Na jednym z portali randkowych już jakiś czas temu poznałem pewną dziewczynę. Rozmawiało się nam bardzo dobrze, niestety dzieliła nas odległość kolo 300km. W sumie robiłem wszystko, żeby przenieść te znajomość po za Internet i owa dziewczyna również była chętna na spotkanie. Nawet chyba ustaliliśmy jakiś tam wstępny termin, pech chciał, że w tamtym czasie poznałem inną dziewczyne na miejscu i moje myśli zaczęły krążyć wokół niej, ponieważ znałem ją prywatnie, a dziewczyna z internetu na razie była tylko wyobrażeniem. Chcąc być fer w stosunku do dziewczyny z Internetu stwierdziłem, ze będzie lepiej jak zakonczymy te znajomość, bo nie ma to sensu, za duża odległość itd. Dziewczyna bardzo chciała spróbować, ja wówczas mając w glowie inną osobę przestałem o niej myślec. Jak wiadomo los bywa przewrotny, także po jakimś czasie zapragnąłem odnowić kontakt z internetową koleżanką. Wysłałem wiadomość z przeprosinami, wyrazami skruchy i chęcią wykonania podejścia numer 2 do naszej znajomości. Dziewczyna mnie olała, mówię kurczę trudno zyje się dalej. Jednak w tej sytuacji nie pasuje mi jedna rzecz owa dziewczyna bardzo często odwiedza mój profil na tym portalu randkowym na którym się poznaliśmy. Myślicie, ze jest sens jeszcze raz pisać czy sobie po prostu odpuścić, ponieważ to nie ma sensu?
Ja bym próbowała....A ile czasu minęło?
3 2018-04-02 09:18:05 Ostatnio edytowany przez balin (2018-04-02 09:18:42)
Tutaj na forum kobiety mówią jasno. Skoro olała powiedziała nie. A jak wiadomo kobiety, gdy mówią nie, to mówią nie. ![]()
Tutaj na forum kobiety mówią jasno. Skoro olała powiedziała nie. A jak wiadomo kobiety, gdy mówią nie, to mówią nie.
świetne rady, facet a wie co kobiety czuję, szacun wielki!!!
Ja bym próbowała....A ile czasu minęło?
żebyś nie miał wyrzutów i nie darował sobie kiedyś, że nie spróbowałeś, zapytaj o szansę raz jeszcze. Jęzeli powtórzy się sytuacja...musisz tak to zostawić....mi trudno pisać o takich sprawach, ale ja tak właśnie zrobiłam. Choć to ja zakończyłam pierwsza...