Gołe babki i zabawa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Gołe babki i zabawa?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Gołe babki i zabawa?
adiaphora napisał/a:

nie wiem, ale czemu miałoby nie być?  Powinny byc porzadne lokale, gdzie goscie mogliby popatrzec nie tylko na damski striptiz, ale i męski.  Gdybyś poszedł ze swoja zona to oboje byscie mieli na co popatrzeć wink Kiedyś bylam w pewnym okalu ze znajomymi, mieszane towarzystwo i panowie właśnie mogli sobie popatrzec na zmyslowy taniec i striptiz pani a nam zadnego mena nie puscili na parkiet. Dyskryminacja tongue

Byłoby fajnie, ale jak widziałam w TV migawki z męskiego striptizu to ci faceci są wydepilowani, blee. I czesto mają stringi. Blee!
Gdzie, ach gdzie, męskie samce z włosami na klacie i obcisłymi bokserkami?

Zobacz podobne tematy :

67

1975bastian napisał/a:

D
gdyby moja partnerka miała taką propozycję to walizki i za drzwi:)

Za samą propozycję? Nieważne, co odpowie? tongue

Przecież czegoś by tam szukała.....prawda?

Czego na przykład?

68

Miłycham napisał/a:

Nigdy nie byłem. Ma wiedza jedynie ze słyszenia. Więc masz mnie smile

Tak szczerze, to właśnie dlatego, że wiem jak to wygląda, uważam, że naprawdę nie ma o co kruszyć kopii. Pani wychodzi, rozbierze się, trochę powygina i kończąc występ wychodzi. My sami potraktowaliśmy to jak przerywnik w zabawie i nawet obecni mężczyźni, a byliśmy w większym, dobrze znanym nam gronie, więc czuliśmy się w swoim towarzystwie bardzo swobodnie, coś tam skomentowali i na tym temat się zakończył. Z ręką na sercu - nawet nie poczułam ukłucia zazdrości, nie wspominając, że w ogóle nie zrobiło to na mnie większego wrażenia. 

Co prawda sama 'atrakcja' była dla nas zaskoczeniem, bo nikt wcześniej nie wspominał, że organizator takową przewidział, a być może kiedy grono facetów wybiera się na męską imprezę, której najważniejszym punktem jest striptiz - wygląda to inaczej, bo się po prostu nakręcają. Tym niemniej - raz jeszcze podkreślam - pokaz sam w sobie nie jest niczym niezwykłym i ja bym się tutaj specjalnie nie nakręcała, oczywiście w tym innym znaczeniu wink. Natomiast to co dzieje się poza salą ogólną, to już zuuupełnie inna bajka.

69

adiaphora napisał/a:
Miłycham napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Kiedyś bylam w pewnym okalu ze znajomymi, mieszane towarzystwo i panowie właśnie mogli sobie popatrzec na zmyslowy taniec i striptiz pani a nam zadnego mena nie puscili na parkiet. Dyskryminacja tongue

Na striptiz damski kobieta może wejść, na męski mężczyzna nie. To gdzie tutaj dyskryminacja? tongue

poważnie? No to masz rację, tez dyskryminacja i to oooogrooomna! wink Chcesz, mogę Cię przemycić pod płaszczem tongue

Jak Ci wlezie pod płaszcz, to możesz go już stamtąd nie wygonić big_smile

70

BelleDeNuit napisał/a:

Nie ma "striptiz= zdrada, bo taka jestem". To taka nie bądź. Daj facetowi od czasu do czasu być facetem, a nie pierdołą, pod twoim pantoflem. Szczerze mu współczuje. Co za problem, że pójdzie z kumplami na piwo i popatrzy na laskę, która zatańczy na rurze lub na kolanach? Masz poważny problem ze sobą. Doprowadzisz sama do tego, że cię zdradzi i będzie to w pełni zrozumiałe. Niech go wezmą na ten striptiz, niech się zintegrują chłopaki razem i niech nie odstaje od grupy.

Coś w tym jest   że boisz się  to normalne  trzeba   z tym jakoś cobie radzić.Jak będziesz go tak krótko trzymać     to też   różnie  może  być.

71

To umów się z mężem gdzieś w hotelu, że jak kumple pójdą na striptiz, to ty mu też zrobisz. Co za problem.

72 Ostatnio edytowany przez Let_it_go (2018-05-29 09:23:51)

BelleDeNuit napisał/a:

A jeżeli zakompleksione kobiety mają problem z oglądaniem striptizerki czy już nawet tańcem na kolanach, to przestaję się dziwić, że facet zdradza.

Aha.
Czyli zasada jest taka: jeśli masz zasady to je porzuć w imię wszystkiego co domniemanie zapobiegnie zdradzie.
Czy to nie jest rada właśnie zakompleksionej osoby, która zrobi WSZYSTKO by facet jej nie zdradził?
wink

BelleDeNuit napisał/a:

A jak on chce iść na ten striptiz, chce by mu panienka zatańczyła na kolanach to co? Nie może, bo ty go szantażujesz zerwaniem, bo "zdradził".

Koneserka105, no własnie.
A jak podczas ślubu przysięga wierność a potem chce zdradzić, to co będziesz go szantażować rozwodem?
Tańczysz na rurze, a tak mało elastyczna jesteś. big_smile
Powinnaś zarządzić demokratyczne głosowanie co do tego, jakie ustalasz z partnerem warunki w związku.
Albo lepiej, zrób głosowanie na fejsie.
Wyrzeknij się swego osądu, który wieje ciemnogrodem i purytańską zgnilizną.
Stańmy się jednolitą masą wyzwoloną seksualnie i z wszelakich osądów.

big_smile
Oczywiście to wszystko ironia,
bo normalnie czytam to i nie potrafię uwierzyć, że człowiek nie może w dzisiejszych czasach żyć SWOIMI zasadami, z ludźmi, którzy myślą podobnie..

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Gołe babki i zabawa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024