be. napisał/a:
rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Nie zgadzam się, pytanie skąd Ty możesz to wiedzieć skoro nie randkujesz z kobietami lol. Kobiety z dzieckiem w dużej części są totalnie zdesperowane i nieszczere, często wręcz same piszą na portalach i nawet jak nie wykazujesz zainteresowania potrafią naciskać. Niestety ich zainteresowanie szczere nie jest, a ma na celu wiadomo co.

Niektore kobiety bez dzieci, też bywają zdesperowane i nieszczere. Mężczyźni z resztą też.
Na dodatek te z dziećmi nie maja parcia na kolejne.

6,720 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-05-21 18:00:15)

Deep Akurat ten mem ma w sobie ziarnko prawdy tongue Tak, jak z bajkami: niby czysta fantazja, ale coś tam jednak się tli, co może mieć podstawy historyczne smile Generalnie nie oceniam i nie prowadzę dżihadu przeciwko kobietom, jak inni Koledzy, ale zawsze zadziwiał mnie fakt, że ktoś może w dość szybkim czasie zmienić swoje zdanie czy postrzeganie danej sytuacji. I to nie jest akurat przypisane do kobiet big_smile, żeby było śmiesznie.
Po prostu ktokolwiek, kto (prawie) zachowuje się chorągiewka na wietrze nie wzbudza za bardzo zaufania smile Chyba, że mówimy o jakimś innym mistyczno-emocjonalnym wymiarze zmienności smile

6,721

Dzisiaj widziałem jak na chodniku szła para trzymając się za ręce
Kobieta i mężczyzna.
Niby nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ona byłą od niego wyższa.

Rozumiecie to? Kobieta była wyższa od swojego chłopaka.

Naprawdę chciałem im zwrócić na ulicy uwagę.

6,722

I co byś powiedział? "Gartuluję!"

Ciekawe o ILE wyższa..? smile O głowę?

6,723

Tak o ok. 5 cm była wyższa od niego.

Chciałem im zwrócić uwagę, że nie jest to zgodne z prawdą blackpill.

6,724

Wow, niesamowite! cool big_smile
Wystarczy, że założę buty na 5 centymetrowym obcasie, a takich nie uznaję, bo dobrze czuję się albo na płaskim, albo na takim wysokości co najmniej 8 cm., żebym była wyższa od męża. Nawet na własnym weselu miałam wysokie szpile, na wszelkich ważniejszych okazjach, a nawet na co dzień rónież i jakoś nikt nigdy nie wspominał, że to przeczy jakimś wydumanym prawdom. Pisałam już - mniej Wykopu, więcej życia tu i teraz.

Aaaa... Jakieś trzy miesiące temu wprowadzili się do mojego budynku nowi sąsiedzi - ona ma jakieś 180 cm, on mniej więcej tyle co mój mąż, czyli 176.

6,725

Jak to szło sorry "Dawno w rija nie pałucził ? " smile

jajcarz z Ciebie Rumun - prawda wyszła na jaw - nie zarzekaj się big_smile

6,726

Swoją drogą, gdyby to się rzeczywiście wydarzyło, to jest gdyby Rumunski istotnie podszedł do tej parki i zaczął im coś nawijać o jakimś blackpill, to z dużą dozą prawdopodobieństwa popukaliby się w głowy big_smile.

6,727

Olinka napisał/a:

Swoją drogą, gdyby to się rzeczywiście wydarzyło, to jest gdyby Rumunski istotnie podszedł do tej parki i zaczął im coś nawijać o jakimś blackpill, to z dużą dozą prawdopodobieństwa popukaliby się w głowy big_smile.

Ale chyba nie w swoje, tylko w Rumuńskiego.:)

6,728

Olinka napisał/a:

Wystarczy, że założę buty na 5 centymetrowym obcasie, a takich nie uznaję, bo dobrze czuję się albo na płaskim, albo na takim wysokości co najmniej 8 cm., żebym była wyższa od męża.

Chłopie ale ja pisałem inaczej.
Miałem na myśli to, że ona nie miała żadnych szpilek czy butów na podwyższeniu a mimo tego była wyższa od niego kilka centymetrów.

To jest ewidentny błąd w matriksie.

6,729

Gdyby tak w ostateczności doszło do rękoczynów, to ciekaw jestem, kto by wystartował pierwszy..? smile

Rumun, odmierz sobie na linijce 5 cm i spróbuj chociaż sobie wyobrazić, czy rzeczywiście to aż tak duża różnica.. I czy było ją widać na omawianym przykładzie..
Z mojej strony ciekawiej by wyglądała para gdyby kobieta była wyszła od faceta o głowę, czyli pewnie o co najmniej 20 cm(zakładająć, że kobieta nie ma szpilek)

6,730

Nikt nikogo nie będzie bił, już sobie tak nie wkręcaj Panie.

6,731

KoralinaJones napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Hahahaha masz wyobraźnie ,za to ty tu za max 5 lat będziesz pisać „mam problemy ze zwieraczami nie trzymają stolca „ panna szlachetnych zwieraczy ,zarezerwuj sobie następny login.

6,732

Mocne big_smile

6,733

Wirus się wdarł. big_smile

6,734 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-21 20:32:23)

Johnny89 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Hahahaha masz wyobraźnie ,za to ty tu za max 5 lat będziesz pisać „mam problemy ze zwieraczami nie trzymają stolca „ panna szlachetnych zwieraczy ,zarezerwuj sobie następny login.

No cóż, to Ty za te 5 lat będziesz tu nadal siedział z takimi starymi babami big_smile Co ja mówię? Za pięć lat? big_smile Ty już teraz z takimi siedzisz lol Zamiast r*chać młode, jędrne, zgrabne i powabne big_smile

6,735

Olinka napisał/a:

Wystarczy, że założę buty na 5 centymetrowym obcasie, a takich nie uznaję, bo dobrze czuję się albo na płaskim, albo na takim wysokości co najmniej 8 cm., żebym była wyższa od męża.

Chłopie ale ja pisałem inaczej.
Miałem na myśli to, że ona nie miała żadnych szpilek czy butów na podwyższeniu a mimo tego była wyższa od niego kilka centymetrów.

Chłopie???? lol lol
Popłakałam się, serio big_smile.

I to coś zmienia w kontekście Twoich pomysłów o uświadamianiu innych o istnieniu tych durnych teorii z Wykopu?
Ponadto pozwolę sobie zauważyć, że wybierasz to, co Ci wygodne, bo już fragment dotyczący moich sąsiadów zgrabnie uciąłeś wink.

6,736

KoralinaJones napisał/a:

r*chać młode, jędrne, zgrabne i powabne big_smile

W dzikich orgiach smile

6,737

Olinka napisał/a:

Ponadto pozwolę sobie zauważyć, że wybierasz to, co Ci wygodne, bo już fragment dotyczący moich sąsiadów zgrabnie uciąłeś wink.

Wiesz co jest najgorsze na tym forum?
Że mamy dysproporcje.
Jest masa facetów prawiczków po 30ste i masa kobiet, które chwalą się nawet przygodami z obcokrajowcami i piszą wprost, że będą szukać facetów do samego seksu.

Jak myślisz, skąd wynika taka dysproporcja?

6,738

Ponownie manipulujesz, bo przecież mowa była o wzroście, a Ty ni to z gruszki, ni z pietruszki wrzucasz coś o prawiczkach po 30-tce i kobietach zainteresowanych obcokrajowcami cool.

Swoją drogą mają prawo i dopóki kogoś tym nie krzywdzą, to zwykłą bezczelnością jest, żeby nie napisać dosadniej, zaglądanie innym do łóżka. Myślę sobie, że jakby każdy zajął się własnym życiem, nam wszystkim żyłoby się przyjemniej.

Równocześnie jak to wytłumaczysz, zupełnie abstrahując od tego na ile to stwierdzenie jest prawdziwe, że kobiety podobno wcześnie zaczynają, zmieniają facetów jak rękawiczki, a mimo to podobno rośnie ilość wątków zakładanych przez sfrustrowanych swoją sytuacją prawiczków? Skoro te kobiety takie są chętne, to jaki problem zaciągnąć jedną czy drugą do łóżka? Nic Ci tu logicznie nie zgrzyta? Nic a nic?

Wiesz co jest najgorsze na tym forum?

Nie, najgorsze na tym forum jest to, że - jak sama nazwa wskazuje - jest to miejsce dla kobiet, a Wy włazicie z buciorami, zalewacie nas swoimi problemami, wylewacie swoje frustracje, bez cienia refleksji słusznie czy nie, równo kobiety przy tym obrażając i jeszcze na koniec macie czelność wysuwać zarzuty jak powyżej.

Od razu uprzedzę ewentualne wątpliwości, że oczywiście nie mam tu na myśli wszystkich męskich Użytkowników, bo na szczęście jest też mnóstwo Panów, którzy doskonale czują klimat i szanując nas zgrabnie się w nim poruszają.

6,739

Olinka napisał/a:

Skoro te kobiety takie są chętne, to jaki problem zaciągnąć jedną czy drugą do łóżka? Nic Ci tu logicznie nie zgrzyta? Nic a nic?

Duża ilość facetów, mimo że polepszy jakoś wygląd - schudnie, wyleczy trądzik, zmieni fryzurę itp, to tak będą nadal aseksualni. Nie mają tego "czegoś" słynnego. Potem wielkie zdziwienie kobiet pt. "Jak on nie miał nigdy nikogo, mimo że ma 25+ lat" i pośmiechówki - raz takie coś w pracy zaobserwowałem w stosunku do pracownika jednego (27 lat miał wtedy, czystą kartkę miał). O ile przy nim było neutralnie, ale jak wyszedł z socjalnego, to zaczeło się wyśmiewanie niego, obgadywanie. Empatia to jednak cecha męska na to wygląda.

6,740

Olinka napisał/a:

Równocześnie jak to wytłumaczysz, zupełnie abstrahując od tego na ile to stwierdzenie jest prawdziwe, że kobiety podobno wcześnie zaczynają, zmieniają facetów jak rękawiczki, a mimo to podobno rośnie ilość wątków zakładanych przez sfrustrowanych swoją sytuacją prawiczków? Skoro te kobiety takie są chętne, to jaki problem zaciągnąć jedną czy drugą do łóżka? Nic Ci tu logicznie nie zgrzyta? Nic a nic?

Słyszałaś o zasadzie 80/20?
Bo tak to działa, że 20% najatrakcyjniejszych mężczyzn zalicza 80% wszystkich kobiet.
Dlatego mamy tutaj sporo tematów 30letnich prawiczków i całą masę kobiet, które oddają się Niemcom czy nawet Czechom.

gman98v2 napisał/a:

Potem wielkie zdziwienie kobiet pt. "Jak on nie miał nigdy nikogo, mimo że ma 25+ lat" i pośmiechówki - raz takie coś w pracy zaobserwowałem w stosunku do pracownika jednego (27 lat miał wtedy, czystą kartkę miał). O ile przy nim było neutralnie, ale jak wyszedł z socjalnego, to zaczeło się wyśmiewanie niego, obgadywanie. Empatia to jednak cecha męska na to wygląda.

Zawsze mnie to zastanawiało jak to jest z tym, że w miejscu pracy są jakieś grupowe podśmiechujki z człowieka, który nigdy nie miał kobiety?
W obecnej firmie pracuję kilka ładnych lat i mimo tego do tej pory nie wiem czy jakaś tam dziewczyna jest zajęta czy sama.
Do tej pory nie wiem, czy jakiś tam współpracownik ma kobietę czy jest kawalerem.
Również nie rozmawiam o swojej sytuacji na tym polu.

Jak to niby wygląda? Ktoś przychodzi do pracy i zamiast pracować to opowiada innym o tym, że jest 27 letnim prawiczkiem?
Nie rozumiem tego kompletnie.

Pracowałem w kilku firmach i nikt nigdy nie wiedział, czy jestem kawalerem czy mam kogoś.
Dosłownie NIKT.

Co to kogo obchodzi? big_smile
Jakby teraz ktoś mi zadał takie pytanie to uciąłbym je w 10s na zasadzie: ,,przepraszam ale to jest moja indywidualna sprawa, nie chcę o tym rozmawiać w pracy, nie mam ochoty."
I tyle, dziękuję dobranoc.

6,741 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-05-22 14:13:05)

Bo taki jest trend światowy. Ludzie uprawiają mniej seksu, więcej osób żyje samotnie, zawiera się mniej małżeństw, mniej dzieci i tyle.
https://arc-anglerfish-washpost-prod-washpost.s3.amazonaws.com/public/CZ7BKRGJQVARDOMZIA6XWUI5OY.png

Już lata temu o tym pisano. Akurat na podstawie USA, że było wielkie zdziwko: "jak to tak? Edukacja seksualna idzie pełną parą, wolność, swoboda... a tu coraz mniej młodych seks uprawia".

Niby randki online, tinder i inne takie, a tu klops. tongue

które oddają się nawet Czechom.

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_GTuYVM2W6LbxcEpuLfxVZhHDJRbf6RkK,w400.jpg

6,742

Czech to nie grzech smile

6,743

Znerx, czyli wychodzi na to, że mamy masę facetów prawiczków i masę kobiet ladacznic, które oddają się na lewo i prawo smile

6,744 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-05-22 16:39:17)

Rumunski_Zolnierz, sam się wygadał gościu w czasie rozmowy. Popełnił błąd, bo takich rzeczy się nie mówi, szczególnie jak 85% pracowników to kobiety. Bekę miały z niego niezłą.

Z tego co pamiętam raz mówił, że nie może znaleźć. Akurat wtedy w pokoju ja i inny pracownik był. Same grono męskie. Nie wiem, czy znalazł, bo tam już nie pracuje. Jeśli chciał samego seksu, to jak mówisz 200 zł i ma się zgrabną studentkę (raz za 150 zł znalazłem taką).

6,745 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-05-22 16:54:54)

paslawek napisał/a:

A co?

Jak widać brak seksu poważnie szkodzi, powodując liczne skrzywienia psychiczne w postaci odrealnionych, nawiedzonych poglądów i postawy.

Rumuński ma psychicznego zeza rozbieżnego. Hormony na prawo a zlasowany mózg na lewo.

6,746

Błąd Panowie, Wy w opozycji nie stawiacie żadnych zasad czy kręgosłupa moralnego tylko wymuszone prawictwo. Chyba co 2 dni taki nowy pojawia się na forum ostatnio...

6,747 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-05-22 17:08:59)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

A co?

Jak widać brak seksu poważnie szkodzi, powodując liczne skrzywienia psychiczne w postaci odrealnionych, nawiedzonych poglądów i postawy.

Rumuński ma psychicznego zeza rozbieżnego. Hormony na prawo a zlasowany mózg na lewo.

To dlatego że jest jednocześnie potencjalnym mizoginem/frustratem i  "kryptosimpem" podświadomie,
przyjął rolę kuratora,wychowawcy,anioła stróża kobiet,żandarma cnoty i licznika ilości seksu z facetami 
udaje tylko outsidera i że jest ponad
to zwykły podglądacz i niby sędzia,ocenianie sprawia że czuje się kimś - to takie banalne i przewidywalne.
cudem jest to że cuda się nie zdarzają smile

Be. napisał/a:

Błąd Panowie, Wy w opozycji nie stawiacie żadnych zasad czy kręgosłupa moralnego tylko wymuszone prawictwo. Chyba co 2 dni taki nowy pojawia się na forum ostatnio...

Tym razem nie sposób się nie zgodzić .

6,748 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-22 19:37:23)

Facet też po jednej nocy potrafi się rozmyślić.

Jakieś głupie te memy. Bo "KOBIETA" w polskim społeczeństwie: to jakaś farsa i debilizm.

NIE, jak kobieta, to i facet. Wykorzystam, a następnie się rozmyślę. Tak samo będzie. smile

Zostawię. Bez litości i bezwzględnie. Zimno. Nie pasujesz mi!

Facet w Polsce to jakiś słabiak. Nie potrafią wykorzystać kobiet. Zwykłe sługusy.

Kobiet chętnych nie brakuje. Dmuchane są wszędzie — tu i teraz.

6,749

GOSTY napisał/a:

Kobiet chętnych nie brakuje.

Dla atrakcyjnych facetów owszem.

6,750

Be. napisał/a:

A ile osób stawia? Bo te zasady to w większości racjonalizacje dla braku okazji.
Ile małżeństw by się rozpadło, jakby się zakręcił taki Grey czy inna sexbomba? wink

6,751

Trzeba przede wszystkim liczy się pewność siebie!

6,752

Znerx napisał/a:
Be. napisał/a:

A ile osób stawia? Bo te zasady to w większości racjonalizacje dla braku okazji.
Ile małżeństw by się rozpadło, jakby się zakręcił taki Grey czy inna sexbomba? wink

Grey 100% Sexbomba 50% - tak stawiam.

6,753

Be. napisał/a:
Znerx napisał/a:
Be. napisał/a:

Grey 100% Sexbomba 50% - tak stawiam.

Bo każdy pijak to złodziej.

6,754

Po prostu jest prosta skala 1-10 w kwestii kobiet. A faceci oceniani są nieco inaczej, bo jest 1-10, ale dochodzi jeszcze majątek, sława i inne "ekstra' rzeczy, które sprawią że nawet 10/10 mąż stanie się bezwartościowy. Osobiście jak się kimś mam wiązać to tylko z osobą, która mi się podoba i którą lubię, więc co mi po jakiejś seksbombie? A na miejscu kobiety no to taki Grey, kasa... pozycja... mega bym się zdziwił gdyby chociaż 1% się oparło.

6,755

Be. napisał/a:

Po prostu jest prosta skala 1-10 w kwestii kobiet. A faceci oceniani są nieco inaczej, bo jest 1-10, ale dochodzi jeszcze majątek, sława i inne "ekstra' rzeczy, które sprawią że nawet 10/10 mąż stanie się bezwartościowy. Osobiście jak się kimś mam wiązać to tylko z osobą, która mi się podoba i którą lubię, więc co mi po jakiejś seksbombie? A na miejscu kobiety no to taki Grey, kasa... pozycja... mega bym się zdziwił gdyby chociaż 1% się oparło.

Co za bzdury i teorie wyssane z palca. Masakra.

6,756

Wyssac to cię matka powinna była...

6,757 Ostatnio edytowany przez GOSTY (2022-05-23 18:17:31)

Be. napisał/a:

Wyssac to cię matka powinna była...

Matek się nie czepiaj, podły zasrańcu. Ty nawet matki nie miałeś.

Ku**a czepiaj się mnie, a nie matki. Pojebie zasrany.

6,758

KoralinaJones napisał/a:

A Tobie zwieracze już nie trzymają po ostatnim ,,związku" z zagranicznikiem.
Szczerze mówiąc, to nie wiem, kto jest w gorszej sytuacji smile

6,759

KoralinaJones napisał/a:

A Tobie zwieracze już nie trzymają po ostatnim ,,związku" z zagranicznikiem.
Szczerze mówiąc, to nie wiem, kto jest w gorszej sytuacji smile

Posiadasz jakąś rozległą wiedzę o zwieraczach ?

6,760

To pytanie akurat nie do mnie

big_smile

Posty [ 6,696 do 6,760 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 102 103 104 105 106 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024