wiesz i co z tego wynika? No właśnie
67 2017-04-28 20:41:40 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-28 20:43:03)
Facet uważa się za jakiegoś szampańskiego gościa. Pewnie kombinuje, że pozna kolejną panią na tym portalu. Nowy interes kręci... Facet na karmę się powołuje? Napisz, że mu już się kultury pomieszały i u nas to Bóg odpłaca.
EDIT: samaraj ale on jakiś naprawdę specjalny, miły, ułożony, inteligenty? Czym on tak ujął? Teraz zachowuje się mocno inaczej?
Przeczytałam większość ale nie wszystkie, gdybym pominela- przepraszam- ale chciałam zapytac- pozostałe 200 to on oddał? Wgl zamierza jeszcze oddać? Czy miłość prysla, Ty ja "zabilas" i wobec tego on uważa że umorzenie długów się należy?
Ja się z byłym już narzeczonym bujalam że zwrotem kasy 8 miesięcy. Co prawda i kwota inna ale zawsze to przykro.
Jakiś koszmar.
Ale powiedzmy czytam i wydawało mi się że facet koło 40 już powinien mieć uregulowane podejście do długów, zwłaszcza że już przecież ma doświadczenie z niesplacaniem kredytu.
Jeśli będzie bardzo przykry (naprawde zalezie Ci za skore) albo wyjątkowo nie w porządku, może pomysl nad firma windykacyjna dla niego?
Reszta długu będzie stanowić rekompensatę za doznane krzywdy.
Przewaznie to o kobietach się mówi, że leca na kase, ale mężczyzn tez jest takich wielu. Wlasnie takich mniej zaradnych, którym nie chce się pracowac…
Koncze definitywnie z nim. Dzis mi napisal smsa "brawo ty" i ch...j wie o co chodzi. Wieczorem wczoraj odjeb sie a dzis brawo ty. W ogole nie odpisuje. Zero kultury i obycia.
Koncze definitywnie z nim. Dzis mi napisal smsa "brawo ty" i ch...j wie o co chodzi. Wieczorem wczoraj odjeb sie a dzis brawo ty. W ogole nie odpisuje. Zero kultury i obycia.
Może zalewa smutki
Czyli ty nadal do niego piszesz?
74 2017-04-30 01:06:42 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-04-30 01:07:45)
Ja juz wiem, ze z nim jest cos nie tak. Dzis raz pisze ze mnie kocha a za chwile ja.nie po jego mysli odpisalam to.mi napisal, ze mam sie odjebac a karma i tak do mnie wroci...
No napisał prawdę, bo musi ci oddać pieniądze. Czyli dobra karma wróci w złotych .
Saramaj na tego typu sms-y odpisuj jak windykator "czekam na moje pieniądze naciągaczu". Tyle ma oddać i już. Jak odda to jak najszybciej zablokuj numer u operatora.