Zrozumieć mężczyznę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć mężczyznę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Zrozumieć mężczyznę

Prawdopodobnie było już dużo takich tematów i pytań, ale tak bardzo mnie to nurtuje, że muszę poprosić radę. Niedawno dowiedziałam sie przypadkiem, ze podobam sie pewnemu mężczyźnie, którego znam tylko z widzenia właściwie. Widuje go prawie codziennie, ale jestesmy tylko na czesc. Gdy mnie widzi, obserwuje mnie od góry do dołu., gdy ja tego " nie widze", ale nigdy nie zagada. Dodatkowo unika kontaktu wzrokowego, wiec nawet nie mam sie jak uśmiechnąć, żeby go jakos zachęcić. Co moge jeszcze zrobić i czy wogole warto? Czy facet może być aż tak nieśmiały? Może nie podobam mu sie jednak aż tak bardzo?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrozumieć mężczyznę

Myślę że podobasz sie na tyle że go po prostu onieśmielasz. Nie mam problemu z kontaktami damsko męskimi ale gdy poznaję kobietę ktora bardzo mocno wpada mi w oko to coś mnie blokuje, odcina wręcz wink. Oczywiście zagadam ale zawsze palnę jakąś głupotę której nie zrobiłbym w normalnych okolicznościach wink. Może Twój kolega ma jeszcze większy od mojego problem wink?

3

Sama zagadaj, porozmawiajcie a później będzie mu łatwiej smile

4

A jeśli są na tym forum panowie czy bylibyście aż tak nieśmiali żeby nie zagadać do kobiety, ktora wam sie podoba? Czy byłoby to równoznaczne z tym, ze wam jednak tak nie zależy?

5

Nawet sobie nie wyobrażasz ilu jest nieśmiałych facetów którzy nigdy nie odważyli się zaczepić interesującej ich kobiety. smile

6

Niesmialosc ma wiele przyczyn.

7

Zapomnij. Znajdzie się taki, co zagada.

8

Dlaczego mówisz, że mam zostawić. Nie warto interesować się nieśmiałym mężczyzną?

9

Oczywiście, że warto. Nieśmiałość to nie ebola, da się wyleczyć. Monika, bierz poprawkę na to że Forumowiczki są delikatnie mówiąc specyficzne, a przynajmniej wtedy gdy siedzą przed ekranem monitora. wink

10

Albo moze poprostu mu soe podobasz ale nie chce sie z toba wiazac.
Sprobuj zagadac. Zapytac o co chodzi.

11

Wiem, ze najłatwiej podejść i zagadać, zapytać o co chodzi. Ale tylko w teorii jest takie latwe. Zapytać " dlaczego ze mną nie rozmawiasz?". To bez sensu. Czy warto w ogóle narzucać sie i robic pierwszy krok? W końcu to on jest mezczyzna. Może ma więcej takich kobiet, które mu się podobają.

12

Oj tam, pytać o co chodzi - generalnie jestem orędowniczką kawy na ławę, ale jak gość jest nieśmiały, to takie "o co chodzi" prędzej go spłoszy niż otworzy.

Zgodzę się z radami, żeby zagadać. Ot, na luzie, z uśmiechem. Niech się chłopak oswoi z myślą, że rozmowa z dziewczyną to nie chodzenie po linie nad przepaścią, że to w sumie dość naturalna sprawa. Jak się oswoi, to może sam inicjatywę przejmie smile

13

ruda102 napisał/a:

Oj tam, pytać o co chodzi - generalnie jestem orędowniczką kawy na ławę, ale jak gość jest nieśmiały, to takie "o co chodzi" prędzej go spłoszy niż otworzy.

Zgodzę się z radami, żeby zagadać. Ot, na luzie, z uśmiechem. Niech się chłopak oswoi z myślą, że rozmowa z dziewczyną to nie chodzenie po linie nad przepaścią, że to w sumie dość naturalna sprawa. Jak się oswoi, to może sam inicjatywę przejmie smile

Przy okazji spotkania wyeksponować odpowiednio 3-cio rzędowe cechy płciowe wink Pozwól zadziałać ewolucji.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć mężczyznę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024