Miłość po rozwodzie. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Miłość po rozwodzie.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66

Odp: Miłość po rozwodzie.
titty napisał/a:
Witold41 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Stąd moje pytanie czy Twoje ogłoszenie jest wystarczająco precyzyjne.

"Bądź naturalna. Nie kłam w profilu. Bądź też w moim wieku albo młodsza.
"Podobają mi się zdrowe i zadbane sylwetki, i sam dbam o taką."
"Jestem ojcem dwójki nastolatków"
"Jeśli jesteś ode mnie starsza, i palisz, to podziękuję."

Za mało?

Widząc tak opis przesuwam w lewo, czyli do kosza. Przykładanie nadmiernej uwagi do wieku jest dla mnie odstręczające. Ważne jest flow, a nie akt urodzenia.

Tak, jasne tylko że po pierwsze są wyrywki opisu. Po drugie: nie dałem tu tego żebyście teraz oceniały czy dałybyście w lewo czy w prawo, tylko padła sugestia że być może za mało precyzyjnie wyrażam swoje oczekiwania, dlatego te fragmenty przytoczyłem.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2023-02-09 10:19:33)

Wątek w wątku zacząl się od tego, że napisałeś o braku powodzenia u kobiet na portalu które określiłeś jako target.
Napisałam Ci jak ja bym odebrała, koleżanką też napisała.
Może inne kobiety odebrałyby inaczej.
Wg mnie wyrażasz sie precyzyjnie w słowach, ale wydźwięk emocjonalny jest inny niż: szukam kobiety z którą stworzę paczworkową rodzinę.

68

Ela210 napisał/a:

Wątek w wątku zacząl się od tego, że napisałeś o braku powodzenia u kobiet na portalu które określiłeś jako target.
Napisałam Ci jak ja bym odebrała, koleżanką też napisała.
Może inne kobiety odebrałyby inaczej.
Wg mnie wyrażasz sie precyzyjnie w słowach, ale wydźwięk emocjonalny jest inny niż: szukam kobiety z którą stworzę paczworkową rodzinę.

Rozumiem że tak to odbierasz, ale to tylko mały fragment całego opisu, ok? :-)

69

Witold41 napisał/a:

Tak, jasne tylko że po pierwsze są wyrywki opisu. Po drugie: nie dałem tu tego żebyście teraz oceniały czy dałybyście w lewo czy w prawo, tylko padła sugestia że być może za mało precyzyjnie wyrażam swoje oczekiwania, dlatego te fragmenty przytoczyłem.

Tak, precyzyjnie wyrażasz swoje oczekiwania. Nie zmienia to mojego zdania, że na podstawie takiej informacji uznałabym Cię za małostkowego gościa, który w głowie ma idealnie zaplanowaną wizję swojej przyszłości.

70

titty napisał/a:
Witold41 napisał/a:

Tak, precyzyjnie wyrażasz swoje oczekiwania. Nie zmienia to mojego zdania, że na podstawie takiej informacji uznałabym Cię za małostkowego gościa, który w głowie ma idealnie zaplanowaną wizję swojej przyszłości.

Ok, rozumiem, przyjmuję.

Tak samo oceniłabyś profil kobiety która podaje wymagania: 180cm i więcej, oraz żeby nie miał dzieci i nie był łysy?

71

Witold41 napisał/a:
titty napisał/a:
Witold41 napisał/a:

Ok, rozumiem, przyjmuję.

Tak samo oceniłabyś profil kobiety która podaje wymagania: 180cm i więcej, oraz żeby nie miał dzieci i nie był łysy?

Oprócz wpisu o dzieciach podobnie jak Twoje.

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Miłość po rozwodzie.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024