Poznam przyjaciółkę/Przyjaciół - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam przyjaciółkę/Przyjaciół

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Poznam przyjaciółkę/Przyjaciół

Hejka ! Poznam fajnych ludzi w sumie to z całej Polski do popisania, spotkania się. Ja jestem z Opola i mam 20 lat. Mam chłopaka a poza nim w sumie nikogo, mialam wielu "znajomych", ale "mają swoje życie" i się nie odzywają a mówili że są "przyjaciółmi". Także poznam kogoś fajnego, myślę, że jestem normalna i cenię sobie zarówno przyjaźń i miłość tak samo mocno smile Jestem w stanie pogadać, popisać, spotkać się lub doradzić. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam przyjaciółkę/Przyjaciół

Hej ja mam 25 lat. Chętnie bym pogadała albo wyszła np. na kawę smile

3

Odp: Poznam przyjaciółkę/Przyjaciół
monikaa966@gmail.com napisał/a:

Hejka ! Poznam fajnych ludzi w sumie to z całej Polski do popisania, spotkania się. Ja jestem z Opola i mam 20 lat. Mam chłopaka a poza nim w sumie nikogo, mialam wielu "znajomych", ale "mają swoje życie" i się nie odzywają a mówili że są "przyjaciółmi". Także poznam kogoś fajnego, myślę, że jestem normalna i cenię sobie zarówno przyjaźń i miłość tak samo mocno smile Jestem w stanie pogadać, popisać, spotkać się lub doradzić. smile

Jak będziesz miała ochotę to napisz przez maila, może coś z tego wyjdzie. wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam przyjaciółkę/Przyjaciół

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024