Zazdrość, podejrzliwość, płacz i zgrzytanie zębów. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość, podejrzliwość, płacz i zgrzytanie zębów.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zazdrość, podejrzliwość, płacz i zgrzytanie zębów.

Witam, jestem kobietą mam 25 lat i zdalam sobie sprawe ze chyba potrzebuje porady. Temat jest trudny. Dla mnie samej zbyt trudny.

Mam wieloletnią przyjaciolke z ktora przyjaznie sie od dziecka. Jestesmy ze sobą od poczatku bardzo związane. Musze zaznaczyć również że prawdopodobnie jestem orientacji biseksualnej - podobaja mi sie mężczyźni i kobiety a raczej płeć jako taka dla mnie nie istnieje.

Jestem zazdrosna. Jestem zaborcza. Podejrzliwa i nieznośna. Od pewnego czasu nie moge poradzic sobie z tym faktem.
Denerwuje sie gdy Ona odbiera telefon, kiedy przychodzi jej sms, kiedy nie może sie ze mną spotkać bo coś jej wypadnie,  kiedy dlugo nie dzwoni... Przestaje jej ufać. Wmawiam jej niestworzone rzeczy... Że kogoś ma, że nie jestem dla niej ważna, sprawdzam ją i wszedzie węsze podstęp.

Co jest ze mną nie tak?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Zazdrość, podejrzliwość, płacz i zgrzytanie zębów.

Zakochalas sie i tyle. A z ta zazdroscia to sie ogarnij i zwolnij bo ja stracisz wlasnie przez to obsesyjne zachowanie. Moze idz do psychologa ktory pomoze Ci znalezc punkt centrany problemu.
,,Prawdopodobnie jestem bi" Skoro masz pociag do obu plci to jestes, a jesli masz watpliwosc w tym, to wybierz sobie jedna plec ktora Cie pociaga ,,bardziej".

I tak wlasciwie to jako to jest relacja, przyjaciolki czy twoja dziewczyna?

Odp: Zazdrość, podejrzliwość, płacz i zgrzytanie zębów.

Nie jest moją dziewczyną choć czasem sypiałyśmy razem. Dowiedzialam sie ostatnio ze podjeżdża po nią pod dom kilku gości.. Raz jeden, raz drugi, raz trzeci. Prawdopodobnie juz ją straciłam... sad

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zazdrość, podejrzliwość, płacz i zgrzytanie zębów.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024