Mamy 2019 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamy 2019

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 82 z 82 ]

66

Odp: Mamy 2019

Grupa już jest syiwusia i ja jak na razie napiszcie na mój email kto ma ochotę i od razu was dołączę. smile

Zobacz podobne tematy :

67

Napisałam Ci maila Sandra bo nie ogarniam chwilowo tego

68

Dziewczyny jak coś to my czekamy na was mamy już grupę jest nas 3 smile

69 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-09-19 14:51:29)

Przy okazji znalazłam fajny artykuł, który opisuje pierwsze objawy ciąży big_smile

nieregulaminowy link

70

Cześć dziewczyny smile . Mam termin na 14 lutego. Można do Was dołączyć?

71

Witam

Jestem Agnieszka, mam 37 lat i zaczęłam, starać się o pierwsze dziecko.

72

Witam was dziewczyny :* Ja staram się z mężem o dziecko 2gi cykl, zobaczymy czy tym razem się uda, mam niedoczynność tarczycy, ale unormowane TSH, biorę kwas foliowy, Mam nadzieję że tym razem się uda smile

73

staramy się od pół roku smile czuję że urodzę w 2019

74

Cześć laski tongue,
A ja jeszcze pamiętam jak pisałam tu pierwszy post, nie widziałam nawet, że w ciąży szy jestem a tu już 18tc. Jak się czujecie? smile

75

Hej jestem tu nowa smile
Przychodzę z prośbą o poradę, bo juz chyba sobie sama wmawiam tą ciążę, tak bardzo chcialabym mieć dzidziusia, i nie wiem czy takie objawy ktore mam mogą o niej świadczyć?
A mianowicie, jestem 11 dni po owulacji, od kilku (3-4dni) mam dziwne uczucie klucia, ciągnięcia w dole brzucha, tak jakby wchodzi czesto na lewy jajnik. Czy ktoras z was tak miala jak zaszla w ciaze?? No i dzis ogolnie mam takie "cięzkie" jelita. Temperatura mi stale rosnie od momentu owulacji i jest okolo 37.0 w tym momencie. Dodatkowo dzis mialam okropny bol glowy, taki typowo migrenowy az zawróciło mi sie w glowie. A taki bol zdarzyl mi sie tylko raz w życiu.

Wiem ze na test jeszcze za wczesnie, zrobie w terminie miesiaczki ale tak z ciekawosci chcialabym wiedziec czy ktoras z was miała takie objawy?

PS. Mam nadzieje ze mnie milo przyjmiecie smile

Kasia, 25

76

Część dziewczyny. U nas też starania od 2 cykli. Dzisiaj powinna zacząć się miesiączka, więc zrobiłam test i pokazała się blada, ale wyraźna druga kreseczka. Poczekam do końca "miesiączki" i powtórzę test, a potem do gina, mam nadzieję, po dobre wieści smile
Jeśli chodzi o objawy, to bez szalu- tak jak przed okresem

77

Cześć, melduję się i ja. Termin na 27 luty 2019. Od tygodnia jestem już na zwolnieniu i nie mam co zrobić z czasem. Też macie tyle energii?Pokój gotowy, wyprawka kupiona, fotelik i wózek przyjślą po świętach. Nie mogę czytać, nie mogę spać, mąż już ma trochę dość. ;-)

78 Ostatnio edytowany przez senszyciax3 (2018-12-21 19:22:09)

Cześć dziewczyny po 5ciu cyklach starań są upragnione 2 kreski.
Ale  7go i 10tego grudnia miałam smarowana nadżerke kwasem Solcogyn, dzisiaj zrobiłam test ciążowy pojawiła się druga blada kreska, więc na pewno w czasem smarowania byłam w ciąży, wiecie może z doświadczenia drogie mamusie jakie mogą być konsekwencje? sad strasznie się martwię a żaden ginekolog teraz już nie przyjmuje w mojej okolicy przed świętami sad

79

senszyciax3 napisał/a:

Cześć dziewczyny po 5ciu cyklach starań są upragnione 2 kreski.
Ale  7go i 10tego grudnia miałam smarowana nadżerke kwasem Solcogyn, dzisiaj zrobiłam test ciążowy pojawiła się druga blada kreska, więc na pewno w czasem smarowania byłam w ciąży, wiecie może z doświadczenia drogie mamusie jakie mogą być konsekwencje? sad strasznie się martwię a żaden ginekolog teraz już nie przyjmuje w mojej okolicy przed świętami sad

Senszycia, po co myśleć teraz o konsekwencjach? Przestań się martwić. Jeżeli ich nie ma to marnujesz czas. Jeżeli są to i tak przez 2 tygodnie nic z nimi nie zmienjsz wkęc i tak marnujesz czas.
A stres nie wpływa dobrze na ciąże. Wyluzuj.

80

Drogie Panie jako mama 3 letniej córeczki zapraszam serdecznie do wzięcia udziału w badaniu nad obrazem ciała a samooceną kobiet w połogu.  Będę niezmiernie wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę, przyczynicie się w ten sposób do poszerzenia wiedzy nad niezmiernie trudnym dla nas kobiet momentem jakim jest połóg. Wiele się mówi o etapach ciąży ,o trudnościach i o tym jak sobie z nimi radzić. O czasie zaraz po urodzeniu dziecka rzadko sie wspomina, kobiety między sobą wymieniają się doświadczeniami, a mierzymy się z niezwykle odpowiedzialnym zadaniem jak bycie matką. Odnalezienie się w nowej sytuacji i w "nowym" zmienionym porodem i ciążą ciele może budzić w nas wiele różnych emocji.
Serdecznie zapraszam i dziękuję 

zainteresowane Panie proszę o wiadomość

81

Hej dziewczyny, dołączam się do Was. Mam cykle 26 dniowe, dziś ze względu na to zd piersi od 3 dni bolą mnie tak ze chce się płakać, bol okropny to postanowiłam zrobić test i wyszła bardzo blada kreska ledwo widoczna ale po godzinie zrobiła się ciemniejsza. Dziś jest mój 23dc wiec 3 dni przed planowana miesiączka. Ale jednak coś wyszło, jutro z samego rana testuje ponownie. Test o czułości 10 smile

82

Hej Mamusie...te obecne, przyszłe lub starające się wink
Jakiś tydzień temu zrobiłam test i wyszedł pozytywnie...moja radość nie do opisania...zwłaszcza, że gdy już postanowiliśmy postarać się o nasze pierwsze maleństwo okazało się, że pojawił się mięśniak i wszystko stanęło na głowie...szybki zabieg i niepewność co będzie dalej...
Zaczęliśmy się starać i w drugim cyklu się udało...chociaż już w pierwszym powiem wam szczerze, że miałam wszelkie objawy;)oczywiście urojone...i gdy nadeszła miesiączka zawód był ogromny...później zupełnie nie miałam czasu o tym myśleć, akurat pojechaliśmy na urlop...no i bum! Udało się...mam nadzieję, że wszystko będzie w najlepszym porządku do samego rozwiązania...Trzymam kciuki za wszystkie starające się...pamiętajcie im mniej o tym myślicie tym lepiej smile

Posty [ 66 do 82 z 82 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Mamy 2019

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024