Mój facet i mój ubiór - iść na ustępstwo? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój facet i mój ubiór - iść na ustępstwo?

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 399 z 399 ]

391 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2017-04-27 18:28:26)

Odp: Mój facet i mój ubiór - iść na ustępstwo?
Klio napisał/a:

Czy by przeczytała czy by nie przeczytała nie robi różnicy. Karusia to akurat damska wersja exa Justyny. Wielbicielka cel i wysokich wież... Gorąca orędowniczka „dobrej zmiany” u partnera big_smile

Już wiem, przeczytałam jej wątek. hmm

Troll?

Zobacz podobne tematy :

392

Wielokropek napisał/a:

Troll?

Bałdzo pławdopodobne big_smile
Jej temat wygląda na zrobiony pod ten wątek. Plus nieprzypadkowo udzieliła się tylko w tym wątku poza jej własnym tematem... Wygląda na "pana z tezą", który chce coś udowodnić.

393

Klio napisał/a:

Bałdzo pławdopodobne big_smile

Klio, przez Ciebie znów się posikalam ze śmiechu big_smile

394

Ojejku! Przepraszam big_smile

395

Klio napisał/a:

Ojejku! Przepraszam big_smile

Słusznie! Kajaj się!

tongue tongue tongue

396 Ostatnio edytowany przez serdeczna (2017-04-27 19:10:02)

przemo_polo napisał/a:
serdeczna napisał/a:
przemo_polo napisał/a:

Każdy z nas kto był na studiach...

Przemo sam napisał, że studiował, bo uwzględnił zarówno użytkowników jak i siebie w swojej wypowiedzi powyżej, stąd wywnioskowałam, że był na studiach, a mimo to popełnia pełno błędów ortograficznych. Jakim cudem? tongue

Takim, że nie jestem ścisły i nie zwracam na takie bzdety uwagi.

Nie no ok, Twoja sprawa, tylko to trochę takie wieśniackie jest, ja rozumiem literówka, ale błąd ortograficzny? Ale na przyszłość jak będziesz pisał jakieś pismo urzędowe albo maila do kogoś, nie wiem np. do kochanki to poproś żonę tongue

Sorry za offtop smile

397 Ostatnio edytowany przez jjbp (2017-04-27 22:26:13)

przemo_polo napisał/a:
serdeczna napisał/a:
przemo_polo napisał/a:

Każdy z nas kto był na studiach...

Przemo sam napisał, że studiował, bo uwzględnił zarówno użytkowników jak i siebie w swojej wypowiedzi powyżej, stąd wywnioskowałam, że był na studiach, a mimo to popełnia pełno błędów ortograficznych. Jakim cudem? tongue

Takim, że nie jestem ścisły i nie zwracam na takie bzdety uwagi.

przemo_polo napisał/a:

A co do samych studiów, to zależy od promotora. Może na humanistycznych, psychologicznych, to i drą. Na konkretnych ścisłych, ważne aby się dane zgadzały, bo są o wiele ważniejsze

Zdecyduj się w końcu, jak to jest na tych ścisłych big_smile

398

Dość, litości, pliiiiis. Przecież widać, że z tej dyskusji o studiach i czytaniu nic nie wyniknie, no.

399

Monoceros napisał/a:

Dość, litości, pliiiiis. Przecież widać, że z tej dyskusji o studiach i czytaniu nic nie wyniknie, no.

Ale co ma wyniknąć? Przecież Justyna już dawno podjęła decyzję? Jednak rzeczywiście off-topic powstał.

przemo_polo napisał/a:

Wiesz, w sumie nie ważne jest co czytasz, ale jak czytasz i ile z tego wyniesiesz. Prawda? A co do samych studiów, to zależy od promotora. Może na humanistycznych, psychologicznych, to i drą. Na konkretnych ścisłych, ważne aby się dane zgadzały, bo są o wiele ważniejsze.

Owszem ważne, aby nie wystąpiła sytuacja przerostu formy nad treścią. Jednakże sprawozdanie powinno być pełne poprawnej polszczyzny i do tego służbowe e-maile również muszą jakoś wyglądać smile. Co więcej mój prof. z laborek z fizyki darł - zatem tego sobie nie wymyśliłam to wynikło z moich doświadczeń. A wiesz za co? Pierwszy rok po nr postawiłam kropkę tongue. Powiedział, że to studia wyższe, a nie zawodówka. Zatem interpunkcję i ortografię trzeba znać (inni mieli literówkę, bądź jakiś tam błąd). Zatem to zależy od podejścia i braku wypalenia. Już niektórzy mają w poważaniu tego typu rzeczy. Moim zdaniem źle, bo jeśli dla szefa masz napisać x stron sprawozdania z przeprowadzonego procesu...

Rozumiem, że postanowiłeś przemilczeć kwestię na której wytłumaczenie czekam. Dobrze miałam naprawdę dobry dzień niech będzie, ale na przyszłość zapamiętaj uważaj, gdy komuś zarzucasz łgarstwo w postach bez poparcia tego jakimiś istniejącymi dowodami. Tyle w tym temacie.

Posty [ 391 do 399 z 399 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Mój facet i mój ubiór - iść na ustępstwo?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024