Jestem kochanką - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Jestem kochanką
IsaBella77 napisał/a:

Zuzarr - nawet jeśli założyłaś nowe konto, co jest absolutnie sprzeczne z regulaminem forum - to ciągle obowiązują Cię również pozostałe zasady.
Proszę, żebyś nie pisała postów pod postami. Zawsze kiedy chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi, użyj funkcji edytuj.
Mod. IsaBella77

pisałam do redakcji. nie otrzymałam odpowiedzi; nie mogłam się zalogować, bo wg komunikatu jest problem z jakimiś "ciasteczkami". Nawet inf nie wie o o chodzi...

Zobacz podobne tematy :

67

...a tak trochę z innej beczki... mam do Was pytanie:
czy w przypadku zakończenia romansu żona powinna wiedzieć o zdradzie, z kim dzieli życie? Czy same chciałybyście wiedzieć?
Nie pytam o "skok w bok", pytam o zdradę trwającą lata...

niby prosta odpowiedz: TAK! ale czy jest ona tak oczywista w sytuacji, gdy to zależałoby wyłącznie od Was...?

68

Po raz ostatni proszę - nie pisz postów pod poprzednimi swoimi postami.
Łamiesz w ten sposób regulamin forum.
Z góry dziękuję za stosowanie się do naszych zasad.
IsaBella77

69

zuzarr napisał/a:
QuQu napisał/a:
maku2 napisał/a:

A czemu nie poszukasz sobie wolnego kochanka?

Zobacz autorko jakie proste rozwiązanie i jakie " jaja " trzeba mieć żeby to zrobić.
Tak zrób i bedz8emy Ci kibicować

ależ tak właśnie robię! od maja mam konto na portalu jakimśtam... nawet byłam na 3 randkach. no cóż... na razie same pudła, ale nie poddaję się.
Teraz już wiem, że to Wasza wina, bo słabo kibicujecie wink

I cały czas będą pudła , jak nie skończysz tamtego toksycznego związku.
On tak naprawdę nie kocha żadnej z was.
On mówi ,że kocha a jak mówi to znaczy , że mówi a nie że kocha !!!

70

zuzarr napisał/a:

czy w przypadku zakończenia romansu żona powinna wiedzieć o zdradzie, z kim dzieli życie? Czy same chciałybyście wiedzieć?

niby prosta odpowiedz: TAK! ale czy jest ona tak oczywista w sytuacji, gdy to zależałoby wyłącznie od Was...?

Chciałabym się dowiedzieć o długotrwałym romansie.
Ale nie od kochanki partnera.

71

1.Idź na terapię.
2. Zakończ ten bezsensowny romans.
3. Zmień pracę.
4. Zacznij żyć.

72

IsaBella77 napisał/a:

IsaBella77

nie cytuj, nie pisz pod postami - nie rozumiem... może poruszam sie jak sloń w składzie porcelany bom nowa, ale juz sie pogubilam haha

73

wraca do żony, której nie kocha i cóż

a skąd wiesz że nie kocha? Bo Ci tak powiedział? Biedny on przez 3 lata puka żonę i Ciebie.

to, że w ogóle pojawił się ON było wynikiem toksycznego małżeństwa i oooogromnej wręcz w nim samotności

Czyli za Twoją zdradę odpowiada Twój mąż? A przyznałaś się mężowi do zdrady? Byłaś szczera?

ależ tak właśnie robię! od maja mam konto na portalu jakimśtam

osobiście uważam że portale można sobie w doope włożyć.

czy w przypadku zakończenia romansu żona powinna wiedzieć o zdradzie, z kim dzieli życie

teraz chcesz się mścić? Bo księciunio  nie chce zostawić żonę to zdupczę inne małżeństwo? słabiutko

74

zuzarr napisał/a:

Jeśli mój mąż miałby romans nawet i kilku miesięczny ale opanowałby się zakończył to i chciał swoją energię zainwestować w naprawę małżeństwa to nie nie chciałabym się dowiedzieć.
Natomiast jeśli byłaby to którąś zdrada z rzędu a mąż zamiast naprawiać nasze relacje wikłałby się w kolejne przygody i ani myślał się zmienić (lub nie potrafił się zmienić) to tak chciałabym wiedzieć

75

Nie. Ja nie będą się mścić. Nic z tych rzeczy.
Pisałam o tym wyżej.

76

zuzarr napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:

IsaBella77

nie cytuj, nie pisz pod postami - nie rozumiem... może poruszam sie jak sloń w składzie porcelany bom nowa, ale juz sie pogubilam haha

Nie hahaha, tylko regulamin serwisu Netkobiety, który akceptowałaś rejestrując się tu na forum i do przestrzegania którego jesteś zobowiązana.
A obowiązuje on w równym stopniu nowych, jak i starszych stażem forumowiczów.
Czego konkretnie nie rozumiesz ?

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024