Czy on moze leciec na pieniądze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on moze leciec na pieniądze?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 74 z 74 ]

66

Odp: Czy on moze leciec na pieniądze?

wiesz i co z tego wynika? No właśnie smile

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-28 20:43:03)

Facet uważa się za jakiegoś szampańskiego gościa. Pewnie kombinuje, że pozna kolejną panią na tym portalu. Nowy interes kręci... big_smile Facet na karmę się powołuje? Napisz, że mu już się kultury pomieszały i u nas to Bóg odpłaca. smile

EDIT: samaraj ale on jakiś naprawdę specjalny, miły, ułożony, inteligenty? Czym on tak ujął? Teraz zachowuje się mocno inaczej?

68

Przeczytałam większość ale nie wszystkie, gdybym pominela- przepraszam- ale chciałam zapytac- pozostałe 200 to on oddał? Wgl zamierza jeszcze oddać? Czy miłość prysla, Ty ja "zabilas" i wobec tego on uważa że umorzenie długów się należy?

Ja się z byłym już narzeczonym bujalam że zwrotem kasy 8 miesięcy. Co prawda i kwota inna ale zawsze to przykro.
Jakiś koszmar.

Ale powiedzmy czytam i wydawało mi się że facet koło 40 już powinien mieć uregulowane podejście do długów, zwłaszcza że już przecież ma doświadczenie z niesplacaniem kredytu.

Jeśli będzie bardzo przykry (naprawde zalezie Ci za skore) albo wyjątkowo nie w porządku, może pomysl nad firma windykacyjna dla niego?

69

Reszta długu będzie stanowić rekompensatę za doznane krzywdy.

70

Przewaznie to o kobietach się mówi, że leca na kase, ale mężczyzn tez jest takich wielu. Wlasnie takich mniej zaradnych, którym nie chce się pracowac…

71

Koncze definitywnie z nim. Dzis mi napisal smsa "brawo ty" i ch...j wie o co chodzi. Wieczorem wczoraj odjeb sie a dzis brawo ty. W ogole nie odpisuje. Zero kultury i obycia.

72

saramaj napisał/a:

Koncze definitywnie z nim. Dzis mi napisal smsa "brawo ty" i ch...j wie o co chodzi. Wieczorem wczoraj odjeb sie a dzis brawo ty. W ogole nie odpisuje. Zero kultury i obycia.

Może zalewa smutki smile

73

Czyli ty nadal do niego piszesz?

74 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-04-30 01:07:45)

saramaj napisał/a:

Ja juz wiem, ze z nim jest cos nie tak. Dzis raz pisze ze mnie kocha a za chwile ja.nie po jego mysli odpisalam to.mi napisal, ze mam sie odjebac a karma i tak do mnie wroci...

No napisał prawdę, bo musi ci oddać pieniądze. Czyli dobra karma wróci w złotych smile.

saramaj napisał/a:

Saramaj na tego typu sms-y odpisuj jak windykator "czekam na moje pieniądze naciągaczu". Tyle ma oddać i już. Jak odda to jak najszybciej zablokuj numer u operatora.

Posty [ 66 do 74 z 74 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on moze leciec na pieniądze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024