wiadomości na portalach randkowych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wiadomości na portalach randkowych

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 65 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,081 do 2,145 z 4,192 ]

2,081

Odp: wiadomości na portalach randkowych
Burzowy napisał/a:

A czemu jemy czekoladę lub wychodzimy do kina?

Jak dla mnie są dwie odpowiedzi.
1. Bo lubimy.
2. Bo jesteśmy niezdrowo uzależnieni.

Zobacz podobne tematy :

2,082

Burzowy napisał/a:

Szczerze mówiąc to nie bardzo. Widzisz tutaj jest pewna różnica. Ty piszesz o kobietach na poziomie (to brzmi źle akurat, zamieniłbym na "Kobiety, które Naprędce uważa za fajne wg własnego gustu" - a tak btw to użyłeś tego określenia jedynie na potrzeby dyskusji i nie sądzę by było zgodne z Twoją oceną tych kobiet akurat), a ja akurat jestem ewentualnie atakowany przez kobiety (przy całym szacunku do nich), z którymi nie chciałbym mieć wiele wspólnego. Za to o dziwo te w opinii mojej, które są najbardziej "na poziomie" (hohoho) z jakiegoś dziwnego powodu nie rzucają we mnie kamieniami, a toczymy fajne rozmowy poza forum. Niestety trzeba rzucać ogólnikami by nikogo nie urazić, ani nie naruszyć czyjejś prywatności. Także wygląda to tak:

Naprędce: Ej, Burzowy a nie wolałbyś mieć tak jak ja uważam, że mógłbyś mieć?
Burzowy: Dobrze mi z tym co mam
Naprędce: Głupi jesteś
.

No to się zastanow, czy Ci dobrze, jak masz, czy jednak marudzisz, ze nie umiesz stworzyć dluzszej, głębszej relacji (vide Twój watek - spowiedz).
Bo trochę mieszasz się, ze tak powiem, w swoich wypowiedziach.

2,083

anderstud napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Jak już korzystacie z portalów randkowych to warto zrobić małe rozeznanie na temat osoby do której piszecie. Ludzie bardzo często wrzucają te same zdjęcia na FB, wystarczy wyszukać imię, przefiltrować po miejscowości i poświęcić z godzinę na odnalezienie profilu. Może się okazać, że dziewczyna jest już w związku, a na portalach pisze, żeby się dowartościować.

Albo po datach postów może się okazać, że zdjęcia, które wiszą na portalu, były robione w 2011 roku smile

Dokładnie tak! Jeden i drugi przypadek znam. Drugi pozostawię bez komentarza, bo co tu komentować? Natomiast ten pierwszy mnie nieźle wystraszył. Na spotkaniu z panem było miło i sympatycznie, gdzieś tam między wierszami rzucił, że nie udziela się na żadnych portalach społecznościowych, po czym coś mnie tknęło i postanowiłam to jednak sprawdzić. Musiałam użyć wprawdzie trochę innego sposobu niż wyszukiwanie za pomocą zdjęcia, ale jak już znalazłam, to włos mi się na głowie zjeżył: ten miły i sympatyczny facet okazał się być nacjonalistą, ksenofobem i antysemitą, tak że ten...

mallwusia napisał/a:

Mystery- znaleźć po zdjęciu można wiele prościej. Wujek Google szybko sobie z tym poradzi ( wyszukiwanie po obrazie).

To nie takie proste: jeśli użytkownik FB zaznaczył w ustawieniach, że zewnętrzne wyszukiwarki mają nie wyszukiwać jego profilu, to nie znajdziesz nawet po obrazie.

2,084

Capricornus - zgadza się i wtedy także poprzez fejsa nic nie wyszuka, bo użytkownik będzie miał profil widoczny np. tylko dla kontaktów. (ja tak mam).

2,085

No to Krejzi wybierz sobie odpowiedź dlaczego się udzielam tongue.

Benita Owszem, ale to co się dzieje tutaj nie ma generalnie odniesienia do tego, co się dzieje w tamtym temacie jak dla mnie. A ostatnie decyzje, o których tam pisalem sprawiają, że jest ok i niczego mi nie brak. Oczywiście facet marudzi... oj Benita.

2,086

mallwusia napisał/a:

Capricornus - zgadza się i wtedy także poprzez fejsa nic nie wyszuka, bo użytkownik będzie miał profil widoczny np. tylko dla kontaktów. (ja tak mam).

Wyszukać może i wyszuka, ale nic się nie dowie wink

2,087

Capricornus napisał/a:
mallwusia napisał/a:

Wyszukać może i wyszuka, ale nic się nie dowie wink

Z mojego na pewno nic smile

Za to z adresu e-mail można zazwyczaj sprawdzić IP, a z IP poprzez geolokalizację - adres

2,088

mallwusia napisał/a:

Za to z adresu e-mail można zazwyczaj sprawdzić IP, a z IP poprzez geolokalizację - adres

Oj nie, zupełnie nie. Z Gmaila nie dowiesz się praktycznie nic, a w innych za każdym razem otrzymasz inny wynik, który dodatkowo nie ma nic wspólnego z rzeczywistą lokalizacją. Do tego jeszcze masz proxy, TOR i inne tego typu narzędzia...

2,089

Capricornus napisał/a:
mallwusia napisał/a:

Oj nie, zupełnie nie. Z Gmaila nie dowiesz się praktycznie nic, a w innych za każdym razem otrzymasz inny wynik, który dodatkowo nie ma nic wspólnego z rzeczywistą lokalizacją. Do tego jeszcze masz proxy, TOR i inne tego typu narzędzia...

Tak, są wyjątki, dlatego napisałam "zazwyczaj, a nie " zawsze". Z lokalizacją będzie różnie.

P.s. nie sprawdzam IP ani adresów osób, z którymi piszę prywatnie, podaję to tylko tutaj informacyjnie big_smile

2,090

Nawet nie "zazwyczaj", tylko "czasami" wink

2,091

Burzowy napisał/a:

Oczywiście facet marudzi...

Nie facet marudzi, tylko TY marudzisz. Jestes podobny w sposobie myslenia do Rumusnkiego -Zolnierza, co został ostatnio zbanowany, albo do Lucyfera, który tu bywa na forum. Jakas nieufność, zle zdanie o kobietach, zakładanie złych scenariuszy od razu (tylko Ty chyba pokrywasz to czasem flirtem, takie odnoszę wrazenie).

Takie mam wnioski, czytając Twoje posty.

2,092

Odnoszę dokładnie takie samo wrażenie, ale Burzowy uważa...

Burzowy napisał/a:

że jest ok i niczego mi nie brak.

2,093

Benita72 napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Oczywiście facet marudzi...

Nie facet marudzi, tylko TY marudzisz. Jestes podobny w sposobie myslenia do Rumusnkiego -Zolnierza, co został ostatnio zbanowany, albo do Lucyfera, który tu bywa na forum. Jakas nieufność, zle zdanie o kobietach, zakładanie złych scenariuszy od razu (tylko Ty chyba pokrywasz to czasem flirtem, takie odnoszę wrazenie).

Takie mam wnioski, czytając Twoje posty.

Zaraz, zaraz, zaraz. Jakie złe zdanie o kobietach?
Od kiedy to gorzkie spojrzenie na jakąś sprawę powoduje generalizację na wszystko co jest z tym związane?

2,094

No, ale skąd w takim razie to gorzkie spojrzenie na sprawę? Nie przypadkiem z własnej opinii o kobietach?

2,095

mallwusia napisał/a:

Mystery- znaleźć po zdjęciu można wiele prościej. Wujek Google szybko sobie z tym poradzi ( wyszukiwanie po obrazie).

Sprawdziłem i sobie nie poradził wink Profil jest dostępny dla wszystkich poprzez wyszukiwarkę FB, ale zablokowany dla google.

2,096

Capricornus napisał/a:

Nawet nie "zazwyczaj", tylko "czasami" wink

No tak, bo teraz większość korzysta ze smartfonów.

Dlatego tym bardziej trzeba mieć profil aktywny i zdjęcie. Inaczej może to sugerować, że coś jest do ukrycia.

2,097

Benita72 napisał/a:

No, ale skąd w takim razie to gorzkie spojrzenie na sprawę? Nie przypadkiem z własnej opinii o kobietach?

Widzę piękny poziom debaty... odpowiadać pytaniami na pytania, zamiast wskazać dane kwestie, które sama poruszyłaś Użytkowniczko.

2,098

cześć:)co do szukania profilu na innych portalach po zdjęciach hmm może to komuś pomaga:) co do mnie, to na początkowym etapie gdy tylko piszę do dziewczyny, raczej nie widzę takiej konieczności, bo wtedy musiałbym każdorazowo szukać w internecie informacji o kimś, z kim nawet nie wiem czy rozmowa zacznie się:) również potencjalnie niekomfortowa sytuacja dla kogoś kto byłby wyszukiwany:) ale przy dłuższej znajomości ktoś mógłby zauważyć ważne dla siebie rzeczy np. wspomniany fakt bycia w związku

mallwusia te rozmowy o pracę ciekawy przykład:)tak było zaraz po maturze generalnie słabo to wyglądało wtedy hahaha praca za 1500 zł wydawała mi się nie wiadomo czym, a teraz minimalna krajowa jest wyższa;)

pojawiły się pytania o powody pisania na forum:)też odpiszę:) bo czasem lubię pomagać, czasem lubię rozmawiać o własnych poglądach, może się zdarzyć że to co myślę jest głupie, wtedy dobrze poczytać inne opinie.

i jeszcze niektórzy pisali:) o sprzeczności pomiędzy sytuacją że aktualnie jest dobrze, a tym że jednak fajnie byłoby stworzyć dłuższą relację? tutaj też mogę odpisać:)bo aktualny stan jest dobry, ale może się zdarzyć poznanie dziewczyny z którą związek byłby lepszy, i w takim celu można też podejmować próby poznania kogoś. Aczkolwiek tutaj jak wypowiadam się w temacie, to fajne jest samo przeglądanie profili, czytanie opisów, zamieszczanie tutaj wiadomości i dyskutowanie z innymi:)

2,099

mallwusia napisał/a:

No tak, bo teraz większość korzysta ze smartfonów.

To nie ma nic wspólnego ze smartfonami. Wyobrażasz sobie, co by było, gdyby można było ustalić Twój adres tylko dzięki temu, że wysłałaś komuś maila zawierającego Twoje IP? Ale EOT, bo zaśmiecamy wątek.

2,100 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-05-22 13:45:59)

Benita, ale po kiego UDAWAC, ze jest inaczej? Żeby bylo wesolo? Ogolnie NIE JEST dobrze. Badacze zajmującymi się tymi sprawami podają wręcz dramatyczne dane.  Część osób twierdzi, ze założenie normalnej rodziny nie jest już możliwe. Ludzi próbuje się uczyć jak żyć ze sobą, bo nie potrafią. Padają argumenty, że strasznie ciężko jest wytrzymać kilkadziesiąt lat z jedną osobą itd. A Ty zestawisz to z "mi się wydaje inaczej". Wydaje Ci się, bo się nie zagłebiasz, a kazdy niemal związek ma trupa w szafie. A co moje posty mają do Rumunskiego_Zolnierza, którego problemem jest to, ze przez jego niepełnosprawność kobiety go nie chcą albo do zupełnie neutralnego Lucyfera, to nie wiem. Widzę, ze po prostu masz problem z ludźmi o innym zdaniu. Jak ktoś jest taki nieomylny, że jest przykładowo w stanie stwierdzić, że najnowsze badania z rynku brytyjskiego (40% kobiet przyznaje się do zdrady - teraz pytanie ile się nie przyznaje i ile uważa, że przeskoczenie z kwiatka na kwiatek to nie zdrada, pewnie spokojnie z tego uzbieramy drugie 40%) to bzdura i że w Polsce (gdzie kobiety są o wiele bardziej atrakcyjne i lubią narzekać na mężczyzn, mamy takie tematy na forum) jest inaczej i w ogóle ja i wszyscy moi dobrzy znajomi wokół mamy pecha, to zapraszam do odpowiedniego tematu.

2,101 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-22 13:40:57)

hmm to chyba w zależności gdzie taki smartfon jest podłączony, może być np. do sieci bezprzewodowej w mieszkaniu:) ale nie znam się:) ja mam jedno urządzenie mobilne laptop z systemem hmm jaki tam jest chyba Vista no i IP pokaże się w zależności gdzie jest podłączony:)

gorzkie spojrzenie na sprawę - też mnie to zastanowiło w jednym temacie:)

Lucyfer666 napisał/a:

Od kiedy to gorzkie spojrzenie na jakąś sprawę powoduje generalizację na wszystko co jest z tym związane?

opisz ten temat gdybyś chciał w sensie gorzkie spojrzenie na sprawę?:) ale nie pytam bo rozumiem że można nie chcieć pisać o takich tematach:)

2,102

nudny.trudny napisał/a:

hmm to chyba w zależności gdzie taki smartfon jest podłączony, może być np. do sieci bezprzewodowej w mieszkaniu:) ale nie znam się:) ja mam jedno urządzenie mobilne laptop z systemem hmm jaki tam jest chyba Vista no i IP pokaże się w zależności gdzie jest podłączony:)

gorzkie spojrzenie na sprawę - też mnie to zastanowiło w jednym temacie:)

Lucyfer666 napisał/a:

napisz więcej gdybyś chciał:) ale nie pytam bo rozumiem że można nie chcieć pisać o takich tematach:)

Ale Nudny.Trudny właśnie nie rozumiem o co użytkowniczce Banita72 chodzi, a mnie w swoim poście zaznaczyła (innego Lucyfera chyba nie ma).
Sparzyłem się na znajomościach ok (i zrozumiałem, że to nie dla mnie), ale nigdzie nie napisałem ,ze kobiety są złe, winne wszelkiemu złu i stoją za światową intrygą itd. big_smile

2,103

nudny.trudny napisał/a:

IP pokaże się w zależności gdzie jest podłączony:)

Też niekoniecznie, bo np. ja mam VPN to mnie lokalizuje w jednym miejscu, chyba, że zerwie się połączenie.

2,104 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-22 13:46:46)

aha w ten sposób:)dobra już rozumiem:) pamiętam post bodajże z tego tematu gdzie pisał chłopak, ten który był w krótkim związku ale potem mu nie wyszło. tam Mordimer dużo pisał w tym temacie

masz rację Twoje posty (te które kojarze bo wszystkich nie dałoby sie znać) nie zawierają pretensji raczej to takie zrównoważone wnioski z przeszłości tak mi się wydaje

2,105

Lucyfer, nie jesteśmy chyba na sali sejmowej, żeby prowadzic jakies debaty.
Ja tylko z Toba rozmawiam, przekazuję moje spostrzeżenia dotyczące Ciebie, ale przecież nie muszę mieć racji, jak nieprawda, to zawsze można zaoponować.
burzowy, ale co udawac? To w końcu jesteś w sytuacji, ze jest dobrze i nic nie chcesz zmieniac, czy jednak nie. Bo nawet dziś mówisz raz tak, a raz inaczej.
Pytam z ciekawości, ale jak nie chcesz, no to nie odpowiadaj.

2,106

hmm VPN no dobra
Benita72 może zdarzać się tak, że tego typu samopoczucie jest zmienne:)i czasem ktoś chciałby zmian bo samotność z jakiegoś powodu nie odpowiada, a czasem stwierdza że jednak nie. To piszę bardziej ogólnie

2,107

Benita72 napisał/a:

Lucyfer, nie jesteśmy chyba na sali sejmowej, żeby prowadzic jakies debaty.
Ja tylko z Toba rozmawiam, przekazuję moje spostrzeżenia dotyczące Ciebie, ale przecież nie muszę mieć racji, jak nieprawda, to zawsze można zaoponować.
burzowy, ale co udawac? To w końcu jesteś w sytuacji, ze jest dobrze i nic nie chcesz zmieniac, czy jednak nie. Bo nawet dziś mówisz raz tak, a raz inaczej.

Niby czemu służy forum, jak nie wymianie poglądów, rozmowie i debatowaniu smile
Przekazujesz spostrzeżenia dobrze, ja tego nie neguję. Zagrałem kartę "sprawdzam" i poprosiłem o wskazanie fragmentu, które jasno świadczy, ze mam złe zdanie o kobietach.
Rozumiem, że nie bez powodu zaznaczyłaś mnie w poście, który zaczął ten wątek.

2,108

Wiesz Lucyfer, od niektórych to ciężko doprosić się jakiejkolwiek argumentacji.

Benita72 napisał/a:

Udawać, że jest inaczej niż mówią wszystkie możliwe dowody wokół, a takich przeczących temu zwyczajnie nie ma. Trochę się gubię już w tym wszystkim. Ja mówię, że jest dobrze, przewartościowałem sobie pewne rzeczy i jest ok tak jak jest.

2,109 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-23 02:02:05)

Lucyfer666 napisał/a:

Przekazujesz spostrzeżenia dobrze, ja tego nie neguję. Zagrałem kartę "sprawdzam" i poprosiłem o wskazanie fragmentu, które jasno świadczy, ze mam złe zdanie o kobietach

:)raczej pisałeś o własnych doświadczeniach i wnioskach:) nie pamiętam aby to było złe zdanie ogólnie

z portalu, tak jak niedawno pisałem, statystyki następujące: wiek od 22 do 26, wzrost do 168, odległość do 20 km, wysłanych 7, odczytanych 7, odpowiedzi 0, zawartość profili i treści wiadomości takie jak pisałem w międzyczasie:) czyli wniosek taki, że wiek, wzrost, odległość nie wydaje się mieć znaczenia, w związku z tym cieszę się i chętnie wracam do poprzednich kryteriów. Dzisiaj wybrałem sobie miasto z woj. tarnobrzeskiego, po przeglądnięciu kilku profili spodobało mi się "nic nie muszę ewentualnie mogę", nawiązałem do elementu z opisu gdzie była mowa o wodzie (dziewczyna bez zdjęcia, tak jak pisałem takie użytkowniczki stosunkowo często piszą ciekawe teksty)

jakiś czas temu pisałem o dziewczynie poznanej gdzie indziej, z nią rozmowy są ciekawe i ona np. interesuje się podobnymi rzeczami do mnie, również zawodowo. Potrafi inteligentnie pisać, trochę moje poczucie humoru aczkolwiek to obraca się przeciwko mnie momentami;) ale nie przekracza granic:) bo są takie granice że od razu byłoby do widzenia np. gdyby mi dziewczyna powiedziała "jesteś kretynem":D hahaha mimo że miałaby rację:D tak jak w pracy czasem ktoś powie tak do przełożonego i może stracić pracę, mimo że w pewnych sytuacjach może to by była prawda:P rozmawiałem z nią w pewnej chwili o tym że oglądnąłem sobie w telewizji piłkę nożną bo akurat było na dwójce i mówili że to mistrzostwa czy coś. W sumie ciekawie bo biegają i starają się łapać piłke i fajne figury przy tym robią. zacząłem się zastanawiać czemu rzut różny i pole karne i czy to znaczy że kara a ona z tego śmiech i w końcu pytanie "gdzie ty się chowałeś?" nie zrozumiałem czy chodzi o chowanie się tak jak np. zabawa w chowanego, czy w takim sensie jak kupuje się jaja to tam jest napisane chów klatkowy, wolny wybieg itp. ale powiedziałem że w Polsce, też mnie tym rozsmieszyla mimo że chyba mnie wyśmiewała:D no ale trudno obrazy majestatu jeszcze nie ma hahaha:D twierdzi że poprawiam humor i odstresowuje jak nikt inny a stresów ma troche i że normalnie to wszyscy pretensje, zapytała czy chciałbym wcześniej gdzieś pójść. odpowiedziałem - a Ty? ona na to że to ona pytała i "dziewczynie odpowiadasz pytaniem na pytanie?" ja że nie wiem w takim razie:)jej odpowiedź a jak sobie wyobrażasz naszą randke i że jakby co to ma w czerwcu więcej wolnego. Czyli tutaj brak takiego typowego zainteresowania jak dziewczyna i w lipcu to bardziej byłoby jak z koleżanką (to na co ona zapraszala) i właściwie tak raczej lepiej bo nie nadaję sie do związku:)

Burzowy przewartościowałeś sobie?:) ciekawe:)

2,110

Czesc, nudny.trudny;

Lucyfer, odnosnie wczorajszej dyskusji, to może nie do końca o te (zle) kobiety chodzilo,  bo Ciebie dytyczyl raczej fragment "zakładanie złych scenariuszy", brak wiary.
To w sumie nie moja sprawa, ale trochę dla mnie jest dziwne, kiedy chłopak w Twoim wieku już nie widzi dla siebie perspektyw związkowych. No cos jest wtedy, moim zdaniem, nie tak. jJśli raz się sparzyles to znaczy, ze już nigdy się nie uda?

A co do Ciebie, burzowy, to podtrzymuję swoje zdanie, prawdopodobnie umiesz wchodzić w relacje z dziewczynami, być może nawet masz powodzenie, ale co z tego, kiedy skupiasz się (moim zdaniem) na płytkich, powierzchownych znajomościach, i tak naprawde nie jesteś zainteresowany glebsza relacją. Może za bardzo "lecisz na wygląd", albo interesują Cie glownie puste lale, choć wydaje Ci się inaczej. Za dużo tez skupiasz się na badaniach, a za mało na tym, jaki ty możesz być w związku.- np. skoro tak się boisz zdrady, to zastanow się, jaki Ty sam masz do niej stosunek, czy bylbys sam siebie pewny bedac w związku?

2,111

Widzę Benita ze poswiecilas czas by doczytac posty Lucyfera.Szkoda ze zabraklo Ci czasu na poczytanie watku kolegi Burzowego bo bys wiedziala ze ma 26 lat i byl w powaznym zwiazku 3 lata wiec Twoje wnioski są powierzchowne.a juz wmawianie mu ze sam chce zdradzac kuriozalne.
Jednak wprowadzasz sejmową atmosferę..:D

2,112

Co do Lucyfera, to nic nie musiałam doczytywać, bo już kiedyś wypowiadałam się w jego watku.

A burzowemu nic nie wmawiam, czytaj, proszę, uważniej.
ps. Adwokatka?

2,113

Masz jakieś ARGUMENTY Benita??
Tez słowo na A..

2,114

Po pierwsze - nudny. trudny, przepraszam za ten OT, obiecuję, ze już nie będę swoją osobą wprowadzać niemilej atmosfery na Twoim, skądinąd symapatycznym watku.

Ela, argumenty na co? Na swoje odczucia, na swoją perspektywe i wlasną interpretację postow innych osob? (to było pytanie retoryczne)

2,115 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-24 00:21:06)

haha dzięki Benita72 nie patrzę tak na to, lubie dyskusje w tym temacie i offtopic o różnych rzeczach:) Lucyfer troche pisał o własnych doświadczeniach w różnych miejscach forum, jeszcze nie odwiedzałem jego wątku. Burzowy często zamieszcza teorie z którymi łatwo się nie zgodzić ale np. zaskoczył mnie post nr 168 stąd https://www.netkobiety.pl/p3477765.html#p3477765smile więc myślę, że przy fajnej dziewczynie, poniższe nie byłoby prawdziwe:)

Benita72 napisał/a:

A co do Ciebie, burzowy, to podtrzymuję swoje zdanie, prawdopodobnie umiesz wchodzić w relacje z dziewczynami, być może nawet masz powodzenie, ale co z tego, kiedy skupiasz się (moim zdaniem) na płytkich, powierzchownych znajomościach, i tak naprawde nie jesteś zainteresowany glebsza relacją. Może za bardzo "lecisz na wygląd", albo interesują Cie glownie puste lale, choć wydaje Ci się inaczej

a u mnie dzisiaj na portalu bez specjalnego wysiłku:) zapytałem jakie np. zwierzęta lubi, właściwie mogłem też napisać o sobie:) ciekawe czy są jakieś różnice pomiędzy użytkowniczkami z miast o różnej wielkości, dotychczas wybierałem głównie miasta wojewódzkie.

2,116

Benita72 napisał/a:

Lucyfer, odnosnie wczorajszej dyskusji, to może nie do końca o te (zle) kobiety chodzilo,  bo Ciebie dytyczyl raczej fragment "zakładanie złych scenariuszy", brak wiary.
To w sumie nie moja sprawa, ale trochę dla mnie jest dziwne, kiedy chłopak w Twoim wieku już nie widzi dla siebie perspektyw związkowych. No cos jest wtedy, moim zdaniem, nie tak. jJśli raz się sparzyles to znaczy, ze już nigdy się nie uda?

Dziękuję Użytkowniczko Benita72 za sprostowanie.
Masz prawo do swojej oceny, czy to dziwne czy nie.
Tak jak napisałem w innym wątku to nie raz tylko ponad 30, tak więc wiesz...

I tyle z mojego OT
Sorki Nudny.trudny i oddaję Tobie wątek.

2,117 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-05-24 18:39:45)

nudny.trudny twój wątek pobił już chyba wszystkie rekordy. Dostałeś masę rad i wskazówek. Tak zapytam. Czy wykorzystałeś chociaż jedną wskazówkę aby poznać jakąś dziewczynę w realu czy tylko piszesz aby pisać ? Sorry ale uprawiasz sztukę dla sztuki. Jesteś dorosłym mężczyzną a pytasz się owiec jak się poluje na owce. Słabo. Ty musisz sam znaleść ten złoty środek. Tylko do ciebie pasujący. Może zamiast siedzieć tutaj całymi dniami po prostu wyjdź do ludzi i zacznij wykorzystywać wiedzę wyniesioną tutaj w praktyce. Na portalach randkowych nie wróżę Ci sukscesów. Bez urazy.

PS. Zreszą nie wiemy jak wyglądasz. To by dużo nam wyjaśniło. Na portalach randkowych dobra facjata to podstawa. Tak samo jak gadka. Narazie to nie pobudzasz emocjonalnie kobiet, z którymi piszesz. Piszesz jak z koleżanką a nie jak z potencjalną partnerką. Masz wiedzę, jesteś inteligentny więc wykorzystaj to aby wzbudzić w dziewczynie emocje pożądania.

2,118

Lucyfer666 napisał/a:

I tyle z mojego OT

haha lubię gdy tu piszecie;)

Mordimer napisał/a:

nudny.trudny twój wątek pobił już chyba wszystkie rekordy. Dostałeś masę rad i wskazówek

tak, super wątek, dzięki użytkownikom:D

Mordimer napisał/a:

Tak zapytam. Czy wykorzystałeś chociaż jedną wskazówkę aby poznać jakąś dziewczynę w realu czy tylko piszesz aby pisać ? Sorry ale uprawiasz sztukę dla sztuki. Jesteś dorosłym mężczyzną a pytasz się owiec jak się poluje na owce. Słabo. Ty musisz sam znaleść ten złoty środek

czy już wykorzystałem to można mieć wątpliwości, ale ogólnie korzystanie z forum pozwala na lepsze zrozumienie różnych rzeczy:) a na portalach pod względem efektywności to może i masz rację, ale samo oglądanie profili, pisanie wiadomości, i rozmawianie tu z innymi użytkownikami, jest ciekawe:) na temat praktyki napiszę później wieczorem, dalszy ciąg postu 2109, bo też mnie coś zastanawia:)

2,119

nudny.trudny napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

I tyle z mojego OT

haha lubię gdy tu piszecie;)

Mordimer napisał/a:

nudny.trudny twój wątek pobił już chyba wszystkie rekordy. Dostałeś masę rad i wskazówek

tak, super wątek, dzięki użytkownikom:D

Mordimer napisał/a:

Tak zapytam. Czy wykorzystałeś chociaż jedną wskazówkę aby poznać jakąś dziewczynę w realu czy tylko piszesz aby pisać ? Sorry ale uprawiasz sztukę dla sztuki. Jesteś dorosłym mężczyzną a pytasz się owiec jak się poluje na owce. Słabo. Ty musisz sam znaleść ten złoty środek

czy już wykorzystałem to można mieć wątpliwości, ale ogólnie korzystanie z forum pozwala na lepsze zrozumienie różnych rzeczy:) a na portalach pod względem efektywności to może i masz rację, ale samo oglądanie profili, pisanie wiadomości, i rozmawianie tu z innymi użytkownikami, jest ciekawe:) na temat praktyki napiszę później wieczorem, dalszy ciąg postu 2109, bo też mnie coś zastanawia:)

Ok twoje rozmowy z dziewczynami jakie tutaj wrzucasz od czasu do czasu są w porządku ale nie na tym etapie znajomości. Tak można rozmawiać na jakimś blogu, forum czy grupie FB, gdzie łączą was wspólne zainteresowania, pasje czy hobby. Może właśnie tam próbuj. Na tych tinderach, badoo itp to wiesz jest jak na wystawie sklepowej. Chodzi o ładne opakowanie a nie o treść. Jesteś ładnym opakowaniem ? wink

2,120

Do mnie pisała jakaś psycholka na badoo: Wooow mamy parę! To na pewno przeznaczenie i powinniśmy być razem!

Yhyyy... Oszukałem przeznaczenie lol

2,121

Kiedyś na portalu randkowym miałem taką sytuacje. Wymieniłem zdjęcie na ładniejsze i odezwała się do mnie pewna dziewczyna, napisała, że mam ciekawy profil i chciałaby mnie poznać wink Problem w tym, że nie umieszczałem żadnych opisów, podałem tylko minimum, które jest wymagane tongue

2,122

Harvey napisał/a:

Do mnie pisała jakaś psycholka na badoo: Wooow mamy parę! To na pewno przeznaczenie i powinniśmy być razem!
Yhyyy... Oszukałem przeznaczenie lol

You made my day !

2,123 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-24 22:56:10)

Harvey!;)a z tą Patrycją coś nowego?:)

Mordimer mi się dobrze rozmawia:) o wspólnych zainteresowaniach też lubię:) hmm nie wiem jak rozumieć pytanie czy jesteś ładnym opakowaniem, to jest bardziej przedmiot tak jak piszesz np. w sklepie. Na portalu czasem zdarzało się że na zdjęciu jakieś było i nieraz o to pytałem w wiadomości:) ale słaby pomysł na zaczęcie rozmowy:)

Mystery_ może miałeś ciekawy profil:)

Mordimer napisał/a:

Czy wykorzystałeś chociaż jedną wskazówkę aby poznać jakąś dziewczynę w realu czy tylko piszesz aby pisać ?

ogólnie to sama sztuka dla sztuki jest ciekawa dla mnie więc czasem tak robię:) ale zastanawiałem się nad znajomością z tamtą dziewczyną o której pisałem w poście nr 2109, to jest ta sama dziewczyna o której wspomnialem dość dawno, np. dzisiaj pisała o jakimś artykule który czytała (lubie gdy dziewczyna coś czyta i potem opowiada na ten temat) i pytała co u mnie, nie odpowiedziałem jeszcze dzisiaj. Nie wiem jak wy myślicie, mi się wydaje że ona chce być miła i nie wynika to z zainteresowania jak dziewczyna chłopakiem, więc nie patrzę jak na coś potencjalnie innego niż znajomość koleżeńska.

Mordimer napisał/a:

Masz wiedzę, jesteś inteligentny

dzięki;)ale to zależy kiedy:P

2,124

nudny.trudny napisał/a:

Mystery_ może miałeś ciekawy profil:)

Jedyny profil jaki tam miałem to ten na zdjęciu.

2,125

Benita72 napisał/a:

Czesc, nudny.trudny;

A co do Ciebie, burzowy, to podtrzymuję swoje zdanie, prawdopodobnie umiesz wchodzić w relacje z dziewczynami, być może nawet masz powodzenie, ale co z tego, kiedy skupiasz się (moim zdaniem) na płytkich, powierzchownych znajomościach, i tak naprawde nie jesteś zainteresowany glebsza relacją. Może za bardzo "lecisz na wygląd", albo interesują Cie glownie puste lale, choć wydaje Ci się inaczej. Za dużo tez skupiasz się na badaniach, a za mało na tym, jaki ty możesz być w związku.- np. skoro tak się boisz zdrady, to zastanow się, jaki Ty sam masz do niej stosunek, czy bylbys sam siebie pewny bedac w związku?

No to już wiemy, że nie czytasz za bardzo wypowiedzi osób, które o coś oskarżasz i za bardzo nie ma co nawet odpowiadać, bo taka dyskusja staje się bezcelowa niestety.

@nudny.trudny Czyli czekaj... na portalach nie dostajesz żadnych odpowiedzi, ale gdzieś tam piszesz z jakimiś dziewczynami, ale w zasadzie nic z tym nie robisz?

2,126 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-26 23:01:58)

na portalu:) to od początku było w przybliżeniu może 60-70 wiadomości wychodzących, z tego 2 odpowiedzi (jedna - że szuka kogoś starszego, druga - dotycząca tematu który miała w profilu, ale później już nie odpowiadała) więc jakieś były:) ale w internecie jest więcej miejsc gdzie czasem zaczynają się rozmowy dotyczące np. rysunków, bajek, polityki, i takie rozmowy czasami są z dziewczynami z którymi później ciekawie się pisze. Nie wiem co masz na myśli pytając "nic z tym nie robisz?" smile bo sama rozmowa jest fajna a z takich bardziej konkretnych rzeczy to tak jak pisałem ona mnie zapraszała na coś ciekawego na lipiec do jednego z dużych miast i możliwe że zdecyduję się. Dzisiaj na portalu znowu bez wysiłku;) "nie lubię reklamy" w profilu, więc zapytałem jakiej reklamy nie lubi:)

2,127

nudny.trudny napisał/a:

Harvey!;)a z tą Patrycją coś nowego?:)

Pati ma chłopca od 10 lat o czym się dowiedziałem po 2 miesiącach... Coś tam piszemy ale biorę się za następne wink

Teraz na tapecie jest Ewa i Justyna lol

Qwa, singlowanie mnie cieszy jak dziecko które kradnie po raz pierwszy jabłko z bazaru lol lol lol

2,128

znowu Justyna:D chyba że to ta sama co kiedyś;)

więc powodzenia:)

2,129

nudny.trudny napisał/a:

znowu Justyna:D chyba że to ta sama co kiedyś;)

więc powodzenia:)

Inna, była już też Ewelina, Sylwia, Maria... Jak z taśmy lol

2,130 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2019-05-26 23:14:00)

Masa spamu, coś jeszcze? Chyba nie. Te pseudo portale, to dla kogo są? Absolutna masakra i porażka w jednym - tak dla facetów i zarówno kobiet. Nie mam pojęcia, jak te portale w ogole jeszcze funkcjonują? Czy to ten nieustanny spam ich utrzymuje? Ostatnio dostałam na Sympatii masę wiadomości/ofert, w tym od kobiet, które już zostały zbanowane. Porażka.

2,131

masz powodzenie Harvey!:D

BulgGirl haha rozumiem że byłaś i nie podobało Ci się;)

2,132

nudny.trudny napisał/a:

Tak to jest wpuścić lisa do kurnika wink lol

2,133

Harvey napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

Jak kiedyś z lisa przerodzisz się w koguta to z tego skorzystasz wink

2,134

john.doe80 napisał/a:
Harvey napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

Jak kiedyś z lisa przerodzisz się w koguta to z tego skorzystasz wink

A po uj mi dziób? lol Z resztą, na rosół nie dam się przerobić lol

2,135

lis w kurniku:D hej john.doe widziałem w Twoim wątku że macie jakieś ciekawe pomysły:P a jak z tą byłą u Ciebie, zapomniałeś już?:) tamta dziewczyna którą ostatnio opisywałeś wydawała się fajna:)

w ogóle śmiesznie, bo nigdy nie miałem czasu żeby poczytać wątek becketta, a tu się okazało że historię już znam bo temat radeusza czytałem i czasem odpowiadałem:D

z portalu randkowego: dziewczyna pisała o oddychaniu pod wodą, zapytałem czy ma na myśli w okręcie podwodnym. Najprawdopodobniej po przeczytaniu tylko z zażenowaniem zamknęła okienko:D

2,136

nudny.trudny napisał/a:
Naprędce napisał/a:

Tak więc pytanie- co byś napisał dziewczynie nr 3 i dlaczego akurat to ?

może zapytałbym: Twoje ulubione zwierzę?:P

<wali głową w klawiaturę> :D

Jakbyś nie miał Aspergera, to bym uznał, że się ze mnie nabijasz :)

2,137

Naprędce napisał/a:

Jakbyś nie miał Aspergera

hahaha albo to tak widać, albo jestem znany z innych wypowiedzi na forum, wolałbym tę drugą opcję:D [czuję się jak gwiazda]

Naprędce napisał/a:

to bym uznał, że się ze mnie nabijasz smile

niee;)cenię takie długie wypowiedzi jak tamta. Nie zauważyłem pytania:D a więc "dlaczego akurat to" bo lubię rozmawiać o zwierzętach, kotach, np. ich rasach albo śmiesznych zachowaniach, można domyślać się że dziewczyna nawiązująca w opisach do zwierząt także to lubi.

Możliwe że zdarzało mi się już pytać, ale w takim razie ten sam temat ponownie:D przed chwilą odpowiadałem u Rumuńskiego Żołnierza https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 65&p=5 na temat sposobów spędzania czasu, macie jakieś ciekawe pomysły?:) może wasza najmniej albo najbardziej udana randka lub przykład z otoczenia albo wyobrażony?:)

2,138

nudny.trudny napisał/a:

hahaha albo to tak widać...

Nie tyle widać Aspergera, a raczej Twoje wycofanie społeczne, które (tak to sobie tłumaczę) sprawiło że nie rozumiesz wielu potocznie używanych związków frazeologicznych.
Co ciekawe, ta nieumiejętność w rozumieniu trochę mniej konkretnych zwrotów, przenośni, idiomów itp. okazuje się być jedną z Twoich większych... zalet.
Masz na to dowód w postaci licznych postów (do których się dopisuję), w których dziewczyny wypowiadają się o Tobie wręcz entuzjastycznie.
Jest tak dlatego (teraz mówię w swoim imieniu), że dosłowne rozumienie tychże związków frazeologicznych w Twoim wykonaniu potrafi być naprawdę zabawne. Nie wiem czy masz tego świadomość, ale takie poczucie humoru (nawet jeśli jakby nieświadome) to coś oryginalnego i świeżego.
Oczywiście część osób może uznać to za pajacowanie, robienie z siebie klauna, kretyna itp., ale trudno tego uniknąć każdemu...
Tzn. każdemu kto jest autentyczny, a nie "gra pod publikę" i stara się sztucznie utrzymywać jakiś określony wizerunek oczywiście.

P.S.Przy okazji, moje zdanie o "nabijaniu się" zrozumiałeś poprawnie. A gdybym użył zwrotu "nabijasz mnie w butelkę" też byś zrozumiał, czy przed oczyma stanęłaby Ci wizja jakiejś wielkiej butelki i jakiegoś nieokreślonego "nabijania mnie"?
Do reszty może odniosę się później.

2,139

Mam znajomego który ostatni przyznał, że od lat bryluje( ładne słowo na pukanie Pań) na portalach i jego parę rad.

Może udawać dowolny wiek (bez przesady) i kobiety w okolicach same będą lecieć jak much do lepu... jedyna zasada pukasz i zapominasz bo im kobieta bardziej natarczywa tym ma więcej problemów - których na pewno nie chcesz być częścią.

On zmienia fotki i oscyluje między 30 a 40 lat (mając 39) i puka to co mu podejdzie, w zasadzie sam nic nie atakuje ... mówi że nie może się opędzić ...

Jak dla mnie rozmienił całe te szczytne uczucia na drobne...

2,140

A czym się różni przelotny seks między bywalcami portalu, a między ludźmi spoza portalu? Ziomek ma klate zrobiona? Bo zdjęcie klaty to jedna z dwóch rzeczy, która sprawia, że Panie zmieniają się w łowczynie.

2,141

Burzowy napisał/a:

A czym się różni przelotny seks między bywalcami portalu, a między ludźmi spoza portalu? Ziomek ma klate zrobiona? Bo zdjęcie klaty to jedna z dwóch rzeczy, która sprawia, że Panie zmieniają się w łowczynie.

Nie jest ładnie zrobionym intelektualistą... fotka z konwentu w garniaku, fotka z imprezy ukazująca jaki jest ładnie zbudowany, fotka z łodzi ze znajomymi.

2,142

Generalnie początek lata, to jest taki okres na portalach, że wszystkim tam odwala i raczej wiele nie trzeba, żeby jakieś pukanie ogarnąć,
a jak koleś fajny z ryja i jeszcze potrafi sklecić dwa zdania nie robiąc przy tym po cztery błędy w każdym, to jestem skłonny w to uwierzyć.
Pytanie tylko czemu ma to służyć, na rekord idzie czy o co chodzi?

2,143 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-06-04 20:35:27)

Taki typ gościa który ma kasę, nawet mieszkanie sobie urządził żeby pasowało do jego intelektualnego wizerunku, coś tam poczytał ... ale ... jest na tyle realistą że zdaję sobie sprawę że jak czegoś nie złowi na 5 spotkaniach to nie utrzyma ściemy...
Po co to robi ... parę kobiet go mocno "doświadczyło" - był takim typem faceta jak przespał się z laską to od razu czuł się zobowiązany i nie omal zakochany. Teraz się nie przywiązuje, dopracował wszystko do perfekcji i jest jak to mówi szczęśliwy.

2,144

To chyba nowy typ mężczyzn i nie ukrywam, że takie podejście staje się mi coraz bliższe też. Wydaje się, że kobietom też to pasuje. Jakaś tam bliskość jest, może marna, ale można żyć po swojemu, a nie zapierdzielać na kogoś i uwodzić 24/7, bo inaczej zwieje. Także chyba popieram. Kasę zdobyć jeszcze big_smile.

2,145

Burzowy, a to nie przypadkiem Ty napisałeś kiedyś w innym wątku, że łaskawie NIE SKREŚLIŁEŚ laski za to, że chciała za siebie zapłacić w knajpie na spotkaniu?
To kogo Ty szukasz? W ten sposób?

Posty [ 2,081 do 2,145 z 4,192 ]

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 65 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wiadomości na portalach randkowych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024