..
A wiesz że czasami miłość jest taka silna ze nie widzi błędów..ze mimo wszystko sie kocha nie łatwo jest cos zostawić jesli czujesz ze naprawde to to
a po wczorajszej sytuacji naprawde nie wiem jak reagowac na wszystko i co zrobic
Zawsze zakochane osoby nie widzą wad w związku, zawsze my kobiety twierdzimy, że to ten związek, ten facet jeden jedyny. Zawsze jesteśmy w stanie dużo dla związku poświęcić, dużo wybaczyć, nie widzimy wad, nie słuchamy podszeptów znajomych że coś jest nie tak...
Większość z nas nie umie krytycznie patrzeć na swojego faceta i to nasz błąd. Partner powinien nas szanować, my jego też. Każda z nas potrzebuje relacji opartej na zdrowych zasadach, podziale obowiązków, wzajemnym zrozumieniu i pomocy. Każde odstępstwo od równouprawnienia w związku może prowadzić do sytuacji gdzie jedna strona zależy od drugiej i jest w gorszej pozycji w związku/ nie ważne czy emocjonalnej, ekonomicznej, czy podział obowiązków. Ważne aby dostrzegać te nierówności i w porę na nie reagować A nie oczekiwać że skoro to miłość zyci A to ja mogę się poświęcić. W miłości nikt dla nikogo nie musi się poświęcać!!!