Ja nigdy nie znajdę partnera do życia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ja nigdy nie znajdę partnera do życia

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Ja nigdy nie znajdę partnera do życia
moor napisał/a:

No bo on myślał, że z babą jak z pralką. Znajdzie byle jaką, wniesie na kwadrat i ta się weźmie do roboty jak porządny sprzęt AGD, a okazało się, że sprzęt był uszkodzony.

A tak szczerze? moor z Twoich postów niestety zalatuje bucem, wybacz obraźliwe słowo, ale inne nie jest w stanie tego oddać. Normalna kobieta ucieknie po 5 minutach rozmowy, bo wyczuje co z Ciebie za typ.

Widze że mam doczynienia z samymi lajkami na tym forum, no najlepiej położyć sie razem w łóżku i leżeć cały dzień, nie myć się nie jeść i patrzyć w sufit, a mama stringi wypierze... no ale dzisiaj mamy taki świat gimbusów.. w jeden ręce smartfon w drugiej cola i więcej mi nic nie potrzeba ;-)

Czy Ciebie nie nauczyli czytać ze zrozumieniem? big_smile
nikt nie mówi, że ta kobieta ma nic nie robić. Wszyscy Ci mówią, że wprowadzanie sobie na mieszkanie obcej baby po 2 tygodniach znajomości nie rokuje na super związek.

Zobacz podobne tematy :

67

moor napisał/a:

No bo on myślał, że z babą jak z pralką. Znajdzie byle jaką, wniesie na kwadrat i ta się weźmie do roboty jak porządny sprzęt AGD, a okazało się, że sprzęt był uszkodzony.

A tak szczerze? moor z Twoich postów niestety zalatuje bucem, wybacz obraźliwe słowo, ale inne nie jest w stanie tego oddać. Normalna kobieta ucieknie po 5 minutach rozmowy, bo wyczuje co z Ciebie za typ.

Widze że mam doczynienia z samymi lajkami na tym forum, no najlepiej położyć sie razem w łóżku i leżeć cały dzień, nie myć się nie jeść i patrzyć w sufit, a mama stringi wypierze... no ale dzisiaj mamy taki świat gimbusów.. w jeden ręce smartfon w drugiej cola i więcej mi nic nie potrzeba ;-)

A czego ty się misiu spodziewałeś? Śmierdzisz desperacja na kilometr. Twoje wynurzenia na temat poważnych związków są tak durne, że nawet najspokojniejsze dziewczyny tutaj cię wyśmiewają, a ty zamiast to choć trochę przemyśleć, strzelasz focha jak nastolatek.

Pomyśl jak żałosny jest facet, który na kobiecym forum żali się, że jego "dziewczyna" była leniwa. Do tego starej, leniwej babie (bo skoro prawie czterdziestoletnie babsko mieszka z rodzicami, to tytanem pracy i mistrzem zaradności nie jest), po dwóch tygodniach internetowego czatu zaproponował wspólne mieszkanie. A w końcu narzeka, że się ze swoją ukochaną nie dobrał. Smuteczek z ciebie.

68

moor napisał/a:

ty chyba sam jesteś z tego pokolenia

Matma zaliczona? liczymy: 
100-200 (?) za godzinę seksu, na początku znajomości i przy takim poziomie desperacji to chyba często

jakie usługi sobie życzysz?
obiad ~30-50 zł, śniadanie 10-15 zł
sprzątanie ~12 zł/h (kompleksowe sprzątanie za 50m2 ~100-150 zł)
...itd

69

(bo skoro prawie czterdziestoletnie babsko mieszka z rodzicami, to tytanem pracy i mistrzem zaradności nie jest)

miałem to na uwadze, dlatego chciałem pomóc takiej biednej zagubionej owieczce :-)

70

moor napisał/a:

(bo skoro prawie czterdziestoletnie babsko mieszka z rodzicami, to tytanem pracy i mistrzem zaradności nie jest)

miałem to na uwadze, dlatego chciałem pomóc takiej biednej zagubionej owieczce :-)

No, powiem ci- masz jaja chłopie. Publicznie takie teksty, to trzeba naprawdę mieć charakter.
Ja bym się wstydził tak publicznie robić z siebie idiotę.
A może ty się z kimś założyłeś, że wymyślisz najgłupsza historię, a ludzie to łykną jak pelikany?

71

Może ona miała depresje?
A autor to rzeczywiście buc. Traktuje ludzi przedmiotowo. Może kobieta miała depresję, ale jego to nie obchodzi. Wywalił ją z domu jak niepotrzebny przedmiot. I to ciągle podkreślanie jaki to on super, bo ma swoje mieszkanie. Swoją drogą ciekawe skąd ty autorze masz to mieszkanie. Pewnie po cioci. A teraz zgrywasz wielkiego buca co to ty nie jesteś, bo masz mieszkanie i możesz ludzi traktować jak psy. Jak cos nie pasuje, to psa za drzwi wystawić.
Poza tym brak wyższych uczuć u ciebie. Piszesz jak robot. Zero jakichś uczuć i szacunku do drugiej osoby. Coś odpychajacego masz w sobie.

72

Beyondblackie napisał/a:

Może to będzie dla Ciebie szokiem, ale normalną drogą do długoletniego związku jest poznanie kogoś, chodzenie na randki, rodzenie się uczucia i jak wszystko gra po roku czy półtora, zaczynanie planowania wspólnego życia. Tylko totalny oszołom łapie pierwsza lepsza z ulicy i daje jej kluczyki do domu. Jak Ci nie chce się rozwijać znajomości w związek, to po prostu najmij gosposię.

Ja to trochę zmienię kolejność i najpierw zrobię dziecko, bo jestem za stary na prowadzenie się za rączkę przez kilka miesięcy i tzw. poznawanie się. Trzeba się dostosować do warunków. Normalna droga jest dobra dla młodych.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ja nigdy nie znajdę partnera do życia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024